Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 4 Μαΐου 2007 στις 14:46 Ο Dark_kronos: #41 04-05-07 14:46 Pantera- Cemetery Gates Απλα επος! https://www.youtube.com/watch?v=nn65d01YXsc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Μαΐου 2007 στις 19:26 Ο Guest 990498: #42 04-05-07 19:26 τρύπες - γιορτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 15:56 Η mania έγραψε: #43 05-05-07 15:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Σακίρα με μπιγιονσέ https://www.youtube.com/watch?v=RtIHBRsy1lI και ντολι πόλι πολλυ καλό https://www.youtube.com/watch?v=Ffqy8U4ceFA Και κρέιζι απο αέροσμιθ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=LGM5GkINMMI πιστέυω να το έκανα σωστά με τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 01:04 Η Isiliel έγραψε: #44 10-05-07 01:04 Πρώτα προσκυνάμε και μετά βλέπουμε τον ένα και μοναδικό Θεό (υπάρχει κι ένας δεύτερος τώρα που το σκέφτομαι, Έλληνας...πάω να δω αν θα βρω clip και επιστρέφω με edit) EDIT: Ανατρίχιασα..... Έχουμε και εμείς τέτοιο Θεό (ξέρει κανείς ποιός διευθύνει...μάλλον θέλω ξύλο, αλλά δεν είμαι σίγουρη ) καλό ταξίδι και στους δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2007 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2007 στις 15:03 Ο Guest 990498: #45 11-05-07 15:03 https://youtube.com/watch?v=Trzb1eQEQI8 To είχα αναφέρει σε παλαιότερο Post μου αλλά τώρα δίνω link. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:09 Ο truffinho: #46 12-05-07 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πρώτα προσκυνάμε και μετά βλέπουμε τον ένα και μοναδικό Θεό (υπάρχει κι ένας δεύτερος τώρα που το σκέφτομαι, Έλληνας...πάω να δω αν θα βρω clip και επιστρέφω με edit) EDIT: Ανατρίχιασα..... Έχουμε και εμείς τέτοιο Θεό (ξέρει κανείς ποιός διευθύνει...μάλλον θέλω ξύλο, αλλά δεν είμαι σίγουρη ) καλό ταξίδι και στους δύο Click για ανάπτυξη... Ο Ξαρχάκος είναι αυτό που διευθύνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:10 Ο truffinho: #47 12-05-07 22:10 Και όντως ήταν αμφότεροι τεράστιοι ερμηνευτες. Είναι εύκολα οι δύο πιο συγκλονιστικές φωνές που έχω ακούσει ο Νικόλας και ο Φρέντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2007 στις 23:18 Η Isiliel έγραψε: #48 15-06-07 23:18 Κλέβω λίγο γιατί εδώ έχει μεγαλύτερη σημασία η μουσική παρά το video. Ν.Skalkottas - Greek Dances (Hostianos Dance) Ν.Skalkottas - Greek Dances (Epirot Dance) Ν.Skalkottas - Greek Dances (Kleftikos Dance) Ο Νίκος Σκαλκώτας (Χαλκίδα 8 Μαρτίου 1904, Αθήνα 19 Σεπτεμβρίου 1949 ) ήταν συνθέτης του 20ού αιώνα. Ήταν μέλος της Δεύτερης Βιεννέζικης Σχολής και είχε επιρροές τόσο από την κλασική μουσική όσο και από την Ελληνική παράδοσιακή μουσική. (wiki) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2007 στις 23:40 Η Idril έγραψε: #49 15-06-07 23:40 Enigma - Return to innocence Υπέροχο τργούδι, πανέμορφο video. Με κάνει να θέλω να κλάψω κάθε φορά που το βλέπω, αλήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:11 Η suspiria έγραψε: #50 16-06-07 01:11 Aν και δεν μου αρέσει η τραγουδίστρια, ούτε η μουσική της, ούτε ιδιαίτερα το συγκέκριμένο τραγούδι το βίντεο κλιπ το θεωρώ κορυφαίο : https://www.youtube.com/watch?v=yOLg0id-oKY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:11 Ο DrStrangelove: #51 16-06-07 01:11 Θέλω να αλλάξεις εισητήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:25 Ο DrStrangelove: #52 16-06-07 01:25 Kαλά έχω να βάλω καμμιά πεντακοσαριά αλλά τώρα μου ρθε κι αυτό Ηere comes the sun Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:34 Η Corpse Bride: #53 16-06-07 01:34 Faithless-bombs Johnny Cash-hurt (ανατριχιαζω καθε φορα που το βλεπω..βοηθαει το τραγουδι βεβαιως βεβαιως) Pink-Stupid girls και καθαρα απο αισθητικη περα απο την ιδεα κτλ: Gnarls Barkley-Crazy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:20 Ο DrStrangelove: #54 16-06-07 11:20 Metallica : Nothing else matters Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:44 Ο DrStrangelove: #55 16-06-07 11:44 Αbba : Dancing Queen Leonard Cohen : First we take Manhattan 'Αλκηστις και Κότσιρας : Αλεξάνδρεια (το ψηφίζω μόνο για την 'Αλκηστη, όχι για τον Κότσιρα, και επειδή είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια, ίσως το πιο αγαπημένο απ'ολα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 12:08 Ο parafernalia: #56 16-06-07 12:08 Α...έχω τρέλα με τα βιντεάκια! Επειδή όμως είμαι ολίγον "φαταούλας" και τα θέλω δικά μου, ανακάλυψα πρόσφατα ένα προγραμματάκι που κατεβάζει αυτούσιο το stream απ' το YouTube το αποθηκεύει σε μορφή asf ή flv και μετά το κάνει convert σε wmv για να παίζει στον Windows Media Player! Να σας το πω; χιχιχι..... Replay A/V 8 (υπάρχει και σε torrent!) Ένα δικό μου αγαπημένο video clip (άσχετα αν μου το έμαθε η πρώην) είναι το: Α-ΗΑ - Take on me. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:21 Η Isiliel έγραψε: #57 16-06-07 18:21 Inconvenient Truth Melissa Etheridge Have I been sleeping? Iʼve been so still Afraid of crumbling Have I been careless? Dismissing all the distant rumblings Take me where I am supposed to be To comprehend the things that I canʼt see Cause I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now And as a child I danced like it was 1999 My dreams were wild The promise of this new world Would be mine Now I am throwing off the carelessness of youth To listen to an inconvenient truth That I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I am not an island I am not alone I am my intentions Trapped here in this flesh and bone Oh I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I want to change I need to shake up I need to speak out Oh, Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up ~Now~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:27 Ο DrStrangelove: #58 16-06-07 18:27 David Bowie : Wild is the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 19:42 Ο parafernalia: #59 16-06-07 19:42 Into the sea - Sivert Høyem (Madrugada's singer) Stories from the streets - Madrugada To let myself go - Ane Brun Lift Me - Ane Brun & Madrugada Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 21:15 Η Isiliel έγραψε: #60 16-06-07 21:15 Δεν σας λέω τι είναι γιατί σας προ(σ)καλώ να το δείτε όλοι! ...το αφιερώνω σε κάποιον που μου εμπιστεύτηκε κάτι σημαντικό και του υπόσχομαι να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 Memetchi mic3mic Unboxholics charmander chester20080 giannhs2001 harry akritas tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Pantera- Cemetery Gates Απλα επος! https://www.youtube.com/watch?v=nn65d01YXsc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 4 Μαΐου 2007 στις 19:26 Ο Guest 990498: #42 04-05-07 19:26 τρύπες - γιορτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 15:56 Η mania έγραψε: #43 05-05-07 15:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Σακίρα με μπιγιονσέ https://www.youtube.com/watch?v=RtIHBRsy1lI και ντολι πόλι πολλυ καλό https://www.youtube.com/watch?v=Ffqy8U4ceFA Και κρέιζι απο αέροσμιθ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=LGM5GkINMMI πιστέυω να το έκανα σωστά με τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 01:04 Η Isiliel έγραψε: #44 10-05-07 01:04 Πρώτα προσκυνάμε και μετά βλέπουμε τον ένα και μοναδικό Θεό (υπάρχει κι ένας δεύτερος τώρα που το σκέφτομαι, Έλληνας...πάω να δω αν θα βρω clip και επιστρέφω με edit) EDIT: Ανατρίχιασα..... Έχουμε και εμείς τέτοιο Θεό (ξέρει κανείς ποιός διευθύνει...μάλλον θέλω ξύλο, αλλά δεν είμαι σίγουρη ) καλό ταξίδι και στους δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2007 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2007 στις 15:03 Ο Guest 990498: #45 11-05-07 15:03 https://youtube.com/watch?v=Trzb1eQEQI8 To είχα αναφέρει σε παλαιότερο Post μου αλλά τώρα δίνω link. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:09 Ο truffinho: #46 12-05-07 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πρώτα προσκυνάμε και μετά βλέπουμε τον ένα και μοναδικό Θεό (υπάρχει κι ένας δεύτερος τώρα που το σκέφτομαι, Έλληνας...πάω να δω αν θα βρω clip και επιστρέφω με edit) EDIT: Ανατρίχιασα..... Έχουμε και εμείς τέτοιο Θεό (ξέρει κανείς ποιός διευθύνει...μάλλον θέλω ξύλο, αλλά δεν είμαι σίγουρη ) καλό ταξίδι και στους δύο Click για ανάπτυξη... Ο Ξαρχάκος είναι αυτό που διευθύνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:10 Ο truffinho: #47 12-05-07 22:10 Και όντως ήταν αμφότεροι τεράστιοι ερμηνευτες. Είναι εύκολα οι δύο πιο συγκλονιστικές φωνές που έχω ακούσει ο Νικόλας και ο Φρέντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2007 στις 23:18 Η Isiliel έγραψε: #48 15-06-07 23:18 Κλέβω λίγο γιατί εδώ έχει μεγαλύτερη σημασία η μουσική παρά το video. Ν.Skalkottas - Greek Dances (Hostianos Dance) Ν.Skalkottas - Greek Dances (Epirot Dance) Ν.Skalkottas - Greek Dances (Kleftikos Dance) Ο Νίκος Σκαλκώτας (Χαλκίδα 8 Μαρτίου 1904, Αθήνα 19 Σεπτεμβρίου 1949 ) ήταν συνθέτης του 20ού αιώνα. Ήταν μέλος της Δεύτερης Βιεννέζικης Σχολής και είχε επιρροές τόσο από την κλασική μουσική όσο και από την Ελληνική παράδοσιακή μουσική. (wiki) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2007 στις 23:40 Η Idril έγραψε: #49 15-06-07 23:40 Enigma - Return to innocence Υπέροχο τργούδι, πανέμορφο video. Με κάνει να θέλω να κλάψω κάθε φορά που το βλέπω, αλήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:11 Η suspiria έγραψε: #50 16-06-07 01:11 Aν και δεν μου αρέσει η τραγουδίστρια, ούτε η μουσική της, ούτε ιδιαίτερα το συγκέκριμένο τραγούδι το βίντεο κλιπ το θεωρώ κορυφαίο : https://www.youtube.com/watch?v=yOLg0id-oKY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:11 Ο DrStrangelove: #51 16-06-07 01:11 Θέλω να αλλάξεις εισητήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:25 Ο DrStrangelove: #52 16-06-07 01:25 Kαλά έχω να βάλω καμμιά πεντακοσαριά αλλά τώρα μου ρθε κι αυτό Ηere comes the sun Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:34 Η Corpse Bride: #53 16-06-07 01:34 Faithless-bombs Johnny Cash-hurt (ανατριχιαζω καθε φορα που το βλεπω..βοηθαει το τραγουδι βεβαιως βεβαιως) Pink-Stupid girls και καθαρα απο αισθητικη περα απο την ιδεα κτλ: Gnarls Barkley-Crazy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:20 Ο DrStrangelove: #54 16-06-07 11:20 Metallica : Nothing else matters Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:44 Ο DrStrangelove: #55 16-06-07 11:44 Αbba : Dancing Queen Leonard Cohen : First we take Manhattan 'Αλκηστις και Κότσιρας : Αλεξάνδρεια (το ψηφίζω μόνο για την 'Αλκηστη, όχι για τον Κότσιρα, και επειδή είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια, ίσως το πιο αγαπημένο απ'ολα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 12:08 Ο parafernalia: #56 16-06-07 12:08 Α...έχω τρέλα με τα βιντεάκια! Επειδή όμως είμαι ολίγον "φαταούλας" και τα θέλω δικά μου, ανακάλυψα πρόσφατα ένα προγραμματάκι που κατεβάζει αυτούσιο το stream απ' το YouTube το αποθηκεύει σε μορφή asf ή flv και μετά το κάνει convert σε wmv για να παίζει στον Windows Media Player! Να σας το πω; χιχιχι..... Replay A/V 8 (υπάρχει και σε torrent!) Ένα δικό μου αγαπημένο video clip (άσχετα αν μου το έμαθε η πρώην) είναι το: Α-ΗΑ - Take on me. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:21 Η Isiliel έγραψε: #57 16-06-07 18:21 Inconvenient Truth Melissa Etheridge Have I been sleeping? Iʼve been so still Afraid of crumbling Have I been careless? Dismissing all the distant rumblings Take me where I am supposed to be To comprehend the things that I canʼt see Cause I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now And as a child I danced like it was 1999 My dreams were wild The promise of this new world Would be mine Now I am throwing off the carelessness of youth To listen to an inconvenient truth That I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I am not an island I am not alone I am my intentions Trapped here in this flesh and bone Oh I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I want to change I need to shake up I need to speak out Oh, Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up ~Now~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:27 Ο DrStrangelove: #58 16-06-07 18:27 David Bowie : Wild is the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 19:42 Ο parafernalia: #59 16-06-07 19:42 Into the sea - Sivert Høyem (Madrugada's singer) Stories from the streets - Madrugada To let myself go - Ane Brun Lift Me - Ane Brun & Madrugada Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 21:15 Η Isiliel έγραψε: #60 16-06-07 21:15 Δεν σας λέω τι είναι γιατί σας προ(σ)καλώ να το δείτε όλοι! ...το αφιερώνω σε κάποιον που μου εμπιστεύτηκε κάτι σημαντικό και του υπόσχομαι να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 Memetchi mic3mic Unboxholics charmander chester20080 giannhs2001 harry akritas tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τρύπες - γιορτή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania Επιφανές μέλος Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα. 5 Μαΐου 2007 στις 15:56 Η mania έγραψε: #43 05-05-07 15:56 Αρχική Δημοσίευση από mania: Σακίρα με μπιγιονσέ https://www.youtube.com/watch?v=RtIHBRsy1lI και ντολι πόλι πολλυ καλό https://www.youtube.com/watch?v=Ffqy8U4ceFA Και κρέιζι απο αέροσμιθ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=LGM5GkINMMI πιστέυω να το έκανα σωστά με τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 01:04 Η Isiliel έγραψε: #44 10-05-07 01:04 Πρώτα προσκυνάμε και μετά βλέπουμε τον ένα και μοναδικό Θεό (υπάρχει κι ένας δεύτερος τώρα που το σκέφτομαι, Έλληνας...πάω να δω αν θα βρω clip και επιστρέφω με edit) EDIT: Ανατρίχιασα..... Έχουμε και εμείς τέτοιο Θεό (ξέρει κανείς ποιός διευθύνει...μάλλον θέλω ξύλο, αλλά δεν είμαι σίγουρη ) καλό ταξίδι και στους δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2007 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2007 στις 15:03 Ο Guest 990498: #45 11-05-07 15:03 https://youtube.com/watch?v=Trzb1eQEQI8 To είχα αναφέρει σε παλαιότερο Post μου αλλά τώρα δίνω link. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:09 Ο truffinho: #46 12-05-07 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πρώτα προσκυνάμε και μετά βλέπουμε τον ένα και μοναδικό Θεό (υπάρχει κι ένας δεύτερος τώρα που το σκέφτομαι, Έλληνας...πάω να δω αν θα βρω clip και επιστρέφω με edit) EDIT: Ανατρίχιασα..... Έχουμε και εμείς τέτοιο Θεό (ξέρει κανείς ποιός διευθύνει...μάλλον θέλω ξύλο, αλλά δεν είμαι σίγουρη ) καλό ταξίδι και στους δύο Click για ανάπτυξη... Ο Ξαρχάκος είναι αυτό που διευθύνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:10 Ο truffinho: #47 12-05-07 22:10 Και όντως ήταν αμφότεροι τεράστιοι ερμηνευτες. Είναι εύκολα οι δύο πιο συγκλονιστικές φωνές που έχω ακούσει ο Νικόλας και ο Φρέντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2007 στις 23:18 Η Isiliel έγραψε: #48 15-06-07 23:18 Κλέβω λίγο γιατί εδώ έχει μεγαλύτερη σημασία η μουσική παρά το video. Ν.Skalkottas - Greek Dances (Hostianos Dance) Ν.Skalkottas - Greek Dances (Epirot Dance) Ν.Skalkottas - Greek Dances (Kleftikos Dance) Ο Νίκος Σκαλκώτας (Χαλκίδα 8 Μαρτίου 1904, Αθήνα 19 Σεπτεμβρίου 1949 ) ήταν συνθέτης του 20ού αιώνα. Ήταν μέλος της Δεύτερης Βιεννέζικης Σχολής και είχε επιρροές τόσο από την κλασική μουσική όσο και από την Ελληνική παράδοσιακή μουσική. (wiki) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2007 στις 23:40 Η Idril έγραψε: #49 15-06-07 23:40 Enigma - Return to innocence Υπέροχο τργούδι, πανέμορφο video. Με κάνει να θέλω να κλάψω κάθε φορά που το βλέπω, αλήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:11 Η suspiria έγραψε: #50 16-06-07 01:11 Aν και δεν μου αρέσει η τραγουδίστρια, ούτε η μουσική της, ούτε ιδιαίτερα το συγκέκριμένο τραγούδι το βίντεο κλιπ το θεωρώ κορυφαίο : https://www.youtube.com/watch?v=yOLg0id-oKY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:11 Ο DrStrangelove: #51 16-06-07 01:11 Θέλω να αλλάξεις εισητήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:25 Ο DrStrangelove: #52 16-06-07 01:25 Kαλά έχω να βάλω καμμιά πεντακοσαριά αλλά τώρα μου ρθε κι αυτό Ηere comes the sun Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:34 Η Corpse Bride: #53 16-06-07 01:34 Faithless-bombs Johnny Cash-hurt (ανατριχιαζω καθε φορα που το βλεπω..βοηθαει το τραγουδι βεβαιως βεβαιως) Pink-Stupid girls και καθαρα απο αισθητικη περα απο την ιδεα κτλ: Gnarls Barkley-Crazy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:20 Ο DrStrangelove: #54 16-06-07 11:20 Metallica : Nothing else matters Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:44 Ο DrStrangelove: #55 16-06-07 11:44 Αbba : Dancing Queen Leonard Cohen : First we take Manhattan 'Αλκηστις και Κότσιρας : Αλεξάνδρεια (το ψηφίζω μόνο για την 'Αλκηστη, όχι για τον Κότσιρα, και επειδή είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια, ίσως το πιο αγαπημένο απ'ολα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 12:08 Ο parafernalia: #56 16-06-07 12:08 Α...έχω τρέλα με τα βιντεάκια! Επειδή όμως είμαι ολίγον "φαταούλας" και τα θέλω δικά μου, ανακάλυψα πρόσφατα ένα προγραμματάκι που κατεβάζει αυτούσιο το stream απ' το YouTube το αποθηκεύει σε μορφή asf ή flv και μετά το κάνει convert σε wmv για να παίζει στον Windows Media Player! Να σας το πω; χιχιχι..... Replay A/V 8 (υπάρχει και σε torrent!) Ένα δικό μου αγαπημένο video clip (άσχετα αν μου το έμαθε η πρώην) είναι το: Α-ΗΑ - Take on me. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:21 Η Isiliel έγραψε: #57 16-06-07 18:21 Inconvenient Truth Melissa Etheridge Have I been sleeping? Iʼve been so still Afraid of crumbling Have I been careless? Dismissing all the distant rumblings Take me where I am supposed to be To comprehend the things that I canʼt see Cause I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now And as a child I danced like it was 1999 My dreams were wild The promise of this new world Would be mine Now I am throwing off the carelessness of youth To listen to an inconvenient truth That I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I am not an island I am not alone I am my intentions Trapped here in this flesh and bone Oh I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I want to change I need to shake up I need to speak out Oh, Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up ~Now~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:27 Ο DrStrangelove: #58 16-06-07 18:27 David Bowie : Wild is the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 19:42 Ο parafernalia: #59 16-06-07 19:42 Into the sea - Sivert Høyem (Madrugada's singer) Stories from the streets - Madrugada To let myself go - Ane Brun Lift Me - Ane Brun & Madrugada Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 21:15 Η Isiliel έγραψε: #60 16-06-07 21:15 Δεν σας λέω τι είναι γιατί σας προ(σ)καλώ να το δείτε όλοι! ...το αφιερώνω σε κάποιον που μου εμπιστεύτηκε κάτι σημαντικό και του υπόσχομαι να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 Memetchi mic3mic Unboxholics charmander chester20080 giannhs2001 harry akritas tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από mania: Σακίρα με μπιγιονσέ https://www.youtube.com/watch?v=RtIHBRsy1lI και ντολι πόλι πολλυ καλό https://www.youtube.com/watch?v=Ffqy8U4ceFA Και κρέιζι απο αέροσμιθ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=LGM5GkINMMI πιστέυω να το έκανα σωστά με τα λίνκ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 10 Μαΐου 2007 στις 01:04 Η Isiliel έγραψε: #44 10-05-07 01:04 Πρώτα προσκυνάμε και μετά βλέπουμε τον ένα και μοναδικό Θεό (υπάρχει κι ένας δεύτερος τώρα που το σκέφτομαι, Έλληνας...πάω να δω αν θα βρω clip και επιστρέφω με edit) EDIT: Ανατρίχιασα..... Έχουμε και εμείς τέτοιο Θεό (ξέρει κανείς ποιός διευθύνει...μάλλον θέλω ξύλο, αλλά δεν είμαι σίγουρη ) καλό ταξίδι και στους δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 10 Μαΐου 2007 Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2007 στις 15:03 Ο Guest 990498: #45 11-05-07 15:03 https://youtube.com/watch?v=Trzb1eQEQI8 To είχα αναφέρει σε παλαιότερο Post μου αλλά τώρα δίνω link. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:09 Ο truffinho: #46 12-05-07 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πρώτα προσκυνάμε και μετά βλέπουμε τον ένα και μοναδικό Θεό (υπάρχει κι ένας δεύτερος τώρα που το σκέφτομαι, Έλληνας...πάω να δω αν θα βρω clip και επιστρέφω με edit) EDIT: Ανατρίχιασα..... Έχουμε και εμείς τέτοιο Θεό (ξέρει κανείς ποιός διευθύνει...μάλλον θέλω ξύλο, αλλά δεν είμαι σίγουρη ) καλό ταξίδι και στους δύο Click για ανάπτυξη... Ο Ξαρχάκος είναι αυτό που διευθύνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:10 Ο truffinho: #47 12-05-07 22:10 Και όντως ήταν αμφότεροι τεράστιοι ερμηνευτες. Είναι εύκολα οι δύο πιο συγκλονιστικές φωνές που έχω ακούσει ο Νικόλας και ο Φρέντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2007 στις 23:18 Η Isiliel έγραψε: #48 15-06-07 23:18 Κλέβω λίγο γιατί εδώ έχει μεγαλύτερη σημασία η μουσική παρά το video. Ν.Skalkottas - Greek Dances (Hostianos Dance) Ν.Skalkottas - Greek Dances (Epirot Dance) Ν.Skalkottas - Greek Dances (Kleftikos Dance) Ο Νίκος Σκαλκώτας (Χαλκίδα 8 Μαρτίου 1904, Αθήνα 19 Σεπτεμβρίου 1949 ) ήταν συνθέτης του 20ού αιώνα. Ήταν μέλος της Δεύτερης Βιεννέζικης Σχολής και είχε επιρροές τόσο από την κλασική μουσική όσο και από την Ελληνική παράδοσιακή μουσική. (wiki) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2007 στις 23:40 Η Idril έγραψε: #49 15-06-07 23:40 Enigma - Return to innocence Υπέροχο τργούδι, πανέμορφο video. Με κάνει να θέλω να κλάψω κάθε φορά που το βλέπω, αλήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:11 Η suspiria έγραψε: #50 16-06-07 01:11 Aν και δεν μου αρέσει η τραγουδίστρια, ούτε η μουσική της, ούτε ιδιαίτερα το συγκέκριμένο τραγούδι το βίντεο κλιπ το θεωρώ κορυφαίο : https://www.youtube.com/watch?v=yOLg0id-oKY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:11 Ο DrStrangelove: #51 16-06-07 01:11 Θέλω να αλλάξεις εισητήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:25 Ο DrStrangelove: #52 16-06-07 01:25 Kαλά έχω να βάλω καμμιά πεντακοσαριά αλλά τώρα μου ρθε κι αυτό Ηere comes the sun Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:34 Η Corpse Bride: #53 16-06-07 01:34 Faithless-bombs Johnny Cash-hurt (ανατριχιαζω καθε φορα που το βλεπω..βοηθαει το τραγουδι βεβαιως βεβαιως) Pink-Stupid girls και καθαρα απο αισθητικη περα απο την ιδεα κτλ: Gnarls Barkley-Crazy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:20 Ο DrStrangelove: #54 16-06-07 11:20 Metallica : Nothing else matters Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:44 Ο DrStrangelove: #55 16-06-07 11:44 Αbba : Dancing Queen Leonard Cohen : First we take Manhattan 'Αλκηστις και Κότσιρας : Αλεξάνδρεια (το ψηφίζω μόνο για την 'Αλκηστη, όχι για τον Κότσιρα, και επειδή είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια, ίσως το πιο αγαπημένο απ'ολα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 12:08 Ο parafernalia: #56 16-06-07 12:08 Α...έχω τρέλα με τα βιντεάκια! Επειδή όμως είμαι ολίγον "φαταούλας" και τα θέλω δικά μου, ανακάλυψα πρόσφατα ένα προγραμματάκι που κατεβάζει αυτούσιο το stream απ' το YouTube το αποθηκεύει σε μορφή asf ή flv και μετά το κάνει convert σε wmv για να παίζει στον Windows Media Player! Να σας το πω; χιχιχι..... Replay A/V 8 (υπάρχει και σε torrent!) Ένα δικό μου αγαπημένο video clip (άσχετα αν μου το έμαθε η πρώην) είναι το: Α-ΗΑ - Take on me. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:21 Η Isiliel έγραψε: #57 16-06-07 18:21 Inconvenient Truth Melissa Etheridge Have I been sleeping? Iʼve been so still Afraid of crumbling Have I been careless? Dismissing all the distant rumblings Take me where I am supposed to be To comprehend the things that I canʼt see Cause I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now And as a child I danced like it was 1999 My dreams were wild The promise of this new world Would be mine Now I am throwing off the carelessness of youth To listen to an inconvenient truth That I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I am not an island I am not alone I am my intentions Trapped here in this flesh and bone Oh I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I want to change I need to shake up I need to speak out Oh, Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up ~Now~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:27 Ο DrStrangelove: #58 16-06-07 18:27 David Bowie : Wild is the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 19:42 Ο parafernalia: #59 16-06-07 19:42 Into the sea - Sivert Høyem (Madrugada's singer) Stories from the streets - Madrugada To let myself go - Ane Brun Lift Me - Ane Brun & Madrugada Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 21:15 Η Isiliel έγραψε: #60 16-06-07 21:15 Δεν σας λέω τι είναι γιατί σας προ(σ)καλώ να το δείτε όλοι! ...το αφιερώνω σε κάποιον που μου εμπιστεύτηκε κάτι σημαντικό και του υπόσχομαι να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 Memetchi mic3mic Unboxholics charmander chester20080 giannhs2001 harry akritas tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πρώτα προσκυνάμε και μετά βλέπουμε τον ένα και μοναδικό Θεό (υπάρχει κι ένας δεύτερος τώρα που το σκέφτομαι, Έλληνας...πάω να δω αν θα βρω clip και επιστρέφω με edit) EDIT: Ανατρίχιασα..... Έχουμε και εμείς τέτοιο Θεό (ξέρει κανείς ποιός διευθύνει...μάλλον θέλω ξύλο, αλλά δεν είμαι σίγουρη ) καλό ταξίδι και στους δύο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 11 Μαΐου 2007 στις 15:03 Ο Guest 990498: #45 11-05-07 15:03 https://youtube.com/watch?v=Trzb1eQEQI8 To είχα αναφέρει σε παλαιότερο Post μου αλλά τώρα δίνω link. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:09 Ο truffinho: #46 12-05-07 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πρώτα προσκυνάμε και μετά βλέπουμε τον ένα και μοναδικό Θεό (υπάρχει κι ένας δεύτερος τώρα που το σκέφτομαι, Έλληνας...πάω να δω αν θα βρω clip και επιστρέφω με edit) EDIT: Ανατρίχιασα..... Έχουμε και εμείς τέτοιο Θεό (ξέρει κανείς ποιός διευθύνει...μάλλον θέλω ξύλο, αλλά δεν είμαι σίγουρη ) καλό ταξίδι και στους δύο Click για ανάπτυξη... Ο Ξαρχάκος είναι αυτό που διευθύνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:10 Ο truffinho: #47 12-05-07 22:10 Και όντως ήταν αμφότεροι τεράστιοι ερμηνευτες. Είναι εύκολα οι δύο πιο συγκλονιστικές φωνές που έχω ακούσει ο Νικόλας και ο Φρέντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2007 στις 23:18 Η Isiliel έγραψε: #48 15-06-07 23:18 Κλέβω λίγο γιατί εδώ έχει μεγαλύτερη σημασία η μουσική παρά το video. Ν.Skalkottas - Greek Dances (Hostianos Dance) Ν.Skalkottas - Greek Dances (Epirot Dance) Ν.Skalkottas - Greek Dances (Kleftikos Dance) Ο Νίκος Σκαλκώτας (Χαλκίδα 8 Μαρτίου 1904, Αθήνα 19 Σεπτεμβρίου 1949 ) ήταν συνθέτης του 20ού αιώνα. Ήταν μέλος της Δεύτερης Βιεννέζικης Σχολής και είχε επιρροές τόσο από την κλασική μουσική όσο και από την Ελληνική παράδοσιακή μουσική. (wiki) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2007 στις 23:40 Η Idril έγραψε: #49 15-06-07 23:40 Enigma - Return to innocence Υπέροχο τργούδι, πανέμορφο video. Με κάνει να θέλω να κλάψω κάθε φορά που το βλέπω, αλήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:11 Η suspiria έγραψε: #50 16-06-07 01:11 Aν και δεν μου αρέσει η τραγουδίστρια, ούτε η μουσική της, ούτε ιδιαίτερα το συγκέκριμένο τραγούδι το βίντεο κλιπ το θεωρώ κορυφαίο : https://www.youtube.com/watch?v=yOLg0id-oKY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:11 Ο DrStrangelove: #51 16-06-07 01:11 Θέλω να αλλάξεις εισητήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:25 Ο DrStrangelove: #52 16-06-07 01:25 Kαλά έχω να βάλω καμμιά πεντακοσαριά αλλά τώρα μου ρθε κι αυτό Ηere comes the sun Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:34 Η Corpse Bride: #53 16-06-07 01:34 Faithless-bombs Johnny Cash-hurt (ανατριχιαζω καθε φορα που το βλεπω..βοηθαει το τραγουδι βεβαιως βεβαιως) Pink-Stupid girls και καθαρα απο αισθητικη περα απο την ιδεα κτλ: Gnarls Barkley-Crazy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:20 Ο DrStrangelove: #54 16-06-07 11:20 Metallica : Nothing else matters Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:44 Ο DrStrangelove: #55 16-06-07 11:44 Αbba : Dancing Queen Leonard Cohen : First we take Manhattan 'Αλκηστις και Κότσιρας : Αλεξάνδρεια (το ψηφίζω μόνο για την 'Αλκηστη, όχι για τον Κότσιρα, και επειδή είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια, ίσως το πιο αγαπημένο απ'ολα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 12:08 Ο parafernalia: #56 16-06-07 12:08 Α...έχω τρέλα με τα βιντεάκια! Επειδή όμως είμαι ολίγον "φαταούλας" και τα θέλω δικά μου, ανακάλυψα πρόσφατα ένα προγραμματάκι που κατεβάζει αυτούσιο το stream απ' το YouTube το αποθηκεύει σε μορφή asf ή flv και μετά το κάνει convert σε wmv για να παίζει στον Windows Media Player! Να σας το πω; χιχιχι..... Replay A/V 8 (υπάρχει και σε torrent!) Ένα δικό μου αγαπημένο video clip (άσχετα αν μου το έμαθε η πρώην) είναι το: Α-ΗΑ - Take on me. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:21 Η Isiliel έγραψε: #57 16-06-07 18:21 Inconvenient Truth Melissa Etheridge Have I been sleeping? Iʼve been so still Afraid of crumbling Have I been careless? Dismissing all the distant rumblings Take me where I am supposed to be To comprehend the things that I canʼt see Cause I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now And as a child I danced like it was 1999 My dreams were wild The promise of this new world Would be mine Now I am throwing off the carelessness of youth To listen to an inconvenient truth That I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I am not an island I am not alone I am my intentions Trapped here in this flesh and bone Oh I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I want to change I need to shake up I need to speak out Oh, Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up ~Now~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:27 Ο DrStrangelove: #58 16-06-07 18:27 David Bowie : Wild is the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 19:42 Ο parafernalia: #59 16-06-07 19:42 Into the sea - Sivert Høyem (Madrugada's singer) Stories from the streets - Madrugada To let myself go - Ane Brun Lift Me - Ane Brun & Madrugada Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 21:15 Η Isiliel έγραψε: #60 16-06-07 21:15 Δεν σας λέω τι είναι γιατί σας προ(σ)καλώ να το δείτε όλοι! ...το αφιερώνω σε κάποιον που μου εμπιστεύτηκε κάτι σημαντικό και του υπόσχομαι να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 Memetchi mic3mic Unboxholics charmander chester20080 giannhs2001 harry akritas tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://youtube.com/watch?v=Trzb1eQEQI8 To είχα αναφέρει σε παλαιότερο Post μου αλλά τώρα δίνω link. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:09 Ο truffinho: #46 12-05-07 22:09 Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πρώτα προσκυνάμε και μετά βλέπουμε τον ένα και μοναδικό Θεό (υπάρχει κι ένας δεύτερος τώρα που το σκέφτομαι, Έλληνας...πάω να δω αν θα βρω clip και επιστρέφω με edit) EDIT: Ανατρίχιασα..... Έχουμε και εμείς τέτοιο Θεό (ξέρει κανείς ποιός διευθύνει...μάλλον θέλω ξύλο, αλλά δεν είμαι σίγουρη ) καλό ταξίδι και στους δύο Click για ανάπτυξη... Ο Ξαρχάκος είναι αυτό που διευθύνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:10 Ο truffinho: #47 12-05-07 22:10 Και όντως ήταν αμφότεροι τεράστιοι ερμηνευτες. Είναι εύκολα οι δύο πιο συγκλονιστικές φωνές που έχω ακούσει ο Νικόλας και ο Φρέντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2007 στις 23:18 Η Isiliel έγραψε: #48 15-06-07 23:18 Κλέβω λίγο γιατί εδώ έχει μεγαλύτερη σημασία η μουσική παρά το video. Ν.Skalkottas - Greek Dances (Hostianos Dance) Ν.Skalkottas - Greek Dances (Epirot Dance) Ν.Skalkottas - Greek Dances (Kleftikos Dance) Ο Νίκος Σκαλκώτας (Χαλκίδα 8 Μαρτίου 1904, Αθήνα 19 Σεπτεμβρίου 1949 ) ήταν συνθέτης του 20ού αιώνα. Ήταν μέλος της Δεύτερης Βιεννέζικης Σχολής και είχε επιρροές τόσο από την κλασική μουσική όσο και από την Ελληνική παράδοσιακή μουσική. (wiki) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2007 στις 23:40 Η Idril έγραψε: #49 15-06-07 23:40 Enigma - Return to innocence Υπέροχο τργούδι, πανέμορφο video. Με κάνει να θέλω να κλάψω κάθε φορά που το βλέπω, αλήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:11 Η suspiria έγραψε: #50 16-06-07 01:11 Aν και δεν μου αρέσει η τραγουδίστρια, ούτε η μουσική της, ούτε ιδιαίτερα το συγκέκριμένο τραγούδι το βίντεο κλιπ το θεωρώ κορυφαίο : https://www.youtube.com/watch?v=yOLg0id-oKY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:11 Ο DrStrangelove: #51 16-06-07 01:11 Θέλω να αλλάξεις εισητήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:25 Ο DrStrangelove: #52 16-06-07 01:25 Kαλά έχω να βάλω καμμιά πεντακοσαριά αλλά τώρα μου ρθε κι αυτό Ηere comes the sun Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:34 Η Corpse Bride: #53 16-06-07 01:34 Faithless-bombs Johnny Cash-hurt (ανατριχιαζω καθε φορα που το βλεπω..βοηθαει το τραγουδι βεβαιως βεβαιως) Pink-Stupid girls και καθαρα απο αισθητικη περα απο την ιδεα κτλ: Gnarls Barkley-Crazy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:20 Ο DrStrangelove: #54 16-06-07 11:20 Metallica : Nothing else matters Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:44 Ο DrStrangelove: #55 16-06-07 11:44 Αbba : Dancing Queen Leonard Cohen : First we take Manhattan 'Αλκηστις και Κότσιρας : Αλεξάνδρεια (το ψηφίζω μόνο για την 'Αλκηστη, όχι για τον Κότσιρα, και επειδή είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια, ίσως το πιο αγαπημένο απ'ολα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 12:08 Ο parafernalia: #56 16-06-07 12:08 Α...έχω τρέλα με τα βιντεάκια! Επειδή όμως είμαι ολίγον "φαταούλας" και τα θέλω δικά μου, ανακάλυψα πρόσφατα ένα προγραμματάκι που κατεβάζει αυτούσιο το stream απ' το YouTube το αποθηκεύει σε μορφή asf ή flv και μετά το κάνει convert σε wmv για να παίζει στον Windows Media Player! Να σας το πω; χιχιχι..... Replay A/V 8 (υπάρχει και σε torrent!) Ένα δικό μου αγαπημένο video clip (άσχετα αν μου το έμαθε η πρώην) είναι το: Α-ΗΑ - Take on me. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:21 Η Isiliel έγραψε: #57 16-06-07 18:21 Inconvenient Truth Melissa Etheridge Have I been sleeping? Iʼve been so still Afraid of crumbling Have I been careless? Dismissing all the distant rumblings Take me where I am supposed to be To comprehend the things that I canʼt see Cause I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now And as a child I danced like it was 1999 My dreams were wild The promise of this new world Would be mine Now I am throwing off the carelessness of youth To listen to an inconvenient truth That I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I am not an island I am not alone I am my intentions Trapped here in this flesh and bone Oh I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I want to change I need to shake up I need to speak out Oh, Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up ~Now~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:27 Ο DrStrangelove: #58 16-06-07 18:27 David Bowie : Wild is the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 19:42 Ο parafernalia: #59 16-06-07 19:42 Into the sea - Sivert Høyem (Madrugada's singer) Stories from the streets - Madrugada To let myself go - Ane Brun Lift Me - Ane Brun & Madrugada Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 21:15 Η Isiliel έγραψε: #60 16-06-07 21:15 Δεν σας λέω τι είναι γιατί σας προ(σ)καλώ να το δείτε όλοι! ...το αφιερώνω σε κάποιον που μου εμπιστεύτηκε κάτι σημαντικό και του υπόσχομαι να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 Memetchi mic3mic Unboxholics charmander chester20080 giannhs2001 harry akritas tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Isiliel: Πρώτα προσκυνάμε και μετά βλέπουμε τον ένα και μοναδικό Θεό (υπάρχει κι ένας δεύτερος τώρα που το σκέφτομαι, Έλληνας...πάω να δω αν θα βρω clip και επιστρέφω με edit) EDIT: Ανατρίχιασα..... Έχουμε και εμείς τέτοιο Θεό (ξέρει κανείς ποιός διευθύνει...μάλλον θέλω ξύλο, αλλά δεν είμαι σίγουρη ) καλό ταξίδι και στους δύο Click για ανάπτυξη... Ο Ξαρχάκος είναι αυτό που διευθύνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αγγελος (όνομα και πράμα) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Γλυκά Νερά (Αττική). Έχει γράψει 1.416 μηνύματα. 12 Μαΐου 2007 στις 22:10 Ο truffinho: #47 12-05-07 22:10 Και όντως ήταν αμφότεροι τεράστιοι ερμηνευτες. Είναι εύκολα οι δύο πιο συγκλονιστικές φωνές που έχω ακούσει ο Νικόλας και ο Φρέντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2007 στις 23:18 Η Isiliel έγραψε: #48 15-06-07 23:18 Κλέβω λίγο γιατί εδώ έχει μεγαλύτερη σημασία η μουσική παρά το video. Ν.Skalkottas - Greek Dances (Hostianos Dance) Ν.Skalkottas - Greek Dances (Epirot Dance) Ν.Skalkottas - Greek Dances (Kleftikos Dance) Ο Νίκος Σκαλκώτας (Χαλκίδα 8 Μαρτίου 1904, Αθήνα 19 Σεπτεμβρίου 1949 ) ήταν συνθέτης του 20ού αιώνα. Ήταν μέλος της Δεύτερης Βιεννέζικης Σχολής και είχε επιρροές τόσο από την κλασική μουσική όσο και από την Ελληνική παράδοσιακή μουσική. (wiki) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2007 στις 23:40 Η Idril έγραψε: #49 15-06-07 23:40 Enigma - Return to innocence Υπέροχο τργούδι, πανέμορφο video. Με κάνει να θέλω να κλάψω κάθε φορά που το βλέπω, αλήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:11 Η suspiria έγραψε: #50 16-06-07 01:11 Aν και δεν μου αρέσει η τραγουδίστρια, ούτε η μουσική της, ούτε ιδιαίτερα το συγκέκριμένο τραγούδι το βίντεο κλιπ το θεωρώ κορυφαίο : https://www.youtube.com/watch?v=yOLg0id-oKY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:11 Ο DrStrangelove: #51 16-06-07 01:11 Θέλω να αλλάξεις εισητήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:25 Ο DrStrangelove: #52 16-06-07 01:25 Kαλά έχω να βάλω καμμιά πεντακοσαριά αλλά τώρα μου ρθε κι αυτό Ηere comes the sun Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:34 Η Corpse Bride: #53 16-06-07 01:34 Faithless-bombs Johnny Cash-hurt (ανατριχιαζω καθε φορα που το βλεπω..βοηθαει το τραγουδι βεβαιως βεβαιως) Pink-Stupid girls και καθαρα απο αισθητικη περα απο την ιδεα κτλ: Gnarls Barkley-Crazy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:20 Ο DrStrangelove: #54 16-06-07 11:20 Metallica : Nothing else matters Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:44 Ο DrStrangelove: #55 16-06-07 11:44 Αbba : Dancing Queen Leonard Cohen : First we take Manhattan 'Αλκηστις και Κότσιρας : Αλεξάνδρεια (το ψηφίζω μόνο για την 'Αλκηστη, όχι για τον Κότσιρα, και επειδή είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια, ίσως το πιο αγαπημένο απ'ολα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 12:08 Ο parafernalia: #56 16-06-07 12:08 Α...έχω τρέλα με τα βιντεάκια! Επειδή όμως είμαι ολίγον "φαταούλας" και τα θέλω δικά μου, ανακάλυψα πρόσφατα ένα προγραμματάκι που κατεβάζει αυτούσιο το stream απ' το YouTube το αποθηκεύει σε μορφή asf ή flv και μετά το κάνει convert σε wmv για να παίζει στον Windows Media Player! Να σας το πω; χιχιχι..... Replay A/V 8 (υπάρχει και σε torrent!) Ένα δικό μου αγαπημένο video clip (άσχετα αν μου το έμαθε η πρώην) είναι το: Α-ΗΑ - Take on me. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:21 Η Isiliel έγραψε: #57 16-06-07 18:21 Inconvenient Truth Melissa Etheridge Have I been sleeping? Iʼve been so still Afraid of crumbling Have I been careless? Dismissing all the distant rumblings Take me where I am supposed to be To comprehend the things that I canʼt see Cause I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now And as a child I danced like it was 1999 My dreams were wild The promise of this new world Would be mine Now I am throwing off the carelessness of youth To listen to an inconvenient truth That I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I am not an island I am not alone I am my intentions Trapped here in this flesh and bone Oh I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I want to change I need to shake up I need to speak out Oh, Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up ~Now~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:27 Ο DrStrangelove: #58 16-06-07 18:27 David Bowie : Wild is the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 19:42 Ο parafernalia: #59 16-06-07 19:42 Into the sea - Sivert Høyem (Madrugada's singer) Stories from the streets - Madrugada To let myself go - Ane Brun Lift Me - Ane Brun & Madrugada Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 21:15 Η Isiliel έγραψε: #60 16-06-07 21:15 Δεν σας λέω τι είναι γιατί σας προ(σ)καλώ να το δείτε όλοι! ...το αφιερώνω σε κάποιον που μου εμπιστεύτηκε κάτι σημαντικό και του υπόσχομαι να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 Memetchi mic3mic Unboxholics charmander chester20080 giannhs2001 harry akritas tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και όντως ήταν αμφότεροι τεράστιοι ερμηνευτες. Είναι εύκολα οι δύο πιο συγκλονιστικές φωνές που έχω ακούσει ο Νικόλας και ο Φρέντι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2007 στις 23:18 Η Isiliel έγραψε: #48 15-06-07 23:18 Κλέβω λίγο γιατί εδώ έχει μεγαλύτερη σημασία η μουσική παρά το video. Ν.Skalkottas - Greek Dances (Hostianos Dance) Ν.Skalkottas - Greek Dances (Epirot Dance) Ν.Skalkottas - Greek Dances (Kleftikos Dance) Ο Νίκος Σκαλκώτας (Χαλκίδα 8 Μαρτίου 1904, Αθήνα 19 Σεπτεμβρίου 1949 ) ήταν συνθέτης του 20ού αιώνα. Ήταν μέλος της Δεύτερης Βιεννέζικης Σχολής και είχε επιρροές τόσο από την κλασική μουσική όσο και από την Ελληνική παράδοσιακή μουσική. (wiki) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2007 στις 23:40 Η Idril έγραψε: #49 15-06-07 23:40 Enigma - Return to innocence Υπέροχο τργούδι, πανέμορφο video. Με κάνει να θέλω να κλάψω κάθε φορά που το βλέπω, αλήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:11 Η suspiria έγραψε: #50 16-06-07 01:11 Aν και δεν μου αρέσει η τραγουδίστρια, ούτε η μουσική της, ούτε ιδιαίτερα το συγκέκριμένο τραγούδι το βίντεο κλιπ το θεωρώ κορυφαίο : https://www.youtube.com/watch?v=yOLg0id-oKY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:11 Ο DrStrangelove: #51 16-06-07 01:11 Θέλω να αλλάξεις εισητήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:25 Ο DrStrangelove: #52 16-06-07 01:25 Kαλά έχω να βάλω καμμιά πεντακοσαριά αλλά τώρα μου ρθε κι αυτό Ηere comes the sun Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:34 Η Corpse Bride: #53 16-06-07 01:34 Faithless-bombs Johnny Cash-hurt (ανατριχιαζω καθε φορα που το βλεπω..βοηθαει το τραγουδι βεβαιως βεβαιως) Pink-Stupid girls και καθαρα απο αισθητικη περα απο την ιδεα κτλ: Gnarls Barkley-Crazy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:20 Ο DrStrangelove: #54 16-06-07 11:20 Metallica : Nothing else matters Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:44 Ο DrStrangelove: #55 16-06-07 11:44 Αbba : Dancing Queen Leonard Cohen : First we take Manhattan 'Αλκηστις και Κότσιρας : Αλεξάνδρεια (το ψηφίζω μόνο για την 'Αλκηστη, όχι για τον Κότσιρα, και επειδή είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια, ίσως το πιο αγαπημένο απ'ολα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 12:08 Ο parafernalia: #56 16-06-07 12:08 Α...έχω τρέλα με τα βιντεάκια! Επειδή όμως είμαι ολίγον "φαταούλας" και τα θέλω δικά μου, ανακάλυψα πρόσφατα ένα προγραμματάκι που κατεβάζει αυτούσιο το stream απ' το YouTube το αποθηκεύει σε μορφή asf ή flv και μετά το κάνει convert σε wmv για να παίζει στον Windows Media Player! Να σας το πω; χιχιχι..... Replay A/V 8 (υπάρχει και σε torrent!) Ένα δικό μου αγαπημένο video clip (άσχετα αν μου το έμαθε η πρώην) είναι το: Α-ΗΑ - Take on me. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:21 Η Isiliel έγραψε: #57 16-06-07 18:21 Inconvenient Truth Melissa Etheridge Have I been sleeping? Iʼve been so still Afraid of crumbling Have I been careless? Dismissing all the distant rumblings Take me where I am supposed to be To comprehend the things that I canʼt see Cause I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now And as a child I danced like it was 1999 My dreams were wild The promise of this new world Would be mine Now I am throwing off the carelessness of youth To listen to an inconvenient truth That I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I am not an island I am not alone I am my intentions Trapped here in this flesh and bone Oh I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I want to change I need to shake up I need to speak out Oh, Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up ~Now~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:27 Ο DrStrangelove: #58 16-06-07 18:27 David Bowie : Wild is the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 19:42 Ο parafernalia: #59 16-06-07 19:42 Into the sea - Sivert Høyem (Madrugada's singer) Stories from the streets - Madrugada To let myself go - Ane Brun Lift Me - Ane Brun & Madrugada Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 21:15 Η Isiliel έγραψε: #60 16-06-07 21:15 Δεν σας λέω τι είναι γιατί σας προ(σ)καλώ να το δείτε όλοι! ...το αφιερώνω σε κάποιον που μου εμπιστεύτηκε κάτι σημαντικό και του υπόσχομαι να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 Memetchi mic3mic Unboxholics charmander chester20080 giannhs2001 harry akritas tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κλέβω λίγο γιατί εδώ έχει μεγαλύτερη σημασία η μουσική παρά το video. Ν.Skalkottas - Greek Dances (Hostianos Dance) Ν.Skalkottas - Greek Dances (Epirot Dance) Ν.Skalkottas - Greek Dances (Kleftikos Dance) Ο Νίκος Σκαλκώτας (Χαλκίδα 8 Μαρτίου 1904, Αθήνα 19 Σεπτεμβρίου 1949 ) ήταν συνθέτης του 20ού αιώνα. Ήταν μέλος της Δεύτερης Βιεννέζικης Σχολής και είχε επιρροές τόσο από την κλασική μουσική όσο και από την Ελληνική παράδοσιακή μουσική. (wiki) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril Πολύ δραστήριο μέλος Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα. 15 Ιουνίου 2007 στις 23:40 Η Idril έγραψε: #49 15-06-07 23:40 Enigma - Return to innocence Υπέροχο τργούδι, πανέμορφο video. Με κάνει να θέλω να κλάψω κάθε φορά που το βλέπω, αλήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:11 Η suspiria έγραψε: #50 16-06-07 01:11 Aν και δεν μου αρέσει η τραγουδίστρια, ούτε η μουσική της, ούτε ιδιαίτερα το συγκέκριμένο τραγούδι το βίντεο κλιπ το θεωρώ κορυφαίο : https://www.youtube.com/watch?v=yOLg0id-oKY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:11 Ο DrStrangelove: #51 16-06-07 01:11 Θέλω να αλλάξεις εισητήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:25 Ο DrStrangelove: #52 16-06-07 01:25 Kαλά έχω να βάλω καμμιά πεντακοσαριά αλλά τώρα μου ρθε κι αυτό Ηere comes the sun Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:34 Η Corpse Bride: #53 16-06-07 01:34 Faithless-bombs Johnny Cash-hurt (ανατριχιαζω καθε φορα που το βλεπω..βοηθαει το τραγουδι βεβαιως βεβαιως) Pink-Stupid girls και καθαρα απο αισθητικη περα απο την ιδεα κτλ: Gnarls Barkley-Crazy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:20 Ο DrStrangelove: #54 16-06-07 11:20 Metallica : Nothing else matters Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:44 Ο DrStrangelove: #55 16-06-07 11:44 Αbba : Dancing Queen Leonard Cohen : First we take Manhattan 'Αλκηστις και Κότσιρας : Αλεξάνδρεια (το ψηφίζω μόνο για την 'Αλκηστη, όχι για τον Κότσιρα, και επειδή είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια, ίσως το πιο αγαπημένο απ'ολα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 12:08 Ο parafernalia: #56 16-06-07 12:08 Α...έχω τρέλα με τα βιντεάκια! Επειδή όμως είμαι ολίγον "φαταούλας" και τα θέλω δικά μου, ανακάλυψα πρόσφατα ένα προγραμματάκι που κατεβάζει αυτούσιο το stream απ' το YouTube το αποθηκεύει σε μορφή asf ή flv και μετά το κάνει convert σε wmv για να παίζει στον Windows Media Player! Να σας το πω; χιχιχι..... Replay A/V 8 (υπάρχει και σε torrent!) Ένα δικό μου αγαπημένο video clip (άσχετα αν μου το έμαθε η πρώην) είναι το: Α-ΗΑ - Take on me. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:21 Η Isiliel έγραψε: #57 16-06-07 18:21 Inconvenient Truth Melissa Etheridge Have I been sleeping? Iʼve been so still Afraid of crumbling Have I been careless? Dismissing all the distant rumblings Take me where I am supposed to be To comprehend the things that I canʼt see Cause I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now And as a child I danced like it was 1999 My dreams were wild The promise of this new world Would be mine Now I am throwing off the carelessness of youth To listen to an inconvenient truth That I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I am not an island I am not alone I am my intentions Trapped here in this flesh and bone Oh I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I want to change I need to shake up I need to speak out Oh, Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up ~Now~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:27 Ο DrStrangelove: #58 16-06-07 18:27 David Bowie : Wild is the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 19:42 Ο parafernalia: #59 16-06-07 19:42 Into the sea - Sivert Høyem (Madrugada's singer) Stories from the streets - Madrugada To let myself go - Ane Brun Lift Me - Ane Brun & Madrugada Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 21:15 Η Isiliel έγραψε: #60 16-06-07 21:15 Δεν σας λέω τι είναι γιατί σας προ(σ)καλώ να το δείτε όλοι! ...το αφιερώνω σε κάποιον που μου εμπιστεύτηκε κάτι σημαντικό και του υπόσχομαι να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 Memetchi mic3mic Unboxholics charmander chester20080 giannhs2001 harry akritas tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Enigma - Return to innocence Υπέροχο τργούδι, πανέμορφο video. Με κάνει να θέλω να κλάψω κάθε φορά που το βλέπω, αλήθεια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
suspiria Διάσημο μέλος Η ρόζα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 2.065 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:11 Η suspiria έγραψε: #50 16-06-07 01:11 Aν και δεν μου αρέσει η τραγουδίστρια, ούτε η μουσική της, ούτε ιδιαίτερα το συγκέκριμένο τραγούδι το βίντεο κλιπ το θεωρώ κορυφαίο : https://www.youtube.com/watch?v=yOLg0id-oKY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:11 Ο DrStrangelove: #51 16-06-07 01:11 Θέλω να αλλάξεις εισητήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:25 Ο DrStrangelove: #52 16-06-07 01:25 Kαλά έχω να βάλω καμμιά πεντακοσαριά αλλά τώρα μου ρθε κι αυτό Ηere comes the sun Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:34 Η Corpse Bride: #53 16-06-07 01:34 Faithless-bombs Johnny Cash-hurt (ανατριχιαζω καθε φορα που το βλεπω..βοηθαει το τραγουδι βεβαιως βεβαιως) Pink-Stupid girls και καθαρα απο αισθητικη περα απο την ιδεα κτλ: Gnarls Barkley-Crazy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:20 Ο DrStrangelove: #54 16-06-07 11:20 Metallica : Nothing else matters Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:44 Ο DrStrangelove: #55 16-06-07 11:44 Αbba : Dancing Queen Leonard Cohen : First we take Manhattan 'Αλκηστις και Κότσιρας : Αλεξάνδρεια (το ψηφίζω μόνο για την 'Αλκηστη, όχι για τον Κότσιρα, και επειδή είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια, ίσως το πιο αγαπημένο απ'ολα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 12:08 Ο parafernalia: #56 16-06-07 12:08 Α...έχω τρέλα με τα βιντεάκια! Επειδή όμως είμαι ολίγον "φαταούλας" και τα θέλω δικά μου, ανακάλυψα πρόσφατα ένα προγραμματάκι που κατεβάζει αυτούσιο το stream απ' το YouTube το αποθηκεύει σε μορφή asf ή flv και μετά το κάνει convert σε wmv για να παίζει στον Windows Media Player! Να σας το πω; χιχιχι..... Replay A/V 8 (υπάρχει και σε torrent!) Ένα δικό μου αγαπημένο video clip (άσχετα αν μου το έμαθε η πρώην) είναι το: Α-ΗΑ - Take on me. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:21 Η Isiliel έγραψε: #57 16-06-07 18:21 Inconvenient Truth Melissa Etheridge Have I been sleeping? Iʼve been so still Afraid of crumbling Have I been careless? Dismissing all the distant rumblings Take me where I am supposed to be To comprehend the things that I canʼt see Cause I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now And as a child I danced like it was 1999 My dreams were wild The promise of this new world Would be mine Now I am throwing off the carelessness of youth To listen to an inconvenient truth That I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I am not an island I am not alone I am my intentions Trapped here in this flesh and bone Oh I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I want to change I need to shake up I need to speak out Oh, Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up ~Now~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:27 Ο DrStrangelove: #58 16-06-07 18:27 David Bowie : Wild is the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 19:42 Ο parafernalia: #59 16-06-07 19:42 Into the sea - Sivert Høyem (Madrugada's singer) Stories from the streets - Madrugada To let myself go - Ane Brun Lift Me - Ane Brun & Madrugada Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 21:15 Η Isiliel έγραψε: #60 16-06-07 21:15 Δεν σας λέω τι είναι γιατί σας προ(σ)καλώ να το δείτε όλοι! ...το αφιερώνω σε κάποιον που μου εμπιστεύτηκε κάτι σημαντικό και του υπόσχομαι να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 Memetchi mic3mic Unboxholics charmander chester20080 giannhs2001 harry akritas tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Aν και δεν μου αρέσει η τραγουδίστρια, ούτε η μουσική της, ούτε ιδιαίτερα το συγκέκριμένο τραγούδι το βίντεο κλιπ το θεωρώ κορυφαίο : https://www.youtube.com/watch?v=yOLg0id-oKY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:11 Ο DrStrangelove: #51 16-06-07 01:11 Θέλω να αλλάξεις εισητήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:25 Ο DrStrangelove: #52 16-06-07 01:25 Kαλά έχω να βάλω καμμιά πεντακοσαριά αλλά τώρα μου ρθε κι αυτό Ηere comes the sun Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:34 Η Corpse Bride: #53 16-06-07 01:34 Faithless-bombs Johnny Cash-hurt (ανατριχιαζω καθε φορα που το βλεπω..βοηθαει το τραγουδι βεβαιως βεβαιως) Pink-Stupid girls και καθαρα απο αισθητικη περα απο την ιδεα κτλ: Gnarls Barkley-Crazy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:20 Ο DrStrangelove: #54 16-06-07 11:20 Metallica : Nothing else matters Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:44 Ο DrStrangelove: #55 16-06-07 11:44 Αbba : Dancing Queen Leonard Cohen : First we take Manhattan 'Αλκηστις και Κότσιρας : Αλεξάνδρεια (το ψηφίζω μόνο για την 'Αλκηστη, όχι για τον Κότσιρα, και επειδή είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια, ίσως το πιο αγαπημένο απ'ολα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 12:08 Ο parafernalia: #56 16-06-07 12:08 Α...έχω τρέλα με τα βιντεάκια! Επειδή όμως είμαι ολίγον "φαταούλας" και τα θέλω δικά μου, ανακάλυψα πρόσφατα ένα προγραμματάκι που κατεβάζει αυτούσιο το stream απ' το YouTube το αποθηκεύει σε μορφή asf ή flv και μετά το κάνει convert σε wmv για να παίζει στον Windows Media Player! Να σας το πω; χιχιχι..... Replay A/V 8 (υπάρχει και σε torrent!) Ένα δικό μου αγαπημένο video clip (άσχετα αν μου το έμαθε η πρώην) είναι το: Α-ΗΑ - Take on me. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:21 Η Isiliel έγραψε: #57 16-06-07 18:21 Inconvenient Truth Melissa Etheridge Have I been sleeping? Iʼve been so still Afraid of crumbling Have I been careless? Dismissing all the distant rumblings Take me where I am supposed to be To comprehend the things that I canʼt see Cause I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now And as a child I danced like it was 1999 My dreams were wild The promise of this new world Would be mine Now I am throwing off the carelessness of youth To listen to an inconvenient truth That I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I am not an island I am not alone I am my intentions Trapped here in this flesh and bone Oh I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I want to change I need to shake up I need to speak out Oh, Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up ~Now~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:27 Ο DrStrangelove: #58 16-06-07 18:27 David Bowie : Wild is the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 19:42 Ο parafernalia: #59 16-06-07 19:42 Into the sea - Sivert Høyem (Madrugada's singer) Stories from the streets - Madrugada To let myself go - Ane Brun Lift Me - Ane Brun & Madrugada Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 21:15 Η Isiliel έγραψε: #60 16-06-07 21:15 Δεν σας λέω τι είναι γιατί σας προ(σ)καλώ να το δείτε όλοι! ...το αφιερώνω σε κάποιον που μου εμπιστεύτηκε κάτι σημαντικό και του υπόσχομαι να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 Memetchi mic3mic Unboxholics charmander chester20080 giannhs2001 harry akritas tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θέλω να αλλάξεις εισητήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:25 Ο DrStrangelove: #52 16-06-07 01:25 Kαλά έχω να βάλω καμμιά πεντακοσαριά αλλά τώρα μου ρθε κι αυτό Ηere comes the sun Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:34 Η Corpse Bride: #53 16-06-07 01:34 Faithless-bombs Johnny Cash-hurt (ανατριχιαζω καθε φορα που το βλεπω..βοηθαει το τραγουδι βεβαιως βεβαιως) Pink-Stupid girls και καθαρα απο αισθητικη περα απο την ιδεα κτλ: Gnarls Barkley-Crazy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:20 Ο DrStrangelove: #54 16-06-07 11:20 Metallica : Nothing else matters Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:44 Ο DrStrangelove: #55 16-06-07 11:44 Αbba : Dancing Queen Leonard Cohen : First we take Manhattan 'Αλκηστις και Κότσιρας : Αλεξάνδρεια (το ψηφίζω μόνο για την 'Αλκηστη, όχι για τον Κότσιρα, και επειδή είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια, ίσως το πιο αγαπημένο απ'ολα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 12:08 Ο parafernalia: #56 16-06-07 12:08 Α...έχω τρέλα με τα βιντεάκια! Επειδή όμως είμαι ολίγον "φαταούλας" και τα θέλω δικά μου, ανακάλυψα πρόσφατα ένα προγραμματάκι που κατεβάζει αυτούσιο το stream απ' το YouTube το αποθηκεύει σε μορφή asf ή flv και μετά το κάνει convert σε wmv για να παίζει στον Windows Media Player! Να σας το πω; χιχιχι..... Replay A/V 8 (υπάρχει και σε torrent!) Ένα δικό μου αγαπημένο video clip (άσχετα αν μου το έμαθε η πρώην) είναι το: Α-ΗΑ - Take on me. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:21 Η Isiliel έγραψε: #57 16-06-07 18:21 Inconvenient Truth Melissa Etheridge Have I been sleeping? Iʼve been so still Afraid of crumbling Have I been careless? Dismissing all the distant rumblings Take me where I am supposed to be To comprehend the things that I canʼt see Cause I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now And as a child I danced like it was 1999 My dreams were wild The promise of this new world Would be mine Now I am throwing off the carelessness of youth To listen to an inconvenient truth That I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I am not an island I am not alone I am my intentions Trapped here in this flesh and bone Oh I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I want to change I need to shake up I need to speak out Oh, Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up ~Now~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:27 Ο DrStrangelove: #58 16-06-07 18:27 David Bowie : Wild is the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 19:42 Ο parafernalia: #59 16-06-07 19:42 Into the sea - Sivert Høyem (Madrugada's singer) Stories from the streets - Madrugada To let myself go - Ane Brun Lift Me - Ane Brun & Madrugada Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 21:15 Η Isiliel έγραψε: #60 16-06-07 21:15 Δεν σας λέω τι είναι γιατί σας προ(σ)καλώ να το δείτε όλοι! ...το αφιερώνω σε κάποιον που μου εμπιστεύτηκε κάτι σημαντικό και του υπόσχομαι να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 Memetchi mic3mic Unboxholics charmander chester20080 giannhs2001 harry akritas tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kαλά έχω να βάλω καμμιά πεντακοσαριά αλλά τώρα μου ρθε κι αυτό Ηere comes the sun Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Corpse Bride Διακεκριμένο μέλος Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 01:34 Η Corpse Bride: #53 16-06-07 01:34 Faithless-bombs Johnny Cash-hurt (ανατριχιαζω καθε φορα που το βλεπω..βοηθαει το τραγουδι βεβαιως βεβαιως) Pink-Stupid girls και καθαρα απο αισθητικη περα απο την ιδεα κτλ: Gnarls Barkley-Crazy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:20 Ο DrStrangelove: #54 16-06-07 11:20 Metallica : Nothing else matters Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:44 Ο DrStrangelove: #55 16-06-07 11:44 Αbba : Dancing Queen Leonard Cohen : First we take Manhattan 'Αλκηστις και Κότσιρας : Αλεξάνδρεια (το ψηφίζω μόνο για την 'Αλκηστη, όχι για τον Κότσιρα, και επειδή είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια, ίσως το πιο αγαπημένο απ'ολα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 12:08 Ο parafernalia: #56 16-06-07 12:08 Α...έχω τρέλα με τα βιντεάκια! Επειδή όμως είμαι ολίγον "φαταούλας" και τα θέλω δικά μου, ανακάλυψα πρόσφατα ένα προγραμματάκι που κατεβάζει αυτούσιο το stream απ' το YouTube το αποθηκεύει σε μορφή asf ή flv και μετά το κάνει convert σε wmv για να παίζει στον Windows Media Player! Να σας το πω; χιχιχι..... Replay A/V 8 (υπάρχει και σε torrent!) Ένα δικό μου αγαπημένο video clip (άσχετα αν μου το έμαθε η πρώην) είναι το: Α-ΗΑ - Take on me. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:21 Η Isiliel έγραψε: #57 16-06-07 18:21 Inconvenient Truth Melissa Etheridge Have I been sleeping? Iʼve been so still Afraid of crumbling Have I been careless? Dismissing all the distant rumblings Take me where I am supposed to be To comprehend the things that I canʼt see Cause I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now And as a child I danced like it was 1999 My dreams were wild The promise of this new world Would be mine Now I am throwing off the carelessness of youth To listen to an inconvenient truth That I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I am not an island I am not alone I am my intentions Trapped here in this flesh and bone Oh I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I want to change I need to shake up I need to speak out Oh, Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up ~Now~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:27 Ο DrStrangelove: #58 16-06-07 18:27 David Bowie : Wild is the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 19:42 Ο parafernalia: #59 16-06-07 19:42 Into the sea - Sivert Høyem (Madrugada's singer) Stories from the streets - Madrugada To let myself go - Ane Brun Lift Me - Ane Brun & Madrugada Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 21:15 Η Isiliel έγραψε: #60 16-06-07 21:15 Δεν σας λέω τι είναι γιατί σας προ(σ)καλώ να το δείτε όλοι! ...το αφιερώνω σε κάποιον που μου εμπιστεύτηκε κάτι σημαντικό και του υπόσχομαι να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 Memetchi mic3mic Unboxholics charmander chester20080 giannhs2001 harry akritas tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Faithless-bombs Johnny Cash-hurt (ανατριχιαζω καθε φορα που το βλεπω..βοηθαει το τραγουδι βεβαιως βεβαιως) Pink-Stupid girls και καθαρα απο αισθητικη περα απο την ιδεα κτλ: Gnarls Barkley-Crazy Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:20 Ο DrStrangelove: #54 16-06-07 11:20 Metallica : Nothing else matters Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:44 Ο DrStrangelove: #55 16-06-07 11:44 Αbba : Dancing Queen Leonard Cohen : First we take Manhattan 'Αλκηστις και Κότσιρας : Αλεξάνδρεια (το ψηφίζω μόνο για την 'Αλκηστη, όχι για τον Κότσιρα, και επειδή είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια, ίσως το πιο αγαπημένο απ'ολα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 12:08 Ο parafernalia: #56 16-06-07 12:08 Α...έχω τρέλα με τα βιντεάκια! Επειδή όμως είμαι ολίγον "φαταούλας" και τα θέλω δικά μου, ανακάλυψα πρόσφατα ένα προγραμματάκι που κατεβάζει αυτούσιο το stream απ' το YouTube το αποθηκεύει σε μορφή asf ή flv και μετά το κάνει convert σε wmv για να παίζει στον Windows Media Player! Να σας το πω; χιχιχι..... Replay A/V 8 (υπάρχει και σε torrent!) Ένα δικό μου αγαπημένο video clip (άσχετα αν μου το έμαθε η πρώην) είναι το: Α-ΗΑ - Take on me. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:21 Η Isiliel έγραψε: #57 16-06-07 18:21 Inconvenient Truth Melissa Etheridge Have I been sleeping? Iʼve been so still Afraid of crumbling Have I been careless? Dismissing all the distant rumblings Take me where I am supposed to be To comprehend the things that I canʼt see Cause I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now And as a child I danced like it was 1999 My dreams were wild The promise of this new world Would be mine Now I am throwing off the carelessness of youth To listen to an inconvenient truth That I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I am not an island I am not alone I am my intentions Trapped here in this flesh and bone Oh I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I want to change I need to shake up I need to speak out Oh, Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up ~Now~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:27 Ο DrStrangelove: #58 16-06-07 18:27 David Bowie : Wild is the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 19:42 Ο parafernalia: #59 16-06-07 19:42 Into the sea - Sivert Høyem (Madrugada's singer) Stories from the streets - Madrugada To let myself go - Ane Brun Lift Me - Ane Brun & Madrugada Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 21:15 Η Isiliel έγραψε: #60 16-06-07 21:15 Δεν σας λέω τι είναι γιατί σας προ(σ)καλώ να το δείτε όλοι! ...το αφιερώνω σε κάποιον που μου εμπιστεύτηκε κάτι σημαντικό και του υπόσχομαι να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 Memetchi mic3mic Unboxholics charmander chester20080 giannhs2001 harry akritas tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Metallica : Nothing else matters Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 11:44 Ο DrStrangelove: #55 16-06-07 11:44 Αbba : Dancing Queen Leonard Cohen : First we take Manhattan 'Αλκηστις και Κότσιρας : Αλεξάνδρεια (το ψηφίζω μόνο για την 'Αλκηστη, όχι για τον Κότσιρα, και επειδή είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια, ίσως το πιο αγαπημένο απ'ολα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 16 Ιουνίου 2007 parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 12:08 Ο parafernalia: #56 16-06-07 12:08 Α...έχω τρέλα με τα βιντεάκια! Επειδή όμως είμαι ολίγον "φαταούλας" και τα θέλω δικά μου, ανακάλυψα πρόσφατα ένα προγραμματάκι που κατεβάζει αυτούσιο το stream απ' το YouTube το αποθηκεύει σε μορφή asf ή flv και μετά το κάνει convert σε wmv για να παίζει στον Windows Media Player! Να σας το πω; χιχιχι..... Replay A/V 8 (υπάρχει και σε torrent!) Ένα δικό μου αγαπημένο video clip (άσχετα αν μου το έμαθε η πρώην) είναι το: Α-ΗΑ - Take on me. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:21 Η Isiliel έγραψε: #57 16-06-07 18:21 Inconvenient Truth Melissa Etheridge Have I been sleeping? Iʼve been so still Afraid of crumbling Have I been careless? Dismissing all the distant rumblings Take me where I am supposed to be To comprehend the things that I canʼt see Cause I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now And as a child I danced like it was 1999 My dreams were wild The promise of this new world Would be mine Now I am throwing off the carelessness of youth To listen to an inconvenient truth That I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I am not an island I am not alone I am my intentions Trapped here in this flesh and bone Oh I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I want to change I need to shake up I need to speak out Oh, Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up ~Now~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:27 Ο DrStrangelove: #58 16-06-07 18:27 David Bowie : Wild is the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 19:42 Ο parafernalia: #59 16-06-07 19:42 Into the sea - Sivert Høyem (Madrugada's singer) Stories from the streets - Madrugada To let myself go - Ane Brun Lift Me - Ane Brun & Madrugada Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 21:15 Η Isiliel έγραψε: #60 16-06-07 21:15 Δεν σας λέω τι είναι γιατί σας προ(σ)καλώ να το δείτε όλοι! ...το αφιερώνω σε κάποιον που μου εμπιστεύτηκε κάτι σημαντικό και του υπόσχομαι να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 Memetchi mic3mic Unboxholics charmander chester20080 giannhs2001 harry akritas tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αbba : Dancing Queen Leonard Cohen : First we take Manhattan 'Αλκηστις και Κότσιρας : Αλεξάνδρεια (το ψηφίζω μόνο για την 'Αλκηστη, όχι για τον Κότσιρα, και επειδή είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου τραγούδια, ίσως το πιο αγαπημένο απ'ολα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 12:08 Ο parafernalia: #56 16-06-07 12:08 Α...έχω τρέλα με τα βιντεάκια! Επειδή όμως είμαι ολίγον "φαταούλας" και τα θέλω δικά μου, ανακάλυψα πρόσφατα ένα προγραμματάκι που κατεβάζει αυτούσιο το stream απ' το YouTube το αποθηκεύει σε μορφή asf ή flv και μετά το κάνει convert σε wmv για να παίζει στον Windows Media Player! Να σας το πω; χιχιχι..... Replay A/V 8 (υπάρχει και σε torrent!) Ένα δικό μου αγαπημένο video clip (άσχετα αν μου το έμαθε η πρώην) είναι το: Α-ΗΑ - Take on me. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:21 Η Isiliel έγραψε: #57 16-06-07 18:21 Inconvenient Truth Melissa Etheridge Have I been sleeping? Iʼve been so still Afraid of crumbling Have I been careless? Dismissing all the distant rumblings Take me where I am supposed to be To comprehend the things that I canʼt see Cause I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now And as a child I danced like it was 1999 My dreams were wild The promise of this new world Would be mine Now I am throwing off the carelessness of youth To listen to an inconvenient truth That I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I am not an island I am not alone I am my intentions Trapped here in this flesh and bone Oh I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I want to change I need to shake up I need to speak out Oh, Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up ~Now~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:27 Ο DrStrangelove: #58 16-06-07 18:27 David Bowie : Wild is the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 19:42 Ο parafernalia: #59 16-06-07 19:42 Into the sea - Sivert Høyem (Madrugada's singer) Stories from the streets - Madrugada To let myself go - Ane Brun Lift Me - Ane Brun & Madrugada Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 21:15 Η Isiliel έγραψε: #60 16-06-07 21:15 Δεν σας λέω τι είναι γιατί σας προ(σ)καλώ να το δείτε όλοι! ...το αφιερώνω σε κάποιον που μου εμπιστεύτηκε κάτι σημαντικό και του υπόσχομαι να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 Memetchi mic3mic Unboxholics charmander chester20080 giannhs2001 harry akritas tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α...έχω τρέλα με τα βιντεάκια! Επειδή όμως είμαι ολίγον "φαταούλας" και τα θέλω δικά μου, ανακάλυψα πρόσφατα ένα προγραμματάκι που κατεβάζει αυτούσιο το stream απ' το YouTube το αποθηκεύει σε μορφή asf ή flv και μετά το κάνει convert σε wmv για να παίζει στον Windows Media Player! Να σας το πω; χιχιχι..... Replay A/V 8 (υπάρχει και σε torrent!) Ένα δικό μου αγαπημένο video clip (άσχετα αν μου το έμαθε η πρώην) είναι το: Α-ΗΑ - Take on me. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:21 Η Isiliel έγραψε: #57 16-06-07 18:21 Inconvenient Truth Melissa Etheridge Have I been sleeping? Iʼve been so still Afraid of crumbling Have I been careless? Dismissing all the distant rumblings Take me where I am supposed to be To comprehend the things that I canʼt see Cause I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now And as a child I danced like it was 1999 My dreams were wild The promise of this new world Would be mine Now I am throwing off the carelessness of youth To listen to an inconvenient truth That I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I am not an island I am not alone I am my intentions Trapped here in this flesh and bone Oh I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I want to change I need to shake up I need to speak out Oh, Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up ~Now~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:27 Ο DrStrangelove: #58 16-06-07 18:27 David Bowie : Wild is the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 19:42 Ο parafernalia: #59 16-06-07 19:42 Into the sea - Sivert Høyem (Madrugada's singer) Stories from the streets - Madrugada To let myself go - Ane Brun Lift Me - Ane Brun & Madrugada Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 21:15 Η Isiliel έγραψε: #60 16-06-07 21:15 Δεν σας λέω τι είναι γιατί σας προ(σ)καλώ να το δείτε όλοι! ...το αφιερώνω σε κάποιον που μου εμπιστεύτηκε κάτι σημαντικό και του υπόσχομαι να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 Memetchi mic3mic Unboxholics charmander chester20080 giannhs2001 harry akritas tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Inconvenient Truth Melissa Etheridge Have I been sleeping? Iʼve been so still Afraid of crumbling Have I been careless? Dismissing all the distant rumblings Take me where I am supposed to be To comprehend the things that I canʼt see Cause I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now And as a child I danced like it was 1999 My dreams were wild The promise of this new world Would be mine Now I am throwing off the carelessness of youth To listen to an inconvenient truth That I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I am not an island I am not alone I am my intentions Trapped here in this flesh and bone Oh I need to move I need to wake up I need to change I need to shake up I need to speak out Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up Now I want to change I need to shake up I need to speak out Oh, Somethingʼs got to break up Iʼve been asleep And I need to wake up ~Now~ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove Περιβόητο μέλος Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5.331 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 18:27 Ο DrStrangelove: #58 16-06-07 18:27 David Bowie : Wild is the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 19:42 Ο parafernalia: #59 16-06-07 19:42 Into the sea - Sivert Høyem (Madrugada's singer) Stories from the streets - Madrugada To let myself go - Ane Brun Lift Me - Ane Brun & Madrugada Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 21:15 Η Isiliel έγραψε: #60 16-06-07 21:15 Δεν σας λέω τι είναι γιατί σας προ(σ)καλώ να το δείτε όλοι! ...το αφιερώνω σε κάποιον που μου εμπιστεύτηκε κάτι σημαντικό και του υπόσχομαι να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nikos 7 Memetchi mic3mic Unboxholics charmander chester20080 giannhs2001 harry akritas tsiobieman Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
David Bowie : Wild is the wind Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.741 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 19:42 Ο parafernalia: #59 16-06-07 19:42 Into the sea - Sivert Høyem (Madrugada's singer) Stories from the streets - Madrugada To let myself go - Ane Brun Lift Me - Ane Brun & Madrugada Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 21:15 Η Isiliel έγραψε: #60 16-06-07 21:15 Δεν σας λέω τι είναι γιατί σας προ(σ)καλώ να το δείτε όλοι! ...το αφιερώνω σε κάποιον που μου εμπιστεύτηκε κάτι σημαντικό και του υπόσχομαι να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 3 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Into the sea - Sivert Høyem (Madrugada's singer) Stories from the streets - Madrugada To let myself go - Ane Brun Lift Me - Ane Brun & Madrugada Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2007 στις 21:15 Η Isiliel έγραψε: #60 16-06-07 21:15 Δεν σας λέω τι είναι γιατί σας προ(σ)καλώ να το δείτε όλοι! ...το αφιερώνω σε κάποιον που μου εμπιστεύτηκε κάτι σημαντικό και του υπόσχομαι να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν σας λέω τι είναι γιατί σας προ(σ)καλώ να το δείτε όλοι! ...το αφιερώνω σε κάποιον που μου εμπιστεύτηκε κάτι σημαντικό και του υπόσχομαι να είμαι αντάξια της εμπιστοσύνης του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.