Tzoum
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Συμφωνώ για Cupid.Εμένα αυτό μου φάνηκε πιο παράξενο. Το παιδί την πήρε την ψήφο σου πιο βαριά απ' ότι την πήρα εγώ που την έφαγα κιόλας. Με την κλασσική λογική του παραλόγου, ψηφίζεις πρώτος -> είσαι μαφιόζος.
Αλλά προς ώρας δίνω άλλοθι λόγω απειρίας.
απλά αναρωτιέμαι αν ο Ικαρίονας είναι κανένας πληροφοριοδότης ξερω'γω και λόγω απειρίας δίνει αμέσως το clue για τον ultraviolence, ας πούμε. Αλλά οκ πολύ νωρίς για να βγαίνουν τέτοια συμπεράσματα.Καλό παιχνίδι να έχουμε. Πολύ ωραίο το ιατρικοφαρμακευτικό θέμα. Στον πρώτο γύρο θα ψηφίσω εντελώς random τον ultraviolence γιατί είμαι κατά της βίας. Μην το πάρεις προσωπικά φίλε/φίλη. Πρώτος γύρος πάντα είναι με μηδενικές έως ελάχιστες πληροφορίες.
Πάντως πραγματικά είμαστε 26- 27 άτομα και δεν έχει μιλήσει κανείς ακόμα,΄πολύ ήσυχο Παλέρμο.
πάρτε και τραγουδάκι για να πάει καλά η μέρα:
https://www.youtube.com/watch?v=wDjeBNv6ip0
εδιτ:
Καλά αυτό που όλοι λέτε ότι είστε σε παραλίες ή σε ταξίδια ρε παιδιά,δεν μας νοιάζει.
Μπείτε κάντε κανένα πόστ της προκοπής ρε παιδι μου και ας είναι ένα για ολόκληρη την ημέρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Δε μου φαινεται για clue αυτο αλλα ενταξει ιδωμεν.. Ενταξει ισως δεν εχει ξαναπαιξει και του εκανε εντυπωση..Συμφωνώ για Cupid.
απλά αναρωτιέμαι αν ο Ικαρίονας είναι κανένας πληροφοριοδότης ξερω'γω και λόγω απειρίας δίνει αμέσως το clue για τον ultraviolence, ας πούμε. Αλλά οκ πολύ νωρίς για να βγαίνουν τέτοια συμπεράσματα.
Πάντως πραγματικά είμαστε 26- 27 άτομα και δεν έχει μιλήσει κανείς ακόμα,΄πολύ ήσυχο Παλέρμο.
Claire Rentfield
Περιβόητο μέλος
Λέω κι εγώ να ψηφίσω αρκετά αργότερα, για την ώρα δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο στοιχείο. Διαβάζοντας και τα ποστ άλλων που έχουν ξαναπαίξει, κατάλαβα πως συνήθως έτσι γίνεται στην πρώτη ψηφοφορία και όλοι σχεδόν ψηφίζουν στην τύχη.
Oι ψήφοι σας με μεγάλα γράμματα. Αν δεν ψηφίσετε ως τις 20:00 παίρνετε απουσία.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 4/7
- aegloswen --> tsarachaf
- Claire Rentfield
- [COLOR=#d1j69c]Cupid --> aegloswen [/COLOR]
- Deutsch... Lover
- Drama Prinzessin
- DumeNuke
- Eileen
- Emilouko
- Giamou
- Ikarionas --> ultraviolence
- i_lie_us
- iris17
- JKaradakov
- kleop
- Libertus
- mintin97
- Nefeli Graf
- PieMaker
- Guest 278211
- tsarachaf
- Tzoum --> Giamou
- ultraviolence
- vassilis498
- Mάιρα
- Σπυρακος (^^)
- Τάσος97
Ψήφοι
[COLOR=#d1j69c]1 aegloswen [/COLOR]
1 tsarachaf
1 ultraviolence
1 Giamou
Η Χώρα των Φαντασμάτων
---
Οριστικές Αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελα για το clue νομιζω το παρατραβηξες ειναι πολυ νωρις για να κατηγορουμε τους αλλους.Συμφωνώ για Cupid.
απλά αναρωτιέμαι αν ο Ικαρίονας είναι κανένας πληροφοριοδότης ξερω'γω και λόγω απειρίας δίνει αμέσως το clue για τον ultraviolence, ας πούμε. Αλλά οκ πολύ νωρίς για να βγαίνουν τέτοια συμπεράσματα.
εδιτ:
Καλά αυτό που όλοι λέτε ότι είστε σε παραλίες ή σε ταξίδια ρε παιδιά,δεν μας νοιάζει.
Μπείτε κάντε κανένα πόστ της προκοπής ρε παιδι μου και ας είναι ένα για ολόκληρη την ημέρα.
Ωραιο το τραγουδακι btw
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Oι ψήφοι σας με μεγάλα γράμματα. Αν δεν ψηφίσετε ως τις 20:00 παίρνετε απουσία.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 4/7
- Claire Rentfield
- Deutsch... Lover
- Drama Prinzessin
- DumeNuke
- Eileen
- Emilouko
- Giamou
- i_lie_us
- iris17
- JKaradakov
- kleop
- Libertus
- mintin97
- Nefeli Graf
- PieMaker
- Guest 278211
- tsarachaf
- Tzoum --> Giamou
- ultraviolence
- vassilis498
- Mάιρα
- Σπυρακος (^^) --> Deutsch... Lover
- Τάσος97
Ψήφοι
1 tsarachaf
1 ultraviolence
1 Giamou
1 Deutsch... Lover
Η Χώρα των Φαντασμάτων
---
Οριστικές Αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Αν κοιτάξεις τους κανόνες,στο ρόλο του πληροφοριοδότη λέει ότι οι κινήσεις του πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές για να μη τον καταλάβουν οι μαφιόζοι.Όσο άπειρος και να'σαι,δε νομίζω ότι το κάνεις από το πρώτο post αυτό (οκ,εκτός αν είσαι η Μελανία )απλά αναρωτιέμαι αν ο Ικαρίονας είναι κανένας πληροφοριοδότης ξερω'γω και λόγω απειρίας δίνει αμέσως το clue για τον ultraviolence, ας πούμε. Αλλά οκ πολύ νωρίς για να βγαίνουν τέτοια συμπεράσματα.
Και'συ ψήφισες tsarachaf,μήπως είσαι εσύ ο πληροφοριοδότης; Καταλαβαίνεις και μόνη σου ότι είναι νωρίς για εικασίες ρόλων.
Άντε ρε που είστε οι υπόλοιποι;
mintin97
Νεοφερμένος
dimijim
Διάσημο μέλος
Σήμερα έχει ψηφοφορία κι αποχώρηση του mvp στις 20:00.Έχει δολοφονία σήμερα;
Μετά ακολουθεί η πρώτη νύχτα που δεχόμαστε πιμι απ όσους παίζουν τότε.
Αύριο στις 13:00 η πρώτη δολοφονία.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
https://www.youtube.com/watch?v=pXbnnBPZGpc
Επειδή πέρα από το ελαφρώς καμένο χέρι έχω και 4 ώρες που πάλευα να γυρίσω από το Ποσείδι σπίτι μου (1 ώρα αναμονή για check out ffs), θα κάτσω λίγο να με χτυπήσει ο κλιματισμός, να κάνω ένα μπανάκι που βρωμάω μπάφο και τσίκνα από την κορφή ως τα νύχια, να διαβάσω με την ησυχία μου τις λίγες ψήφους που έχουν καταχωρηθεί για την ώρα και θα ψηφίσω όσο το δυνατόν πιο πριν την λήξη της προθεσμίας.
Καλή αρχή σε όλους, καλή συνέχεια στα λαϊκά παιδιά και τα τίμια κοράσια που παρατείνουν τη διαμονή τους στο camping του ΑΠΘ και, για να μην ξεχνιόμαστε:
Γυρνάς σαν αμαρτωλή,
μεσά στα ξημερώματα!
Μεθάς και κάνεις ζωή,
γεμάτη παραπτώματα!
....Πάω να πιάσω καμιά ρετσίνα να το γλεντήσω λίγο μόνος μου.
mintin97
Νεοφερμένος
Σοβαρά βρήκες ύποπτο το γεγονός ότι ψήφισε πρώτη;Χμμμ μόνο και μόνο επειδή μου φαίνεται ύποπτο που ψήφισε πρώτη, θα ψηφίσω την aegloswen
Τι να πω, όλο εκπλήξεις η ζωή. Χάθηκε να έλεγες ότι
ήταν random ψήφος;
Θα δω κίνηση και θα ψηφίσω αργότερα.
dimijim
Διάσημο μέλος
Με το δεξί όμως, ε;να το γλεντήσω λίγο μόνος μου.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Συμφωνω και απειρος παίχτης δεν ειναι.Δουλειά τέλος,τι ζέστη και αυτή σήμερα.Πάρτε τραγουδάκι για αρχή.
Αν κοιτάξεις τους κανόνες,στο ρόλο του πληροφοριοδότη λέει ότι οι κινήσεις του πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές για να μη τον καταλάβουν οι μαφιόζοι.Όσο άπειρος και να'σαι,δε νομίζω ότι το κάνεις από το πρώτο post αυτό (οκ,εκτός αν είσαι η Μελανία )
Και'συ ψήφισες tsarachaf,μήπως είσαι εσύ ο πληροφοριοδότης; Καταλαβαίνεις και μόνη σου ότι είναι νωρίς για εικασίες ρόλων.
Άντε ρε που είστε οι υπόλοιποι;
Γενικα ο πληροφοριοδοτης πιστευω πρεπει να παιζει εμμεσα για να συλλέγει πληροφοριες.
Περιμενω λιγους ακομη να γραψουν πριν ψηφισω. Θα ' ναι random αλλα θελω τουλαχιστον να δω πως γραφει ο καθενας.
Ελπιζω μετα την πρωτη ψηφοφορια να αρχιζει να παιρνει μια πορεια το παιχνιδι.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Βρε kleop μου, πιο ζεστά και από τον Ultraviolence πήρες την κατηγορία. Δεν έχεις άδικο - προφανώς δεν είναι ουσιώδες επιχείρημα, αλλά δεν περιμένουμε και κάτι διαφορετικό στον πρώτο γύρο. Όπως λες, είναι ακόμη πολύ νωρίς...Καλημεριζω την πολη του Παλερμο!Οντως παιδια ησυχια επικρατει πρεπει οι συμμετεχοντες να διακοπαρουν.
Καποιοι προσπαθουν να αναψουν τα αιματα στο παιχνιδι και δικιο εχουν,αλλα σοβαρα τωρα το επιχειρημα με το nickname ειναι ουσιωδες;Αν εναν τον λεγανε serialkiller επρεπε να ριξουμε ψηφο σε αυτον;Ας μην συγχεουμε τα πραγματα.
Ουτε εγω ψηφιζω ακομα θεωρω πως ειναι ακομα πολυ νωρις.
Συμφωνώ για Cupid.
εδιτ:
Βρε βρε, αναρωτιόμουν αν θα ποσταρίστει το τραγούδι αυτό και εδώ, έχει γίνει summer hit πλέον!
Αυτό που δεν καταλαβαίνω (εξ' αρχής δηλαδή) είναι γιατί υποθέτουμε ότι de facto ένας άπειρος παίκτης αν έχει ρόλο πληροφοριοδότη θα "καρφωθεί" λόγω απειρίας και υπερβάλλοντα ζήλου. Αν εγώ ήμουν την πρώτη φορά που έπαιξα πληροφοριοδότης, τότε όχι μόνο δε θα έμπαινα κατ' ευθείαν να ψηφίζω αυτόν που γνωρίζω, ίσα - ίσα, θα ήμουν υπέρ του δέοντος προσεκτική για να μην καρφωθώ και με φάνε μπαμπέσικα!
Άντε και σου φαίνεται ύποπτο. Εξήγησέ μας, αν θες, γιατί. Δε φτάνει να λες "μου φαίνεται ύποπτο"Χμμμ μόνο και μόνο επειδή μου φαίνεται ύποπτο που ψήφισε πρώτη, θα ψηφίσω την aegloswen
Libertus
Συντονιστής
Ααα, δεν ξέρω, πρώτα οι αποδείξεις και μετά η εκεχειρία!Intro: Εσένα ακόμη σ' έχω άχτι από πέρυσι. Κανόνισε να μαλώνουμε πάλι όλο το παιχνίδι .
Καλό παιχνίδι να έχουμε. Πολύ ωραίο το ιατρικοφαρμακευτικό θέμα. Στον πρώτο γύρο θα ψηφίσω εντελώς random τον ultraviolence γιατί είμαι κατά της βίας. Μην το πάρεις προσωπικά φίλε/φίλη. Πρώτος γύρος πάντα είναι με μηδενικές έως ελάχιστες πληροφορίες.
Και εγώ αυτό ακριβώς σκέφτηκα με την Έλενα. Πολύ οργανωμένο ποστ για νέο παίκτη και υπερβολικά τυχαία ψήφος. Μπορεί βέβαια έτσι να είναι το στυλ του, οπότε θα φανεί στη συνέχεια...this post is weird.
Καλό παιχνίδι και σε εσένα.Χμμμ μόνο και μόνο επειδή μου φαίνεται ύποπτο που ψήφισε πρώτη, θα ψηφίσω την aegloswen
Μολονότι είναι λίγο παρακινδυνευμένο αυτό που θα πω, η aegloswen θεωρώ ότι έχει αρκετά ενεργή συμμετοχή για να είναι μαφιόζος και ούτε πιστεύω ότι θα ρίσκαρε να εκτεθεί νωρίς.
Γενικά οι καινούργιοι να ξέρετε ότι μπορείτε να αλλάξετε την ψήφο σας, αν χρειαστεί. Δεν ξέρω τι να υποθέσω, αλλά αν εξαφανιστεί ο Cupid μετά από αυτή την ψήφο δεν νομίζω ότι θα είναι για καλό.
Από την αρχή με προβλημάτισε ο ενθουσιασμός σου, τώρα έβαλες και τη σφραγίδα του υπόπτου! "αν αλλάξω την τυχαία μου ψήφο"... πολλή τύχη ρε παιδιά. Και ψηφίζεις και μια παίκτρια που είναι γνωστό ότι δεν προβάλλει τόσο αντίσταση και γι' αυτό την ψήφιζαν κατά κόρον οι μαφιόζοι σε προηγούμενα παιχνίδια. Ε, OK, για πρώτο γυρο μου αρκούν, οπότε πάρε λοιπόν και μια τυχαία ψήφο από εμένα, να κινητοποιηθείς λίγο, αφού είσαι και διακοπές. Ψήφος στον Σπυρακο ^^.Εχει καταντησει κοινοτυπο αλλα παιδια κι εγω Χαλκιδικη..θα παω για μπανακι αλλα ευελπιστω να μπω αργοτερα αν αλλαξω την τυχαια μου ψηφο.. DEUTCH LOVER.Αν αλλάξει κάτι και διαβάσω τίποτα παραπάνω όταν μπω από κινητό θα αλλάξω..
dimijim
Διάσημο μέλος
- Claire Rentfield
- Deutsch... Lover
- Drama Prinzessin
- DumeNuke
- Eileen
- Emilouko
- Giamou
- i_lie_us
- iris17
- JKaradakov
- kleop
- Libertus --> Σπυρακος (^^)
- mintin97
- Nefeli Graf
- PieMaker
- Guest 278211
- tsarachaf
- Tzoum --> Giamou
- ultraviolence
- vassilis498
- Mάιρα --> Τάσος97
- Σπυρακος (^^) --> Deutsch... Lover
- Τάσος97
Ψήφοι
1 Deutsch... Lover
1 Giamou
1 tsarachaf
1 ultraviolence
1 Σπυρακος (^^)
1 Τάσος97
Η Χώρα των Φαντασμάτων
---
Οριστικές Αποχωρήσεις
---
Απουσίες
---
Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
---
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.