Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:εχμ... εμένα πάλι μου αρέσει ο χειμώνας....
ίσως γιατί το χειμώνα έχουμε τα Χριστούγεννα που προσωπικά με ΞΕΤΡΕΛΑΙΝΟΥΝ!!!!
λαμπιόνια... στολίδια... δώρα στα αγαπημένα μου πρόσωπα... τα γεννέθλια μου... κασκόλ... σκουφιά... το τζάκι να καίει κάργα και γω μπροστά του με κεράκια κρασάκι μουσικούλα και καλή παρέα...
ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ!!!!
τζάκι με μπριζόλες να ψήνονται, πατάτες και μήλα στο αλουμινόχαρτο μέσα στο καρβουνο, κρασι και φαγητο πάνω στην μοκέτα και φυσικά ψωμί με λάδι και ρίγανι. Α ρε γλέντια! Έξω να ρίχνει τα άντερα του απο χιόνι και γενικά να έχει και λίγο ψώφο.
Χειμώνας και μόνο χειμώνας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από yiannis:τζάκι με μπριζόλες να ψήνονται, πατάτες και μήλα στο αλουμινόχαρτο μέσα στο καρβουνο, κρασι και φαγητο πάνω στην μοκέτα και φυσικά ψωμί με λάδι και ρίγανι. Α ρε γλέντια! Έξω να ρίχνει τα άντερα του απο χιόνι και γενικά να έχει και λίγο ψώφο.
Χειμώνας και μόνο χειμώνας!
πάλι καλα που δεν είπε κουνέλι
Αχ όντως ωραίος ο χειμώνας
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από bunny:πάλι καλα που δεν είπε κουνέλι
Αχ όντως ωραίος ο χειμώνας
To κουνέλι θα το φάμε το μεσημέρι γιατί οι μπριζόλες δεν είναι πολλές! Καλό ήταν, με την γούνα του κάναμε και παντόφλες
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από yiannis:To κουνέλι θα το φάμε το μεσημέρι γιατί οι μπριζόλες δεν είναι πολλές! Καλό ήταν, με την γούνα του κάναμε και παντόφλες
παππού θα σε αποκληρώσω
Γιάννης
Περιβόητο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από bunny:παππού θα σε αποκληρώσω
Μα, έπρεπε να φάει ο κόσμος βρε κουνελάκι μου, να πέθαιναν στην πείνα, έλα σχόραμε!
Black_Butter_flies
Νεοφερμένος
Συμφωνώ γιατί είναι μια εποχή πολύ δημιουργική κατά την άποψή μου. Την άνοιξη ερωτεύεσαι και ονειροβατείς, το καλοκαίρι φεύγεις απ' όλα και κάνεις τρέλες, το φθινόπωρο νοσταλγείς το καλοκαίρι και ονειροβατείς (πάλι) ενώ το χειμώνα έχεις τον χρόνο επιτέλους να κυνηγήσεις τα όνειρά σου.
lila
Νεοφερμένος
κανει κρυο και βρεχει...μαρεσουν και τα δυο υπερβολικα πολυ
Bill_1992
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
ή κρυο ή ζέστη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
actaestfaboula
Νεοφερμένος
θα ήθελα να χιονίζει αλλά δυστυχώς εδώ, αυτό γίνεται μόνο στα βουνά...αλλά οκ,ευκαιρία για βολταράκια σε φοβερά χωριά,με φίλους για καλό φαγητό και κραιπάλη...
ειλικρινα η βροχη ειναι το αγαπημενο μου καιρικο φαινομενο και ειδικα οταν ειναι καλοκαιρι και βρεχει...ααχχχ...τελειο!
απο εκει και υστερα οσο και αν μου αρεσει το καλοκαιρι δεν θα μπορουσα και δεν θα ηθελα ποτε να ζησω καπου που να ειναι μονο καλοκαιρι...
Καθε εποχη εχει την μαγεια της!Καθε εποχη εχει την δικια της ιδιαιτερη ομορφια και σε γεμιζει με χιλιαδες διαφορετικα συναισθηματα...
Γι' αυτο και γενικα ειμαι της αποψης οτι "Καθε μερα που ξημερωνει και σε βρισκει να εισαι πανω σε αυτην την γη (και οχι "μεσα"της) ειναι μια ξεχωριστη και ομορφη συναμα μερα!Ειτε κανει κρυο ειτε ζεστη...ειτε 1002".
adespoto
Περιβόητο μέλος
bunny217
Διακεκριμένο μέλος
απο θέμα καιρού την άνοιξη ακι φθινόπωρο προτιμώ τώρα που το σκέφτομαι
stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος
crazy lover
Δραστήριο μέλος
Συν το ότι επιλέγεις: Θα προλάβω τα τελευταία χιόνια ή να δοκιμάσω το πρώτο μου μπάνιο;;
Και μυρίζει τέλειααα!!
smart
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά η ζέστη μου τη δίνει....
Γι'αυτο από αποψή καιρού ψηφίζω Ανοιξη γιατί δεν εχει ούτε πολύ κρύο ούτε πολύ ζέστη!!!
mania
Επιφανές μέλος
Το καλοκαίρι ζεστούλα, μπανάκια, βολτίτσες...
Το φθινόπωρο Μυροδιά υγρασίας, χαλαρά μετά το ξεσάλωμα του καλοκαιριού, πρωτοβρόχια
Το χειμώνα κρύα, αγγαλιά δύπλα στην σομπα, κουβερτούλες και απο κάτω εγώ με τον άντρα αγγαλιά, βροχερές νύχτες και μέρες
Την άνοιξη λουλούδια, χαρά, μυρωδιές παντού, δροσερές νύχτες σε παραλίες και ελαφρί αεράκι να σε χαλαρωνει...
Πώς να μην αγαπώ όλες τις εποχές
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.