Joaquín
Διάσημο μέλος
Αν δεν κατονομασεις τι κανω, δε θα το καταλαβω ποτε!!
Δεν ήθελα να το πω έτσι, αλλά ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ.Σορυ.
Και όσον αφορά για το τι κάνω εγώ, αυτό που κάνω είναι να μην κολλάω στις βλακείες που συνήθως συζητάτε τους τελευταίους 2 γύρους!!!Ούτε την Έρις πήρα στο καταπόδι, ούτε σπατάλησα όλες μου τις κάρτες έτσι για την πλάκα και χωρίς να είναι ξεκάθαρο το τοπίο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Δεν ήθελα να το πω έτσι, αλλά ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ.Σορυ.
Και όσον αφορά για το τι κάνω εγώ, αυτό που κάνω είναι να μην κολλάω στις βλακείες που συνήθως συζητάτε τους τελευταίους 2 γύρους!!!Ούτε την Έρις πήρα στο καταπόδι, ούτε σπατάλησα όλες μου τις κάρτες έτσι για την πλάκα και χωρίς να είναι ξεκάθαρο το τοπίο.
Κλαιγομαι??? Χαχαχα... Που?? Ρε δε με νοιαζει αν βγω απο το παιχνιδι. Υπαρχουν μερικα ατομα που το ξερουν καλα αυτο... Ουτε θα προσπαθησω να σωσω τον εαυτο μου τελευταια στιγμη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Λίστα για Τετάρτη 27/06
- aegloswen
- Alchemist -> tsarachaf
- blue_butterfly -> foreverfreak
- Catalyst
- Demlogic
- dimijim -> Johnnaousa
- ElenaKr
- Eileen
- foreverfreak -> Noisette
- Himela -> Πατρεύς
- Johnnaousa
- love_angel -> SparklingGrey
- MAYROULIS -> foreverfreak
- ~Melania~
- Noisette
- Πατρεύς
- SparklingGrey -> Johnnaousa
- Guest 278211 -> foreverfreak
- Τάσος97
- tsarachaf
3 foreverfreak
2 Johnnaousa
1 Noisette
1 Πατρεύς
1 SparklingGrey
1 tsarachaf
Η χώρα των φαντασμάτων
- Libertus - Δολοφονία 26/06
- carpe_nochtem - Ψηφοφορία 26/06
- jj! - Παραβίαση κανόνων παιχνιδιού 27/6
- Guest 278211 - Δολοφονία 27/6
- Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ
- Himela -Τυμβωρυχία - Δικηγόρος
Eileen: #1
love_angel: #1
Guest 278211: #1
Λοιπές ενέργειες παικτών
- Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Himela
- Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ἔρις
- Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από carpe_nochtem
- Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από foreverfreak
- Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
- Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από blue_butterfly
- Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από dimijim
- Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
- Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από blue_butterfly
- Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από love_angel
love_angel
Επιφανές μέλος
Θα ψηφίσω προς το παρόν τον Sparkling grey από ένστικτο αν και κατά 90% θα αλλάξω τη ψήφο μου μόλις καταλάβω τι παίζει.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Ποιοι προσπάθησαν χθες να την ενοχοποιήσουν μετά τα όσα έγιναν;
Σίγουρα μέσα σε αυτούς κρύβεται 1 δολοφόνος...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Οπότε για τη δολοφονία εχουμε....
1.Guest 278211 δολοφόνος την οποία αποφάσισε η μάγισσα να σκοτώσει, το γιατί δεν μπορώ να το σκεφτώ
2.Οι δολοφόνοι σκότωσαν την spy και η μάγισσα πήρε την Χιμέλα, γιατί να σκοτώσουν ένα μέλος το οποίο απλά έμπαινε και ψήφιζε? Μήπως γιατί όλες οι ψήφοι της ήταν σωστοί πάνω σε δολοφόνο?
~Melania~
Περιβόητο μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Τζον, μαυρούλης και τσαφ-τσουφ έχουν ψηφίσει Σύλβια
Θυμάμαι χθες να την κατηγορούσε κι ο Τάσος
Έχουμε κι άλλους να δούμε...
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Οι υπόλοιποι που ψήφισαν Έρις είναι:
dimijim
Elena Kr
foreverfreak
MAYROULIS
Sparkling Grey
Θα σας βρω, πού θα μου πάτε.
Την παίξατε την τυμβωρυχία χάσαμε ένα πολίτη δεν το πιστεύω. Μας έχουν φάει οι δολοφόνοι έλεος παιδιά ας ξυπνήσουμε.
Καλά με παίζεις; Εσύ πότε θα ξυπνήσεις; Και δεν είναι ώρα να αρχίσουμε να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Έλεος.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Melania, μην κανεις ετσι, η τυμβωρυχια στη Συλβια ηταν οτι καλυτερο μπορουσε να γινει αυτη τη στιγμη!!
~Melania~
Περιβόητο μέλος
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Μηπως τωρα να ακουσετε αυτο που λεω τοση ωρα και να αλλαξουμε τις ψηφους μας σε ατομα που μενουν λιγο-πολυ στην αφανεια?? Θυματα των περιστασεων πεσαμε ολοι...
Melania, μην κανεις ετσι, η τυμβωρυχια στη Συλβια ηταν οτι καλυτερο μπορουσε να γινει αυτη τη στιγμη!!
To ξέρω από την άλλη όμως όντως σφάζουμε ο ένας πολίτης τον άλλον. Συμφωνώ ότι οι δολοφόνοι θα γελάνε αυτή τη στιγμή μαζί μας.
edit:Ριρίκα καλέ δεν τσακώνομαι απλά δεν το περίμενα.....
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ.Ψηφίζω εδώ και τώραMAYROULIS αρκετά!!!!! Οι υποψίες μου για σένα είναι πολύ βάσιμες. Έχω κάνει ήδη την θεωρία μου εδώ https://cnf.e-steki.gr/showthread.php?p=3172974#post3172974 (ποστ #775). Τυχαία βρίσκετε και στις 2 ψηφοφορίες εναντίον 2 πολιτών. Δεν είναι το πρόβατο που ισχυρίζεται ότι είναι (δηλαδή ότι παραπλανιέται από τους δολοφόνους.) Είμαι σίγουρη ότι βαράει κακό ρόλο.
Το γατί ψήφισε 2 πολίτες.
Κι επιπλέον δεν έχει βοηθήσει καθόλου στην εξέλιξη του παιχνιδιού.
Έχει κι ένα όνειρο το οποίο δεν ξέρουμε εάν και πως το χρησιμοποίησε.
Και δεν πιστεύω πως είναι ικανός να μας δώσει να καταλάβουμε.
Εναφ με αυτόν.
Και να είναι αθώος, στο μόνο που θα μας βλάψει μια αποχώρησή του θα είναι ότι θα έχουμε χάσει μια μέρα.
Μαυρούλη κι απ μένα.
Συμφωνώ να στραφούμε στους πιο ανενεργούς για να βρούμε κι άλλους δολοφόνους!
blue_butterfly
Τιμώμενο Μέλος
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
Υποπτοι μου μοιαζουν οι παρακατω:
-ΤΑΣΟΣ97 (εσυ δε μας συνηθιζες σε τοσο παθητικο παιχνιδι, και ακομη φορες που ησουν δολοφονος)
-ΜΑΥΡΟΥΛΙΣ (ετσι γιατι αντιπαθω τους γατους (ανταγωνιστές). Μαρεσουν μονο οι γατες. Αλλα και το παιχνιδι του μεχρις στιγμης μοιαζει υποπτον)
-Catalyst (αποπροσανοτελεας , διαφθορεας,υπουλος συκοφαντης, moderator, εχει ολα τα στοιχεια που τον χρηζουν υποπτο)
-blue_butterfly (ο λιγοτερο απο ολους υποπτος αλλα ειναι επικινδυνη, εξυπνη , υπουλη, εμπειρη, και παιζει προσεκτικα τον ρολο της χωρις να δινει πολλα δικαιωματα)
-alchemist (δε μαρεσει η συμπεριφορα του και ο τροπος που κατηγορει τον forever
αθωοι κατεμε (μεχρι στιγμης) ειναι οι εξης
love_angel
foreverfreak
dimijim
Εμπρος να ξεκοιλιασουμε τους δολοφονους!
Ψηφος σε ALCHEMIST
Catalyst
Επιφανές μέλος
Αν αποδειχθεί δολοφόνος, αυτομάτως αθωώνονται όλοι αυτοί που κατηγόρησε ο Μαυρούλης σήμερα (dimijim, freak, sparkling) και η ElenaKr θεωρείται ύποπτη:
ξέχασα να πω πως στους υπόπτους μου είναι και ο σπαρκ
για την ελενα που λένε κάποιοι, να πως την αλήθεια δεν είμαι και τόσο σίγουρος
Mercury
Επιφανές μέλος
Λίστα για Τετάρτη 27/06
- aegloswen
- Alchemist -> tsarachaf
- blue_butterfly -> SparklingGrey
- Catalyst->MAYROULIS
- Demlogic->Alchemist
- dimijim -> MAYROULIS
- ElenaKr
- Eileen
- foreverfreak -> SparklingGrey
- Himela -> Πατρεύς
- Johnnaousa
- love_angel -> SparklingGrey
- MAYROULIS -> foreverfreak
- ~Melania~->MAYROULIS
- Noisette
- Πατρεύς
- SparklingGrey -> Johnnaousa
- Guest 278211 -> foreverfreak
- Τάσος97
- tsarachaf
3 MAYROULIS
3 SparklingGrey
2 foreverfreak
1 Alchemist
1 Johnnaousa
1 Πατρεύς
1 tsarachaf
Η χώρα των φαντασμάτων
- Libertus - Δολοφονία 26/06
- carpe_nochtem - Ψηφοφορία 26/06
- jj! - Παραβίαση κανόνων παιχνιδιού 27/6
- Guest 278211 - Δολοφονία 27/6
- Ἔρις - Οικειοθελής αποχώρηση 26/06 - Πολίτης Δ
- Himela -Τυμβωρυχία - Δικηγόρος
Eileen: #1
love_angel: #1
Guest 278211: #1
Λοιπές ενέργειες παικτών
- Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Himela
- Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ἔρις
- Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από carpe_nochtem
- Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από foreverfreak
- Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
- Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από blue_butterfly
- Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από dimijim
- Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
- Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από blue_butterfly
- Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από love_angel
foreverfreak
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.