Palermo #42 - The Wire Edition

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

JKaradakov

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιορδάνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Κτηνίατρος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 12,311 μηνύματα.
1) Γιατι δεν υπάρχει λόγος; Παιδια οι μαφιοζοι περιμενουν να σκεφτούμε το αναμενόμενο. Πρέπει να πονηρευομαστε και λιγο
Α. Αν η Μελανία είναι αθώα:
Νομίζω είναι προφανές εδώ το γιατί δεν θα υποστήριζαν ότι είναι αθώα. Μόλις έβγαλαν έναν πολίτη που δεν θα μάθουμε μεχρι το τέλος τον ρόλο του με κανέναν τρόπο, οπότε τους συμφέρει να την βγάλουν στην μαφία για να αποπροσανατολίσουν τα βλεμματά τους.

Γιατι πολυ πιθανον οι μαφιοζοι ειτε απο τη πρωτη ειτε απο τη δευτερη αποπειρα δολοφονιας καταλαβαν τον ρολο του traf!
Πρώτον δεν μπορούν να είναι 100% σίγουροι πότε χτύπησαν τον Αλεξίσφαιρο και δεν έχει νόημα να τον βγάλουν όταν δεν συνισφέρει στο παιχνίδι, γτ είναι υπέρ τους.

Και σας ρωτάω λοιπόν, για ποιον λόγο οδηγηθήκατε στο να ρίξετε την ψήφο σας εκεί και όχι σε κάποιον άλλο παίχτη που κινείται περισσότερο περίεργα; Η μόνη δικαιολογία που μπορώ να δεχθώ ειναι ότι ψάχνατε τον "σιωπηλό δολοφόνο". Και κυρίως εσυ Ιορδάνη, για ποιο λόγο άλλαξες την ψήφο σου την τελευταία στιγμή; Επειδή η κοσμοθεωρία σου συμφωνούσε με εκείνη του Χάρη; Σου πέρασε έστω από το μυαλό ότι ο johnietraf υπάρχει περίπτωση να ειναι στο team της μαφίας; Η μονη δικαιολογία που θα δεχομουνα ειναι ότι ειδες ότι ο johnie κινδυνεύει να μείνει από απουσίες, οποτε δε θέλησες να χάσουμε δυο παίχτες μέσα στην ίδια μέρα. Έλα μου όμως που όπως εσυ ο ίδιος είπες, δεν το είχες υπόψη σου αυτό...

Ωστόσο, επειδή ο Ιορδάνης ειχει ήδη μια ψήφο, θα προτιμήσω να τη ρίξω κι εγώ εκεί. Ψηφίζω λοιπόν JKARADAKOV, αναμένοντας με αγωνία τις απαντήσεις σας (έχω δει ότι έχετε απαντήσει ηδη, αλλα εγώ προσωπικά δεν εμεινα ικανοποιημένος απ' όσα είπατε).
Στην μόνη ερώτηση που μπορώ να απαντήσω είναι για το αν σκεφτηκα ποτέ ότι είναι στην μαφία ο Γιάννης. Όχι δεν πίστευα πως είναι στο team της μαφίας. Για εμένα υπήρχαν δύο πολίτες και επέλεξα να κρατήσω τον ενεργό.

Σε όλα τα άλλα έχω απαντήσει, αφού δεν σε καλύπτω ρώτα με κάτι συγκεκριμένο πάνω σε αυτά. Δεν έχει νόημα να ξαναλέω τα ίδια πιστεύω.

Δεκτή η ψήφος αλλά δεν κατάλαβα την λογική έχει μια ψήφο ας του ρίξω άλλη μια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Sommerfeld

Δραστήριο μέλος

Ο Sommerfeld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 582 μηνύματα.
Λοιπόν, επειδή η υπόθεση αρχίζει να ξεθολώνει ειδικά μετα την αποκαλυψη καποιων συγκεκριμενων ρολων και διακρινω τωρα πολύ πιο εύκολα κάποια μέλη με ιδιαιτερα προβληματικές δηλώσεις, θα κάνω μια μικρή αφιέρωση στην παίκτρια blue butterfly για να θυμηθούμε λιγο κάποια απο τα posts που είχε κάνει στην διάρκεια του παιχνιδιου...

Καλά ντε, μη βαράς ξεκινάμε, ξεκινάμε, χεχε. Καλημέρα και από εμένα παιδιά, να ευχηθώ γρήγορα γρήγορα πριν μας αρχίσει ο dimijim ένα όμορφο και δίκαιο παιχνίδι που να το ευχαριστηθούμε και να το διασκεδάσουμε όλοι μας. :D :clapup: Θα ήθελα να ενημερώσω επιπλέον εξαρχής ότι ο ελεύθερος μου χρόνος είναι περιορισμένος λόγω δουλειάς, συνηθώς αργά το μεσημέρι μέχρι το βράδυ θα λείπω, κάποιες άλλες μέρες θα λείπω το μεσημεράκι. Ήθελα απλώς να το εξηγήσω από την αρχή για να μην έχουμε ντράβαλα. :P


Ποια ομάδα θα σου γκρινιάξει βρε; :whistle:

Σε ευχαριστώ για την ψήφο Ζωίτσα, δεν έχω να σχολιάσω κάτι. :P


Η δική μου ψήφος προς το παρόν πάει στον Φρικάκο (PieMaker) χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος προς το παρόν, απλώς για το ανοίξαμε και σας περιμένουμε, χαχαχα. :popcorn:


*Αφαίρεσα κάποια emoticons από παραθετημένα μηνύματα γιατί δε με άφηνε να δημοσιεύσω το μήνυμα.

Το πρώτο πρώτο post της πεταλουδας στο οποιο φαινεται να έχει ιδιαιτερα μεγάλη όρεξη, ίσως λόγω του ρόλου που απέκτησε...Είναι το post στο οποιο αναφερει ότι μεσημερια και απογευματα δεν μπορει να μπαινει μεσα λόγω υποχρεωσεων αλλά μηνυματα της που έγιναν το απογευμα και το βραδακι(και πριν το παιχνιδι) παρόλαυτα υπάρχουν...Εε τώρα να μπω και εγω στην λογική να ρωτησω το ποτε βρηκε η πεταλουδα τον χρόνο να ποστάρει στις ώρες αυτές, δεν θα το κανω...Παρατηρω όμως το ίδιο ένστικτο καταδίωξης που την διέπει γενικά στο σημειο που εμμεσα κατηγορει τον ηλια λογω μιας εντελως αθωας και τυχαιας(όπως φαινεται) δηλωσης του, βασικα μιας και μονο λεξης του, την λεξη <<ομαδα>>...Και τελικά καταφερε να παρασυρει πολλούς παικτες στην ψηφοφορια με αποτελεσμα τώρα όλοι(απο ότι καταλαβα)να θεωρουμε τον ηλια "αθωο" και "εξιλαστηριο θύμα"....Δημιουργεί έμμεσα κυμα κατα του ηλια για να πεσουν εντελώς αβασιμες υποψιες επανω του και τωρα απλα κανουμε τα στραβά μάτια και επαναλαμβανουμε το ιδιο ακριβως πραγμα με άλλους παικτες....

Καλημέρα παιδιά. :happy:



1) Δεν μπορώ να σου πω ότι υπήρξαν σίγουρα αντιδράσεις και κύματα για να σωθεί κάποιος μπορεί και όλη αυτή η βαβούρα χθες να έγινε από τη μεριά των πολιτών κυρίως και οι μαφιόζοι να είναι απλώς κάπου κρυμμένοι. Εμένα μου φάνηκε περίεργη ή έστω άπειρη η αντίδραση του i_lie_us όσον αφορά την τρίτη ψήφο στον Τάσο για αυτό και το σχολίασα μιας και όλοι με τη μία ψήφο κινδύνευαν όχι μονάχα εκείνος, μπορούσε παραδείγματος χάρη να είχε δώσει δεύτερη ψήφο σε κάποιον άλλον.

2) Εννοώ ότι δεν κατάλαβα γιατί χρησιμοποίησες αυτή τη φράση βρε, εννοώ ότι φοβόσουν μήπως δεν προλάβεις και πάρεις απουσία; Αυτό ρωτάω. :P Το ξέρω πως δε γίνεται να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα ειδικά στην αρχή του παιχνίδιου ούτε και εγώ φυσικά έχω βγάλει και η ψήφος μου ήταν τυχαία και αν είδες δε σχολίασα μονάχα τη δική σου ψήφο που είχε αυτήν την ετυμηγορία αλλά και του johnietraf. Απλά προσωπικά θα προτιμούσα σε αυτή τη φάση ένα το στηρίζω στην τύχη από μία τέτοια κατηγορία ότι ψηφίζω αυτόν που ψήφισε πρώτος.

Πάμε για σεντονάκι όπως το βλέπω μπας και βοηθήσω και εμένα να δω τι παίζει.


Όχι, φάση έμεινα όσο μπορούσα και έγραψα ό,τι μπορούσα καλύτερα μέχρι να φύγω.


Wtf, ήσουν ένας από τους πολλούς που είχαν μία ψήφο και με το που είδες να μπαίνει η δεύτερη στον Τάσο, έτρεξες και εσύ; Δεν την καταλαβαίνω αυτήν την κίνηση και οι άλλοι με μία ψήφο σαν και εσένα θα έπρεπε να τρομάξουν δηλαδή και να τρέξουν να σώσουν το τομάρι τους ψηφίζοντας το άτομο που πήρε δεύτερη ψήφο;

Άκυρο αλλά το πάντως εγώ ψήφισα δεν το καταλαβαίνω. Και δεύτερον όπως είπες ήταν ο πρώτος που έριξε ψήφο σε άλλο άτομο πριν καλά καλά αρχίσει το παιχνίδι άρα τι πετυχημένη δικαιολογία περίμενες δηλαδή;

Νομίζω ότι με λίγα λόγια θεωρείται περισσότερο βοηθητικό όταν έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε δύο παίκτες να κρατήσεις τον έμπειρο γιατί αν τελικά είναι στη δική σου πλευρά τότε λογικά θα βοηθήσει περισσότερο στη συνέχεια.

Μάλλον εδώ έχουμε άλλη μια αβασιμη εμμεση κατηγορια της πεταλουδας και μαλλον απο εκει ξεκιναει η "ερευνα" της εναντιον μου....Απο την φράση <<πάντως εγω ψήφισα>>! Ναι βρε, παιδια, είναι το συνθηματικό που έχουμε βγαλει εμεις οι μαφιοζοι και μοναχα εμεις το χρησιμοποιουμε για τρολλαρισμα....Απλώς είχα αγχος μην τυχον άργησα και πηρα απουσια, αυτοειναι ολο...Πρώτα στηριζομαστε σε μια ασχετη φραση του i_lie_us, μετα στηριζομαστε και σε μια ασχετη φραση του σομμερ...Και βλέπω κατηγορει για άλλη μια φορά τον i_lie_us λόγω της ψηφου που έριξε αλλά δεν αφιερωνει ούτε μισή γραμμή για τις απότομες αλλαγες ψήφων των PieMaker και Johnietraf(που ειναι επισης αθωοι)...Αν είναι τόσο βοηθιτικο να κρατας έναν έμπειρο παικτη τότε γιατι και η blue butterfly ψήφισε τον παη που ειναι επισης εμπειρος(εστω και στην τυχη)??

1) Προσωπικά δεν επηρεάστηκα από αυτό που λες με το ποστ του εμένα δε μου άρεσε αυτή η τρίτη ψήφος που έδωσε αλλά μπορεί να το έκανε και από ανασφάλεια τι να σου πω, αλλά τόσα ακόμα άτομα ήταν με μία ψήφο.
2) Ενδιαφέρους αντιδράσεις εννοείς την κατηγορία για την ψήφο ή αυτά που σχολίασες πριν για όποιους είπαν κάτι αρνητικό για το Θωμά; Ρωτάω γιατί μπερδεύτηκα. :P
Sommerfeld παίζεις πρώτη φορά;

Αυτο το ξεκαθαρισαμε, ήταν εντελώς κακό αυτο το παίξιμο! Οι άλλες ψηφοι που ακολουθησαν παρασυρομενες απο το κυμα μένουν ασχολιαστες??

Άρα με λίγα λόγια για να το πάρω από την αρχή και εγώ για να έχει αποχωρήσει η Μελανία οριστικά πάει να πει ότι έχει γίνει κάρφωμα το οποίο πέτυχε ή δεν πέτυχε. Επιπλέον σήμερα δεν είχαμε δολοφονία άρα όπως προαναφέρθηκε είχαμε ή αλεξίσφαιρο ή γιατρό ή μάγισσα ή η πόρνη κοιμήθηκε με το δολοφόνο, νομίζω δεν υπάρχει άλλη περίπτωση ή επίσης μπορεί και να μην έκαναν δολοφονία πράγμα λίγο απίστευτο αλλά το αναφέρω. Όσον αφορά το κάρφωμα τώρα ή οι μαφιόζοι πέτυχαν που έτσι η Μελανία θεωρείται πληροφοριοδότης ή οι μαφιόζοι απέτυχαν και η Μελανία ανήκε σε αυτούς. Αλλά κάρφωμα τόσο νωρίς; Και η Μελ δεν είχε στοχοποιήσει κάποιον τόσο έντονα που οι μαφιόζοι να θεωρούν ότι ήταν σίγουρα εκείνη η πληροφοριοδότης που ήξερε τον έναν φανερό μαφιόζο αν πούμε ότι είχε στοχοποιήσει κάποιον περισσότερο από άλλους αυτός είναι ο Τάσος αλλά δε νομίζω από την πρώτη μέρα να έκανε τέτοια κίνηση. Από την άλλη αν η Μελ ήταν στους μαφιόζους και πραγματοποίησε εκείνη το κάρφωμα τότε ποιος στο καλό είναι ο πληροφοριοδότης που κάρφωσε και τελικά απέτυχε; Δεν μπορώ να καταλάβω, πραγματικά.

Επιπλέον κάποιοι αναφέρουν ότι καρφώματα γίνονται μονάχα από τους κρυφούς και τον αρχιμαφιόζο, αυτό γραμμένο στους κανόνες που έχει γράψει η Myrtle δεν το βρίσκω.

Εν τω μεταξύ Sommer σε κατηγόρησα εμμέσως για ύποπτο αλλά απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα. Μη νομίζεις ότι το ξεχνάω μετά από τον χαμούλη που έγινε. Και θέλω να σου κάνω και μια άλλη ερώτηση χαζεύοντας το cnf παρατήρησα μήνυμά σου χθες στις 11 παρά πώς και θυμήθηκες να γράψεις στο θέμα στις 2 και για πρώτο μήνυμα λέγοντας ότι τότε έβρισκες χρόνο; Και η απορία μου είναι, μήπως περίμενες κάποιον να έρθει να μιλήσετε πριν το πρώτο σου μηνυματάκι; Μιας και πρωτάρης όπως μας είπες το πρωί.

Μιας και πρέπει να φύγω ξανά η ψήφος μου πάει στον Sommerheld για τους λόγους που ανέφερα παραπάνω και γιατί δε θέλω να μπω στο κύμα Τάσου ή Φρικ μιας και δεν μπορώ να βγάλω άκρη με το κάρφωμα. Περιμένω το σχολιασμό σου Sommer. :)



Το ξέρω. :P

Σε ευχαριστώ Τσαφ, δεν το είχα παρατηρήσει, νόμιζα αφορούσαν μονάχα το κάρφωμα μακελειό.


Αχ πραγματικά συνέχισες και χθες τις αρλούμπες βρε Γιάννη, πραγματικά τι θεωρείς καλύτερο να μην ψηφίσεις καθόλου δείχνοντας έτσι μια κάποια αδιαφορία ή να ψηφίσεις έστω τυχαία ή κάποιον που υποψιάζεσαι; Δώσε λίγη παρουσία στο παιχνίδι, ανέλυσε τις απόψεις σου.


Θα μπορούσες να μου είχες πει έστω αυτό καλό μου ότι συνηθίζεις να αναπτύσεις έτσι τις σκέψεις σου. Απλά ψάχνομαι και απλά ως καινουριος παίκτης που γράφει τόσο πολύ μου φάνηκε περίεργο και το σχολίασα, δε θεωρώ πως έκανα κάτι κακό.
Δε νομίζω να κατάλαβες αυτό που σε ρώτησα, το πρώτο ποστ σου στο παιχνίδι εδώ του Παλέρμο έγινε τη Δευτέρα στις 2 περίπου ενώ την ίδια μέρα σχεδόν 3 ώρες νωρίτερα είχες γράψει εδώ στο cnf σε ένα άλλο παιχνίδι. Η ερώτηση μου είναι πώς έτυχε και αφού είχες μπει στο site δεν έγραψες και εδώ στο παιχνίδι; Περίμενες να μιλήσεις με τα συνεταιράκια σου; :whistle:


Όσον αφορα το 4 θέλεις να μας πεις ότι είσαι ο ντετέκτιβ και είχες να ρωτήσεις για άτομα όπως ο Τάσος και ο Φρικ που είχαν παιχτεί διάφορα στην ψηφοφορία και δεν το έκανες;
Για το 5, μέντιουμ δεν είσαι γιατί μάθαμε ότι είναι ο Τάσος.
Και 6 πάλι εκτός γιατί θεωρείς ότι είναι η Μελανία.
Εμένα πιο πολύ το 1 και το 3 μου κάνουν και περισσότερο το 3 μιας και περιμένω να μου απαντήσεις σε αυτά που είπα παραπάνω και τελειωμένη υπόθεση δεν είναι γιατί όσο συζητάμε τόσο θα βγαινουν στοιχεία.


Πάλι δεν έχει δολοφονία; Τι στο καλό και σήμερα και χθες;


Άρα ο Τάσος καλός (είχε και το ρόλο που του αρέσει πιο πολύ, κρίμα) και για μένα και ο Φρικ (Pie) και αυτός αθώος είναι νομίζω από τους χειρισμούς του αντιλαμβανόμαστε όλοι τι ρόλο έχει.


Τι εννοείς να είναι σίγουρος/η για την ταυτότητα του θύματος; Εφόσον σκοτώνουν οι μαφιόζοι καλό δε θα σκοτώσουν; Εκτός και αν μπλοφάρουν τόσο μα τόσο πολύ.


Αχ Σπυράκο κοίταξε σε παρακαλώ καλύτερα τι συνέβη, το τι έγινε χθες στην ψηφοφορία και πάλι δε σου λέει κάτι;


Η ψήφος μου σήμερα πάει πάλι στον Sommerheld μέχρι να καταφέρει να με πείσει και να μου εξηγήσει. Και να μου απαντήσεις συγκεκριμένα σε παρακαλώ διαφορετικά θα συνεχίσω να είμαι κολλημένη με εσένα.


Κατά λάθος πάτησα και δημοσιεύτηκε και πριν μάλλον μισό, συγνώμη. :/

Τελικά εξηγησα τι συναίβει αλλά μερικοι αρεσκονται ακομη στα αυθαιρετα συμπερασματα...Είναι αστείο βέβαια το γεγονός ότι με ΤΟΣΕΣ αλλαγές που έγιναν, τόσα κυματα που δημιουργηθηκαν, τόσα άτομα που έπεσαν να φάνε τον Τασο που αποδειχτηκε αθωος, τόσα άτομα που δεν ποσταρουν κανονικά και δεν ριχνουν καν ψηφο....βρηκε δυο φορες να κατηγορησει εμενα και να με ψηφισει κιολας....επειδη ειχα ποσταρει λιγο νωριτερα.....Αυτη είναι η περίφημη εξηγηση που είχε ρίξει δυό συνεχομενες φορες η blue butterfly...Το λιγότερο κακο παιξιμο ΕΚΤΟΣ αν γνωριζει κάτι παραπανω που δεν μπορει να μας το αποκαλύψει και απλά ταρασει τα νερα...

Ναι βρε κατάλαβα, εννοείς ότι ίσως η μάγισσα να έσωσε το θύμα αυτό που σε ρωτάω είναι για ποιο πράγμα θα πρέπει να είναι σίγουρη εφόσον κάθε βράδυ μαθαίνει το θύμα των μαφιόζων όχι κάτι άλλο.


Ναι αλλά δεν είχε αναφερθεί σε αυτά τα ονόματα εκτενώς και τόσο έντονα ώστε να πεις ότι επειδή τα ανέφερε μια δυο φορές την κατάλαβαν και την έβγαλαν εκτός.


Τι παραπάνω θα μπορούσες να γνωρίζεις δηλαδή λόγω του ρόλου σου Sommer και επιπλέον τι ακριβώς μπορούμε να συμπεράνουμε από το ότι δεν ανακατεύτηκες σε κάποιο κύμα;


Δε φοβήθηκες όμως αν και πρωτάρης όπως είπαμε να σχολιάσεις και καποια δρώμενα στο πρώτο σου ποστ, τα οποία σε ακολούθησαν μετά και στην απόφαση της ψήφου που έδωσες. Αν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσος φόβος ας το πούμε να γράψεις το πρώτο σου ποστ, όλοι μας μπορούμε να κατηγορηθούμε και να παρεξηγηθούμε όπως και έγινε, όχι μονάχα οι πρωτάρηδες. Δεν πάω να θολώσω καθόλου τα νερα απλώς ανέφερα την πιο πιθανή απάντηση που θεωρώ ότι αιτιολογεί την παρατήρηση που έκανα. Και ότι προχωράω τις σκέψεις μου δε σημαίνει αυτό απαραίτητα κάτι αρνητικό. Νομίζω μπερδεύτηκες λίγο στις ερωτήσεις που έκανες ε; :whistle:


Δε νομίζω η μαφία να δολοφονούσε τον ίδιο παίκτη δύο συνεχόμενες βραδιές να πεις ότι προσέφερε κάτι το ουσιαστικό και ξαναδοκίμασε μήπως και δεν ήταν αλεξίσφαιρος αλλά ουσιαστικά δεν είχε προσφέρει κάτι.

Γεια σου Αννίνιόν μου, φιλάκια. :-* :hug:

Νομιζω ότι αν καθεται ο καθε ενας και να εξηγει το τι γνωριζει λογω του ρολου του τότε το παιχνιδι απλά τελειωσε...Το ότι δεν συμμετειχα σε κυμα δεν με αθωονει σε καμια των περιπτωσεων, δηλωνει ομως τουλαχιστον ότι μεχρι τωρα δεν έχω στοχοποιησει άτομα και μαλιστα με αβασιμες κατηγοριες...
μπερδευτηκα βρε πεταλουδα:whistle:

Αα και είπες ότι οι παρατηρησεις σου δεν τελειωσαν ακομη αλλα θα βγουν αρκετα ακομη στην φορα, περιμενω λοιπον να ακουσω κατι καινουργιο και πιο πρωτοτυπο ως δικαιολογια γιανα ριξεις ψηφο...:whistle:

Η δική μου ψήφος πέφτει τώρα στην blue butterfly λόγω της μανιας να δημιουργει εντυπωσεις και να κατηγορει αλλα μελη με αβασιμες κατηγοριες, πιθανοτατα για να χειραγωγησει τα υπολοιπα μελη και η ιδια να το παιξει αθωα και σωτηρας....Θα επανελθω για τυχον αλλαγη ψηφου!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Πέμπτη 30/7
  1. blue_butterfly
  2. Drama Prinzessin
  3. Eileen
  4. Emilouko
  5. JKaradakov
  6. Libertus
  7. Nefeli Graf
  8. PieMaker --> JKaradakov
  9. Sommerfeld --> blue_butterfly
  10. thomas l.
  11. tsarachaf
  12. ultraviolence
  13. Σπυρακος (^^) --> JKaradakov

Ψήφοι
2 JKaradakov
1 blue_butterfly

Η Χώρα των Φαντασμάτων
i_lie_us - Ψηφοφορία 27/7
kleop - Ψηφοφορία 28/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
~Melania~ - Δολοφονία 28/7 - ???
Τάσος97 - Ποινή 28/7 - Μέντιουμ
johnietraf - Απουσίες 29/7 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο

Απουσίες
Drama Prinzessin #1
johnietraf #1 #2
Libertus #1
thomas l. #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από PieMaker
Ενεργοποίηση ιδιότητας δικηγόρου: Μηδενισμός ψήφων
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Καλημέρα παιδιά. :D
Ωωω μου έκανες και αφιέρωμα βρε, τι ωραία, για να δούμε.
Λοιπόν, επειδή η υπόθεση αρχίζει να ξεθολώνει ειδικά μετα την αποκαλυψη καποιων συγκεκριμενων ρολων και διακρινω τωρα πολύ πιο εύκολα κάποια μέλη με ιδιαιτερα προβληματικές δηλώσεις, θα κάνω μια μικρή αφιέρωση στην παίκτρια blue butterfly για να θυμηθούμε λιγο κάποια απο τα posts που είχε κάνει στην διάρκεια του παιχνιδιου...


Το πρώτο πρώτο post της πεταλουδας στο οποιο φαινεται να έχει ιδιαιτερα μεγάλη όρεξη, ίσως λόγω του ρόλου που απέκτησε...Είναι το post στο οποιο αναφερει ότι μεσημερια και απογευματα δεν μπορει να μπαινει μεσα λόγω υποχρεωσεων αλλά μηνυματα της που έγιναν το απογευμα και το βραδακι(και πριν το παιχνιδι) παρόλαυτα υπάρχουν...Εε τώρα να μπω και εγω στην λογική να ρωτησω το ποτε βρηκε η πεταλουδα τον χρόνο να ποστάρει στις ώρες αυτές, δεν θα το κανω...Παρατηρω όμως το ίδιο ένστικτο καταδίωξης που την διέπει γενικά στο σημειο που εμμεσα κατηγορει τον ηλια λογω μιας εντελως αθωας και τυχαιας(όπως φαινεται) δηλωσης του, βασικα μιας και μονο λεξης του, την λεξη <<ομαδα>>...Και τελικά καταφερε να παρασυρει πολλούς παικτες στην ψηφοφορια με αποτελεσμα τώρα όλοι(απο ότι καταλαβα)να θεωρουμε τον ηλια "αθωο" και "εξιλαστηριο θύμα"....Δημιουργεί έμμεσα κυμα κατα του ηλια για να πεσουν εντελώς αβασιμες υποψιες επανω του και τωρα απλα κανουμε τα στραβά μάτια και επαναλαμβανουμε το ιδιο ακριβως πραγμα με άλλους παικτες....
Εεε τι ακριβώς μηνύματά μου υπάρχουν; Είχα να μπω στο forum και να συμμετάσχω σχεδόν ένα χρόνο που είδες τα μηνύματά μου; Ντόιον. :hehe: Και όπως εξήγησα όπως λες όταν δουλεύω απόγευμα φεύγω από το σπίτι μου κατά τις 4 με 5 παρά και γυρίζω αργάμησι ανάλογα τι ώρα θα τελειώσω τη δουλειά και αν θα κάνω κάτι μετά ή όχι. Μεσημεριά από την άλλη δουλεύω μία δύο φορές την εβδομάδα μονάχα και τότε φεύγω από το σπίτι μου γύρω στις 12μιση και γυρίζω περίπου 5 με 5μιση μετά τα βράδια εκείνης της ημέρας πηγαίνω βόλτα, μιας και είναι τα μόνα μου ελεύθερα βράδια. Το κατάλαβες τώρα το πρόγραμμά μου; :D
Χαχαχα πότε ακριβώς καταδίωξα τον Ηλία; Επειδή έκανα ένα σχολιάκι στη λέξη ομάδα; Τι θα έπρεπε να πει και ο Pie που τον έβγαλα πόρνη τον καημένο. Παρέσυρα που λες εγώ, ναι εγώ το έκανα αυτό πολλούς παίκτες εναντίον του Ηλία επειδή τον ανέφερα μονάχα σε ένα ποστ πριν φύγει, ποστ μικρής σημασίας μιας και ήταν το πρώτο μου και απλώς σχολίασα τα δρώμενα και έκανα την πλακίτσα μου όπως θα καταλάβαινες αν το κοιτούσες καλύτερα. Και το κυριότερο, δημιούργησα ένα κύμα χωρίς να είμαι η ίδια μέσα σε αυτό μιας εγώ για πλάκα και στην τύχη είχα ψηφίσει τον PieMaker από πολύ νωρίς όταν είχε μονάχα τη δική μου ψήφο και όχι λίγο πριν το τέλος που πήρε τη δική σου ψήφο και του johnie αν θυμάμαι καλά. Τα ίδια δε σχολιάζουμε; Πώς και βλέπουμε άλλα;
Μάλλον εδώ έχουμε άλλη μια αβασιμη εμμεση κατηγορια της πεταλουδας και μαλλον απο εκει ξεκιναει η "ερευνα" της εναντιον μου....Απο την φράση <<πάντως εγω ψήφισα>>! Ναι βρε, παιδια, είναι το συνθηματικό που έχουμε βγαλει εμεις οι μαφιοζοι και μοναχα εμεις το χρησιμοποιουμε για τρολλαρισμα....Απλώς είχα αγχος μην τυχον άργησα και πηρα απουσια, αυτοειναι ολο...Πρώτα στηριζομαστε σε μια ασχετη φραση του i_lie_us, μετα στηριζομαστε και σε μια ασχετη φραση του σομμερ...Και βλέπω κατηγορει για άλλη μια φορά τον i_lie_us λόγω της ψηφου που έριξε αλλά δεν αφιερωνει ούτε μισή γραμμή για τις απότομες αλλαγες ψήφων των PieMaker και Johnietraf(που ειναι επισης αθωοι)...Αν είναι τόσο βοηθιτικο να κρατας έναν έμπειρο παικτη τότε γιατι και η blue butterfly ψήφισε τον παη που ειναι επισης εμπειρος(εστω και στην τυχη)??
Μάλλον πάλι μένεις σε αβάσιμα πράγματα ε; Τη φράση "πάντως εγώ ψήφισα" στη ρώτησα για να μου την εξηγήσεις όπως μου είπες ότι είχες καθυστερήσει για αυτό. Σε αυτό που ασχοληθήκαμε περισσότερο σε αυτά τα μηνύματα ήταν στην ψήφο σου στον PieMaker αν θυμάσαι καλά και την κατηγορία που είπες, διάβασε καλύτερα τα μηνύματα σε παρακαλώ αν θέλεις να κάνουμε μια σωστή κουβεντούλα, μη μένεις μονάχα στα επιφανειακά ναι; Χαχαχα δε σχολίασα τον johnietraf με δουλεύεις; Το έσβησες από το μήνυμα στο spoiler απλώς, νομίζεις δε θα το καταλάβαινα, ορίστε το μηνυματάκι μου. Όσον αφορά τον Pie δε σχολίασα την αλλαγή γιατί θεώρησα ότι την έκανε για να προστατευτεί και ποτέ δεν τον έπιασα μετά αν είδες να τον κατηγορήσω. Τέλος όσον αφορά την ψήφο μου σε αυτόν σου απάντησα και παραπάνω, ήταν η πρώτη ψήφος στον Pie, η ώρα 13:10 δεν υπήρχε κανένα κύμα εναντίον του, τίποτα, εξήγησα πως την έδωσα τυχαία και για πλακίτσα για τη φράση που είπε. Έπρεπε να μυρίσω εγώ τα νυχάκια μου να δω ότι όταν θα έλειπα στη δουλειά θα του έρχονταν δύο ψήφοι προς το τέλος της ψηφοφορίας από εσένα και τον johnie;



Αυτο το ξεκαθαρισαμε, ήταν εντελώς κακό αυτο το παίξιμο! Οι άλλες ψηφοι που ακολουθησαν παρασυρομενες απο το κυμα μένουν ασχολιαστες??
Ποιες ψήφοι; Δεν καταλαβαίνω.


Τελικά εξηγησα τι συναίβει αλλά μερικοι αρεσκονται ακομη στα αυθαιρετα συμπερασματα...Είναι αστείο βέβαια το γεγονός ότι με ΤΟΣΕΣ αλλαγές που έγιναν, τόσα κυματα που δημιουργηθηκαν, τόσα άτομα που έπεσαν να φάνε τον Τασο που αποδειχτηκε αθωος, τόσα άτομα που δεν ποσταρουν κανονικά και δεν ριχνουν καν ψηφο....βρηκε δυο φορες να κατηγορησει εμενα και να με ψηφισει κιολας....επειδη ειχα ποσταρει λιγο νωριτερα.....Αυτη είναι η περίφημη εξηγηση που είχε ρίξει δυό συνεχομενες φορες η blue butterfly...Το λιγότερο κακο παιξιμο ΕΚΤΟΣ αν γνωριζει κάτι παραπανω που δεν μπορει να μας το αποκαλύψει και απλά ταρασει τα νερα...
Χαχαχα μου βάζεις μηνύματα από πριν εξηγήσεις σε εισαγωγικά κα λες ότι συνεχίζω να αρέσκομαι σε αυθαίρετα συμπεράσματα, το κάνεις επίτηδες πες μου; Δε με μπερδεύεις καθόλου εμένα αν θέλεις να ξέρεις τους άλλους δεν ξέρω, αλλά αν κοιτάξουν καλύτερα τα μηνύματά μου και τη σειρά που τα ποστάρεις και σχολιάζεις εσύ νομίζω θα καταλάβουν τη διαφορά. Να στο εξηγήσω και πιο απλά η μαφιοζίλα πάνω σου μυρίζει από μακριά, μικρά μικρά πράγματα που τα συνδέεις και όσο για τις 3 ώρες διαφορά από την εμφάνισή σου και το πρώτο σου ποστ εδώ μου κάθονται και θα δούμε στο τέλος ποιος από τους δυο μας έχει δίκιο.


Νομιζω ότι αν καθεται ο καθε ενας και να εξηγει το τι γνωριζει λογω του ρολου του τότε το παιχνιδι απλά τελειωσε...Το ότι δεν συμμετειχα σε κυμα δεν με αθωονει σε καμια των περιπτωσεων, δηλωνει ομως τουλαχιστον ότι μεχρι τωρα δεν έχω στοχοποιησει άτομα και μαλιστα με αβασιμες κατηγοριες...
μπερδευτηκα βρε πεταλουδα:whistle:

Αα και είπες ότι οι παρατηρησεις σου δεν τελειωσαν ακομη αλλα θα βγουν αρκετα ακομη στην φορα, περιμενω λοιπον να ακουσω κατι καινουργιο και πιο πρωτοτυπο ως δικαιολογια γιανα ριξεις ψηφο...:whistle:
Πάλι εδώ λοιπόν κολλάς στις δύο προτασούλες που έγραψα, αναφερόμασταν στο ρόλο της Μελανίας και είπες ότι μπορεί να γνωρίζεις παραπάνω λόγω ρόλου, πληροφοριοδότη είχες βάλει εκείνη άρα δεν είσαι και αν ήσουν θα γνώριζες εκείνη ως μαφιόζα λογικά για να το λες έτσι, δεύτερον μέντιουμ δεν είσαι όχι μόνο γιατί είναι ο Τάσος αλλά γιατί δε γίνεται να μάθουμε την ιδιότητά της, τρίτον και αντίπαλος μαφιόζος να ήσουν θα ήξερες κάτι κακό για αυτήν τώρα το μόνο που στέκει είναι ότι είσαι ντετέκτιβ και ως ντετέκτιβ την πρώτη νύχτα αντί να ρωτήσεις για Τάσο και Pie που έβραζε το θέμα εσύ ρώτησες για τη Μελανία, πράγμα σχεδόν απίθανο για εμένα. Αυτά για τις δύο γραμμούλες που είχα γράψει τη μεγάλη παράγραφο που έγραψα πώς και δεν την σχολίασες; Φάνηκε πως μπερδεύτηκες. :whistle:
Πού ακριβώς ανέφερα αυτό για τις παρατηρήσεις που λες γιατί δε θυμάμαι να είπα κάτι τέτοιο εκτός και αν εννοείς αυτό που είπα ότι θα μείνω κολλημένη αν δε με πείσεις. Νιώθω λες και λες πράγματα που δεν έχω πει και διαστρεβλώνεις επίσης πράγματα που έχω πει. Γιατί το κάνεις αυτό;


Η δική μου ψήφος πέφτει τώρα στην blue butterfly λόγω της μανιας να δημιουργει εντυπωσεις και να κατηγορει αλλα μελη με αβασιμες κατηγοριες, πιθανοτατα για να χειραγωγησει τα υπολοιπα μελη και η ιδια να το παιξει αθωα και σωτηρας....Θα επανελθω για τυχον αλλαγη ψηφου!

Σε ευχαριστώ για το ψηφουλίνι και η δική μου σε εσένα έρχεται, δε νομίζω ότι χρειάζεται περαιτέρω εξήγηση από τα παραπάνω. Ααα και πες στα συνεταιράκια σου την επόμενη φορά αν τουλάχιστον δε σε βοήθησαν σε αυτό το κείμενο να το κάνετε πιο οργανωμένα, έχει πολλά κενά. :happy: Ψήφος στον Sommerheld.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Πέμπτη 30/7
  1. blue_butterfly --> Sommerfeld
  2. Drama Prinzessin
  3. Eileen
  4. Emilouko
  5. JKaradakov
  6. Libertus
  7. Nefeli Graf
  8. PieMaker --> JKaradakov
  9. Sommerfeld --> blue_butterfly
  10. thomas l.
  11. tsarachaf
  12. ultraviolence
  13. Σπυρακος (^^) --> JKaradakov

Ψήφοι
2 JKaradakov
1 blue_butterfly
1 Sommerfeld

Η Χώρα των Φαντασμάτων
i_lie_us - Ψηφοφορία 27/7
kleop - Ψηφοφορία 28/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
~Melania~ - Δολοφονία 28/7 - ???
Τάσος97 - Ποινή 28/7 - Μέντιουμ
johnietraf - Απουσίες 29/7 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο

Απουσίες
Drama Prinzessin #1
johnietraf #1 #2
Libertus #1
thomas l. #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από PieMaker
Ενεργοποίηση ιδιότητας δικηγόρου: Μηδενισμός ψήφων
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,813 μηνύματα.
Για λόγους τους οποίους ανέφερα στο πιο πάνω post αλλά και τα λόγια που επικαλέστηκα στη χθεσινή ψηφοφορία,ψηφίζω πάλι Libertus
Ίσως αλλάξω γνώμη αργότερα..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Καλημέρα κι από μένα.

Για λόγους τους οποίους ανέφερα στο πιο πάνω post αλλά και τα λόγια που επικαλέστηκα στη χθεσινή ψηφοφορία,ψηφίζω πάλι Libertus
Ίσως αλλάξω γνώμη αργότερα..

Εσύ τώρα, δεν μπορώ να καταλάβω για κανέναν λόγο σε τι φάση είσαι και αλήθεια με μπερδεύεις. Από την μία ψηφίζεις Χάρη και αλλά από την άλλη τα λες πολύ περίεργα και βγάζεις και κάτι τρελές θεωρίες συνωμοσίας σαν αυτή του τι έγινε προχθές στην ψηφοφορία που δεν βγάζει ακριβώς νόημα. Τι να πω;; Με μπερδεύεις πολύ...


Σήμερα δεν έχω να πω πολλά τώρα, γιατί περιμένω τι καινούριο θα έρθει να μας πει ο Χάρης, αυτή την φορά...

Meanwhile, :popcorn:...
Παρακολουθώ με εξαιρετικό ενδιαφέρον, την αντιπαράθεση άναμεσα σε Σομερ και Ριρίκα, οι οποίοι, έχουν πάρα πολλές μέρες που την λένε συνέχεια ο ένας στον άλλον... Νομίζω πως σ'αυτό το ζευγάρι ξεκάθαρα κρύβεται ένας μαφιόζος, αλλά ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω ποιος, γιατί η αλήθεια είναι ότι κανείς τους δεν βοηθάει αρκετά.

Θα το ρισκάρω για άλλη μια φορά και δεν θα ψηφίσω ακόμη... Αν και είμαι βέβαιος για το τι θα κάνω
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Το ημερολόγιο έγραφε Πέμπτη 30 Ιουλίου, ανατολή ηλίου: 06:26. Ο dimijim με την πρώτη ακτίδα φωτός που έπεσε στο πρόσωπο του σηκώθηκε. Ο DumeNuke κοιμόταν δίπλα του, γυμνός και ροχάλιζε. "Ωχ θεε μου" σκέφτηκε ο dimijim, "τι στο διάολο συνέβη χθες τη νύχτα;". Φόρεσε το μπουρνούζι του κι έτρεξε έξω στην πόλη να δώσει απάντηση στο ερώτημά του. Ξεκίνησε ψάχνοντας στην αλάνα που είχε δολοφονηθεί η Μελανία, ήλπιζε ότι θα την ξαναχρησιμοποιούσαν οι μαφιόζοι. Αλλά δε βρήκε τίποτε εκεί, μόνο το ξεχασμένο δάχτυλο κι ένα σκουλήκι να το τρώει. Συνέχισε ψάχνοντας σε κάτι χαντάκια. Τζίφος, ούτε κι εκεί κάτι. Έψαχνε για τις φιλενάδες του τις μύγες, αλλά μόνο τζιτζίκια ακουγόταν. Τρόμαξε ότι πάλι μπορεί να μην υπήρχε πτώμα! Γυρνόντας προς την κεντική πλατεία, σε ένα σκοτεινό κι έρημο σοκάκι παρατήρησε κάτι περίεργο. Ένα χρησιμοποιημένο προφυλακτικό και μια λίμνη αίματος. Σημάδια εγκλήματος. Αλλά πτώμα πουθενά. Πού να το είχαν κρύψει άραγε; Πηγαίνει στην κεντρική πλατεία και ξαφνικά, 7 και 30 το πρωί, τα μεγάφωνα της πόλης ηχούν ξανά.
Έπαιζαν έναν ήχο, παράξενο.
Ακουγόταν για τραγούδι, αλλά δεν ήξερε ποιο.
Έβγαλε το κινητό από την τσέπη του.
Συνδέθηκε στο "Palermo free Wi-Fi by SE".
Άνοιξε το Shazam και το έβαλε δίπλα στο μεγάφωνο.
Η αναζήτηση ήταν επιτυχής.
Και τότε μια φρικιαστική κραυγή ακούστηκε, ήταν η μάνα του ultraviolence, είχε μόλις βρει το πτώμα του γιού της.
Το κείμενο της δολοφονίας αποτελεί προϊόν δημιουργίας της ΣΕ.​
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Πέμπτη 30/7
  1. blue_butterfly --> Sommerfeld
  2. Drama Prinzessin
  3. Eileen
  4. Emilouko
  5. JKaradakov
  6. Libertus
  7. Nefeli Graf
  8. PieMaker --> JKaradakov
  9. Sommerfeld --> blue_butterfly
  10. thomas l.
  11. tsarachaf
  12. ultraviolence --> Libertus
  13. Σπυρακος (^^) --> JKaradakov

Ψήφοι
2 JKaradakov
1 blue_butterfly
1 Libertus
1 Sommerfeld

Η Χώρα των Φαντασμάτων
i_lie_us - Ψηφοφορία 27/7
kleop - Ψηφοφορία 28/7
ultraviolence - Δολοφονία 30/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
~Melania~ - Δολοφονία 28/7 - ???
Τάσος97 - Ποινή 28/7 - Μέντιουμ
johnietraf - Απουσίες 29/7 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο

Απουσίες
Drama Prinzessin #1
johnietraf #1 #2
Libertus #1
thomas l. #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από PieMaker
Ενεργοποίηση ιδιότητας δικηγόρου: Μηδενισμός ψήφων
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Ζω για τις ανακοινώσεις της Σ.Ε, ειλικρινά παιδες σας βγάζω το καπέλο;-)!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Ζω για τις ανακοινώσεις της Σ.Ε, ειλικρινά παιδες σας βγάζω το καπέλο;-)!!

Έλα ρε φρικ, πες και για το παιχνίδι τίποτα...


Ντάξει, αυτή την φορά πέτυχε η δολοφονία κι έφυγε ο ultraviolence. Αυτό κατ'εμέ τον αθωώνει ξεκάθαρα στα μάτια μου. Οπότε ξεκαθαρίζουν λίγο ακόμη τα πράγματα απ'ότι φαίνεται..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Όσο για την αντιπαράθεση Ριρικας-Sommerheld, θα συμφωνήσω με Τσαφτσουφ. Ειναι προφανές το τι ακριβώς συμβαίνει... Πιθανότατα έχουμε να κάνουμε με δυο μαφιόζους, μόνο που ο ένας δεν ειναι και τόσο επικίνδυνος;-). Εξαιτίας της επιμονής της Ριρικας έχω οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι ο κακος μαφιόζος ειναι ο Sommerheld!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Συμφωνώ ότι ο ούλτρα ήταν αθώος.Νομίζω είχε ψιλιαστεί πολλά πράγματα.
Με αυτή τη δολοφονία λογικό είναι να στραφούμε σ'αυτούς που κατηγορούσε και ψήφιζε ανοιχτά.
Θα κοιτάξω ξανά και τα δικά του post καθώς και των αλλων μετά από την χθεσινή αποχώρηση για να κατασταλάξω ως προς την ψήφο μου και θα επανέλθω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Επίσης έχω να πω ότι οι παραλίες του Παλέρμο ειναι εξαιρετικές.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

  • WP_20150730_007.jpg
    WP_20150730_007.jpg
    1.5 MB · Εμφανίσεις: 70

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Χθες που μπηκα και διαβασα ολα τα τελευταια post ταυτιστηκα με αρκετα λογια του ultra δε το κρυβω και οπως βλεπετε ειχε μεγαλο δικιο σε πολλα πραγματα.Ισως εκανε το "λαθος" να πιεσει λιγο τα πραγματα εξου και η δολοφονια!! 2 πράγματα λοιπόν!

1.nekrofania.jpg

Χρησιμοποιώ τη κάρτα ΝΕΚΡΟΦΑΝΕΙΑ και ο ultraviolence επιστρέφει από τον κόσμο των φαντασμάτων!!


2.Τώρα το τοπίο γίνεται πιο ξεκάθαρο και οι επόμενοι ψήφοι είναι θεωρώ μετρημένοι!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ούλτρα, ελπίζω να μην πρόλαβες να απομακρυνθείς πολύ γιατί επιστρέφεις ξανά στο παιχνίδι.

Ψηφοφορία για Πέμπτη 30/7
  1. blue_butterfly --> Sommerfeld
  2. Drama Prinzessin
  3. Eileen
  4. Emilouko
  5. JKaradakov
  6. Libertus
  7. Nefeli Graf
  8. PieMaker --> JKaradakov
  9. Sommerfeld --> blue_butterfly
  10. thomas l.
  11. tsarachaf
  12. ultraviolence --> Libertus
  13. Σπυρακος (^^) --> JKaradakov

Ψήφοι
2 JKaradakov
1 blue_butterfly
1 Libertus
1 Sommerfeld

Η Χώρα των Φαντασμάτων
i_lie_us - Ψηφοφορία 27/7
kleop - Ψηφοφορία 28/7

Οριστικές Αποχωρήσεις
~Melania~ - Δολοφονία 28/7 - ???
Τάσος97 - Ποινή 28/7 - Μέντιουμ
johnietraf - Απουσίες 29/7 - Αλεξίσφαιρο Γιλέκο

Απουσίες
Drama Prinzessin #1
johnietraf #1 #2
Libertus #1
thomas l. #1

Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από PieMaker
Ενεργοποίηση ιδιότητας δικηγόρου: Μηδενισμός ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Σπυρακος (^^)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Όσο για την αντιπαράθεση Ριρικας-Sommerheld, θα συμφωνήσω με Τσαφτσουφ. Ειναι προφανές το τι ακριβώς συμβαίνει... Πιθανότατα έχουμε να κάνουμε με δυο μαφιόζους, μόνο που ο ένας δεν ειναι και τόσο επικίνδυνος;-). Εξαιτίας της επιμονής της Ριρικας έχω οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι ο κακος μαφιόζος ειναι ο Sommerheld!!

Γενικά κάτι τέτοιο σκέφτομαι, στο περίπου...

Συμφωνώ ότι ο ούλτρα ήταν αθώος.Νομίζω είχε ψιλιαστεί πολλά πράγματα.
Με αυτή τη δολοφονία λογικό είναι να στραφούμε σ'αυτούς που κατηγορούσε και ψήφιζε ανοιχτά.
Θα κοιτάξω ξανά και τα δικά του post καθώς και των αλλων μετά από την χθεσινή αποχώρηση για να κατασταλάξω ως προς την ψήφο μου και θα επανέλθω.

Αυτό που λες θέλει λίγο προσοχή. Δεν σκοτώνουν πάντα οι μαφιόζοι κάποιον που είναι πολύ κοντά στο να τους βρει, γιατί μπορεί να εγείρει υποψίες. Οπότε ας προσέχουμε λίγο.

Χθες που μπηκα και διαβασα ολα τα τελευταια post ταυτιστηκα με αρκετα λογια του ultra δε το κρυβω και οπως βλεπετε ειχε μεγαλο δικιο σε πολλα πραγματα.Ισως εκανε το "λαθος" να πιεσει λιγο τα πραγματα εξου και η δολοφονια!! 2 πράγματα λοιπόν!

1.View attachment 59395

Χρησιμοποιώ τη κάρτα ΝΕΚΡΟΦΑΝΕΙΑ και ο ultraviolence επιστρέφει από τον κόσμο των φαντασμάτων!!


2.Τώρα το τοπίο γίνεται πιο ξεκάθαρο και οι επόμενοι ψήφοι είναι θεωρώ μετρημένοι!!

Αψυχολόγητο;; Λιγάκι;; Δεν διαφωνώ ότι είναι πολίτης, αλλά δεν είναι ότι συμμετείχε και τρελά στο παιχνίδι για να παίξεις τόσο γρήγορα την νεκροφάνεια...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Γενικά κάτι τέτοιο σκέφτομαι, στο περίπου...



Αυτό που λες θέλει λίγο προσοχή. Δεν σκοτώνουν πάντα οι μαφιόζοι κάποιον που είναι πολύ κοντά στο να τους βρει, γιατί μπορεί να εγείρει υποψίες. Οπότε ας προσέχουμε λίγο.



Αψυχολόγητο;; Λιγάκι;; Δεν διαφωνώ ότι είναι πολίτης, αλλά δεν είναι ότι συμμετείχε και τρελά στο παιχνίδι για να παίξεις τόσο γρήγορα την νεκροφάνεια...

Δε πειραζει εξαλλου καταλαβα πολλα απο τη δολοφονια του!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Γενικά κάτι τέτοιο σκέφτομαι, στο περίπου...



Αυτό που λες θέλει λίγο προσοχή. Δεν σκοτώνουν πάντα οι μαφιόζοι κάποιον που είναι πολύ κοντά στο να τους βρει, γιατί μπορεί να εγείρει υποψίες. Οπότε ας προσέχουμε λίγο.



Αψυχολόγητο;; Λιγάκι;; Δεν διαφωνώ ότι είναι πολίτης, αλλά δεν είναι ότι συμμετείχε και τρελά στο παιχνίδι για να παίξεις τόσο γρήγορα την νεκροφάνεια...
Εννοείς οτι θα μπορούσε να ναι και κόλπο άλλων για να ενοχοποιηθούν κάποιοι περισσότερο, αν καταλαβαίνω καλά. Ως ενδεχόμενο τουλάχιστον.
Και πάλι θύμα δεν είχαμε ουσιαστικά αφού τον επανέφερε ο Σπυράκος.Και αυτή η κίνηση του προκαλεί σκέψεις. Θα μπορούσε να το κάνει για να φύγουν υποψίες από πάνω του , εφόσον είχε στοχοποιηθεί από κάποιους για τον τρόπο που παίζει.
Περιμένω να δω τι έχει να πει κ ο ultra.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά!
Είναι περιορισμένος ο χρόνος μου σήμερα, αλλά θέλω να απαντήσω στα ποστς σας -εστω εν συντομία- και θα επανέλθω αργότερα για την ψήφο...


Πως ακριβως θα το έκανες μόνος σου?? Θα ψηφιζες τον τζονι ή εμενα για να παρει αλλος την πρωτια στην ψηφοφορια?? Μήπως θα έριχνες καμια ακυρωση ψηφου?? Και δεν θα ήταν λιγακι ριψοκινδυνη μια τέτοια κινηση, ειδαμε και τον i_lie_us που αλλαξε ψηφο για να σωθει και ολοι στο τελος τον εφαγαν...Μουμπλε μουμπλε, δεν μου τα λες και πολύ καλα αγαπητε Libertus...Και ακομη περισσοτερο ο Καραντακοβ με αυτο που εκανε...Προτου ομως ριξω την ψηφο μου, θελω να δω περισσοτερες αντιδρασεις και απο εσας αλλα και απο αλλα μελη...Είναι επισης αποριας αξιο το γιατι στην οργη ειχαμε τοσες απουσιες σημερα...:hmm:
Θα ψήφιζα τραφ ίσως απλά; :confused:

Καλησπέρα σας, παιδιά!
Όπως είπα και πριν ήμουν βόλτα οπότε ψήφισα βιαστικά. Σας χρωστάω λοιπόν αφ' ενός τους λόγους για τους οποίους ψήφισα τον Libertus αφ' ετέρου ένα σχολιασμό για την συνέχεια. Ας πάμε, λοιπόν!

Καθ'όλη τη διάρκεια των γεγονότων που ακολούθησαν το "Κάρφωμα" τα πράγματα περιπλέχτηκαν αρκετά, για όλους μας. Κάποιοι από εμάς πιστεύουν ότι η Μελανία ήταν μαφιόζα κάποιοι την θεωρούν αθώα. Δεν έχει νόημα να παραθέσω τους λόγους και τα επιχειρήματα από τις δυο πλευρές, άλλωστε είναι κάτι που έχει γίνει σε εξαιρετικά μεγάλο βαθμό, μέχρι τώρα.
Μετά από όλη αυτή την ανάλυση, εγώ δεν μπορώ με βεβαιότητα να πω ότι ήταν αθώα, πόσο μάλλον, να "κυνηγήσω" τους ουκ ολίγους παίκτες για τους οποίους έχει πετάξει "καρφιά" - όσους από αυτούς δεν έχουν ήδη αθωωθεί από τις περιστάσεις!
Ο λόγος λοιπόν, που σε ψήφισα, Χάρη ήταν διότι ενώ κλήθηκες πολλές φορές και από διαφορετικά πρόσωπα να πεις σε ποιους πρέπει να στραφούμε, αφού είσαι τόσο σίγουρος για την αθωότητα της Μελανίας, δεν είχες απολύτως καμία συνεισφορά στο συγκεκριμένο τομέα. Εγώ είδα μία εμμονή με το να αποδείξεις την αθωότητά της, κάτι που φαίνεται από τον τρόπο που συζητούσες.
Χαρακτηριστικό είναι για εμένα μάλιστα, το γεγονός ότι ενώ έχουμε πολλάκις πει ότι είναι επικίνδυνες οι σπόντες και πως δεν έχουν βγει σε καλό, στα σημεία που ζοριζόσουν, επικαλόσουν κάρτες ή ρόλο.
Θα σου μιλήσω ειλικρινά, δεν είμαι σίγουρη ότι έχεις κακό ρόλο. Με προβλημάτισε απίστευτα όμως, το ότι δεν ψήφισες κάποιον.

Δε μπορώ να γίνω πιο σαφής όταν λέω: η αποχή δεν είναι μαγκιά! :P (κακό αστειάκι το ξέρω)
Το να μην ψηφίζετε, δε μας βοηθάει, ίσα-ίσα δυσκολεύει τα πράγματα. Πέραν από τις απουσίες, που και αυτές θα πρέπει να λογίζονται, αν μείνουμε να ψηφίζουμε 4 άτομα και μετά όλη η συζήτηση να γίνεται βάσει των δικών μας ψήφων, συγγνώμη αλλά δεν έχει καθόλου νόημα! Δηλαδή εμείς που ψηφίζουμε και στοχοποιούμαστε για αυτό είμαστε χαζοί; :P
Τα 'χεις κάνει θάλασσα...γενικώς. Ξύπνα!
Από την άλλη εσένα Χάρη πως σου φάνηκε η κίνηση του Ιορδάνη;; Πως σου φάνηκε το γεγονός ότι προτίμησε να κρατήσει έναν έμπειρο παίχτη που συμμετέχει και θεωρητικά μπορεί να βοηθήσει περισσότερο και όχι έναν άλλο, που πιθανότατα ειναι αθώος;; Σε ρωτάω γιατι για αυτόν ακριβώς το λόγο με είχες στήσει στον τοίχο μετά την πρώτη ψηφοφορία και επέμενες στη συγκεκριμένη ερώτηση.
Μην με μπλέκεις με τον Ιορδάνη... το γιατί το έκανε μπορεί να σου απαντήσει ο ίδιος. Εγώ τον Ιορδάνη έχω γράψει σε τόσα ποστς ότι τον θεωρώ ύποπτο. Μπορεί να το έκανε για να θολώσει τα νερά. Επίσης, εάν ήμασταν και 2 με κακό ρόλο θα ήταν αστείο να με σώσει με τέτοιο τρόπο και να εκτεθούμε και οι δύο, αντί να ψηφίσω απλά τον Τζονιτραφ και να σωθώ ο ίδιος, δεν νομίζεις;

Θα προσπαθήσω να απαντήσω σε ολόκληρη τη δημοσίεση λίγο συνοπτικά:

  • "Η Μελανία δεν μπήκε στον κόπο να μας δώσει τον δολοφόνο που ήξερε": λάθος, πιστέυω ότι είναι κάποιος από αυτούς που έχει αναφέρει, απλώς φοβήθηκε ότι θα την καρφώσουν και κινήθηκε στους πιο ενεργούς. Εσύ επίσης είσαι ένας από αυτούς. Και τα ονόματα τα έχω αναφέρει σε προηγούμενο ποστ.
  • Στο 40 ήμασταν και οι 2 υποστηρικτές του φρικ, γιατί ξέραμε ότι θα βγει και θέλαμε να αποκαλυφθεί ο ρόλος του για να τη βγάλουμε λάδι. ;) Δεν εκτεθήκαμε ποτέ όμως σε ψηφοφορία για να τον σώσουμε από έναν άλλον πολίτη!
  • Τα ποστς της Μελανίας είναι η απόδειξη των όσων λέω και θα έπρεπε ήδη να υποπτεύεσαι άτομα. Ο μαφιόζος που ήξερε για εμένα ήταν κάποιος από αυτούς τους οποίους κατηγόρησε διακριτικά... Θα μπορούσε να είναι και η kleop
  • Εάν ήμουν μαφιόζος, θα με συνέφερε να πάω με τα νερά σας, να πω ότι η Μελανία είναι μαφιόζος και να ψηφίζω ό,τι ψηφίζετε. Είναι αρκετά απλό.




Αυτά για την ώρα, ψήφος μετά. :flowers:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top