Rempeskes
Επιφανές μέλος

Εδώ και χρόνια (ψέμα, τρεις μήνες) παθαίνω ένα περίεργο πράγμα. Εκεί που κάθομαι -ή ξαπλώνω- ακούω την καρδιά μ να χτυπάει άρρυθμα. Για πέντε δευτερόλεπτα που μου φαίνονται αιώνας, η ανάσα μου βγαίνει κοφτή, και όλοι οι μύες μου γίνονται σαν ζελέ.
Ύστερα που επανέρχομαι, βάζω με κόπο τις καφέ πυτζάμες, γιατί μου έρχεται μια νύστα απίστευτη, και για ένα δεκάωρο κοιμάμαι βαριά. Επειδή έχω λάβει καλές συμβουλές στο παρελθόν, έχω να ρωτήσω τα εξής:
α) Έχει σημασία το χρώμα της πυτζάμας? Γιατί με τις μπλέ κοιμάμαι πιο άνετα.
β) Επειδή ούτε πίνω ούτε καπνίζω ούτε τρώω... Μήπως να αρχίσω???

Υγ. Αν, χτύπα ξύλο, πάθω κάτι, να μην στεναχωρεθείτε αλλά να συνεχίσετε τη ζωή σας (...μούχαχα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Σταματα λοιπόν να αγχώνεσαι και απόλαυσε το πρόγραμμα του radio Γα(νυ)μήδης!
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Να πας σε κανά γιατρό.
Πήγα με ένα φίλο γιατρό για καφέ και του το 'πα.
Με κοίταξε χαμογελαστός, μου είπε τι καλός του φίλος που είμαι, και μου ζήτησε να του κάνω ένα κρυφό δάνειο μια εξακoσαρα.

@ ιδριλ: "elrun ono"
invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

Υ.Γ. Για πιτζάμες προτείνω κόκκινες σατέν με σκυλάκια
Rempeskes
Επιφανές μέλος

κόκκινες σατέν με σκυλάκια
...Έχω μα δεν μπορώ να κοιμηθώ, τα σκυλάκια κυνηγιούνται μεταξύ τους

invalid
Πολύ δραστήριο μέλος

roumana
Διάσημο μέλος

Εν σε αφήνω να το κουνάς απ' επαέ... τον κ*λο σου να χτυπάς χαμε…Υγ. Αν, χτύπα ξύλο, πάθω κάτι, να μην στεναχωρεθείτε αλλά να συνεχίσετε τη ζωή σας (...μούχαχα)
Guest 990498
Επισκέπτης

Αν δε πετύχει να φας μια κοτόσουπα...
Αλλά μη κάνεις και τα 2 μαζί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.