Palermo #47 - Harry Potter

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (09/08)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6,236 μηνύματα.
Δεν την θεωρώ παράλογη κίνηση, ήθελε να εξασφαλίσει ότι θα μείνει (λογικά).

Συνοπτικά:
1. CiNeFiL: ήπιων τόνων, μικρή συμβολή. Ως τώρα γράφει όπως συνηθίζει. Περιμένω να δω γενικά πως θα κινηθεί.

2. Comfortably Smug: τον έχουμε ζήσει μεγάλο τρολλ :hehe: δικαιολογώ την έλλειψη χρόνου αλλά δεν μας έχει γράψει τίποτα. Και εσύ όντως ξέφυγες αρκετά καλά από το επίκεντρο.

3. dimijim: Περιμένω εξηγήσεις γενικότερα για τις κινήσεις και τις θέσεις του. Μεγάλο ερωτηματικό (και άσχημο ομολογώ) γιατί σήμερα σαν πολλοί να σε ήθελαν στο παιχνίδι...

4. Emilouko: Δεν έχω πολλά να πω, δικαιολογώ και εδώ την έλλειψη χρόνου αλλά περιμένω τις περιβόητες θεωρίες της..

5. Himela: είχαμε ίδιο σκεπτικό αλλά δεν βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα. Ως τώρα τίποτα το ασυνήθιστο.

6. i_lie_us: υπερβολικά γενικόλογος. Και αυτό δεν μου αρέσει.

7. Ikarionas: έχει κάποια σχήματα υπόπτων στο μυαλό του, όσο να ναι τις πιο περίπλοκες θεωρίες. Άμα μας τις εξηγήσει και εμάς θα προσπαθήσουμε να καταλάβουμε το σκεπτικό του. Περιμένω γνώμη για την σημερινή τριάδα καθώς και για την αφανή τριάδα που υποστήριζε ότι έπρεπε να πιέσουμε.

8. Iliaso: τίποτα ουσιαστικό ως τώρα. Υπόπτους; Ή βολεύεσαι απλά να ακολουθείς το κύμα;

9. Indiana Jones: εσύ ξαφνικά ανέβηκες και δεν ξέρω πως να το ερμηνεύσω.. κάποια εξήγηση;

10. JKaradakov: γνωστός για τις λεπτομερείς ερωτήσεις του, τις θεωρίες του, ως τώρα συμμετέχει ενεργά. Ικανός παίκτης που πρέπει να προσέξουμε, για να καταλάβουμε σε ποια ομάδα είναι.

11. Johnny15: εσύ κυριολεκτικά πρέπει να καταλάβεις που στέκεσαι και που πατείς. Ύποπτοι και γιατί; Δεν μπορώ να βρω συνέχεια στα ποστ σου...

12. Libertus: λίγα σχόλια για τη σημερινή ψηφοφορία; :P

13. Marjoree26: με ψήφισε και εξαφανίστηκε ( ; ) εντελώς αφανής.

15. Physiognomist: αφάνεια επίσης. Θεωρίες για σήμερα;

16. tsarachaf: Ως τώρα μικρή συμβολή αλλά σχολίασε ουσιαστικά ό,τι μπορούσε. Τον έχω ζήσει και από τις 2 ομάδες και θα δυσκολευτώ να καταλάβω προς τα που κλίνει. Έχει απίστευτο λέγειν:hehe:

17. ultraviolence: έμεινε αμέτοχος στο σημερινό με ψήφο στον Ηλία. Γνώμη για τη ψηφοφορία;

18. Φινεύς: εσύ μας μισομπαίνεις δυναμικά, και ακόμα περιμένω απάντηση σε προηγούμενο ποστ.

Αυτά προς το παρον!
[Περιμένουμε τους διακριτικούς ρόλους της νύχτας να καταλάβουν τι έγινε :P]

Γιατί ακριβώς θεωρούμαι ύποπτος; Το ακριβώς αντίθετο, ψήφισα βάσει ενστίκτου και όχι βάσει ρεύματος, αλλιώς θα ψήφιζα κάποιον από αυτούς που είχαν ήδη ψήφο αν με ενδιέφερε το ρεύμα. Ήταν πρώτος γύρος πόσο σίγουροι μπορούμε να είμαστε; Εσύ που δε ψήφισες τυχαία όπως λες ήσουν 100% σίγουρη για την επιλογή σου; Πίστεύω ότι από αύριο θα είναι όλα πιο καθαρά !
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Θα τα αραδιάσω εδώ γεγονότα και κάποιες σκέψεις μου, κυρίως για να τα δω συγκεντρωμένα και ο ίδιος.

Libertus #118 στο 4 akikos - 2 dimijim, αλλαγή από akiko -> dimijim και πάμε 3 akikos - 3 dimijim.
Υπεράσπιση ακικου, κατηγορία προς dimijim ή απλά επιδίωξη για ισοψηφία;

Melania #120 αναζήτηση οδηγιών ή απλά ερώτηση για να καταλάβει περισσότερο τον ακικο;

Johnny #122 δεν θεωρεί τον ακικο μαφία αλλά τον λέει και τρολλά. μεταξύ dimijim-akikos προκρίνει τον 1ο ως χρησιμότερο παίκτη

Comfy #123 παίρνει την ψήφο του από τη Μάρτζι και την πάει Libertus κάνοντας το 3 ακικος-ντιμιτζιμ-λιμπερτους.
Αν και γενικά για την ώρα παραμένει λιγομίλητος, διαμόρφωσε μία ισοψηφία που αν είναι στο συνασπισμό των πολιτών χωρίς καμία γνώση, εμένα με βρίσκει σύμφωνο.

Dimijim #125 δίνει η αναζητά κάποιο σημάδι με το 'παίξε λίγο ...μπάλα;' Θα μπορούσε. Θα μπορούσε και απλά να τη λέει στο Libertus επειδή δεν του αρέσει το παιχνίδι που κάνει.

και πάμε στο πιο σημαντικό ίσως κομμάτι,

akikos #130 Ξεκινάμε με την ψηφοφορία στο 3 όλα. Ακυρώνει την ψήφο του libertus σε dimijim και αλλάζει σε libertus. (σχεδόν εκδικητικό θα μπορούσες να το πεις). Ξέρει το ποιον τουλάχιστον ενός από τους δύο στα δικά μου μάτια και υπερασπίζεται/καταδικάζει κάποιον. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έπαιξε κάρτα γιολο-για να μην του μείνει στο χέρι, ειδικά από τη στιγμή που με εκείνη θα μπορούσε (έστω και πρόσκαιρα) να ανακουφιστεί ο ίδιος από ψήφους. Πηγαίνουμε στο 4 libertus - 3 akikos λοιπόν.

dimijim #135 Αφαιρεί ψήφο από libertus. Θα μπορούσε έτσι να τον υπερασπιστεί, θα μπορούσε και να προσπαθεί για ισοψηφία. Μεγαλύτερη περιέργεια προσωπικά έχω γιατί επελέχθη ο Indiana εξ' όσων είχαν 2 ψήφους για να λάβει την ψήφο του.
Μπορεί και τυχαία. Όπως και να 'χει, βλέπουμε και εδώ μια 'σύμπνοια' με τον akiko.

και η κανονική διάρκεια κλείνει με 3 όλα libertus-akikos-indiana

johnny #139 σχετικά νωρίς στην παράταση, αφαιρεί από emilouko και δίνει akiko. Ξέρει ότι η αλλαγή της ψήφου του δεν θα επηρεάσει αναγκαστικά το αποτέλεσμα, είμαστε νωρίς ακόμα. Ισοψηφία το βρίσκω δύσκολο να επιδιώκει, κυρίως να βρεθούν πιο κάτω libertus-indiana θα υποθέσω ότι θέλει. Πάμε στο 4 akikos - 3 libertus,indiana

libertus #140 όπως και να 'χει θέλει να σώσει τον κώλο και παίζει μία ακύρωση του στο :09 για να 'ναι σίγουρος ότι θα περάσει. Έτσι κλειδώνει το αποτέλεσμα σε 4-3-2.

akikos #148 υπονόηση σε νεκροφάνεια νιώθω, το θέμα είναι σε ποιο συνασπισμό από τους δύο την εκφράζει.
Επίσης "φυλακές αλκατράζ" και όχι φαντασματοχώρα; Ok, όπως το ερμηνεύσει κανείς.

(Ok, και που τα συγκέντρωσα δεν βοηθήθηκα ομολογώ).

Θα κρατήσω για την ώρα τη σύμπνοια dimijim-akikos. Θα τείνω πως ο akikos δεν ήταν μαφία, αλλιώς μιλάμε για θυσία μαφιόζου που για την ώρα μου φαίνεται τραβηγμένο, και θα τον θεωρήσω στη χειρότερη βοηθητικό ρόλο.
Κρατάω ακόμα στο νου μου, την αλλαγή του Καραντάκου από johnny σε akiko, θέλω να κοιτάξω τις επικοινωνίες τους περαιτέρω.

Θα ξαναδώ κάποια πράγματα κι όσα θα έχουν γραφτεί μέχρι τώρα για να επανέλθω αργότερα.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Οπότε Johnny μάς λες οτι όσοι ήταν στη σέντρα σήμερα ήταν αθώοι. Σε αυτό συμφωνώ κι εγώ. Όλα πήγαν πολύ smoothly στην ψηφοφορία. Πιστεύω λοιπόν οτι οι μαφιόζοι έχουν επαναπαυτεί αφού η δουλειά έγινε χωρίς να επέμβουν. Μέσα στους σιωπηλούς λοιπόν κρύβονται αν όχι όλοι, όμως τουλάχιστον 3 μαφιόζοι. Περιμένω από τους σιωπηλούς πολίτες να μιλήσουν γιατί αν δε μιλούν αφενός ενοχοποιούν τον εαυτό τους και αφ' ετέρου βοηθούν τους μαφιόζους γιατί μεγαλώνουν την πηγή των σιωπηλών κι άρα των ενόχων.

Θεωρώ οτι μέσα σε αυτούς οι Φινεύς και Comfortably είναι ύποπτοι, ίσως θα έβαζα μέσα και τον Physiognomist ο οποίος κι αυτός λέει αλλά τελικά δε λέει και τίποτα σημαντικό. Επειδή το πρωί θα λείπω κάποιες ώρες λοιπόν και για να μη βρεθώ δολοφονημένη, θα έδινα μια ψήφο από νωρίς στον Comfortably Smug. Δε μού άρεσε που μπήκε χωρίς να εξηγήσει τίποτα και προσπάθησε με την ψήφο του να επηρεάσει την ψηφοφορία ενώ θεωρητικά "έλειπε όλες αυτές τις ώρες" και δεν ήξερε τί γινόταν.
 

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6,236 μηνύματα.
Wow πραγματικά χαμος στα τελευταία λεπτα της ψηφοφορίας. Κοινώς χαμός. Πιθανώς να υπάρχουν κρυμμένα μηνύματα στις ενέργειες των παικτών.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Λοιπόν μέχρι στιγμής έχουμε έναν που το παίζει συγκάτοικος, έναν που το παίζει ντετέκτιβ ή πληροφοριοδότης και ξέρει κιόλας που πρέπει να κινηθούμε και έναν που ίσως το παίζει γιατρός. Επειδή όμως ούτε αυτός που το παίζει συγκάτοικος ήταν συγκάτοικος ούτε αυτός που το παίζει πληροφοριοδότης/ντετέκτιβ έχει έναν απ' αυτούς τους ρόλους και ούτε αυτός που το παίζει γιατρός είναι, θα πρότεινα να ξαναδούμε κάποια πράγματα.

Μόλις τελείωσε η ψηφοφορία ήθελα να σχολιάσω πάνω κάτω αυτά που σχολίασε ο Karadakov αλλά έπεσε το forum και δεν μπόρεσα.
Σχολιάζω εν συντομία γιατί ορισμένα ειπώθηκαν:

α) Δεν με ενδιαφέρει από άποψη υποψίας η ψήφος του dimijim στον Indiana. Ίσα ίσα εγώ ήθελα να βγει ο Ιndiana και αυτό που έκανε συμφωνούσε με αυτό που έλεγα.
β) Πώς είναι δυνατόν ένα σωρό άτομα να λένε ότι θα είναι καλύτερο να πάμε σε ισοψηφία και κανείς να μην προσπαθεί να τη φέρει με τον akiko να προηγείται. Εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί είχα ψηφίσει Indiana αλλά ένα σωρό άτομα θα μπορούσατε να αλλάξετε την ψήφο σας για να πάει ισοψηφία και να δούμε κινήσεις. Δεν το έκανε κανείς σας. Ποια άτομα έλεγαν πως είναι καλό να πάμε σε ισοψηφία: Karadakov, Johnny, Φινεύς, Physiognomist και νομίζω και ο iliaso (παραθέτω τα ονόματα από μνήμης γιατί δεν είχα χρόνο να ψάξω αλλά για τους τέσσερις πρώτους είμαι 99% σίγουρος ότι το είπαν). Ωστόσο κανείς απ' αυτούς δεν άλλαξε την ψήφο του για να βοηθήσει σε ισοψηφία. Οκ ο Physiognomist είχε ψηφίσει Indiana και δεν μπορούσε αλλά οι υπόλοιποι μπορούσατε και δεν κάνατε τίποτα. Θέλατε να φύγει ο akikos επειδή τρόλαρε; Κατανοητό αλλά σαν αθώοι θα πέρναμε περισσότερα αν είχαμε ισοψηφία και βλέπαμε τι παιζόταν. Τώρα βγήκε ένα τρολ με 4 ψήφους και δεν μάθαμε στην ουσία τίποτα τόσο σημαντικό γι' αυτόν.
γ) Όσο κι αν ήθελα να φύγει ο Indiana, δεν με ενόχλησε το ότι έφυγε ο akikos και ίσα ίσα θύμωσα μαζί του επειδή δεν είχε καν τη στοιχειώδη υπευθυνότητα να γράψει κάτι παραπάνω στα τελευταία του λόγια. Όχι μόνο δεν μας έλυσε κάποιες απορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν π.χ. για ποιο καταραμένο λόγο έριξε την κάρτα ακύρωσης σε ψήφο του dimijim και όχι στον εαυτό του αλλά μας λέει ότι είναι στο χέρι μας να τα ξαναπούμε. Να τα ξαναπούμε για ποιο λόγο; Βοήθησες σε κάτι το παιχνίδι; Πες πως έχω κάρτα νεκροφάνειας. Γιατί να τη ρίξω σε σένα; Για να ξαναρχίσεις το τρολ; Ούτε καν στα τελευταία σου λόγια δεν είπες κάτι σημαντικό. Αν αναρωτιέστε τι ρόλο παίζει να είχε είναι νομίζω παραπάνω από προφανές. Ήταν είτε πόρνη είτε ο απλός πολίτης. Φάνηκε να ξενερώνει απ' τον ρόλο του και άρα μάλλον ήταν το δεύτερο αφού για την κοινή γνώμη ο απλός πολίτης είναι βαρετός ρόλος επειδή δεν έχει πληροφορίες και έτσι πληρώνουν οι υπόλοιποι πολίτες τα ξενερώματα του καθενός. Μπορεί όμως να ήταν και πόρνη. Γιατί ως απλός πολίτης δεν δικαιολογείται το γιατί να προστατέψει dimijim και όχι τον εαυτό του. Μαφιόζος δεν είναι με τίποτα. Αν ήμουν μέντιουμ θα ρωτούσα άμεσα αν ήταν πόρνη για να ξεκαθαρίζουμε. Ούτε ΔΑ θα άφηναν τόσο εύκολα να φύγει. Όπως και να 'χει δεν βοήθησε καθόλου, αντίο. Το σενάριο που τον θέλει συγκάτοικο με dimijim ξεχάστε το. Δεν ήταν συγκάτοικος για τρεις λόγους. Ο ένας είναι ότι αν ήταν θα προσπαθούσε να τον προστατέψει ο dimijim, ο δεύτερος είναι ότι σε εκείνη τη φάση δεν υπήρχε λόγος να προστατέψει τον dimijim, δεν ήταν σε τόσο άμεσο κίνδυνο και τον τρίτο βρείτε τον μόνοι σας.


Μαντάρα τα κάναμε ως πολίτες. Σας έλεγα να πάμε σε διαφορετική ισοψηφία. Είτε ήμασταν μεταξύ τριών αθώων (ή μη μαφιόζων καλύτερα) είτε ο Libertus ήταν μαφία και αφού είχε την κάρτα δεν χρειάστηκε κάνεις να τον σώσει. Ωστόσο ήταν παίξιμο δίχως νόημα γιατί είχα ψηφίσει τον ακικο πριν.


Ας περάσουμε λίγο και σε σένα. Ρε φίλε θα τρελαθώ. Μας λες ότι μας έλεγες να πάμε σε διαφορετική ισοψηφία. Μας είχες πει ότι θεωρούσες τον akiko αθώο και πας και του ρίχνεις τέταρτη χαλώντας την πιθανή ισοψηφία και ψηφίζοντας έναν που τον έλεγες αθώο. Πες μου έναν λόγο που δεν ψήφισες τον Indiana για τον οποίο είπες ότι δεν σου κίνεισαι τόσο την περιέργεια αλλά ήταν σιωπηλός ενώ ο akikos απλώς τρόλαρε. Πήγαινέ το μια ισοψηφία ή ψήφισε το άτομο που θες π.χ. Έμιλυ, για να την ανεβάσεις. Τι μου ρίχνεις τέταρτη ψήφο σε έναν που θεωρείς αθώο;


Σας μιλώ από τα προπύλαια των φυλακών του Αλκατράζ και όχι από τη χώρα των φαντασμάτων όπως σε άλλα Παλέρμο.
Καθώς διαβασα από την μεγάλη Βίβλο των κανόνων του Παλερμο ότι δικαιούμαι τελευταία λόγια.

Το μήνυμα μου είναι το εξής:
Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα. Στο χέρι σας είναι :morning1:.

Μη φας, έχουμε ανανά. Με ηχώ και αν.

Αν δεις τι έγινε θα καταλάβεις ότι ουδεμία σημασία έχει. Δεν υπήρχε συννενοημενος μαφιόζος εκεί μέσα. Πώς ο Κομφι, ο Φυσιο και η Έμιλυ την γλίτωσαν τόσο φτηνά αδυνατω να το καταλάβω.

Και εσύ φίλε πώς βοήθησες να μην τη γλιτώσουν; Ψήφισες Confy; Ψήφισες Physiognomist; Ψήφισες ακίκο. Ακόμη και την Έμιλυ που είχε δύο ψήφους με τη δική σου και θα μπορούσε να φάει καμιά ξεκάρφωτη τρίτη από κάποιον, την έβγαλες απ' τον κίνδυνο. Πέρα απ' αυτά συμφωνώ και στα τρία άτομα της τριάδας που βάζεις.


Αρχικά να πώ ότι κάποιοι είμαστε καινούριοι παίκτες και τώρα μαθαίνουμε το παιχνίδι στην πράξη.

Τώρα γι'αυτά που έγιναν. Ήμουν σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο με 3 ψήφους. Αν ήμουν μαφιόζος, δεν θα έκανα κάτι για να σωθώ? Δε θα ακύρωνα ψήφο?

Ό,τι άλλο θέλετε ρωτήστε με και θα σας το εξηγήσω . Μπορείτε να μην με πιστεύσετε αλλά δε θα σας βοηθήσει αυτό. Είναι κακό που μερικοί θέλετε σφαγή πολιτών.

Γιατί να ακυρώσεις ψήφο; Και γιατί να έχεις κάρτα ακύρωσης ψήφου; Μπορεί να έχεις άλλες κάρτες και στη συγκεκριμένη δεν κινδύνευες άμεσα να βγεις με τον akiko να έχει 4.

Θα συνεχίσω τον σχολιασμό πιο αργά (έχω να πω κι άλλα) γιατί πάω για χαρτάκι.
 

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
δεν προλαβα να μπω το απογευμα και με ολα αυτα με επιασε κριση πανικου
ενυγουει θα σταθω σ αυτα που μου εκαναν πιο πολυ εντυπωση

dimjim ψηφιζει πρωτος Libertus
παρολα αυτα μολις το κινημα προς αυτον μεγαλωνει αλλαζει ψηφο σε Indiana (καποια δικαιολογια δεν ειδα διορθωστε με αν κατι δεν προσεξα) ενω εχει πει πιο πριν στον Libertus οτι τον προβληματιζει που παιζει σαν τρολλ
ενα ποστ πιο πριν ο ακικος τον "σωζει" με την καρτα του και πεταει ψηφο σε Libertus
αλλαξε γνωμη?
Μετα στο ποστ της η Himela υπενθυμιζει οτι απο μια πλακα και καλα αρχισε η ψηφος αλλα οντως πετυχε να αποκτησει ρευμα σε περιπτωση που εβγαινε ο Lib. και ηταν αθωος παντως μετα την αλλαγη ψηφου θα ειχε δικαιολογια οτι δεν το προκαλεσε
πλας ολα τα ποστ με τα εμοτζι που ανεβασε μηπως ηταν για να μας πει οτι δεν πρεπει να δινουμε τοσο σημασια και να τελειωσουν οι υποψιες γι αυτα εκει?

Μολις αρχιζει να αποκτα ψηφους ο ακικος, αλλαζει και ο Τζονι προστατευοντας ετσι Libertus ή Ιndiana

απο την αλλη αν ο Libertus ειναι μαφιοζος και να ειναι ομαδα με οσους αλλαξανε ψηφο τελευταια στιγμη, πεταξε και εκεινος την καρτα του (παιξιμο διχως νοημα) ειτε λειτουργουν ξεχωριστα ειτε θελανε να φανει ετσι

Τωρα για Εμιλυ λεει να μη δινουμε σημασια στις καρδουλες, εχει βαλει κ η ιδια εξαλλου μια "(αα και το θιμ είναι ο, τι καλύτερο<3)" και μαλιστα μετα απο ολη τη συζητηση περι υποψιων για νοηματα με εμοτζι

Υποπτος για μενα και ο ultra ο οποιος σχολιασε μονο για να δικαιολογησει τις δικες του ενεργειες εκτος μετα το τελος της ψηφοφοριας που σχολιασε 2 ποστ και η ψηφος του παρεμεινε ουδετερη ως το τελος του παιχνιδιου
επισης τραγουδι με στιχους
I have a friend
I've never seen
He hides his head
inside a dream
....
But only love
can break your heart

Ο Smug επισης δεν σχολιαζει πολλα απλα αλλαζει ψηφο σε Libertus επειδη παιζει σαν τρολλ και τον φερνει σε ισοψηφια, πριν εχει ψηφισει Μαρτζ που δεν την ειδαμε σημερα καθολου

ο ακικος και το Αλκατραζ απο την αλλη τι φειση?
 

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6,236 μηνύματα.
Ikariona εγώ δε έθεσα θέμα ισοψηφίας μπερδεύεσαι.
 

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Εχω ξαναπει είμαι αρκετα απασχολημένος μεχρι Τετάρτη οποτε δε μπορω να τα διαβάσω όλα τοσο καλα, ειδα οτι η. συμπεριφορα του libertus ηταν εξαιρετικά περιεργη δεδομένου του παρελθόντος του, ειδα ότι μπορουσανα φτιαξω ισοψηφιες και ικανοποιωντα το παγιο αιτημα των πολιτων ανεβασα ατομο που μου φανηκε περιεργο

Το σκηνικο με τις 6 καρδουλες johnny ναι, οντως είναι υποπτο εγινε εντελώς ασυναισθητα αλλά δυστυχώς δεν εχω κατι αλλο για να σου αποδειξω την αθωοτητα μου σε αυτο τον τομεα

Μη κοροειδευομαστε ο ακικος ειναι κατα 99,9% οχι μαφιόζος (εύχομαι απλά να είναι ξενερωμενος γιατι αλλιώς θα λυπηθώ πολυ για τον τρόπο που επαιξε) Γενικα οταν ακυρωνεις ψηφου αλλου οταν εισαι και εσυ στη σεντρα και τα τελευταία λογια σου είναι ακαταλαβηστηκα ισως να μην ηθελες να παιξεις. Δε θα μου φαινόταν περιεργο να είναι ενας απογοητευμενος ΑΜ. Συνεπως ναι μεν διωξαμε κατα πασα πιθανοτητα μη μαφιόζο αλλά δε με πολύ πείραξε που αποχώρησε

Γενικα το ολο σκηνικο με τις καρδουλες, το ξεψυρισμα του ποτε τι και πως εγινε κατι σε προηγούμενα παλερμο ή το ότι ψάχνουμε να αναλύσουμε στιχους τραγουδιων μου φαίνεται πολυ κακη στρατηγικη που βοηθα μονο τη μαφία

Προσωπικη αποψη είναι οτι οι φετινες θεωρίες του ικαριωνα είναι στα ορια του παρανοικοιλυ που πιο πολυ αποπροσανατολθζουν τους πολίτες

Για το οτι κερδισα την πρώτη ψηφο της δεύτερης ημέρας ομολογουμένως δε με πειραζει τοσο ως ψήφος αλλά κυρίως αιτιολογηση γιατί himela εγω και εσυ σε αυτο το παλερμο δυστυχώς (ή ευτυχως για εσένα αν εισαι μαφία) εχουμε συνεισφερει εξίσου - 0-

Πιστεύω και εγω οτι πρέπει να πιεστουν τα άτομα να μιλήσουν λιγο παραπανω και οχι μονο για να ψηφίσουν αλλά να μας πουν τι σκέφτονται

Αν και εχω ψιλό αποφασίσει θα ψηφίσω αύριο πρωι. Καληνύχτα Παλέρμο

Σημειωτεον για εμένα σε αντιθεση με την αποψη της himela πιστεύω ότι το τέλος της σημερινής ψηφοφοριας δεν ηταν τοσο ηρεμο, τωρα για το αν αθωοι ηθελαν να προστατευτουν ή μαφιοζοι να σωθουν δεν ειμαι βέβαιος
 

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
δεν προλαβα να μπω το απογευμα και με ολα αυτα με επιασε κριση πανικου
ενυγουει θα σταθω σ αυτα που μου εκαναν πιο πολυ εντυπωση

dimjim ψηφιζει πρωτος Libertus
παρολα αυτα μολις το κινημα προς αυτον μεγαλωνει αλλαζει ψηφο σε Indiana (καποια δικαιολογια δεν ειδα διορθωστε με αν κατι δεν προσεξα) ενω εχει πει πιο πριν στον Libertus οτι τον προβληματιζει που παιζει σαν τρολλ
ενα ποστ πιο πριν ο ακικος τον "σωζει" με την καρτα του και πεταει ψηφο σε Libertus
αλλαξε γνωμη?
Μετα στο ποστ της η Himela υπενθυμιζει οτι απο μια πλακα και καλα αρχισε η ψηφος αλλα οντως πετυχε να αποκτησει ρευμα σε περιπτωση που εβγαινε ο Lib. και ηταν αθωος παντως μετα την αλλαγη ψηφου θα ειχε δικαιολογια οτι δεν το προκαλεσε
πλας ολα τα ποστ με τα εμοτζι που ανεβασε μηπως ηταν για να μας πει οτι δεν πρεπει να δινουμε τοσο σημασια και να τελειωσουν οι υποψιες γι αυτα εκει?

Μολις αρχιζει να αποκτα ψηφους ο ακικος, αλλαζει και ο Τζονι προστατευοντας ετσι Libertus ή Ιndiana

απο την αλλη αν ο Libertus ειναι μαφιοζος και να ειναι ομαδα με οσους αλλαξανε ψηφο τελευταια στιγμη, πεταξε και εκεινος την καρτα του (παιξιμο διχως νοημα) ειτε λειτουργουν ξεχωριστα ειτε θελανε να φανει ετσι

Τωρα για Εμιλυ λεει να μη δινουμε σημασια στις καρδουλες, εχει βαλει κ η ιδια εξαλλου μια "(αα και το θιμ είναι ο, τι καλύτερο<3)" και μαλιστα μετα απο ολη τη συζητηση περι υποψιων για νοηματα με εμοτζι

Υποπτος για μενα και ο ultra ο οποιος σχολιασε μονο για να δικαιολογησει τις δικες του ενεργειες εκτος μετα το τελος της ψηφοφοριας που σχολιασε 2 ποστ και η ψηφος του παρεμεινε ουδετερη ως το τελος του παιχνιδιου
επισης τραγουδι με στιχους
I have a friend
I've never seen
He hides his head
inside a dream
....
But only love
can break your heart

Ο Smug επισης δεν σχολιαζει πολλα απλα αλλαζει ψηφο σε Libertus επειδη παιζει σαν τρολλ και τον φερνει σε ισοψηφια, πριν εχει ψηφισει Μαρτζ που δεν την ειδαμε σημερα καθολου

ο ακικος και το Αλκατραζ απο την αλλη τι φειση?

Καλά ο ουλτρα έτσι όπως το πάτε, μόνο τα τρίγωνα κάλαντα θα ανεβάζει. Άμα έχουν και αυτά κάτι στους στίχους τι να πω..
Τι σκατά σας έπιασε φέτος με τα τραγούδια και τα emoticons δε μπορώ να καταλάβω, γελάει ο κόσμος..
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 30/7:

1. CiNeFiL
2. Comfortably Smug
3. dimijim
4. Emilouko
5. Himela--> Comfortably Smug
6. i_lie_us
7. Ikarionas
8. Iliaso
9. Indiana Jones
10. JKaradakov
11. Johnny15
12. Libertus
13. Marjoree26
14. ~Melania~
15. Physiognomist
16. tsarachaf
17. ultraviolence
18. Φινεύς

Ψήφοι:
1 Comfortably Smug

Η χώρα των φαντασμάτων
akikos - Ψηφοφορία 29/08

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
 
Τελευταία επεξεργασία:

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
β) Πώς είναι δυνατόν ένα σωρό άτομα να λένε ότι θα είναι καλύτερο να πάμε σε ισοψηφία και κανείς να μην προσπαθεί να τη φέρει με τον akiko να προηγείται. Εγώ δεν μπορούσα να κάνω κάτι γιατί είχα ψηφίσει Indiana αλλά ένα σωρό άτομα θα μπορούσατε να αλλάξετε την ψήφο σας για να πάει ισοψηφία και να δούμε κινήσεις. Δεν το έκανε κανείς σας. Ποια άτομα έλεγαν πως είναι καλό να πάμε σε ισοψηφία: Karadakov, Johnny, Φινεύς, Physiognomist και νομίζω και ο iliaso (παραθέτω τα ονόματα από μνήμης γιατί δεν είχα χρόνο να ψάξω αλλά για τους τέσσερις πρώτους είμαι 99% σίγουρος ότι το είπαν). Ωστόσο κανείς απ' αυτούς δεν άλλαξε την ψήφο του για να βοηθήσει σε ισοψηφία. Οκ ο Physiognomist είχε ψηφίσει Indiana και δεν μπορούσε αλλά οι υπόλοιποι μπορούσατε και δεν κάνατε τίποτα. Θέλατε να φύγει ο akikos επειδή τρόλαρε; Κατανοητό αλλά σαν αθώοι θα πέρναμε περισσότερα αν είχαμε ισοψηφία και βλέπαμε τι παιζόταν. Τώρα βγήκε ένα τρολ με 4 ψήφους και δεν μάθαμε στην ουσία τίποτα τόσο σημαντικό γι' αυτόν.

Δεν νομίζω πως έχω πει εγώ ότι θέλω ισοψηφία.

Εγώ θα στρέψω την προσοχή μου για την ώρα στα άτομα που ψήφισαν στην αφάνεια, δηλαδή έδωσαν μια ψήφο και αυτή ήταν η μοναδική μιας και απο εμπειρία ξέρω ότι συνήθως κάπου εκεί ανάμεσα έχει έναν μαφιόζο.
Αυτοί λοιπόν είναι:
- i_lie_us με ψήφο στην Emilouko
- Iliaso με ψήφο στην Himela
- Marjoree με ψήφο στην Melania
- ultra με ψήφο στον i_lie_us

O Ηλίας για την ώρα αν δεν κάνω λαθος κάνει κυρίως ποστ/έκθεση γεγονότων παρά κάποιο ποστ με κάποια θεωρία ή ερώτηση.
Ο Iliaso πετάει κανα δυο μηνύματα που και που στο άκυρο χωρις ιδιαίτερο νόημα κάτι που απο εμπειρία δεν το κάνουν πρωτάριδες στην μαφία γτ η μαφία φοβάται να τους αφήνει να γράφουν ότι να'ναι και προσπαθουν να κάνουν λιγα και μεγάλα ποστ με νόημα.
Η Marjoree η αλήθεια είναι ότι πέρα απο την ψήφο της δεν ξέρω αν έχει γράψει άλλο μήνυμα.
Ο ultra είναι ενεργός στο παιχνίδι, απαντάει στις θεωρίες και γενικότερα συμμετέχει.

Οπότε ψήφος για την ώρα στην Marjoree και τα ξαναλέμε απο αύριο το πρωί.
 

BeatrixKiddo

Περιβόητο μέλος

Η Trix αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,048 μηνύματα.
Γειά σας παιδιά ειχα πει κιόλας στο προηγούμενο θέμα ότι δε θα μπαίνω πολύ συχνά στο διάστημα 29-01 .....
Πραγματικά η κατάσταση ήταν χαοτική στο τελευταίο 5 λέπτο από ότι βλέπω εκεί που ήταν ο libertus να φύγει έφυγε τελικά ο ακικος παρά τη ακύρωση ψήφου που έβαλε.
Τα πράγματα έχουν αρχίσει και περιπλέκουν....
Θα υποβάλλω και εγώ τη ψήφο μου για τη ψηφοφορία της τρίτης στον ikarionas
Βλέπω μια μεγάλη υπεράναλυση στον λόγο του και με βάζει σε υποψίες ...
 

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Ασία. Έχει γράψει 25,581 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 30/7:

1. CiNeFiL
2. Comfortably Smug
3. dimijim
4. Emilouko
5. Himela--> Comfortably Smug
6. i_lie_us
7. Ikarionas
8. Iliaso
9. Indiana Jones
10. JKaradakov--> Marjoree26
11. Johnny15
12. Libertus
13. Marjoree26--> Ikarionas
14. ~Melania~
15. Physiognomist
16. tsarachaf
17. ultraviolence
18. Φινεύς

Ψήφοι:
1 Comfortably Smug
1 Marjoree26
1 Ikarionas

Η χώρα των φαντασμάτων
akikos - Ψηφοφορία 29/08

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Αντί για καληνύχτα θα κάνω κάποιες παραθέσεις από τα post αμέσως μετά την ψηφοφορία. Κάποιες απαντήσεις και ερωτήσεις/παρατηρήσεις.
Ψήφο θα δώσω το πρωί πριν τη δολοφονία. Μέχρι τότε ελπίζω να έχουν σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις κι όσοι δεν ακούστηκαν καθόλου από το μεσημέρι και μετά...

Wow πραγματικά χαμος στα τελευταία λεπτα της ψηφοφορίας. Κοινώς χαμός. Πιθανώς να υπάρχουν κρυμμένα μηνύματα στις ενέργειες των παικτών.
Σαν να θέλεις να πεις σε κάποιον να ψάξει για κρυμμένα μηνύματα ή ιδέα μου είναι; :hmm:

Αυτό ακριβώς, ήθελα να σιγουρέψω ότι θα μείνω.

Θα επανέλθω αργότερα με τα στοιχεία που έχω συλλέξει. Το μόνο που έχω να πω για την ώρα είναι ότι με ενοχλεί που η πιο ανάλαφρη διάθεση στην επικοινωνία δεν είναι καθόλου ανεκτή εδώ. Κακώς άφησα τα σαλόνια του Μονάχου για να μετακομίσω σε αυτήν την σκοτεινή πόλη. Κατ' ουσίαν για τον ίδιο λόγο ψηφιστήκαμε ο akikos και εγώ και αμφιβάλλω ότι βγάλαμε μαφιόζο. Υπάρχουν παίκτες που έχουν γράψει 5 λέξεις σε όλο το παιχνίδι και κατηγορούμαι εγώ για trolling, επειδή δεν ψάχνω ψύλλους στα άχυρα στον πρώτο γύρο. Σήμερα ήταν μια καλή μέρα για τη μαφία, ώστε να μείνει στην αφάνεια. Να δούμε από αύριο.
Έχεις όμως προσφέρει περισσότερα από αυτούς των 5 λέξεων στη συζήτηση; Εγώ περιμένω από το μεσημέρι ακόμη τα σοβαρά σου ποστ, πού είναι τα στοιχεία σου;


Μετά τη ψηφοφορία θα ήθελα να δω τι γνώμη έχεις τελικά. Πιστεύεις ότι η Σύλβια και εγώ θα βγαίναμε ταυτόχρονα με διαφορά λεπτού να ψηφίσουμε το ίδιο άτομο; Πάντως εγώ προσωπικά θα απαντήσω για τον εαυτό μου ότι το έκανα σχετικά κοντά στη ψηφοφορία γιατί:


  1. Ήθελα να έχω όσο γίνεται μια συνολική εικόνα της ημέρας

  2. Δεν ψηφίζω ποτέ εντελώς στη τύχη

  3. Το έκανα σε ένα χρονικό σημείο που υπήρχαν πολλά περιθώρια αντιδράσεως αλλά παράλληλα ελπίζω να άσκησα και μια μορφή πίεσης στη μαφία (γιατί ανεβάζοντας κάποιον μπορείς να δεις άτομα που θα σε στηρίξουν για να καλύψουν άλλους, ή αντίθετα να ανεβάζουν άλλους γιατί χτυπάς διάνα)

  4. Ο Ακίκο δεν απάντησε ούτε σε μία ερώτησή μου και απλά τρόλλαρε κόσμο.


Εσύ τι πιστεύεις ότι έγινε;



Σε κάθε περίπτωση δεν μπορώ να ερμηνεύσω αυτή τη κίνηση :wonder: Ο Ντίμιτζιμ μένει ένα τεράστιο ερωτηματικό για μένα. Περιμένω να τον ακούσω.



Από εσένα θέλω μια καλή και αιτιολογημένη θέση γιατί πραγματικά με έχεις μπερδέψει πάαρα πολυ.
Σχετικά με τα πρώτα, τι συμπεράσματα έβγαλες τελικά εσύ από τη σημερινή ημέρα; Είναι ο ακίκος αθώος; Αν τελικά είναι, γιατί δεν άλλαξες την ψήφο σου στο τέλος της ψηφοφορίας;
Με ακούς, δε με ακούς; Το τι έκανα στην ψηφοφορία το εξήγησα εδώ. Όταν λες καλή κι αιτιολογημένη θέση, για ποιο πράγμα; Αν θες κάτι συγκεκριμένο πες μου.

Αρχικά να πώ ότι κάποιοι είμαστε καινούριοι παίκτες και τώρα μαθαίνουμε το παιχνίδι στην πράξη.

Τώρα γι'αυτά που έγιναν. Ήμουν σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο με 3 ψήφους. Αν ήμουν μαφιόζος, δεν θα έκανα κάτι για να σωθώ? Δε θα ακύρωνα ψήφο? Τον Libertus τον ψήφισα για τον λόγο που είπα, δεν άλλαξα κάτι. Αντιθέτως, ο Libertus αλλάζει την ψήφο του από τον Ακίκο και την δίνει σε εσένα έτσι ώστε να με εκθέσει, συνεχίζοντας τις χαζές δικαιολογίες για τους φουρνάρηδες και την αγενή υποδοχή. Με την ακύρωση της ψήφου του κατάλαβα ότι δεν είναι μαφιόζος αλλά ΔΑ ή πόρνη, αλλιώς οι μαφιόζοι θα του έλεγαν να μην τη χρησιμοποιήσει γιατί δεν είχε νόημα, θα έβγαινε ούτως ή άλλως ο Ακίκος.

Έχω αρχίσει να υποψιάζομαι κάποιους που λείπουν συνεχώς αλλά θα το δούμε.

Ό,τι άλλο θέλετε ρωτήστε με και θα σας το εξηγήσω . Μπορείτε να μην με πιστεύσετε αλλά δε θα σας βοηθήσει αυτό. Είναι κακό που μερικοί θέλετε σφαγή πολιτών.

Για το τέλος, θέλω να ρωτήσω κάτι εσένα dimijim και τον Ακίκο αν μπορεί. Γιατί ο Ακίκος πριν χρησιμοποιήσει την ακύρωση και ψηφίσει Libertus, θέλησε να σε προστατέψει, στο ποστ #130 ?
Δεν έχω ιδέα τι ήθελε να κάνει ο Ακίκος. Αν σχετιζόμασταν κάπως, ήμασταν μαζί Μαφία, πιστεύεις θα παίζαμε έτσι;
Να σου κάνω κι εγώ μια ερώτηση; Βρέθηκες σε κάποια στιγμή σε ισοψηφία 3-3-3. Γιατί δεν έκανες καμία αλλαγή για να σώσεις τον εαυτό σου;
Και πες μας κι εσύ ποιους έχεις αρχίσει να υποψιάζεσαι.

παρολα αυτα μολις το κινημα προς αυτον μεγαλωνει αλλαζει ψηφο σε Indiana (καποια δικαιολογια δεν ειδα διορθωστε με αν κατι δεν προσεξα)
Να σε διορθώσουμε. Είναι λίγο άσχημο τόσο σημαντικά post να μη διαβάζονται.

Πιστεύω και εγω οτι πρέπει να πιεστουν τα άτομα να μιλήσουν λιγο παραπανω και οχι μονο για να ψηφίσουν αλλά να μας πουν τι σκέφτονται
Για πες λοιπόν τι σκέφτεσαι κι εσύ...

Γειά σας παιδιά ειχα πει κιόλας στο προηγούμενο θέμα ότι δε θα μπαίνω πολύ συχνά στο διάστημα 29-01 .....
Πραγματικά η κατάσταση ήταν χαοτική στο τελευταίο 5 λέπτο από ότι βλέπω εκεί που ήταν ο libertus να φύγει έφυγε τελικά ο ακικος παρά τη ακύρωση ψήφου που έβαλε.
Τα πράγματα έχουν αρχίσει και περιπλέκουν....
Θα υποβάλλω και εγώ τη ψήφο μου για τη ψηφοφορία της τρίτης στον ikarionas
Βλέπω μια μεγάλη υπεράναλυση στον λόγο του και με βάζει σε υποψίες ...
Μπορείς λίγο καλύτερα; Όποιος υπεραναλύει είναι ύποπτος δηλαδή για εσένα;
 

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6,236 μηνύματα.
Σαν να θέλεις να πεις σε κάποιον να ψάξει για κρυμμένα μηνύματα ή ιδέα μου είναι; :hmm:

Εσύ δε το σκέφτηκες καθόλου δηλαδή να μην έγιναν όλα τυχαία ; Μπορεί και να ήταν δε θα μπορούσαμε να το ξέρουμε ομως. Οψόμεθα.
 

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Εσύ δε το σκέφτηκες καθόλου δηλαδή να μην έγιναν όλα τυχαία ; Μπορεί και να ήταν δε θα μπορούσαμε να το ξέρουμε ομως. Οψόμεθα.
Προφανώς και δεν έγιναν όλα τυχαία. Και το έχω πει απ την αρχή ακόμη. Post #44.
Εσύ όμως γιατί να το επισημάνεις αμέσως μετά τη λήξη της ψηφοφορίας; Σαν να θέλεις να πεις σε κάποιον συγκεκριμένα ότι υπάρχει κάποιο κρυμμένο μήνυμα σε κάποια κίνηση και να τον βάλεις να το ψάξει. Θα μας πεις ποιο είναι αυτό και τι υποψιάζεσαι;
 

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6,236 μηνύματα.
Προφανώς και δεν έγιναν όλα τυχαία. Και το έχω πει απ την αρχή ακόμη. Post #44.
Εσύ όμως γιατί να το επισημάνεις αμέσως μετά τη λήξη της ψηφοφορίας; Σαν να θέλεις να πεις σε κάποιον συγκεκριμένα ότι υπάρχει κάποιο κρυμμένο μήνυμα σε κάποια κίνηση και να τον βάλεις να το ψάξει. Θα μας πεις ποιο είναι αυτό και τι υποψιάζεσαι;

Το χρονικό διάστημα είναι αυτό που σε προβλημάτισε; Έλειψα μια ωρα και εκεί που περίμενα να μπω να δω τι έγινε βλέπω να έχει φύγει ο akikos που τουλάχιστον πριν βγω ηταν στις 2 ψηφους, ανέβηκε στις 4, έπεσε στις 3 με την ακύρωση και τελικά στην παράταση έφυγε. Και όλα αυτά σε 20 λεπτά ενός πρώτου γύρου που κανεις δεν έχει πληροφορία για τίποτα εκτός φυσικά από τους κακούς της υπόθεσης οι οποίοι από όσα καταλαβαίνω ευνοήθηκαν με όλο αυτό γιατί θολωσαν τα νερά. Ευελπιστώ το πρωί όλοι να είμαστε σοφοτεροι πιο ξεκούραστοι μπας και αρχίσει να βγαίνει άκρη.

ΥΓ θα κατηγορηθω για εμμονικος αλλά δε μου άρεσε η στάση της Συλβιας στο #137. Προσπαθεί να υπενθυμίσει ότι εσύ dimijim ψήφισες τον Libertus για πλάκα (λες και οι υπόλοιπες ψηφοι σώθηκαν με σοβαρά κριτήρια ξέρω γω) και ειναι φανερή η ανησυχίας της για τυχουσα αποχώρηση του. Δεν είναι αυτο κάτι που θα πρέπει να διερευνηθεί; Αν και κατά πόσο υπάρχει η οποιαδήποτε σχέση μεταξύ των 2;
 

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Ουφ, με βλέπω να μην κοιμάμαι ξανά μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι. Πάλι καλά που θα ήταν χαλαρό. Τελείωσα δουλειά στις 11 και με το διάβασμα και την συλλογή παραθέσεων πήγε 2:30. Περιττό να πω ότι κλασσικά έχει γίνει μπάχαλο που το μόνο που κάνει είναι να βοηθάει την μαφία, προφανώς.

Σχόλια πάνω σε πράγματα που διάβασα.

Ε δε νομίζω οτι κανείς θα έβγαινε να υπονοήσει τον πραγματικό του ρόλο, απαγορεύεται από τους κανόνες, οπότε δεν θεωρώ οτι τον δίνω. Αν έχει κακό ρόλο, δεν ξέρω, πάντως το οτι έχει πάρει ήδη δύο ψήφους από ένα και μόνο ποστ, εμένα με προβληματίζει, όπως έγραψα και στο ποστ Νο 90.

Μία μικρή, αλλά πολύ σημαντική διόρθωση, απο τους κανόνες απαγορεύεται να υπονοήσει κάποιος οποιονδήποτε ρόλο ή κάρτα. Όχι μόνο τον πραγματικό του.

Να 'μαι πάλι με κάποιες νέες παρατηρήσεις-έρευνες.

1) Αρχικά διαβάζοντας το ποστ της Σινεφίλ χάρηκα που ανέφερε πράγματα που δεν είχαν αναφερθεί μέχρι στιγμής όπως το λουλούδι της Μελανίας και η καρδιά που είχε κάνει η Marjorie και ο Ιντιάνα. Το πρώτο και το τρίτο δεν τα είχα δει ούτε εγώ. Το δεύτερο, την καρδιά της Marjorie την είδα αλλά επίτηδες δεν την ανέφερα όταν έκανα το ποστ με τις καρδιές για να δω αν θα το αναφέρει κάποιος, ποιος θα καθίσει να ψάξει κλπ. Χαίρομαι που τελικά το ανέφερε κάποιος. Επειδή όμως μου είχαν διαφύγει το πρώτο και το τρίτο, μπήκα στον κόπο να ψάξω ένα ένα τα ποστ για να δω προσεκτικά κάθε emoticon, ώστε να δούμε λίγο αν θα πρέπει να ασχοληθούμε περαιτέρω με την υπόθεση ή όχι και αν ναι, τότε με τι πρέπει να ασχοληθούμε και με τι όχι. Η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει χαμός με τα emoticons σε σημείο που να πιστεύω ότι ακόμη κι αν η μαφία αρχικά είχε προσπαθήσει να περάσει μηνύματα έτσι, μετά χάθηκαν μέσα στο χάος των emoticons που ακολούθησαν. Αλλά ας δούμε πιο συγκεκριμένα (τα βάζω με τη σειρά που έγιναν):

Akikos: μια φατσούλα μπλε που τρέμει.
Karadakov: φατσούλα που χαιρετάει
iliaso: πίνει κούπα καφέ
dimijim: καρδιά σε Karadakov
Himela: λουλούδι
dimijim: φατσούλα αγγελάκι
Himela: φατσούλα χαχα
dimijim: φατσούλα crying, πιο μετά φατσούλα με γλώσσα έξω και καρδιά στη Χιμέλα
Marjorie: καρδιά
Indiana Jones: καρδιά και φατσούλα thumbs up
Marjorie: φάτσα απορίας
Himela: φάτσα sly (για τον Φινέα)
Comfortably: 6 καρδιές μαζί + 1 καρδιά σε Μελανία και ψηφίζει Marjorie
Himela: φάτσα με γλώσσα σε μένα
iliaso: φάτσα confused
marjorie: φάτσα με γλώσσα σε μένα
physiognomist: ντροπαλή φάτσα
Himela: συγκαταβατική φάτσα
Μελανία: λουλούδι και φάτσα που κλείνει μάτι αναφερόμενη σε γενικά λόγια για τον τρόπο του παιχνιδιού. Κατόπιν μιλάει στη Χιμέλα και της λέει ότι σε αγάπες και λουλούδια υπάρχει τρόπος να μιλήσουν οι μαφιόζοι και βάζει φάτσα που σφυρίζει. Έπειτα, βάζει φάτσα με γλώσσα προς εμένα, κάνει φάτσα hmm στον Comfortably, φάτσα χαχα στον iliaso, φάτσα χαχα και γλώσσα σε μένα.
Himela: φάτσα χαχά σε Φινεύς
tsarachaf: φάτσα εκνευρισμένη προς τη ΣΕ για το ότι ήθελε να κάνει ίδιο θέμα και φάτσα με γλώσσα για το ηλεκτρολόγος μηχανικός.
Ikarionas: φάτσα με γλώσσα
ultraviolence: φάτσα με γλώσσα για καρδιές και λουλούδια, φάτσα με γλώσσα για την αναφορά του στο παλέρμο 43
Cinefil: φάτσα με γλώσσα σε ultra λέγοντας ότι δεν είναι τραβημένα ή χιουμοριστικά τα σενάρια μέχρι αποδείξεως του εναντίου
Μελανία: φάτσα με γλώσσα, φάτσα χαχα σε iliaso, φάτσα χαχα σε tsarachaf, σφυρίζει σε dimijim, φάτσα γλώσσα σε Libertus
Karadakov: φάτσα χμμ σε Emilouko
akikos: φάτσα confused

Μέχρι στιγμής αυτά έγιναν και νομίζω δεν μου ξέφυγε κάτι. Αν βλέπετε τίποτα ύποπτο σε emoticons πλην λουλουδιών και καρδιών, πείτε και σε μένα. Προσωπικά δεν βλέπω κάτι ύποπτο ή κάποιο pattern στα υπόλοιπα emoticons και άρα ίσως είναι χάσιμο χρόνου να ασχοληθεί κανείς με αυτά. Τώρα, σχετικά με καρδιές και λουλούδια αξίζει να παρατηρήσει κανείς τα εξής:

1) Καρδιές έβαλαν οι εξής: dimijim, marjorie, Indiana Jones, comfortably. Απ' αυτούς οι dimijim και comfortably έχουν ακουστεί αρκετά και ομολογώ πως ο comfortably με προβληματίζει, διότι στο σημείο που έβαλε τις έξι καρδιές, δεν χρειαζόταν να βάλει καρδιές. Σαν να προσπαθούσε κάπως να τις χώσει. Βέβαια αν ήταν μαφιόζος, δεν θα έλεγαν οι υπόλοιποι να μην τις βάλει; Εκτός κι αν πήρε πρωτοβουλία δική του. Δεν ξέρω. Σε κάποια φάση θα ήθελα να δω τον ρόλο του. Ίσως να υπάρχει ενδιαφέρον στο γεγονός ότι με εξαίρεση τη Cinefil κανείς άλλος απ' όσους σχολίαζε τις καρδιές δεν ''πρόσεξε'' την καρδιά του Indiana Jones ή και της Marjorie. Αυτοί που σχολίασαν για τις καρδιές ήταν οι εξής:

Himela: σχολίασε την καρδιά του dimijim στον Karadakov. Είναι ενδιαφέρον ότι η Himela στο ποστ 30 ενώ παρέθεσε το ποστ του Comfortably με τις 6 καρδιές, δεν τις σχολίασε καθόλου και μάλιστα δεν παρέθεσε καν το κομμάτι με τις 6 καρδιές παρά μόνο σχολίασε για τη Μελανία.
i lie us: Στο post 47 είπε πως θα κρατήσει το σχόλιό μου για τις καρδούλες και παρατηρεί πως οι 6 καρδούλες είναι ο αριθμός των κακών ρόλων στο παιχνίδι.
johnny15: Σχολιάζει τις έξι καρδιές του Comfy που δεν τις θεωρεί τυχαίες και τον ψηφίζει.
Melania: Σχολιάζει παράθεμα απ' τη Himela και λέει ότι μέσα σε καρδιές και λουλούδια είναι εύκολο να περαστούν σήματα.
tsarachaf: χαλαρό σχόλιο για τις καρδούλες του comfortably που δεν ξέρει αν κρύβουν κάτι ή όχι.
Cinefil: δεν είναι σίγουρη αν κρύβεται κάτι στις καρδιές ή όχι αλλά το θεωρεί ένα πρώτο στοιχείο που έχουμε. Για πρώτη φορά αναφέρει τις καρδιές του Indiana και της Marjorie καθώς και το λουλούδι της Μελανίας και ψηφίζει dimijim για την πρώτη καρδιά που έριξε.

Τώρα υπάρχουν και κάποιοι που σχολίασαν τις καρδούλες αλλά λέγοντας πως θεωρούν ότι είναι τραβημένο να κρύβεται κάτι εκεί ή ότι δεν πιστεύουν πως κρύβεται κάτι εκεί. Αυτοί είναι οι εξής:

Φινεύς: Πρώτος πρώτος στο ποστ 49 λέει ότι καλές οι καρδούλες και τα λουλούδια αλλά δεν λένε κάτι και ίσως θα πρέπει να τα ξαναμελετήσουμε μετά από λίγους γύρους. Λίγο παρακάτω στο ποστ 72 λέει ότι δεν του λένε τίποτα.
Ultraviolence: Στο ποστ 66 κοροϊδεύει όσους ασχολούνται με αυτά λέγοντας ''ρε παιδιά σοβαρά;'' και γενικότερα θεωρεί ότι τόσο τα emoticons όσο και οι αναφορές σε προηγούμενα παιχνίδια είναι άνευ σημασίας.
Karadakov: στο ποστ 67 λέει πως είναι ανούσιο να ασχοληθεί με τα emoticons και ότι θεωρεί τραβηγμένο το σενάριο με τις καρδιές του Comfortably και ψηφίζει τον Johnny.
Emilouko: στο ποστ 74 και στο ποστ 77 λέει επίσης πως είναι πολύ τραβηγμένο το σενάριο με τις καρδιές του Comfortably και ψηφίζει τον Johnny.

Άρα έχουμε 10 άτομα που σχολιάζουν τις καρδιές, 6 λέγοντας ότι ίσως κρύβουν κάτι και 4 λέγοντας ότι είναι τραβηγμένο να κρύβουν κάτι και ουδείς εξ αυτών, κυρίως εκ των 6 πρώτων που φαίνεται να ψάχνουν τις καρδιές, δεν αναφέρει ότι η Marjorie και ο Indiana έκαναν επίσης καρδιά, με εξαίρεση την Cinefil. Άρα θεωρώ αρκετά πιθανό να υπάρχει κάτι ανάμεσα σε Marjorie και Indiana. Ίσως κάποιοι να φοβούνται ή να διστάζουν να αναφερθούν σ' αυτούς. Το γεγονός ότι ο Indiana Jones συγκεκριμένα είναι εντελώς στην αφάνεια προς το παρόν με μια άκυρη και χωρίς αιτιολόγηση ψήφο από Physiognomist με βάζει σε αρκετές σκέψεις. Διάβασα και το τελευταίο ποστ του που με προβληματίζει σε κάποιες αναφορές του σε Comfortably και Marjorie αλλά και σε κάποια πράγματα ακόμη που θέλω όμως να τα επεξεργαστώ περισσότερο πριν βγάλω συμπέρασμα. Σημειωτέον ότι ο Comfortably ψήφισε την Marjorie που έκανε επίσης καρδιά και άρα ίσως να μην χρειάζεται να ασχοληθούμε τόσο με τις καρδιές από άποψη του ότι δείχνουν τους μαφιόζους. Ίσως να έχουν άλλο νόημα. Ακόμη και τυχαία να ξεκίνησαν, δεν αποκλείεται να προσέλαβαν νόημα στη συνέχεια. Δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε περισσότερο απ' όσο πρέπει αλλά ούτε και να τις ξεχάσουμε. Με προβληματίζει πάντως που τέσσερα άτομα φαίνονται αρκετά σίγουρα πως δεν τρέχει τίποτα με αυτές. Και άντε να υπάρχει κάνας καλός ρόλος με πληροφορίες ανάμεσά τους. Οι υπόλοιποι 3; Πώς το ξέρουν; Μήπως κάποιοι απ' αυτούς γνωρίζουν ως μαφιόζοι τους μαφιόζους και θέλουν να πουν κάτι που ξέρουν ότι ισχύει, ότι δηλαδή δεν τρέχει κάτι με τις καρδιές, ώστε αφενός να απαλλάξουν ΔΑ απ' το να ψάχνεται εκεί και αφετέρου όταν και αν αποδειχτεί πως όντως οι καρδιές δεν σήμαιναν κάτι, να μας λένε πως ''σας τα λεγα ρε παιδιά'' και να κρυφτούν ως αθώοι που ήθελαν δήθεν να βοηθήσουν; Το κρατάμε κι αυτό. Η τετράδα των 4άρων δεν μου πολυαρέσει για κάμποσους λόγους. Επίσης κρατάμε το ότι Karadakov και Emilouko ψηφίζουν Johnny βρίσκοντας υπερβολικό αυτό που λέει για comfortably. Θεωρούν τραβηγμένο το σενάριο με τις καρδιές και ψηφίζουν κάποιον που βασίζεται σε αυτό. Τέλος, tsarachaf και cinefil που ανήκουν στην ομάδα των 6 που ακόμη δεν απορρίπτουν το σενάριο με τις καρδιές, ψηφίζουν και οι δυο dimijim, ο οποίος είναι απ' αυτούς που έβαλαν καρδιές και συγκεκριμένα την πρώτη.


2) Πάμε τώρα στα λουλούδια. Λουλούδια έβαλαν δύο άτομα: Himela και Μελανία. Οκ το δίδυμο Himela-Dimijim το έχω σχολιάσει κάμποσες φορές. Ο ένας βάζει καρδιά στο πρώτο του ποστ, η άλλη βάζει λουλούδι στο πρώτο της ποστ και μετά ο πρώτος την κατηγορεί για το λουλούδι και εκείνη τον κατηγορεί για την καρδιά. Κάτι ίσως να τρέχει εδώ, με προβληματίζουν αυτά τα χιαστί σχήματα, ίσως είναι μαζί και βγήκαν προς τα έξω για να μπερδέψουν τους πολίτες βάζοντάς τους να ασχολούνται με καρδιές και λουλούδια, ώστε να βρουν ευκαιρία να δώσουν τα σωστά σήματα όταν οι υπόλοιποι θα είμαστε απασχολημένοι με αυτά και για να νομίζουμε ότι είναι σε αντίπαλα στρατόπεδα. Ο dimijim μάλιστα που προσέχει τα λουλούδια, δεν σχολίασε το λουλούδι της Μελανίας. Και είναι αξιοπρόσεκτο το ότι η Μελανία στο πρώτο της ποστ ενώ βάζει λουλούδι, λέει στη Χιμέλα ότι στα λουλούδια και στις καρδιές μπορεί να κρύβεται κάποιο σήμα.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι καλό να κρατήσουμε λίγο ακόμη τις καρδιές και τα λουλούδια αλλά οι πιθανότητες είναι περισσότερες στο να μη σημαίνουν κάτι τόσο τρανταχτό όσο νομίζουμε και άρα πρέπει να επαγρυπνούμε για άλλα πιο έμμεσα σήματα.

Πάμε τώρα σε κάποια άλλα πιο άσχετα σχολιάκια:

1) Σε ένα ποστ μου έφτιαξα την τριάδα Physiognomist, i lie us και Φινεύς, επειδή οι τρεις τους συμφώνησαν μεταξύ τους (και με ονομαστικές αναφορές) στο ότι δεν χρειάζεται να ασχολείται κανείς με παλιότερα παιχνίδια. Έρχεται κατόπιν ο iliaso στο 70 και λέει ότι όντως δεν βοηθούν τους νέους παίκτες οι αναφορές σε παλιότερα παιχνίδια. Οκ το παλέρμο είναι παιχνίδι που μπορείς να κάνεις κάθε play αλλά βλέποντάς το τελείως λογικά αλλά και με τη διαίσθησή μου, μου φαίνεται πως είναι δύσκολο να βρίσκεται στην ίδια ομάδα με κάποιον απ' τους παραπάνω τρεις. Να φτιάχνω δηλαδή την τριάδα δείχνοντας ότι είναι ύποπτο να συμφωνούν μεταξύ τους και με ονομαστικές αναφορές και να πηγαίνει ο iliaso να προσθέτει τον εαυτό του εκεί. Δεν ξέρω, αν βγει μαφιόζος ανάμεσα στην τριάδα, εγώ θα τείνω περισσότερο προς την αθώωση του iliaso.

2) Δυο ακόμη λογικές αντιδράσεις είναι οι εξής:

iliaso και marjorie δεν είναι μαζί μαφιόζοι: Η marjorie γράφει το πρώτο της post κάνοντας ένα εκφραστικό λάθος στα αγγλικά και ο iliaso της το διορθώνει. Δεν νομίζω να ήταν μαζί συνενοημένοι.
Karadakov και akikos δεν είναι μαζί μαφιόζοι: Το να γράφει ο akikos κάποια εντελώς κουλά που έγραψε, ότι μπορεί να μην υπάρχουν δολοφόνοι ή να πέσει το ίντερνετ και να μην μπορέσουν να κάνουν δολοφονία, σε συνδυασμό με τα what? του Karadakov και την όλη του έκπληξη και προσπάθεια να βγάλει νόημα, μου δείχνει πως δεν είναι μαζί μαφιόζοι που συνεννοούνται. Αν είναι τόσο καλοί ηθοποιοί και είναι σχεδιασμένο κομπλέ αλλά θα πορευτώ προς το παρόν με το σενάριο ότι δεν είναι μαζί μαφιόζοι.
Αν λοιπόν ένας απ' τη διάδα βγει μαφιόζος, τότε για μένα ο άλλος δεν είναι. Μπορεί να είναι ΔΑ ή πόρνη αλλά πολύ μικρές πιθανότητες για μαφιόζο. Αυτό το λέω για να το έχουμε/έχετε υπόψιν για τη συνέχεια του παιχνιδιού αφού θα έχουν αποκαλυφθεί ρόλοι. Μπορεί να βοηθήσουν οι παρατηρήσεις μου. Ο akikos αν τρολάρει περισσότερο μου θυμίζει το παιχνίδι του Johnny όταν ήταν πόρνη, που τρόλαρε διαρκώς λέγοντας ανακρίβειες.

Τελικά συμπεράσματα:

1) Θεωρώ πως υπάρχει σίγουρα τουλάχιστον ένας μαφιόζος ανάμεσα στην τετράδα που λέει ότι δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με τις καρδιές (Φινεύς, ultraviolence, Karadakov, Emilouko), είτε επειδή υπάρχει λόγος και προσπαθεί να στρέψει τα βλέμματά μας μακριά από εκεί είτε γιατί δεν υπάρχει λόγος και το ξέρουν. Πώς ξέρουν 4 άτομα ότι δεν παίζει κάτι ύποπτο με τις καρδιές; Έχουν ίσως πληροφορίες αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι και οι 4 έχουν πληροφορίες που θα είχαν αθώοι ρόλοι.

2) Θεωρώ πως ανάμεσα σε Marjorie, Indiana Jones και Physiognomist υπάρχει σίγουρα τουλάχιστον ακόμη ένας μαφιόζος. Δεν πολυακούγονται ενώ μπορούσε να τους αναφέρει κανείς (τους δυο απ' αυτούς) για καρδιές κλπ, δεν κατηγορήθηκαν, με μια εξαίρεση την Marjorie που ακούστηκε λίγο. Ο Physiognomist ψηφίζει Indiana Jones (σε καμία περίπτωση δεν συνάγεται ότι είναι σε αντίπαλα στρατόπεδα) και ο τελευταίος στρέφεται στον Libertus που τον κατηγορεί ότι πάει να προστατέψει tsarachaf. Το φύλλο του Indiana Jones θέλω να το δω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και νομίζω ότι η αποκάλυψή του θα βοηθήσει αρκετά.

3) Ίσως θα ήταν καλύτερο να κινηθούμε οι πολίτες και προς άτομα που δεν αναμείχτηκαν τόσο με καρδιές και λουλούδια και που έμειναν στην αφάνεια αφήνοντας πολίτες να κατευθυνθούμε με βάση αυτά. Μπορεί να υπάρχει κακός ρόλος σε Johnny ή dimijim αλλά το ότι ανέβηκαν σε ψήφους κυρίως λόγω των καρδιών, μου φαίνεται σαν να είναι ακριβώς αυτό που θέλησαν να κάνουν οι μαφιόζοι. Θα πρότεινα να επιχειρήσουμε να κατευθυνθούμε για αρχή προς άλλα άτομα που τώρα επαναπαύονται και να δούμε κι από κει αντιδράσεις. Ο dimijim ακούστηκε αρκετά και αν είναι μαφιόζος αργά ή γρήγορα θα βγει. Αν είναι όμως αθώος ως έμπειρος παίκτης νομίζω θα βοηθήσει και είναι απ' τα άτομα που συμμετέχουν στο παιχνίδι. Δεν τον αθωώνω με τίποτα αλλά νομίζω πως δεν είναι για τώρα, εκτός κι αν κάποιος άλλος κατέχει πληροφορίες που δεν έχω. Μου φαίνεται πολύ βολικό να βγει σενάριο για καρδιές, ξεκινώντας μάλλιστα από τον dimijim που έβαλε την πρώτη και να έχει φάει δυο ψήφους. Δηλαδή έφτιαξε σενάριο για να κατηγορηθεί;

Ένεκεν αυτό και για να κάνω το παιχνίδι λίγο πιο ενδιαφέρον εμμένοντας και στους τελευταίους υπόπτους που παρέθεσα, αλλάζω την ψήφο μου στον INDIANA JONES για να δούμε τι θα συμβεί και αν ο Physiognomist θα την κρατήσει πάνω του κλπ. Θα προτιμούσα περισσότερο να ψήφιζα Physiognomist γιατί δεν τον κατηγόρησε κυριολεκτικά ΚΑΝΕΙΣ αλλά δεν τον ψήφισε και κανείς. Αν ψηφιστεί, μετά μπορεί να αλλάξω ψήφους προς αυτόν, αναλόγως και τι καινούρια δεδομένα θα προκύψουν.




Ανέβασες δυο τραγούδια. Το ένα είναι theme απ' το harry potter και δεν βρίσκω κάτι ύποπτο και το άλλο είναι το synthesize me από Diorama. Ίσως παραείμαι παρανοϊκός αλλά θα κρατήσω απ' το δεύτερο τους στίχους:
''synthesize me, make me your love and hate machine and i can serve you better'' που μπορεί να δείχνουν ότι είσαι ΔΑ ή πόρνη και προσπαθείς να τους πεις να σου δώσουν σήμα για να τους υπηρετήσεις καλύτερα.



[img=21x16]clientscript/sceditor/images/dupquote.png[/img]

Κάπου εδώ ήταν που αποτελειώθηκε η κατάσταση με τις καρδούλες. Κάλα βρε άνθρωπε, είναι δυνατόν να κάθεσαι να κοιτάς όλα τα emoji που χρησιμοποιεί ο καθένας;; Είπαμε τι είπαμε για τις καρδούλες, κράτα το στο μυαλό σου και ας το να πάει στο διάολο. Πιο χρήσιμο θα ήταν και για σένα, που το παρατήρησες και για τους υπόλοιπους, να το αφήσεις μετά από ένα σημείο και να δεις αν κάποιος αλλάζει συμπεριφορά μετά από κάποιο τέτοιο "σήμα". Όχι να φάμε έναν ολόκληρο γύρο με αυτά.
Και άρχισαν να μας πειράζουν και τα τραγούδια τώρα; Είπαμε, κάπου ώπα. Ναι, έχουν χρησιμοποιηθεί τραγούδια για plays, αλλά δεν κάθοταν/κάθεται κανένας να ξεψαχνίζει τους στίχους. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να είμαι ΣΕ και να μαλώνω, επειδή ήταν υπερβολική χοντράδα ο τίτλος του τραγουδιού.

Take a deep breath.
Από τη στιγμή που η συζήτηση άρχισε να πηγαίνει πολύ στα emoticon και τις καρδούλες και τα λουλουδάκια και μετά την τελευταία μεγάλη ανάλυση του Αστέρη έκατσα να επαληθεύσω τον κατάλογο με τα emoticon που βρήκε. Άλλωστε βάσει αυτού στηρίζει τις κατηγορίες του και βγάζει συμπεράσματα για το παιχνίδι. Κι άλλωστε, όπως φάνηκε το πρωί, ουδείς αλάνθαστος. Πάτησα λοιπόν quote σε όλα τα post που είχαν μέσα emoticon, διέγραψα το κείμενο και στη συνέχεια πήγα κι έκανα copy-paste, κάτω απ την παράθεση το κείμενο που έγραψε ο Αστέρης για καθένα απ αυτά. Όσα δεν τα σχολίασε, έγραψα με bold κόκκινο ότι "ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ". Επίσης, τα 3-4 τελευταία post με emoticon, δεν τα σχολίασε, αλλά θεωρήσω ότι έκανε το post του προτού αυτά γραφτούν, οπότε και του δίνω άλλοθι γι αυτά. Από τη μελέτη αυτήν λοιπόν προκύπτουν τα εξής δεδομένα:


  1. Αγνόησε εντελώς τα emoticon της ΣΕ. Τόσο κόπο κάνουν τα παιδιά για χάρη μας κι ούτε ένα credit! Αγενέστατος!


  2. Αγνόησε εντελώς 2 post με emoticon. Το πρώτο είναι του iliaso με shifty emoticon και το δεύτερο είναι της Έμιλυ με ποτήρι καφέ και καρδούλα. Γι αυτά τα δύο υπάρχουν επίσης δύο σενάρια. Το πρώτο τα ξέχασε ο Αστέρης. Θα μπορούσε, άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε και πρώτους απ όλους εγώ έκανα λάθος χθες με τη χρονολογία του #40. Το δεύτερο, έγινε σκοπίμως. Από τη στιγμή που κάθεται να κάνει μια τόσο λεπτομερή δουλειά, θα περίμενε κανείς ο Αστέρης να είναι πολύ πιο προσεκτικός. Και να έχει μέσα ΟΛΑ τα emoticon κι όχι σχεδόν όλα. Όπως λοιπόν χρησιμοποιεί ο Αστέρης όλη τη φασαρία με τα emoticon για να εξάγει συμπεράσματα, θα μπορούσε να τη χρησιμοποιήσει για να δώσει και κάποιο σήμα, αν αυτός έχει κακό ρόλο. Για τον iliaso τον έχει βάλει σε ζευγάρι με τη Μαργιωρή κι αργότερα τη Μαργιωρή ως πιθανή Μαφιόζα. Αν somehow η Μαργιωρή βγει για Μαφιόζα τότε μπορεί βάσει αυτού να αθωώσει τον iliaso. Όσο για την Έμιλυ, έχει σίγουρα δει το post της ο Αστέρης, μιας και το σχολιάζει (εκεί που αναφέρει ότι η έμιλυ στο ποστ 74 και 77 μπλα μπλα μπλα) και στη συνέχεια τη βάζει σε 4αδα με Φινέα, Ούλτρα κι Ιορδάνη, για την ύπαρξη τουλάχιστον ενός Μαφιόζου σ αυτήν. Η Έμιλυ επίσης είναι που δε θέλει να ασχολούμαστε με καρδούλες κι ο Αστέρης κάνει ακριβώς αυτό, δεν ασχολείται με την καρδούλα της. Γιατί η καρδούλα της Έμιλυ έμεινε απαρατήρητη από τον Αστέρη; <3 Γιατί το emoticon του iliaso έμεινε επίσης απαρατήρητο; :shifty: Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά;



Ακολουθούν τα πειστήρια. Επειδή έχει πάρα πολλά emoticon δε μπορώ να τα βάλω όλα σ ένα ποστ, ακολουθεί και μέρος δεύτερο μ αυτά. Παρακαλώ τη ΣΕ να μην τα κάνει merge, απ όσο θυμάμαι δε θα πετύχει και θα χαθεί το post.

ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ



Akikos: μια φατσούλα μπλε που τρέμει.



Karadakov: φατσούλα που χαιρετάει



iliaso: πίνει κούπα καφέ



dimijim: καρδιά σε Karadakov



Himela: λουλούδι



dimijim: φατσούλα αγγελάκι



Himela: φατσούλα χαχα





dimijim: φατσούλα crying, πιο μετά φατσούλα με γλώσσα έξω και καρδιά στη Χιμέλα



Marjorie: καρδιά



Indiana Jones: καρδιά και φατσούλα thumbs up



ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ



Marjorie: φάτσα απορίας



Himela: φάτσα sly (για τον Φινέα)



Ikarionas: φάτσα με γλώσσα



Comfortably: 6 καρδιές μαζί + 1 καρδιά σε Μελανία και ψηφίζει Marjorie



Himela: φάτσα με γλώσσα σε μένα



ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΚΕ



iliaso: φάτσα confused



marjorie: φάτσα με γλώσσα σε μένα

Συνεχίζουμε το κάψιμο σε υπερβολικό βαθμό. Αυτό που με ενοχλεί εδώ περισσότερο, είναι ότι ο Δημήτρης ξέρει πολύ καλά ότι σε τέτοιες περιπτώσεις που κάθονται όλοι και αναλώνονται σε κάτι τόσο μικρό όσο το θέμα των emoji, οι μαφίες τρίβουν τα χέρια τους, γιατί σπανίως οδηγεί σε κάτι.
Οπότε δεν μου αρέσει καθόλου ότι μπήκε στην διαδικασία να κάνει και αυτός τόσο εμπεριστατωμένη ανάλυση του θέματος. Θα μπορούσε να το κάνει για να κρατήσει ζωντανό το ζήτημα ακόμη περισσότερο και ίσως να μπει και ο ικαρίωνας μέσα στα άτομα που "παίζουν" με τα emoji. Ειλικρινά αυτή η επιλογή σου Δημήτρη μου φαίνεται υπερβολικά πολύ ύποπτη.

Κάποια πράγματα και από μένα πριν την ψήφο.

Κατ αρχήν δε ξέρω αν πρέπει να δωθει τόση έμφαση στο θέμα με τα reactions. Το πιο πιθανό τα περισσότερα να μη λένε τίποτα. Είναι πολύ νωρίς για σήματα και ας μη ξεχνάμε ότι οι αντίπαλοι μαφιόζοι δε περιμένουν το δημόσιο να συννενοηθουν. Το πιο πιθανό δηλαδή από όλη αυτή την ομάδα με τις καρδούλες να είναι 1 στο team mafia.

Είμαι πολύ σκεπτικός σχετικά με το ποιος θα έχει την τιμή να λάβει τη ψήφο μου. Δεδομένου ότι είμαστε πρώτο γύρο, η νύχτα δεν έχει πέσει για να ενεργοποιηθουν οι ιδιότητες και δεν έχει φύγει κάποιος του οποίου γνωρίζουμε το ρόλο για να μετρήσουμε ψηφους, οι πιθανότητες να διώξουμε πολίτη είναι δυστυχώς μεγάλες.

Επειδή εγώ τουλάχιστον δεν έχω την εμπειρία να διακρίνω από τώρα τα πιθανά στρατόπεδα θα παω βάσει ενστικτου στη Himela ο τρόπος με τον οποίο απάντησε στον dimijim στην αρχική στιχομυθία περί λουλουδιών μου έβγαλε μια αμηχανία σα να ήθελε να κρύψει κάτι ή έστω σα να μην είχε προετοιμαστει ως ρόλος για να μιλήσει τόσο νωρίς. Ελπίζω να κάνω λάθος.

Ό,τι να ναι, όπου να ναι, όποτε να ναι. Ποστ μόνο για να πούμε ότι κάνουμε ποστ, χωρίς πραγματικό σχολιασμό ή ουσία. Λες κάτι που το είχες ξαναπεί και πέφτεις και σε αντίφαση, καθώς λες να μην ασχολούνται με το θέμα με τα λουλούδια και τις καρδούλες, αλλά αιτιολογείς την ψήφο σου με βάση αυτό. What gives?
Όλα σου τα ποστ έχουν αυτή την μορφή, κοινώς απλώς υπάρχουν, θα ψηνόσουν ας πούμε να πεις κάτι που να προσφέρει περισσότερο στην συζήτηση;

Όλα αυτά που ρωτάς υπάρχουν απαντημένα στο τελευταίο μεγάλο ποστ μου.

Αρχικά είπα ότι απ' την τριάδα η Marjorie ακούστηκε κάπως ενώ ο Physiognomist και ο Indian δεν ακούστηκαν καθόλου. Ο Physiognomist ούτε καν κατηγορήθηκε και ο Indian επίσης, παρά μόνο έλαβε μια ψήφο από Physiognomist. Δεν θεωρώ τον έναν πιο αθώο απ' τον άλλον αλλά εφόσον ο Indian είχε μια ψήφο προτίμησα να του ρίξω δεύτερη παρά να ψηφίσω Physiognomist που δεν είχε ψήφο και που επειδή δεν κατηγορήθηκε δύσκολα να μάζευε άλλους. Άλλωστε θα βλέπαμε και τι θα έκανε ο Physiognomist, ο οποίος μόλις έριξα δεύτερη ψήφο στον Indian, τον απάλλαξε απ' τη δική του ψήφο και ψήφισε εμένα, μόνο και μόνο για να του την ξαναεπιστρέψει έπειτα από παρέμβαση Karadakov. Έγραψα μάλιστα ρητώς πως θα ήθελα να βγει πρώτος ο Physiognomist αλλά δεν είχε ψήφους. Μου ταιριάζουν και οι δυο στο μοντέλο μαφιόζων. Δεν τους κατηγόρησε κανείς, δεν τους ψήφισε κανείς, δεν είπαν πολλά κι αυτά που είπαν είναι γενικόλογα ή βιαστικές κινήσεις, απέφυγαν να συμμετέχουν στις συζητήσεις για emoticons κλπ, μια χαρά κακούς ρόλους μπορούν να έχουν. Και η πείρα μου απ' το παλέρμο με δυσκολεύει πολύ να δεχτώ πως μπορεί να είναι και οι δυο αθώοι, δεν βγαίνουν τα νούμερα. Οπότε δεν θα με πείραζε να βγάλω και τους δυο, αφού θεωρώ ότι θα βγει τουλάχιστον ένας κακός ρόλος.

Κατά δεύτερον, για τα emoticons είπα ότι: ''Προσωπικά δεν βλέπω κάτι ύποπτο ή κάποιο pattern στα υπόλοιπα emoticons και άρα ίσως είναι χάσιμο χρόνου να ασχοληθεί κανείς με αυτά''. Αλλά αναφερόμουν στα emoticons πλην καρδιών και λουλουδιών για τα οποία κατηγόρησα την Έμιλυ εντάσσοντάς την στην ομάδα των 4άρων που είπαν ότι ήταν υπερβολικό το σενάριο με τις καρδιές και γράφοντας κατόπιν το εξής: ''Σημειωτέον ότι ο Comfortably ψήφισε την Marjorie που έκανε επίσης καρδιά και άρα ίσως να μην χρειάζεται να ασχοληθούμε τόσο με τις καρδιές από άποψη του ότι δείχνουν τους μαφιόζους. Ίσως να έχουν άλλο νόημα. Ακόμη και τυχαία να ξεκίνησαν, δεν αποκλείεται να προσέλαβαν νόημα στη συνέχεια. Δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε περισσότερο απ' όσο πρέπει αλλά ούτε και να τις ξεχάσουμε''. Και λίγο πιο κάτω: ''Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι καλό να κρατήσουμε λίγο ακόμη τις καρδιές και τα λουλούδια αλλά οι πιθανότητες είναι περισσότερες στο να μη σημαίνουν κάτι τόσο τρανταχτό όσο νομίζουμε και άρα πρέπει να επαγρυπνούμε για άλλα πιο έμμεσα σήματα''.
Ποτέ δεν είπα ότι πρέπει να τα ξεχάσουμε αλλά είπα ότι πρέπει να έχουμε και τα μάτια μας για άλλα.

Εγώ να πω την αλήθεια, ούτε από αυτό, ούτε από το μεγάλο ποστ στο οποίο αναφέρεσαι κατάλαβα πως προκύπτει αυτό το γκρουπάκι, σόρρυ :redface:

Αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι το bold, όπου για δεύτερη φορά μάλιστα, λες ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα να μην είναι μαφιόζος κάποιος εκ των Physiognomist και Indiana Jones. Είναι πρώτος γύρος, μια χαρά βγαίνουν τα νούμερα. Οι μόνοι δύο τρόποι να μην βγαίνουν είναι ή να έχεις κάποιες πληροφορίες(δύσκολα θα το έκανες έτσι βέβαια, απ' όσο σε ξέρω) ή να ξέρεις ότι δεν βγαίνει να κατηγορήσεις άλλους, γιατί ξέρεις 5 που δεν μπορείς να κατηγορήσεις, γιατί δεν σε συμφέρει.
Εκτός αν είσαι απλά υπερβολικός, που κι αυτό παίζει.

Μια ερώτηση. Πιστεύετε ότι ο ακικος είναι μαφία, άρα έχουν συνεννοηθεί για το πώς θα παίξει, και τον άφησε η μαφία του να κάθεται και να τρολλαρει και να κάνει roleplaying τον φούρναρη του χωριού; Αμφιβάλλω κατά πολύ να τον άφηνε κάποιος να τραβήξει έτσι εύκολα τα βλέμματα πάνω του. Ο Libertus τώρα με ανύπαρκτη δικαιολογία πάει να μας βάλει ισοψηφία ακικο και dimijim, ο ένας τρολλας και ο άλλος από τους λίγους παίκτες που τα ψάχνουν όλα... Ο dimijim και μαφιόζος να είναι θεωρώ ότι συμβάλει στο παιχνίδι και πρέπει να παραμείνει τουλάχιστον σε αυτόν τον γύρο.

Εγώ δεν πιστεύω ότι ο άκικος ήταν μαφία, αλλά δεν θα κλάψω κιόλας που έφυγε. Τρολλ ήταν, καλά ξεκουμπίδια. Αλλά να ξέρεις δηλαδή, δεδομένου ότι έχουμε πολλά άτομα που δεν έχουν χρόνο, δεν είναι και τόσο περίεργο να μην είχαν συνεννοηθεί σωστά πιο πριν, να άρχισε τις πίπες και μετά να του είπαν να το συνεχίσει μπας και γίνει ο τρελός του χωριού. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει, άλλωστε. Θυμάμαι τουλάχιστον δυο παραδείγματα τρολομαφιόζων στο παρελθόν, με το ένα να δημιουργείται ακριβώς όπως περιγράφω.

Τώρα για το και μαφιόζος να είναι, πρέπει να μείνει γιατί βοηθάει απλώς γελάω. Ελπίζω απλώς ότι μπερδεύτηκες και το έγραψες έτσι. Αν είναι μαφιόζος, δεν βοηθάει, αλλά αποπροσανατολίζει, όποτε σίγουρα δεν είναι χρήσιμο να μείνει. Τώρα αν έννοείς ότι μέχρι τώρα είναι πιο χρήσιμος παίκτης από τον άκικο κάτι γίνεται.

Δεσμευομαι οτι κατα το βραδυ θα πω κανα δύο κουβέντες παραπανω αλλά προς το παρόν αρνούμαι να πιστεψω ότι ο libertus, μια απο τις μεγαλύτερες καραβανες του Παλέρμο συμπεριφερεται σαν τρολακι.
Αλλαγη σε libertus

Βιαστική δικαιολογία για να πέσει ψήφος στον Χάρη, ε; Γιατί τέτοια πρεμούρα; Μιας και σίγουρα δεν ξέρεις πώς ακριβώς έπαιζε, δεδομένου ότι έχει να παίξει πριν αρχίσεις εσύ να παίζεις Παλέρμο εδώ. Σημειώθηκε.

Συμφωνώ μαζί σου:
Γι' αυτό ακυρώνω τη ψήφο αυτή για να σε προστατέψω: https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479714&postcount=118
ενεργοποιώντας αυτή τη κάρτα που έχω στο τραπέζι ανάποδα.

Πωω σαν το yugi νιωθω




Ταυτόχρονα αλλάζω τη ψήφο μου σε Libertus
και τελειώνω τον γύρο μου.

Πολύ κοντά στην προηγούμενη ψήφο που πήρε ο Libertus, έρχεται κι αυτό. Γιατί ξαφνικά θέλουν δύο άτομα να τον βγάλουν έξω; Και γιατί ο άκικος να επιλέγει να ακυρώσει ψήφο προς dimijim και όχι προς τον εαυτό του; Ξέρω ότι δεν θα πάρω απάντηση, απλώς αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιο σενάριο για αυτό.

Καλησπέρα Παλέρμο.

Ο akikos, πήρε 2 ψήφους στα καπάκια απ' ότι βλέπω, μπαίνει κι αυτό σε αυτά που κρατάω υπόψιν παρόλο που και μένα δεν μου αρέσει που έχει φέρει τον στεκιώτη εαυτό του στο παιχνίδι. Προσωπικά, δεν με βοηθάει σε κάτι αυτός ο τρόπος παιχνιδιού και δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει γενικότερα το συνασπισμό των πολιτών.
Αντίστοιχα, για την ώρα, δεν με βοηθάει σε κάτι και το παιχνίδι του Libertus αλλά ούτε και τα εκτενέστατα σεντόνια για emoji.

Προσωπικά κρατάω αυτές τις αλλαγές/ψήφους στο νου, όπως κρατάω και την αλλαγή του Karadakov από Johnny σε akiko μόλις ο johnny απέκτησε 2η ψήφο.
Όχι αναγκαία ύποπτο για την ώρα, ίσως να φοβάται μην πάρει στο λαιμό του αθώο κάποιος οπότε να αλλάζει σε κάποιον που θεωρεί πιο ύποπτο αργότερα.

Βλέπω μια τριπλή ισοψηφία τώρα που γράφω, στο 3-3-3 η οποία μου φαίνεται ενδιαφέρουσα συνεπώς δεν θα μεταβάλλω την ψήφο μου κατά την κανονική περίοδο.

Άκυρο, γίναμε 4-3. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω τόσο γρήγορα αυτή την ακύρωση-αλλαγή ομολογώ.
Βλέπουμε στην παράταση κι έπειτα.

Ηλία, φτάνει ρε φίλε με τις εκθέσεις ιδεών. Δεν λέει κάτι καινούριο και έτσι όπως το ποστάρεις είναι και δύσκολο να το διαβάσει κάποιος. Δηλαδή, ντάξει, έλεος. Να γράφετε, δεν λέω, αλλά προσπαθήστε να δίνετε κάποια πληροφορία γαμώ το κέρατο. Δεν χρειαζόμαστε επαναλήψεις του επεισοδίου.

Αλλαγή ψήφου σε ακικο.

Αυτό που κάνεις εδώ δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Οκ, θεωρείς ότι ο άκικος είναι αθώος μεν, αλλά προτιμάς να μείνει μέσα ο Libertus. Βέβαια μην ξεχνάμε ότι ήταν και ο Indiana Jones στην ισοψηφία. Συνεπώς θα είχε πολύ περισσότερο ενδιαφέρον, εφόσον πήγε έτσι, να την άφηνες να εξελιχθει, αντί να πας να κάνεις τον ήρωα, για να φανεί, αν θα πάει κάποιος να σώσει κάποιον τελευταία στιγμή. Και όχι το σκεπτικό που ανέλυσες μετά, δεν με καλύπτει, σόρρυ.

Ακυρώνω την ψήφο του Comfortablysmug προς εμένα



Αυτό εδώ, λογικό μου φαίνεται. Μπορεί να θέλει να εξασφαλίσει ότι θα μείνει, όπως λέει. Μπορεί όμως και να θέλει να φανεί ότι παίζει μόνος του.

Wow πραγματικά χαμος στα τελευταία λεπτα της ψηφοφορίας. Κοινώς χαμός. Πιθανώς να υπάρχουν κρυμμένα μηνύματα στις ενέργειες των παικτών.

Να σαι καλά!! Δηλαδή αν τυχόν δεν μας το έλεγες εσύ, δεν θα το φανταζόταν κανένας... :eek:

Πριν αλλάξω η κατάσταση ήταν Χάρης 4, ακικος 3, ινδιανα 2 κι εγώ 2. Ο ακίκος φαινόταν και πιστεύω ήταν αθώος και δεν ήθελα να τον ανεβάσω κι άλλο. Ναι ήταν τρολλ, αλλά δε νομίζω ότι ήταν Μαφιόζος. Θα μπορούσε βέβαια να είναι, παράδειγμα η Μαίρα, αλλά τότε δε θα βρισκόταν ένας να τον σώσει κάπως; Να πει "μην ψηφίζετε το τρολλ"; Μόνο ο Χάρης το είπε αυτό. Αντιθέτως, υπήρξε ένα κύμα από το απόγευμα και μετά προς τον ακίκο, που μάλλον δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. Ήταν το ...εύκολο θύμα.
Ο δικός μου στόχος στην ψηφοφορία ήταν πρώτον να μην αποχωρήσω ο ίδιος και κατά δεύτερον να αποχωρήσει ο Χάρης. Γιατί; Το έχω εξηγήσει και σε προηγούμενα post. Όσο συνεχίζει να τρολλάρει και να παίζει έτσι όπως παίζει κι όχι ως ο γνωστός σοβαρός Χάρης, εγώ δεν πείθομαι για την αθωότητα του. Κάτι κρύβει. Αν ξαφνικά σοβαρευτεί κι έρθει με ιδέες κι επιχειρήματα, τότε πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε.
Ωστόσο, με την ψηφοφορία στο 4-3-2-2 και με το Χάρη να μην έχει παίξει τις κάρτες του, και με τον Τζόννυ να έχει προϊδεάσει ότι μπορεί να αλλάξει ψήφο για να κρατήσει άτομα με πιο σοβαρή παρουσία στο δημόσιο κατάλαβα ότι πιθανότατα ο Χάρης θα σωζώταν κι ο ακίκος θα έφευγε. Οπότε έκανα και την τελευταία κίνηση που είχα να κάνω για να προσπαθήσω να σώσω τον αθώο ακίκο κι ίσως να διώξω το Χάρη που ήθελα. Άλλαξα από Χάρη σε Ινδιάνα και προκάλεσα ξανά την ισοψηφία 3-3-3 μεταξύ των δύο και του ακίκου. Αφενός για να έρθει μια διαφορετική ισοψηφία και να δούμε αν θα συγκινηθεί κανείς να έρθει και να σώσει κάποιον, αφετέρου για να έχω την ευκαιρία να αλλάξω ξανά στην παράταση και να πετάξω έξω τον Χάρη, αν μου δινόταν η ευκαιρία. Η ευκαιρία τελικά δε δόθηκε, γιατί ο Τζόννυ άλλαξε σε ακίκο, ο Χάρης ακύρωσε μια ψήφο προς αυτόν, ακόμη και να ψήφιζα τελευταία στιγμή το Χάρη το σκορ θα ήταν 4-3 κι ο ακίκος θα χανόταν.

Τρίτο άτομο που δηλώνει ότι θέλει να βγάλει έξω τον Χάρη. Επίσης σημειώνεται. Αν και λες ότι θέλεις να βγάλεις τον Χάρη και δεν διαφωνώ με την αλλαγή ψήφου, με την προοπτική να την δώσεις πίσω μετά, δεν σε είδα καν να προσπαθείς να πλησιάσει και πάλι την θέση του mvp. Γιατί ναι μεν ακύρωσε ψήφο, αλλά πάντα κάποιος μπορεί να άλλαζε σε ξανά, αντιθέτως κάθισες και είδες τον άκικο να βγαίνει. Ξαναλέω, όχι ότι με πειράζει, αλλά να λέμε τα πράγματα όπως είναι.

Τώρα αν θα έρθετε να μου πείτε ότι εγώ κι ο ακίκος ήμασταν Μαφία μαζί και προσπάθησε ο ένας να σώσει τον άλλον ...τι να σας πω; Υπάρχουν ρόλοι που σήμερα το βράδυ θα μάθουν. Αν ήμασταν Μαφία μαζί αφενός δε θα τον άφηνα να με κάψει τόσο ...άκομψα, αφετέρου θα τον είχα δώσει κάπως καλύτερες οδηγίες για να σώσει και τον εαυτό του. Κι αν ο σκοπός ήταν να καεί απλά ο ακίκος, τότε γιατί να γίνει όλη αυτή η φασαρία;

Εχμ, πολύ βολικό αυτό έτσι; Σχεδόν σαν κάτι που θα μπορούσε να αξιοποιηθεί από κάποια μαφία για να δικαιολογήσει χοντράδες. :hmm:

Επίσης, όλοι οι παίχτες που εξαφανίστηκαν απ ένα σημείο και μετά, τι γνώμη έχετε για όλα αυτά που έγιναν σήμερα; Να πω ονόματα; CiNeFiL; Comfortably Smug; Emilouko; Indiana Jones; Marjoree26; tsarachaf; ultraviolence; Πού είστε; Δεκτό να μην έχετε πολύ χρόνο, αναμένουμε όμως τα post σας με σχολιασμό όλων όσων έγιναν. Ειδάλλως, να υποθέσουμε ότι κάποιοι ήσασταν βολεμένοι με την κατάσταση ή κάποιοι κρυβόσασταν στην αφάνεια; Δε σας κατηγορώ ακόμη γιατί μπορεί να μην είχατε χρόνο, αλλά πλέον χρωστάτε κάποιες εξηγήσεις κι έναν σοβαρό σχολιασμό για τα σημερινά γεγονότα...

Λοιπόν πρώτη και τελευταία φορά που δέχομαι τέτοια επίκληση. Έχω αναλύσει την κατάσταση και σε αυτό το θέμα και στις συμμετοχές. Επίσης η συμμετοχή μου είναι πολύ μεγαλύτερη από άτομα με αρκετά περισσότερα ποστ, αν εξετάσουμε ουσιαστικά το περιεχόμενο.

Γειά σας παιδιά ειχα πει κιόλας στο προηγούμενο θέμα ότι δε θα μπαίνω πολύ συχνά στο διάστημα 29-01 .....
Πραγματικά η κατάσταση ήταν χαοτική στο τελευταίο 5 λέπτο από ότι βλέπω εκεί που ήταν ο libertus να φύγει έφυγε τελικά ο ακικος παρά τη ακύρωση ψήφου που έβαλε.
Τα πράγματα έχουν αρχίσει και περιπλέκουν....
Θα υποβάλλω και εγώ τη ψήφο μου για τη ψηφοφορία της τρίτης στον ikarionas
Βλέπω μια μεγάλη υπεράναλυση στον λόγο του και με βάζει σε υποψίες ...

Απορία, δηλαδή το να αναλύει κάποιος είναι ύποπτο;; Συγγνώμη, αλλά κάτι έχεις καταλάβει λάθος. Η ανάλυση των γεγονότων είναι αυτό που κινεί το παιχνίδι. Ο ικαρίων το κάνει με τρόπο που μπορεί να κουράζει, αλλά τουλάχιστον το κάνει. Αν είναι να κατηγορηθεί, θα πρέπει να κατηγορηθεί για το περιεχόμενο των λεγομένων του και όχι για την ποσότητά τους.

Λοιπόν, ήθελα να γράψω και άλλες σκέψεις, αλλά επειδή κοντεύω να πέσω κάτω από την κούραση, θα μετατεθεί για αύριο το πρωί μαζί με την ψήφο μου. Καληνύχτα.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ikariona εγώ δε έθεσα θέμα ισοψηφίας μπερδεύεσαι.

Είπα ότι για τους τέσσερις πρώτους είμαι 99% σίγουρος, για σένα λέω ίσως. Από μνήμης παρέθετα ονόματα, όπως είπα.



δεν προλαβα να μπω το απογευμα και με ολα αυτα με επιασε κριση πανικου
ενυγουει θα σταθω σ αυτα που μου εκαναν πιο πολυ εντυπωση

dimjim ψηφιζει πρωτος Libertus
παρολα αυτα μολις το κινημα προς αυτον μεγαλωνει αλλαζει ψηφο σε Indiana (καποια δικαιολογια δεν ειδα διορθωστε με αν κατι δεν προσεξα) ενω εχει πει πιο πριν στον Libertus οτι τον προβληματιζει που παιζει σαν τρολλ
ενα ποστ πιο πριν ο ακικος τον "σωζει" με την καρτα του και πεταει ψηφο σε Libertus
αλλαξε γνωμη?
Μετα στο ποστ της η Himela υπενθυμιζει οτι απο μια πλακα και καλα αρχισε η ψηφος αλλα οντως πετυχε να αποκτησει ρευμα σε περιπτωση που εβγαινε ο Lib. και ηταν αθωος παντως μετα την αλλαγη ψηφου θα ειχε δικαιολογια οτι δεν το προκαλεσε
πλας ολα τα ποστ με τα εμοτζι που ανεβασε μηπως ηταν για να μας πει οτι δεν πρεπει να δινουμε τοσο σημασια και να τελειωσουν οι υποψιες γι αυτα εκει?

Μολις αρχιζει να αποκτα ψηφους ο ακικος, αλλαζει και ο Τζονι προστατευοντας ετσι Libertus ή Ιndiana

απο την αλλη αν ο Libertus ειναι μαφιοζος και να ειναι ομαδα με οσους αλλαξανε ψηφο τελευταια στιγμη, πεταξε και εκεινος την καρτα του (παιξιμο διχως νοημα) ειτε λειτουργουν ξεχωριστα ειτε θελανε να φανει ετσι

Τωρα για Εμιλυ λεει να μη δινουμε σημασια στις καρδουλες, εχει βαλει κ η ιδια εξαλλου μια "(αα και το θιμ είναι ο, τι καλύτερο<3)" και μαλιστα μετα απο ολη τη συζητηση περι υποψιων για νοηματα με εμοτζι

Υποπτος για μενα και ο ultra ο οποιος σχολιασε μονο για να δικαιολογησει τις δικες του ενεργειες εκτος μετα το τελος της ψηφοφοριας που σχολιασε 2 ποστ και η ψηφος του παρεμεινε ουδετερη ως το τελος του παιχνιδιου
επισης τραγουδι με στιχους
I have a friend
I've never seen
He hides his head
inside a dream
....
But only love
can break your heart

Ο Smug επισης δεν σχολιαζει πολλα απλα αλλαζει ψηφο σε Libertus επειδη παιζει σαν τρολλ και τον φερνει σε ισοψηφια, πριν εχει ψηφισει Μαρτζ που δεν την ειδαμε σημερα καθολου

ο ακικος και το Αλκατραζ απο την αλλη τι φειση?

Θα παίξω προς το παρόν με σένα ως αθώα. Έχεις κάνει δυο πολύ καλά ποστ προσθέτοντας πράγματα που δεν είχαν προσέξει άλλοι και που είναι υπέρ των αθώων. Κάνεις και κάποια ασήμαντα μικρολάθη σε αυτά που λες, πράγμα που δείχνει ότι δεν είσαι μιλημένη. Όσο για τον Ultra έχει ανεβάσει δύο τραγούδια μέχρι στιγμής (με εξαίρεση το πρώτο instrumental) στα οποία το ένα λέει:

synthesize me
make me your love and hate machine
and i can serve you better

και στο άλλο:

I have a friend
I've never seen
He hides his head
inside a dream
Someone should call him
And see if he can come out
....
But only love
can break your heart

Το πρώτο λέει ότι μπορεί να υπηρετήσει κάποιον καλύτερα και το δεύτερο ότι έχει κάποιον φίλο που δεν έχει δει και κάποιος πρέπει να τον καλέσει για να δει αν θα εμφανιστεί. Και μάλιστα το σημαντικότερο κατ' εμέ είναι οι αναφορές στην αγάπη. Πολλή αγάπη έπεσε φίλε Ultra. Αγάπη και καρδιές. Δεν θεωρώ καθόλου τυχαίες τις αναφορές σε αγάπη και καρδιά. Σαν να ψάχνει σήμα ή σαν να δείχνει σε ΔΑ που να ψάξει. Τον έχω στους κακούς.

Όλα πήγαν πολύ smoothly στην ψηφοφορία. Πιστεύω λοιπόν οτι οι μαφιόζοι έχουν επαναπαυτεί αφού η δουλειά έγινε χωρίς να επέμβουν. Μέσα στους σιωπηλούς λοιπόν κρύβονται αν όχι όλοι, όμως τουλάχιστον 3 μαφιόζοι. Περιμένω από τους σιωπηλούς πολίτες να μιλήσουν γιατί αν δε μιλούν αφενός ενοχοποιούν τον εαυτό τους και αφ' ετέρου βοηθούν τους μαφιόζους γιατί μεγαλώνουν την πηγή των σιωπηλών κι άρα των ενόχων.

Θεωρώ οτι μέσα σε αυτούς οι Φινεύς και Comfortably είναι ύποπτοι, ίσως θα έβαζα μέσα και τον Physiognomist ο οποίος κι αυτός λέει αλλά τελικά δε λέει και τίποτα σημαντικό.

1) Όλα πήγαν πολύ smoothly στην ψηφοφορία επειδή βοήθησες κι εσύ. Πήγες και έριξες τέταρτη στον akikos βοηθώντας να βγει πιο εύκολα και απομακρύνοντάς τον από τις ισοψηφίες στις οποίες βρισκόταν. Τώρα λες ότι περιμένεις απ' τους σιωπηλούς να μιλήσουν αλλά όταν προσπαθούσα να σε παροτρύνω να έρθεις να ψηφίσουμε σιωπηλούς για να κόψουμε κινήσεις, επέμενες να βγάλεις akiko. Κάτι δεν μ' αρέσει στον τρόπο που παίζεις και σε έχω προς το κακό.

2) Κατηγορείς τους αφανείς και λες ότι ίσως να έβαζες μέσα και τον Physiognomist. Τι ίσως; Και τι είπε ο Physiognomist; Τίποτα δεν έχει πει. Είναι ο κατεξοχήν αφανής. Μ' αρέσει που λες ότι είπε κάτι αλλά όχι σημαντικό. Ψήφισε χωρίς δικαιολόγηση Indiana, με το που ψήφισα Indiana με ψήφισε και μετά ξαναάλλαξε σε Indiana. Πολλά είπε, θα πάθει τίποτα.


Wow πραγματικά χαμος στα τελευταία λεπτα της ψηφοφορίας. Κοινώς χαμός. Πιθανώς να υπάρχουν κρυμμένα μηνύματα στις ενέργειες των παικτών.

Τι χαμός; Μόνο ο Johnny έδωσε τέταρτη στον akikos. Τίποτα άλλο δεν έγινε. Ο Libertus απλώς σπατάλησε μια κάρτα του.
Και αφού πιστεύεις πως υπάρχουν κρυμμένα μηνύματα στις ενέργειες των παικτών, περιμένω να κάνεις την έρευνά σου κι εσύ και να μας διαφωτίσεις με το τι θα βρεις. Δεν γίνεται να τα περιμένουμε όλα από άλλους.



Προσωπικη αποψη είναι οτι οι φετινες θεωρίες του ικαριωνα είναι στα ορια του παρανοικοιλυ που πιο πολυ αποπροσανατολθζουν τους πολίτες

Για διαφώτισέ με. Θέλω να πεις συγκεκριμένα ποιες θεωρίες του Ικαρίονα θεωρείς παρανοϊκές και ότι αποπροσανατολίζουν. Περιμένω παραθέσεις σε ποστ και επιχειρήματα που θα δείχνουν ότι αποπροσανατολίζουν.



Γειά σας παιδιά ειχα πει κιόλας στο προηγούμενο θέμα ότι δε θα μπαίνω πολύ συχνά στο διάστημα 29-01 .....
Πραγματικά η κατάσταση ήταν χαοτική στο τελευταίο 5 λέπτο από ότι βλέπω εκεί που ήταν ο libertus να φύγει έφυγε τελικά ο ακικος παρά τη ακύρωση ψήφου που έβαλε.
Τα πράγματα έχουν αρχίσει και περιπλέκουν....
Θα υποβάλλω και εγώ τη ψήφο μου για τη ψηφοφορία της τρίτης στον ikarionas
Βλέπω μια μεγάλη υπεράναλυση στον λόγο του και με βάζει σε υποψίες ...

Είσαι εξαφανισμένη όλη μέρα, δεν έχεις συμβάλλει σε τίποτα, απ' τα λίγα που λες φαίνεται ότι δεν διαβάζεις καν όλα τα ποστ (λες ότι στο τελευταίο πεντάλεπτο η κατάσταση ήταν χαοτική ενώ δεν ήταν, λες ότι ήταν να φύγει ο Libertus ενώ δεν ήταν να φύγει κάποιος συγκεκριμένα και λες ότι έφυγε τελικά ο ακίκος παρά την ακύρωση ψήφου που έβαλε, την οποία την έβαλε στον dimijim και όχι στον εαυτό του). Όλα αυτά που λες είναι άστοχα. Και απ' όλα όσα έχουν γίνει ψηφίζεις Ικαρίονα γιατί η υπερανάλυση στον λόγο μου σε βάζει σε υποψίες. Δεν φτάνει που συγκεντρώνω πόσα πράγματα για να σας βγάλω απ' τον κόπο να ψάχνετε μετά, φαίνεται και ύποπτο. Θα ήθελα να σου ρίξω δεύτερη για να φεύγεις αλλά προέχουν άλλοι. Ίσως σε ψηφίσω αν μαζέψεις πολλές κι αν μαζί σου είναι να βγει κάποιος που θα προτιμώ να μην βγει.


Από υποψήφιους κακούς ρόλους έχω καταλήξει στους εξής: Physiognomist, Ultraviolence, Indiana, Emilouko, Marjorie και Tsarachaf. Είναι και οι πιο σιωπηλοί γενικότερα. Ναι ξέρω μπορεί να έχουν δουλειές και έλλειψη χρόνου αλλά και πάλι παραμένει το ότι είναι οι πιο σιωπηλοί. Κρύβεται σίγουρα παραπάνω από ένας κακοί ρόλοι στην εξάδα τους. Aπό αυτούς 100% υπάρχει ένας κακός ρόλος ανάμεσα σε Physiognomist και Indiana. Δεν γίνεται να είναι και οι δυο αθώοι σε κανένα δυνατό σύμπαν. Λόγους έχω δώσει σε προηγούμενα ποστ αλλά είναι και τα δύο πιο ήσυχα άτομα, που κανείς δεν τα αναφέρει ούτε τα κατηγορεί πολύ, που δεν ακούγονται, που δεν παίρνουν μέρος σε διαμάχες με καρδιές και λουλούδια προσπαθώντας να μην εμπλακούν σε κάτι που θα εγείρει υποψίες πάνω τους, που δεν σχολιάζουν τίποτα ουσιαστικό για το παιχνίδι και ένα σωρό άλλοι λόγοι, δηλαδή και ο ένας αθώος να είναι απ' αυτούς, αν τους βγάλουμε βγαίνει σίγουρα ένας κακός. Ultraviolence θεωρώ επίσης κακό, δεν με πείθει με τίποτα το ότι τα τραγουδάκια και οι αναφορές σε αγάπες, καρδιές, φίλους που δεν είδαμε ακόμη και πιστούς υπηρέτες ήταν διαβολική σύμπτωση. Πρέπει να βγει σε κάποια φάση. Emilouko ειπώθηκαν λόγοι. Έχουν διατυπωθεί υποψίες από κάμποσα άτομα εναντίον της και δεν είπε κάτι τόσο βοηθητικό πέρα απ' το ότι της φαίνεται τραβηγμένο το σενάριο του Comfortably. Marjorie, δεν συμμετέχει πολύ, δεν κατηγορείται πολύ, τα σχόλιά της δείχνουν ότι είτε δεν παρακολουθεί πολύ το παιχνίδι είτε επίτηδες λέει πράγματα που δεν ισχύουν. Αλλά σ' αυτό το έρμο το παιχνίδι παίζει μόνο ένας ρόλος απλού πολίτη. Πόσοι πια να έχουν ξενερώσει ως απλοί πολίτες; Κάποιοι απ' αυτούς τους ''ξενερωμένους'' μπορεί να είναι άνετα μαφιόζοι, οι οποίοι γνωρίζοντας τη λύση του παιχνιδιού (αφού ξέρουν τους κακούς), δεν πολυπαρακολουθούν τόσο το τι λέγεται και απλώς δημιουργούν κύματα ή κατηγορούν άτομα χωρίς επιχειρήματα. Διότι για να βρεις επιχειρήματα πρέπει να διαβάσεις τι λέγεται.

Θα παίξω σήμερα με αθώους τη Cinefil, τον dimijim, τον Johnny, τον Libertus και ίσως τον iliaso. Δεν τους αθωώνω εντελώς αλλά έτσι όπως κινήθηκε το παιχνίδι μου κάνουν προς το παρόν για πολύ λιγότερο ένοχοι σε σχέση με άλλους. Αν προστεθούν κατόπιν πειστικά ενοχοποιητικά στοιχεία για κάποιον απ' αυτούς δεν θα έχω πρόβλημα να τον ψηφίσω. Άντε να υπάρχει ένας κακός ανάμεσά τους. Με το έως τώρα παιχνίδι πάντως θα μου φανεί πολύ περίεργο να υπάρχει μέσα σ' αυτούς παραπάνω από ένας κακός ρόλος.

Στους υπόπτους προσθέτω και Himela γιατί κάτι δεν μου αρέσει. Εύκολα αποφάσισε να φύγει ο akikos απομακρύνοντάς τον με τέταρτη ψήφο από τις υπόλοιπες ισοψηφίες, της έλεγα να κινηθούμε σε πιο αθόρυβους και επέμενε σε akiko και τώρα θέλει να κινηθεί σε πιο αθόρυβους. Δεν ξέρω τι ρόλο βαράει αλλά ενώ φαίνεται να παίζει σαν Himela που δεν αφήνει να της ξεφύγει τίποτα, μέχρι στιγμής της έχουν ξεφύγει πολλά. Π.χ. κατηγόρησε dimijim για καρδιά στην αρχή αλλά δεν ανέφερε τίποτε για τις 6 καρδιές του Comfortably που και λάθος θεωρία να είναι, θα περίμενα να το είχε αναφέρει.

Ερώτηση προς Libertus: θεωρείς ακόμη ότι ο φούρναρης του χωριού έριχνε δηλητηριώδεις ουσίες στο ψωμί;

Ερώτηση προς dimijim: Αλλάζεις ψήφο από Libertus σε Indiana. Δεν με ενδιαφέρει για τι το έκανες. Μετά όμως λες σε ένα σχόλιό σου παραπάνω ότι ήθελες να δημιουργήσεις ισοψηφία, ώστε κατόπιν να βοηθήσεις να φύγει ο Libertus. Δηλαδή αφαιρείς την ψήφο σου απ'τον Libertus για να βγάλεις κατόπιν Libertus; Κάπου σε χάνω.

Σχόλιο για περί συγκατοίκων: Επιτέλους σταματήστε αυτό το χαζό σενάριο. Δεν είναι συγκάτοικοι ο dimijim με τον akiko. Λέτε ένας έμπειρος παίκτης σαν τον dimijim να πει στον akikos ως συγκάτοικό του να σπαταλήσει τόσο γρήγορα μια απ' τις κάρτες τους, για να ακυρώσει ψήφο δική του (ενώ δεν κινδύνευε τόσο τότε και θα μπορούσε να ρίξει την ακύρωση στην παράταση αν έβλεπε πως κινδύευει) και φανερώνοντας τόσο γρήγορα τον ρόλο τους. Ο Dimijim που σκυλιάζει όταν βλέπει άτομα να φανερώνουν ρόλους; Ας σοβαρευτούμε. Ο akikos μπορεί να ήταν μόνο δυο φύλλα.

Περιμένω και απαντήσεις του Johnny στο προηγούμενο post μου που αναφέρθηκα σ' αυτόν.
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
@JKaradakov & Melania
Είναι αλήθεια και μου έχει τονιστεί και σε αλλά παιχνίδια ότι συνηθίζω να κάνω περιγραφικά/ανούσια/για κάποιους κουραστικά posts χωρίς να παίρνω αναγκαστικά μέρος σε κάποια θεωρία.
Και δεν το αμφισβήτησα και ποτέ η αλήθεια είναι. Προσωπικά, περισσότερο χρήσιμο φαίνεται και σε μένα να εκθέτω-παραθέτω γεγονότα που μπορεί κάποιος άλλος παίκτης να μην παρατήρησε, παρά να κατασκευάζω εύκολα λίστες υπόπτων ενώ δεν έχω γνώση.

Κάπως έτσι θα κυμανθεί και αυτό το ποστ μου. Θα επισημάνω κάποια πράγματα που είδα στα οποία δεν βρίσκω αναγκαστικά κάτι το εξόφθαλμα ύποπτο, αλλά θα μοιραστώ και τις σκέψεις μου στο τέλος.
Μπορεί να καταλήξω εμμονικός-παρανοικός αλλά κατά τη σύνταξη του προηγούμενου ποστ μου και συγκεκριμένα αυτών των κομματιών

Θα τα αραδιάσω εδώ γεγονότα και κάποιες σκέψεις μου, κυρίως για να τα δω συγκεντρωμένα και ο ίδιος.

...
Melania #120 αναζήτηση οδηγιών ή απλά ερώτηση για να καταλάβει περισσότερο τον ακικο;

Johnny #122 δεν θεωρεί τον ακικο μαφία αλλά τον λέει και τρολλά. μεταξύ dimijim-akikos προκρίνει τον 1ο ως χρησιμότερο παίκτη

...

Dimijim #125 δίνει η αναζητά κάποιο σημάδι με το 'παίξε λίγο ...μπάλα;' Θα μπορούσε. Θα μπορούσε και απλά να τη λέει στο Libertus επειδή δεν του αρέσει το παιχνίδι που κάνει.

...

akikos #130 Ξεκινάμε με την ψηφοφορία στο 3 όλα. Ακυρώνει την ψήφο του libertus σε dimijim και αλλάζει σε libertus. (σχεδόν εκδικητικό θα μπορούσες να το πεις). Ξέρει το ποιον τουλάχιστον ενός από τους δύο στα δικά μου μάτια και υπερασπίζεται/καταδικάζει κάποιον. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι έπαιξε κάρτα γιολο-για να μην του μείνει στο χέρι, ειδικά από τη στιγμή που με εκείνη θα μπορούσε (έστω και πρόσκαιρα) να ανακουφιστεί ο ίδιος από ψήφους. Πηγαίνουμε στο 4 libertus - 3 akikos λοιπόν.

dimijim #135 Αφαιρεί ψήφο από libertus. Θα μπορούσε έτσι να τον υπερασπιστεί, θα μπορούσε και να προσπαθεί για ισοψηφία. Μεγαλύτερη περιέργεια προσωπικά έχω γιατί επελέχθη ο Indiana εξ' όσων είχαν 2 ψήφους για να λάβει την ψήφο του.
Μπορεί και τυχαία. Όπως και να 'χει, βλέπουμε και εδώ μια 'σύμπνοια' με τον akiko.

...

akikos #148 υπονόηση σε νεκροφάνεια νιώθω, το θέμα είναι σε ποιο συνασπισμό από τους δύο την εκφράζει.
Επίσης "φυλακές αλκατράζ" και όχι φαντασματοχώρα; Ok, όπως το ερμηνεύσει κανείς.

άρχισα να ψάχνω το θέμα προς τα πίσω. Οι παρατηρήσεις μου, είναι οι εξής (σε bold τα κομμάτια που πήγε το μάτι μου -και το ctrl-F- δεν γίνεται να κάνω inception παράθεσης, άρα βάζω τα original links):

JKaradakov #67: Ahm... What? @Libertus
Μελανία #71: Ι'm sorry what @Libertus

Φινεύς #72:
Libertus: Καλά το ποστ πέρα για πέρα. Τυχαία ψήφος, 1ος γύρος θα μου πεις, τρολλιά θα σου πω εγώ. Ελπίζω να παίξεις σοβαρά και όχι έτσι. Αναμένω περαιτέρω ποστ σου...

JKaradakov #78: Μέσα σε 30min 2 ψήφοι στον Johnny... @ πουθενά ουσιαστικά

akikos #80:
Aπό τη στιγμή που δεν υπάρχει καμία δολοφονία για πιο λόγο να βάλουμε στο τάκο παίκτη .

Μπορεί η φήμη ότι υπάρχουν δολοφόνοι ανάμεσά μας να είναι απλώς φήμη. Εγώ πάντως στους εν δυνάμει δολοφόνους που το σκέφτονται ακόμα, προσφέρω δουλειά στον φούρνο μου με καλό μισθό. Μην κάνετε κάτι που δεν μπορείτε να το αντιστρέψετε.

JKaradakov #81: Again... What? @akikos

dimijim #92: Μελανία... τυπικά @Μελανία

JKaradakov #94:

Το βρήκες!

Λοιπόν αλλαγή ψήφου σε akikos για να κόψουμε λίγο αντιδράσεις γτ απ'οτι φαίνεται η τωρινή 3πλη ισοπαλία δεν κάνει εντύπωση σε κανέναν οπότε ας αλλάξουμε λίγο τις ισσοροπιες.

Libertus #98:
Έχει δίκιο όμως ο akikos. Δεν έχει γίνει κάποια δολοφονία, για να είμαστε βέβαιοι ότι επέστρεψε η μαφία στην πόλη.
Και δεν χρειάζεται να τα παίρνετε όλα τις μετρητοίς...
@JKaradakov. Συνολικά παραθέτει Μελανία/Indiana/dimijim (4 άτομα).

Μελανία #114:
Τον έκανα κολ άουτ και είδες τις απαντήσεις. Ούτε καν μπήκε στο κόπο να σχολιάσει αυτά που τον ρώτησα. Άρχισε να λέει κάτι περί ηθοποιίας και ότι δεν ξέρει αν υπάρχουν δολοφόνοι... πάντοτε μου μπαίνουν στο μάτι κάτι τέτοιες συμπεριφορές και ποστ γιατί πάντοτε κάποιος μαφιόζος το παίζει τρελίτσα και αθώος και άπειρος. Ιδού κιόλας (μια αρκετά ξαφνική αλλαγή)
...
Για να πιέσω λίγο καταστάσεις θα ψηφίσω akiko. Μου κάνει εντύπωση που έχει μείνει έτσι μετριοπαθής η ψηφοφορία με πολλές ισοψηφίες, που μπορεί να σημαίνει είτε ότι τα πάμε πολύ ''καλά'' και έχουμε πέσει ανάμεσα σε πολίτες είτε ότι η μαφία έχει πιεστεί (να έχουμε πέσει πχ. μέσα σε 2) και να μην ξέρει πως να το σώσει.
αναφερόμενη στον akiko, απαντώντας σε emilouko

akikos #119: Αξιοποιήστε καλύτερα τη ψήφο σας... @αυτούς που τον ψήφισαν
Μελανία #120: Προς τα που;;; @akikos

johnny #122:
Μια ερώτηση. Πιστεύετε ότι ο ακικος είναι μαφία, άρα έχουν συνεννοηθεί για το πώς θα παίξει, και τον άφησε η μαφία του να κάθεται και να τρολλαρει και να κάνει roleplaying τον φούρναρη του χωριού; Αμφιβάλλω κατά πολύ να τον άφηνε κάποιος να τραβήξει έτσι εύκολα τα βλέμματα πάνω του. Ο Libertus τώρα με ανύπαρκτη δικαιολογία πάει να μας βάλει ισοψηφία ακικο και dimijim, ο ένας τρολλας και ο άλλος από τους λίγους παίκτες που τα ψάχνουν όλα... Ο dimijim και μαφιόζος να είναι θεωρώ ότι συμβάλει στο παιχνίδι και πρέπει να παραμείνει τουλάχιστον σε αυτόν τον γύρο.

Comfy #123: (Τίποτα συγκεκριμένο, απλά το 'μεγάλη καραβάνα' μου θύμισε μία άλλη αργκώ έκφραση που αρχίζει από μεγάλη και τελειώνει σε άνα)

dimijim #125:

Να έρχεσαι μετά από τόσα χρόνια στην πόλη και να ...τρολλάρεις; Παίξε λίγο ...μπάλα. Είσαι μπροστά μ εμένα και τον ακίκο. Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι η πόλη πρέπει να κρατήσει εσένα και να διώξει εμένα ή τον ακίκο; Έχουμε 124 post σ αυτό το παιχνίδι, ούτε μία θεωρία δε σε συγκινεί;

Μελανία #157:
3. dimijim: Περιμένω εξηγήσεις γενικότερα για τις κινήσεις και τις θέσεις του. Μεγάλο ερωτηματικό (και άσχημο ομολογώ) γιατί σήμερα σαν πολλοί να σε ήθελαν στο παιχνίδι...

...

4. Emilouko: Δεν έχω πολλά να πω, δικαιολογώ και εδώ την έλλειψη χρόνου αλλά περιμένω τις περιβόητες θεωρίες της..

...

11. Johnny15: εσύ κυριολεκτικά πρέπει να καταλάβεις που στέκεσαι και που πατείς. Ύποπτοι και γιατί; Δεν μπορώ να βρω συνέχεια στα ποστ σου...

Και κάπου εδώ τελειώνω την παράθεση.

Ο λόγος της παράθεσης είναι ότι με το κομμάτι που έγραψα στο προηγούμενο μου post ένιωσα να παίζονται σινιάλα και άρχισα να βλέπω από την αρχή και πάλι το thread.
Η αλήθεια είναι στην πορεία χάθηκα λίγο και δεν γίνεται να εμπλέκονται 12-πόσα είναι παραπάνω- άτομα σε σινιάλα, κάποια προφανώς θα είναι και θόρυβος.

Συνοπτικά έχω 4 μηνύματα από JKaradakov και Μελανία, 2 από akiko και dimijim, 1 από johnny, comfy, Φινευς.

Ως πιο σημαντικά από τα παραπάνω θεωρώ τα Libertus #98, Μελανία #114, akikos #119, Μελανία #120, johnny #122, dimijim #125.

Η (τραβηγμένη, και σε επίπεδα ικαρίωνα ίσως) θεωρία μου γενικότερα είναι ότι έγινε προσπάθεια από μέλη μαφίας να επικοινωνήσουν στους βοηθητικούς ρόλους από ποια μέλη αποτελούνται και ότι υπάρχουν μέλη συνασπισμού μαφίας στα παρακάτω:
(Johnny, JKaradakov, dimijim, Μελανία, Libertus, akikos, Emilouko, tsarachaf, comfy, Φινευς) (με φθίνουσα σειρά μαφιόζων προς βοηθητικούς αλλά κλειδωμένες αυτές τις δύο θέσεις).

Ο λόγος που θεωρώ βοηθητικούς ρόλους τον Libertus και τον akikos, είναι πως σε αυτό το σενάριο φαίνεται να ψάχνονται και να περιμένουν επιβεβαιώσεις. Αν αναλογιστούμε ότι ο akikos έφυγε (είχε κάψει και μία κάρτα προ λήξης κανονικής διάρκειας) θα θεωρούσα ότι είναι ΔΑ καθώς μου φαίνεται σημαντικότερη η πόρνη για τη μαφία.
Πέραν τούτου, στο akikos #80 φαίνεται να ψάχνει δολοφόνους και αναφέρει το ρήμα αντιστρέφω (ιδιότητα ΔΑ).
Να ξέχασε ως πρωτάρης ότι η μαφία τον γνωρίζει ενώ εκείνος όχι; Θα μπορούσε.

Εγώ λοιπόν γι αύριο θα κινηθώ στην παραπάνω λίστα και θα ψηφίσω και από τώρα μιας που έχουμε νεκρό χρόνο.

Η ψήφος μου θα πάει για την ώρα σε Johnny15
γιατί πέραν του ότι συμμετέχει στο παραπάνω σενάριο, όπως είπα και μέσα στη μέρα μου έκανε εντύπωση που ο JKaradakov του αφαίρεσε ψήφο με το που απέκτησε 2η.
Θα μπορούσα να αλλάξω και σε Μελανία ή JKaradakov αναλόγως πως θα κινηθεί η ψηφοφορία.

Αν το σκεπτικό μου είναι παρατραβηγμένο, θα φανεί τις επόμενες ώρες-μέρες i guess. Αντίστοιχα αν έχει κάποια βάση, κάπως θα φανεί.
Για την ώρα δεν βρίσκω να πιαστώ από κάτι άλλο.

Καληνύχτα Παλέρμο!


Με το που πόσταρα είδα το νοτιφικέισο σου tsarachaf μου.
Αρχικά να επισημάνω ότι δεν μου αρέσει να μου εκφράζεσαι με τόση ένταση. (Αυτές οι εντάσεις μεταξύ άλλων με έχουν κάνει να μην έχω την ίδια θέρμη σε σχέση με παλαιότερα για το παιχνίδι).
Στη συνέχεια να πω ότι βρισκόμαστε σε ένα παιχνίδι που κάποιος-κάποτε, θα κάνει σεντόνι και ποστ που θα φανεί είτε ανούσιο σε κάποιον είτε περιγραφικό.
Εμένα, είτε το πιστεύεις είτε όχι, με βοηθάνε (τα ίδια μου τα ποστ, όσο τα συντάσσω, άλλο που μπορεί να έχουν συνταχθεί παρόμοια μέχρι να τα ποστάρω). Αν κάποιον δεν τον βοηθάνε, καλώς.
Θεωρία θα παρουσιάσω (αν θέλω, αν το θεωρώ ασφαλές και θεωρώ ότι θα βοηθήσει κάπου) όταν την έχω αναπτύξει.
Όταν αυτό δε συμβαίνει μπορεί να παίρνετε περιγραφές. Αν υπάρχει διαφωνία, καλώς, ας εκφραστεί. Αλλά αν ορθώς διέκρινα κάποια ένταση στον τόνο σου, με απογοητεύεις. (και δεν θα ήθελα να φύγω με πικρή εικόνα από το πιθανώς τελευταίο μας παλέρμο).

Εξέτασε το παραπάνω ποστ μου λοιπόν. Θα υποθέσω ότι δεν είναι όσο περιγραφικά είναι άλλα.
Τον υπόλοιπο δεν σε διάβασα, το πρωι αυτά.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top