Guest 781029
Επισκέπτης
Η ΣΕ σας παρακολουθεί...
Ου ρε!
κουκλι εγινακαι τα φαντασματα
Get lost in your tomb
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Καλό τριήμερο να έχετε.
Και για να μην πάρω απουσία την Δευτέρα, ψηφίζω εντελώς τυχαία Nefeli Graf χωρίς κάποια ιδιαίτερη δικαιολογία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Με έκανες λιώμα τώρα...
Σςςς όχι εδώ .
Η ΣΕ σας παρακολουθεί...
Πες ότι ζήλεψες...
Εγώ επειδή μπορεί να λείψω και μετά την Δευτέρα λόγω κάποιων προβλημάτων, και θέλω πολύ να μάθω τι ήταν ο Πάι που μας πρήξατε με την ενοχή του, παίζω τυμβωρυχία.
Καλό τριήμερο να έχετε.
Στον Πάι, όχι στον Λιμπ. Οκ, εγώ πείστηκα για την ενοχή της.
Alma Libre
Επιφανές μέλος
Ας μην παίζατε τις δικές σας για να τις ρίχνατε στον Λιμπ, εγώ θέλω να μάθω απλά γιατί κάνατε τόσο ντουβρουτζά σε περίπτωση που βγω απ'το παιχνίδι.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Αφού του Πάι τον ρόλο θέλω να μάθω, τι πρόβλημα υπάρχει;
Ας μην παίζατε τις δικές σας για να τις ρίχνατε στον Λιμπ, εγώ θέλω να μάθω απλά γιατί κάνατε τόσο ντουβρουτζά σε περίπτωση που βγω απ'το παιχνίδι.
Μάλιστα.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
dimijim
Διάσημο μέλος
Ψηφοφορία για Δευτέρα 24/6
- aegloswen
- Akis_Megara
- Alma Libre --> Nefeli Graf
- blue_butterfly
- carpe_nochtem
- elenamusic99
- Gate4
- JKaradakov
- Joaquin
- johnietraf
- mintin97
- MissKit
- Nefeli Graf
- Noisette
- Psycho(Βασίλης)
- soter
- tsarachaf
- _fairygirl_
- ~Melania~
- Πατρεύς
Ψήφοι
1 Nefeli Graf
Η Χώρα των Φαντασμάτων
Τάσος97 - Δολοφονία 18/6
Johnnaousa - Δολοφονία 20/6
Libertus - Άμεση Προφυλάκιση
CiNeFiL - Δολοφονία 21/6
Οριστικές Αποχωρήσεις
Drama Prinzessin (Μέντιουμ) - Τυμβωρυχία[FONT="]
[/FONT]jj! (Πολίτης Η) - Τυμβωρυχία
SparklingGrey (Πολίτης Ζ) - Απουσίες
Deutsch... Lover (Συγκάτοικος Β) - Τυμβωρυχία
Εχέμυθη (Πολίτης Ε) - Απουσίες
[FONT="]PieMaker (Ντέντεκτιβ) - Τυμβωρυχία
[/FONT]
Απουσίες
aegloswen #1
blue_butterfly #1 #2
carpe_nochtem #1
Joaquin #1
johnietraf #1 #2
Noisette #1 #2
Psycho(Βασίλης) #1
soter #1
SparklingGrey #1 #2
Εχέμυθη #1 #2 #3
Τάσος97 #1
Λοιπές Ενέργειες Παιχτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον Ψήφος από mintin97
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Libertus
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης)
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από PieMaker
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Noisette
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Akis_Megara
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Gate4
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Psycho(Βασίλης)
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Πατρεύς
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Πατρεύς
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από elenamusic99
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από ~Melania~
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση προφυλάκιση από ~Melania~
Ενεργοποίηση κάρτας: Ηχώ από το υπερπέραν από Nefeli Graf
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από _fairygirl_
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από Akis_Megara
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από Alma Libre
~Melania~
Περιβόητο μέλος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Αρχικά την θεωρώ καλή κίνηση, γιατί μας δίνει την ευκαιρία να δούμε την ταυτότητα του μεγάλου πρωταγωνιστή της εβδομάδας και να δούμε ίσως για ποιον λίγο τον φάγανε.
Και την θεωρώ καλύτερη κίνηση από την κατά στον Λιμπ γιατί το βασικό επιχείρημα εναντίον του ήταν ότι τον.κατηγορούσε η Μελανία και ότι υπερασπιζόταν τον φρικ. Και γαμω τους λόγους δεν λέω αλλά θα ξεκαθαρίσουν περισσότερα από την ταυτότητα του πρώτου.
Και όντως αν δεν είχαν ξοδευτεί οι τυμβωρύχιες σε άτομα όπως o τζει και η ντοιτς θα υπηρχε και μια για τον Λιμπ.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Πάντως ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα.
Ποστ και ψήφος την Δευτέρα. Καλό ΣΚ παιδιά.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Μάλιστα. Τυμβωρυχία στον φρικ. Κι η Αγία Μελανία(για να λυθεί κι η απορία) γκρινιάζει. Πάλι.
Αρχικά την θεωρώ καλή κίνηση, γιατί μας δίνει την ευκαιρία να δούμε την ταυτότητα του μεγάλου πρωταγωνιστή της εβδομάδας και να δούμε ίσως για ποιον λίγο τον φάγανε.
Και την θεωρώ καλύτερη κίνηση από την κατά στον Λιμπ γιατί το βασικό επιχείρημα εναντίον του ήταν ότι τον.κατηγορούσε η Μελανία και ότι υπερασπιζόταν τον φρικ. Και γαμω τους λόγους δεν λέω αλλά θα ξεκαθαρίσουν περισσότερα από την ταυτότητα του πρώτου.
Και όντως αν δεν είχαν ξοδευτεί οι τυμβωρύχιες σε άτομα όπως o τζει και η ντοιτς θα υπηρχε και μια για τον Λιμπ.
Συγνώμη κιόλας, δεν γκρινιάζω. Απλά με έπιασε απροετοίμαστη τέτοιος ρόλος, γιατί σημαίνει ότι ο Φρικ έπαιξε άθλια. Αλλά εγώ δεν τον έχω κατηγορήσει ανοιχτά, κι ούτε τον έχω ψηφίσει. Μη λέμε ό,τι θέλουμε τώρα. Αναρωτιέμαι τι συμβαίνει με αυτόν.
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Οκ λογικά δεν ήταν και στα καλύτερα του αλλά όλο και κάτι θα έχει ανακαλύψει.
Όσο για σένα Μελανία. Μπορεί να μην τον ψήφισες αλλά θυμάμαι να τον έχεις εντάξει στους υπόπτους σου. Μόλις μπω από πισι, θα σου παραθέσω το σχετικό ποστ.
Nefeli Graf
Περιβόητο μέλος
Ποιος σε έπριξε παιδί μου,κάποιοι ήθελαν να μάθουν τον ρόλο γιατί δεν τους βόλευε ο Pie μέσα στο παιχνίδι.Η κίνηση σου εκτός του ότι κάποιους τους ωφελεί αν δεν είσαι στην ομάδα τον μαφιόζων είναι η χειρότερη .Εγώ επειδή μπορεί να λείψω και μετά την Δευτέρα λόγω κάποιων προβλημάτων, και θέλω πολύ να μάθω τι ήταν ο Πάι που μας πρήξατε με την ενοχή του, παίζω τυμβωρυχία.
Καλό τριήμερο να έχετε.
Και για να μην πάρω απουσία την Δευτέρα, ψηφίζω εντελώς τυχαία Nefeli Graf χωρίς κάποια ιδιαίτερη δικαιολογία.
Καθόλου καλήAlma libre καλή κίνηση,να μάθουμε επιτέλους...
Ξαφνιάστηκες καλέ;Πάει ο ντετέκτιβ;;
Η πλάκα θα είναι αν και με κατηγορούσε ο Libertus αρκετά,να είναι και αυτός στους πολίτες.Απλά εδώ θα γελάσει και το ποικιλόχρωμον ερίφιον (το σκότωσα ).Αρχικά την θεωρώ καλή κίνηση, γιατί μας δίνει την ευκαιρία να δούμε την ταυτότητα του μεγάλου πρωταγωνιστή της εβδομάδας και να δούμε ίσως για ποιον λίγο τον φάγανε.
Καθόλου καλή δεν ήταν η κίνηση της βγήκε και άλλος ένας πολίτης και μάλιστα με καλό ρόλο.
Ναι ξεκαθαρίζουν και χειροτερεύουν μαζί.Καλό Σαββατοκύριακο!Ωραία.. τουλάχιστον το αρχικό μου ένστικτο ήταν σωστό,κάτι είναι και αυτό.. Sorry Φρικ για την μια ψήφο.
Πάντως ξεκαθαρίζουν κάποια πράγματα.
Ποστ και ψήφος την Δευτέρα. Καλό ΣΚ παιδιά.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Ξαφνιάστηκες καλέ;
Ναι ξαφνιάστηκα, γιατί ο Πάι κατηγορεί ανοιχτά εμένα, και ξέρω ότι βρίσκομαι σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά ο ντετέκτιβ έχει κάνει τρομερό λάθος.
Guest 781029
Επισκέπτης
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Αμ,δε που θα σας την κάνω την τιμή. Αλήθεια,σε ποιον έχετε σκοπό να ρίξετε τα βλέμματα; Στη Μελανία ε;
Ωραία,διώξτε την.
Παρακαλώ όμως θερμά όποιον πολίτη έχει τυμβωρυχία σε περίπτωση αποχώρησης της Μελανίας να την ρίξει σε αυτήν τότε θα φανεί όλο το παιχνιδάκι σας.
~Melania~
Περιβόητο μέλος
Σας εύχομαι κι εγώ καλό Σαββατοκύριακο και θα επανέλθω την Δευτέρα να απαντήσω σε όλες τις κατηγορίες σας- γιατί θα είναι πολλές το ξέρω.
Αντιός!
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος
Καλή σας Συνέχεια^^
Guest 781029
Επισκέπτης
Joaquín
Διάσημο μέλος
Το μόνο που θα πω για τον φρικ είναι: То'χα πει ότι ο αυτοκράτορας ήξερε τι σκατά έτρωγε και τον έσωσε.Αλλά είχατε φαγωθεί, και ορίστε.Μέντιουμ-Ντετεκτιβ εκτός, χάθηκαν πολύ δυνατοί ρόλο ήδη.Τέλος πάντων, ιτς σατερντει τουντει, νο μορ.
Καλό σαββατόβραδο!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.