με ένα καπουτσίνο φρέντο ανα χείρας ήρθα!
- Angie_Ann
- fantasmenos
- Ηρώ
- jrot6
- kakerlak
- love_angel
- Neraida
- Phoebe
- pitg21
- rascal_gd
- Resident Evil
- Youki
- Vkey
Nα κάνω λίστα όπως η Ηρώ?

Μπα... βαριέμαι
Σε πρώτη φάση
απορρίπτω για
κακό ρόλο το fantasmeno (γιατί μετά το "ντόρο" γύρω από το όνομά του στο σχολιασμό του παιχνιδιού
πιστεύω ότι ο Γιώργος δεν θα τον έβαζε δολοφόνο
πάλι).
Λογικά επίσης απορρίπτεται και μία τουλάχιστον εκ των Angie_Ann, Phoebe. Αλλά για τον ίδιο ακριβώς λόγο θα μπορούσε άνετα να είναι μία εξ αυτών. Θα έχω το νου μου.
Για kaker και rascal συμφωνώ με τη Ρούλι-Μαρούλι.
Λογικά η πρώτη δεν έχει ρόλο ενώ ο 2ος είναι ένας καλός υποψήφιος. Δεν θέλω να τον μαυρίσω όμως (όχι από τον πρώτο γύρο τουλ!) μην την πατήσουμε [εσείς-εγώ ουδέποτε είχα πιστέψει την ενοχη του

] όπως last time.
H Love είναι επίσης περίπτωση 50-50 που θα έχω στο νού μου. Έχει ίσες πιθανότητες να
μην μπήκε όσο και να μπήκε μετά το θόρυβο που δημιούργησε γύρω από το όνομά της στο #20 και το πόσο καλά έπαιξε το τσιράκι.
Τη Vkey δεν έχω καταφέρει να την ψυχολογήσω σε κανένα από τα παιχνίδια της [τουναντίον συνηθίζω να την υποψιάζομαι όταν είναι αθώα και να την έχω για αθώα όταν είναι ένοχη

] οπότε θα περιμένω να δω αντιδράσεις από τους υπόλοιπους
Νeraida και Youki για μένα μπαίνουν στην ίδια κατηγορία. Η οποία είναι "όταν είναι πολίτες παίζουν με ένα τρόπο και όταν είναι δολοφόνοι κάπως πιο 'μαζεμένα'". Οπότε πιστεύω ότι θα τις ... μυριστούμε σχετικά εύκολα σε 1-2 γύρους.
Για Pitg21 και Jrot6 συμφωνώ με την Ηρώ γενικά. Είναι παίκτες που χρειάζονται "προσοχή" μιας και μπορούν να αντεπεξέλθουν πολύ καλά σε ρόλο κακού. Ο ένας από τους 2 θα μπορούσε να είναι επιλογή της ΣουΕ. Θα τους...παρακολουθώ.
Και άφησα τελευταία την αγαπημένη Ηρώ γιατί όπως είπα έχει περίεργο παίξιμο. Ως πολίτης στους πρώτους γύρους
κατά κανόνα δεν το πάει πολύ καλά και μετά..κουρδίζεται

και τα βρίσκει όλα. Ως δολοφόνος ενώ καρφώνεται (κατά κανόνα πάλι) για κάποιο λόγο το κάνει με τρόπο που...δεν το βλέπουμε. Με δεδομένο ότι είχε ρόλο πολίτη την τελευταία φορά θα μπορούσε να είναι δολοφόνος τώρα.
Ας ελπίσουμε ότι δεν είναι και ότι όντως είναι σε ... μεγάλη φόρμα όπως δηλώνει. Σε 1-2 γύρους θα δώσει κανά hint πιστεύω.
===
Δεν ψηφίζω ακόμα έχουμε ως το βράδυ.
Και..
====
Vote me for president!