Αγαπημένα παλιά τραγούδια

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.773 μηνύματα.
Τα σεκλέτικα του εργάτη.
Άντε και με μια μπύρα Amstel.. :cool:

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.773 μηνύματα.
Αυτός είναι καιρός.
Ρίξε θεέ...:wizard: :hi:

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.484 μηνύματα.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Όταν είχε πάει η Παξινού στην Επίδαυρο να δει τον Μινωτή, έφαγε πόρτα.
- Μα έχω πρόσκληση, λέει, είμαι η Παξινού.
και της απαντάει ο πορτιέρης...
- Ρε δε μπα να' σαι κι η Μάγια Μελάγια. :P :hehe:

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Αθάνατο, αθάνατη, R.I.P.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.567 μηνύματα.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.567 μηνύματα.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Κι ίσως κανείς δε σε προσμένει να γυρίσεις
μα εγώ νιώθω τους χτύπους της καρδιάς σου
κι ένα άνθος φυτρωμένο στην ώριμη, πικραμένη σου μνήμη.
Κάποιο τρένο, τη νύχτα, σφυρίζοντας,
ή ένα πλοίο, μακρινό κι απροσδόκητο
θα σε φέρει μαζί με τη νιότη μας
και τα όνειρά μας.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Aleksa

Τιμώμενο Μέλος

Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.484 μηνύματα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια