Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Παω να συνεχίσω το διάβασμα και πιστεύω μετα τη δολοφονία να εχω να σχολιάσω αρκετά... Άλλωστε και εκείνη ίσως δειξει μερικά πραγματα ακομα.

Τόσο σίγουρη είσαι ότι δεν θα πεθάνεις απ' τη δολοφονία; Εγώ γιατί θεωρώ ότι έχεις πολλές πιθανότητες να πεθάνεις είτε εσύ είτε κάνας Dimitris S., αν είναι όντως αθώος, επειδή είστε μάλλον αθώοι και λογικά δεν θα σας προστατέψει κανείς επειδή δεν κινήσατε υποψίες;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Πώς ακριβώς έμεινα στην αφάνεια εγώ; Παρακολουθείς το τι λέγεται; Απλώς πλέον άρχισαν διάφοροι να με θεωρούν ξαφνικά με αρκετή σιγουριά πολίτη. Χαίρω πολύ Χαιρόπουλος. Μπορεί να το κάνουν επειδή ίσως να ξέρουν ότι θα τα τινάξω το βράδυ για να λένε μετά ''οκ ήταν αρκετά αθώος''. Έχω ένα τέτοιο προαίσθημα είναι η αλήθεια. Ασφαλώς και υπάρχουν μαφιόζοι ανάμεσά τους. Επίσης δεν κατάλαβα αν απευθύνεσαι σε μένα ή στον comfortably και σε τι ακριβώς ζητάς απάντηση. Αν ζητάς στο τελευταίο post σου είχα απαντήσει δείχνοντάς σου ότι δεν ισχύει καθόλου αυτό που είχες πει για μένα ότι προσπάθησα να κρατήσω μέσα τον Fast. Αφαίρεσα ολόκληρη ψήφο από την Nefeli για να την πάω ξανά σε ισοβαθμία μαζί του. Κάθε άλλο παρά τον προστάτευσα.
Σου απαντάω γρήγορα σε αυτό, γιατί με ενόχλησε που κάνεις ότι δε με καταλαβαίνεις!
Ρε Ικαρίωνα, είναι λες και δεν έχουμε ξαναμιλήσει ποτέ στο παρελθόν! :P
Δεν είπα ότι έμεινες στην αφάνεια!!! Και να θες δηλαδή, δε μπορείς :P
Αναφερόμουν στον Comfortably Smug, προφανώς! Το όνομά σου το ανέφερα γιατί με το που είπες εσύ ότι επειδή το ψάχνει τόσο δεν είναι μάλλον κακός ρόλος, εκείνος εξαφανίστηκε. Είναι ακριβώς το αντίθετο που έγινε με τον Johnny. Ο Τζόνι με το που τον ανέφερες εμφανίστηκε, ο Comfortably το αντίθετο - με το που "αθωώθηκε" έστω και λίγο στα μάτια σου, δεν έδειξε τίποτα άλλο.
Και το ανέφερα γιατί μου έκανε εντύπωση.

Όσο για αυτό που είχα πει για εσένα, ότι δηλαδή ήσουν ο μόνος που προσπάθησε να κρατήσει μέσα τον Fast, δε το είπα για να σου επιρρίψω κάτι. Δέχομαι ότι το κίνητρό σου ήταν η ισοψηφία και από ό,τι καταλαβαίνω ήθελες την Νεφέλη μέσα στην ισοψηφία. Αλλά έτσι όπως διάβαζα εχθές, η στάση σου μου δημιούργησε την εντύπωση πως η ισοψηφία σου γεννήθηκε σαν ιδέα, επειδή θεώρησες πως ο Fast δεν έχει πολλές πιθανότητες να είναι ένοχος. Αν αυτό όντως ισχύει και δεν σε παρερμήνευσα, γιατί να μη θες να τον κρατήσεις μέσα στο παιχνίδι, άμα μπορείς παράλληλα να πας σε ισοψηφία;
Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 186240

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Δημήτρη, δε ξέρω γιατί, αλλά κάτι δε μου αρέσει στο πώς τα παρουσιάζεις. Άπειρος μαφιόζος;

Πιστεύω πως ο καθένας αν ήταν να φύγει από το παιχνίδι θα έπαιζε την κάρτα που θα τον κρατούσε στο παιχνίδι. Γιατί να είναι περίεργο αυτό;

Έχεις ενδείξεις για Dume, αλλά δεν τον ψηφίζεις και ψηφίζεις κάποιον θεωρητικά άκυρο που ίσως και να είναι ένοχος.

Προσπαθείς να διασκεδάσεις τις εντυπώσεις με γενικά σχόλια.. μήπως είσαι εσύ ο ένοχος; :whistle:

Είναι περιεργο γιατι δεν εχει νοημα να παιξεις μια καρτα για να σωθεις αν δε δραστηριοποιειθεις μετα.Αν παιζεις τη καρτα για να σωθεις και μετα συνεχιζεις να σαι στο σκοταδι χωρις να βοηθας εστω με καποια ποστ ισως ειναι πιθανο να εισαι με τη μαφια και τρομαξες που παραλιγο να τη κοπανησεις απο το πρωτο γυρο.

Δεν εχω καμια ενδειξη προς το παρον για Dume,μου φανηκε υποπτη η παραλογη αιτιολογια για ψηφο στη methexys και θελω να δω και αλλες ψηφους(ελπιζω πριν τη δολοφονια) ειδικοτερα απο ατομα που συμμετεχουν λιγοτερο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Οκ εντάξει σε όλους μπορεί να συμβεί αν και είναι κάπως βολικό που χάθηκαν όλα τα σημαντικά που θα έλεγες λίγο πριν την ανακοίνωση της δολοφονίας.

Μην μου αγχώνεσαι, θα προσπαθήσω να τα αναπληρώσω στο ακέραιο.
Το σχόλιό σου το κρατάω. Βολικό;! Εγώ ατυχία θα το έλεγα. Εκτός αν αισθάνεσαι ανακούφιση που χάθηκε το σχόλιό μου. Γλώσσα λανθάνουσα, αγαπητέ :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

methexys

Τιμώμενο Μέλος

Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9,088 μηνύματα.
Γενικά δεν θα έχω αρκετό χρόνο σήμερα και ίσως και αύριο για να γράψω. Έχω ενημερώσει σχετικώς τη ΣΕ από χθες το πρωί.

Γενικά, όσοι βγήκαν να με υπερασπιστούν χθες είναι αρκετά ύποπτοι. Από τη διεξαγωγή της ψηφοφορίας και μετά έχω προλάβει να διαβάσω αποσπασματικά κείμενα, κυρίως όσα έχουν κάνει quote εμένα ή φαίνεται κάπου εμφανώς το όνομά μου.

Μέχρι στιγμής, με σειρά προτεραιότητας είναι:
methexys, Himela, Σπυράκος, Johny

Η methexys βγήκε από πολύ νωρίς και πήρε το μέρος μου, χωρίς να της έχω δώσει κάποιο ουσιώδη λόγο. Η αντίληψή μου λέει ότι γνώριζε ότι δεν είμαι ανάμεσα στους μαφιόζους και απλά διάλεξε έναν από τους δύο του διπόλου και πήγε μαζί του. Κλασική τεχνική μαφιόζου.

Η Himela, από την άλλη, ξεκίνησε να επιτίθεται και μετά ανακάλεσαι. Ενδεχομένως να μην είναι μία από τους 6. Η θεωρία μου είναι ότι πίστεψε ότι είμαι μαφιόζος και ήρθε προς υπεράσπισή μου για να με βοηθήσει.

Από το Σπυράκο περίμενα περισσότερα. 2 μηνύματα πριν την ψηφοφορία, σχεδόν κενά. Σαν άτομο που προσπαθεί να καταλάβει τι παίζεται. Και ενώ τα άτομα που δεν έχουν πολύ συμμετοχή αποφεύγουν να υπερασπιστούν φωνακλάδες και άτομα που έχουν τραβήξει οικειοθελώς την προσοχή, είδα ένα 3ο μήνυμα που όχι μόνο με υπερασπίζεται, αλλά επιτίθεται και προσωπικά στον fast. WTF? Λογικά είναι ο ΔΑ και, αν δεν προετοιμάζει κάποιο χοντρό παιχνίδι, όπως έκανε ο ΔΑ στο περσινό Παλέρμο ο ΔΑ, δεν έχουμε λόγο να φοβόμαστε κάτι. Ο βαθμός επικινδυνότητάς του εξαρτάται από τις κάρτες που κρατάει.

Από τον Johny είδα μια άκυρη επίθεση προς το Ikariona, ο οποίος έχει δείξει σοβαρά σημάδια ότι είναι πολίτης. Ίσως να τον βολεύει να συνεχίσει τη διαμάχη που ξεκίνησα μαζί του χθες. Για μένα είναι μαφιόζος, απλά επειδή δεν έχω προλάβει να διαβάσω ολοκληρωμένα το δεύτερο μισό της 4ης και συνολικά την 5η σελίδα κρατάω μια επιφύλαξη και τον κατατάσσω 4ο και όχι 2ο στη λίστα.

Επομένως, βάση των παραπάνω, ψηφίζω methexys για σήμερα.
Θα προσπαθήσω να κάνω άλλη μία δημοσίευση πριν την ψηφοφορία, αλλά δεν ξέρω αν και κατά πόσο αυτό θα καταστεί εφικτό.

Αγαπητέ μου Dume, λάθος σου τα είπανε. Με έχετε μπερδέψει ρε παιδιά, βάζετε λόγια στο στόμα μου που δεν εχω πει ποτε. Ποτέ σε υπερασπίστηκα ακριβώς; Χθες το μεσημέρι απλά δεν ήμουν σίγουρη και κρατούσα κάποιες επιφυλάξεις και δεν ήθελα να εκφράσω ξεκάθαρα τη θέση μου. Ωστόσο δεν σε υποστήριξα ανοιχτά. Χθες το βράδυ όμως διάβασα ξανά τα μηνύματα και η όλη στάση σου μου φάνηκε πολύ περίεργη και εξήγησα γιατι, κάτι που επιβεβαιώνεται και τώρα. Φαίνεται τι κανεις, πας σε τρία άτομα, σε εμενα τον Σπυρακο (που δεν συμμετέχουμε συνεχως με σεντόνια, και καλά ότι προσπαθούμε να κρατηθούμε στην αφάνεια; ναι,πως) και τη Χιμελα (για την οποία έχω καποιες αμφιβολίες) και προσπαθείς να μας κατηγορήσεις. Δεν είναι καθόλου πειστικά τα επιχειρήματα σου.
Και προς το παρόν λοιπόν έχουμε μια διαμάχη ανάμεσα σε Johnny και στους υπόλοιπους και όπως και χθες, η Ειλιν λέει ότι θα διαβάσει τα μηνύματα αργοτερα αλλά σχολιάζει 1. κάτι που έγινε στην αρχή αρχή του παιχνιδιού και νομίζαμε ότι το ξεκαθαρίσαμε 2. το ότι ο ικαριωνας εξαφανίστηκε. Πως εξαφανίστηκε ρε παιδιά; Τοσα μηνύματα έχει γράψει.

Καλημέρα Παλέρμο! :happy:

Βλέπω ότι έχετε κάνει αρκετές δημοσιεύσεις, θα πάω να τις διαβάσω και μετά θα σχολιάσω.

Θα ήθελα να μοιραστώ κάποιες πρώτες σκέψεις μαζί σας, πριν από αυτό.
Με προβληματίζει πως κάποιοι παίκτες, που για διαφορετικούς λόγους τράβηξαν τα βλέμματα επάνω τους αρχικά, έχουν μείνει σχετικά αφανείς τώρα. Ο Comfortably Smug έκανε το σενάριό του, εξήγησε τι εννοούσε όταν του ζητήθηκε, ο Ικαρίωνας του είπε ότι για να καθίσει να σκεφτεί κάτι τέτοιο μάλλον δεν έχει κακό ρόλο, και μετά λίγο-πολύ τον χάσαμε :P Θα ήθελα όταν δημοσιεύσει, να απαντήσει στο σχετικό ερώτημα που του έκανα (και πέρασε απαρατήρητο, ευχαριστώ πολύ :P )
Για τον Wild_Boy θα μπω στο πειρασμό να μη γκρινιάξω γιατί κάπου είχα διαβάσει ότι θα λείπει.
Ακόμη δε το πιστεύω πόσο μεγάλωσες και γυρνάς ξημερώματα! :redface: Καλά να περνάς! :flowers:
Τα παιδιά είναι δύο παραδείγματα μονάχα, από παίκτες που θα ήθελα όσο το παιχνίδι βρίσκει τη ροή του, να διαβάσω περισσότερο!

Πάω για το σεντόνι ^^
Ανυπομονώ να δω το σεντόνι με περισσότερα σχόλια σ'αυτα που συμβαίνουν σήμερα.

Επίσης μου φαίνεται ότι ο Johnny ίσως και να έχει κακό ρόλο καο τώρα που πέσαμε όλοι πάνω του προσπαθεί να το σώσει και να μην σώζεται. Δεν ειμαι σίγουρη ακόμα αλλά θα διαβάσω τα μηνύματα λίγο καλύτερα σε λίγο.
Δεν ξέρω, εγώ έχω αρχίσει να υποψιάζομαι κάπως τον Dume Nuke. Εχθές, που έπεσαν αρκετές ψήφοι πάνω του, δεν τον θεωρούσα και τόσο ύποπτο αλλά μετά από αυτό που έγινε πριν κατά τη διάρκεια και μετά την ψηφοφορία ομολογώ ότι με παραξένεψε και μένα.
Γενικά, από την αρχή του παιχνιδιού, δεν ήταν από αυτούς που κάθονταν και έγραφαν σεντόνια. Μάλιστα, έριξε εκεί την ψήφο του και εξαφανίστηκε, πράγμα που νευρίασε και σχολιάστηκε από πολλούς. Την αντιπαράθεση με τον Ικαρίωνα δεν την αναφέρω καν, δεν έχει σημασία. Μετά αφού μάζεψε 4 ψήφους, μπαίνει ξαφνικά και αρχίζει μεγάλη αντιπαράθεση με θεωρητικά σενάρια στα οποία ο Εμμανουήλ, ο Φαστ και ο Ικαρίωνας είναι όλοι μαφία και συνεργάζονται για να τον πετάξουν έξω. Καταφέρνει ουσιαστικά να απαλλαγεί από 2 ψήφους και πού τον ψάχνεις πού τον βρίσκεις, ΑΦΑΝΤΟΣ. Η συχνότητα των ποστ μειώθηκε δραματικά. Και ενώ σήμερα πολλοί περιμέναμε εξηγήσεις για τη μυστηριώδη εξαφάνισή του αμέσως μετά την ψηφοφορία και αφού έσωσε το τομάρι του, μπαίνει και κάνει ένα ποστ στο οποίο ο Ικαρίωνας είναι πολίτης.

What? Χθές ήταν σίγουρα οργανωμένη μαφία. Σήμερα τι έγινε; Δεν σχολιάστηκε καν πως κατέληξες εκεί και τι άλλαξε.

Τέλος, με 2-3 γρήγορες εξηγήσεις βγάζει methexys, Σπύρο και Johnny (οκ αυτόν και γω τον υποπτευόμουν) ύποπτους και βγαίνει λέγοντας ότι δεν θα μπει καθόλου, ίσως ένα ποστ πριν την ψηφοφορία. Είναι τυχαία άραγε αυτή η απουσία ή επειδή χθες προκάλεσε ντόρο τώρα θέλει να κρυφτεί λίγο να ηρεμήσουν τα κύματα; Ίσως να ήταν και οργανωμένο όλο αυτό.

Θεωρώ αρκετά ύποπτη την όλη συμπεριφορά του, ωστόσο δεν θα ψηφίσω ακόμα, θέλω να δω ΑΝ θα απαντήσει και τι.
Αυτό ακριβώς λέω και εγώ. Κάτι δεν πάει καθόλου καλά εδώ πέρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emmanouilmyrgia

Νεοφερμένος

Ο Emmanouilmyrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Λογικά θα σας αποχαιρετησω με αυτη τη δολοφονία
Αν εν τέλει πεθάνω υποννοουσα ότι ΔΑ ειναι καποιος εκ των ικαριωνα χιμελα κλπ που διαβάζουν πολύ τα πάντα.
Αυτό με το σήμα ομως απαιτεί σίγουρα διερεύνηση πριν κατευθυνθείτε σε ικαριωνα.
Επισης συμφωνώ ότι η χιμελα ίσως είναι πόρνη Γιατί ενώ εχουμε τόσους ύποπτους γύρισε ξαφνικά στους ανενεργους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,872 μηνύματα.
Αλήθεια τώρα; Ζητάς σήμα; Κι αυτό τυχαίο είναι σαν την αναφορά στην όσφρηση; Σαν την αναφορά στην καθοδήγηση που ήθελες από παίκτες που ''μυρίζονται'' πιο εύκολα το παιχνίδι;

Καλέ σε σήμα ίντερνετ εννοούσε ο άνθρωπος. :crazy:

ΡΕν πάσει περιπτώσει Himela πρέπει να είσαι η πόρνη του παιχνιδιού. Εξού και η έμμεση αναφορά σου στο ότι θες ''δυναμικούς'' παίκτες, η οποία θα μπορούσε να εκληφθεί και κάπως ''ερωτικοειδής''.

Αχ βρε Ικαρίονα, αν μη τι άλλο με κάνεις και γελάω! :clapup:

Πιστεύω πως ο καθένας αν ήταν να φύγει από το παιχνίδι θα έπαιζε την κάρτα που θα τον κρατούσε στο παιχνίδι. Γιατί να είναι περίεργο αυτό;

Το περίεργο είναι οτι δεν έρχεται να βοηθήσει αφού έκανε το παν για να σωθεί. Πέρασαν τόσες ώρες από την ψηφοφορία. Ή μήπως η λογική ήταν να σωθεί και να ξαναπεράσει στην αφάνεια;

@Ikarionas
Το οτι "ξέρω πώς παίζεις" δε σημαίνει οτι πρέπει να πάω με τα νερά σου, να συμφωνώ, να επικροτώ αυτά που λες ή να προσαρμόζω αυτά που λέω και σκέφτομαι για να ταιριάζουν με το πώς "ξέρω πώς παίζεις". Αν αυτό για σένα είναι επιχείρημα για να με βγάλεις ένοχη, με γεια σου με χαρά σου. Καταλαβαίνεις όμως οτι είναι κάτι που δεν μπορούν άλλοι λογικοί άνθρωποι να ενστερνιστούν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Τόσο σίγουρη είσαι ότι δεν θα πεθάνεις απ' τη δολοφονία; Εγώ γιατί θεωρώ ότι έχεις πολλές πιθανότητες να πεθάνεις είτε εσύ είτε κάνας Dimitris S., αν είναι όντως αθώος, επειδή είστε μάλλον αθώοι και λογικά δεν θα σας προστατέψει κανείς επειδή δεν κινήσατε υποψίες;

Κανεις δεν ξερει τι τον περιμένει πριν τη δολοφονία. Αν θέλουν να ξεφορτωθούν σχετικά αφανείς παίχτες, ίσως ειμαι και εγω.
Για να προλάβω λοιπόν λέω:

Με προβληματίζει κάπως το γεγονός οτι η Νεφέλη δεν εχει εμφανιστεί ακομα. Μπορεί να θέλει να κανει μεγαλύτερο ποστ αργότερα όποτε ας ελπίσουμε πως θα επιστρέψει και θα απαντήσει στα ερωτήματα πολλών.

Ο Ντιουμ, άλλαξε σημερα προσανατολισμο απο τον Ικαριωνα που χθες κόντεψαν να σκοτωθούν, σε Σπύρο, Χιμελα, Μεθεξις και Γιάννη. Ψήφισε τελικά τη Μεθεξις. Τον Ικαριωνα πως τον βλέπεις σημερα Ντιουμ;

Η Ερις, άρχισε να συμμετέχει πιο ενεργά σημερα, θετικό στοιχειο.

Η Χιμελα ψήφισε τον Γουάιλντ γιατι την παραξένεψε η σιωπή. Και εμενα με παραξενεύει η τόση σιωπή, Χιμελα. Σωστή κίνηση θαρρω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Καλημέρα κι από μένα. Γενικά είμαι από το κινητό και δεν μπορώ να γράψω αναλυτικά προς το παρόν. Θα σας ετοιμασω σεντονακι το μεσημεροαπογευμα.

Ηρθα να αφησω την ψήφο μου μιας και πλησιάζει η δολοφονία. No surprises here, DumeNuke, όπως είπα και χθες.

Ερώτηση, ο Εμμανουήλ με κατηγορεί λόγω του ποστ που έκανε παράθεση;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emmanouilmyrgia

Νεοφερμένος

Ο Emmanouilmyrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Ναι τσαρατσαφ πανω κατω.. πιστεύω ότι προσπαθείς να δώσεις σήμα σε ΔΑ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ

Λοιπόν επειδή άρχισαν να με αθωώνουν αρκετοί και ίσως να σημαίνει ότι θα τα τινάξω, απευθύνομαι λίγο στους πολίτες για να προτείνω ένα σκεπτικό που θα μας βοηθήσει αρκετά αν το ακολουθήσουμε σ' αυτή την ψηφοφορία. Όπως θα διαβάσατε παραπάνω (αν δεν διαβάσατε, να το διαβάσετε) υπάρχει μια καλή θεωρία που θέλει τον Johnny ΔΑ και τον Dumenuke ίσως μαφιόζο. Ο Johnny ζητούσε ''βοήθεια'' από έμπειρους παίκτες, μίλησε ρητώς για 'σήματα' που ελπίζει να έχει (αναφερόμενος στο κινητό του βέβαια αλλά bitch please) και λέγοντας κι αυτά τα σχετικά με τις οσφρήσεις. Θεωρώ πως ο Dumenuke είναι μάλλον μαφιόζος και τον έχω ψηφίσει. Προσέξτε όμως τι κινδυνεύουμε να πάθουμε αν τον βγάλουμε τώρα. Έχουμε συμφωνήσει αρκετοί ότι ο Dume είναι μαφιόζος και είναι λογικό ο ΔΑ να τον θεωρεί πλέον κι ο ίδιος μαφιόζο. Αν λοιπόν πέσουμε όλοι να ψηφίσουμε τον Dume, τότε ο ΔΑ πολύ εύκολα θα μπορέσει να τον σώσει αλλάζοντας τις ψήφους του με κάποιου άλλου αθώου και θα χάσουμε τσάμπα έναν αθώο. Αν όμως βγάλουμε πρώτα τον ΔΑ αυτό θα αποφευχθεί, θα έχει φύγει ένας κακός ρόλος και μετά θα είμαστε πιο άνετοι. Οπότε προτείνω να πάμε όλοι να βγάλουμε πρώτα τον ΔΑ. Σύμφωνα με αυτά που έγιναν ο ΔΑ φαίνεται να βρίσκεται ανάμεσα σε Johnny και Dumenuke. O Johnny επειδή φαίνεται να ζητάει ξεκάθαρα σήματα και ο Dumenuke γιατί αν ο Johnny ήταν μαφιόζος, αναφερόμενος στην ''καλή του όσφρηση'' θα μπορούσε να κάνει καλό σήμα στον Dume ως ΔΑ του. Πιο πιθανός ΔΑ είναι ο Johnny αλλά φοβάμαι μόνο το εξής: Αν οι μαφιόζοι είδαν ότι βρήκαμε ως ΔΑ τον Dumenuke και ξέρουν ότι κινδυνεύει να φύγει εκείνος, πράγμα που θα σήμαινε ότι ο Johnny θα ήταν μαφιόζος, μπορεί να είπαν στον Johnny να 'θυσιαστεί' και γι' αυτό να μίλησε για ''σήματα'' τόσο ρητά, ώστε να θεωρήσουμε αυτόν ΔΑ και να τον ψηφίσουμε και να μπορέσει μετά ο Dumenuke να τον σώσει με ανταλλαγή ψήφων. Δεν ξέρω τι απ' τα δύο ισχύει πραγματικά. Πιστεύω όμως ότι αφού τόσα άτομα συμφωνούμε πως υπάρχει κάτι κακό ανάμεσά τους ή ότι μπορεί να είναι και οι δυο κακοί, όλοι οι αθώοι θα πρέπει να ψηφίσουμε ανάμεσα σ' αυτούς ελπίζοντας να φέρουμε στην πρώτη θέση τον ΔΑ για να μην μπορεί να αλλάξει ψήφο με κάποιον αθώο. Δεν είμαι σίγουρος για το τι γίνεται σε περίπτωση ισοψηφίας. Αν δηλαδή φέρουμε σε ισοψηφία τον Dume και τον Johnny, τότε θεωρείται ότι ο ΔΑ είναι στην 'πρώτη' θέση και άρα δεν μπορεί να κάνει ανταλλαγή ψήφων επειδή δεν μπορεί σύμφωνα με τους κανόνες να αλλάξει τις ψήφους απ' τον εαυτό του; ή μπορεί να το κάνει; Θεωρητικά, αν π.χ. έχουν κι οι δυο από 4 ψήφους και επιχειρήσει να αλλάξει τις ψήφους του άλλου με κάποιον τρίτο, απλώς θα δημιουργήσει ισοψηφία με τον εαυτό του και κάποιον τρίτο, οπότε πάλι δεν θα έχουμε πρόβλημα. Προτείνω λοιπόν να φέρουμε σε ισοψηφία αυτούς τους δύο, ώστε να πάμε σε δημοσκόπηση, να βγάλουμε τον έναν και μετά με την άνεσή μας να βγάλουμε τον άλλο την επόμενη μέρα. Ο ΔΑ θα φύγει σίγουρα και θα έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο και μάλιστα θα αναγκάσουμε και τους μαφιόζους να συμβάλλουν στη δημιουργία ισοψηφίας, επειδή όποιος δεν το κάνει (ειδικά απ' όσους είπαν πως υποπτεύονται αυτούς τους δύο) πολύ απλά θα καρφωθεί και θα τον βγάλουμε αμέσως μετά. Το συγκεκριμένο σενάριο βοηθάει αποκλειστικά τους πολίτες.

Αλλάζω την ψήφο μου στον JOHNNY και ελπίζω να συμβάλλετε στο να κάνουμε αυτό που είπα, αντί να ψηφίζετε ό,τι να 'ναι. Τουλάχιστον αν τα τινάξω σήμερα, please σκεφτείτε το.

Τώρα τα σενάρια να είμαι μαζί με τον Dumenuke δεν θα τα σχολιάσω γιατί είναι τόσο σουρεάλ που είτε ο David Lynch δεν θα τα σκεφτόταν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 25/7
  1. aggelogiannos
  2. Claire Rentfield
  3. ComfortablySmug --> Nefeli Graf
  4. Deutsch... Lover
  5. Dimitris S --> aggelogiannos
  6. DumeNuke --> methexys
  7. Eileen
  8. Emilouko
  9. Emmanouilmyrgia --> tsarachaf
  10. Himela --> Wild Boy
  11. Ikarionas --> Johnny15
  12. JKaradakov --> Ερις
  13. Johnny15 --> Ikarionas
  14. ~Melania~
  15. methexys
  16. Nefeli Graf
  17. PolGR1509
  18. Soukouu
  19. Guest 278211
  20. tsarachaf --> DumeNuke
  21. Wild_Boy
  22. Ερις -->DumeNuke
  23. Σπυρακος (^^)
  24. Τάσος97

Ψήφοι
2 DumeNuke
1 aggelogiannos
1 Ikarionas
1 Johnny15
1 methexys
1 Nefeli Graf
1 tsarachaf
1 Wild boy
1 Ερις

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Fast - Ψηφοφορία 24/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Χαίρετε.
Για όσους αναφερθηκαν στο οτι γράφω λιγο, το γνωρίζω και ζητώ συγγνώμη, απλα είναι δυσκολο να συμμετέχεις το ίδιο ενεργά μόνο απο smartphone. Δεσμευομαι να αυξησω τη συμμετοχή μου, πάντως.
@Eileen : Περνάνε τα χρόνια :P :redface:

Τωρα καποια σχόλια για καποια πράγματα που ειδα:

1. Ο Fast. Με τον τρόπο που εξελίχθηκε η ψηφοφορία, τείνω να πιστέψω οτι μάλλον ηταν αθωος. Όχι μονο δεν εγινε καμια προσπαθεία ουσιαστικά να σωθεί, αλλά και δε νομίζω να μην υπήρχε καποιος συντονισμος εξ αρχής απο τη μαφία για να μη βρεθεί σε αυτή τη θεση.

2. Ο πολυσυζητημενος τροπος παιχνιδιού του Ikariona. Αν εξαιρέσεις τα... αξιοθαύμαστα σεντόνια του, στην ουσία προσωπικά μου βγαζουν μια προσπάθεια να βγάλει κατι απο κει που δεν υπάρχει με διάφορα άτομα. Θα μου πείτε, πετάς άδεια για να πιάσεις γεμάτα, εχει λογική, αλλά πιστεύω το εχει φτάσει σε βαθμό υπερβολής και ίσως μπερδεύει παραπάνω απο οτι βοηθαει. Για τωρα. Επίσης μου φανηκε λίγο περίεργο το ποσες φορές αλλαξε ψηφο. Θα δειξει.

3. Ο tsarachaf. Έμεινε στην ψήφο του στον Fast μέχρι τέλους, αν και εμπειρος παίχτης. Δε το λεω απαραίτητα ως ενοχοποιητικο στοιχείο, δεν ξέρουμε καν τι ηταν ο Fast, αλλα αν παμε στο σενάριο οτι ηταν αθώος, αφού βγηκε στην πραγματικότητα ιδιαίτερα "ευκολα"; Θα δείξει.

Τυχαία και καθώς δεν εχω κάποιον καθαρο ύποπτο θα ψηφίσω για να προλάβω τυχόν δολοφονία μου : Dimitris S

Όσο έγραφα, είδα μια ψήφο σε μενα απο Himela και επιδοκιμασια της απο Deutsch.
Δε θα προσπαθήσω να με υπερασπιστω με λόγους που μιλάω λιγο, δεν είναι δικαιο θαρρω.
Αυτα προς το παρόν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 25/7
  1. aggelogiannos
  2. Claire Rentfield
  3. ComfortablySmug --> Nefeli Graf
  4. Deutsch... Lover
  5. Dimitris S --> aggelogiannos
  6. DumeNuke --> methexys
  7. Eileen
  8. Emilouko
  9. Emmanouilmyrgia --> tsarachaf
  10. Himela --> Wild Boy
  11. Ikarionas --> Johnny15
  12. JKaradakov --> Ερις
  13. Johnny15 --> Ikarionas
  14. ~Melania~
  15. methexys
  16. Nefeli Graf
  17. PolGR1509
  18. Soukouu
  19. Guest 278211
  20. tsarachaf --> DumeNuke
  21. Wild_Boy --> Dimitris S
  22. Ερις -->DumeNuke
  23. Σπυρακος (^^)
  24. Τάσος97

Ψήφοι
2 DumeNuke
1 aggelogiannos
1 Dimitris S
1 Ikarionas
1 Johnny15
1 methexys
1 Nefeli Graf
1 tsarachaf
1 Wild boy
1 Ερις

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Fast - Ψηφοφορία 24/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Κανεις δεν ξερει τι τον περιμένει πριν τη δολοφονία. Αν θέλουν να ξεφορτωθούν σχετικά αφανείς παίχτες, ίσως ειμαι και εγω.
Για να προλάβω λοιπόν λέω:

Με προβληματίζει κάπως το γεγονός οτι η Νεφέλη δεν εχει εμφανιστεί ακομα. Μπορεί να θέλει να κανει μεγαλύτερο ποστ αργότερα όποτε ας ελπίσουμε πως θα επιστρέψει και θα απαντήσει στα ερωτήματα πολλών.

Ο Ντιουμ, άλλαξε σημερα προσανατολισμο απο τον Ικαριωνα που χθες κόντεψαν να σκοτωθούν, σε Σπύρο, Χιμελα, Μεθεξις και Γιάννη. Ψήφισε τελικά τη Μεθεξις. Τον Ικαριωνα πως τον βλέπεις σημερα Ντιουμ;

Η Ερις, άρχισε να συμμετέχει πιο ενεργά σημερα, θετικό στοιχειο.

Η Χιμελα ψήφισε τον Γουάιλντ γιατι την παραξένεψε η σιωπή. Και εμενα με παραξενεύει η τόση σιωπή, Χιμελα. Σωστή κίνηση θαρρω.

Ο Dume ξαφνικά είπε ότι έδωσα πολλά στοιχεία ότι είμαι πολίτης. Ό,τι να 'ναι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,872 μηνύματα.
Αν εν τέλει πεθάνω υποννοουσα ότι ΔΑ ειναι καποιος εκ των ικαριωνα χιμελα κλπ που διαβάζουν πολύ τα πάντα.

Το οποίο το βασίζεις σε κάτι που είπε ο τσαφ και προφανώς ή με λάθος σύνταξη το είπε ή εσύ το κατάλαβες λάθος. Πολύ τρανταχτό επιχείρημα.
Πάντως νομίζω οτι πολλοί διαβάζουν πολύ τα πάντα κι όχι μόνο εγώ κι ο Ικαρίονας. Λέγεται, παίζουμε παλέρμο.:whistle:

Επισης συμφωνώ ότι η χιμελα ίσως είναι πόρνη Γιατί ενώ εχουμε τόσους ύποπτους γύρισε ξαφνικά στους ανενεργους.

Το οποίο είναι χαρακτηριστικό μιας πόρνης, το λέει άλλωστε και στο manual του παιχνιδιού: όταν κάποιος δε μένει στους υπόπτους που υπάρχουν και ψάχνει να βρει και τι γίνεται με άλλους είναι η πόρνη. Right. Καλά που το διευκρινίσαμε.:thumbsup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emmanouilmyrgia

Νεοφερμένος

Ο Emmanouilmyrgia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
Αλλάζω ψήφο σε DUMENUKE. Αφού δε σας κανει ο τσαρατσαφ παμε στα αρχικά μου σενάρια
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,777 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Τρίτη 25/7
  1. aggelogiannos
  2. Claire Rentfield
  3. ComfortablySmug --> Nefeli Graf
  4. Deutsch... Lover
  5. Dimitris S --> aggelogiannos
  6. DumeNuke --> methexys
  7. Eileen
  8. Emilouko
  9. Emmanouilmyrgia --> DumeNuke
  10. Himela --> Wild Boy
  11. Ikarionas --> Johnny15
  12. JKaradakov --> Ερις
  13. Johnny15 --> Ikarionas
  14. ~Melania~
  15. methexys
  16. Nefeli Graf
  17. PolGR1509
  18. Soukouu
  19. Guest 278211
  20. tsarachaf --> DumeNuke
  21. Wild_Boy --> Dimitris S
  22. Ερις -->DumeNuke
  23. Σπυρακος (^^)
  24. Τάσος97

Ψήφοι
3 DumeNuke
1 aggelogiannos
1 Dimitris S
1 Ikarionas
1 Johnny15
1 methexys
1 Nefeli Graf
1 Wild boy
1 Ερις

Η Χώρα των Φαντασμάτων
Fast - Ψηφοφορία 24/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Guest 278211 #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από Fast
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση Ψήφου από Nefeli Graf
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Είμαι στο ποτάμι και το σήμα εναλλάσσεται μεταξύ Ε και Η. Τέλος πάντων. Θα περιμένω να δω ποιος πέθανε τη νύχτα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

methexys

Τιμώμενο Μέλος

Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9,088 μηνύματα.
DumeNuke και από εμενα προς το παρόν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top