Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 18:51 Ο Mercury έγραψε: #81 13-04-12 18:51 Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ο Μερκ τώρα ή κάνει αυτό που έκανα κι εγώ στο πρώτο παλέρμο που ήμουν δολοφόνος,ρωτούσα συνεχως για να φανω αθωος, ή ρωτάει επειδη πραγματικα δεν ξερει. Εμένα πάντως ύποπτος δε μου φαίνεται προς το παρον. Click για ανάπτυξη... Παιδιά,πραγματικά δεν ξέρω,και είμαι/ήμουν λιγάκι στα χαμένα. Ψήφισα νωρίς σήμερα,γιατί ήμουν αρκετά χάλια το πρωί,και δεν ήξερα πως και άν θα ήμουν καλά μέχρι τις 8 το βράδυ. Βέβαια μπορεί και να μπλοφάρω,αλλά το αφήνω στην δικιά σας κρίση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 18:53 Ο Τάσος97 έγραψε: #82 13-04-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Βέβαια μπορεί και να μπλοφάρω,αλλά το αφήνω στην δικιά σας κρίση. Click για ανάπτυξη... μερκ χαρηκα που σε γνωρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 18:56 Η MissKit έγραψε: #83 13-04-12 18:56 Ψηφοφορία για Παρασκευή 13/04 amalia6 -> Πουλάκι blue_butterfly -> cr7 cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! -> ~~~Melania~~~ katerina16 -> amalia6 MAYROULIS -> Mercury ~~~Melania~~~ -> jj! Mercury -> Πατρεύς Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony -> Τάσος97 Τάσος97 tsarachaf - MAYROULIS Ψηφίζουμε με μεγάλα και έντονα γράμματα. Ψήφοι 1 amalia6 1 cr7 1 jj! 1 MAYROULIS 1 ~~~Melania~~~ 1 Mercury 1 Πατρεύς 1 Πουλάκι 1 Τάσος97 Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) Καμία, όλοι είστε πολύ καλά παιδάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Απριλίου 2012 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 19:51 Η Drama Prinzessin: #84 13-04-12 19:51 Ψηφίζω Sofia Loony, γιατί από το πρώτο της ποστ ψηφίζει χωρίς να έχει μιλήσει πιο πριν. Και ψηφίζει τον Τάσο, επειδή ήταν δολοφόνος σε προηγούμενο παλέρμο, που δεν στέκει. Τεσπα, τωρα μπαίνουμε σε λεπτομέρειες, γιατί δεν βλέπουμε προφανή ύποπτα στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 19:53 Ο Τάσος97 έγραψε: #85 13-04-12 19:53 Συγγνωμη που αργησα.. Χιλια συγγνωμη... Λοιπον μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα να ψηφίσω την ~~Μελανια~~. Ο λόγος αυτα που παίχτηκαν στην 3η σελιδα αν θυμαμαι καλα ότι εγω θελω να κρυφτω πίσω από τσακωμους και η ιδια παραμενει ουδετερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 19:56 Η MissKit έγραψε: #86 13-04-12 19:56 Ψηφοφορία για Παρασκευή 13/04 amalia6 -> Πουλάκι blue_butterfly -> cr7 cr7 Drama Prinzessin -> Sofia Loony Elena Kr jj! -> ~~~Melania~~~ katerina16 -> amalia6 MAYROULIS -> Mercury ~~~Melania~~~ -> jj! Mercury -> Πατρεύς Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony -> Τάσος97 Τάσος97 -> ~~~Melania~~~ tsarachaf - MAYROULIS Ψηφίζουμε με μεγάλα και έντονα γράμματα. Ψήφοι 2 ~~~Melania~~~ 1 amalia6 1 cr7 1 jj! 1 MAYROULIS 1 Mercury 1 Πατρεύς 1 Πουλάκι 1 Sofia Loony 1 Τάσος97 Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) Καμία, όλοι είστε πολύ καλά παιδάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Απριλίου 2012 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:05 Η MissKit έγραψε: #87 13-04-12 20:05 Έχετε περιθώριο από τις 20:05 ως τις 20:10 να αλλάξετε την ψήφο σας χωρίς αιτιολόγηση. Δικαίωμα ψήφου εδώ έχουν μόνο όσοι έχουν ήδη ψηφίσει. Ήσαστε όλοι πολύ αποφασισμένοι βλέπω, επομένως η ~~~Melania~~~ μας λέει τα τελευταία της λογάκια και παίρνει εισιτήριο για τη χώρα των φαντασμάτων. Το παιχνίδι θα διακοπεί φυσικά για τι Σ/Κ. Θα συνεχίσουμε από τη Δευτέρα. Καλό Πάσχα σε όσους φύγουν, όσοι μείνετε να χαζολογάτε θα με έχετε παρέα, οπότε δε σας εύχομαι από τώρα. Για όσους δρουν τη νύχτα να γνωρίζουν πως έχουν περιθώριο αποστολής μηνύματος στη ΣΕ μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας στις 03:00 π.μ., ωστόσο μπορούν να ξεκινήσουν και σήμερα αν το επιθυμούν. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Απριλίου 2012 Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:47 Ο Psychologist: #88 14-04-12 00:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παιδάκια, να ξέρετε πως η ουσία του παιχνιδιού βρίσκεται ΕΔΩ, στο θέμα του Παλέρμο και όχι σε τυχόν προσωπικές συνομιλίες σε chat και πιμίζ. Προσέξτε πολύ τι λέτε, μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να ακούτε την Κιτ και τον Γιώργη.Γειά σας και από μένα λοιπόν.Είμαι ο νέος κρυφός ρόλος .Με έχει προσλάβει η ΣΕ να παρακολουθώ την ψυχολογική τους ισσοροπία.Παρακαλώ μην μου τους στρεσάρετε Τρολ μοντ οφφ.Καλό παιχνίδι να έχετε όλοι.Αρπάζω ποπ κορν και θα σας παρακολουθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:53 Η Εχέμυθη έγραψε: #89 14-04-12 00:53 Παιδια γεια σας...Ειχα δηλωσει κι εγω συμμετοχη και ειλικρινα λυπαμαι που δε μπορω να παιξω...Ειχε και ωραιες συμμετοχες αυτο το Παλερμο.Αν αρχιζε μια εβδομαδα πριν τοτε ναι θα μπορουσα αλλα απο Δευτερα θα ειμαι Αθηνα και θα μου ειναι αρκετα δυσκολο...Συγνωμη και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 01:00 Ο Γιώργος έγραψε: #90 14-04-12 01:00 Ας ετοιμάσουμε και της Δευτέρας. Η Έλενα παραμένει μέσα και αν είναι θα βγει την Δευτέρα από απουσίες. Ψηφοφορία για Δευτέρα 16/04 amalia6 blue_butterfly cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! katerina16 MAYROULIS Mercury Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony Τάσος97 tsarachaf Ψηφίζουμε με μεγάλα και έντονα γράμματα. Ψήφοι Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) 1 cr7 (13/04) 1 Elena Kr (13/04) 1 Πατρεύς (13/04) Αποχωρήσεις ~~~Melania~~~ (Ψηφοφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 01:10 Η MissKit έγραψε: #91 14-04-12 01:10 Fixed Ψηφοφορία για Δευτέρα 16/04 amalia6 blue_butterfly cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! katerina16 MAYROULIS Mercury Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) cr7: #1 ElenaKr: #1 Πατρεύς: #1 Πουλάκι: #1 silent song: #1 Η χώρα των Φαντασμάτων ~~~Melania~~~ - Ψηφοφορία 13/04 Αποχωρήσεις Λοιπές ενέργειες παικτών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 09:59 Ο MAYROULIS: #92 14-04-12 09:59 καλημέρα! οι δολοφόνοι μάλλον σχεδιάζουν, γιατί πολλή ησυχία βλέπω... εντάξει, η απλώς κοιμούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:48 Η blue_butterfly: #93 14-04-12 11:48 Καλημέρα παιδιά^^ Όντως πολλή ησυχία αλλά μπορεί να έχουν πάει και διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #94 14-04-12 12:08 μαλιστα. Πρωτη φορα παίζω παλέρμο με τοση ησυχια. Wow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:25 Ο MAYROULIS: #95 14-04-12 13:25 γιατί δε μιλάτε; σχεδιάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:26 Ο tsarachaf: #96 14-04-12 13:26 Πωωωω... Έχουν πέσει πολλές ντροπές, βέβαια παίζει και κάποιοι να λείπουν, γιατί ξεκινήσαμε και μεγάλη Παρασκευή... Η Μελανία πιστεύω έφυγε τζάμπα και έγινε ακριβώς αυτό που φοβόταν ο Τάσος, αλλά όπως και να χει κάπως έτσι πάει στους πρώτους γύρους και το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει και πολλές ιδιαιτερότητες... Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Υγ. Υποθέστε ότι από το βράδυ μέχρι και την ολοκλήρωση του επόμενου γύρου είμαι πιωμένος κι ότι οι εμφανίσεις μου θα γίνονται μόνο σε στιγμές διαύγειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Γιώργος έγραψε: #97 14-04-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Click για ανάπτυξη... Πάγια τακτική που την εφαρμόζουμε σε όλα τα Παλέρμο: αν θες να φύγεις απλά μείνε από απουσίες, εμείς δεν αφαιρούμε κανέναν. Το πώς θα το χειριστείτε εσείς (αν θα ψηφίσετε ένα παίχτη που έχει δηλώσει ότι φεύγει) και το κατά πόσον θα στοχοποιήσετε τυχόν άτομα που ψηφίζουν ένα παίχτη που ούτως ή άλλως θα βγει, είναι δικό σας θέμα - και δίνει και θέαμα σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:58 Η ~Melania~: #98 14-04-12 13:58 Μπορώ να πω τώρα τα τελευταία λόγια??? Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πώς σου ήρθε ότι είμαι "αγαθός"; Click για ανάπτυξη... Δεν σου απάντησα χτες γιατί είχα πάει εκκλησία.... Είχα πει στην Ριρίκα ότι θα ψηφίσω και θα βγω... Συγγνώμη!! Δεν ξέρω μου είχες μπει στο μάτι από την αρχή... Τέλος πάντων! Δεν λέω το ρόλο που είχα ε? Αλλά μπορώ να πω ότι βγήκα στο πρώτο μου παιχνίδι τζάμπα Χαχαχα δεν πειράζει θα σας παρακολουθώ [και jj! : εσένα θα σε έχω μονίμως στο μάτι...) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:16 Ο MAYROULIS: #99 14-04-12 14:16 δεν βγήκες τελείως από το παιχνίδι. κάποιος μπορεί να σε ξαναφέρει πίσω αν έχει την κάρτα νεκροφάνεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 16:34 Η MissKit έγραψε: #100 14-04-12 16:34 Είναι τέρμα ήσυχο το Παλέρμο. Μήπως βαριέστε; Έπρεπε να γίνει ένα βρε παιδιά να εκτίσουν την ποινή τους τα δυο παιδιά που ήταν αποκλεισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Τάσος97: Ο Μερκ τώρα ή κάνει αυτό που έκανα κι εγώ στο πρώτο παλέρμο που ήμουν δολοφόνος,ρωτούσα συνεχως για να φανω αθωος, ή ρωτάει επειδη πραγματικα δεν ξερει. Εμένα πάντως ύποπτος δε μου φαίνεται προς το παρον. Click για ανάπτυξη... Παιδιά,πραγματικά δεν ξέρω,και είμαι/ήμουν λιγάκι στα χαμένα. Ψήφισα νωρίς σήμερα,γιατί ήμουν αρκετά χάλια το πρωί,και δεν ήξερα πως και άν θα ήμουν καλά μέχρι τις 8 το βράδυ. Βέβαια μπορεί και να μπλοφάρω,αλλά το αφήνω στην δικιά σας κρίση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 18:53 Ο Τάσος97 έγραψε: #82 13-04-12 18:53 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Βέβαια μπορεί και να μπλοφάρω,αλλά το αφήνω στην δικιά σας κρίση. Click για ανάπτυξη... μερκ χαρηκα που σε γνωρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 18:56 Η MissKit έγραψε: #83 13-04-12 18:56 Ψηφοφορία για Παρασκευή 13/04 amalia6 -> Πουλάκι blue_butterfly -> cr7 cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! -> ~~~Melania~~~ katerina16 -> amalia6 MAYROULIS -> Mercury ~~~Melania~~~ -> jj! Mercury -> Πατρεύς Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony -> Τάσος97 Τάσος97 tsarachaf - MAYROULIS Ψηφίζουμε με μεγάλα και έντονα γράμματα. Ψήφοι 1 amalia6 1 cr7 1 jj! 1 MAYROULIS 1 ~~~Melania~~~ 1 Mercury 1 Πατρεύς 1 Πουλάκι 1 Τάσος97 Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) Καμία, όλοι είστε πολύ καλά παιδάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Απριλίου 2012 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 19:51 Η Drama Prinzessin: #84 13-04-12 19:51 Ψηφίζω Sofia Loony, γιατί από το πρώτο της ποστ ψηφίζει χωρίς να έχει μιλήσει πιο πριν. Και ψηφίζει τον Τάσο, επειδή ήταν δολοφόνος σε προηγούμενο παλέρμο, που δεν στέκει. Τεσπα, τωρα μπαίνουμε σε λεπτομέρειες, γιατί δεν βλέπουμε προφανή ύποπτα στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 19:53 Ο Τάσος97 έγραψε: #85 13-04-12 19:53 Συγγνωμη που αργησα.. Χιλια συγγνωμη... Λοιπον μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα να ψηφίσω την ~~Μελανια~~. Ο λόγος αυτα που παίχτηκαν στην 3η σελιδα αν θυμαμαι καλα ότι εγω θελω να κρυφτω πίσω από τσακωμους και η ιδια παραμενει ουδετερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 19:56 Η MissKit έγραψε: #86 13-04-12 19:56 Ψηφοφορία για Παρασκευή 13/04 amalia6 -> Πουλάκι blue_butterfly -> cr7 cr7 Drama Prinzessin -> Sofia Loony Elena Kr jj! -> ~~~Melania~~~ katerina16 -> amalia6 MAYROULIS -> Mercury ~~~Melania~~~ -> jj! Mercury -> Πατρεύς Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony -> Τάσος97 Τάσος97 -> ~~~Melania~~~ tsarachaf - MAYROULIS Ψηφίζουμε με μεγάλα και έντονα γράμματα. Ψήφοι 2 ~~~Melania~~~ 1 amalia6 1 cr7 1 jj! 1 MAYROULIS 1 Mercury 1 Πατρεύς 1 Πουλάκι 1 Sofia Loony 1 Τάσος97 Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) Καμία, όλοι είστε πολύ καλά παιδάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Απριλίου 2012 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:05 Η MissKit έγραψε: #87 13-04-12 20:05 Έχετε περιθώριο από τις 20:05 ως τις 20:10 να αλλάξετε την ψήφο σας χωρίς αιτιολόγηση. Δικαίωμα ψήφου εδώ έχουν μόνο όσοι έχουν ήδη ψηφίσει. Ήσαστε όλοι πολύ αποφασισμένοι βλέπω, επομένως η ~~~Melania~~~ μας λέει τα τελευταία της λογάκια και παίρνει εισιτήριο για τη χώρα των φαντασμάτων. Το παιχνίδι θα διακοπεί φυσικά για τι Σ/Κ. Θα συνεχίσουμε από τη Δευτέρα. Καλό Πάσχα σε όσους φύγουν, όσοι μείνετε να χαζολογάτε θα με έχετε παρέα, οπότε δε σας εύχομαι από τώρα. Για όσους δρουν τη νύχτα να γνωρίζουν πως έχουν περιθώριο αποστολής μηνύματος στη ΣΕ μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας στις 03:00 π.μ., ωστόσο μπορούν να ξεκινήσουν και σήμερα αν το επιθυμούν. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Απριλίου 2012 Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:47 Ο Psychologist: #88 14-04-12 00:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παιδάκια, να ξέρετε πως η ουσία του παιχνιδιού βρίσκεται ΕΔΩ, στο θέμα του Παλέρμο και όχι σε τυχόν προσωπικές συνομιλίες σε chat και πιμίζ. Προσέξτε πολύ τι λέτε, μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να ακούτε την Κιτ και τον Γιώργη.Γειά σας και από μένα λοιπόν.Είμαι ο νέος κρυφός ρόλος .Με έχει προσλάβει η ΣΕ να παρακολουθώ την ψυχολογική τους ισσοροπία.Παρακαλώ μην μου τους στρεσάρετε Τρολ μοντ οφφ.Καλό παιχνίδι να έχετε όλοι.Αρπάζω ποπ κορν και θα σας παρακολουθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:53 Η Εχέμυθη έγραψε: #89 14-04-12 00:53 Παιδια γεια σας...Ειχα δηλωσει κι εγω συμμετοχη και ειλικρινα λυπαμαι που δε μπορω να παιξω...Ειχε και ωραιες συμμετοχες αυτο το Παλερμο.Αν αρχιζε μια εβδομαδα πριν τοτε ναι θα μπορουσα αλλα απο Δευτερα θα ειμαι Αθηνα και θα μου ειναι αρκετα δυσκολο...Συγνωμη και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 01:00 Ο Γιώργος έγραψε: #90 14-04-12 01:00 Ας ετοιμάσουμε και της Δευτέρας. Η Έλενα παραμένει μέσα και αν είναι θα βγει την Δευτέρα από απουσίες. Ψηφοφορία για Δευτέρα 16/04 amalia6 blue_butterfly cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! katerina16 MAYROULIS Mercury Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony Τάσος97 tsarachaf Ψηφίζουμε με μεγάλα και έντονα γράμματα. Ψήφοι Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) 1 cr7 (13/04) 1 Elena Kr (13/04) 1 Πατρεύς (13/04) Αποχωρήσεις ~~~Melania~~~ (Ψηφοφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 01:10 Η MissKit έγραψε: #91 14-04-12 01:10 Fixed Ψηφοφορία για Δευτέρα 16/04 amalia6 blue_butterfly cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! katerina16 MAYROULIS Mercury Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) cr7: #1 ElenaKr: #1 Πατρεύς: #1 Πουλάκι: #1 silent song: #1 Η χώρα των Φαντασμάτων ~~~Melania~~~ - Ψηφοφορία 13/04 Αποχωρήσεις Λοιπές ενέργειες παικτών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 09:59 Ο MAYROULIS: #92 14-04-12 09:59 καλημέρα! οι δολοφόνοι μάλλον σχεδιάζουν, γιατί πολλή ησυχία βλέπω... εντάξει, η απλώς κοιμούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:48 Η blue_butterfly: #93 14-04-12 11:48 Καλημέρα παιδιά^^ Όντως πολλή ησυχία αλλά μπορεί να έχουν πάει και διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #94 14-04-12 12:08 μαλιστα. Πρωτη φορα παίζω παλέρμο με τοση ησυχια. Wow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:25 Ο MAYROULIS: #95 14-04-12 13:25 γιατί δε μιλάτε; σχεδιάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:26 Ο tsarachaf: #96 14-04-12 13:26 Πωωωω... Έχουν πέσει πολλές ντροπές, βέβαια παίζει και κάποιοι να λείπουν, γιατί ξεκινήσαμε και μεγάλη Παρασκευή... Η Μελανία πιστεύω έφυγε τζάμπα και έγινε ακριβώς αυτό που φοβόταν ο Τάσος, αλλά όπως και να χει κάπως έτσι πάει στους πρώτους γύρους και το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει και πολλές ιδιαιτερότητες... Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Υγ. Υποθέστε ότι από το βράδυ μέχρι και την ολοκλήρωση του επόμενου γύρου είμαι πιωμένος κι ότι οι εμφανίσεις μου θα γίνονται μόνο σε στιγμές διαύγειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Γιώργος έγραψε: #97 14-04-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Click για ανάπτυξη... Πάγια τακτική που την εφαρμόζουμε σε όλα τα Παλέρμο: αν θες να φύγεις απλά μείνε από απουσίες, εμείς δεν αφαιρούμε κανέναν. Το πώς θα το χειριστείτε εσείς (αν θα ψηφίσετε ένα παίχτη που έχει δηλώσει ότι φεύγει) και το κατά πόσον θα στοχοποιήσετε τυχόν άτομα που ψηφίζουν ένα παίχτη που ούτως ή άλλως θα βγει, είναι δικό σας θέμα - και δίνει και θέαμα σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:58 Η ~Melania~: #98 14-04-12 13:58 Μπορώ να πω τώρα τα τελευταία λόγια??? Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πώς σου ήρθε ότι είμαι "αγαθός"; Click για ανάπτυξη... Δεν σου απάντησα χτες γιατί είχα πάει εκκλησία.... Είχα πει στην Ριρίκα ότι θα ψηφίσω και θα βγω... Συγγνώμη!! Δεν ξέρω μου είχες μπει στο μάτι από την αρχή... Τέλος πάντων! Δεν λέω το ρόλο που είχα ε? Αλλά μπορώ να πω ότι βγήκα στο πρώτο μου παιχνίδι τζάμπα Χαχαχα δεν πειράζει θα σας παρακολουθώ [και jj! : εσένα θα σε έχω μονίμως στο μάτι...) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:16 Ο MAYROULIS: #99 14-04-12 14:16 δεν βγήκες τελείως από το παιχνίδι. κάποιος μπορεί να σε ξαναφέρει πίσω αν έχει την κάρτα νεκροφάνεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 16:34 Η MissKit έγραψε: #100 14-04-12 16:34 Είναι τέρμα ήσυχο το Παλέρμο. Μήπως βαριέστε; Έπρεπε να γίνει ένα βρε παιδιά να εκτίσουν την ποινή τους τα δυο παιδιά που ήταν αποκλεισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Βέβαια μπορεί και να μπλοφάρω,αλλά το αφήνω στην δικιά σας κρίση. Click για ανάπτυξη... μερκ χαρηκα που σε γνωρισα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 18:56 Η MissKit έγραψε: #83 13-04-12 18:56 Ψηφοφορία για Παρασκευή 13/04 amalia6 -> Πουλάκι blue_butterfly -> cr7 cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! -> ~~~Melania~~~ katerina16 -> amalia6 MAYROULIS -> Mercury ~~~Melania~~~ -> jj! Mercury -> Πατρεύς Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony -> Τάσος97 Τάσος97 tsarachaf - MAYROULIS Ψηφίζουμε με μεγάλα και έντονα γράμματα. Ψήφοι 1 amalia6 1 cr7 1 jj! 1 MAYROULIS 1 ~~~Melania~~~ 1 Mercury 1 Πατρεύς 1 Πουλάκι 1 Τάσος97 Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) Καμία, όλοι είστε πολύ καλά παιδάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Απριλίου 2012 Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 19:51 Η Drama Prinzessin: #84 13-04-12 19:51 Ψηφίζω Sofia Loony, γιατί από το πρώτο της ποστ ψηφίζει χωρίς να έχει μιλήσει πιο πριν. Και ψηφίζει τον Τάσο, επειδή ήταν δολοφόνος σε προηγούμενο παλέρμο, που δεν στέκει. Τεσπα, τωρα μπαίνουμε σε λεπτομέρειες, γιατί δεν βλέπουμε προφανή ύποπτα στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 19:53 Ο Τάσος97 έγραψε: #85 13-04-12 19:53 Συγγνωμη που αργησα.. Χιλια συγγνωμη... Λοιπον μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα να ψηφίσω την ~~Μελανια~~. Ο λόγος αυτα που παίχτηκαν στην 3η σελιδα αν θυμαμαι καλα ότι εγω θελω να κρυφτω πίσω από τσακωμους και η ιδια παραμενει ουδετερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 19:56 Η MissKit έγραψε: #86 13-04-12 19:56 Ψηφοφορία για Παρασκευή 13/04 amalia6 -> Πουλάκι blue_butterfly -> cr7 cr7 Drama Prinzessin -> Sofia Loony Elena Kr jj! -> ~~~Melania~~~ katerina16 -> amalia6 MAYROULIS -> Mercury ~~~Melania~~~ -> jj! Mercury -> Πατρεύς Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony -> Τάσος97 Τάσος97 -> ~~~Melania~~~ tsarachaf - MAYROULIS Ψηφίζουμε με μεγάλα και έντονα γράμματα. Ψήφοι 2 ~~~Melania~~~ 1 amalia6 1 cr7 1 jj! 1 MAYROULIS 1 Mercury 1 Πατρεύς 1 Πουλάκι 1 Sofia Loony 1 Τάσος97 Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) Καμία, όλοι είστε πολύ καλά παιδάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Απριλίου 2012 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:05 Η MissKit έγραψε: #87 13-04-12 20:05 Έχετε περιθώριο από τις 20:05 ως τις 20:10 να αλλάξετε την ψήφο σας χωρίς αιτιολόγηση. Δικαίωμα ψήφου εδώ έχουν μόνο όσοι έχουν ήδη ψηφίσει. Ήσαστε όλοι πολύ αποφασισμένοι βλέπω, επομένως η ~~~Melania~~~ μας λέει τα τελευταία της λογάκια και παίρνει εισιτήριο για τη χώρα των φαντασμάτων. Το παιχνίδι θα διακοπεί φυσικά για τι Σ/Κ. Θα συνεχίσουμε από τη Δευτέρα. Καλό Πάσχα σε όσους φύγουν, όσοι μείνετε να χαζολογάτε θα με έχετε παρέα, οπότε δε σας εύχομαι από τώρα. Για όσους δρουν τη νύχτα να γνωρίζουν πως έχουν περιθώριο αποστολής μηνύματος στη ΣΕ μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας στις 03:00 π.μ., ωστόσο μπορούν να ξεκινήσουν και σήμερα αν το επιθυμούν. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Απριλίου 2012 Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:47 Ο Psychologist: #88 14-04-12 00:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παιδάκια, να ξέρετε πως η ουσία του παιχνιδιού βρίσκεται ΕΔΩ, στο θέμα του Παλέρμο και όχι σε τυχόν προσωπικές συνομιλίες σε chat και πιμίζ. Προσέξτε πολύ τι λέτε, μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να ακούτε την Κιτ και τον Γιώργη.Γειά σας και από μένα λοιπόν.Είμαι ο νέος κρυφός ρόλος .Με έχει προσλάβει η ΣΕ να παρακολουθώ την ψυχολογική τους ισσοροπία.Παρακαλώ μην μου τους στρεσάρετε Τρολ μοντ οφφ.Καλό παιχνίδι να έχετε όλοι.Αρπάζω ποπ κορν και θα σας παρακολουθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:53 Η Εχέμυθη έγραψε: #89 14-04-12 00:53 Παιδια γεια σας...Ειχα δηλωσει κι εγω συμμετοχη και ειλικρινα λυπαμαι που δε μπορω να παιξω...Ειχε και ωραιες συμμετοχες αυτο το Παλερμο.Αν αρχιζε μια εβδομαδα πριν τοτε ναι θα μπορουσα αλλα απο Δευτερα θα ειμαι Αθηνα και θα μου ειναι αρκετα δυσκολο...Συγνωμη και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 01:00 Ο Γιώργος έγραψε: #90 14-04-12 01:00 Ας ετοιμάσουμε και της Δευτέρας. Η Έλενα παραμένει μέσα και αν είναι θα βγει την Δευτέρα από απουσίες. Ψηφοφορία για Δευτέρα 16/04 amalia6 blue_butterfly cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! katerina16 MAYROULIS Mercury Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony Τάσος97 tsarachaf Ψηφίζουμε με μεγάλα και έντονα γράμματα. Ψήφοι Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) 1 cr7 (13/04) 1 Elena Kr (13/04) 1 Πατρεύς (13/04) Αποχωρήσεις ~~~Melania~~~ (Ψηφοφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 01:10 Η MissKit έγραψε: #91 14-04-12 01:10 Fixed Ψηφοφορία για Δευτέρα 16/04 amalia6 blue_butterfly cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! katerina16 MAYROULIS Mercury Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) cr7: #1 ElenaKr: #1 Πατρεύς: #1 Πουλάκι: #1 silent song: #1 Η χώρα των Φαντασμάτων ~~~Melania~~~ - Ψηφοφορία 13/04 Αποχωρήσεις Λοιπές ενέργειες παικτών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 09:59 Ο MAYROULIS: #92 14-04-12 09:59 καλημέρα! οι δολοφόνοι μάλλον σχεδιάζουν, γιατί πολλή ησυχία βλέπω... εντάξει, η απλώς κοιμούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:48 Η blue_butterfly: #93 14-04-12 11:48 Καλημέρα παιδιά^^ Όντως πολλή ησυχία αλλά μπορεί να έχουν πάει και διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #94 14-04-12 12:08 μαλιστα. Πρωτη φορα παίζω παλέρμο με τοση ησυχια. Wow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:25 Ο MAYROULIS: #95 14-04-12 13:25 γιατί δε μιλάτε; σχεδιάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:26 Ο tsarachaf: #96 14-04-12 13:26 Πωωωω... Έχουν πέσει πολλές ντροπές, βέβαια παίζει και κάποιοι να λείπουν, γιατί ξεκινήσαμε και μεγάλη Παρασκευή... Η Μελανία πιστεύω έφυγε τζάμπα και έγινε ακριβώς αυτό που φοβόταν ο Τάσος, αλλά όπως και να χει κάπως έτσι πάει στους πρώτους γύρους και το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει και πολλές ιδιαιτερότητες... Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Υγ. Υποθέστε ότι από το βράδυ μέχρι και την ολοκλήρωση του επόμενου γύρου είμαι πιωμένος κι ότι οι εμφανίσεις μου θα γίνονται μόνο σε στιγμές διαύγειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Γιώργος έγραψε: #97 14-04-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Click για ανάπτυξη... Πάγια τακτική που την εφαρμόζουμε σε όλα τα Παλέρμο: αν θες να φύγεις απλά μείνε από απουσίες, εμείς δεν αφαιρούμε κανέναν. Το πώς θα το χειριστείτε εσείς (αν θα ψηφίσετε ένα παίχτη που έχει δηλώσει ότι φεύγει) και το κατά πόσον θα στοχοποιήσετε τυχόν άτομα που ψηφίζουν ένα παίχτη που ούτως ή άλλως θα βγει, είναι δικό σας θέμα - και δίνει και θέαμα σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:58 Η ~Melania~: #98 14-04-12 13:58 Μπορώ να πω τώρα τα τελευταία λόγια??? Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πώς σου ήρθε ότι είμαι "αγαθός"; Click για ανάπτυξη... Δεν σου απάντησα χτες γιατί είχα πάει εκκλησία.... Είχα πει στην Ριρίκα ότι θα ψηφίσω και θα βγω... Συγγνώμη!! Δεν ξέρω μου είχες μπει στο μάτι από την αρχή... Τέλος πάντων! Δεν λέω το ρόλο που είχα ε? Αλλά μπορώ να πω ότι βγήκα στο πρώτο μου παιχνίδι τζάμπα Χαχαχα δεν πειράζει θα σας παρακολουθώ [και jj! : εσένα θα σε έχω μονίμως στο μάτι...) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:16 Ο MAYROULIS: #99 14-04-12 14:16 δεν βγήκες τελείως από το παιχνίδι. κάποιος μπορεί να σε ξαναφέρει πίσω αν έχει την κάρτα νεκροφάνεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 16:34 Η MissKit έγραψε: #100 14-04-12 16:34 Είναι τέρμα ήσυχο το Παλέρμο. Μήπως βαριέστε; Έπρεπε να γίνει ένα βρε παιδιά να εκτίσουν την ποινή τους τα δυο παιδιά που ήταν αποκλεισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφοφορία για Παρασκευή 13/04 amalia6 -> Πουλάκι blue_butterfly -> cr7 cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! -> ~~~Melania~~~ katerina16 -> amalia6 MAYROULIS -> Mercury ~~~Melania~~~ -> jj! Mercury -> Πατρεύς Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony -> Τάσος97 Τάσος97 tsarachaf - MAYROULIS Ψηφίζουμε με μεγάλα και έντονα γράμματα. Ψήφοι 1 amalia6 1 cr7 1 jj! 1 MAYROULIS 1 ~~~Melania~~~ 1 Mercury 1 Πατρεύς 1 Πουλάκι 1 Τάσος97 Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) Καμία, όλοι είστε πολύ καλά παιδάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin Περιβόητο μέλος Η Drama Prinzessin δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.102 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 19:51 Η Drama Prinzessin: #84 13-04-12 19:51 Ψηφίζω Sofia Loony, γιατί από το πρώτο της ποστ ψηφίζει χωρίς να έχει μιλήσει πιο πριν. Και ψηφίζει τον Τάσο, επειδή ήταν δολοφόνος σε προηγούμενο παλέρμο, που δεν στέκει. Τεσπα, τωρα μπαίνουμε σε λεπτομέρειες, γιατί δεν βλέπουμε προφανή ύποπτα στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 19:53 Ο Τάσος97 έγραψε: #85 13-04-12 19:53 Συγγνωμη που αργησα.. Χιλια συγγνωμη... Λοιπον μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα να ψηφίσω την ~~Μελανια~~. Ο λόγος αυτα που παίχτηκαν στην 3η σελιδα αν θυμαμαι καλα ότι εγω θελω να κρυφτω πίσω από τσακωμους και η ιδια παραμενει ουδετερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 19:56 Η MissKit έγραψε: #86 13-04-12 19:56 Ψηφοφορία για Παρασκευή 13/04 amalia6 -> Πουλάκι blue_butterfly -> cr7 cr7 Drama Prinzessin -> Sofia Loony Elena Kr jj! -> ~~~Melania~~~ katerina16 -> amalia6 MAYROULIS -> Mercury ~~~Melania~~~ -> jj! Mercury -> Πατρεύς Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony -> Τάσος97 Τάσος97 -> ~~~Melania~~~ tsarachaf - MAYROULIS Ψηφίζουμε με μεγάλα και έντονα γράμματα. Ψήφοι 2 ~~~Melania~~~ 1 amalia6 1 cr7 1 jj! 1 MAYROULIS 1 Mercury 1 Πατρεύς 1 Πουλάκι 1 Sofia Loony 1 Τάσος97 Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) Καμία, όλοι είστε πολύ καλά παιδάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Απριλίου 2012 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:05 Η MissKit έγραψε: #87 13-04-12 20:05 Έχετε περιθώριο από τις 20:05 ως τις 20:10 να αλλάξετε την ψήφο σας χωρίς αιτιολόγηση. Δικαίωμα ψήφου εδώ έχουν μόνο όσοι έχουν ήδη ψηφίσει. Ήσαστε όλοι πολύ αποφασισμένοι βλέπω, επομένως η ~~~Melania~~~ μας λέει τα τελευταία της λογάκια και παίρνει εισιτήριο για τη χώρα των φαντασμάτων. Το παιχνίδι θα διακοπεί φυσικά για τι Σ/Κ. Θα συνεχίσουμε από τη Δευτέρα. Καλό Πάσχα σε όσους φύγουν, όσοι μείνετε να χαζολογάτε θα με έχετε παρέα, οπότε δε σας εύχομαι από τώρα. Για όσους δρουν τη νύχτα να γνωρίζουν πως έχουν περιθώριο αποστολής μηνύματος στη ΣΕ μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας στις 03:00 π.μ., ωστόσο μπορούν να ξεκινήσουν και σήμερα αν το επιθυμούν. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Απριλίου 2012 Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:47 Ο Psychologist: #88 14-04-12 00:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παιδάκια, να ξέρετε πως η ουσία του παιχνιδιού βρίσκεται ΕΔΩ, στο θέμα του Παλέρμο και όχι σε τυχόν προσωπικές συνομιλίες σε chat και πιμίζ. Προσέξτε πολύ τι λέτε, μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να ακούτε την Κιτ και τον Γιώργη.Γειά σας και από μένα λοιπόν.Είμαι ο νέος κρυφός ρόλος .Με έχει προσλάβει η ΣΕ να παρακολουθώ την ψυχολογική τους ισσοροπία.Παρακαλώ μην μου τους στρεσάρετε Τρολ μοντ οφφ.Καλό παιχνίδι να έχετε όλοι.Αρπάζω ποπ κορν και θα σας παρακολουθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:53 Η Εχέμυθη έγραψε: #89 14-04-12 00:53 Παιδια γεια σας...Ειχα δηλωσει κι εγω συμμετοχη και ειλικρινα λυπαμαι που δε μπορω να παιξω...Ειχε και ωραιες συμμετοχες αυτο το Παλερμο.Αν αρχιζε μια εβδομαδα πριν τοτε ναι θα μπορουσα αλλα απο Δευτερα θα ειμαι Αθηνα και θα μου ειναι αρκετα δυσκολο...Συγνωμη και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 01:00 Ο Γιώργος έγραψε: #90 14-04-12 01:00 Ας ετοιμάσουμε και της Δευτέρας. Η Έλενα παραμένει μέσα και αν είναι θα βγει την Δευτέρα από απουσίες. Ψηφοφορία για Δευτέρα 16/04 amalia6 blue_butterfly cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! katerina16 MAYROULIS Mercury Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony Τάσος97 tsarachaf Ψηφίζουμε με μεγάλα και έντονα γράμματα. Ψήφοι Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) 1 cr7 (13/04) 1 Elena Kr (13/04) 1 Πατρεύς (13/04) Αποχωρήσεις ~~~Melania~~~ (Ψηφοφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 01:10 Η MissKit έγραψε: #91 14-04-12 01:10 Fixed Ψηφοφορία για Δευτέρα 16/04 amalia6 blue_butterfly cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! katerina16 MAYROULIS Mercury Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) cr7: #1 ElenaKr: #1 Πατρεύς: #1 Πουλάκι: #1 silent song: #1 Η χώρα των Φαντασμάτων ~~~Melania~~~ - Ψηφοφορία 13/04 Αποχωρήσεις Λοιπές ενέργειες παικτών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 09:59 Ο MAYROULIS: #92 14-04-12 09:59 καλημέρα! οι δολοφόνοι μάλλον σχεδιάζουν, γιατί πολλή ησυχία βλέπω... εντάξει, η απλώς κοιμούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:48 Η blue_butterfly: #93 14-04-12 11:48 Καλημέρα παιδιά^^ Όντως πολλή ησυχία αλλά μπορεί να έχουν πάει και διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #94 14-04-12 12:08 μαλιστα. Πρωτη φορα παίζω παλέρμο με τοση ησυχια. Wow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:25 Ο MAYROULIS: #95 14-04-12 13:25 γιατί δε μιλάτε; σχεδιάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:26 Ο tsarachaf: #96 14-04-12 13:26 Πωωωω... Έχουν πέσει πολλές ντροπές, βέβαια παίζει και κάποιοι να λείπουν, γιατί ξεκινήσαμε και μεγάλη Παρασκευή... Η Μελανία πιστεύω έφυγε τζάμπα και έγινε ακριβώς αυτό που φοβόταν ο Τάσος, αλλά όπως και να χει κάπως έτσι πάει στους πρώτους γύρους και το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει και πολλές ιδιαιτερότητες... Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Υγ. Υποθέστε ότι από το βράδυ μέχρι και την ολοκλήρωση του επόμενου γύρου είμαι πιωμένος κι ότι οι εμφανίσεις μου θα γίνονται μόνο σε στιγμές διαύγειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Γιώργος έγραψε: #97 14-04-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Click για ανάπτυξη... Πάγια τακτική που την εφαρμόζουμε σε όλα τα Παλέρμο: αν θες να φύγεις απλά μείνε από απουσίες, εμείς δεν αφαιρούμε κανέναν. Το πώς θα το χειριστείτε εσείς (αν θα ψηφίσετε ένα παίχτη που έχει δηλώσει ότι φεύγει) και το κατά πόσον θα στοχοποιήσετε τυχόν άτομα που ψηφίζουν ένα παίχτη που ούτως ή άλλως θα βγει, είναι δικό σας θέμα - και δίνει και θέαμα σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:58 Η ~Melania~: #98 14-04-12 13:58 Μπορώ να πω τώρα τα τελευταία λόγια??? Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πώς σου ήρθε ότι είμαι "αγαθός"; Click για ανάπτυξη... Δεν σου απάντησα χτες γιατί είχα πάει εκκλησία.... Είχα πει στην Ριρίκα ότι θα ψηφίσω και θα βγω... Συγγνώμη!! Δεν ξέρω μου είχες μπει στο μάτι από την αρχή... Τέλος πάντων! Δεν λέω το ρόλο που είχα ε? Αλλά μπορώ να πω ότι βγήκα στο πρώτο μου παιχνίδι τζάμπα Χαχαχα δεν πειράζει θα σας παρακολουθώ [και jj! : εσένα θα σε έχω μονίμως στο μάτι...) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:16 Ο MAYROULIS: #99 14-04-12 14:16 δεν βγήκες τελείως από το παιχνίδι. κάποιος μπορεί να σε ξαναφέρει πίσω αν έχει την κάρτα νεκροφάνεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 16:34 Η MissKit έγραψε: #100 14-04-12 16:34 Είναι τέρμα ήσυχο το Παλέρμο. Μήπως βαριέστε; Έπρεπε να γίνει ένα βρε παιδιά να εκτίσουν την ποινή τους τα δυο παιδιά που ήταν αποκλεισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφίζω Sofia Loony, γιατί από το πρώτο της ποστ ψηφίζει χωρίς να έχει μιλήσει πιο πριν. Και ψηφίζει τον Τάσο, επειδή ήταν δολοφόνος σε προηγούμενο παλέρμο, που δεν στέκει. Τεσπα, τωρα μπαίνουμε σε λεπτομέρειες, γιατί δεν βλέπουμε προφανή ύποπτα στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 19:53 Ο Τάσος97 έγραψε: #85 13-04-12 19:53 Συγγνωμη που αργησα.. Χιλια συγγνωμη... Λοιπον μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα να ψηφίσω την ~~Μελανια~~. Ο λόγος αυτα που παίχτηκαν στην 3η σελιδα αν θυμαμαι καλα ότι εγω θελω να κρυφτω πίσω από τσακωμους και η ιδια παραμενει ουδετερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 19:56 Η MissKit έγραψε: #86 13-04-12 19:56 Ψηφοφορία για Παρασκευή 13/04 amalia6 -> Πουλάκι blue_butterfly -> cr7 cr7 Drama Prinzessin -> Sofia Loony Elena Kr jj! -> ~~~Melania~~~ katerina16 -> amalia6 MAYROULIS -> Mercury ~~~Melania~~~ -> jj! Mercury -> Πατρεύς Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony -> Τάσος97 Τάσος97 -> ~~~Melania~~~ tsarachaf - MAYROULIS Ψηφίζουμε με μεγάλα και έντονα γράμματα. Ψήφοι 2 ~~~Melania~~~ 1 amalia6 1 cr7 1 jj! 1 MAYROULIS 1 Mercury 1 Πατρεύς 1 Πουλάκι 1 Sofia Loony 1 Τάσος97 Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) Καμία, όλοι είστε πολύ καλά παιδάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Απριλίου 2012 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:05 Η MissKit έγραψε: #87 13-04-12 20:05 Έχετε περιθώριο από τις 20:05 ως τις 20:10 να αλλάξετε την ψήφο σας χωρίς αιτιολόγηση. Δικαίωμα ψήφου εδώ έχουν μόνο όσοι έχουν ήδη ψηφίσει. Ήσαστε όλοι πολύ αποφασισμένοι βλέπω, επομένως η ~~~Melania~~~ μας λέει τα τελευταία της λογάκια και παίρνει εισιτήριο για τη χώρα των φαντασμάτων. Το παιχνίδι θα διακοπεί φυσικά για τι Σ/Κ. Θα συνεχίσουμε από τη Δευτέρα. Καλό Πάσχα σε όσους φύγουν, όσοι μείνετε να χαζολογάτε θα με έχετε παρέα, οπότε δε σας εύχομαι από τώρα. Για όσους δρουν τη νύχτα να γνωρίζουν πως έχουν περιθώριο αποστολής μηνύματος στη ΣΕ μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας στις 03:00 π.μ., ωστόσο μπορούν να ξεκινήσουν και σήμερα αν το επιθυμούν. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Απριλίου 2012 Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:47 Ο Psychologist: #88 14-04-12 00:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παιδάκια, να ξέρετε πως η ουσία του παιχνιδιού βρίσκεται ΕΔΩ, στο θέμα του Παλέρμο και όχι σε τυχόν προσωπικές συνομιλίες σε chat και πιμίζ. Προσέξτε πολύ τι λέτε, μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να ακούτε την Κιτ και τον Γιώργη.Γειά σας και από μένα λοιπόν.Είμαι ο νέος κρυφός ρόλος .Με έχει προσλάβει η ΣΕ να παρακολουθώ την ψυχολογική τους ισσοροπία.Παρακαλώ μην μου τους στρεσάρετε Τρολ μοντ οφφ.Καλό παιχνίδι να έχετε όλοι.Αρπάζω ποπ κορν και θα σας παρακολουθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:53 Η Εχέμυθη έγραψε: #89 14-04-12 00:53 Παιδια γεια σας...Ειχα δηλωσει κι εγω συμμετοχη και ειλικρινα λυπαμαι που δε μπορω να παιξω...Ειχε και ωραιες συμμετοχες αυτο το Παλερμο.Αν αρχιζε μια εβδομαδα πριν τοτε ναι θα μπορουσα αλλα απο Δευτερα θα ειμαι Αθηνα και θα μου ειναι αρκετα δυσκολο...Συγνωμη και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 01:00 Ο Γιώργος έγραψε: #90 14-04-12 01:00 Ας ετοιμάσουμε και της Δευτέρας. Η Έλενα παραμένει μέσα και αν είναι θα βγει την Δευτέρα από απουσίες. Ψηφοφορία για Δευτέρα 16/04 amalia6 blue_butterfly cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! katerina16 MAYROULIS Mercury Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony Τάσος97 tsarachaf Ψηφίζουμε με μεγάλα και έντονα γράμματα. Ψήφοι Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) 1 cr7 (13/04) 1 Elena Kr (13/04) 1 Πατρεύς (13/04) Αποχωρήσεις ~~~Melania~~~ (Ψηφοφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 01:10 Η MissKit έγραψε: #91 14-04-12 01:10 Fixed Ψηφοφορία για Δευτέρα 16/04 amalia6 blue_butterfly cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! katerina16 MAYROULIS Mercury Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) cr7: #1 ElenaKr: #1 Πατρεύς: #1 Πουλάκι: #1 silent song: #1 Η χώρα των Φαντασμάτων ~~~Melania~~~ - Ψηφοφορία 13/04 Αποχωρήσεις Λοιπές ενέργειες παικτών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 09:59 Ο MAYROULIS: #92 14-04-12 09:59 καλημέρα! οι δολοφόνοι μάλλον σχεδιάζουν, γιατί πολλή ησυχία βλέπω... εντάξει, η απλώς κοιμούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:48 Η blue_butterfly: #93 14-04-12 11:48 Καλημέρα παιδιά^^ Όντως πολλή ησυχία αλλά μπορεί να έχουν πάει και διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #94 14-04-12 12:08 μαλιστα. Πρωτη φορα παίζω παλέρμο με τοση ησυχια. Wow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:25 Ο MAYROULIS: #95 14-04-12 13:25 γιατί δε μιλάτε; σχεδιάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:26 Ο tsarachaf: #96 14-04-12 13:26 Πωωωω... Έχουν πέσει πολλές ντροπές, βέβαια παίζει και κάποιοι να λείπουν, γιατί ξεκινήσαμε και μεγάλη Παρασκευή... Η Μελανία πιστεύω έφυγε τζάμπα και έγινε ακριβώς αυτό που φοβόταν ο Τάσος, αλλά όπως και να χει κάπως έτσι πάει στους πρώτους γύρους και το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει και πολλές ιδιαιτερότητες... Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Υγ. Υποθέστε ότι από το βράδυ μέχρι και την ολοκλήρωση του επόμενου γύρου είμαι πιωμένος κι ότι οι εμφανίσεις μου θα γίνονται μόνο σε στιγμές διαύγειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Γιώργος έγραψε: #97 14-04-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Click για ανάπτυξη... Πάγια τακτική που την εφαρμόζουμε σε όλα τα Παλέρμο: αν θες να φύγεις απλά μείνε από απουσίες, εμείς δεν αφαιρούμε κανέναν. Το πώς θα το χειριστείτε εσείς (αν θα ψηφίσετε ένα παίχτη που έχει δηλώσει ότι φεύγει) και το κατά πόσον θα στοχοποιήσετε τυχόν άτομα που ψηφίζουν ένα παίχτη που ούτως ή άλλως θα βγει, είναι δικό σας θέμα - και δίνει και θέαμα σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:58 Η ~Melania~: #98 14-04-12 13:58 Μπορώ να πω τώρα τα τελευταία λόγια??? Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πώς σου ήρθε ότι είμαι "αγαθός"; Click για ανάπτυξη... Δεν σου απάντησα χτες γιατί είχα πάει εκκλησία.... Είχα πει στην Ριρίκα ότι θα ψηφίσω και θα βγω... Συγγνώμη!! Δεν ξέρω μου είχες μπει στο μάτι από την αρχή... Τέλος πάντων! Δεν λέω το ρόλο που είχα ε? Αλλά μπορώ να πω ότι βγήκα στο πρώτο μου παιχνίδι τζάμπα Χαχαχα δεν πειράζει θα σας παρακολουθώ [και jj! : εσένα θα σε έχω μονίμως στο μάτι...) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:16 Ο MAYROULIS: #99 14-04-12 14:16 δεν βγήκες τελείως από το παιχνίδι. κάποιος μπορεί να σε ξαναφέρει πίσω αν έχει την κάρτα νεκροφάνεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 16:34 Η MissKit έγραψε: #100 14-04-12 16:34 Είναι τέρμα ήσυχο το Παλέρμο. Μήπως βαριέστε; Έπρεπε να γίνει ένα βρε παιδιά να εκτίσουν την ποινή τους τα δυο παιδιά που ήταν αποκλεισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συγγνωμη που αργησα.. Χιλια συγγνωμη... Λοιπον μετά από αρκετή σκέψη κατέληξα να ψηφίσω την ~~Μελανια~~. Ο λόγος αυτα που παίχτηκαν στην 3η σελιδα αν θυμαμαι καλα ότι εγω θελω να κρυφτω πίσω από τσακωμους και η ιδια παραμενει ουδετερη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 19:56 Η MissKit έγραψε: #86 13-04-12 19:56 Ψηφοφορία για Παρασκευή 13/04 amalia6 -> Πουλάκι blue_butterfly -> cr7 cr7 Drama Prinzessin -> Sofia Loony Elena Kr jj! -> ~~~Melania~~~ katerina16 -> amalia6 MAYROULIS -> Mercury ~~~Melania~~~ -> jj! Mercury -> Πατρεύς Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony -> Τάσος97 Τάσος97 -> ~~~Melania~~~ tsarachaf - MAYROULIS Ψηφίζουμε με μεγάλα και έντονα γράμματα. Ψήφοι 2 ~~~Melania~~~ 1 amalia6 1 cr7 1 jj! 1 MAYROULIS 1 Mercury 1 Πατρεύς 1 Πουλάκι 1 Sofia Loony 1 Τάσος97 Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) Καμία, όλοι είστε πολύ καλά παιδάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Απριλίου 2012 MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:05 Η MissKit έγραψε: #87 13-04-12 20:05 Έχετε περιθώριο από τις 20:05 ως τις 20:10 να αλλάξετε την ψήφο σας χωρίς αιτιολόγηση. Δικαίωμα ψήφου εδώ έχουν μόνο όσοι έχουν ήδη ψηφίσει. Ήσαστε όλοι πολύ αποφασισμένοι βλέπω, επομένως η ~~~Melania~~~ μας λέει τα τελευταία της λογάκια και παίρνει εισιτήριο για τη χώρα των φαντασμάτων. Το παιχνίδι θα διακοπεί φυσικά για τι Σ/Κ. Θα συνεχίσουμε από τη Δευτέρα. Καλό Πάσχα σε όσους φύγουν, όσοι μείνετε να χαζολογάτε θα με έχετε παρέα, οπότε δε σας εύχομαι από τώρα. Για όσους δρουν τη νύχτα να γνωρίζουν πως έχουν περιθώριο αποστολής μηνύματος στη ΣΕ μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας στις 03:00 π.μ., ωστόσο μπορούν να ξεκινήσουν και σήμερα αν το επιθυμούν. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Απριλίου 2012 Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:47 Ο Psychologist: #88 14-04-12 00:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παιδάκια, να ξέρετε πως η ουσία του παιχνιδιού βρίσκεται ΕΔΩ, στο θέμα του Παλέρμο και όχι σε τυχόν προσωπικές συνομιλίες σε chat και πιμίζ. Προσέξτε πολύ τι λέτε, μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να ακούτε την Κιτ και τον Γιώργη.Γειά σας και από μένα λοιπόν.Είμαι ο νέος κρυφός ρόλος .Με έχει προσλάβει η ΣΕ να παρακολουθώ την ψυχολογική τους ισσοροπία.Παρακαλώ μην μου τους στρεσάρετε Τρολ μοντ οφφ.Καλό παιχνίδι να έχετε όλοι.Αρπάζω ποπ κορν και θα σας παρακολουθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:53 Η Εχέμυθη έγραψε: #89 14-04-12 00:53 Παιδια γεια σας...Ειχα δηλωσει κι εγω συμμετοχη και ειλικρινα λυπαμαι που δε μπορω να παιξω...Ειχε και ωραιες συμμετοχες αυτο το Παλερμο.Αν αρχιζε μια εβδομαδα πριν τοτε ναι θα μπορουσα αλλα απο Δευτερα θα ειμαι Αθηνα και θα μου ειναι αρκετα δυσκολο...Συγνωμη και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 01:00 Ο Γιώργος έγραψε: #90 14-04-12 01:00 Ας ετοιμάσουμε και της Δευτέρας. Η Έλενα παραμένει μέσα και αν είναι θα βγει την Δευτέρα από απουσίες. Ψηφοφορία για Δευτέρα 16/04 amalia6 blue_butterfly cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! katerina16 MAYROULIS Mercury Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony Τάσος97 tsarachaf Ψηφίζουμε με μεγάλα και έντονα γράμματα. Ψήφοι Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) 1 cr7 (13/04) 1 Elena Kr (13/04) 1 Πατρεύς (13/04) Αποχωρήσεις ~~~Melania~~~ (Ψηφοφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 01:10 Η MissKit έγραψε: #91 14-04-12 01:10 Fixed Ψηφοφορία για Δευτέρα 16/04 amalia6 blue_butterfly cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! katerina16 MAYROULIS Mercury Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) cr7: #1 ElenaKr: #1 Πατρεύς: #1 Πουλάκι: #1 silent song: #1 Η χώρα των Φαντασμάτων ~~~Melania~~~ - Ψηφοφορία 13/04 Αποχωρήσεις Λοιπές ενέργειες παικτών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 09:59 Ο MAYROULIS: #92 14-04-12 09:59 καλημέρα! οι δολοφόνοι μάλλον σχεδιάζουν, γιατί πολλή ησυχία βλέπω... εντάξει, η απλώς κοιμούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:48 Η blue_butterfly: #93 14-04-12 11:48 Καλημέρα παιδιά^^ Όντως πολλή ησυχία αλλά μπορεί να έχουν πάει και διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #94 14-04-12 12:08 μαλιστα. Πρωτη φορα παίζω παλέρμο με τοση ησυχια. Wow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:25 Ο MAYROULIS: #95 14-04-12 13:25 γιατί δε μιλάτε; σχεδιάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:26 Ο tsarachaf: #96 14-04-12 13:26 Πωωωω... Έχουν πέσει πολλές ντροπές, βέβαια παίζει και κάποιοι να λείπουν, γιατί ξεκινήσαμε και μεγάλη Παρασκευή... Η Μελανία πιστεύω έφυγε τζάμπα και έγινε ακριβώς αυτό που φοβόταν ο Τάσος, αλλά όπως και να χει κάπως έτσι πάει στους πρώτους γύρους και το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει και πολλές ιδιαιτερότητες... Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Υγ. Υποθέστε ότι από το βράδυ μέχρι και την ολοκλήρωση του επόμενου γύρου είμαι πιωμένος κι ότι οι εμφανίσεις μου θα γίνονται μόνο σε στιγμές διαύγειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Γιώργος έγραψε: #97 14-04-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Click για ανάπτυξη... Πάγια τακτική που την εφαρμόζουμε σε όλα τα Παλέρμο: αν θες να φύγεις απλά μείνε από απουσίες, εμείς δεν αφαιρούμε κανέναν. Το πώς θα το χειριστείτε εσείς (αν θα ψηφίσετε ένα παίχτη που έχει δηλώσει ότι φεύγει) και το κατά πόσον θα στοχοποιήσετε τυχόν άτομα που ψηφίζουν ένα παίχτη που ούτως ή άλλως θα βγει, είναι δικό σας θέμα - και δίνει και θέαμα σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:58 Η ~Melania~: #98 14-04-12 13:58 Μπορώ να πω τώρα τα τελευταία λόγια??? Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πώς σου ήρθε ότι είμαι "αγαθός"; Click για ανάπτυξη... Δεν σου απάντησα χτες γιατί είχα πάει εκκλησία.... Είχα πει στην Ριρίκα ότι θα ψηφίσω και θα βγω... Συγγνώμη!! Δεν ξέρω μου είχες μπει στο μάτι από την αρχή... Τέλος πάντων! Δεν λέω το ρόλο που είχα ε? Αλλά μπορώ να πω ότι βγήκα στο πρώτο μου παιχνίδι τζάμπα Χαχαχα δεν πειράζει θα σας παρακολουθώ [και jj! : εσένα θα σε έχω μονίμως στο μάτι...) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:16 Ο MAYROULIS: #99 14-04-12 14:16 δεν βγήκες τελείως από το παιχνίδι. κάποιος μπορεί να σε ξαναφέρει πίσω αν έχει την κάρτα νεκροφάνεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 16:34 Η MissKit έγραψε: #100 14-04-12 16:34 Είναι τέρμα ήσυχο το Παλέρμο. Μήπως βαριέστε; Έπρεπε να γίνει ένα βρε παιδιά να εκτίσουν την ποινή τους τα δυο παιδιά που ήταν αποκλεισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφοφορία για Παρασκευή 13/04 amalia6 -> Πουλάκι blue_butterfly -> cr7 cr7 Drama Prinzessin -> Sofia Loony Elena Kr jj! -> ~~~Melania~~~ katerina16 -> amalia6 MAYROULIS -> Mercury ~~~Melania~~~ -> jj! Mercury -> Πατρεύς Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony -> Τάσος97 Τάσος97 -> ~~~Melania~~~ tsarachaf - MAYROULIS Ψηφίζουμε με μεγάλα και έντονα γράμματα. Ψήφοι 2 ~~~Melania~~~ 1 amalia6 1 cr7 1 jj! 1 MAYROULIS 1 Mercury 1 Πατρεύς 1 Πουλάκι 1 Sofia Loony 1 Τάσος97 Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) Καμία, όλοι είστε πολύ καλά παιδάκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 13 Απριλίου 2012 στις 20:05 Η MissKit έγραψε: #87 13-04-12 20:05 Έχετε περιθώριο από τις 20:05 ως τις 20:10 να αλλάξετε την ψήφο σας χωρίς αιτιολόγηση. Δικαίωμα ψήφου εδώ έχουν μόνο όσοι έχουν ήδη ψηφίσει. Ήσαστε όλοι πολύ αποφασισμένοι βλέπω, επομένως η ~~~Melania~~~ μας λέει τα τελευταία της λογάκια και παίρνει εισιτήριο για τη χώρα των φαντασμάτων. Το παιχνίδι θα διακοπεί φυσικά για τι Σ/Κ. Θα συνεχίσουμε από τη Δευτέρα. Καλό Πάσχα σε όσους φύγουν, όσοι μείνετε να χαζολογάτε θα με έχετε παρέα, οπότε δε σας εύχομαι από τώρα. Για όσους δρουν τη νύχτα να γνωρίζουν πως έχουν περιθώριο αποστολής μηνύματος στη ΣΕ μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας στις 03:00 π.μ., ωστόσο μπορούν να ξεκινήσουν και σήμερα αν το επιθυμούν. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Απριλίου 2012 Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:47 Ο Psychologist: #88 14-04-12 00:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παιδάκια, να ξέρετε πως η ουσία του παιχνιδιού βρίσκεται ΕΔΩ, στο θέμα του Παλέρμο και όχι σε τυχόν προσωπικές συνομιλίες σε chat και πιμίζ. Προσέξτε πολύ τι λέτε, μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να ακούτε την Κιτ και τον Γιώργη.Γειά σας και από μένα λοιπόν.Είμαι ο νέος κρυφός ρόλος .Με έχει προσλάβει η ΣΕ να παρακολουθώ την ψυχολογική τους ισσοροπία.Παρακαλώ μην μου τους στρεσάρετε Τρολ μοντ οφφ.Καλό παιχνίδι να έχετε όλοι.Αρπάζω ποπ κορν και θα σας παρακολουθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:53 Η Εχέμυθη έγραψε: #89 14-04-12 00:53 Παιδια γεια σας...Ειχα δηλωσει κι εγω συμμετοχη και ειλικρινα λυπαμαι που δε μπορω να παιξω...Ειχε και ωραιες συμμετοχες αυτο το Παλερμο.Αν αρχιζε μια εβδομαδα πριν τοτε ναι θα μπορουσα αλλα απο Δευτερα θα ειμαι Αθηνα και θα μου ειναι αρκετα δυσκολο...Συγνωμη και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 01:00 Ο Γιώργος έγραψε: #90 14-04-12 01:00 Ας ετοιμάσουμε και της Δευτέρας. Η Έλενα παραμένει μέσα και αν είναι θα βγει την Δευτέρα από απουσίες. Ψηφοφορία για Δευτέρα 16/04 amalia6 blue_butterfly cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! katerina16 MAYROULIS Mercury Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony Τάσος97 tsarachaf Ψηφίζουμε με μεγάλα και έντονα γράμματα. Ψήφοι Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) 1 cr7 (13/04) 1 Elena Kr (13/04) 1 Πατρεύς (13/04) Αποχωρήσεις ~~~Melania~~~ (Ψηφοφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 01:10 Η MissKit έγραψε: #91 14-04-12 01:10 Fixed Ψηφοφορία για Δευτέρα 16/04 amalia6 blue_butterfly cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! katerina16 MAYROULIS Mercury Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) cr7: #1 ElenaKr: #1 Πατρεύς: #1 Πουλάκι: #1 silent song: #1 Η χώρα των Φαντασμάτων ~~~Melania~~~ - Ψηφοφορία 13/04 Αποχωρήσεις Λοιπές ενέργειες παικτών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 09:59 Ο MAYROULIS: #92 14-04-12 09:59 καλημέρα! οι δολοφόνοι μάλλον σχεδιάζουν, γιατί πολλή ησυχία βλέπω... εντάξει, η απλώς κοιμούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:48 Η blue_butterfly: #93 14-04-12 11:48 Καλημέρα παιδιά^^ Όντως πολλή ησυχία αλλά μπορεί να έχουν πάει και διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #94 14-04-12 12:08 μαλιστα. Πρωτη φορα παίζω παλέρμο με τοση ησυχια. Wow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:25 Ο MAYROULIS: #95 14-04-12 13:25 γιατί δε μιλάτε; σχεδιάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:26 Ο tsarachaf: #96 14-04-12 13:26 Πωωωω... Έχουν πέσει πολλές ντροπές, βέβαια παίζει και κάποιοι να λείπουν, γιατί ξεκινήσαμε και μεγάλη Παρασκευή... Η Μελανία πιστεύω έφυγε τζάμπα και έγινε ακριβώς αυτό που φοβόταν ο Τάσος, αλλά όπως και να χει κάπως έτσι πάει στους πρώτους γύρους και το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει και πολλές ιδιαιτερότητες... Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Υγ. Υποθέστε ότι από το βράδυ μέχρι και την ολοκλήρωση του επόμενου γύρου είμαι πιωμένος κι ότι οι εμφανίσεις μου θα γίνονται μόνο σε στιγμές διαύγειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Γιώργος έγραψε: #97 14-04-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Click για ανάπτυξη... Πάγια τακτική που την εφαρμόζουμε σε όλα τα Παλέρμο: αν θες να φύγεις απλά μείνε από απουσίες, εμείς δεν αφαιρούμε κανέναν. Το πώς θα το χειριστείτε εσείς (αν θα ψηφίσετε ένα παίχτη που έχει δηλώσει ότι φεύγει) και το κατά πόσον θα στοχοποιήσετε τυχόν άτομα που ψηφίζουν ένα παίχτη που ούτως ή άλλως θα βγει, είναι δικό σας θέμα - και δίνει και θέαμα σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:58 Η ~Melania~: #98 14-04-12 13:58 Μπορώ να πω τώρα τα τελευταία λόγια??? Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πώς σου ήρθε ότι είμαι "αγαθός"; Click για ανάπτυξη... Δεν σου απάντησα χτες γιατί είχα πάει εκκλησία.... Είχα πει στην Ριρίκα ότι θα ψηφίσω και θα βγω... Συγγνώμη!! Δεν ξέρω μου είχες μπει στο μάτι από την αρχή... Τέλος πάντων! Δεν λέω το ρόλο που είχα ε? Αλλά μπορώ να πω ότι βγήκα στο πρώτο μου παιχνίδι τζάμπα Χαχαχα δεν πειράζει θα σας παρακολουθώ [και jj! : εσένα θα σε έχω μονίμως στο μάτι...) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:16 Ο MAYROULIS: #99 14-04-12 14:16 δεν βγήκες τελείως από το παιχνίδι. κάποιος μπορεί να σε ξαναφέρει πίσω αν έχει την κάρτα νεκροφάνεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 16:34 Η MissKit έγραψε: #100 14-04-12 16:34 Είναι τέρμα ήσυχο το Παλέρμο. Μήπως βαριέστε; Έπρεπε να γίνει ένα βρε παιδιά να εκτίσουν την ποινή τους τα δυο παιδιά που ήταν αποκλεισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έχετε περιθώριο από τις 20:05 ως τις 20:10 να αλλάξετε την ψήφο σας χωρίς αιτιολόγηση. Δικαίωμα ψήφου εδώ έχουν μόνο όσοι έχουν ήδη ψηφίσει. Ήσαστε όλοι πολύ αποφασισμένοι βλέπω, επομένως η ~~~Melania~~~ μας λέει τα τελευταία της λογάκια και παίρνει εισιτήριο για τη χώρα των φαντασμάτων. Το παιχνίδι θα διακοπεί φυσικά για τι Σ/Κ. Θα συνεχίσουμε από τη Δευτέρα. Καλό Πάσχα σε όσους φύγουν, όσοι μείνετε να χαζολογάτε θα με έχετε παρέα, οπότε δε σας εύχομαι από τώρα. Για όσους δρουν τη νύχτα να γνωρίζουν πως έχουν περιθώριο αποστολής μηνύματος στη ΣΕ μέχρι τα ξημερώματα της Δευτέρας στις 03:00 π.μ., ωστόσο μπορούν να ξεκινήσουν και σήμερα αν το επιθυμούν. Αυτά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:47 Ο Psychologist: #88 14-04-12 00:47 Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παιδάκια, να ξέρετε πως η ουσία του παιχνιδιού βρίσκεται ΕΔΩ, στο θέμα του Παλέρμο και όχι σε τυχόν προσωπικές συνομιλίες σε chat και πιμίζ. Προσέξτε πολύ τι λέτε, μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να ακούτε την Κιτ και τον Γιώργη.Γειά σας και από μένα λοιπόν.Είμαι ο νέος κρυφός ρόλος .Με έχει προσλάβει η ΣΕ να παρακολουθώ την ψυχολογική τους ισσοροπία.Παρακαλώ μην μου τους στρεσάρετε Τρολ μοντ οφφ.Καλό παιχνίδι να έχετε όλοι.Αρπάζω ποπ κορν και θα σας παρακολουθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:53 Η Εχέμυθη έγραψε: #89 14-04-12 00:53 Παιδια γεια σας...Ειχα δηλωσει κι εγω συμμετοχη και ειλικρινα λυπαμαι που δε μπορω να παιξω...Ειχε και ωραιες συμμετοχες αυτο το Παλερμο.Αν αρχιζε μια εβδομαδα πριν τοτε ναι θα μπορουσα αλλα απο Δευτερα θα ειμαι Αθηνα και θα μου ειναι αρκετα δυσκολο...Συγνωμη και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 01:00 Ο Γιώργος έγραψε: #90 14-04-12 01:00 Ας ετοιμάσουμε και της Δευτέρας. Η Έλενα παραμένει μέσα και αν είναι θα βγει την Δευτέρα από απουσίες. Ψηφοφορία για Δευτέρα 16/04 amalia6 blue_butterfly cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! katerina16 MAYROULIS Mercury Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony Τάσος97 tsarachaf Ψηφίζουμε με μεγάλα και έντονα γράμματα. Ψήφοι Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) 1 cr7 (13/04) 1 Elena Kr (13/04) 1 Πατρεύς (13/04) Αποχωρήσεις ~~~Melania~~~ (Ψηφοφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 01:10 Η MissKit έγραψε: #91 14-04-12 01:10 Fixed Ψηφοφορία για Δευτέρα 16/04 amalia6 blue_butterfly cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! katerina16 MAYROULIS Mercury Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) cr7: #1 ElenaKr: #1 Πατρεύς: #1 Πουλάκι: #1 silent song: #1 Η χώρα των Φαντασμάτων ~~~Melania~~~ - Ψηφοφορία 13/04 Αποχωρήσεις Λοιπές ενέργειες παικτών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 09:59 Ο MAYROULIS: #92 14-04-12 09:59 καλημέρα! οι δολοφόνοι μάλλον σχεδιάζουν, γιατί πολλή ησυχία βλέπω... εντάξει, η απλώς κοιμούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:48 Η blue_butterfly: #93 14-04-12 11:48 Καλημέρα παιδιά^^ Όντως πολλή ησυχία αλλά μπορεί να έχουν πάει και διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #94 14-04-12 12:08 μαλιστα. Πρωτη φορα παίζω παλέρμο με τοση ησυχια. Wow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:25 Ο MAYROULIS: #95 14-04-12 13:25 γιατί δε μιλάτε; σχεδιάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:26 Ο tsarachaf: #96 14-04-12 13:26 Πωωωω... Έχουν πέσει πολλές ντροπές, βέβαια παίζει και κάποιοι να λείπουν, γιατί ξεκινήσαμε και μεγάλη Παρασκευή... Η Μελανία πιστεύω έφυγε τζάμπα και έγινε ακριβώς αυτό που φοβόταν ο Τάσος, αλλά όπως και να χει κάπως έτσι πάει στους πρώτους γύρους και το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει και πολλές ιδιαιτερότητες... Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Υγ. Υποθέστε ότι από το βράδυ μέχρι και την ολοκλήρωση του επόμενου γύρου είμαι πιωμένος κι ότι οι εμφανίσεις μου θα γίνονται μόνο σε στιγμές διαύγειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Γιώργος έγραψε: #97 14-04-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Click για ανάπτυξη... Πάγια τακτική που την εφαρμόζουμε σε όλα τα Παλέρμο: αν θες να φύγεις απλά μείνε από απουσίες, εμείς δεν αφαιρούμε κανέναν. Το πώς θα το χειριστείτε εσείς (αν θα ψηφίσετε ένα παίχτη που έχει δηλώσει ότι φεύγει) και το κατά πόσον θα στοχοποιήσετε τυχόν άτομα που ψηφίζουν ένα παίχτη που ούτως ή άλλως θα βγει, είναι δικό σας θέμα - και δίνει και θέαμα σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:58 Η ~Melania~: #98 14-04-12 13:58 Μπορώ να πω τώρα τα τελευταία λόγια??? Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πώς σου ήρθε ότι είμαι "αγαθός"; Click για ανάπτυξη... Δεν σου απάντησα χτες γιατί είχα πάει εκκλησία.... Είχα πει στην Ριρίκα ότι θα ψηφίσω και θα βγω... Συγγνώμη!! Δεν ξέρω μου είχες μπει στο μάτι από την αρχή... Τέλος πάντων! Δεν λέω το ρόλο που είχα ε? Αλλά μπορώ να πω ότι βγήκα στο πρώτο μου παιχνίδι τζάμπα Χαχαχα δεν πειράζει θα σας παρακολουθώ [και jj! : εσένα θα σε έχω μονίμως στο μάτι...) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:16 Ο MAYROULIS: #99 14-04-12 14:16 δεν βγήκες τελείως από το παιχνίδι. κάποιος μπορεί να σε ξαναφέρει πίσω αν έχει την κάρτα νεκροφάνεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 16:34 Η MissKit έγραψε: #100 14-04-12 16:34 Είναι τέρμα ήσυχο το Παλέρμο. Μήπως βαριέστε; Έπρεπε να γίνει ένα βρε παιδιά να εκτίσουν την ποινή τους τα δυο παιδιά που ήταν αποκλεισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MissKit: Παιδάκια, να ξέρετε πως η ουσία του παιχνιδιού βρίσκεται ΕΔΩ, στο θέμα του Παλέρμο και όχι σε τυχόν προσωπικές συνομιλίες σε chat και πιμίζ. Προσέξτε πολύ τι λέτε, μην αρχίσουμε πάλι τα ίδια. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ να ακούτε την Κιτ και τον Γιώργη.Γειά σας και από μένα λοιπόν.Είμαι ο νέος κρυφός ρόλος .Με έχει προσλάβει η ΣΕ να παρακολουθώ την ψυχολογική τους ισσοροπία.Παρακαλώ μην μου τους στρεσάρετε Τρολ μοντ οφφ.Καλό παιχνίδι να έχετε όλοι.Αρπάζω ποπ κορν και θα σας παρακολουθώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εχέμυθη Περιβόητο μέλος Η Εχέμυθη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.866 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 00:53 Η Εχέμυθη έγραψε: #89 14-04-12 00:53 Παιδια γεια σας...Ειχα δηλωσει κι εγω συμμετοχη και ειλικρινα λυπαμαι που δε μπορω να παιξω...Ειχε και ωραιες συμμετοχες αυτο το Παλερμο.Αν αρχιζε μια εβδομαδα πριν τοτε ναι θα μπορουσα αλλα απο Δευτερα θα ειμαι Αθηνα και θα μου ειναι αρκετα δυσκολο...Συγνωμη και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 01:00 Ο Γιώργος έγραψε: #90 14-04-12 01:00 Ας ετοιμάσουμε και της Δευτέρας. Η Έλενα παραμένει μέσα και αν είναι θα βγει την Δευτέρα από απουσίες. Ψηφοφορία για Δευτέρα 16/04 amalia6 blue_butterfly cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! katerina16 MAYROULIS Mercury Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony Τάσος97 tsarachaf Ψηφίζουμε με μεγάλα και έντονα γράμματα. Ψήφοι Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) 1 cr7 (13/04) 1 Elena Kr (13/04) 1 Πατρεύς (13/04) Αποχωρήσεις ~~~Melania~~~ (Ψηφοφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 01:10 Η MissKit έγραψε: #91 14-04-12 01:10 Fixed Ψηφοφορία για Δευτέρα 16/04 amalia6 blue_butterfly cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! katerina16 MAYROULIS Mercury Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) cr7: #1 ElenaKr: #1 Πατρεύς: #1 Πουλάκι: #1 silent song: #1 Η χώρα των Φαντασμάτων ~~~Melania~~~ - Ψηφοφορία 13/04 Αποχωρήσεις Λοιπές ενέργειες παικτών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 09:59 Ο MAYROULIS: #92 14-04-12 09:59 καλημέρα! οι δολοφόνοι μάλλον σχεδιάζουν, γιατί πολλή ησυχία βλέπω... εντάξει, η απλώς κοιμούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:48 Η blue_butterfly: #93 14-04-12 11:48 Καλημέρα παιδιά^^ Όντως πολλή ησυχία αλλά μπορεί να έχουν πάει και διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #94 14-04-12 12:08 μαλιστα. Πρωτη φορα παίζω παλέρμο με τοση ησυχια. Wow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:25 Ο MAYROULIS: #95 14-04-12 13:25 γιατί δε μιλάτε; σχεδιάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:26 Ο tsarachaf: #96 14-04-12 13:26 Πωωωω... Έχουν πέσει πολλές ντροπές, βέβαια παίζει και κάποιοι να λείπουν, γιατί ξεκινήσαμε και μεγάλη Παρασκευή... Η Μελανία πιστεύω έφυγε τζάμπα και έγινε ακριβώς αυτό που φοβόταν ο Τάσος, αλλά όπως και να χει κάπως έτσι πάει στους πρώτους γύρους και το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει και πολλές ιδιαιτερότητες... Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Υγ. Υποθέστε ότι από το βράδυ μέχρι και την ολοκλήρωση του επόμενου γύρου είμαι πιωμένος κι ότι οι εμφανίσεις μου θα γίνονται μόνο σε στιγμές διαύγειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Γιώργος έγραψε: #97 14-04-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Click για ανάπτυξη... Πάγια τακτική που την εφαρμόζουμε σε όλα τα Παλέρμο: αν θες να φύγεις απλά μείνε από απουσίες, εμείς δεν αφαιρούμε κανέναν. Το πώς θα το χειριστείτε εσείς (αν θα ψηφίσετε ένα παίχτη που έχει δηλώσει ότι φεύγει) και το κατά πόσον θα στοχοποιήσετε τυχόν άτομα που ψηφίζουν ένα παίχτη που ούτως ή άλλως θα βγει, είναι δικό σας θέμα - και δίνει και θέαμα σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:58 Η ~Melania~: #98 14-04-12 13:58 Μπορώ να πω τώρα τα τελευταία λόγια??? Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πώς σου ήρθε ότι είμαι "αγαθός"; Click για ανάπτυξη... Δεν σου απάντησα χτες γιατί είχα πάει εκκλησία.... Είχα πει στην Ριρίκα ότι θα ψηφίσω και θα βγω... Συγγνώμη!! Δεν ξέρω μου είχες μπει στο μάτι από την αρχή... Τέλος πάντων! Δεν λέω το ρόλο που είχα ε? Αλλά μπορώ να πω ότι βγήκα στο πρώτο μου παιχνίδι τζάμπα Χαχαχα δεν πειράζει θα σας παρακολουθώ [και jj! : εσένα θα σε έχω μονίμως στο μάτι...) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:16 Ο MAYROULIS: #99 14-04-12 14:16 δεν βγήκες τελείως από το παιχνίδι. κάποιος μπορεί να σε ξαναφέρει πίσω αν έχει την κάρτα νεκροφάνεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 16:34 Η MissKit έγραψε: #100 14-04-12 16:34 Είναι τέρμα ήσυχο το Παλέρμο. Μήπως βαριέστε; Έπρεπε να γίνει ένα βρε παιδιά να εκτίσουν την ποινή τους τα δυο παιδιά που ήταν αποκλεισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια γεια σας...Ειχα δηλωσει κι εγω συμμετοχη και ειλικρινα λυπαμαι που δε μπορω να παιξω...Ειχε και ωραιες συμμετοχες αυτο το Παλερμο.Αν αρχιζε μια εβδομαδα πριν τοτε ναι θα μπορουσα αλλα απο Δευτερα θα ειμαι Αθηνα και θα μου ειναι αρκετα δυσκολο...Συγνωμη και παλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 01:00 Ο Γιώργος έγραψε: #90 14-04-12 01:00 Ας ετοιμάσουμε και της Δευτέρας. Η Έλενα παραμένει μέσα και αν είναι θα βγει την Δευτέρα από απουσίες. Ψηφοφορία για Δευτέρα 16/04 amalia6 blue_butterfly cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! katerina16 MAYROULIS Mercury Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony Τάσος97 tsarachaf Ψηφίζουμε με μεγάλα και έντονα γράμματα. Ψήφοι Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) 1 cr7 (13/04) 1 Elena Kr (13/04) 1 Πατρεύς (13/04) Αποχωρήσεις ~~~Melania~~~ (Ψηφοφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 01:10 Η MissKit έγραψε: #91 14-04-12 01:10 Fixed Ψηφοφορία για Δευτέρα 16/04 amalia6 blue_butterfly cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! katerina16 MAYROULIS Mercury Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) cr7: #1 ElenaKr: #1 Πατρεύς: #1 Πουλάκι: #1 silent song: #1 Η χώρα των Φαντασμάτων ~~~Melania~~~ - Ψηφοφορία 13/04 Αποχωρήσεις Λοιπές ενέργειες παικτών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 09:59 Ο MAYROULIS: #92 14-04-12 09:59 καλημέρα! οι δολοφόνοι μάλλον σχεδιάζουν, γιατί πολλή ησυχία βλέπω... εντάξει, η απλώς κοιμούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:48 Η blue_butterfly: #93 14-04-12 11:48 Καλημέρα παιδιά^^ Όντως πολλή ησυχία αλλά μπορεί να έχουν πάει και διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #94 14-04-12 12:08 μαλιστα. Πρωτη φορα παίζω παλέρμο με τοση ησυχια. Wow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:25 Ο MAYROULIS: #95 14-04-12 13:25 γιατί δε μιλάτε; σχεδιάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:26 Ο tsarachaf: #96 14-04-12 13:26 Πωωωω... Έχουν πέσει πολλές ντροπές, βέβαια παίζει και κάποιοι να λείπουν, γιατί ξεκινήσαμε και μεγάλη Παρασκευή... Η Μελανία πιστεύω έφυγε τζάμπα και έγινε ακριβώς αυτό που φοβόταν ο Τάσος, αλλά όπως και να χει κάπως έτσι πάει στους πρώτους γύρους και το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει και πολλές ιδιαιτερότητες... Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Υγ. Υποθέστε ότι από το βράδυ μέχρι και την ολοκλήρωση του επόμενου γύρου είμαι πιωμένος κι ότι οι εμφανίσεις μου θα γίνονται μόνο σε στιγμές διαύγειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Γιώργος έγραψε: #97 14-04-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Click για ανάπτυξη... Πάγια τακτική που την εφαρμόζουμε σε όλα τα Παλέρμο: αν θες να φύγεις απλά μείνε από απουσίες, εμείς δεν αφαιρούμε κανέναν. Το πώς θα το χειριστείτε εσείς (αν θα ψηφίσετε ένα παίχτη που έχει δηλώσει ότι φεύγει) και το κατά πόσον θα στοχοποιήσετε τυχόν άτομα που ψηφίζουν ένα παίχτη που ούτως ή άλλως θα βγει, είναι δικό σας θέμα - και δίνει και θέαμα σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:58 Η ~Melania~: #98 14-04-12 13:58 Μπορώ να πω τώρα τα τελευταία λόγια??? Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πώς σου ήρθε ότι είμαι "αγαθός"; Click για ανάπτυξη... Δεν σου απάντησα χτες γιατί είχα πάει εκκλησία.... Είχα πει στην Ριρίκα ότι θα ψηφίσω και θα βγω... Συγγνώμη!! Δεν ξέρω μου είχες μπει στο μάτι από την αρχή... Τέλος πάντων! Δεν λέω το ρόλο που είχα ε? Αλλά μπορώ να πω ότι βγήκα στο πρώτο μου παιχνίδι τζάμπα Χαχαχα δεν πειράζει θα σας παρακολουθώ [και jj! : εσένα θα σε έχω μονίμως στο μάτι...) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:16 Ο MAYROULIS: #99 14-04-12 14:16 δεν βγήκες τελείως από το παιχνίδι. κάποιος μπορεί να σε ξαναφέρει πίσω αν έχει την κάρτα νεκροφάνεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 16:34 Η MissKit έγραψε: #100 14-04-12 16:34 Είναι τέρμα ήσυχο το Παλέρμο. Μήπως βαριέστε; Έπρεπε να γίνει ένα βρε παιδιά να εκτίσουν την ποινή τους τα δυο παιδιά που ήταν αποκλεισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ας ετοιμάσουμε και της Δευτέρας. Η Έλενα παραμένει μέσα και αν είναι θα βγει την Δευτέρα από απουσίες. Ψηφοφορία για Δευτέρα 16/04 amalia6 blue_butterfly cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! katerina16 MAYROULIS Mercury Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony Τάσος97 tsarachaf Ψηφίζουμε με μεγάλα και έντονα γράμματα. Ψήφοι Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) 1 cr7 (13/04) 1 Elena Kr (13/04) 1 Πατρεύς (13/04) Αποχωρήσεις ~~~Melania~~~ (Ψηφοφορία) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 01:10 Η MissKit έγραψε: #91 14-04-12 01:10 Fixed Ψηφοφορία για Δευτέρα 16/04 amalia6 blue_butterfly cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! katerina16 MAYROULIS Mercury Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) cr7: #1 ElenaKr: #1 Πατρεύς: #1 Πουλάκι: #1 silent song: #1 Η χώρα των Φαντασμάτων ~~~Melania~~~ - Ψηφοφορία 13/04 Αποχωρήσεις Λοιπές ενέργειες παικτών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 09:59 Ο MAYROULIS: #92 14-04-12 09:59 καλημέρα! οι δολοφόνοι μάλλον σχεδιάζουν, γιατί πολλή ησυχία βλέπω... εντάξει, η απλώς κοιμούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:48 Η blue_butterfly: #93 14-04-12 11:48 Καλημέρα παιδιά^^ Όντως πολλή ησυχία αλλά μπορεί να έχουν πάει και διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #94 14-04-12 12:08 μαλιστα. Πρωτη φορα παίζω παλέρμο με τοση ησυχια. Wow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:25 Ο MAYROULIS: #95 14-04-12 13:25 γιατί δε μιλάτε; σχεδιάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:26 Ο tsarachaf: #96 14-04-12 13:26 Πωωωω... Έχουν πέσει πολλές ντροπές, βέβαια παίζει και κάποιοι να λείπουν, γιατί ξεκινήσαμε και μεγάλη Παρασκευή... Η Μελανία πιστεύω έφυγε τζάμπα και έγινε ακριβώς αυτό που φοβόταν ο Τάσος, αλλά όπως και να χει κάπως έτσι πάει στους πρώτους γύρους και το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει και πολλές ιδιαιτερότητες... Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Υγ. Υποθέστε ότι από το βράδυ μέχρι και την ολοκλήρωση του επόμενου γύρου είμαι πιωμένος κι ότι οι εμφανίσεις μου θα γίνονται μόνο σε στιγμές διαύγειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Γιώργος έγραψε: #97 14-04-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Click για ανάπτυξη... Πάγια τακτική που την εφαρμόζουμε σε όλα τα Παλέρμο: αν θες να φύγεις απλά μείνε από απουσίες, εμείς δεν αφαιρούμε κανέναν. Το πώς θα το χειριστείτε εσείς (αν θα ψηφίσετε ένα παίχτη που έχει δηλώσει ότι φεύγει) και το κατά πόσον θα στοχοποιήσετε τυχόν άτομα που ψηφίζουν ένα παίχτη που ούτως ή άλλως θα βγει, είναι δικό σας θέμα - και δίνει και θέαμα σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:58 Η ~Melania~: #98 14-04-12 13:58 Μπορώ να πω τώρα τα τελευταία λόγια??? Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πώς σου ήρθε ότι είμαι "αγαθός"; Click για ανάπτυξη... Δεν σου απάντησα χτες γιατί είχα πάει εκκλησία.... Είχα πει στην Ριρίκα ότι θα ψηφίσω και θα βγω... Συγγνώμη!! Δεν ξέρω μου είχες μπει στο μάτι από την αρχή... Τέλος πάντων! Δεν λέω το ρόλο που είχα ε? Αλλά μπορώ να πω ότι βγήκα στο πρώτο μου παιχνίδι τζάμπα Χαχαχα δεν πειράζει θα σας παρακολουθώ [και jj! : εσένα θα σε έχω μονίμως στο μάτι...) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:16 Ο MAYROULIS: #99 14-04-12 14:16 δεν βγήκες τελείως από το παιχνίδι. κάποιος μπορεί να σε ξαναφέρει πίσω αν έχει την κάρτα νεκροφάνεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 16:34 Η MissKit έγραψε: #100 14-04-12 16:34 Είναι τέρμα ήσυχο το Παλέρμο. Μήπως βαριέστε; Έπρεπε να γίνει ένα βρε παιδιά να εκτίσουν την ποινή τους τα δυο παιδιά που ήταν αποκλεισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Fixed Ψηφοφορία για Δευτέρα 16/04 amalia6 blue_butterfly cr7 Drama Prinzessin Elena Kr jj! katerina16 MAYROULIS Mercury Πατρεύς Πουλάκι silent song Sofia Loony Τάσος97 tsarachaf Ψήφοι Απουσίες (max 2 συνεχόμενες ή 3 σύνολο) cr7: #1 ElenaKr: #1 Πατρεύς: #1 Πουλάκι: #1 silent song: #1 Η χώρα των Φαντασμάτων ~~~Melania~~~ - Ψηφοφορία 13/04 Αποχωρήσεις Λοιπές ενέργειες παικτών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 09:59 Ο MAYROULIS: #92 14-04-12 09:59 καλημέρα! οι δολοφόνοι μάλλον σχεδιάζουν, γιατί πολλή ησυχία βλέπω... εντάξει, η απλώς κοιμούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:48 Η blue_butterfly: #93 14-04-12 11:48 Καλημέρα παιδιά^^ Όντως πολλή ησυχία αλλά μπορεί να έχουν πάει και διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #94 14-04-12 12:08 μαλιστα. Πρωτη φορα παίζω παλέρμο με τοση ησυχια. Wow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:25 Ο MAYROULIS: #95 14-04-12 13:25 γιατί δε μιλάτε; σχεδιάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:26 Ο tsarachaf: #96 14-04-12 13:26 Πωωωω... Έχουν πέσει πολλές ντροπές, βέβαια παίζει και κάποιοι να λείπουν, γιατί ξεκινήσαμε και μεγάλη Παρασκευή... Η Μελανία πιστεύω έφυγε τζάμπα και έγινε ακριβώς αυτό που φοβόταν ο Τάσος, αλλά όπως και να χει κάπως έτσι πάει στους πρώτους γύρους και το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει και πολλές ιδιαιτερότητες... Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Υγ. Υποθέστε ότι από το βράδυ μέχρι και την ολοκλήρωση του επόμενου γύρου είμαι πιωμένος κι ότι οι εμφανίσεις μου θα γίνονται μόνο σε στιγμές διαύγειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Γιώργος έγραψε: #97 14-04-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Click για ανάπτυξη... Πάγια τακτική που την εφαρμόζουμε σε όλα τα Παλέρμο: αν θες να φύγεις απλά μείνε από απουσίες, εμείς δεν αφαιρούμε κανέναν. Το πώς θα το χειριστείτε εσείς (αν θα ψηφίσετε ένα παίχτη που έχει δηλώσει ότι φεύγει) και το κατά πόσον θα στοχοποιήσετε τυχόν άτομα που ψηφίζουν ένα παίχτη που ούτως ή άλλως θα βγει, είναι δικό σας θέμα - και δίνει και θέαμα σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:58 Η ~Melania~: #98 14-04-12 13:58 Μπορώ να πω τώρα τα τελευταία λόγια??? Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πώς σου ήρθε ότι είμαι "αγαθός"; Click για ανάπτυξη... Δεν σου απάντησα χτες γιατί είχα πάει εκκλησία.... Είχα πει στην Ριρίκα ότι θα ψηφίσω και θα βγω... Συγγνώμη!! Δεν ξέρω μου είχες μπει στο μάτι από την αρχή... Τέλος πάντων! Δεν λέω το ρόλο που είχα ε? Αλλά μπορώ να πω ότι βγήκα στο πρώτο μου παιχνίδι τζάμπα Χαχαχα δεν πειράζει θα σας παρακολουθώ [και jj! : εσένα θα σε έχω μονίμως στο μάτι...) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:16 Ο MAYROULIS: #99 14-04-12 14:16 δεν βγήκες τελείως από το παιχνίδι. κάποιος μπορεί να σε ξαναφέρει πίσω αν έχει την κάρτα νεκροφάνεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 16:34 Η MissKit έγραψε: #100 14-04-12 16:34 Είναι τέρμα ήσυχο το Παλέρμο. Μήπως βαριέστε; Έπρεπε να γίνει ένα βρε παιδιά να εκτίσουν την ποινή τους τα δυο παιδιά που ήταν αποκλεισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα! οι δολοφόνοι μάλλον σχεδιάζουν, γιατί πολλή ησυχία βλέπω... εντάξει, η απλώς κοιμούνται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blue_butterfly Τιμώμενο Μέλος Η Ριρίκα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών, επαγγέλλεται Ηθοποιός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25.483 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 11:48 Η blue_butterfly: #93 14-04-12 11:48 Καλημέρα παιδιά^^ Όντως πολλή ησυχία αλλά μπορεί να έχουν πάει και διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #94 14-04-12 12:08 μαλιστα. Πρωτη φορα παίζω παλέρμο με τοση ησυχια. Wow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:25 Ο MAYROULIS: #95 14-04-12 13:25 γιατί δε μιλάτε; σχεδιάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:26 Ο tsarachaf: #96 14-04-12 13:26 Πωωωω... Έχουν πέσει πολλές ντροπές, βέβαια παίζει και κάποιοι να λείπουν, γιατί ξεκινήσαμε και μεγάλη Παρασκευή... Η Μελανία πιστεύω έφυγε τζάμπα και έγινε ακριβώς αυτό που φοβόταν ο Τάσος, αλλά όπως και να χει κάπως έτσι πάει στους πρώτους γύρους και το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει και πολλές ιδιαιτερότητες... Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Υγ. Υποθέστε ότι από το βράδυ μέχρι και την ολοκλήρωση του επόμενου γύρου είμαι πιωμένος κι ότι οι εμφανίσεις μου θα γίνονται μόνο σε στιγμές διαύγειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Γιώργος έγραψε: #97 14-04-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Click για ανάπτυξη... Πάγια τακτική που την εφαρμόζουμε σε όλα τα Παλέρμο: αν θες να φύγεις απλά μείνε από απουσίες, εμείς δεν αφαιρούμε κανέναν. Το πώς θα το χειριστείτε εσείς (αν θα ψηφίσετε ένα παίχτη που έχει δηλώσει ότι φεύγει) και το κατά πόσον θα στοχοποιήσετε τυχόν άτομα που ψηφίζουν ένα παίχτη που ούτως ή άλλως θα βγει, είναι δικό σας θέμα - και δίνει και θέαμα σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:58 Η ~Melania~: #98 14-04-12 13:58 Μπορώ να πω τώρα τα τελευταία λόγια??? Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πώς σου ήρθε ότι είμαι "αγαθός"; Click για ανάπτυξη... Δεν σου απάντησα χτες γιατί είχα πάει εκκλησία.... Είχα πει στην Ριρίκα ότι θα ψηφίσω και θα βγω... Συγγνώμη!! Δεν ξέρω μου είχες μπει στο μάτι από την αρχή... Τέλος πάντων! Δεν λέω το ρόλο που είχα ε? Αλλά μπορώ να πω ότι βγήκα στο πρώτο μου παιχνίδι τζάμπα Χαχαχα δεν πειράζει θα σας παρακολουθώ [και jj! : εσένα θα σε έχω μονίμως στο μάτι...) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:16 Ο MAYROULIS: #99 14-04-12 14:16 δεν βγήκες τελείως από το παιχνίδι. κάποιος μπορεί να σε ξαναφέρει πίσω αν έχει την κάρτα νεκροφάνεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 16:34 Η MissKit έγραψε: #100 14-04-12 16:34 Είναι τέρμα ήσυχο το Παλέρμο. Μήπως βαριέστε; Έπρεπε να γίνει ένα βρε παιδιά να εκτίσουν την ποινή τους τα δυο παιδιά που ήταν αποκλεισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα παιδιά^^ Όντως πολλή ησυχία αλλά μπορεί να έχουν πάει και διακοπές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τάσος97 Τιμώμενο Μέλος Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Βιολόγος και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11.124 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 12:08 Ο Τάσος97 έγραψε: #94 14-04-12 12:08 μαλιστα. Πρωτη φορα παίζω παλέρμο με τοση ησυχια. Wow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:25 Ο MAYROULIS: #95 14-04-12 13:25 γιατί δε μιλάτε; σχεδιάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:26 Ο tsarachaf: #96 14-04-12 13:26 Πωωωω... Έχουν πέσει πολλές ντροπές, βέβαια παίζει και κάποιοι να λείπουν, γιατί ξεκινήσαμε και μεγάλη Παρασκευή... Η Μελανία πιστεύω έφυγε τζάμπα και έγινε ακριβώς αυτό που φοβόταν ο Τάσος, αλλά όπως και να χει κάπως έτσι πάει στους πρώτους γύρους και το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει και πολλές ιδιαιτερότητες... Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Υγ. Υποθέστε ότι από το βράδυ μέχρι και την ολοκλήρωση του επόμενου γύρου είμαι πιωμένος κι ότι οι εμφανίσεις μου θα γίνονται μόνο σε στιγμές διαύγειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Γιώργος έγραψε: #97 14-04-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Click για ανάπτυξη... Πάγια τακτική που την εφαρμόζουμε σε όλα τα Παλέρμο: αν θες να φύγεις απλά μείνε από απουσίες, εμείς δεν αφαιρούμε κανέναν. Το πώς θα το χειριστείτε εσείς (αν θα ψηφίσετε ένα παίχτη που έχει δηλώσει ότι φεύγει) και το κατά πόσον θα στοχοποιήσετε τυχόν άτομα που ψηφίζουν ένα παίχτη που ούτως ή άλλως θα βγει, είναι δικό σας θέμα - και δίνει και θέαμα σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:58 Η ~Melania~: #98 14-04-12 13:58 Μπορώ να πω τώρα τα τελευταία λόγια??? Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πώς σου ήρθε ότι είμαι "αγαθός"; Click για ανάπτυξη... Δεν σου απάντησα χτες γιατί είχα πάει εκκλησία.... Είχα πει στην Ριρίκα ότι θα ψηφίσω και θα βγω... Συγγνώμη!! Δεν ξέρω μου είχες μπει στο μάτι από την αρχή... Τέλος πάντων! Δεν λέω το ρόλο που είχα ε? Αλλά μπορώ να πω ότι βγήκα στο πρώτο μου παιχνίδι τζάμπα Χαχαχα δεν πειράζει θα σας παρακολουθώ [και jj! : εσένα θα σε έχω μονίμως στο μάτι...) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:16 Ο MAYROULIS: #99 14-04-12 14:16 δεν βγήκες τελείως από το παιχνίδι. κάποιος μπορεί να σε ξαναφέρει πίσω αν έχει την κάρτα νεκροφάνεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 16:34 Η MissKit έγραψε: #100 14-04-12 16:34 Είναι τέρμα ήσυχο το Παλέρμο. Μήπως βαριέστε; Έπρεπε να γίνει ένα βρε παιδιά να εκτίσουν την ποινή τους τα δυο παιδιά που ήταν αποκλεισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μαλιστα. Πρωτη φορα παίζω παλέρμο με τοση ησυχια. Wow! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:25 Ο MAYROULIS: #95 14-04-12 13:25 γιατί δε μιλάτε; σχεδιάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:26 Ο tsarachaf: #96 14-04-12 13:26 Πωωωω... Έχουν πέσει πολλές ντροπές, βέβαια παίζει και κάποιοι να λείπουν, γιατί ξεκινήσαμε και μεγάλη Παρασκευή... Η Μελανία πιστεύω έφυγε τζάμπα και έγινε ακριβώς αυτό που φοβόταν ο Τάσος, αλλά όπως και να χει κάπως έτσι πάει στους πρώτους γύρους και το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει και πολλές ιδιαιτερότητες... Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Υγ. Υποθέστε ότι από το βράδυ μέχρι και την ολοκλήρωση του επόμενου γύρου είμαι πιωμένος κι ότι οι εμφανίσεις μου θα γίνονται μόνο σε στιγμές διαύγειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Γιώργος έγραψε: #97 14-04-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Click για ανάπτυξη... Πάγια τακτική που την εφαρμόζουμε σε όλα τα Παλέρμο: αν θες να φύγεις απλά μείνε από απουσίες, εμείς δεν αφαιρούμε κανέναν. Το πώς θα το χειριστείτε εσείς (αν θα ψηφίσετε ένα παίχτη που έχει δηλώσει ότι φεύγει) και το κατά πόσον θα στοχοποιήσετε τυχόν άτομα που ψηφίζουν ένα παίχτη που ούτως ή άλλως θα βγει, είναι δικό σας θέμα - και δίνει και θέαμα σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:58 Η ~Melania~: #98 14-04-12 13:58 Μπορώ να πω τώρα τα τελευταία λόγια??? Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πώς σου ήρθε ότι είμαι "αγαθός"; Click για ανάπτυξη... Δεν σου απάντησα χτες γιατί είχα πάει εκκλησία.... Είχα πει στην Ριρίκα ότι θα ψηφίσω και θα βγω... Συγγνώμη!! Δεν ξέρω μου είχες μπει στο μάτι από την αρχή... Τέλος πάντων! Δεν λέω το ρόλο που είχα ε? Αλλά μπορώ να πω ότι βγήκα στο πρώτο μου παιχνίδι τζάμπα Χαχαχα δεν πειράζει θα σας παρακολουθώ [και jj! : εσένα θα σε έχω μονίμως στο μάτι...) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:16 Ο MAYROULIS: #99 14-04-12 14:16 δεν βγήκες τελείως από το παιχνίδι. κάποιος μπορεί να σε ξαναφέρει πίσω αν έχει την κάρτα νεκροφάνεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 16:34 Η MissKit έγραψε: #100 14-04-12 16:34 Είναι τέρμα ήσυχο το Παλέρμο. Μήπως βαριέστε; Έπρεπε να γίνει ένα βρε παιδιά να εκτίσουν την ποινή τους τα δυο παιδιά που ήταν αποκλεισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
γιατί δε μιλάτε; σχεδιάζετε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsarachaf Περιβόητο μέλος Ο Allah 1/3 MEΤΣ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.366 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:26 Ο tsarachaf: #96 14-04-12 13:26 Πωωωω... Έχουν πέσει πολλές ντροπές, βέβαια παίζει και κάποιοι να λείπουν, γιατί ξεκινήσαμε και μεγάλη Παρασκευή... Η Μελανία πιστεύω έφυγε τζάμπα και έγινε ακριβώς αυτό που φοβόταν ο Τάσος, αλλά όπως και να χει κάπως έτσι πάει στους πρώτους γύρους και το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει και πολλές ιδιαιτερότητες... Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Υγ. Υποθέστε ότι από το βράδυ μέχρι και την ολοκλήρωση του επόμενου γύρου είμαι πιωμένος κι ότι οι εμφανίσεις μου θα γίνονται μόνο σε στιγμές διαύγειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Γιώργος έγραψε: #97 14-04-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Click για ανάπτυξη... Πάγια τακτική που την εφαρμόζουμε σε όλα τα Παλέρμο: αν θες να φύγεις απλά μείνε από απουσίες, εμείς δεν αφαιρούμε κανέναν. Το πώς θα το χειριστείτε εσείς (αν θα ψηφίσετε ένα παίχτη που έχει δηλώσει ότι φεύγει) και το κατά πόσον θα στοχοποιήσετε τυχόν άτομα που ψηφίζουν ένα παίχτη που ούτως ή άλλως θα βγει, είναι δικό σας θέμα - και δίνει και θέαμα σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:58 Η ~Melania~: #98 14-04-12 13:58 Μπορώ να πω τώρα τα τελευταία λόγια??? Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πώς σου ήρθε ότι είμαι "αγαθός"; Click για ανάπτυξη... Δεν σου απάντησα χτες γιατί είχα πάει εκκλησία.... Είχα πει στην Ριρίκα ότι θα ψηφίσω και θα βγω... Συγγνώμη!! Δεν ξέρω μου είχες μπει στο μάτι από την αρχή... Τέλος πάντων! Δεν λέω το ρόλο που είχα ε? Αλλά μπορώ να πω ότι βγήκα στο πρώτο μου παιχνίδι τζάμπα Χαχαχα δεν πειράζει θα σας παρακολουθώ [και jj! : εσένα θα σε έχω μονίμως στο μάτι...) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:16 Ο MAYROULIS: #99 14-04-12 14:16 δεν βγήκες τελείως από το παιχνίδι. κάποιος μπορεί να σε ξαναφέρει πίσω αν έχει την κάρτα νεκροφάνεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 16:34 Η MissKit έγραψε: #100 14-04-12 16:34 Είναι τέρμα ήσυχο το Παλέρμο. Μήπως βαριέστε; Έπρεπε να γίνει ένα βρε παιδιά να εκτίσουν την ποινή τους τα δυο παιδιά που ήταν αποκλεισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πωωωω... Έχουν πέσει πολλές ντροπές, βέβαια παίζει και κάποιοι να λείπουν, γιατί ξεκινήσαμε και μεγάλη Παρασκευή... Η Μελανία πιστεύω έφυγε τζάμπα και έγινε ακριβώς αυτό που φοβόταν ο Τάσος, αλλά όπως και να χει κάπως έτσι πάει στους πρώτους γύρους και το συγκεκριμένο παιχνίδι, έχει και πολλές ιδιαιτερότητες... Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Υγ. Υποθέστε ότι από το βράδυ μέχρι και την ολοκλήρωση του επόμενου γύρου είμαι πιωμένος κι ότι οι εμφανίσεις μου θα γίνονται μόνο σε στιγμές διαύγειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:34 Ο Γιώργος έγραψε: #97 14-04-12 13:34 Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Click για ανάπτυξη... Πάγια τακτική που την εφαρμόζουμε σε όλα τα Παλέρμο: αν θες να φύγεις απλά μείνε από απουσίες, εμείς δεν αφαιρούμε κανέναν. Το πώς θα το χειριστείτε εσείς (αν θα ψηφίσετε ένα παίχτη που έχει δηλώσει ότι φεύγει) και το κατά πόσον θα στοχοποιήσετε τυχόν άτομα που ψηφίζουν ένα παίχτη που ούτως ή άλλως θα βγει, είναι δικό σας θέμα - και δίνει και θέαμα σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:58 Η ~Melania~: #98 14-04-12 13:58 Μπορώ να πω τώρα τα τελευταία λόγια??? Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πώς σου ήρθε ότι είμαι "αγαθός"; Click για ανάπτυξη... Δεν σου απάντησα χτες γιατί είχα πάει εκκλησία.... Είχα πει στην Ριρίκα ότι θα ψηφίσω και θα βγω... Συγγνώμη!! Δεν ξέρω μου είχες μπει στο μάτι από την αρχή... Τέλος πάντων! Δεν λέω το ρόλο που είχα ε? Αλλά μπορώ να πω ότι βγήκα στο πρώτο μου παιχνίδι τζάμπα Χαχαχα δεν πειράζει θα σας παρακολουθώ [και jj! : εσένα θα σε έχω μονίμως στο μάτι...) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:16 Ο MAYROULIS: #99 14-04-12 14:16 δεν βγήκες τελείως από το παιχνίδι. κάποιος μπορεί να σε ξαναφέρει πίσω αν έχει την κάρτα νεκροφάνεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 16:34 Η MissKit έγραψε: #100 14-04-12 16:34 Είναι τέρμα ήσυχο το Παλέρμο. Μήπως βαριέστε; Έπρεπε να γίνει ένα βρε παιδιά να εκτίσουν την ποινή τους τα δυο παιδιά που ήταν αποκλεισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από tsarachaf: Για την Έλενα που αποχωρεί. Αφού δηλώνει ότι αποχωρεί οικειοθελώς από τώρα γιατί να περιμένουμε να φύγει από απουσίες; Click για ανάπτυξη... Πάγια τακτική που την εφαρμόζουμε σε όλα τα Παλέρμο: αν θες να φύγεις απλά μείνε από απουσίες, εμείς δεν αφαιρούμε κανέναν. Το πώς θα το χειριστείτε εσείς (αν θα ψηφίσετε ένα παίχτη που έχει δηλώσει ότι φεύγει) και το κατά πόσον θα στοχοποιήσετε τυχόν άτομα που ψηφίζουν ένα παίχτη που ούτως ή άλλως θα βγει, είναι δικό σας θέμα - και δίνει και θέαμα σε μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~Melania~ Περιβόητο μέλος Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Στρατιωτικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5.361 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 13:58 Η ~Melania~: #98 14-04-12 13:58 Μπορώ να πω τώρα τα τελευταία λόγια??? Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πώς σου ήρθε ότι είμαι "αγαθός"; Click για ανάπτυξη... Δεν σου απάντησα χτες γιατί είχα πάει εκκλησία.... Είχα πει στην Ριρίκα ότι θα ψηφίσω και θα βγω... Συγγνώμη!! Δεν ξέρω μου είχες μπει στο μάτι από την αρχή... Τέλος πάντων! Δεν λέω το ρόλο που είχα ε? Αλλά μπορώ να πω ότι βγήκα στο πρώτο μου παιχνίδι τζάμπα Χαχαχα δεν πειράζει θα σας παρακολουθώ [και jj! : εσένα θα σε έχω μονίμως στο μάτι...) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:16 Ο MAYROULIS: #99 14-04-12 14:16 δεν βγήκες τελείως από το παιχνίδι. κάποιος μπορεί να σε ξαναφέρει πίσω αν έχει την κάρτα νεκροφάνεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 16:34 Η MissKit έγραψε: #100 14-04-12 16:34 Είναι τέρμα ήσυχο το Παλέρμο. Μήπως βαριέστε; Έπρεπε να γίνει ένα βρε παιδιά να εκτίσουν την ποινή τους τα δυο παιδιά που ήταν αποκλεισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Libertus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορώ να πω τώρα τα τελευταία λόγια??? Αρχική Δημοσίευση από jj!: Πώς σου ήρθε ότι είμαι "αγαθός"; Click για ανάπτυξη... Δεν σου απάντησα χτες γιατί είχα πάει εκκλησία.... Είχα πει στην Ριρίκα ότι θα ψηφίσω και θα βγω... Συγγνώμη!! Δεν ξέρω μου είχες μπει στο μάτι από την αρχή... Τέλος πάντων! Δεν λέω το ρόλο που είχα ε? Αλλά μπορώ να πω ότι βγήκα στο πρώτο μου παιχνίδι τζάμπα Χαχαχα δεν πειράζει θα σας παρακολουθώ [και jj! : εσένα θα σε έχω μονίμως στο μάτι...) ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 14:16 Ο MAYROULIS: #99 14-04-12 14:16 δεν βγήκες τελείως από το παιχνίδι. κάποιος μπορεί να σε ξαναφέρει πίσω αν έχει την κάρτα νεκροφάνεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 16:34 Η MissKit έγραψε: #100 14-04-12 16:34 Είναι τέρμα ήσυχο το Παλέρμο. Μήπως βαριέστε; Έπρεπε να γίνει ένα βρε παιδιά να εκτίσουν την ποινή τους τα δυο παιδιά που ήταν αποκλεισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 7 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
δεν βγήκες τελείως από το παιχνίδι. κάποιος μπορεί να σε ξαναφέρει πίσω αν έχει την κάρτα νεκροφάνεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit Επιφανές μέλος Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.727 μηνύματα. 14 Απριλίου 2012 στις 16:34 Η MissKit έγραψε: #100 14-04-12 16:34 Είναι τέρμα ήσυχο το Παλέρμο. Μήπως βαριέστε; Έπρεπε να γίνει ένα βρε παιδιά να εκτίσουν την ποινή τους τα δυο παιδιά που ήταν αποκλεισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Είναι τέρμα ήσυχο το Παλέρμο. Μήπως βαριέστε; Έπρεπε να γίνει ένα βρε παιδιά να εκτίσουν την ποινή τους τα δυο παιδιά που ήταν αποκλεισμένα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.