Παλέρμο #38 - The Game of Thrones

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Να σου πω κι εσένα κάτι όμως;; Δεν μπορώ να πειστώ ότι είσαι αθώος. Έκανες εκείνο το περίεργο με την Ζωή χθες. Από την άλλη, δεν ακολούθησες το ρεύμα με τον Βάιο, το οποίο μπορεί να ερμηνευθεί ποικιλοτρόπως... Δεν ξέρω, μ' έχεις μπερδέψει κι εσύ πολύ.
Περίεργο να αλλάξω σε Μαυρούλη;
Δε σε έπεισα χθες με το σεντόνι μου;
Με θεωρείς δηλαδή περισσότερο ύποπτο απ το γατί;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Τόσο καλή, που άνετα μπορεί να τους έχει κοροιδέψει όλους. :crazy:
Τείνω προς Alchemist.Δεν ξέρω γιατί.

Τη Ριρίκα τείνω να την αθωώσω.Μπορεί να επανέφερε τον Γιάννη από αφέλεια και επίσης, υπερασπίζεται τον εαυτό της με πείσμα.Είχε ψηφίσει και Eileen.Αφήνω μια μικρή πιθανότητα να είναι ΔΑ.

Εδώ που τα λέμε ούτε για μας τους δύο, που μας έχουν αθωώσει πλήρως δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος...:redface:

Τείνεις προς Άλχεμιστ, γιατί ο φρικ είναι αθώος και στήριζε Ντεμ...

Επειδή δεν θυμάμαι, θες να μου πεις πότε ψήφισε την Ζωή;;

Αααα... Για πες και για τον Δημήτρη λίγο...

Περίεργο να αλλάξω σε Μαυρούλη;
Δε σε έπεισα χθες με το σεντόνι μου;
Με θεωρείς δηλαδή περισσότερο ύποπτο απ το γατί;

Δεν πιο ύποπτο από το γατί. Επίσης είδες ότι σου είπα πως σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου... Αλλά δεν ξέρω, κάτι δεν μου πάει καλά με την πάρτυ σου ρε συ... :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.
Συγνώμη που επεμβαίνω, αλλά εδώ και μέρες θέλω να το πω αυτό και δεν μπορώ να περιμένω άλλο να τελειώσει το παιχνίδι: περιμέναμε πώς και πώς να αρχίσει το παιχνίδι, είχαμε τόση διάθεση, κι έχουμε παίκτες που α) δε συμμετείχαν σχεδόν καθόλου παρ' όλο που πήραν πμ από τη ΣΕ μια μέρα πριν αρχίσει το παιχνίδι και δήλωσαν οτι θα παίξουν, β) παίκτες που τρολάρουν και βαριούνται να διαβάσουν τα ποστ (λες και δεν υπάρχουν άλλα θέματα να τρολάρουν αν θέλουν και λες και τους έβαλε κανείς το μαχαίρι στο λαιμό να παίξουν) και γ) παίκτες που παρ'όλο που είχαν καλό ρόλο .... βαρέθηκαν και δεν ασχολήθηκαν. Είμαι πραγματικά θυμωμένη με αυτά τα άτομα, δε ζητούσα να περνάνε τη ζωή τους στο παλέρμο, αλλά οι παίκτες των τριών παραπάνω κατηγοριών είναι αδικαιολόγητοι για μένα. Προσωπικά θα σκεφτώ πάρα πολύ να ασχοληθώ ξανά με το παλέρμο, είτε σαν παίκτρια είτε σαν ΣΕ. Θα μου πείτε χεστήκατε, αλλά εγώ ήθελα να το πω και θεωρώ οτι εκφράζω αρκετούς από δω μέσα. Μόνο και μόνο από σεβασμό στην Άννα και το Γιώργο που ξοδεύουν τόσες ώρες εδώ μέσα θα έπρεπε ή να μη δηλώσετε συμμετοχή ή να σέβεστε αυτούς που θέλουν να παίξουν. Αυτά, συνεχίστε. Αν το ποστ σβηστεί, το κάνω copy paste και το ξαναποστάρω με το πέρας το παιχνιδιού.
Έχουν χιλιοειπωθεί αυτά εδώ και πόσα Παλέρμο. Ο καθένας δίνει στο παιχνίδι όσο χρόνο μπορεί. :)
Μια τυπική-καλή συμμετοχή προφανώς και εξυπακούεται από όλους,καθώς είναι καθαρά παιχνίδι που βασίζεται στην επιχειρηματολογία και την τακτική,αλλά και πάλι. Αυτά τα γνωρίζεις ότι μπορεί να γίνουν πριν δηλώσεις συμμετοχή.
Σε ένα παιχνίδι (ακόμα και irl) προφανώς και υπάρχει η πιθανότητα κάποιος να φύγει οικοειωθελώς,κάποιος να βαρεθεί,κάποιος να μην μπορεί να συμμετέχει όσο ήθελε. Δεν είναι ούτε όλα τα παιχνίδια ίδια,ούτε ο χρόνος ο ίδιο κάθε φορά που παίζουμε Παλέρμο. Επίσης,αναφορικά με την ΣΕ,όλοι αναγνωρίζουμε ότι τα παιδιά έκαναν και κάνουν υπερπροσπάθεια για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού προφανώς. Έχω υπάρξει και εγώ ΣΕ,όπως και αρκετοί από εδώ και νομίζω και γνωρίζουμε ότι τέτοια περιστατικά είναι συνηθισμένα. Δεν βλέπω πουθενά ότι δεν σέβεται κάποιος τη ΣΕ,ή τη προσπάθεια της,ειλικρινά. :)
Επίσης αν σκεφτεί κανείς ότι στην αρχή τα πόστ γίνονται 25/hour,προφανώς και κάποια στιγμή φεύγει και ο "ενθουσιασμός" της αρχής,καθώς και η διάθεση. Δεν ήθελα να δωθεί επέκταση στο θέμα,όπως είπε και η Άννα,αλλά καλό είναι να υπάρχει και η άλλη άποψη σε κάτι τέτοια. :)
Αν θέλετε ΣΕ,διαγράψτε το παραπάνω χωρίο του πόστ μου,it's fine by me.
Αλλά όταν ακούγεται κάτι,θεωρώ "δίκαιο" να ακουστεί και η άλλη άποψη.
Αυτά.

Στα δικά μας τώρα..
Έλα ήρθα, χθες μέχρι τις 6 και κάτι που βγήκα δεν ηξερα τι να ψηφίσω γιατί είχα πραγματικά μπερδευτεί πήγα να μπω στις 8 παρά άλλα η σύνδεση συνουσιάζεται και έτσι πήγα και έβαλα έξτρα mbs στο κινητό για να μπω.

Για όσους συνεχίζουν να με θεωρούν ακόμα μαφιόζα μετά την αποκάλυψη ότι η Ζωή είναι μαφιόζα το μόνο που έχω να πω είναι ότι (να το πω και κόσμια) δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Πώς συνεχίζετε να πιστεύετε ότι είμαι δολοφόνα ενώ εγώ ήμουν αυτή που κατάλαβα τι παίχτηκε στην ψηφοφορία με τον Πάτρευς και σας το είπα και την ψήφισα κιόλας? Με κοροϊδεύετε? Ποιός ο λόγος αν ήμουν μαφιόζα να έριχνα τα βλέματα πάνω της τη στιγμή που όλοι είχατε ξεχάσει το τι παίχτηκε και ασχολιόσασταν αν θυμάμαι καλά με το Νάουσα. Δηλαδή αφού θεωρείτε το Νάουσα δολοφόνο πιστεύετε ότι θα έβαζα στο τραπέζι και άλλον δολοφόνο? Πραγματικά έλεος, καθίστε και ψαχτείτε.

Χωρίς να θέλω να σου το χαλάσω, αλλά έχω την εντύπωση ότι εγώ ανέφερα πρώτος ενοχή της Ζωής(όχι γενικά, αυτό το έκανε ο Βάιος) μετά την φάση με τον Πατρέα.
Αλλά αυτό δεν λέει και πολλά. Παρουσιάσα το βράδυ ποστ που η Ζωή-ναι, η μαφιόζα- δίνει στεγνά τον Νάουσσα στην ουσιά, λέγοντας ότι ο μπορεί να μας δουλεύει ο τζέι.
Εσύ τώρα. Έφερες πίσω τον Γιάννη, που κακά τα ψέματα, είναι πολύ ύποπτο. Αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση, ήταν ο τρόπος που έπαιξες την τυμβωρυχία χθες. Στον φρικ, όχι στην Νουαζέτ. Η λογίκη για έναν πολίτη θα έλεγε το δεύτερο, μιας και είχε μεγαλύτερες πιθανότητες να είναι μαφιόζα...
Δεν ξέρω, αλλά η λογική μου μού λέει πως είσαι μαφιόζα...:/:
Εννοώ ότι επειδή από αυτα που έλεγες εσύ δε φαινόταν να καταλάβαιναν οι παίχτες τι εννοούσες αλλά ούτε και εγώ, κάθισα και ανέλυσα όλο το σκεπτικό που μπορεί να είχε η Ζωή γνωρίζοντας ότι ο Σπαρκ είναι δήμαρχος.

Χθες πριν ρίξω την τυμβωρυχία καθόμουν και σκεφτόμουν σε ποιον να την ρίξω για αυτό και καθυστέρησα. Γιατί δεν έπαυα μέσα μου να θεωρώ έστω και λίγο ένοχο τον Φρικ. Και μετά κάθισα και σκέφτηκα ότι ακόμα και τον δολοφόνο να πετύχω με την τυμβωρυχία δε θα επανέφερε κάποιος τον αντίπαλο μαφιόζο στο παιχνίδι γιατί υπέθεσα ότι η δουλειά του θα είχε τελειώσει μιας και μας φανέρωσε το δολοφόνο που γνώριζε. Αλλά μετά όταν έκανα την τυμβωρυχία και πήγα για διάβασμα κάθισα και σκέφτηκα ότι μαλακία έκανα, έπρεπε να το είχα ψάξει περισσότερο και να είχα βρει το δολοφόνο γιατί μπορεί να μην ήταν η Μάρω ο δολοφόνος που ήξερε ο Φρικ.
Ελπίζω να μη σε μπέρδεψε το σκεπτικό μου.

Κακά τα ψέματα,ο κύριος λόγος που θέλαμε να κάνεις κάποια πόστ (και εγώ αυτό είχα στο μυαλό μου) ήταν η επαναφορά του Γιάννη. Ωστόσο,εγώ θα διαφωνήσω με τον Ακριβό σε ένα σημείο,ναι μεν είναι πολύ καλή τακτική δολοφόνου το ότι έπαιξε την κάρτα η Ριρίκα,αλλά υπάρχει και το πιθανό σενάριο απλώς να την κράτησε ως πολίτης,για να την ρίξει την κατάλληλη στιγμή. Που για μένα είναι κάπως πιο πιθανό αυτή την στιγμή. Αλλά όταν θα έχω χρόνο θα ξαναδιαβάσω τα πόστς που έκανε η Ριρίκα και θα πώ κάποιες σκέψεις μου.

Eπίσης το ότι αναφέρθηκε στο δίδυμο Alchemist και Demlogic,μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον,γιατί όντως δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου μαζί τους.. Ειδικά ο Dem π.χ. θεωρούσα ότι ως παίκτης -και με την λογική ότι οι δολοφόνοι,κάποιες φορές βγάζουν εντελώς άκυρα άτομα- ήταν πολύ απλό πράγμα το να βγεί εξ'αρχής. Αλλά παρ'όλα αυτά παραμένει μέσα,δρά ανενόχλητος και δεν έχει κάνει και καμία απουσία btw. Μωρέ μπράβο. :P

Όσο φια την ψήφο μου,δεν έχω αρκετά στοιχεία ακόμα για να δώσω σε κάποιον σίγουρα,για αυτό και θα ψηφίσω ότι και χθές,τον Μαυρούλη,αν και πιστεύω ότι το ενδιαφέρον θα είναι να δούμε τι έχουν να μας πούν όσοι δεν έχουν ισχυρή συμμετοχή αυτές τις μέρες.. Πάντως,ο Demlogic,έχει αρχίσει να μου φαίνεται κάπως καλό σενάριο και είναι καλό που η Ριρίκα έδωσε κάποια "τροφή για σκέψη" που λέει και ο Ακριβός. :P Ωστόσο,θέλω να δώ τι θα ψηφίσει και σήμερα και αναλόγως θα δώ. Αν έχω χρόνο ίσως αλλάξω την ψήφο μου και σε αυτόν,βλέπουμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Μετά απ το ευγενικό διάλλειμα του στεκιού επανερχόμαστε...


Δεν πιο ύποπτο από το γατί. Επίσης είδες ότι σου είπα πως σε γενικές γραμμές συμφωνώ μαζί σου... Αλλά δεν ξέρω, κάτι δεν μου πάει καλά με την πάρτυ σου ρε συ... :/:
Επειδή προσπαθώ να βγάλω το γατί και τη Ριρίκα;
Γι αυτό;
Είπαμε ίσως έκανα λάθος που έκαψα τη Μελανία αλλά τι άλλο ύποπτο έχω κάνει;
Τουλάχιστον σε βαθμό να επαναφέρω κάποιον μαφιόζο ή να τελείωσω έναν αθώο...
Επειδή ήμουν στην αρχή λίγο άστοχος στις προβλέψεις μου;
Ποιος ήταν ολόσωστος;
Ή επειδή σήμερα μιλούσα λίγο;
Είδες ότι τώρα που μίλησαν ριρίκα και το γατί άρχισα να ξαναποστάρω...

ps. Αναμένω post απ τον Αλχ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mercury

Επιφανές μέλος

Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13,611 μηνύματα.
:popcorn:

Λίστα για Τρίτη 03/07
  1. aegloswen -> MAYROULIS
  2. Alchemist -> Demlogic
  3. blue_butterfly
  4. Demlogic
  5. dimijim -> MAYROULIS
  6. Libertus
  7. MAYROULIS->dimijim
  8. SparklingGrey -> MAYROULIS
  9. tsarachaf
Ψήφοι
3 MAYROULIS
1 Demlogic
1 dimijim
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
aegloswen: #1
blue_butterfly: #1
Eileen: #1, #2
Elena Kr: #1
love_angel: #1, #2, #3
MAYROULIS:#1
Noisette: #1
SparklingGrey: #1
Guest 278211: #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Εδώ που τα λέμε ούτε για μας τους δύο, που μας έχουν αθωώσει πλήρως δεν μπορεί να είναι κανείς σίγουρος...:redface:
Σαν υπονοούμενο ακούστηκε αυτό.
Αλλά δεν παίζει. :P
Τείνεις προς Άλχεμιστ, γιατί ο φρικ είναι αθώος και στήριζε Ντεμ...
Σίγουρα και γι' αυτό.
Επειδή δεν θυμάμαι, θες να μου πεις πότε ψήφισε την Ζωή;;
Εδώ (τις καρτέλες με τις ψήφους ερευνώ αρκετά).
Αααα... Για πες και για τον Δημήτρη λίγο...
Πολίτης κατ' εμέ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Λοιπόν επειδή είμαι από κινητό και δυσκολεύομαι να κάνω παραθέσεις θα απαντήσω ονομαστικά:

Ακριβέ: Το παραδέχομαι ότι έχω κάνει χοντρές βλακείες, το είπα και στο προηγούμενο ποστ.

Έλενα: Η κάρτα μου ήρθε Κυριακή και την έριξα Δεύτερα, αν παρατηρήσεις είχα παίξει τις 2 προηγούμενες μου.

Και κάτι ακόμα, χθες ζητάγατε τυμβωρυχία σε Φρικ ή Μάρω, δε λέγατε σε ποιον συγκεκριμένα και ένας δύο δε θυμάμαι ποιοί ήταν νομίζω ο ένας ήταν ο Ντεμ, έλεγαν σε Φρικ, δηλαδή συγνώμη που το λέω αλλά να ήσαστε και εσείς ξεκάθαροι, δεν ήταν μονάχα δικιά μου η ευθύνη και τουλάχιστον τη δικιά μου βλακεία την έχω παραδεχτεί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Ριρίκα, ψήφισε κάποιον, γιατί θα βγεις από απουσίες και δε λέει. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Α και η ψήφος μου στον dimijim, τους λόγους τους ανέφερα νωρίτερα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.
Λίστα για Τρίτη 03/07
  1. aegloswen -> MAYROULIS
  2. Alchemist -> Demlogic
  3. blue_butterfly -> dimijim
  4. Demlogic
  5. dimijim -> MAYROULIS
  6. Libertus
  7. MAYROULIS -> dimijim
  8. SparklingGrey -> MAYROULIS
  9. tsarachaf
Ψήφοι
3 MAYROULIS
2 dimijim
1 Demlogic
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
aegloswen: #1
blue_butterfly: #1
Eileen: #1, #2
Elena Kr: #1
love_angel: #1, #2, #3
MAYROULIS:#1
Noisette: #1
SparklingGrey: #1
Guest 278211: #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Ο Τσαφ δεν ψηφίζει?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Κακά τα ψέματα,ο κύριος λόγος που θέλαμε να κάνεις κάποια πόστ (και εγώ αυτό είχα στο μυαλό μου) ήταν η επαναφορά του Γιάννη. Ωστόσο,εγώ θα διαφωνήσω με τον Ακριβό σε ένα σημείο,ναι μεν είναι πολύ καλή τακτική δολοφόνου το ότι έπαιξε την κάρτα η Ριρίκα,αλλά υπάρχει και το πιθανό σενάριο απλώς να την κράτησε ως πολίτης,για να την ρίξει την κατάλληλη στιγμή. Που για μένα είναι κάπως πιο πιθανό αυτή την στιγμή. Αλλά όταν θα έχω χρόνο θα ξαναδιαβάσω τα πόστς που έκανε η Ριρίκα και θα πώ κάποιες σκέψεις μου.

Βασικά η επαναφορά του Γιάννη, θα μπορούσε να ήταν και απλό λάθος ή αφέλεια... Η δεύτερη κάρτα είναι αυτή που με παραξενεύει παραπάνω...

Eπίσης το ότι αναφέρθηκε στο δίδυμο Alchemist και Demlogic,μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον,γιατί όντως δεν έχουμε ασχοληθεί καθόλου μαζί τους.. Ειδικά ο Dem π.χ. θεωρούσα ότι ως παίκτης -και με την λογική ότι οι δολοφόνοι,κάποιες φορές βγάζουν εντελώς άκυρα άτομα- ήταν πολύ απλό πράγμα το να βγεί εξ'αρχής. Αλλά παρ'όλα αυτά παραμένει μέσα,δρά ανενόχλητος και δεν έχει κάνει και καμία απουσία btw. Μωρέ μπράβο. :P

Κάτι παίζει και με αυτούς, αλλά δεν ξέρω τι...

Όσο φια την ψήφο μου,δεν έχω αρκετά στοιχεία ακόμα για να δώσω σε κάποιον σίγουρα,για αυτό και θα ψηφίσω ότι και χθές,τον Μαυρούλη,αν και πιστεύω ότι το ενδιαφέρον θα είναι να δούμε τι έχουν να μας πούν όσοι δεν έχουν ισχυρή συμμετοχή αυτές τις μέρες.. Πάντως,ο Demlogic,έχει αρχίσει να μου φαίνεται κάπως καλό σενάριο και είναι καλό που η Ριρίκα έδωσε κάποια "τροφή για σκέψη" που λέει και ο Ακριβός. :P Ωστόσο,θέλω να δώ τι θα ψηφίσει και σήμερα και αναλόγως θα δώ. Αν έχω χρόνο ίσως αλλάξω την ψήφο μου και σε αυτόν,βλέπουμε.

Δηλαδή, εσύ δεν είσαι σίγουρη για Μαυρούλη;;

Επειδή προσπαθώ να βγάλω το γατί και τη Ριρίκα;
Γι αυτό;
Είπαμε ίσως έκανα λάθος που έκαψα τη Μελανία αλλά τι άλλο ύποπτο έχω κάνει;
Τουλάχιστον σε βαθμό να επαναφέρω κάποιον μαφιόζο ή να τελείωσω έναν αθώο...
Επειδή ήμουν στην αρχή λίγο άστοχος στις προβλέψεις μου;
Ποιος ήταν ολόσωστος;
Ή επειδή σήμερα μιλούσα λίγο;
Είδες ότι τώρα που μίλησαν ριρίκα και το γατί άρχισα να ξαναποστάρω...

ps. Αναμένω post απ τον Αλχ

Γιατί πήγες να πετάξεις έξω τον Μαυρούλη κι όχι την δολοφόνο Ζωή, την τελευταία στιγμή... Ας το άφηνες στην παράταση αν ήταν...

Σαν υπονοούμενο ακούστηκε αυτό.
Αλλά δεν παίζει. :P

Όχι δεν ήταν υπονοούμενο...

Λοιπόν επειδή είμαι από κινητό και δυσκολεύομαι να κάνω παραθέσεις θα απαντήσω ονομαστικά:

Ακριβέ: Το παραδέχομαι ότι έχω κάνει χοντρές βλακείες, το είπα και στο προηγούμενο ποστ.

Έλενα: Η κάρτα μου ήρθε Κυριακή και την έριξα Δεύτερα, αν παρατηρήσεις είχα παίξει τις 2 προηγούμενες μου.

Και κάτι ακόμα, χθες ζητάγατε τυμβωρυχία σε Φρικ ή Μάρω, δε λέγατε σε ποιον συγκεκριμένα και ένας δύο δε θυμάμαι ποιοί ήταν νομίζω ο ένας ήταν ο Ντεμ, έλεγαν σε Φρικ, δηλαδή συγνώμη που το λέω αλλά να ήσαστε και εσείς ξεκάθαροι, δεν ήταν μονάχα δικιά μου η ευθύνη και τουλάχιστον τη δικιά μου βλακεία την έχω παραδεχτεί.

Εγώ δεν πρόκειται να έλεγα που ακριβώς, γιατί ήθελα να δω αυτό το πράγμα. Που θα την ρίξει αυτός που την είχε...:redface:

Ο Τσαφ δεν ψηφίζει?

Θα ψηφίσει... Το σκέφτεται ακόμη...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Α και κάτι που ξέρω και ίσως θα έπρεπε να ξέρετε και εσείς, ο Ντεμ και ο Αλχ δε χωνεύονται μεταξύ τους για αυτό λογικά και όλα αυτα που γίνονται εδώ. Ο Ντεμ παντού τρολλάρει τον Αλχ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Για την ψήφο μου, θα παίξω λίγο περίεργα... Αλλά θέλω να κόψω αντιδράσεις :redface:

Demlogic
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.
Κλασικά, το θεματάκι ανοίγει 20:05 και ψηφίζετε μέχρι τις 20:10, για 5 λεπτά δηλαδή μετά την ώρα που ανοίγει το θέμα. Όνομα παίκτη χωρίς αιτιολόγηση και όχι ψιλή κουβεντούλα και σχολιασμό. Ατά. :redface:

Λίστα για Τρίτη 03/07
  1. aegloswen -> MAYROULIS
  2. Alchemist -> Demlogic
  3. blue_butterfly -> dimijim
  4. Demlogic
  5. dimijim -> MAYROULIS
  6. Libertus
  7. MAYROULIS -> dimijim
  8. SparklingGrey -> MAYROULIS
  9. tsarachaf -> Demlogic
Ψήφοι
3 MAYROULIS
2 Demlogic
2 dimijim
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
aegloswen: #1
blue_butterfly: #1
Eileen: #1, #2
Elena Kr: #1
love_angel: #1, #2, #3
MAYROULIS:#1
Noisette: #1
SparklingGrey: #1
Guest 278211: #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.
Κι επειδή με ρώτησαν ήδη 2 φορές, ο Libertus έχει δικαίωμα αλλαγής ψήφου, τυπικά έχει ήδη ψηφίσει. ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Demlogic.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.
Λίστα για Τρίτη 03/07
  1. aegloswen -> MAYROULIS
  2. Alchemist -> Demlogic
  3. blue_butterfly -> dimijim
  4. Demlogic
  5. dimijim -> MAYROULIS
  6. Libertus -> Demlogic
  7. MAYROULIS -> dimijim
  8. SparklingGrey -> MAYROULIS
  9. tsarachaf -> Demlogic
Ψήφοι
3 MAYROULIS
3 Demlogic
2 dimijim
Η χώρα των φαντασμάτων
Οριστικές αποχωρήσεις
Απουσίες
aegloswen: #1
blue_butterfly: #1
Eileen: #1, #2
Elena Kr: #1
love_angel: #1, #2, #3
MAYROULIS:#1
Noisette: #1
SparklingGrey: #1
Guest 278211: #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Να εξηγηθώ: ψήφισα demlogic, γιατί απ' ότι φαίνεται δε θα ξαναμπεί στο παιχνίδι.Και είναι προτιμότερο να φύγει αυτός τώρα, απ' το να φύγουν δύο μαζί (Mauroulis+Dem).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Άννα, γιατί ισοψηφία? Αφού ο Σπαρκ ψήφισε Μαυρούλη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top