Palermo #47 - Harry Potter

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (09/08)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ερώτηση, ίσως το έχεις απαντήσει και δεν το κατάλαβα εγώ: από τους τρεις γιατί προτιμάς τον Ινδιάνο;

Την Έμιλυ επίσης την έχεις βάλει στους υπόπτους σου επειδή δε θέλει να ασχολείται με τις καρδούλες. Στο προηγούμενό σου όμως post, κι αν κατάλαβα καλά, θεωρείς ότι τα emoticon δεν έχουν τελικά να προσφέρουν κάτι. Αν δεν έχουν να προσφέρουν τότε πώς βγάζεις το συμπέρασμα ότι σε όσους δεν θέλουν να ασχοληθούν με τα emoticon υπάρχει σίγουρα τουλάχιστον ένας Μαφιόζος; Με μπερδεύεις, τελικά όλη τη συζήτηση για τα emoticon να τη λάβουμε υπ όψιν ή όχι; Ή για αρχή να τη λάβουμε υπ όψιν αλλά μετά όχι γιατί μπορεί να σε εκθέτει;


Όλα αυτά που ρωτάς υπάρχουν απαντημένα στο τελευταίο μεγάλο ποστ μου.

Αρχικά είπα ότι απ' την τριάδα η Marjorie ακούστηκε κάπως ενώ ο Physiognomist και ο Indian δεν ακούστηκαν καθόλου. Ο Physiognomist ούτε καν κατηγορήθηκε και ο Indian επίσης, παρά μόνο έλαβε μια ψήφο από Physiognomist. Δεν θεωρώ τον έναν πιο αθώο απ' τον άλλον αλλά εφόσον ο Indian είχε μια ψήφο προτίμησα να του ρίξω δεύτερη παρά να ψηφίσω Physiognomist που δεν είχε ψήφο και που επειδή δεν κατηγορήθηκε δύσκολα να μάζευε άλλους. Άλλωστε θα βλέπαμε και τι θα έκανε ο Physiognomist, ο οποίος μόλις έριξα δεύτερη ψήφο στον Indian, τον απάλλαξε απ' τη δική του ψήφο και ψήφισε εμένα, μόνο και μόνο για να του την ξαναεπιστρέψει έπειτα από παρέμβαση Karadakov. Έγραψα μάλιστα ρητώς πως θα ήθελα να βγει πρώτος ο Physiognomist αλλά δεν είχε ψήφους. Μου ταιριάζουν και οι δυο στο μοντέλο μαφιόζων. Δεν τους κατηγόρησε κανείς, δεν τους ψήφισε κανείς, δεν είπαν πολλά κι αυτά που είπαν είναι γενικόλογα ή βιαστικές κινήσεις, απέφυγαν να συμμετέχουν στις συζητήσεις για emoticons κλπ, μια χαρά κακούς ρόλους μπορούν να έχουν. Και η πείρα μου απ' το παλέρμο με δυσκολεύει πολύ να δεχτώ πως μπορεί να είναι και οι δυο αθώοι, δεν βγαίνουν τα νούμερα. Οπότε δεν θα με πείραζε να βγάλω και τους δυο, αφού θεωρώ ότι θα βγει τουλάχιστον ένας κακός ρόλος.

Κατά δεύτερον, για τα emoticons είπα ότι: ''Προσωπικά δεν βλέπω κάτι ύποπτο ή κάποιο pattern στα υπόλοιπα emoticons και άρα ίσως είναι χάσιμο χρόνου να ασχοληθεί κανείς με αυτά''. Αλλά αναφερόμουν στα emoticons πλην καρδιών και λουλουδιών για τα οποία κατηγόρησα την Έμιλυ εντάσσοντάς την στην ομάδα των 4άρων που είπαν ότι ήταν υπερβολικό το σενάριο με τις καρδιές και γράφοντας κατόπιν το εξής: ''Σημειωτέον ότι ο Comfortably ψήφισε την Marjorie που έκανε επίσης καρδιά και άρα ίσως να μην χρειάζεται να ασχοληθούμε τόσο με τις καρδιές από άποψη του ότι δείχνουν τους μαφιόζους. Ίσως να έχουν άλλο νόημα. Ακόμη και τυχαία να ξεκίνησαν, δεν αποκλείεται να προσέλαβαν νόημα στη συνέχεια. Δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε περισσότερο απ' όσο πρέπει αλλά ούτε και να τις ξεχάσουμε''. Και λίγο πιο κάτω: ''Η προσωπική μου άποψη είναι ότι είναι καλό να κρατήσουμε λίγο ακόμη τις καρδιές και τα λουλούδια αλλά οι πιθανότητες είναι περισσότερες στο να μη σημαίνουν κάτι τόσο τρανταχτό όσο νομίζουμε και άρα πρέπει να επαγρυπνούμε για άλλα πιο έμμεσα σήματα''.
Ποτέ δεν είπα ότι πρέπει να τα ξεχάσουμε αλλά είπα ότι πρέπει να έχουμε και τα μάτια μας για άλλα.

Νομίζω οτι έχουμε μπει στη ζώνη του λυκόφωτος και ο dimijim εκδικείται τον Ικαρίονα για όλες τις φορές που ήταν ΣΕ και δεν μπορούσε να αντιδράσει στα ατελείωτα σεντόνια του τελευταίου. Ή αυτό συμβαίνει ή ο Ικαρίονας και ο dimijim είναι μαζί μαφιόζοι και μάς γλεντάνε, κάτι που μια χαρά καταφέρνουν, αφού όλη αυτή η συζήτηση για καρδούλες και λουλούδια έχει μπλοκάρει τους παίκτες και δεν μπορούν να σκεφτούν τα υπόλοιπα που συμβαίνουν. Είναι σαν να είμαστε σε πολιτική συζήτηση και να προσπαθείς να καταλάβεις τους συνομιλητές σου όταν παρεμβάλλεται συνεχώς ο Άδωνης. (εμότικον με γελάκι, το είπα για αστείο, γελάστε, χαχα).

Όπως είπα και πριν, στον πρώτο γύρο αποκλείεται να βγει μαφιόζος προτού παίξουν οι ρόλοι το πρώτο βράδυ. Οπότε εγώ προσωπικά θα ψηφίσω τον λιγότερο χρήσιμο κατά τη γνώμη μου παίκτη που όχι μόνο δεν έχει βοηθήσει σε τίποτα, αλλά με την τρολιά που μάς πουλάει μού ανεβάζει και το αίμα στο κεφάλι. Αλλαγή σε akikos λοιπόν. Τους υπόλοιπους θα τους δω πιο διεξοδικά αργότερα και αύριο.


Τώρα δηλαδή εσείς τι κάνετε; Πάτε τον akiko στα 4 αφήνοντας τους άλλους στο 2; Και τι πληροφορίες θα πάρουμε έτσι; Πώς θα δούμε ποιος απ' τους διπλούς μπορεί να είναι ύποπτος; Μήπως προσπαθείτε να προστατεύσετε κάποιον απ' αυτούς που έχουν δυο ψήφους;
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Μια ερώτηση. Πιστεύετε ότι ο ακικος είναι μαφία, άρα έχουν συνεννοηθεί για το πώς θα παίξει, και τον άφησε η μαφία του να κάθεται και να τρολλαρει και να κάνει roleplaying τον φούρναρη του χωριού; Αμφιβάλλω κατά πολύ να τον άφηνε κάποιος να τραβήξει έτσι εύκολα τα βλέμματα πάνω του. Ο Libertus τώρα με ανύπαρκτη δικαιολογία πάει να μας βάλει ισοψηφία ακικο και dimijim, ο ένας τρολλας και ο άλλος από τους λίγους παίκτες που τα ψάχνουν όλα... Ο dimijim και μαφιόζος να είναι θεωρώ ότι συμβάλει στο παιχνίδι και πρέπει να παραμείνει τουλάχιστον σε αυτόν τον γύρο.
 

ComfortablySmug

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο ComfortablySmug αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 150 μηνύματα.
Δεσμευομαι οτι κατα το βραδυ θα πω κανα δύο κουβέντες παραπανω αλλά προς το παρόν αρνούμαι να πιστεψω ότι ο libertus, μια απο τις μεγαλύτερες καραβανες του Παλέρμο συμπεριφερεται σαν τρολακι.
Αλλαγη σε libertus
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 29/7:

1. akikos --> tsarachaf
2. CiNeFiL--> dimijim
3. ComfortablySmug--> Libertus
4. dimijim--> Libertus
5. Emilouko--> Johnny15
6. Himela --> akikos
7. i_lie_us--> Emilouko
8. Ikarionas--> Indiana Jones
9. Iliaso --> Himela
10. Indiana Jones--> Libertus
11. JKaradakov--> akikos
12. Johnny15 --> Emilouko
13. Libertus--> dimijim
14. Marjoree26--> ~Melania~
15. ~Melania~ --> akikos
16. Physiognomist--> Indiana Jones
17. tsarachaf --> dimijim
18. ultraviolence--> i_lie_us
19. Φινεύς --> Johnny15

Ψήφοι:
3 akikos
3 dimijim
3 Libertus
2 Emilouko
2 Indiana Jones
2 Johnny15
1 Himela
1 i_lie_us
1 ~Melania~
1 tsarachaf



Η χώρα των φαντασμάτων
---

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
---
 

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Δεν ξέρω εάν είναι για καλό το ρεύμα προς τον akiko. Μιας και εγώ τον ψήφισα πρώτος από φήμες που άκουσα κατά την άφιξή μου στην πόλη, αλλάζω σε dimijim που ήταν αφιλόξενος απέναντί μου. Έτσι μπορούμε να τους δούμε σε ισοψηφία. Να έρχομαι στην πόλη μετά από τόσα χρόνια και να δέχομαι τέτοια αντιμετώπιση;
Να έρχεσαι μετά από τόσα χρόνια στην πόλη και να ...τρολλάρεις; Παίξε λίγο ...μπάλα. Είσαι μπροστά μ εμένα και τον ακίκο. Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι η πόλη πρέπει να κρατήσει εσένα και να διώξει εμένα ή τον ακίκο; Έχουμε 124 post σ αυτό το παιχνίδι, ούτε μία θεωρία δε σε συγκινεί;
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Θεωρώ ότι κινείστε λάθος. Ακόμη κι αν υπάρχει κάποιος κακός ανάμεσα σε dimijim, libertus και akikos, ο πρώτος βγήκε στη φόρα εξαιτίας της καρδιάς που ο ίδιος έριξε σε μια θεωρία που ναι μεν μπορεί να ήταν τρόπος να τραβήξει προσοχή κάποιου αλλά που σαν έμπειρο παίκτη, νομίζω δεν θα τον συνέφερε να την κάνει, ο δεύτερος μίλησε για δολοφονικούς φουρνάρηδες και δεν ξέρω πώς και γιατί πήρε τρεις ψήφους, ο τρίτος ίσως και να αξίζει να βγει γιατί διαρκώς τρόλαρε και μπορεί να είναι καμιά πόρνη τύπου Johnny σε προηγούμενο παιχνίδι που διαρκώς τρόλαρε. Δεν υπερασπίζεται και καθόλου τον εαυτό του και λέει ''μην σπαταλάτε την ψήφο σας, πηγαίντε αλλού''. Παρ' όλ' αυτά δεν ξέρω αν θα ήθελα να βγει τώρα. Καλώς ή κακώς έγιναν διάφορα πράγματα με βάση τους παίκτες στους οποίους επικεντρωθήκατε οι περισσότεροι οπότε νομίζω πως η καλύτερη κίνηση στην παρούσα φάση θα είναι να τσεκάρουμε τι παίζει με άλλους που έμειναν στην αφάνεια. Για παράδειγμα τι ωραία που θα ήταν να είχαμε μια διπλή ή τριπλή ισοψηφία με Indian, Marjorie και Physiognomist που δεν ακούστηκαν σχεδόν καθόλου. Εκεί θα βλέπαμε νομίζω αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα. Παραμένει η ψήφος μου στον Indian ευελπιστώντας να μην αναγκαστώ να την αλλάξω προσπαθώντας να σώσω κανέναν που θεωρώ λιγότερο ένοχο απ' τους υπόλοιπους που ψηφίζετε.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Τώρα δηλαδή εσείς τι κάνετε; Πάτε τον akiko στα 4 αφήνοντας τους άλλους στο 2; Και τι πληροφορίες θα πάρουμε έτσι; Πώς θα δούμε ποιος απ' τους διπλούς μπορεί να είναι ύποπτος; Μήπως προσπαθείτε να προστατεύσετε κάποιον απ' αυτούς που έχουν δυο ψήφους;
Μεταξύ αυτών που έχουν το προβάδισμα στην ψηφοφορία, προτιμώ να φύγει ο ακίκος αφού μόνο τρολάρει και δεν λέει τίποτα το ουσιαστικό. Υπόψιν οτι όταν ψήφισα τον ακίκο, δεν είχα δει οτι τον είχε ψηφίσει και η Μελανία. Είναι δική μου απόφαση γιατί πιστεύω οτι οι υπόλοιποι τουλάχιστον μιλάνε και λένε κάτι που μπορεί να βγει ένα συμπέρασμα. Όπως έχω πει εδώ και ώρες, αποκλείω οτι η μαφία θα έχει αφήσει κάποιον μαφιόζο να ανέβει πάνω από μία ψήφο στον πρώτο γύρο που είναι εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο, οπότε βρίσκω τρομερά δύσκολο κάποιος από αυτούς με τις 2+ ψήφους να είναι μαφιόζος και να τον έχουν αφήσει έτσι αβοήθητο. Εξάλλου από όσο είδα η ψηφοφορία έχει πάει πάλι σε ισοπαλία τριών την ώρα που γράφω αυτό το ποστ.

Ο dimijim και μαφιόζος να είναι θεωρώ ότι συμβάλει στο παιχνίδι και πρέπει να παραμείνει τουλάχιστον σε αυτόν τον γύρο.

Έλα τώρα, μη μου αρχίζεις τέτοια περίεργα. Όχι, ο μαφιόζος ποτέ δε συμβάλει υπέρ των πολιτών, και ειδικά ο μαφιόζος dimijim που ίσως είναι κι ο καλύτερος παίκτης όλων μας (κατά την άποψή μου).
 
Τελευταία επεξεργασία:

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Όπως έχω πει εδώ και ώρες, αποκλείω οτι η μαφία θα έχει αφήσει κάποιον μαφιόζο να ανέβει πάνω από μία ψήφο στον πρώτο γύρο που είναι εύκολο να γίνει κάτι τέτοιο, οπότε βρίσκω τρομερά δύσκολο κάποιος από αυτούς με τις 2+ ψήφους να είναι μαφιόζος και να τον έχουν αφήσει έτσι αβοήθητο.

Ωραία, αφού αποκλείεις πως η μαφία θα αφήσει κάποιον μαφιόζο να ανέβει πάνω από μια ψήφο και λες ότι είναι τρομερά δύσκολο κάποιους απ' αυτούς που έχουν 2+ να είναι μαφιόζος, γιατί δεν προσπαθείς να το αλλάξεις αυτό ανεβάζοντας λίγο κάποιον απ' αυτούς που έχουν 2 ή λιγότερες από 2 ψήφους μπας και βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα;
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Δεσμευομαι οτι κατα το βραδυ θα πω κανα δύο κουβέντες παραπανω αλλά προς το παρόν αρνούμαι να πιστεψω ότι ο libertus, μια απο τις μεγαλύτερες καραβανες του Παλέρμο συμπεριφερεται σαν τρολακι.
Αλλαγη σε libertus
Εσύ μεσιέ πολύ παίκτης - κομήτης μάς έγινες. Χτες μάς μπέρδευες, ειπώθηκαν τόσα για τις καρδούλες, δεν εξηγείς τίποτα, ρίχνεις μια ψήφο στον Libertus επειδή τρολάρει. Αν δεν είχες χρόνο να δεις τα ποστ, το καλύτερο θα ήταν να μην έρχεσαι στο παρά πέντε να επηρεάσεις την ψηφοφορία. Αν φυσικά είσαι πολίτης. Αν δεν είσαι, καλά το πας, αυτό θα έκανε κι ένας μαφιόζος.
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,780 μηνύματα.
Να έρχεσαι μετά από τόσα χρόνια στην πόλη και να ...τρολλάρεις; Παίξε λίγο ...μπάλα. Είσαι μπροστά μ εμένα και τον ακίκο. Για ποιο λόγο πιστεύεις ότι η πόλη πρέπει να κρατήσει εσένα και να διώξει εμένα ή τον ακίκο; Έχουμε 124 post σ αυτό το παιχνίδι, ούτε μία θεωρία δε σε συγκινεί;

Συμφωνώ μαζί σου:
Γι' αυτό ακυρώνω τη ψήφο αυτή για να σε προστατέψω: https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479714&postcount=118
ενεργοποιώντας αυτή τη κάρτα που έχω στο τραπέζι ανάποδα.

Πωω σαν το yugi νιωθω

Ταυτόχρονα αλλάζω τη ψήφο μου σε Libertus
και τελειώνω τον γύρο μου.
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Μαντάρα τα κάνατε.
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 29/7:

1. akikos --> Libertus
2. CiNeFiL--> dimijim
3. ComfortablySmug--> Libertus
4. dimijim--> Libertus
5. Emilouko--> Johnny15
6. Himela --> akikos
7. i_lie_us--> Emilouko
8. Ikarionas--> Indiana Jones
9. Iliaso --> Himela
10. Indiana Jones--> Libertus
11. JKaradakov--> akikos
12. Johnny15 --> Emilouko
13. Libertus--> dimijim (ακυρώθηκε)
14. Marjoree26--> ~Melania~
15. ~Melania~ --> akikos
16. Physiognomist--> Indiana Jones
17. tsarachaf --> dimijim
18. ultraviolence--> i_lie_us
19. Φινεύς --> Johnny15

Ψήφοι:
4 Libertus
3 akikos
2 dimijim
2 Emilouko
2 Indiana Jones
2 Johnny15
1 Himela
1 i_lie_us
1 ~Melania~



Η χώρα των φαντασμάτων
---

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
 
Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Ωραία, αφού αποκλείεις πως η μαφία θα αφήσει κάποιον μαφιόζο να ανέβει πάνω από μια ψήφο και λες ότι είναι τρομερά δύσκολο κάποιους απ' αυτούς που έχουν 2+ να είναι μαφιόζος, γιατί δεν προσπαθείς να το αλλάξεις αυτό ανεβάζοντας λίγο κάποιον απ' αυτούς που έχουν 2 ή λιγότερες από 2 ψήφους μπας και βγάλουμε περισσότερα συμπεράσματα;

Το έχω εξηγήσει ήδη. Δεν ξέρω τίποτα για κανέναν, δε θέλω να πάρω αθώο στον λαιμό μου. Ο ακίκος δε μού έχει προσφέρει τίποτα, θα ήθελα να φύγει και βλέπουμε μετά.

Δες τώρα, ακίκος και dimijim μαζί για να βγάλουν λίμπερτους. Κατηγορεί ο ακίκος τον Λίμπερτους για τρόλινγκ και παίζει και κάρτα.
 

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
Συμφωνώ μαζί σου:
Γι' αυτό ακυρώνω τη ψήφο αυτή για να σε προστατέψω: https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479714&postcount=118
ενεργοποιώντας αυτή τη κάρτα που έχω στο τραπέζι ανάποδα.

Πωω σαν το yugi νιωθω


Ταυτόχρονα αλλάζω τη ψήφο μου σε Libertus
και τελειώνω τον γύρο μου.

Δηλαδή εσύ τώρα ακυρώνεις ψήφο προς τον dimijim, αφήνοντας τον εαυτό σου εκτεθειμένο;
 

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Indiana Jones από εμένα.
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Καλησπέρα Παλέρμο.

Ο akikos, πήρε 2 ψήφους στα καπάκια απ' ότι βλέπω, μπαίνει κι αυτό σε αυτά που κρατάω υπόψιν παρόλο που και μένα δεν μου αρέσει που έχει φέρει τον στεκιώτη εαυτό του στο παιχνίδι. Προσωπικά, δεν με βοηθάει σε κάτι αυτός ο τρόπος παιχνιδιού και δεν ξέρω αν μπορεί να βοηθήσει γενικότερα το συνασπισμό των πολιτών.
Αντίστοιχα, για την ώρα, δεν με βοηθάει σε κάτι και το παιχνίδι του Libertus αλλά ούτε και τα εκτενέστατα σεντόνια για emoji.

Προσωπικά κρατάω αυτές τις αλλαγές/ψήφους στο νου, όπως κρατάω και την αλλαγή του Karadakov από Johnny σε akiko μόλις ο johnny απέκτησε 2η ψήφο.
Όχι αναγκαία ύποπτο για την ώρα, ίσως να φοβάται μην πάρει στο λαιμό του αθώο κάποιος οπότε να αλλάζει σε κάποιον που θεωρεί πιο ύποπτο αργότερα.

Βλέπω μια τριπλή ισοψηφία τώρα που γράφω, στο 3-3-3 η οποία μου φαίνεται ενδιαφέρουσα συνεπώς δεν θα μεταβάλλω την ψήφο μου κατά την κανονική περίοδο.

Άκυρο, γίναμε 4-3. Δεν μπορώ να ερμηνεύσω τόσο γρήγορα αυτή την ακύρωση-αλλαγή ομολογώ.
Βλέπουμε στην παράταση κι έπειτα.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Να υπενθυμίσω οτι ο dimijim είχε ψηφίσει τον Λίμπερτους για πλάκα και τώρα αυτός είναι έτοιμος για αποχώρηση!
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 29/7:

1. akikos --> Libertus
2. CiNeFiL--> dimijim
3. ComfortablySmug--> Libertus
4. dimijim--> Indiana Jones
5. Emilouko--> Johnny15
6. Himela --> akikos
7. i_lie_us--> Emilouko
8. Ikarionas--> Indiana Jones
9. Iliaso --> Himela
10. Indiana Jones--> Libertus
11. JKaradakov--> akikos
12. Johnny15 --> Emilouko
13. Libertus--> dimijim (ακυρώθηκε)
14. Marjoree26--> ~Melania~
15. ~Melania~ --> akikos
16. Physiognomist--> Indiana Jones
17. tsarachaf --> dimijim
18. ultraviolence--> i_lie_us
19. Φινεύς --> Johnny15

Ψήφοι:
3 Libertus
3 akikos
3 Indiana Jones
2 dimijim
2 Emilouko
2 Johnny15
1 Himela
1 i_lie_us
1 ~Melania~



Η χώρα των φαντασμάτων
---

Οριστικές αποχωρήσεις
---

Απουσίες
---

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση Κάρτας: Ακύρωση ψήφου από akikos
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Αλλαγή ψήφου σε ακικο.
 

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,233 μηνύματα.
Ακυρώνω την ψήφο του Comfortablysmug προς εμένα


 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top