Joaquín
Διάσημο μέλος
Ψηφίστε κατά συνείδηση, ειδικά τώρα που δεν έχουμε κάνει πολλούς συσχετισμούς.Δεν μπορούμε σε αυτή τη φάση να εκβιάσουμε την μαφία.Δεν θα εκτεθούν από τόσο νωρίς, αυτό νιώθω.Ακόμα κι αν κινδυνεύει μέλος της μαφίας δεν θα τα θαλασσώσουν.Δίνουμε στη μαφία το δικαίωμα να ελπίζει σε ρώσικη ρουλέτα και σε κάποια μέλη να ψηφίζουν τσάμπα και βερεσέ και άντε βγάλε άκρη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Και κατ'επέκταση, θα σώσει τον εαυτό του. Εκτός αν θέλεις να σώσει και εσένα μαζί .
Εγώ λέω να αλλάξει από τώρα ώστε κάποιοι άλλοι να φέρουν το παιχνίδι σε ισοβαθμία. Να μην εξαρτόμαστε δηλαδή από την αλλαγή τελευταίας στιγμής που μπορεί να κάνει ο Samael ως δικαιολογία να σώσει τον εαυτό του.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wild_Boy
Διάσημο μέλος
Ποιοι συμμετειχαν σε Σπυρακο; Τασος και Σουκου δεν ψηφισαν Σπυρο. Τι λες;
Αυτό λέω, ότι άλλοι είναι οι μεν, άλλοι οι δε.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Ο Samael έχει ψηφίσει κάποιον που δεν κινδυνεύει, τη Χιμέλα. Αυτό σημαίνει ότι για να αποφύγει την ισοβαθμία μπορεί στο παρά 1 να αλλάξει την ψήφο του σε μένα ή την deutsch. Αυτό θα χαλάσει την ισοβαθμία.
Και δηλαδή του λες να αλλάξει ψήφο για να μπορείς εσύ να σώσεις την παρτάρα σου εύκολα. Σε φάση αυτός είναι χαζός κι εσύ έξυπνος;
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ναι αλλά εγώ δεν ψήφισα κάποιον γιατί έγραψε κάτι 5-10 λεπτα πριν το ποστ της ψήφου μου. Η ψήφος σου φαίνεται βιαστική και σαν να είναι μια ψήφος απλά να ψηφίσεις.
Χωρις να εχω καποια διαθεση να σε κατηγορησω εαν και δεν καταλαβαινω γιατι πιανεσαι τοσο πολυ απο εμενα διοτι η Himela εγραψε ~ 17.42 ενω εγω ~ 18.20 ,δηλαδη μιση ωρα + μετα.Δεν ηταν και 5-10 λεπτα δα.Απο εκει και περα εφοσον δεν σου λεει κατι το τσουναμι εναντιον μου αμεσως μολις κατηγορησα Himela,τοτε τι να πω,ας κρινουν οι υπολοιποι.
Οριστε για οποιον θελει να τσεκαρει ο ιδιος :
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4424744&postcount=362
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4424761&postcount=375
Johnny15
Επιφανές μέλος
Και δηλαδή του λες να αλλάξει ψήφο για να μπορείς εσύ να σώσεις την παρτάρα σου εύκολα. Σε φάση αυτός είναι χαζός κι εσύ έξυπνος;
Ρε φίλε, το ίδιο πράγμα είναι. Πάλι θα μπορεί να σώσει τον εαυτό του απλά ψηφίζοντας το άλλο πρόσωπο. Τι κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε.
Samael πες κατι τουλάχιστον.
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Όχι, δεν κάνεις λάθος, το τσέκαρα κι εγώ.
Κι άλλος από το πουθενά μπαίνει στο κύμα...
οχι και απτο πουθενα
στο προηγουμενο μου ακριβως ποστ αναφερω οτι ειναι υποπτος αλλα δεν θα τον ψηφιζα επειδη δεν ειχε ψηφους,και ξαφνικα μπαινω και βλεπω οτι εχει 4
μια αναφερεις το γεγονος οτι δεν ποσταρουμε αρκετα αλλα απο την αλλη δεν διαβαζεις και τα ποστ
ξανααναφερω αθωοι ειναι τα ατομα που θα προσπαθησουν να το κρατησουν ισοψηφια
αυτο το "αλλαξε ψηφο" υπερβολικα aggressive play,η εχει τιλταρει ο Johnny15 η μαλλον εχει γινει καποια λαθος συννενοηση μεταξυ μαφιας(δυσκολο αλλα ποτε δεν ξερεις)
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Ρε φίλε, το ίδιο πράγμα είναι. Πάλι θα μπορεί να σώσει τον εαυτό του απλά ψηφίζοντας το άλλο πρόσωπο. Τι κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε.
Samael πες κατι τουλάχιστον.
Δε διαφωνώ ότι μπορεί να το κάνει αυτό. Απλώς δεν καταλαβαίνω γιατί να αφήσει εσένα πχ να αποφασίσεις τι θα γίνει κι όχι αυτός για τον εαυτό του.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
Αλλάζω από Himela σε Johnny15, για να διατηρηθεί η ισοψηφία.
@ΣΕ vote count>?
dimijim
Διάσημο μέλος
- aggelogiannos --> Johnny15
- Alma Libre --> Deutsch... Lover
- bilire --> Deutsch... Lover
- blue_butterfly --> i_lie_us
- ComfortablySmug --> Samael
- Deutsch... Lover --> Johnny15
- DumeNuke --> Johnny15
- Emilouko --> TasosZG
- Himela --> Emilouko
- i_lie_us --> Johnny15
- Ikarionas --> Emilouko
- JKaradakov --> Samael
- Joaquin --> Deutsch... Lover
- Johnny15 --> Deutch... Lover
- ~Melania~ --> Deutch... Lover
- Samael --> Himela
- sophie_96 --> TasosZG
- Soukouu --> Samael
- TasosZG --> Samael
- tsarachaf --> Johnny15
- ultraviolence --> i_lie_us
- Wild_Boy --> Emilouko
- Ζαξρεμιος --> Samael
Ψήφοι
5 Deutsch... Lover
5 Johnny15
5 Samael
3 Emilouko
2 i_lie_us
2 TasosZG
1 Himela
Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Είμαι και εκτός. Θα είμαι με δεδομένα τώρα για τα τελευταία λεπτά και αν δεν φύγω ή αν φύγω, το βράδυ από υπολογιστή θα συντάξω μεγάλο ποστ.
Soukouu
Εκκολαπτόμενο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Soukouu
Εκκολαπτόμενο μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Ψηφοφορία για Τρίτη 31/7
- aggelogiannos --> Johnny15
- Alma Libre --> Deutsch... Lover
- bilire --> Deutsch... Lover
- blue_butterfly --> i_lie_us
- ComfortablySmug --> Samael
- Deutsch... Lover --> Johnny15
- DumeNuke --> Johnny15
- Emilouko --> TasosZG
- Himela --> Emilouko
- i_lie_us --> Johnny15
- Ikarionas --> Emilouko
- JKaradakov --> Samael
- Joaquin --> Deutsch... Lover
- Johnny15 --> Deutch... Lover
- ~Melania~ --> Deutch... Lover
- Samael --> Himela
- sophie_96 --> TasosZG
- Soukouu --> Emilouko
- TasosZG --> Samael
- tsarachaf --> Johnny15
- ultraviolence --> i_lie_us
- Wild_Boy --> Emilouko
- Ζαξρεμιος --> Samael
Ψήφοι
5 Deutsch... Lover
5 Johnny15
4 Emilouko
4 Samael
2 i_lie_us
2 TasosZG
1 Himela
Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7
Οριστικές αποχωρήσεις
---
Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1
Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Ikarionas
Πολύ δραστήριο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Ακύρωση ψήφου σε ντοιτς
Ακύρωση ψήφου σε εμιλούκο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.