Άντρες και γυναίκες

Άντρας ή γυναίκα?
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 118)

• Σύνολο ψηφοφόρων
    118
Τη δική μου ψήφο δεν την είχατε υπολογίσει ε; Έστω και ελαφρύ είναι όμως προβάδισμα! Οι άντρες προηγούνται!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παντως ειναι ενθαρυντικο πως μεχρι τωρα δεν υπαρχει καποιος που να μην μπορει να ξεχωρισει τι ειναι...:clapup: :D
ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΒΡΕ!!!!!!:P :P :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παντως ειναι ενθαρυντικο πως μεχρι τωρα δεν υπαρχει καποιος που να μην μπορει να ξεχωρισει τι ειναι...:clapup: :D
ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΒΡΕ!!!!!!:P :P :P

αχαχχααααααα... :rofl::rofl:

Γυναίκες ψηφήστε να τους φάμε:clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πριν να ψηφήσω ήταν 50%-50%…:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οχι βρε... τα αποτελέσματα ψηφοφορίας ηταν 50%-50%:P:P:P

Καλό ειναι να ειμαστε μειοψηφεία λεμε:whistle::whistle:

Ο τιτλος του τοπικ θελει μια διασκευη, δεν ειναι καθολου κατατοπιστικος για το θεμα.
Και ....σιγουρα ειμαστε 50-50 % (συμφωνα με το πολ, ειμαστε, αλλα εγω γιατι νομιζω οτι δεν ; )

αμάν βρε Λόρι, ένα χαζοπαίχνιδο είναι που ξεκίνησε το 2005 :P

Έλα να έρχονται δύο αρσενικά ακόμη να έρθουμε στα ίσα.

που ειναι οι γυναικες του στεκιου ολοες εδω τωρα!!! αμεσος!!!:clapup:

Έλα να έρχονται δύο αρσενικά ακόμη να έρθουμε στα ίσα.
Γιατί να έρθουμε στα ίσα ρε Μπόρατ;
Εμένα μου αρέσει να ξέρω οτι οι γυναίκες είναι περισσότερες.....:):D:D:D:D

Εμπρός συντρόφια μη μας αφανίσουν! :P

-petros

που ειναι οι γυναικες του στεκιου ολοες εδω τωρα!!! αμεσος!!!:clapup:

Εμπρός συντρόφια μη μας αφανίσουν! :P

-petros

ρε παιδιά δεν έχετε τη αισθηση ότι πάιζετε ιππόδρομο και τρώγεστε ποιός θα φτάσει πρώτος;:hmm:

Επειδή έχω μια μικρή εντύπωση ότι τα αγοράκια είναι μειωνότητα εδω μέσα θα ήθελα απο τους ενεργούς χρήστες να δηλώσουν το φίλο τους! Δεν με ενδιαφέρει απλά να μετρήσω απο το σύνολο των χρηστών καθώς κάποια άτομα δεν είναι τόσο τακτικά οπότε δεν έχει σημασία. Άντε να δούμε ποιός είναι η πλειοψηφία εδω μέσα:)

είμαι ίμο
emoemoticon-1.gif

π.σ. εννοείται ότι τα αγοράκια είναι μειοψηφία , πρώτον γιατί οι γυναίκες έχουνε μια τάση να είναι πιο επικοινωνιακές και δεύτερον γιατί οι άντρες λιγοστέψανε και εκεί έξω . (Λοβ για σένα) Μόνο εγώ και ο Χάρης Σιανίδης μείναμε :|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μία παρένθεση και συγνώμη γι' αυτό.... το φίλο είναι με υ..., το αναφέρω αυτό, επειδή με μπέρδεψε κάπως.... και όχι για να δηλώσω αλάνθαστος....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εννοείται ότι τα αγοράκια είναι μειοψηφία , πρώτον γιατί οι γυναίκες έχουνε μια τάση να είναι πιο επικοινωνιακές

σωστο...

και όμως είναι λάθος :pfff:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back