self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος
Μου έχει συμβεί πολλές φορές να επιστρέψω χωρίς να έχω δει, και πολλές φορές ο υπάλληλος μου λέει "Αυτή την έχεις ξαναπάρει", και συνήθως απαντάω "Δεν πειράζει ξαναδώστη".
μου έχει συμβεί και εμένα αυτό με την Μαλένα ,
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rascal_gd
Περιβόητο μέλος
Εγω θυμαμαι μετα απο εξωντοτικα ψαξιματα στο video club να βαζω τις ταινιες που εχω ξεχωρισει πισω-πισω στις στοιβες με τα κοινωνικα, θριλερ κτλ με σκοπο οταν ξαναγυρισω να ειναι απιθανο καποιος αλλος να την εχει νοικιασει και χωρις να κινδηνευω να ξεχασω τον τιτλο της. Ειχα εφευρει το δικο μου συστημα αποθηκευσης στο video club.Αυτά. Και λευτεριά στα video club. Όσα dl και να κάνετε το ψάξιμο στο video club δεν αντικαθίσταται με το search στο net. Είναι θέμα φετίχ
Θυμαμαι επισης οτι καθε φορα νοικιαζα παλιες ταινιες ή πολυ κουλες(μου το χτυπαγε συνεχεια η Βασιλω που δουλευε εκει) με αποκορυφωμα να χασω στο τελος τον "τυφλο σαμουραι". Δεν πρεπει να ξαναπηγα απο τοτε(αφου εξοφλησα το χαμενο dvd εννοειται).
Yγ Λες στα "κοινωνικα" να ειναι χωμενο ακομα κανα αριστουργηματακι και να περιμενει;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Goseithor
Διάσημο μέλος
Morelo
Πολύ δραστήριο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix
Δραστήριο μέλος
sokratis123
Νεοφερμένος
nektariosmakris
Εκκολαπτόμενο μέλος
κατεβαστε τες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.