Γμτ... μου κλλεψατε την πρωτια ποποπαιδα.... Απαιτω να διαγραφουν ολα τα ποστ που προηγιθικαν απο το δικο μου!!!!!
Τι ειναι αυτα που διαβαζω;... Τι εισται εσεις ρε; Φορουμ που βρηκα και εμπλεξα... Αντε πιειτε καναν χυμο που μου θελετε μπυρες με γευση βατομουρο και αλλα τετια....
Εχουμε και λεμε... Η μπυρα ειναι κατι το οπιο δεν μπορω να το προσδιορισω.. .Και ουτε μπορω να καταταξω απολυτα της αγαπημενες μου καθως υπαρχουν στιγμες που δεν μπορω να πιω Heineken και κοβω φλεβα για Carlsberg και υπαρχουν φορες που το στομαχι μου διαμαρτιρετε σε οτιδηποτε εκτος απο Heineken... Και επισεις παιζει και το ψυχολογικο μεγαλο ρολο... Το που εισαι, με πια ατομα, για πιον λογο παιζει μεγαλο ρολο....
Ωστωσο θεωρω αγαπημενη μου την Heineken καθως ξεχωριζει καπος.Και γενικα πρωτιμω ξανθιες draft, εαν ειμαι σε μαγαζι και εχει καλη, αλλιως κουτακι/μπουκαλι
Απο εκει και περα, ξανθιες απο μπουκαλι/κουτακι μου αρεσουν πολυ:
Amstel
Carslberg
Becks
Bud (αλλα ακριβη η π....)
Lowenbrau
Spendrup's Original(αλλα ριχνω το τρελο ψαξιμο για να την βρω....)
Ξανθιες Draft:
Αλφα
Carlsberg (σε μπουκαλι του λιτρου στο val halla.... Αχ... αντε να ερθει το σαββατο!!!!!)
Amstel
local Pilsner
Μυθος
Carling
Μαυρες μπουκαλι μονο Guiness και αυτη οχι και με ιδιετερη χαρα
Μαυρες Draft Guiness και Strongbow, αλλα δεν μου αρεσουν και ιδιετερα...
Και οταν θελω καμια κοκκινη μονο μυθος.
Ωστοσω εχει αρκετες που θελω να δοκιμασω και δεν τις βρισκω... Οπως Athos, Siera Nevada, Lucifer...
Και αποκλειω πολλες, οπως Corona, Stella, του lidl, KEO κ.α
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.