Παλέρμο #36 - The Movie Project Game

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Θέλω να κάνω παράθεση κάτι που δεν είχα προσέξει: η love angel που έχει γράψει ελάχιστα πράγματα και "δεν ήξερε" οτι χτες είχαμε κανονικά αποχώρηση, από την πρώτη μέρα υποπτεύεται τον foreverfreak. Από πού πηγάζει αυτή η υποψία; Αν ξέρεις κάτι παραπάνω, ανάλυσέ το και σε μας...:hmm:
Σύλβια, εμένα η συμπεριφορά της love_angel σε αυτό το παιχνίδι μου έχει φέρει στο νου πολλά πιθανά ενδεχόμενα - κάποια από τα οποία δεν είναι καλά. Κοιτώντας ξανά την παράθεση που έκανες, όντως φαίνεται περίεργο που η love κατηγορεί τον foreverfreak σε εκείνο το σημείο του παιχνιδιού. Αλλά, αν όντως γνώριζε κάτι παραπάνω θα το έλεγε κατ' ευθείαν από τις πρώτες ώρες του πρώτου γύρου "ρισκάροντας" να πέσουν έστω και τα λίγο τα βλέμματα πάνω της αν είχε ρόλο?:/: Στο προηγούμενο Παλέρμο, αν θυμάσαι αυτή η τακτική ήταν που της κόστισε και την καρφώσατε... Πιο πιθανό μου φαίνεται να είπε ότι θα προσέχει τον foreverfreak για να δει πώς θα αντιδρούσε εκείνος. Αλλά και πάλι, αν ήταν κάποια μπλόφα? Η μικρή συμμετοχή της στο παιχνίδι δεν μας βοηθάει ιδιαίτερα να καταλήξουμε σε κάποιο πιθανό συμπέρασμα..:/:
Η blue θεωρούσε τον foreverfreak ύποπτο. Μετά στη διπλή δολοφονία ο foreverfreak βρέθηκε νεκρός. Αυτό με κάνει να πιστεύω πιο πολύ οτι η blue τελικά είναι η μάγισσα και αποφάσισε να σκοτώσει τον foreverfreak. Σύμφωνα με αυτή τη λογική όμως ο foreverfreak δεν είναι απαραίτητα μαφιόζος αφού βασιζόμαστε μόνο στην κρίση της blue.... Θα βοηθούσε μια καρτούλα ή κάποια ιδιότητα να το μαθαίναμε αυτό...
Το ενδεχόμενο αυτό το είχα γράψει νομίζω και εγώ ως συμπλήρωμα στις αρχικές σκέψεις σου για τη δολοφονία. Αν ισχύει όντως αυτό που μας λέει η blue και δεν έχει κάποιο ρόλο που της επιτρέπει να "γνωρίζει"? Αν την επέλεξαν απλά οι δολοφόνοι και επειδή η μάγισσα - που γνωρίζει το θύμα είδε την "κοκορομαχία" της με τον foreverfreak θεώρησε ότι ήταν μαφιόζος, για αυτό και τον έβγαλε? Η κάρτα όντως θα μας βοηθούσε!

Για να μην πολυλογώ, το παιχνίδι είναι ακόμη στην αρχή και νομίζω ότι έχουμε βγάλει δυο μαφιόζους. Είτε ο δεύτερος είναι ο foreverfreak είτε ο Τάσος. :hmm: Ούτε εγώ θα δώσω την ψήφο μου στον Πατρέα, αλλά είναι σίγουρα ένας από τους υπόπτους μου. Εγώ θέλω να επιστρέψω ξανά στο δίπτυχο maria... και soter αφού η τελευταία ανάρτηση της marias... με προβλημάτισε πολύ. Ομολογώ ότι όντως, ο soter στις τελευταίες του δημοσιεύσεις έλεγε αλήθειες, και ξαναδιαβάζοντάς τα τείνω να πιστέψω ότι η maria... είναι πιο ύποπτη από εκείνον. Για αυτό, η ψήφος μου σήμερα θα πάει στη maria....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
Σήμερα δεν παίρνουμε καρτούλες;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Σήμερα δεν παίρνουμε καρτούλες;
Οι κανόνες λένε ότι έχουμε μόνο αυτές τις δυο κάρτες που μας μοιράζονται εξ' αρχής για όλο το παιχνίδι...:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Καρτουλες δεν παιρνετε σημερα, την Πεμπτη θα παρετε
Παω να τελειωσω τον Mendel, στις 13.00 θα ειμαι εδω για να σας πω τι εχει γινει τη νυχτα

Ψηφοφορία για Δευτέρα 02/01/2012


  1. blue_butterfly - CiNeFiL
  2. bluestas95
  3. CiNeFiL
  4. Drama Prinzessin
  5. Eileen - maria....
  6. ggeorge1976
  7. Himela
  8. love_angel
  9. maria....
  10. maria775m - Πατρεύς
  11. Myrtle - bluestas95
  12. Πατρεύς
  13. Phoebe
  14. Πουλάκι
  15. soter
Ψήφοι
1 maria....
1 bluestas95
1 Πατρεύς
1 CiNeFiL

Απουσίες

  • CiNeFiL #1
  • love_angel #1
  • JaneWin #1, #2 (Αποχώρησε)
  • maria775m #1
Η χώρα των Φαντασμάτων

Αποχωρήσεις (προγραμματισμένες και μη!)


Λοιπές ενέργειες παικτών

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Μου έχετε προσάψει δεν ξέρω και εγώ πόσους ρόλους.:P Αν ήμουν μάγισσα σιγά μην καρφωνόμουν τόσο να σκότωνα κάποιον που είπα ανοιχτά πως θεωρώ ύποπτο αλλά γιατί να σκότωνα, αν όντως ήμουν μάγισσα, αφού θα επέστρεφα, δεν καταλαβαίνω.:/:

Δε σου έχουμε "προσάψει" κακούς ρόλους, τι αγχώνεσαι; Μάγισσα και αντίπαλο μαφιόζο σε είπαμε (δε σε είπαμε και καμπούρα!:P) Και γιατί να μη σκότωνες; Η μάγισσα μπορεί μια φορά να σώσει και μια φορά να σκοτώσει. Γιατί να μην ήταν αυτή η φορά που σκότωνες;:hmm:

Προς Himela: Αν η blue εχει ρολο αυτος θα ειναι της Μαγισσας και γνωριζοντας οτι θα την σκοτωναν οι δολοφονοι αποφασισε να σκοτωσει καποιον που θεωρουσε υποπτο και να χρησιμοποιησει την καρτα της για να σωσει τον εαυτο της, χωρις να αποκαλυψει τον ρολο της! Αποκλειω το γεγονος οτι ειναι η Αντιπαλη Μαφιοζα (:P) και να γνωριζει για δολοφονο τη CiNeFiL γιατι το πεσιμο της κανει πολυ μπαμ και θα καρφωνοταν! Βεβαια υπαρχει και το ενδεχομενο να μην εχει κανενα ρολο και να ειναι η αλλη συγκατοικος πχ!

Αν είναι η αντίπαλη μαφιόζος, οι δολοφόνοι ήδη το ξέρουν (αν δηλαδή ο φρικ πήγε να τη σκοτώσει και πέθανε μαζί της, οι δολοφόνοι ξέρουν γιατί συνέβη αυτό). Αυτό σημαίνει οτι δε θα επιχειρήσουν ξανά να τη σκοτώσουν γιατί ξέρουν οτι ο δολοφόνος θα πεθάνει μαζί της. Με αυτή τη λογική λοιπόν γιατί να μη μας αποκαλύψει το δολοφόνο που γνωρίζει; Όπως είπα τα καρφώματα μετράνε μόνο προς ντετέκτιβ και πληροφοριοδότη, οπότε δεν τη νοιάζει πια να καρφωθεί.

Αν δεν εχει ρολο η blue και η Μαγισσα αποφασισε να σκοτωσει καποιον, που ξερουμε οτι οι δολοφονοι δεν αποφασισαν να σκοτωσουν τον foreverfreak ( πραγμα που τον κανει πολιτη) και η Μαγισσα αποφασισε να σκοτωσει την blue;
Ευτυχως που ξερουμε την ιδιοτητα ενος απο αυτους που δολοφονηθηκε! Δεν εχει κανενασ καρτα να δουμε τι ηταν ο foreverfreak;

Το γραφω και πιο κατω! Η blue μπορει να εχει καποιο συγκεκριμενο ρολο (πχ αντιπαλος μαφιοζος, μαγισσα) ή να ειναι απλος πολιτης χωρις καποια ισχυ! Οπως ειπα, αποκλειω να ειναι αντιπαλος μαφιοζος και να ξερει την σινεφιλ γιατι την κατηγορει πολυ ανοιχτα με κινδυνο να καρφωθει! Οι δολοφονοι, λογικα, γνωριζουν ποιοι ειναι οι κρυφοι και ποιοι οι φανεροι μαφιοζοι οποτε ειναι ευκολο να καταλαβουν τι ρολο βαραει καποιος που επιμενει στην ενοχη ενος εκ αυτων και να βγαλουν τα δικα τους συμπερασματα!
Αν ειναι Μαγισσα εχουμε πει τι εχει συμβει (μη τα ξαναγραφω).
Πρεπει να σκεφτουμε και το ενδεχομενο οτι μπορει η blue να ειναι απλος πολιτης και να ετυχε η δολοφονια της απο τους δολοφονους να συνεπεσε με την δολοφονια της μαγισσας! Αυτο περισσοτερο το λεω για να μην μπερδευτουμε θεωρωντας οτι εχει καποιο ρολο ενω μπορει να μην εχει!

Αν η μάγισσα είναι κάποιος τρίτος και της λένε οτι το θύμα είναι ο foreverfreak, για ποιο λόγο να μην τον σώσει μιας που ξέρουμε όλοι πόσο ικανός παίκτης είναι και πόσο μας βοηθάει; Εγώ προσωπικά στη θέση του αυτό θα έκανα. Εσύ λες δηλαδή οτι η μάγισσα (κάποιος τρίτος) μαθαίνει οτι το θύμα είναι είναι ο foreverfreak, αποφασίζει να μην τον σώσει και να σκοτώσει τη blue butterfly. Δε βγάζει πολύ νόημα, εκτός αν η μάγισσα είναι κάποιος που δεν έχει πολλή εμπειρία του παιχνιδιού.

Χμμμ... κι εγώ στα ίδια συμπεράσματα είχα καταλήξει, Χιμέλα!

foreverfreak, Πατρεύς, bluestas! Από τους δύο παραπάνω, λέω να διαλέξω τον πιο λιγομίλητο, να ψηφίσω σε αυτή την ψηφοφορία. Όχι τίποτε άλλο, αλλά δεν νομίζω ότι οι δολοφόνοι θα άφηναν τους συνδολοφόνους τους να τους κατηγορούν τόσο. Κατά πάσα πιθανότητα, έχουμε στήσει στον τοίχο κάποιους πολίτες και οι δολοφόνοι στην γωνίτσα τους γελούν μαζί μας χαιρέκακα! bluestas95 από μένα και ελπίζω να μην πέφτω έξω...! Πατρεύς να ξέρεις είσαι ο επόμενος!

Δεν το λες υποστήριξη το δικό μου ποστ.Πρώτος γύρος ήταν και μάλιστα όταν πρωτοάρχισε , τί ήθελες να πω;"Πιστεύω ότι ο Σπυράκος είναι ένοχος"; :worry:
Νομίζω πως σ' εκείνη τη φάση του παιχνιδιού κανένας πολίτης δεν είναι σίγουρος για κανέναν.Εγώ σε μια ερώτηση απάντησα για το πώς βλέπω τον Σπύρο στο παιχνίδι.Θαρρώ πως κανείς στην θέση μου δε θα απαντούσε διαφορετικά.

Bluestas95=> 21 posts
Πατρεύς=> 7 posts
:confused:
Και να πεις ότι δε φαινόταν... :worry:

Myrtle δε μου αρέσει πολύ αυτή η συνεπαγωγή που έκανες... Όπως λέει ο bluestas, ήταν αρχικά ποστ που δεν έχουν κάποιο τραγικό νόημα. Νομίζω οτι το να προσπεράσεις τον Πατρέα χωρίς ιδιαίτερα σωστή αιτιολόγηση (έχει μιλήσει πολύ πιο λίγο από τον bluestas) είναι λίγο ύποπτο.

Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς από εκεί πού θεωρούσες ύποπτο τον σότερ και πιο πριν τον johnnaousa , ξαφνικά αλλάζεις γνώμη και ψηφίζεις εμένα που δε με έχεις αναφέρει ποτέ ;Πιστεύω πως προβαίνεις σε βιαστικές κινήσεις λαμβάνοντας υπόψη μία απ' τις πολλές έρευνες που έχει κάνει η Χιμέλα για να με κατηγορήσεις. Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται , κάποια σκοπιμότητα φαίνεται να έχεις.

Εδώ θέλω να πω οτι η έρευνα που έκανα ήταν μη συμπερασματική, δηλαδή ανέφερα ποιοι υποστήριξαν το Σπυράκο που αποδείχτηκε δολοφόνος. Το μόνο συμπέρασμα που έβγαλα είναι οτι ο Πατρεύς είναι πάλι μέσα στα αποτελέσματα μιας ακόμα έρευνας που κάνω (εγώ κι η Νικολούλη τόση έρευνα!:P)

Κι εμένα μου φαίνεται περίεργο που η Myrtle αλλάζει άρδην γνώμη από μία και μόνη αναφορά που έγινε στο όνομα του bluestas. Αν μη τι άλλο ο bluestas είναι εδώ και σχολιάζει, ο soter που τον υποπτευόσουν Myrtle πού είναι;

Εμένα πάλι ο bluestas μου φαίνεται σαν ένας αθώος πολίτης ο οποίος προσπαθεί να ανακαλύψει ποιοι είναι οι δολοφόνοι με βάση αυτά που γράφουν. Δεν είναι και ο πιο λιγομίλητος εδώ μέσα, υπάρχουν και άλλοι που έχουν γράψει λιγότερα μηνύματα και δεν συμμετέχουν και τόσο.

Σωστά μας τα λες, είπες να υποστηρίξεις κάνα πολίτη ώστε να μη σε ψηφίσει ε; Κι ο Σπυράκος πολλούς υποστήριζε, κι εγώ τότε που ήμουν δολοφόνος...

Να σου τα εξηγήσω, αμέ! Κατ' αρχήν δεν εμπιστεύομαι τις έρευνες της Χιμέλα. Απλά πιστεύω ότι ανάμεσα σε αυτούς που υποστήριξαν τον Σπυράκο βρίσκεται τουλάχιστον ένας δολοφόνος. Δεν έχω αλλάξει γνώμη για τον σότερ. Εξακολουθώ να τον θεωρώ ύποπτο, απλά επειδή ξέρω ότι όλοι θα του την πέσουν (είτε σε αυτόν είτε στην μαρία), είπα να δω το θέμα από μια άλλη σκοπιά. Αρχή είναι ακόμα. Για κανένα δεν είμαστε σίγουροι, ακόμα μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.

Δε σου ζήτησα να εμπιστευτείς τις έρευνές μου, μάτια έχεις και μπορείς να ελέγξεις και μόνη σου αν αυτά τα ποστ που παρέθεσα ήταν τα σωστά ή αν έκρυψα κάποια. Κι εγώ θεωρώ οτι κάποιος δολοφόνος υποστήριξε το Σπυράκο, απλά ο bluestas ήταν ο λιγότερο ένοχος τη δεδομένη στιγμή που τον ψήφισες. Εξάλλου αν ακόμα θεωρείς τον soter και τη maria... ενόχους, γιατί δε βοηθάς να φύγουν πρώτα αυτοί και μετά να κατηγορήσεις κάποιον τρίτο; Το οτι υποπτεύθηκε για δικούς σου λόγους τον bluestas είναι σεβαστό, αλλά το να λες οτι "αφού θα ψηφίσουν soter και maria.... οι υπόλοιποι, ας μην τους ψηφίσω εγώ" είναι λίγο άτοπο. Εκτός αν ΔΕΝ θεωρείς soter και maria,..... υπόπτους, οπότε θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σου επ' αυτού.

Όσο για τον πιο λιγομίλητο, έχεις δίκιο. Λάθος έκφραση! Εννοούσα αυτό που δεν έχουν κατηγορήσει. Και κάνεις πολύ μεγάλο λάθος για τον Πατρέα. Σχεδόν όλοι όσοι έχουν κάνει ποστς με υποψίες τον υποψιάζονται και τον κατηγορούν. Αυτό ακριβώς είπα, λοιπόν! Ότι εκτός από αυτούς που τους κατηγορούν ήδη όλοι, σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους. Ίσως να μην είσαι εσύ και να είναι κάποιος άλλος, δεν ξέρω! Εγώ απλά συνδύασα κάποια γεγονότα και κατέληξα σ' εσένα (και στον Πατρέα και στον φρικ). Ο φρικ όμως έχει ήδη βγει κι ο Πατρεύς θα βγει σύντομα όπως φαίνεται από την εξέλιξη των πραγμάτων... Εσύ όμως;

Οπότε συμπερασματικά, εσύ θεωρείς υπόπτους τους: soter, maria...., foreverfreak, Πατρεύς, αλλά επειδή αυτοί ή βγήκαν ή θα βγουν σύντομα είπες να προσωρήσεις 3-4 σκαλοπάτια και να πας στον επόμενο ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ βασιζόμενη σε μία έρευνα δική μου που κατά τα άλλα δεν εμπιστεύεσαι, στην οποία ο bluestas στα πρώτα ποστ είπε οτι ο Σπυράκος μάλλον δείχνει αθώος. Εσύ τα βλέπεις λογικά όλα αυτά;:hmm:

Ναι , αλλά στην προκειμένη περίπτωση βασίζεσαι σε έρευνα της Himelas ή έστω συμφωνείς μ' αυτή. Το ότι υποθέτει κάποιος στον πρώτο γύρο υποθέτει ότι ένας δολοφόνος είναι αθώος δεν τον καθιστά ένοχο.Και ούτε νομίζω ότι όσοι κάναμε μια τέτοια αναφορά για το Σπύρο είμαστε αυτόματα ένοχοι.Right?

Right. Μήπως απλά κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα αποτελέσματα της έρευνάς μου για το δικό τους συμφέρον;:hmm:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
Καλημέρα! Λόγω των ημερών δεν είχα χρόνο να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες με αδιάβαστα που έχω. Έριξα μια σύντομη ματιά, αλλά τα σεντόνια τα πήδαγα γιατί βαριόμουν να τα διαβάσω. :redface:

Anyway, πιστεύω πως ο foreverfreak πρέπει να ήταν ο αντίπαλος μαφιόζος και μάλλον τον κάρφωσαν γιαυτό είχαμε και διπλή αποχώρηση. Θα ψηφίσω cinefil.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 02/01/2012

  1. blue_butterfly - CiNeFiL
  2. bluestas95
  3. CiNeFiL
  4. Drama Prinzessin
  5. Eileen - maria....
  6. ggeorge1976
  7. Himela - maria....
  8. love_angel - CiNeFiL
  9. maria....
  10. maria775m - Πατρεύς
  11. Myrtle - bluestas95
  12. Πατρεύς
  13. Phoebe
  14. Πουλάκι
  15. soter
Ψήφοι

2 CiNeFiL
2 maria....
1 bluestas95
1 Πατρεύς

Απουσίες
  • CiNeFiL #1
  • love_angel #1
  • JaneWin #1, #2 (Αποχώρησε)
  • maria775m #1
Η χώρα των Φαντασμάτων
Αποχωρήσεις (προγραμματισμένες και μη!)
Λοιπές ενέργειες παικτών
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Καλημέρα! Λόγω των ημερών δεν είχα χρόνο να διαβάσω όλες αυτές τις σελίδες με αδιάβαστα που έχω. Έριξα μια σύντομη ματιά, αλλά τα σεντόνια τα πήδαγα γιατί βαριόμουν να τα διαβάσω. :redface:

Anyway, πιστεύω πως ο foreverfreak πρέπει να ήταν ο αντίπαλος μαφιόζος και μάλλον τον κάρφωσαν γιαυτό είχαμε και διπλή αποχώρηση. Θα ψηφίσω cinefil.

1. Όλοι είχαμε τέτοιες μέρες αλλά χρόνο για το παλέρμο βρίσκουμε.
2. Αν δε θες να διαβάσεις τις σελίδες, μπορείς απλά να παραιτηθείς κι όχι να απασχολείς και να μην προσφέρεις τίποτα.
3. Τα σεντόνια που πήδαγες κάποιοι κόπιασαν για να τα φτιάξουν και είναι τουλάχιστον αγένεια να λες οτι δε σέβεσαι τον κόπο κάποιων.
4. Όπως έχουμε αναλύσει πολλάκις, αν είχε γίνει κάρφωμα κάποιος θα έφευγε οριστικά από το παιχνίδι, κάτι που δεν έγινε.
5. Επίσης όπως έχουμε αναλύσει ακόμα πιο πολλάκις, ο foreverfreak σκοτώθηκε είτε από τη μάγισσα είτε από τον αντίπαλο μαφιόζο που πήγε να σκοτώσει.
6. Λυπάμαι για το ύφος μου αλλά με νευριάζει να δηλώνεις συμμετοχή για αυτό το παιχνίδι που ξέρεις οτι θέλει κάποιο χρόνο, να μπαίνεις προκλητικά να λες οτι δεν έχει διαβάσει πολλά πράγματα, να μην έχεις ιδέα τι έχει γίνει στο παιχνίδι, και να δίνεις μια ψήφο που δεν ξέρεις καν πώς να αιτιολογήσεις.
7. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να σε ψηφίσω για αποχώρηση, απαξιώ κι εγώ. Αν ποτέ διαβάσεις το παιχνίδι στο οποίο συμμετέχεις, εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε.

Για σήμερα ψηφίζω maria....., είναι η πρώτη ύποπτή μου, όσο κι αν κάποιοι πάνε να την κάνουν να τη σκαπουλάρει και πάλι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Έτσι και μείνει πάλι η Νεφέλη και δε βγει ε τι να σας πω, θέλουμε και τα παθαίνουμε. Δείτε ρε σεις συμπεριφορά Σπύρου και Νεφέλη μεταξύ τους. Δείτε τα μηνύματα της και τι ασυναρτησίες λέει όταν την στριμώχνω. Δηλαδή πόσο ακόμα πιο φανερό το θέλετε να γίνει?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
καλημερα και απο μενα
καταρχας διαβασα τα ποστ και ισως αυτοι που υποστηριξαν τον Σπυρο να ειναι οι πιο υποπτοι αυτη τη στιγμη. θα ψηφιζα πατρευς αλλα ακομη δεν εχει εξηγησει την κινηση του για την maria...
η myrtle αρχικα ειχε καλα επιχειρηματα αλλα απο την αλλη αυτα που λεει με την συμμετοχη δεν ισχυουν και ισως ειναι προφαση για να στραφουν αλλου οι υποψιες
απο την αλλη η λοβ ψηφιζει χωρις αιτιολογηση και δεν συμμετεχει σχεδον καθολου
η διαμαχη μεταξυ soter και marias... προσωπικα δεν με βοηθησε στο να καταλαβω ποιος απο τους 2 ειναι πιο ενοχος καθως ο καθενας προσπαθουσε να σωσει τον εαυτο του.
θα ψηφισω αργοτερα αλλα ειμαι κυριως μεταξυ Πατρευς και love angel

@ριρικα ποια συμπεριφορα μου με τον Σπυρο? εγω προσωπικα τον θεωρουσα υποπτο λογω του ποστ του στο οποιο ειχε ακολουθησει την τακτικη "ειμαι πολιτης"
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Myrtle

Διάσημο μέλος

Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,779 μηνύματα.
Myrtle δε μου αρέσει πολύ αυτή η συνεπαγωγή που έκανες... Όπως λέει ο bluestas, ήταν αρχικά ποστ που δεν έχουν κάποιο τραγικό νόημα. Νομίζω οτι το να προσπεράσεις τον Πατρέα χωρίς ιδιαίτερα σωστή αιτιολόγηση (έχει μιλήσει πολύ πιο λίγο από τον bluestas) είναι λίγο ύποπτο.



Εδώ θέλω να πω οτι η έρευνα που έκανα ήταν μη συμπερασματική, δηλαδή ανέφερα ποιοι υποστήριξαν το Σπυράκο που αποδείχτηκε δολοφόνος. Το μόνο συμπέρασμα που έβγαλα είναι οτι ο Πατρεύς είναι πάλι μέσα στα αποτελέσματα μιας ακόμα έρευνας που κάνω (εγώ κι η Νικολούλη τόση έρευνα!:P)

Κι εμένα μου φαίνεται περίεργο που η Myrtle αλλάζει άρδην γνώμη από μία και μόνη αναφορά που έγινε στο όνομα του bluestas. Αν μη τι άλλο ο bluestas είναι εδώ και σχολιάζει, ο soter που τον υποπτευόσουν Myrtle πού είναι;


Δε σου ζήτησα να εμπιστευτείς τις έρευνές μου, μάτια έχεις και μπορείς να ελέγξεις και μόνη σου αν αυτά τα ποστ που παρέθεσα ήταν τα σωστά ή αν έκρυψα κάποια. Κι εγώ θεωρώ οτι κάποιος δολοφόνος υποστήριξε το Σπυράκο, απλά ο bluestas ήταν ο λιγότερο ένοχος τη δεδομένη στιγμή που τον ψήφισες. Εξάλλου αν ακόμα θεωρείς τον soter και τη maria... ενόχους, γιατί δε βοηθάς να φύγουν πρώτα αυτοί και μετά να κατηγορήσεις κάποιον τρίτο; Το οτι υποπτεύθηκε για δικούς σου λόγους τον bluestas είναι σεβαστό, αλλά το να λες οτι "αφού θα ψηφίσουν soter και maria.... οι υπόλοιποι, ας μην τους ψηφίσω εγώ" είναι λίγο άτοπο. Εκτός αν ΔΕΝ θεωρείς soter και maria,..... υπόπτους, οπότε θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σου επ' αυτού.



Οπότε συμπερασματικά, εσύ θεωρείς υπόπτους τους: soter, maria...., foreverfreak, Πατρεύς, αλλά επειδή αυτοί ή βγήκαν ή θα βγουν σύντομα είπες να προσωρήσεις 3-4 σκαλοπάτια και να πας στον επόμενο ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ βασιζόμενη σε μία έρευνα δική μου που κατά τα άλλα δεν εμπιστεύεσαι, στην οποία ο bluestas στα πρώτα ποστ είπε οτι ο Σπυράκος μάλλον δείχνει αθώος. Εσύ τα βλέπεις λογικά όλα αυτά;:hmm:



Right. Μήπως απλά κάποιοι προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα αποτελέσματα της έρευνάς μου για το δικό τους συμφέρον;:hmm:

Αχ, αχ, αχ... ώστε πρέπει να τα ξαναπώ ε; Χιμέλα, το συμπέρασμα στο οποίο κατέληξα, δεν είχε καμία σχέση με τις έρευνές σου. Πριν από σένα, είχα δει ότι ο μπλουστας ήταν αυτός που από την πρώτη στιγμή είχε υποστηρίξει τον Σπυράκο. Εκτός αυτού, μπαίνει πάντα προσεκτικά και διακριτικά, λέει τα ίδια πράγματα που λέμε όλοι μας και πηγαίνει με το ρεύμα. Εμένα αυτό μου φαίνεται λαμπρη τακτική δολοφόνου! Μένει στην αφάνεια ώστε να μείνει μέχρι το τέλος. Σας το λέω καθαρά και ξάστερα, ότι αυτό το σιγανοποταμίσιο είναι δείγμα δολοφόνου. Δεν ξέρω αν χρειάζεται κάτι άλλο να πω. Κάποια πράγματα σε αυτό το παιχνίδι είναι απλώς ένστικτο. Αυτό που είπα κάμποσες φορές και αιτιολόγησα τον τρόπο με τον οποίο ψήφισα, ήταν πιστεύω ακράδαντα ότι αυτή τη στιγμή σταυρώνουμε μια χούφτα πολίτες και οι δολοφόνοι κάθονται στη γωνίτσα τους και γελάνε μαζί μας!

Το λέω και το ξαναλέω. Και πιστεύω ότι κι η μπλου που επιμένει τόσο κάποιο λόγο έχει. Ρίξτε τις υποψίες σας προς τον μπλου και τη σινεφίλ. Αν σήμερα βρεθώ μαχαιρωμένη, να θυμάστε τα λόγια μου...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Η μέρα ξημέρωσε για τους κατοίκους του Παλέρμο. Η νύχτα είχε περάσει κι ένας από αυτούς είχε χάσει τη ζωή του. Συγκεκριμένα το πτώμα μιας νεαρής γυναίκας βρέθηκε παρατημένο σε ένα μικρό σοκάκι της πόλης. Οι κάτοικοι το ανακάλυψαν το πρωί και ήταν πλέον αργά για να γίνει κάτι. Μια φωτογραφία της νεκρής λίγο πριν πεθάνει ήταν αυτή
και το όνομά της ήταν
Phoebe
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Myrtle

Διάσημο μέλος

Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,779 μηνύματα.
Επίσης, θέλετε ένα στοιχείο ακόμα;

bluestas95 και cinefil: 1 η ώρα κι ακόμα δεν έχουν δώσει ψήφο. Η δε σινεφίλ, μπαίνει μέσα 1 παρά τέταρτο και λέει θα ψηφίσω αργότερα. Πώς είναι τόσο σίγουροι ότι θα είναι ακόμα εδώ για να ψηφίσουν; Σκεφτείτε λίγο παιδάκια, θα μας φάνε λάχανο οι μαφιόζοι!

εντιτ: Δημήτρη αυτό με τα σπόιλερ είναι τέρμα σπαστικό! Πληζ μην το ξανακάνεις!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.
Ψηφοφορία για Δευτέρα 02/01/2012
  1. blue_butterfly - CiNeFiL
  2. bluestas95
  3. CiNeFiL
  4. Drama Prinzessin
  5. Eileen - maria....
  6. ggeorge1976
  7. Himela - maria....
  8. love_angel - CiNeFiL
  9. maria....
  10. maria775m - Πατρεύς
  11. Myrtle - bluestas95
  12. Πατρεύς
  13. Πουλάκι
  14. soter
Ψήφοι
2 CiNeFiL
2 maria....
1 bluestas95
1 Πατρεύς

Απουσίες
  • CiNeFiL #1
  • love_angel #1
  • JaneWin #1, #2 (Αποχώρησε)
  • maria775m #1
Η χώρα των Φαντασμάτων
Αποχωρήσεις (προγραμματισμένες και μη!)
Λοιπές ενέργειες παικτών
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
εντιτ: Δημήτρη αυτό με τα σπόιλερ είναι τέρμα σπαστικό! Πληζ μην το ξανακάνεις!

:D
Αγχος...
Αγωνια να μαθεις εάν εσύ εισαι που σκοτώθηκες...
Αφηστε μας κι εμας λιγο να παιξουμε με τα νευρα σας!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.
1. Όλοι είχαμε τέτοιες μέρες αλλά χρόνο για το παλέρμο βρίσκουμε.
2. Αν δε θες να διαβάσεις τις σελίδες, μπορείς απλά να παραιτηθείς κι όχι να απασχολείς και να μην προσφέρεις τίποτα.
3. Τα σεντόνια που πήδαγες κάποιοι κόπιασαν για να τα φτιάξουν και είναι τουλάχιστον αγένεια να λες οτι δε σέβεσαι τον κόπο κάποιων.
4. Όπως έχουμε αναλύσει πολλάκις, αν είχε γίνει κάρφωμα κάποιος θα έφευγε οριστικά από το παιχνίδι, κάτι που δεν έγινε.
5. Επίσης όπως έχουμε αναλύσει ακόμα πιο πολλάκις, ο foreverfreak σκοτώθηκε είτε από τη μάγισσα είτε από τον αντίπαλο μαφιόζο που πήγε να σκοτώσει.
6. Λυπάμαι για το ύφος μου αλλά με νευριάζει να δηλώνεις συμμετοχή για αυτό το παιχνίδι που ξέρεις οτι θέλει κάποιο χρόνο, να μπαίνεις προκλητικά να λες οτι δεν έχει διαβάσει πολλά πράγματα, να μην έχεις ιδέα τι έχει γίνει στο παιχνίδι, και να δίνεις μια ψήφο που δεν ξέρεις καν πώς να αιτιολογήσεις.
7. Δεν μπαίνω καν στον κόπο να σε ψηφίσω για αποχώρηση, απαξιώ κι εγώ. Αν ποτέ διαβάσεις το παιχνίδι στο οποίο συμμετέχεις, εδώ είμαστε να τα ξαναπούμε.

Για σήμερα ψηφίζω maria....., είναι η πρώτη ύποπτή μου, όσο κι αν κάποιοι πάνε να την κάνουν να τη σκαπουλάρει και πάλι.


ok, παραιτούμαι! Καλή συνέχεια παιδάκια! ^^ ΥΓΕΙΑ!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
Επίσης, θέλετε ένα στοιχείο ακόμα;

bluestas95 και cinefil: 1 η ώρα κι ακόμα δεν έχουν δώσει ψήφο. Η δε σινεφίλ, μπαίνει μέσα 1 παρά τέταρτο και λέει θα ψηφίσω αργότερα. Πώς είναι τόσο σίγουροι ότι θα είναι ακόμα εδώ για να ψηφίσουν; Σκεφτείτε λίγο παιδάκια, θα μας φάνε λάχανο οι μαφιόζοι!

εντιτ: Δημήτρη αυτό με τα σπόιλερ είναι τέρμα σπαστικό! Πληζ μην το ξανακάνεις!

και να ψηφισω τωρα μετα εαν με φανε δεν θα εχει ισχυ η ψηφος μου οποτε ας ψηφισω οσο αργοτερα μπορω που θα εχουν μιλησει περισσοτεροι μηπως βγαλω κανα καλυτερο συμπερασμα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Myrtle

Διάσημο μέλος

Η Myrtle αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,779 μηνύματα.
και να ψηφισω τωρα μετα εαν με φανε δεν θα εχει ισχυ η ψηφος μου οποτε ας ψηφισω οσο αργοτερα μπορω που θα εχουν μιλησει περισσοτεροι μηπως βγαλω κανα καλυτερο συμπερασμα

Ναι ε; Τώρα εσύ ή παίζεις Παλέρμο πρώτη φορά ή απλά προσπαθείς να δικαιολογηθείς επειδή είδες ότι σε πιάσαμε στα πράσα...

Κι επειδή το πρώτο δεν ισχύει, μάντεψε τι έμεινε...

Αν προλάβεις να ψηφίσεις πριν την δολοφονία, ακόμα κι αν σε σκοτώσου η ψήφος σου μετράει! Χρόοοοοονια τώρα. Από το Παλέρμο #1 το λέμε αυτό και θυμάμαι πάντα παίκτες (πολίτες) να βιάζονται να ψηφίσουν πριν τη 1 για να μην τους βρει η σφαίρα στο δόξα πατρί. Κοίτα τι μαθαίνεις, ε;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Επίσης, θέλετε ένα στοιχείο ακόμα;

bluestas95 και cinefil: 1 η ώρα κι ακόμα δεν έχουν δώσει ψήφο. Η δε σινεφίλ, μπαίνει μέσα 1 παρά τέταρτο και λέει θα ψηφίσω αργότερα. Πώς είναι τόσο σίγουροι ότι θα είναι ακόμα εδώ για να ψηφίσουν; Σκεφτείτε λίγο παιδάκια, θα μας φάνε λάχανο οι μαφιόζοι!

εντιτ: Δημήτρη αυτό με τα σπόιλερ είναι τέρμα σπαστικό! Πληζ μην το ξανακάνεις!

Συμφωνώ πολύ με το edit!!
Αυτό που λες Myrtle όμως δεν είναι στοιχείο για εμένα, όταν δεν έχουν μπει άτομα που μας είχαν απασχολήσει δικαιότερα στο παρελθόν, ονόματα όπως ο ggeorge1976, ο soter ή και άλλοι. Αυτοί δεν ανησυχούν?:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

CiNeFiL

Διακεκριμένο μέλος

Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7,229 μηνύματα.
Ναι ε; Τώρα εσύ ή παίζεις Παλέρμο πρώτη φορά ή απλά προσπαθείς να δικαιολογηθείς επειδή είδες ότι σε πιάσαμε στα πράσα...

Κι επειδή το πρώτο δεν ισχύει, μάντεψε τι έμεινε...

Αν προλάβεις να ψηφίσεις πριν την δολοφονία, ακόμα κι αν σε σκοτώσου η ψήφος σου μετράει! Χρόοοοοονια τώρα. Από το Παλέρμο #1 το λέμε αυτό και θυμάμαι πάντα παίκτες (πολίτες) να βιάζονται να ψηφίσουν πριν τη 1 για να μην τους βρει η σφαίρα στο δόξα πατρί. Κοίτα τι μαθαίνεις, ε;

δεν παιζω για 1η φορα αλλα εχω καιρο να παιξω και ειλικρινα δεν ηξερα οτι παραμενεις στο παιχνιδι ετσι νομιζα αν σε σκοτωσουν δεν μπορεις να εχεις καμια συμμετοχη παρα τα τελευταια σου λογια
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top