dimijim
Διάσημο μέλος
No Dume available. Έχει φύγει διακοπές και μ άφησε πάνω-κάτω σχεδόν μόνο μου. Ας κάνει ο Ιορδάνης το merge.Και για να μην ξεχνιόμαστε, ψηφίζω και εγώ Libertus
Dume, σόρρυ για το συνεχόμενο! Merge?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimijim
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PieMaker
Δραστήριο μέλος
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Ας ψηφισω απο τωρα γιατι μετα δεν ξερω αν θα μπω.Η ψηφος μου παει στον...Sommerfeld Φαινεται πως ανηκει στην ομαδα των μαφιοζων γιατι κατηγορουσε αρκετα την blue_buuterfly που λογικα πρεπει να ειναι ΑΜ.
Επισης για να φανει αθωος πολιτης με επανεφερε πισω γεγονος που εκανε να καθυστερησει το παιχνιδι για να ευνοησει τους συναδελφους του.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Είμαστε οι ίδιοι και οι ίδιοι, είναι πλεόν Δευτέρα, το Παλέρμο δεν ξεκουράζεται πια!
Ας δούμε αν θα ευαισθητοποιηθείτε λίγο παραπάνω.
Παίζω την κάρτα "Άμεση Προφυλάκιση"στην Drama Prinzessin, γιατί πολύ απλά θεωρώ ότι είτε είναι στο παιχνίδι είτε όχι, δε βοηθάει και πολύ. Ψηφίζει πάντα με το κύμα και ξαφνικά μόλις όλοι δηλώνουν σίγουροι για την μαφία ξεπετάγεται από το πουθενά, χωρίς επιχειρήματα καν!
Libertus
Συντονιστής
dimijim
Διάσημο μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Κλεοπάτρα, πηγαίνεις για 1 λεπτό στη χώρα των φαντασμάτων κι από εκεί μετά απευθείας στον τάφο σου.
Η ακύρωση της άμεσης προφυλάκισης δε μπορεί να παιχτεί, αφού παίχτηκε η τυμβωρυχία στο ίδιο άτομο.
Η ψηφοφορία για σήμερα αναβάλλεται
Χάρη, ψήφισε κι εσύ τυπικά για να μην πάρεις απουσία.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 3/8
- Drama Prinzessin --> Libertus
- Eileen --> Libertus
- Emilouko --> Libertus
- JKaradakov --> Libertus
- kleop --> Sommerfeld
- Libertus
- Nefeli Graf --> Libertus
- PieMaker --> Libertus
- Sommerfeld --> Libertus
- Σπυρακος (^^) --> Libertus
Ψήφοι
8 Libertus
1 Sommerfeld
Η Χώρα των Φαντασμάτων
i_lie_us - Ψηφοφορία 27/7
blue_butterfly - Ψηφοφορία 30/7
ultraviolence - Δολοφονία 31/7
tsarachaf - Ψηφοφορία 31/7
Οριστικές Αποχωρήσεις
~Melania~ - Δολοφονία 28/7 - ???
Τάσος97 - Ποινή 28/7 - Μέντιουμ
johnietraf - Απουσίες 29/7 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
thomas l. - Απουσίες - Συγκάτοικος Β
Drama Prinzessin - Τυμβωρυχία - Δήμαρχος
Απουσίες
Drama Prinzessin #1
johnietraf #1 #2
Libertus #1
thomas l. #1 #2
Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από PieMaker
Ενεργοποίηση ιδιότητας δικηγόρου: Μηδενισμός ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Sommerfeld
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Sommerfeld
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Μαλιστα,μπραβο συγχαρητηρια!! Ξαφνικα ,ενω δεν εχει γινει φονος παιζει η μια τη καρτα αμεσης προφυλακισης και κανει φαντασμα μια στανταρ πολιτη,και μετα ερχεται και ο Χαρης και σου λεει ας την αποτελειωσω,και καλα για να δει τι ειναι η Eileen,καλα μετα το Χαρη,εχεις φυγει ετσι;; Και δεν ακουω κουβεντα..
Μόνο οι κάρτες που φέρνουν πίσω πολίτες είναι καλές, Σπυράκο;
Εγώ έπαιξα την κάρτα μπας και φιλοτιμηθεί κανείς να κάνει κάποια κίνηση, να ζωντανέψει λίγο το παιχνίδι που όλοι απλά περιμένουν και κάθονται.
Και να με συμπαθάς, αλλά για εμένα σίγουρα πολίτης δεν είναι κανένας, δεν έχω τις μαντικές και ενστικτώδεις δεξιοτεχνίες που μερικοί από εδώ επικαλείστε!
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Μόνο οι κάρτες που φέρνουν πίσω πολίτες είναι καλές, Σπυράκο;
Εγώ έπαιξα την κάρτα μπας και φιλοτιμηθεί κανείς να κάνει κάποια κίνηση, να ζωντανέψει λίγο το παιχνίδι που όλοι απλά περιμένουν και κάθονται.
Και να με συμπαθάς, αλλά για εμένα σίγουρα πολίτης δεν είναι κανένας, δεν έχω τις μαντικές και ενστικτώδεις δεξιοτεχνίες που μερικοί από εδώ επικαλείστε!
Δεν επικαλουμαι καμια μαντικη ικανοτητα,αλλα υπαρχουν παιχτες που γι αυτους υπαρχει μεγαλυτερος προβληματισμος και αν ειναι για να ζωντανεψει το παιχνιδι να τρωγομαστε μεταξυ μας τι να πω ..ωραιο παιχνιδι!!
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Eileen ,Libertus δεν ψήφισες; αποφάσισες να βγάλεις δράμα για να ζωντανέψει το παιχνίδι; Ξανά πλην ένας αθώος.
ελπίζω να μη σωθεί ξανά ο Χάρης σήμερα . Είναι ξεκάθαρα τα πράγματα.
εγω εξήγησα γιατί δε μπορώ να συμμετέχω τόσο ενεργά . Συγχωρεστε με
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Παιδιά, δεν γίνεται έτσι.
Είμαστε οι ίδιοι και οι ίδιοι, είναι πλεόν Δευτέρα, το Παλέρμο δεν ξεκουράζεται πια!
Ας δούμε αν θα ευαισθητοποιηθείτε λίγο παραπάνω.
Παίζω την κάρτα "Άμεση Προφυλάκιση"στην Drama Prinzessin, γιατί πολύ απλά θεωρώ ότι είτε είναι στο παιχνίδι είτε όχι, δε βοηθάει και πολύ. Ψηφίζει πάντα με το κύμα και ξαφνικά μόλις όλοι δηλώνουν σίγουροι για την μαφία ξεπετάγεται από το πουθενά, χωρίς επιχειρήματα καν!
Κλ δουλευόμαστε τώρα; Τυχαία η ΑΠ και η Τυμβωρυχία με ένα λεπτό διαφορά;Τυμβωρυχία για να μάθουμε τον ρόλο της Drama Prinzessin καθώς και της Eileen ενδεχομένως...
View attachment 59407
Ήταν που ήθελες να βγάλεις και τον Χάρη.
Δεν πέτυχε η δολοφονία και πλέον μπροστά στα ματια μας βγάζετε πολίτες.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος
Βρε Σπυράκο μου, ποιος τρώγεται με ποιον;Δεν επικαλουμαι καμια μαντικη ικανοτητα,αλλα υπαρχουν παιχτες που γι αυτους υπαρχει μεγαλυτερος προβληματισμος και αν ειναι για να ζωντανεψει το παιχνιδι να τρωγομαστε μεταξυ μας τι να πω ..ωραιο παιχνιδι!!
Εγώ δεν πήγα να κάνω κάτι κρυφά... Το έκανα μέρα-μεσημέρι, κοντά στην ώρα ανακοίνωσης της δολοφονίας, που εγγυημένα μπαίνουν πολλά άτομα να τσεκάρουν τι συμβαίνει με την εξέλιξη του παιχνιδιού! Και επειδή είχα κάποιες επιφυλάξεις, ήθελα να δω ποια άτομα θα τρέξουν να την υπερασπιστούν. Γύρισε εναντίον μου; Σίγουρα, αφού με την κίνηση του Χάρη άντε η Ζωή να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας!
Αλλά ξαναλέω... Θα κοιτούσα να κρατήσω μέσα τόσο απροκάλυπτα ένα καμμένο χαρτί;
Κλ δουλευόμαστε τώρα; Τυχαία η ΑΠ και η Τυμβωρυχία με ένα λεπτό διαφορά;
Ήταν που ήθελες να βγάλεις και τον Χάρη.
Δεν πέτυχε η δολοφονία και πλέον μπροστά στα ματια μας βγάζετε πολίτες.
Μα το δηλώνω, δεν περίμενα ότι θα έρθει να παίξει Τυμβωρυχία στην Drama - πόσο μάλλον όταν θα τον συνέφερε να παίξει στον Ακριβό, για να μην υπάρχει όπως λέτε τρόπος να επιστρέψει στο παιχνίδι!
Δε θα απολογηθώ εγώ για την Τυμβωρυχία του Χάρη, με συγχωρείτε!
Libertus
Συντονιστής
Με το που είδα την Άμεση Προφυλάκιση της Eileen, σκέφτηκα ότι πιθανόν να ξέρει κάτι για την Drama Prinzessin και γι' αυτό να έπαιξε την κάρτα της με τέτοια σιγουριά. Γι' αυτό έριξα την τυμβωρυχία, για να προσανατολιστούμε σωστά. Απ' ό,τι αποδείχθηκε όμως η ντράμα είναι αθώα και κατά συνέπεια η Eileen πρέπει να ανήκει στη μαφία. Eileen και Sommerfeld συνάγεται ότι είναι αυτοί που με παγίδεψαν και προσπαθούν να καθυστερήσουν την αποχώρηση ενός πολίτη (εμού), ούτως ώστε να είναι πιο κοντά στη νίκη! Η kleop να είναι η 3η μαφιόζος; Πιθανότατα. Δεδομένου ότι η μαφία πλέον παίζει τόσο απροκάλυπτα εικάζω ότι είναι κοντά στη νίκη. Αυτό σημαίνει ότι μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν 4 μαφιόζοι και δικαιώνομαι για το ότι η Μελανία ήταν αθώα. Ο τέταρτος μαφιόζος πρέπει να είναι κάποιος από αυτούς που απομένουν και κατηγόρησε η Μελανία, δηλ. είτε η Emilouko είτε η Nefeli Graf (εκτός αν ήταν η kleop η μαφιόζος που γνώρισε, την οποία και κατηγόρησε). Θα ψηφίσω τον Sommerfeld που είναι ο σίγουρος για εμένα, καθώς και για να μην πάρω απουσία.
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Για να μην παρεξηγηθώ, σε γενικές γραμμές ήταν ένα αρκετά ενδιαφέρον και ποιοτικό παιχνίδι, που θα είχε άλλη τροπή και ακόμη περισσότερο ενδιαφέρον, αν δεν χάναμε δύο πολίτες από απουσίες. Από τη στιγμή όμως που συνέβη αυτό η μαφία απέκτησε το πάνω χέρι, ενώ η ανατροπή φαντάζει πλέον αδύνατη. Κρίμα, γιατί οι δύο ομάδες ήταν ισάξιες κατά την ταπεινή μου γνώμη και είδαμε έξυπνες και πετυχημένες κινήσεις τόσο από τους πολίτες, όσο και από τους μαφιόζους...
Libertus
Συντονιστής
dimijim
Διάσημο μέλος
Ψηφοφορία για σήμερα το απόγευμα δεν έχουμε.
Από τις 20:00 και μετά ψηφίζετε γι αύριο Τρίτη.
Εγώ θα λείψω μερικές ωρίτσες, να είστε φρόνιμοι. Αν γίνει κάτι τόσο έκτακτο, ο Ιορδάνης έχει το τηλέφωνό μου.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 3/8
- Drama Prinzessin --> Libertus
- Eileen --> Libertus
- Emilouko --> Libertus
- JKaradakov --> Libertus
- kleop --> Sommerfeld
- Libertus --> Sommerfeld
- Nefeli Graf --> Libertus
- PieMaker --> Libertus
- Sommerfeld --> Libertus
- Σπυρακος (^^) --> Libertus
Ψήφοι
8 Libertus
2 Sommerfeld
Η Χώρα των Φαντασμάτων
i_lie_us - Ψηφοφορία 27/7
blue_butterfly - Ψηφοφορία 30/7
ultraviolence - Δολοφονία 31/7
tsarachaf - Ψηφοφορία 31/7
Οριστικές Αποχωρήσεις
~Melania~ - Δολοφονία 28/7 - ???
Τάσος97 - Ποινή 28/7 - Μέντιουμ
johnietraf - Απουσίες 29/7 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο
thomas l. - Απουσίες - Συγκάτοικος Β
Drama Prinzessin - Τυμβωρυχία - Δήμαρχος
Απουσίες
Drama Prinzessin #1
johnietraf #1 #2
Libertus #1
thomas l. #1 #2
Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από PieMaker
Ενεργοποίηση ιδιότητας δικηγόρου: Μηδενισμός ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Σπυρακος (^^)
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το Υπερπέραν από ultraviolence
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Libertus
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Sommerfeld
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Sommerfeld
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από Eileen
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus
PieMaker
Δραστήριο μέλος
PieMaker, λες να πέτυχε το κάρφωμα τελικά;
Χαχαχαχα, ειλικρινά είναι το τελευταίο που με απασχολεί αυτή τη στιγμή
JKaradakov
Τιμώμενο Μέλος
Ε δεν περιμέναμε να μας πεις ότι το περίμενες.Μα το δηλώνω, δεν περίμενα ότι θα έρθει να παίξει Τυμβωρυχία στην Drama -
Δεν σας συμφέρει να αποκαλυφθεί ο ρόλος του Ακριβού, όσο μένει στο φλου σας για εσάς είναι καλύτερα. Βέβαια δυνιτικά υπάρχει ακόμα μια Τιμβωρυχία...πόσο μάλλον όταν θα τον συνέφερε να παίξει στον Ακριβό, για να μην υπάρχει όπως λέτε τρόπος να επιστρέψει στο παιχνίδι!
Δε θα απολογηθώ εγώ για την Τυμβωρυχία του Χάρη, με συγχωρείτε!
Ναι αλλά συνεχίζω να μην καταλαβαίνω. Θεωρείς τον Χάρη ένοχο. Ο Χάρης πάει να βγει. Δεν έχεις και δολοφονία σήμερα, τι καλύτερο. Αν ήσουν με την ομάδα των πολιτών σίγουρα δεν θα έριχνες ΑΠ στην Ντράμα.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.