domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Το σαλάμι σοκολάτας είναι απο τα πιο φοβερά σοκολατένια γλυκά που υπάρχουν.Τέλος.
-----------------------------------------
Μα γιατί κανένας δεν έχει αναφέρει τις Λεωνίδας.
;;;Τι είναι αυτες;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Το σαλάμι σοκολάτας είναι απο τα πιο φοβερά σοκολατένια γλυκά που υπάρχουν.Τέλος.
Τί είναι αυτό;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alessia #8
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hey Joy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Άμα είναι να πληρώσω 30 ευρώ σοκολατάκια, τότε άσ' το.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σου βάζω τη συνταγή για να καταλάβεις πάνω κατω:
Συστατικά
- 250γρ. (1 1/2 φλυτζ.τσαγιού) βούτυρο ή Μαργαρίνη.
- 200γρ. (1 φλυτζ.τσαγιού) ζάχαρη άχνη.
- 40γρ. (5 κουτ.σούπας) Κονιάκ Μεταξά.
- 50γρ. (5 1/2 κουτ.σούπας) Κακάο Γιώτης.
- 250γρ. Μπισκότα πτι-μπερ.
- 100γρ. καρύδια (προαιρετικά).
- αλουμινόχαρτο ή αντικολλητικό χαρτί
Οδηγίες
- Λιώνετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, και αποσύρετε από τη φωτιά την κατσαρόλα.
- Στη συνέχεια προσθέτετε την άχνη, το κακάο και το κονιάκ και ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά.
- Προσθέτετε τα μπισκότα τριμμένα και τα καρύδια και ανακατεύετε καλά.
- Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει, και μόλις σταθεροποιηθεί το απλώνετε στο αλουμινόχαρτο ή σε άλλο αντικολλητικό χαρτί και το τυλίγετε σε σχήμα κορμού.
- Το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει.
- Οταν παγώσει το πασπαλίζετε από πάνω με ψιλοτριμμένο μπισκότο.
- Κόβετε σε φέτες και σερβίρετε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Ένα πολύ νόστιμο γλυκό που το φτιάχουμε το καλοκαίρι με μπισκότα πτι-μπερ,σοκολάτα,κονιάκ και αμύγδαλα.
Σου βάζω τη συνταγή για να καταλάβεις πάνω κατω:
Συστατικά
Οδηγίες
- 250γρ. (1 1/2 φλυτζ.τσαγιού) βούτυρο ή Μαργαρίνη.
- 200γρ. (1 φλυτζ.τσαγιού) ζάχαρη άχνη.
- 40γρ. (5 κουτ.σούπας) Κονιάκ Μεταξά.
- 50γρ. (5 1/2 κουτ.σούπας) Κακάο Γιώτης.
- 250γρ. Μπισκότα πτι-μπερ.
- 100γρ. καρύδια (προαιρετικά).
- αλουμινόχαρτο ή αντικολλητικό χαρτί.
- Λιώνετε το βούτυρο ή τη μαργαρίνη, και αποσύρετε από τη φωτιά την κατσαρόλα.
- Στη συνέχεια προσθέτετε την άχνη, το κακάο και το κονιάκ και ανακατεύετε καλά όλα τα υλικά.
- Προσθέτετε τα μπισκότα τριμμένα και τα καρύδια και ανακατεύετε καλά.
- Αφήνετε το μείγμα να κρυώσει, και μόλις σταθεροποιηθεί το απλώνετε στο αλουμινόχαρτο ή σε άλλο αντικολλητικό χαρτί και το τυλίγετε σε σχήμα κορμού.
- Το βάζετε στην κατάψυξη να παγώσει.
- Οταν παγώσει το πασπαλίζετε από πάνω με ψιλοτριμμένο μπισκότο.
- Κόβετε σε φέτες και σερβίρετε.
Κορμός δηλαδή; Το φτιάχνει κι η μάνα μου καμιά φορά αν έχει κέφια. Αν πετύχει, είναι πολύ ωραίο. Συμφωνώ.
Τελικά, αμύγδαλα, ή καρύδια είναι;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
(κορμος,μωσαικό κ.α. έχει πολλά ονόματα..)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχα..εγώ οταν το φτιάχνω βάζω αμύγδαλα!Είναι πιο ωραία!
(κορμος,μωσαικό κ.α. έχει πολλά ονόματα..)
Με τη σοκολάτα, μ' αρέσουν απίστευτα τα φουντούκια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Με φουντούκια πάντως φτιάχνω σοκολατάκια πραλίνας και μερέντα σπιτική και είναι απόλαυση...Πω πω..μου άνοιξε η όρεξη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
domenica7
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
η τομπλερον δεν ειναι ελληνικη
Ναι, αλλά δεν είπα καλύτερη Ελληνική...
Είπα καλύτερη στην Ελλάδα... γιατί βγαίνει στην Ελλάδα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Whatmarie
Εκκολαπτόμενο μέλος
αλλα και Boss, ολες οι Break,Λακτα κτλ...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτή τη στιγμή, καταβροχθίζω μία Παυλίδης φράουλα.
Αχ...αυτές οι σοκολάτες του ΠΑυλίδη είναι all the money
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
:mpam: γκτουπ, γντουπ.... (χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο...) με σκότωσες! ξέρεις πόσο καιρό έχω να φάω τέτοια;
-----------------------------------------
Άμα είναι να πληρώσω 30 ευρώ σοκολατάκια, τότε άσ' το.
Τα 30 πιο καλοξοδεμένα ευρώ της ζωής μου....()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jfire
Δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=xnL3RZfe8qg[/ame]
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.