Αγαπημένος ήρωας κινουμένων σχεδίων

Τάζ
είμαστε το ίδιο καταστροφικοι
:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

GARFIELDDDDDDDD είναι Θεόγατος...Χιχιχιχ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

φανατικα ο daffy duck!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Οβελίξ!

Πάντα κεφάτος, αστείος με τον τρόπο του, φιλόζωος(με τα σκυλιά όχι με τα αγριογούρουνα), δυνατός, με έμφυτο στυλ και γνώσεις γύρω από τη μόδα("φοράω κάθετες ρίγες γιατί λεπταίνουν"!), απενοχοποιημένος ηδονιστής (σε ό,τι αφορά το φαϊ-για τα άλλα δεν ξέρουμε),αθώος σαν παιδί και ατρόμητος.

Με άλλα λόγια ένας άντρας δίπλα στον οποίο κάθε γυναίκα αισθάνεται ασφάλεια!

Για την νοημοσύνη βέβαια ας μη μιλήσουμε.Τι να γίνει;Κανείς δεν είναι τέλειος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο τύπος στην φωτογραφία μου, ο franky και οι παρακάτω
Monkey D.Luffy
Sanji
Tony Tony Chopper
όλοι από το αγαπημενο μου One Piece

1qsTUDQMRl4OdKrLMZZFUw
3n9KzVS0SukkwQDthuR3gA
vPcuzUudnPknQpvwspa-Ug

Λουκρητία από τα κόμικ του Αρκά. Ειρωνία κι Άγιος ο Θεός. ^^

Αν ήσουν cartoon, τι cartoon θα ήθελες να είσαι?

Εγώ έχω λατρεία με τον Τουϊτυ, ένα πανέξυπνο πουλάκι που βασανίζει τον καημένο τον Συλβέστρο....Από παιδί μου άρεσε αυτό το κινούμενο σχέδιο γιατί δεν είχε ως θέμα αποκλειστικά και μόνο την αθωότητα των πρωταγωνιστών, αλλά την καπατσοσύνη, την πονηριά, τον αυτοσαρκασμό και την τρέλα μιλάμε για πολύ τρέλα.....looney tunes

149283_lrg.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο goofy.

Ονειροπόλος, αισιόδοξος, γκαφατζής, φιλοσοφεί για τα πάντα, δύσκολα ολοκληρώνει κάτι και ό,τι στραβό και να του συμβεί το αντιμετωπίζει σαν το λιγότερο διασκεδαστικό.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Catwoman... niarrrr....

Ο goofy.
314689-122841-goofy_large.jpg

Ονειροπόλος, αισιόδοξος, γκαφατζής, φιλοσοφεί για τα πάντα, δύσκολα ολοκληρώνει κάτι και ό,τι στραβό και να του συμβεί το αντιμετωπίζει σαν το λιγότερο διασκεδαστικό.:P

Εεεεεε μου πήρες το καρτούν μου! Goofy για πάντα!!!!!! :D:D:D:D:D

wdw_signature_cd_dale_081406.jpg

Πάντα το έβρισκα τόοοσο χαριτωμένο- ενώ ο Chip μου την έσπαγε λίγο.

---------------------------

Καλά πάει το διάβασμα, θα κάτσω να δω καρτουνια :angel:

ο ανθρωπος που πυροβολει πιο γρηγορα απο τον ισκιο του LUCKY LUKE

sylvester! του χει ιδιαιτερη αδυναμια ο μπαμπας μου και μου το μετεδωσε:P ολο μικροπραγματα με τη φατσα του μου παιρνε!!! αχου τον!!<3<3

wile-e-coyote.jpeg

:D

ο ενας και μοναδικός pINGU!!!! έχει απιστευτη πλάκα..:thumbsup:

https://www.youtube.com/watch?v=oTWv63RyLP8

Μου αρέσει πολύ ο Marvin the Martian ,δλδ αυτός ο κυριούλης:
Marvin002-1.gif

Γενικά σκέφτηκα πολύ ώρα για να απαντήσω γιατί είμαι μεγάλη φαν των κινουμένων σχεδίων και μπορώ να παραθέσω λίστα ολόκληρη με αγαπημένους χαρακτήρες...αλλά μένω σε έναν για να μην χαλάω το θέμα :)

σουπερ γκουφης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

lucky_luke-1.jpg

Aλανι!! :D

Γκούφυ!!!!!

Τα τελευταία χρόνια....... ο Μπομπ Σφουγγαράκης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back