Palermo #43 - Επιδημική έκρηξη

Ψηφοφορία 15/7 - Ποιος θέλετε να αποχωρήσει;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 11)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.


1) Drama, Nefeli: Παίκτριες τουρίστριες. Δεν ξέρω ποια, αλλά μου φαίνεται πως η μία τους έχει κακό ρόλο. Η Nefeli έχει "κρυφτεί" πίσω από την Drama στην πρώτη ψηφοφορία και μετά στην δεύτερη την ψηφίζει, ενώ η Drama έχει ψηφίσει τον Ικαρίωνα. Θεωρώ πως και η ελάχιστη συμμετοχή δεν βοηθάει ιδιαίτερα να καταλάβουμε ποια από τις δυο. Η Drama πηγαίνει με το κύμα. Χθες που έδειχνε πως θα βγει ο Ικαρίωνας, ψήφισε Ικαρίωνα. Σήμερα, που φαίνεται ότι θα βγει ο Σπυράκος, ψηφίζει Σπυράκο. Η "αθώωσή" της στο Ικαρίωνα έγινε με ένα "σενάριο" όπως λέει η ίδια που είναι μετά βίας δυο γραμμές. Για εμένα είναι λίγο περισσότερη ύποπτη από την Nefeli. Το πρόβλημά μου είναι το εξής: Η Nefeli ψήφισε την Drama. Αυτό την αθωώνει, δεδομένου ότι η Drama είναι πιο ύποπτη ή όχι; :redface:

2) Με συγχωρείς αλλά διαβάζω τόσες ώρες - αυτό μάλλον κάπου θα το έχασα. Η kleop πώς φαίνεται ότι τελικά είναι αθώα και πώς άλλαξες γνώμη; Λόγω της δολοφονίας της aegloswen; Συμφωνείς και εσύ ότι ήταν μέντιουμ; Ρωτάω, γιατί μέχρι χθες ακόμη η kleop θυμάμαι πως έλεγες ότι ήταν μαφιόζος. Αν θυμάμαι λάθος, παρακαλώ να με διορθώσεις!
Επίσης, δεν ξέρω γιατί αυτό που είπα με κάνει πολύ ύποπτη. Να το έλεγα τώρα που τον έχουν ψηφίσει πολλά άτομα, εντάξει. Όταν το δημοσίευσα, είχε μόνο 3 ψήφους - έκανα μάλιστα edit γιατί μαζί με το ποστ μου δημοσιεύτηκε και η 4η. 3 ψήφους σε 23 άτομα δεν το λες και κύμα...:P

3) Εγώ θα ψηφίσω σήμερα την Drama Prinzessin
Έχω πει παραπάνω τι μου φαίνεται περίεργο. Ενδεχομένως να μην βοηθάει τη θέση της με την ισχνή συμμετοχή της, αλλά δεν πρόκειται να τη δικαιολογήσω για αυτό το λόγο!


1) Ναι πιστεύω πως η Drama είναι ένοχη και η Nefeli αθώα με βάση κάτι που παρατήρησα στο παιχνίδι. Το γιατί θεωρώ την Drama ένοχη το έχω γράψει αρκετές φορές.
2) Δεν ξέρω αν η kleop ήταν τελικά ένοχη ή όχι. Απλώς το γεγονός ότι με κατηγορούσε η aegloswen θα μπορούσε να δείχνει medium ενώ το γεγονός ότι η Claire που είναι η κατεξοχήν ύποπτη είχε ψηφίσει την kleop (ίσως για να σώσει τον Σπυράκο) να δείχνει ότι τελικά η kleop ήταν αθώα. Αλλά δεν μπορώ να πω με σιγουριά για τον ρόλο της. Εμένα μου είχε φανεί πολύ ένοχη.
3) Τέλεια ψήφος. Θα μπορούσα να σε αθωώσω στο υπόλοιπο παιχνίδι, μόνο για αυτή την ψήφο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Claire Rentfield για αυτή την ψηφοφορία.

Ψηφοφορία για Τετάρτη 6/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield --> mintin97
  3. Cupid --> DumeNuke
  4. Deutsch... Lover --> Σπυρακος (^^)
  5. Drama Prinzessin --> Σπυρακος (^^)
  6. DumeNuke --> Ikarionas
  7. Eileen --> Drama Prinzessin
  8. Emilouko --> Cupid
  9. Giamou --> Drama Prinzessin
  10. Ikarionas --> Drama Prinzessin
  11. i_lie_us
  12. iris17
  13. JKaradakov --> DumeNuke
  14. Libertus
  15. mintin97 --> Σπυρακος (^^)
  16. Nefeli Graf
  17. PieMaker
  18. Guest 278211 --> Σπυρακος (^^)
  19. tsarachaf --> Σπυρακος (^^)
  20. ultraviolence --> iris17
  21. vassilis498 --> Claire Rentfield
  22. Σπυρακος (^^)
  23. Τάσος97 --> Drama Prinzessin
Ψήφοι
5 Σπυρακος (^^)
4 Drama Prinzessin
2 DumeNuke
2 Ikarionas
1 Cupid
1 iris17
1 mintin97

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
aegloswen - Δολοφονία 6/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Σπυράκο δεν θα ψηφίσεις Drama για να σωθείς;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,123 μηνύματα.
Επιγραμματικά, επειδή δεν ξέρω αν θα προλάβω να ξαναγράψω κάτι μέχρι τις 8 και ειδικά κάτι μεγάλου όγκου:

@tsarachaf:
Δεν σου λέω πως έχεις άδικο. Δικαιολογημένα στην περίπτωση που ανέφερες μπορούμε να φανούμε ως μαφιόζοι εγώ και ο Βασίλης, Απλά αναφέρω πως δεν θα το έπαιζα έτσι σε αυτήν την περίπτωση, για να κάνουμε κουβέντα.
Και το άλλο σενάριο, ναι, είναι τραβηγμένο όπως είπαμε γιατί προϋποθέτει πολλά πράγματα που δύσκολο να συμβούν όλα μαζί.

@ikarionas:
Καταρχάς, για να είμαστε και ακριβείς, δεν σε αθώωσα έτσι απλά. Έχω εξαρχής κάποια εντύπωση η οποία είναι πως δεν είσαι ένοχος λόγω της συνολικής σου εικόνας μες στο παιχνίδι.
Δεν σε επέλεξα για ψήφο χθες εκ των δύο, επειδή όπως είπα σε θεώρησα "αθωότερο" από την Claire.
Στη συνέχεια λόγω της κάρτας που χρησιμοποίησες σε συνδυασμό με το ότι πίστευα πως ο ΔΑ ήθελε απλώς να στοχοποιήσει την Claire για να φύγει σήμερα, σας θεωρούσα το ίδιο πλέον ένοχους/αθώους και είχα στο νου μου η ψήφος μου να μην συμπεριλαμβάνει κανέναν από εσάς σήμερα.
Ύστερα, ήρθε η κάρτα της Claire για να με κάνει να πιστεύω πάλι πως είναι είναι αφενός περισσότερο ένοχη από εσένα και αφετέρου πιθανώς ένοχη γενικά.
Όσον αφορά το σενάριο να είμαι ΔΑ, όπως σου είπα και πριν έχει μία λογική την οποία δεν μπορώ να παραβλέψω και δεν μπορώ να στο δικαιολογήσω παραπάνω απ' αυτά που σου είπα χθες η αλήθεια είναι. Είναι γενικά ένα long shot σενάριο. Απαντάει μεν σε πολλές ερωτήσεις στις οποίες ψάχνεις απαντήσεις αλλά αντικειμενικά δεν το θεωρώ πιθανό σενάριο όχι μόνο το να είμαι εγώ, ίσως το να είναι γενικότερο άτομο που ψήφισε Μάιρα μη σου πω.

Κάρτα Claire:
Όπως για κάποιο λόγο δεν μπορώ να πιστέψω την δικαιολογία των ikariona,Σπυράκου για την κάρτα που χρησιμοποίησαν, έτσι ακριβώς δεν μπορώ να πιστέψω και την δική σου.
Ακόμα και χωρίς να λάβω υπόψιν την πρώτη γύρα και την ψήφο σου προς kleop (που προσωπικά τείνω προς την αθωότητα της -ή το να ήταν πόρνη- καθαρά και μόνο λόγω μη προσπάθειας διάσωσής της), μου τσινάει πάρα πολύ να χρησιμοποιήσεις εξαίρεση ψηφοφορίας νιώθοντας προφανώς ότι θα φύγεις σήμερα έχοντας ταυτόχρονα πει χθες "βγάλτε με, σκάστε και τυμβωρυχία να τελειώνουμε".
Έχεις δηλώσει επανειλημμένως ότι είσαι άπειρη παίχτρια. Είναι κάτι που καθόλα σέβομαι ειδικά έχοντας δει ότι η απειρία με πρόδωσε και εμένα πέρσι στο παιχνίδι (για λόγους που θεωρώ λάθος ίσως, αλλά περσινά ξινά σταφύλια).
Πιστεύω ακράδαντα πως έχεις κάποιο ρόλο με σχετική δύναμη, είτε είναι πολίτης είτε μαφιόζος και η απειρία σου δεν σε βοηθάει να τον διαχειριστείς γι' αυτό προβαίνεις σε κάποια κίνηση όπως η κάρτα την οποία θα χαρακτήριζα σπασμωδική και γι' αυτό ίσως προσπαθείς να έχεις όσο λιγότερη συμμετοχή μπορείς αλλά όχι τόσο πια ώστε εξόφθαλμα να διασπείρεται η πιθανότητα ενοχής σου ανεξέλεγκτα.
Αντιστοίχως, πιστεύω ότι δεδομένης της χθεσινής σου δήλωσης αν είχες ρόλο συνασπισμένο με τους πολίτες δεν θα την χρησιμοποιούσες την κάρτα γιατί όπως και να 'χει μια απώλεια για τη μαφία είναι "μεγαλύτερη" από μια απώλεια πολιτών εφόσον οι δεύτεροι επικρατούν αριθμητικά, και ίσως να ένιωθες άσχημα για κράξιμο που μπορεί να έτρωγες μετά.
Δεδομένου ότι ο ΔΑ δεν μπορεί να εξαιρέσει βάσει κανόνων τον εαυτό του από όλο το μπατιρντί με τις ψήφους, το οποίο θα ήταν το πιο λογικό σενάριο σύμφωνα με μένα για εσένα, με οδηγεί στο να σε θεωρώ εκ νέου ύποπτη παρόλο που κάποιες υποψίες μου έφυγαν μετά την κίνηση του ΔΑ, πιστεύοντας ότι το έκανε για να σε στοχοποιήσει και να φύγεις σήμερα.

Το ερώτημα που βγαίνει στην επιφάνεια, είναι το εξής βέβαια:
Ποιοι ακριβώς αποτελούν την μαφία και γιατί να σε αφήσουν να χρησιμοποιήσεις την κάρτα σε αυτή την περίπτωση αφού είναι μια κίνηση που σε καρφώνει και το μόνο που κάνει είναι να κερδίζει χρόνο. Δεν πιστεύω ότι όλη η μαφία θα αποτελείται από άτομα που θα θεωρούσαν safe αυτό το σκεπτικό ή που θα είναι τόσο άπειρα ώστε να το ρισκάρουν, και είτε παίζει κάτι που δεν περνάει καν από το μυαλό μου είτε έχετε δυσκολία στη συνεννόηση είτε ενήργησες μόνη σου(?). Πολύ δύσκολο το τελευταίο.

Δολοφονία aegloswen:
Η αλήθεια είναι ξεκίνησα να έχω κάποιες υποψίες για εκείνη λόγω της έντονης αντιπαράθεσης της με τον ikariona και είχα αρχίσει να μπαίνω σε σκέψεις και ενδεχομένως να την ψήφιζα και σήμερα αν δεν είχε παιχτεί η εξαίρεση της Claire. Ο θάνατος της ήρθε να μου διώξει αυτές τις αμφιβολίες και να με κάνει να πιστεύω ότι από τα δύο πιθανά σενάρια για δολοφονία που είχα γράψει χθες, συνέβη το δεύτερο.
Δηλαδή θάνατος ατόμου που είχε στοχοποιήσει κάποιον που οι μαφιόζοι δεν έχουν ή δεν γνωρίζουν πως έχουν με το μέρος τους.
Το βρίσκω λοιπόν ως άλλη μία κίνηση να πέσουν υποψίες στον ikariona για την ώρα παρόλο που μπορεί να αποδειχθεί τρανό λάθος και αρκετά αφελές εξ' εμού εν τέλει αυτό το σενάριο.

@Cupid, Βασίλη και όποιον άλλον το ανέφερε:
Καταλαβαίνω ότι καθίσταμαι ύποπτος, και τα αναφερθέντα ενδεχόμενα είναι ευλόγως πιθανά. Μπορεί να έχω ρόλο που μαθαίνει με την πορεία του παιχνιδιού άλλους ρόλους, μπορεί να είμαι μαφιόζος και να παίζω με αυτό το στυλ μπορεί και από την άλλη (σε αντίθεση με το πρώτο σενάριο) να έχω ρόλο ο οποίος δεν έχει ιδέα τι είναι τι και να μου είναι δύσκολο να βρω άτομο της δικής μου μεριάς χωρίς κάποια κάρτα με συνέπεια οι κινήσεις μου να είναι προσεκτικές.

@ikarionas again:
Το διάβασα λίγο στα γρήγορα ίσως αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο της αλλαγής της στάσης σου. Αν κατάλαβα καλά θεωρείς πιο ένοχο τον Σπυράκο αλλά επιλέγεις να μην τον ψηφίσεις και πας στην drama. Ναι μεν έχεις δηλώσει αν θυμάμαι σωστά ότι και την drama την θεωρείς κάπως ύποπτη αλλά μου φαίνεται περίεργο το σκεπτικό.
Για την ώρα δεν μου φαίνεται τόσο περίεργο ωστόσο ώστε η ψήφος μου να πάει σε εσένα, αλλά θα πρέπει πιο μετά είτε να ξαναδιαβάσω την αιτιολόγησή σου είτε να γράψεις εσύ κάτι παραπάνω.


Με βάση την παραπάνω ανάλυση λοιπόν, και μετά από 1 ώρα+ που πήρε το "επιγραμματικά" μου ψηφίζω Σπυράκο πιστεύοντας ότι εχθές προσπάθησε να βοηθήσει την Claire με την κάρτα του (όχι μόνο λόγω αυτού βέβαια, αλλά σε συνδυασμό με όλον τον παραπάνω συλλογισμό μου).

//Πιθανότατα θα μπορώ να δω πάλι τι συνέβη μετά την αποχώρηση και ίσως αρκετά βράδυ, οπότε δεν θα έχω την τύχη να παρακολουθήσω live αλλαγές ψήφων που μπορεί να συμβούν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Κάθεστε και κατηγορείτε εμένα που άλλαξα σχετικά άποψη ενώ έπαιξα κυρίως για άλλο λόγο την κάρτα χτες και ενώ κάποιοι κράζατε Ικαρίωνα ξαφνικά Σπυράκο,ενώ μιλούσατε για άλλους ξαφνικά Σπυράκο.Και χωρίς να κατηγορώ τον Ικαρίωνα σε αυτό,ξαφνικά όλοι πιάνεστε από τις απόψεις του(όχι άσχημες οι σημερινές) και ψηφίζετε εμένα.Μετανιώνω μόνο για κάποιους που παραύρονται από αυτό και ζητώ συγνώμη για τις κουταμάρες που κάνω και τις πληρώνετε.Δεν ήμουν μέσα για λίγο εξάλλου δεν περίμενα μέχρι και τώρα να είναι ψιλοντέρμπι! Λοιπόν,όπως ανέφερα η Ντράμα,(κι εγώ βέβαια χειρότερος είμαι αλλά δεν έχω σκοπιμότητα όπως αυτή λογικά) λεεί facts,ψηφίζει χωρίς μία άποψη δικιά της και είναι από το μπούγιο που με ψηφίζει έτσι.Με χαροποιεί γιατί ό,τι και αν γίνει με μένα τουλάχιστον κάτι καταλάβατε.Κι ας μην το χειρίζομαι σωστά λάθη πάλι κάποιοι κάνουν και επειδή ξέρω τη Ντραμα σαν παίχτρια δε θα έκανε έτσι αν δεν έτρεχε κάτι.Έτσι λοιπόν έτσι κι αλλιώς θα την ψήφιζα και ψηφίζω DRAMA και υπόσχομαι ότι θα ασχοληθώ περισσότερο με άτομα που επωφελήθηκαν από τη βλακεία μου προσπαθώντας να μη χαλάω το παιχνίδι.Χτες δεν υπήρχε ιδιαίτερος λόγος αλλά σήμερα παίζω και την δεύτερη κάρτα μου epiplon_psifos.jpg για την DRAMA.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Τι εννοείς το έκανε για να σωθεί; Δεν είχε καμία ψήφο η Claire στην πρώτη ψηφοφορία. Έδωσε τυχαία τρίτη ψήφο στην kleop. Δεν ήταν ψήφος για να σωθεί, γιατί δεν είχε ψήφους η ίδια. Κατά τη γνώμη μου ήταν ψήφος για να σώσει κάποιον άλλο, τον Σπυράκο, ο οποίος και επιχείρησε να την σώσει με τη σειρά του δίνοντας επιπλέον ψήφο σε μένα. Μόνο σε μένα φαίνεται τόσο καθαρό όλο αυτό;
Μιλάω για την δεύτερη ψηφοφορία. Μάλλον μπερδεύτηκες με την δική μου διατύπωση και δεν είδες με τι σειρά έγραφες για την Claire, άρα και τον λόγο που απαντούσα μ' αυτή τη σειρά.
Δες ξανά τα λόγια σου: «2) Και σαν να μην έφτανε αυτό, η αγαπητή Claire που είχε ψηφίσει εντελώς τυχαία με το δάχτυλο την kleop στον πρώτο γύρο, ενώ αρχικά λέει πως της φαίνομαι αθώος, με ψηφίζει λέγοντας πως της φαίνομαι ύποπτος [...]»

Και πάλι δεν θα ακολουθήσω τα κύματα που δημιουργούνται. Ο Σπυράκος παίζει λίγο επιπόλαια και αν θυμάμαι και εγώ το σχολίασα. Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι κάνει τόσες παρορμητικές κινήσεις και καθοδηγείται από κάποιον άλλο. Επίσης, βλέπω ότι δημιουργήθηκε ομάδα κατά της drama. Την υποψιάστηκα στην προηγούμενη ψηφοφορία, αλλά πέρα από το μήνυμά της τότε δεν έχω λόγο να ενισχύσω όσους την ψηφίζουν τώρα. Ακόμα δεν έχω ξεκαθαρίσει τι ρόλο που μπορεί να έχει και δεν επιμένω για την ώρα μαζί της.
Σ' αυτή τη ψηφοφορία, θα ψηφίσω την mintin97.Δεν προλαβαίνω να ξαναπεράσω τα posts όλων σας. Δεν θέλω να κάνω το λάθος και να είμαι η αιτία να βγει πολίτης, γι' αυτό δεν θα ψηφίσω κάποιον από τα "κύματα". Μετά την ψηφοφορία, θα προσπαθήσω να δικαιολογήσω περισσότερο την ψήφο μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Σπυράκο δεν θα ψηφίσεις Drama για να σωθείς;

Κάθεστε και κατηγορείτε εμένα που άλλαξα σχετικά άποψη ενώ έπαιξα κυρίως για άλλο λόγο την κάρτα χτες και ενώ κάποιοι κράζατε Ικαρίωνα ξαφνικά Σπυράκο,ενώ μιλούσατε για άλλους ξαφνικά Σπυράκο.Και χωρίς να κατηγορώ τον Ικαρίωνα σε αυτό,ξαφνικά όλοι πιάνεστε από τις απόψεις του(όχι άσχημες οι σημερινές) και ψηφίζετε εμένα.Μετανιώνω μόνο για κάποιους που παραύρονται από αυτό και ζητώ συγνώμη για τις κουταμάρες που κάνω και τις πληρώνετε.Δεν ήμουν μέσα για λίγο εξάλλου δεν περίμενα μέχρι και τώρα να είναι ψιλοντέρμπι! Λοιπόν,όπως ανέφερα η Ντράμα,(κι εγώ βέβαια χειρότερος είμαι αλλά δεν έχω σκοπιμότητα όπως αυτή λογικά) λεεί facts,ψηφίζει χωρίς μία άποψη δικιά της και είναι από το μπούγιο που με ψηφίζει έτσι.Με χαροποιεί γιατί ό,τι και αν γίνει με μένα τουλάχιστον κάτι καταλάβατε.Κι ας μην το χειρίζομαι σωστά λάθη πάλι κάποιοι κάνουν και επειδή ξέρω τη Ντραμα σαν παίχτρια δε θα έκανε έτσι αν δεν έτρεχε κάτι.Έτσι λοιπόν έτσι κι αλλιώς θα την ψήφιζα και ψηφίζω DRAMA και υπόσχομαι ότι θα ασχοληθώ περισσότερο με άτομα που επωφελήθηκαν από τη βλακεία μου προσπαθώντας να μη χαλάω το παιχνίδι.Χτες δεν υπήρχε ιδιαίτερος λόγος αλλά σήμερα παίζω και την δεύτερη κάρτα μου View attachment 61070 για την DRAMA.

Όπως βλέπεις, Ικαρίωνα, ψήφος επί 2...
:bounce:

Όσο περνάει η ώρα, τόσο περισσότερο δεν μετανιώνω τη ψήφο μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Με τοσους ψηφους ο καθενας παμε και ακυρα post που ψηφιζονται τελευταια στιγμη ατομα που δε κινδυνευουν αντι να παρετε θεση μεγαξυ drama και εμου..Ωραιοι ρε.

Όπως βλέπεις, Ικαρίωνα, ψήφος επί 2...
:bounce:

Όσο περνάει η ώρα, τόσο περισσότερο δεν μετανιώνω τη ψήφο μου.
Κουκλιτσα μου καταλαβαινεις οτι προσπαθω να μεινω μεσα:; Λογικο δεν ειναι;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Claire Rentfield για αυτή την ψηφοφορία.

Ψηφοφορία για Τετάρτη 6/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield --> mintin97
  3. Cupid --> DumeNuke
  4. Deutsch... Lover --> Σπυρακος (^^)
  5. Drama Prinzessin --> Σπυρακος (^^)
  6. DumeNuke --> Ikarionas
  7. Eileen --> Drama Prinzessin
  8. Emilouko --> Cupid
  9. Giamou --> Drama Prinzessin
  10. Ikarionas --> Drama Prinzessin
  11. i_lie_us --> Σπυρακος (^^)
  12. iris17
  13. JKaradakov --> DumeNuke
  14. Libertus
  15. mintin97 --> Σπυρακος (^^)
  16. Nefeli Graf --> mintin97
  17. PieMaker
  18. Guest 278211 --> Σπυρακος (^^)
  19. tsarachaf --> Σπυρακος (^^)
  20. ultraviolence --> iris17
  21. vassilis498 --> Claire Rentfield
  22. Σπυρακος (^^) --> Drama Prinzessin (x2)
  23. Τάσος97 --> Drama Prinzessin
Ψήφοι
6 Drama Prinzessin
6 Σπυρακος (^^)
2 DumeNuke
2 Ikarionas
2 mintin97
1 Cupid
1 iris17

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
aegloswen - Δολοφονία 6/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Με τοσους ψηφους ο καθενας παμε και ακυρα post που ψηφιζονται τελευταια στιγμη ατομα που δε κινδυνευουν αντι να παρετε θεση μεγαξυ drama και εμου..Ωραιοι ρε.


Κουκλιτσα μου καταλαβαινεις οτι προσπαθω να μεινω μεσα:; Λογικο δεν ειναι;

Το θέμα είναι, γιατί προσπαθείς να μείνεις μέσα...
Ότι θέλεις να μείνεις είναι προφανές
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Το θέμα είναι, γιατί προσπαθείς να μείνεις μέσα...
Ότι θέλεις να μείνεις είναι προφανές
Εσυ ειπες οτι σιγουρευτηκες περισσοτερο για την ψηφο βαζοντας παραθεση τα λογια μου.Και εγω αιτιολογησα την 2πλη μου ψηφο!! Περαστικα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Εσυ ειπες οτι σιγουρευτηκες περισσοτερο για την ψηφο βαζοντας παραθεση τα λογια μου.Και εγω αιτιολογησα την 2πλη μου ψηφο!! Περαστικα.

Εννούσα πως σιγουρεύτηκα πως δεν έκανα άσχημα που σε ψήφισα.
Θα δείξει...
Θα μάθουμε σε λίγο...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vassilis498

Διακεκριμένο μέλος

Ο vassilis498 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 7,079 μηνύματα.
Επειδή δεν θέλω να είμαι εκείνος που θα αποφασίσει το αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή κι επειδή όπως έχω δηλώσει θεωρώ και τους 2 εξίσου ύποπτους θα συμφωνήσω με τον Cupid για την ώρα και θα ψηφίσω Dumenuke


πάντως ομολογώ πως μου φάνηκε εξίσου ύποπτο και όλο αυτό το κύμα κατά της drama τη τελευταία στιγμή ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως έχει γράψει ΑΡΚΕΤΑ ΛΙΓΑ μηνύματα. Πες τον ικαριωνα τον καταλαβαίνω έχει τις θεωρίες του οι υπόλοιποι;

προσπωπικά τσεκάρω κάτι αυτή τη στιγμή και δεν έχω χρόνο να το αναλύσω θα πσοτάρω κάτι πιο αναλυτικό αργότερα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Επειδή δεν θέλω να είμαι εκείνος που θα αποφασίσει το αποτέλεσμα την τελευταία στιγμή κι επειδή όπως έχω δηλώσει θεωρώ και τους 2 εξίσου ύποπτους θα συμφωνήσω με τον Cupid για την ώρα και θα ψηφίσω Dumenuke


πάντως ομολογώ πως μου φάνηκε εξίσου ύποπτο και όλο αυτό το κύμα κατά της drama τη τελευταία στιγμή ειδικά αν σκεφτεί κανείς πως έχει γράψει ΑΡΚΕΤΑ ΛΙΓΑ μηνύματα. Πες τον ικαριωνα οτν καταλαβαίνω έχει τις θεωρίες του οι υπόλοιποι;

προσπωπικά τσεκάρω κάτι αυτή τη στιγμή και δεν έχω χρόνο να το αναλύσω θα πσοτάρω κάτι πιο αναλυτικό αργότερα.
Εμενα μου φανηκε περιεργη η Ντραμα,το κυμα προς εμενα,ναι μεν εν μερει δικαιολογημενο αλλα ξαφνικο,το κυμα μεγαλου σαπορτ του Ικαριων και της θεωριας του ολα ξαφνικα και οταν γραφει λιγα μηνυματα καποιος χωρις καποια ουσιαστικη αποψη,σορρυ αλλα ειναι υποπτος!Αρα εσυ δεν ακολουθεις τη θεωρια σαπορτ στην Κλαιρ ,αρα ψηφιζω Σπυρακο..Ε μια και σου εκανε εντυπωση το κυμα στην Drama δες και το αλλο κυμα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iris17

Νεοφερμένος

Η iris17 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Hey guys :) λοιπον δεν έχω διαβάσει τίποτα αλλα θέλω να ψηφισω τον σπυρακο για τους λόγους που είπα χθες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Δεν μπορείτε να ψηφίσετε την Claire Rentfield για αυτή την ψηφοφορία.

Ψηφοφορία για Τετάρτη 6/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield --> mintin97
  3. Cupid --> DumeNuke
  4. Deutsch... Lover --> Σπυρακος (^^)
  5. Drama Prinzessin --> Σπυρακος (^^)
  6. DumeNuke --> Ikarionas
  7. Eileen --> Drama Prinzessin
  8. Emilouko --> Cupid
  9. Giamou --> Drama Prinzessin
  10. Ikarionas --> Drama Prinzessin
  11. i_lie_us --> Σπυρακος (^^)
  12. iris17 --> Σπυρακος (^^)
  13. JKaradakov --> DumeNuke
  14. Libertus
  15. mintin97 --> Σπυρακος (^^)
  16. Nefeli Graf --> mintin97
  17. PieMaker
  18. Guest 278211 --> Σπυρακος (^^)
  19. tsarachaf --> Σπυρακος (^^)
  20. ultraviolence --> iris17
  21. vassilis498 --> DumeNuke
  22. Σπυρακος (^^) --> Drama Prinzessin (x2)
  23. Τάσος97 --> Drama Prinzessin
Ψήφοι
7 Σπυρακος (^^)
6 Drama Prinzessin
3 DumeNuke
2 Ikarionas
2 mintin97
1 Cupid
1 iris17

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
aegloswen - Δολοφονία 6/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giamou

Νεοφερμένος

Ο Giamou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 114 μηνύματα.
Ενεργοποιω τη καρτα διπλης ψηφου σε μενα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ενεργοποιω τη καρτα διπλης ψηφου σε μενα.
Όπως αναφέρεται στους κανόνες, που πολλάκις σας έχουμε πει να διαβάσετε κι όπως είχα γράψει και σε ένα post την πρώτη μέρα, που μάλλον αγνοήσατε, η μόνη κάρτα η οποία παίζεται κατά τη διάρκεια της παράτασης είναι η ακύρωση ψήφου.
Συνεπώς η κάρτα σου είναι άκυρη. Μπορείς να την κρατήσεις και να τη χρησιμοποιήσεις στο μέλλον, αν και πλέον είναι γνωστή στους υπόλοιπους παίχτες.

-----​

Mvp της σημερινής ψηφοφορίας ο Σπυράκος, με 7 ψήφους, έναντι 6 ψήφων της Ντράμα.
Σπύρο, μεταφέρεσαι στη χώρα των φαντασμάτων, έχοντας δικαίωμα για τελευταία λόγια.
Απουσία για Libertus και PieMaker.

Η τελική λίστα:
Ψηφοφορία για Τετάρτη 6/7
  1. aegloswen --> Ikarionas
  2. Claire Rentfield --> mintin97
  3. Cupid --> DumeNuke
  4. Deutsch... Lover --> Σπυρακος (^^)
  5. Drama Prinzessin --> Σπυρακος (^^)
  6. DumeNuke --> Ikarionas
  7. Eileen --> Drama Prinzessin
  8. Emilouko --> Cupid
  9. Giamou --> Drama Prinzessin
  10. Ikarionas --> Drama Prinzessin
  11. i_lie_us --> Σπυρακος (^^)
  12. iris17 --> Σπυρακος (^^)
  13. JKaradakov --> DumeNuke
  14. Libertus
  15. mintin97 --> Σπυρακος (^^)
  16. Nefeli Graf --> mintin97
  17. PieMaker
  18. Guest 278211 --> Σπυρακος (^^)
  19. tsarachaf --> Σπυρακος (^^)
  20. ultraviolence --> iris17
  21. vassilis498 --> DumeNuke
  22. Σπυρακος (^^) --> Drama Prinzessin (x2)
  23. Τάσος97 --> Drama Prinzessin
Ψήφοι
7 Σπυρακος (^^)
6 Drama Prinzessin
3 DumeNuke
2 Ikarionas
2 mintin97
1 Cupid
1 iris17

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
aegloswen - Δολοφονία 6/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Πέμπτη 7/7
  1. Claire Rentfield
  2. Cupid
  3. Deutsch... Lover
  4. Drama Prinzessin
  5. DumeNuke
  6. Eileen
  7. Emilouko
  8. Giamou
  9. Ikarionas
  10. i_lie_us
  11. iris17
  12. JKaradakov
  13. Libertus
  14. mintin97
  15. Nefeli Graf
  16. PieMaker
  17. Guest 278211
  18. tsarachaf
  19. ultraviolence
  20. vassilis498
  21. Τάσος97

Ψήφοι
---

Η Χώρα των Φαντασμάτων
kleop - Ψηφοφορία 4/7
Tzoum - Δολοφονία 5/7
Mάιρα - Ψηφοφορία 5/7
aegloswen - Δολοφονία 6/7
Σπυρακος (^^) - Ψηφοφορία 6/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
---

Απουσίες
Libertus #1
PieMaker #1
Τάσος97 #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Ikarionas
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Εξαίρεση Ψηφοφορίας από Claire Rentfield
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Σπυρακος (^^)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.


Το διάβασα λίγο στα γρήγορα ίσως αλλά δεν μπορώ να καταλάβω το λόγο της αλλαγής της στάσης σου. Αν κατάλαβα καλά θεωρείς πιο ένοχο τον Σπυράκο αλλά επιλέγεις να μην τον ψηφίσεις και πας στην drama. Ναι μεν έχεις δηλώσει αν θυμάμαι σωστά ότι και την drama την θεωρείς κάπως ύποπτη αλλά μου φαίνεται περίεργο το σκεπτικό.
Για την ώρα δεν μου φαίνεται τόσο περίεργο ωστόσο ώστε η ψήφος μου να πάει σε εσένα, αλλά θα πρέπει πιο μετά είτε να ξαναδιαβάσω την αιτιολόγησή σου είτε να γράψεις εσύ κάτι παραπάνω.

Αιτιολόγησα το γιατί στράφηκα στην Drama. Παρότι δεν μπορώ να αθωώσω τον Σπυράκο, και δεν αποκλείσω να είναι και μαζί με την Drama μαφίοζος, με παραξένεψε το ότι η Drama τον ψήφισε. Ας τα πάρουμε απ' την αρχή. Ήδη κατά το τέλος της προηγούμενης ψηφοφορίας εμφανίστηκαν υποστηρικτές μου από το πουθενά. Λίγο μετά πεθαίνει η aegloswen που με κατηγορούσε και το πιο λογικό είναι να πέσουν κατηγορίες πάνω μου. Αντ' αυτού άρχισαν να με αθωώνουν ένα σωρό άτομα, τα οποία όμως έσπευσαν ταυτοχρόνως να πέσουν στον Σπυράκο. Αν η Claire είναι ένοχη, που σε διαβεβαιώ ότι είναι, τότε ο αμέσως επόμενος στις ψήφους ήμουν εγώ. Αν όμως δεν μπορούσαν να με βγάλουν π.χ. γιατί θα αθωωνόμουν, τότε ο αμέσως επόμενος ήταν ο Σπυράκος που υποστήριξε την Claire, λόγω βλακείας του ή λόγω του ότι μπορει όντως να είναι μαζί. Επομένως δεν μου άρεσε όλο το ξαφνικό κύμα αθώωσής μου με το ξαφνικό κύμα κατά του Σπυράκου. Συν του ότι τον ψήφισε η Drama. Αυτό δεν μου άρεσε ακόμη περισσότερο, επειδή η Drama ψηφίζει συνέχεια όποιον έχει τις περισσότερες πιθανότητες να φύγει. Ψήφισε την kleop στον πρώτο γύρο, ψήφισε εμένα στον δεύτερο και ψηφίζει τώρα πάλι με το ρεύμα τον Σπυράκο. Αν η kleop ήταν αθώα, εγώ είμαι αθώος άρα δεν αποκλείεται και ο Σπυράκος να είναι αθώος.
Δεν μου άρεσε η ψήφος σου στον Σπυράκο, ούτε το ότι δεν κατάλαβες την επιχειρηματολογία μου επειδή δεν διάβασες πολλά. Αν δεν διαβάζεις πολλά, δεν ψηφίζεις αυτόν με τις περισσότερες ψήφους. Αν ισχύει το σενάριό μου και είσαι ο ΔΑ τότε μπορεί να ήθελες απλώς να προστατέψεις την Drama.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top