Άνοιξη είναι...

τρελή φιλόσοφος

Πολύ δραστήριο μέλος

Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα.
τι είναι για εσάς άνοιξη; Το πρώτο παγωτό,το πρώτο κοντομάνικο,το πρωτο μπουγέλο της χρονιάς;

για μένα η άνοιξη είναι...το πρώτο απόγευμα που κάθεσαι στην κούνια στο μπαλκόνι,και διαβάζεις,ενώ ο άνεμος σηκώνει ανάλαφρα τα μαλλιά σου,μπερδεύει τις σελίδες απτο βιβλίο σου,και εσύ κελαηδάς:Γ^ΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΌ ΜΟΥ,ΈΧΑΣΑ ΤΗ ΣΕΛΊΔΑ!!!!!!!!!!!!!άντε πάλι απ'την αρχή.........

:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλλεργίες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

in_bloom2028229-1.jpg

Η ομορφιά της φύσης!:redface::redface::redface:

Εγώ θα ήθελα να καλωσορίσω στην παρέα μας και πάλι όλα τα ζωάκια που ξαναξύπνησαν έπειτα από τη χειμερία νάρκη.
Welcome back!

αν νιωθει καποιος ανοιξη να το πει και σε μενα. Γιατι τους 30+ βαθμους εγω τους ερμηνευω ως καλοκαιρι :hehe:

Να καθεσαι με τις κολλητες σου στο μπαλκονι ενω εχει 20 βαθμους C και φυσαει απαλο αερακι.
Να πηγαινεις εκδρομες στα βουνα και να βλεπεις τα ομορφα λουλουδακια να ξεφιτρονουν απο παντου! Να σε χτυπαει ο ηλιος αλλα να εχει δροσια.. ο ουρανος καθαρος με λιγα ασπρα συννεφακια! :happy:

Και σε λιγο θα εχει 38 βαθμους C και θα λιωνω σαν παγωτο -.- :rant:

Ποια ανοιξη ρεε με 30 βαθμους απο μαιο μηνα....... Τεσπα, ανοιξη ειναι... Εξετασεις... Βαθμοι... Σορτσακια... :clapup:

για μένα η άνοιξη είναι...το πρώτο απόγευμα που κάθεσαι στην κούνια στο μπαλκόνι,και διαβάζεις,ενώ ο άνεμος σηκώνει ανάλαφρα τα μαλλιά σου,μπερδεύει τις σελίδες απτο βιβλίο σου,και εσύ κελαηδάς:Γ^ΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΌ ΜΟΥ,ΈΧΑΣΑ ΤΗ ΣΕΛΊΔΑ!!!!!!!!!!!!!άντε πάλι απ'την αρχή.........

:hehe::hehe::hehe:

Ανοιξη.. χμ η ετησια πρωτη εκδρομη με τους φιλους μου Παρνηθααα ;D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back