Παλέρμο #36 - The Movie Project Game

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,057 μηνύματα.
Δεν βοηθανε ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ!!Υποψιαζομαι πως δεν εχει ρολο πολιτη ο Τασος και δεν το απολαμβανει!!

Καταρχην δεν εχει σημασια αν η ψηφος ειναι καθοριστικη!!Σημασια ο λογος που ψηφιζεις!!Επισης οταν στην ψηφοφορια ειναι 5-6 ατομα που ψηφιζονται βγαινουν αληθειες!!;) Αν ειναι λιγα τοτε το μυστηριο αρχιζει να λυνεται.

Σε αυτά συμφωνώ απόλυτα. Σκοπός δεν είναι να βγει κάποιος ντε και σώνει αλλά να δώσεις εσύ το στίγμα σου με το τι ψηφίζεις ώστε να καταλάβουν οι άλλοι την άποψή σου.

Όσο για τον Τάσο, έχει να μπει από το πρωί. Περιμένω ένα μακροσκελές ποστ at least...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Σε αυτά συμφωνώ απόλυτα. Σκοπός δεν είναι να βγει κάποιος ντε και σώνει αλλά να δώσεις εσύ το στίγμα σου με το τι ψηφίζεις ώστε να καταλάβουν οι άλλοι την άποψή σου.

Όσο για τον Τάσο, έχει να μπει από το πρωί. Περιμένω ένα μακροσκελές ποστ at least...

Παιδια sorry αλλα το κωλοinternet με πεταει συνεχως τα λεμε σε καμια ωρα αν εχει φτιαξει παω να κανω 5-6 επανακινησεις!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Σε αυτά συμφωνώ απόλυτα. Σκοπός δεν είναι να βγει κάποιος ντε και σώνει αλλά να δώσεις εσύ το στίγμα σου με το τι ψηφίζεις ώστε να καταλάβουν οι άλλοι την άποψή σου.

Όσο για τον Τάσο, έχει να μπει από το πρωί. Περιμένω ένα μακροσκελές ποστ at least...
ολοι περιμενουμε το μηνυμα του Τασου:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

foreverfreak

Διάσημο μέλος

Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει απο Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2,618 μηνύματα.
θα χαζεψω..ολοι με θεωρειτε υποπτο επειδη εγραψα σε 2 ποστ εμεις οι πολιτες :P αχ αχ πως καρφωνεστε καποιοι...
Τι ακριβως σου φαινεται παραλογο σε αυτο Γιαννη??? Οταν οι αλλοι κωλοχτυπιουνται και προσπαθουν να βρουν τους μαφιοζους εσυ τι ακριβως κανεις??? Πως βοηθας την εξελιξη του παιχνιδιου?? Εμενα αυτη η ουδετεροτητα μου φαινεται ΤΡΟΜΕΡΑ υποπτη... Ειχες κανει 2 post ολα και ολα και το μονο ουσιαστικο που ελεγαν ειναι πως εισαι πολιτης!! Οκ, κι εγω λεω πως ειμαι ο Ιντιανα Τζοουνς, σε επεισα:P?? Αν εισαι εβλεπες καποιον αλλο να συμπεριφερεται με αυτον τον τροπο δε θα σου φαινοταν παραλογο?? Συγνωμη, αλλα η σταση σου και οι δηλωσεις σου "αχ πως καρφωνεστε καποιοι" χωρις καμια απολυτως δικαιολογηση εμενα μου δειχνουν ενοχη!!
Παραμενεις λοιπον στα λεγομενα σου χωρις να θεωρησεις κανεναν αλλον ΚΥΡΙΟ υποπτο και κινεισαι ηρεμα και αργα και τα ριχνεις στον John!!Τι να σου πω!Η συμπεριφορα του John δεν ειναι οπως στο πρωτο extreme που ηταν υπουλος και μας ξεγελασε ολους!!Παιζει πιο φανερα,ειναι σαν να μας λεει ..ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ!!Ααν ηταν δολοφονος δεν θα φαινοταν!!:hmm:

Παντως Eileen,foreverfreak,Νεφελη και Myrtle δεν μας τα λετε καλα!!Ψηφιζετε καποιον που εχει γραψει ουτε 4 posts.Ξερω θα το φαω το κεφαλι μου γιατι ειτε θα με θεωρησετε υποπτο καποιοι ειτε θα με σκοτωσετε αυριο μεθαυριο αλλα ειναι υποπτο αυτο!!Εχουνε γραψει και αλλοι..δεν μπορει να επιμενετε τοσο!!Παντως αν ειστε αθωοι ενα σας λεω: Αν ηταν κακος δεν θα δινοταν ετσι στεγνα!!
Και επαναλαμβανω: Αυτο εσενα σου φαινεται φυσιολογικο??? Ειμαστε ακομα στον πρωτο γυρο και το μονο που κανει ο Γιαννης ειναι να διατυμπανιζει την αθωωτητα του!! Εσενα σε βοηθησαν με καποιο τροπο τα λεγομενα του??? Και ποια επιμονη διακρινεις ακριβως?? Αλλοι ειναι μπροστα στην ψηφοφορια και ΟΧΙ ο Γιαννης!! Σκεψου λιγο καλυτερα τι στο καλο θελεις να πεις και μετα απαντησε στο θεμα...

πως εξηγεις οτι και οι 2 ψηφισατε εμενα ενω στην αρχη και καλα ψηφισατε ο ενας τον αλλον?

Οπως σωστα επισημανε η Himela, ΜΟΝΟ εγω ψηφισα εσενα!! Γιατι αλλαξα την ψηφο μου??? Παμε αλλη μια φορα: Ψηφισα πρωτος τη Συλβια και μετα πηρε ποσες ψηφους απο το πουθενα, ενω κανει ΜΠΑΜ πως ειναι αθωα!! Κατηγορει τους παντες χωρις θρασος και δε φοβαται τιποτα... Με τη δικια μου ψηφο ηταν μπροστα η Himela, οποτε αν εμενα εκει πιθανοτατα θα αποχωρουσε!! Αν εδινα την ψηφο μου στη maria... τοτε θα βρισκοταν εκεινη μπροστα, αλλα παρα το γεγονος πως οι κουβεντες της φαινονται προσεκτικες και μετρημενες, δε μπορω να ειμαι σιγουρος πως ειναι δολοφονος... Οποτε ψηφισα το ΜΟΝΟ ατομο που θεωρω σχεδον σιγουρα ενοχο μεχρι τωρα, εσενα!!Τι ακριβως δεν καταλαβες στις κινησεις μου και για ποιο λογο με κατηγορεις Γιαννη?? Μηπως επειδη πηρες 2-3 ψηφους μαζεμενες;)??
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

blue_butterfly

Τιμώμενο Μέλος

Η Ριρίκα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 25,456 μηνύματα.
Θα δεις το απόγευμα ποιος έχει τις περισσότερες ψήφους και θα ακολουθήσει το ρεύμα ε; Δική σου άποψη δεν έχεις; (να είδες; μόλις σου έδωσα λόγο να με ψηφίσεις!:whistle:)
Θα μπω το απόγευμα και να μαι επειδή είμαι διακοπές και απλά περνάω γαμάτα και δε σκέφτομαι να μπω από το κινητό να κόψω κίνηση. Ααααα και όταν λέω κίνηση δε λέω να δω ποιος έχει τους περισσότερους και να τον ψηφίσω αλλά ποστ, αντιδράσεις, διαμάχες κτλ.
JaneWin
Πατρεύς
soter

Εσας θα σας ακουσουμε καθολου πουλακια μου?? Μα καλα, ουτε ενας χαιρετισμος στην πολη του παλερμο:P??
Η Jane θα μπει λογικά πιο βράδυ ή αύριο.:)

Οκ τότε!! Εγώ κατάλαβα πως αναφερόσουν σε μένα και ότι παρερμήνευσες ηθελημένα αυτό που είπα εγώ και η Χιμέλα. Και λέω: "ωπ κάτσε έχει ζουμί εδώ η υπόθεση!!"
Εντάξει σε παρεξήγησα τότε!! Προς το παρόν οκ... για μετά θα δείξει :P

Ααα για τον Γιάννη, την Μπλου και τον Σπύρο τι έχεις να πεις;
Εγώ πως σου ήρθα στο μυαλό μπορείς να μου πεις; Ενώ πριν δεν είχε αναφερθεί το όνομα μου σχεδόν καθόλου και ούτε η "σύγκρουση" μου με τον Νάουσα.

Αλήθεια Γιάννη; Με συγκινείς!! :P

Εσύ τι έχεις να πεις για τις κατηγορίες που σου έριξαν;;
Ας πούμε για αυτό με την μπλου που προσπαθήσατε εμμέσως να μας περάσατε ότι δεν ανήκετε στην ίδια ομάδα... σ' αυτό δεν απάντησες!!
και το "ααα παίζει και ο γιάννης;;; " δεν είναι κάπως;
Τεσπα θα δείξει...
Το θέμα είναι ότι για τον Κώστα και την Σύλβια το ξέραμε εδώ και καιρό... ενώ για εσάς; τώρα βγήκε αυτή η κόντρα!!
Με το Γιάννη έχουμα μονάχα κοντρίτσα επειδή σε ένα προηγούμενο παιχνίδι ήταν δολοφόνος και με πέταξε έξω και όταν παίξαμε παλέρμο από κοντά, μάντεψε, ήταν ΠΑΛΙ δολοφόνος. Γκρρρ:(
Εντάξει, ένα παιχνίδι είναι :redface:
Προσπαθώ να βγάλω συμπεράσματα...

---------------------------------------------------------

Εντάξει, έκανα και την τελική μου απόφαση... ΔΕΝ θα αλλάξω την ψήφο μου. Αυτή η φράση που είπε ο Σπύρος που έχει κάτσει στο λαιμό...
Για μένα καθαρά ηλίθια δικαιολογία, ούτε καν δικαιολογία δε θα την χαρακτήριζα αλλά ντάξει ας μην τη σχολιάσω περαιτέρω λόγω πρώτης μέρας.
Καταρχην εμενα μαρεσει πως παιζεις και παρ 'όλες τις υποχρεωσεις σου αιτιολογεις και συμμετεχεις ενεργα!!Λοιπον εχουμε και λεμε.. Himela vs Μαρια!! Καποια απο τις 2 αθωα καποια ενοχη!!Απο την στιγμη που σε ψηφισε η Himela την θεωρησα ενοχη και λαθος μου!!Αλλα δεν αλλαζω την ψηφο μου γιατι οι απαντησεις της δεν ειναι σταρατες..ειναι επιθετικες οπως στο προηγουμενο!!Οι απελπισμενη κινηση του Πατρευ και η υπερασπιση που κανεις εσυ σε αυτην δεδομενου του ποσο ικανος παιχτης εισαι(Και αυτο δεν δεχεται αμφισβιτησεις επειδη το μυριζουμε απο χιλιομετρα)με βαζει σε σκεψεις!!Μηπως τελικα παιρνεις το μερος της επειδη εισαι δολοφονακι και δεν θες να καρφωθεις;

No problemoo :D
Ή μπορεί και οι δύο αθώες ή ένοχες. Αλλά εσύ αλήθεια πως το δηλώνεις με τόση σιγουριά;

λοιπον επειδη σε λιγο θα βγω και δεν εχω ψηφισει ακομα μαλλον ειναι καιρος να δωσω κ εγω την ψηφο μου αν και δεν θα αλλαξει τωρα το αποτελεσμα...
Λοιπον θεωρω υποπτο τον πατρευς καθως χρησιμοποιει την καρτα του για να κατηγορησει την μαρια ομως αν δεν ξερει κατι παραπανω για ρους ρολους πως ειναι τοσο σιγουρος; η μαρια οντως σε καποια πραγματα φερθηκε καπως παραξενα αλλα διπλη ψηφος γι αυτο;:hmm:
Απο την αλλη με κατηγορει και λεει οτι κινουμαι ησυχα αλλα δεν νομιζω συγκρινοντας σε σχεση με αλλους που δεν μιλησαν σχεδον καθολου σημερα οτι αυτο ισχυει. Κατα τα αλλα Σπυρο ειναι αληθεια οτι εχουμε διαφωνια με τον Πατρευς αλλα νομιζω ειναι λογικο αφου με κατηγορει ενω δεν καταλαβαινω τον ουσιαστικο λογο και προβαινει σε επιπολαιες φαινομενικα κινησεις...για να μην τα πολυλογω θα ψηφισω Johnaousa για τους λογους που ειπα στην αρχη του παιχνιδιου-νομιζω καρφωθηκε πολυ και μετα σωπασε- θα ψηφιζα Πετρο αλλα δεν καταλαβαινω τις κινησεις του οσο υποπτες κ να ειναι ισως εχει λογο που τις κανει αλλα κ να τον ψηφιζα 1 ψηφος δεν θα αλλαζε κατι ετσι κ αλλιως...
Και ξαναλεω θεωρησα υποπτη την Συλβια αλλα δεν ειμα σιγουρη απλως οι λογοι για τους οποιους κατηγορουσε ηταν πολυ ακυροι στην αρχη
Ο Πατρευς πιστευω κανει ανεξηγτες κινησεις
Οποτε τους θεωρω κ τους 2 υποπτους και για τον ιδιο λογο με τον Τζον θεωρησα κ εσενα αλλα δεν σε ψηφισα επδ δεν εμενες σιωπηλος σε αντιθεση με τον Τζον που τοση ωρα δεν μιλουσε λες και ηθελε να τον ξεχασουμε και μολις τον ψηφισε ο φορεβερ ξαφνικα εμφανιστηκε..τυχαιο;
Μάλιστα θεωρείς αρκετούς ύποπτους αλλά εσύ ψηφίζεις αυτόν που ψηφίζει το κύμα λες και θες να καλυπτείς. Α και αλήθεια ο Νάουσα γιατί σας προβλημάτισε; Επειδή κοντραρίστηκε μαζί μου; Έλεος αν ήταν έτσι το ίδιο θα έπρεπε να είχατε κάνει με Himela-foreverfreak.
Η blue_butterfly και ο Τάσος πού είναι?
Είπα πως θα μπω το απόγευμα, να μαι.:happy: Το μωρό μου θα μπει λογικά.:hmm:
-----------------------------------------------------------------------------
Επειδή φεύγω ψηφίζω CiNeFiL αν δεν καταλάβατε το λόγο από τα μηνύματα μου θα σας το αναλύσω όταν επιστρέψω γιατί ήρθα να ψηφίσω και να ξαναφύγω, τσαο.:-*
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Υ.Γ. (απο κινητο) Αγαπη γλυκια(Himela) ένας πολιτης ψηφιζει καποιος που θεωρει υποπτο ετσι αργα ή γρηγορα ένα "ΚΑΛΟ" κυμα δημιουργειται ενω ενας δολοφονος πιανεται απο τα αθωα λογια ενως αθωου για να τον ψηφισει. scripta manent..ΣΥΜΦΩΝΩ!!(Τα γραπτα μενουν) και δεν θεωρω οτι ειναι εις βαρος μου!

Y.Γ. προς blue: Εχουμε 2 μεγαλα κυματα!!Ειναι πιο πιθανον να ειναι και οι 2 κατι ή εχουν ξεχωριστους ρολους και το ενα κυμα να οδηγει σε αθωο και το αλλο σε ενοχο;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Μιας και πλησιάζουμε προς το τέλος...
Όσοι δεν έχετε ψηφίσει, έχετε 45' περιθώριο για να μην πάρετε απουσία.


Ψηφοφορία για 30/12

  1. blue_butterfly --> CiNeFiL
  2. bluestas95 --> maria....
  3. CiNeFiL --> Johnnaousa
  4. Drama Prinzessin --> Himela
  5. Eileen --> Johnnaousa
  6. foreverfreak --> Johnnaousa
  7. ggeorge1976
  8. Himela --> maria....
  9. JaneWin
  10. Johnnaousa --> Himela
  11. love_angel --> Himela
  12. maria.... --> Himela
  13. maria775m
  14. Myrtle --> Johnnaousa
  15. Πατρεύς --> maria....
  16. Phoebe --> CiNeFiL
  17. Πουλάκι --> Σπυράκος (^^)
  18. soter --> maria....
  19. Σπυράκος (^^) --> Himela
  20. Τάσος97




Ψήφοι
5 Himela
5 maria....
4 Johnnaousa
2 CiNeFiL
1 Σπυράκος (^^)


Λοιπές ενέργειες παικτών


 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,251 μηνύματα.
Δεν βοηθανε ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΜΩΣ!!Υποψιαζομαι πως δεν εχει ρολο πολιτη ο Τασος και δεν το απολαμβανει!!

Όσο για τον Τάσο, έχει να μπει από το πρωί. Περιμένω ένα μακροσκελές ποστ at least...

ολοι περιμενουμε το μηνυμα του Τασου:)
Να ήταν και ο μόνος που περιμένουμε. : ggeorge1976 ,Πουλάκι,JaneWin. :whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ggeorge1976

Νεοφερμένος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών, επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 111 μηνύματα.
Θα ήθελα πολύ να είχα έναν δυνατό και πολύ ικανό αντίπαλο όπως η Himela (της είχα κάποια απωθημένα από το προηγούμενο) όμως αυτή τη φορά (παρ' όλη την προσπάθεια να την βγάλουν από την αρχή έξω κάποιοι) δε μπορώ να ακολουθήσω την κακή τεχνική τους. Ας δούμε λίγο το σκηνικό να ξεκινάει με:
Καλημέραα στο όμορφο Παλέρμο!!;)Ζητώ συγνώμη που δεν μπήκα χτες γιατί είχα έξοδο:redface: Αλλά από σήμερα αποφάσισα να γίνω καλύτερος πολίτης και να ξεσκεπάσω ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΑΚΙΑ:hmm::worry:
Μουχαχαχαχαχα:PΟ Τασουλης και η Ριρικα μου μου φαινονται με το μερος μου παλι πολιτες;P Ελπιζω ο Τασος να ειναι παλι medium:D Η Himela κλασική συμπεριφορά από το προηγούμενο Παλέρμο..κατηγορεί,κατηγορεί χωρίς λόγο!!! Ψηφιζει πρωτη foreverfreak ετσι για την πλακα.Ή έχουν συννενοηθεί να ψηφίσει ο ένας τον άλλον ή αυτή είναι δολοφονάκι και είπε να έχει ψήφο ένας αθώος!!Γι αυτό ψηφιζω HIMELA!!!

Τελειαα εχουμε και τραγουδακιαα..αλλα βαλε κατι που να ειναι σχετικο με το movie project :P

Είναι η πρώτη ψήφος που παίρνει η Himela μετά από αυτή του Foreverfreak, ο οποίος δικαιολογημένα την ψήφισε καθώς κι εκείνη: το είχαν τάξει ο ένας στον άλλον. Μετά από τον Σπυράκος (^^) ακολουθούν και οι υπόλοιποι: Drama Prinzessin, Johnnaousa, love_angel, maria.... 5 άτομα στο σύνολο, τυχαίο; δε νομίζω.

Γι' αυτό, λοιπόν χρησιμοποιώ την κάρτα ακύρωση ψήφου
για τη Himela και δίνω την αρνητική ψήφο μου στον Σπυράκος (^^) ο οποίος ξεκίνησε αυτή την δυσφήμιση που ακολούθησαν και οι άλλοι. Αν όντως δεν είστε συνεργοί οι 5 άνωθεν αναφερόμενοι παρακαλώ αλλάξτε την ψήφο σας για να μη φύγει ένας κατά τα άλλα αθώος πολίτης. (Για να μη παρερμηνευτώ το "κατά τα άλλα" αναφέρεται στον ιδιόμορφο τρόπο που σχολίαζε η Σύλβια τους άλλους παίκτες).

Τέλος -αν σας διευκολύνει αυτό και άσχετα από το παιχνίδι- δεν είμαι άτομο που σκορπάω τα χαρτιά μου χωρίς αποδείξεις. Απλά πάντα κρατάω κι έναν άσσο στο μανίκι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

  • images2.jpg
    images2.jpg
    8.3 KB · Εμφανίσεις: 118

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Τι πανε και δηλωνουνε μερικοι συμμετοχη αφου δεν μπαινουν ή μπαινουν και δινουν ψηφους στην τυχη.
Μου αρεσε η κινηση της blue να ψηφισει κατι διαφορετικο,με καλη αιτιολογηση!Μου φαινεται καθαρα αθωα!Και δεν θα κανω το λαθος που ειχα κανει στο πρωτο Παλερμο π επαιζα και τα ειχα βαλει μαζι της :P Για την ωρα καθαρη μου φαινεται..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Τι ακριβως σου φαινεται παραλογο σε αυτο Γιαννη??? Οταν οι αλλοι κωλοχτυπιουνται και προσπαθουν να βρουν τους μαφιοζους εσυ τι ακριβως κανεις??? Πως βοηθας την εξελιξη του παιχνιδιου??
Εμενα αυτη η ουδετεροτητα μου φαινεται ΤΡΟΜΕΡΑ υποπτη... Ειχες κανει 2 post ολα και ολα και το μονο ουσιαστικο που ελεγαν ειναι πως εισαι πολιτης!! Οκ, κι εγω λεω πως ειμαι ο Ιντιανα Τζοουνς, σε επεισα:P?? Αν εισαι εβλεπες καποιον αλλο να συμπεριφερεται με αυτον τον τροπο δε θα σου φαινοταν παραλογο?? Συγνωμη, αλλα η σταση σου και οι δηλωσεις σου "αχ πως καρφωνεστε καποιοι" χωρις καμια απολυτως δικαιολογηση εμενα μου δειχνουν ενοχη!!

Και επαναλαμβανω: Αυτο εσενα σου φαινεται φυσιολογικο??? Ειμαστε ακομα στον πρωτο γυρο και το μονο που κανει ο Γιαννης ειναι να διατυμπανιζει την αθωωτητα του!! Εσενα σε βοηθησαν με καποιο τροπο τα λεγομενα του??? Και ποια επιμονη διακρινεις ακριβως?? Αλλοι ειναι μπροστα στην ψηφοφορια και ΟΧΙ ο Γιαννης!! Σκεψου λιγο καλυτερα τι στο καλο θελεις να πεις και μετα απαντησε στο θεμα...



Οπως σωστα επισημανε η Himela, ΜΟΝΟ εγω ψηφισα εσενα!! Γιατι αλλαξα την ψηφο μου??? Παμε αλλη μια φορα: Ψηφισα πρωτος τη Συλβια και μετα πηρε ποσες ψηφους απο το πουθενα, ενω κανει ΜΠΑΜ πως ειναι αθωα!! Κατηγορει τους παντες χωρις θρασος και δε φοβαται τιποτα... Με τη δικια μου ψηφο ηταν μπροστα η Himela, οποτε αν εμενα εκει πιθανοτατα θα αποχωρουσε!! Αν εδινα την ψηφο μου στη maria... τοτε θα βρισκοταν εκεινη μπροστα, αλλα παρα το γεγονος πως οι κουβεντες της φαινονται προσεκτικες και μετρημενες, δε μπορω να ειμαι σιγουρος πως ειναι δολοφονος... Οποτε ψηφισα το ΜΟΝΟ ατομο που θεωρω σχεδον σιγουρα ενοχο μεχρι τωρα, εσενα!!Τι ακριβως δεν καταλαβες στις κινησεις μου και για ποιο λογο με κατηγορεις Γιαννη?? Μηπως επειδη πηρες 2-3 ψηφους μαζεμενες;)??
τα 2 αυτα ποστ μου ηταν στην αρχη του παιχνιδιου...αρα ανουσια και 4-5 ατμα εχετε κολλησει σε αυτα..εμενα δεν μου φαινεται τυχαιο καθολου:hmm: επισης σε θεωρω υποπτο γιατι πολυ απλα στα προηγουμενα παλερμο η συμπεριφορα σου ηταν πολυ διαφορετικη με την εως τωρα...το αχ πως καρφωνεστε καποιοι δεν ειναι χωρις αιτιολογηση..ειπα αρκετες φορες γιατι πλεον θεωρω βασικες υποπτους την χιμελα και την νεφελη..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Τζωρτζ ποιανού ψήφο στη Himela ακυρώνεις;
Αν δεν μας πεις εγκαιρως η καρτα δεν ισχυει

Η ψηφος σου παντως μπαινει κανονικά

Ψηφοφορία για 30/12


  1. blue_butterfly --> CiNeFiL
  2. bluestas95 --> maria....
  3. CiNeFiL --> Johnnaousa
  4. Drama Prinzessin --> Himela
  5. Eileen --> Johnnaousa
  6. foreverfreak --> Johnnaousa
  7. ggeorge1976 --> Σπυράκος (^^)
  8. Himela --> maria....
  9. JaneWin
  10. Johnnaousa --> Himela
  11. love_angel --> Himela
  12. maria.... --> Himela
  13. maria775m
  14. Myrtle --> Johnnaousa
  15. Πατρεύς --> maria....
  16. Phoebe --> CiNeFiL
  17. Πουλάκι --> Σπυράκος (^^)
  18. soter --> maria....
  19. Σπυράκος (^^) --> Himela
  20. Τάσος97

Ψήφοι
5 Himela
5 maria....
4 Johnnaousa
2 CiNeFiL
2 Σπυράκος (^^)


Λοιπές ενέργειες παικτών

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
Θα ήθελα πολύ να είχα έναν δυνατό και πολύ ικανό αντίπαλο όπως η Himela (της είχα κάποια απωθημένα από το προηγούμενο) όμως αυτή τη φορά (παρ' όλη την προσπάθεια να την βγάλουν από την αρχή έξω κάποιοι) δε μπορώ να ακολουθήσω την κακή τεχνική τους. Ας δούμε λίγο το σκηνικό να ξεκινάει με:
Είναι η πρώτη ψήφος που παίρνει η Himela μετά από αυτή του Foreverfreak, ο οποίος δικαιολογημένα την ψήφισε καθώς κι εκείνη: το είχαν τάξει ο ένας στον άλλον. Μετά από τον Σπυράκος (^^) ακολουθούν και οι υπόλοιποι: Drama Prinzessin, Johnnaousa, love_angel, maria.... 5 άτομα στο σύνολο, τυχαίο; δε νομίζω.

Γι' αυτό, λοιπόν χρησιμοποιώ την κάρτα ακύρωση ψήφου
για τη Himela και δίνω την αρνητική ψήφο μου στον Σπυράκος (^^) ο οποίος ξεκίνησε αυτή την δυσφήμιση που ακολούθησαν και οι άλλοι. Αν όντως δεν είστε συνεργοί οι 5 άνωθεν αναφερόμενοι παρακαλώ αλλάξτε την ψήφο σας για να μη φύγει ένας κατά τα άλλα αθώος πολίτης. (Για να μη παρερμηνευτώ το "κατά τα άλλα" αναφέρεται στον ιδιόμορφο τρόπο που σχολίαζε η Σύλβια τους άλλους παίκτες).

Τέλος -αν σας διευκολύνει αυτό και άσχετα από το παιχνίδι- δεν είμαι άτομο που σκορπάω τα χαρτιά μου χωρίς αποδείξεις. Απλά πάντα κρατάω κι έναν άσσο στο μανίκι.

Εμενα παντως μου φαινεται λιγο περιεργο να λες οτι δεν εισαι ατομο που σκορπας χαρτια χωρις αποδειξεις και ετσι.. και απο την πρωτη μερα πας να σωσεις την Himela!!Επισης οταν μετα απο 6 σελιδες παιχνιδιου ενας παιχτης βλεπει ακυρους ψηφους και χαζες δικαιολογιες και ειναι πρωτη μερα δεν αργει να ψηφισει και αυτος λιγοο στα τυφλα για αρχη!Και αν επιμεινει τοτε ισως οι υποψιες παραμενουν(Για μενα λεω και την ψηφο μου προς την Himela)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

foreverfreak

Διάσημο μέλος

Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει απο Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2,618 μηνύματα.
τα 2 αυτα ποστ μου ηταν στην αρχη του παιχνιδιου...αρα ανουσια και 4-5 ατμα εχετε κολλησει σε αυτα..εμενα δεν μου φαινεται τυχαιο καθολου:hmm: επισης σε θεωρω υποπτο γιατι πολυ απλα στα προηγουμενα παλερμο η συμπεριφορα σου ηταν πολυ διαφορετικη με την εως τωρα...το αχ πως καρφωνεστε καποιοι δεν ειναι χωρις αιτιολογηση..ειπα αρκετες φορες γιατι πλεον θεωρω βασικες υποπτους την χιμελα και την νεφελη..
Τεσπα, εδω θα διαφωνησω, αλλα δεν προκειται να κατσω να σε πεισω οτι δεν ειμαι ελεφαντας!! Μου αρεσει να μιλαω, να συμμετεχω και να σχολιαζω αυτα που βλεπω και αυτο θα συνεχισω να κανω, ασχετα αν σε μερικους φαινεται υποπτο και "διαφορετικο":P... Το μοναδικο μειονεκτημα ειναι πως πλεον εχω λιγοτερο χρονο!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
πρωτη μερα και 2 καρτες εχουν ηδη χρησιμοποιηθει για να σωσουν το ιδιο ατομο..την Χιμελα!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σπυρακος (^^)

Περιβόητο μέλος

Ο Σπυρακος (^^) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,414 μηνύματα.
πρωτη μερα και 2 καρτες εχουν ηδη χρησιμοποιηθει για να σωσουν το ιδιο ατομο..την Χιμελα!!

Τυχαιο;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

foreverfreak

Διάσημο μέλος

Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει απο Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2,618 μηνύματα.
πρωτη μερα και 2 καρτες εχουν ηδη χρησιμοποιηθει για να σωσουν το ιδιο ατομο..την Χιμελα!!


Ειλικρινα τα πιστευετε αυτα που λετε?? Ειναι δυνατον να καρφωνοταν τοσο πολυ οι δολοφονοι για να σωσουν εναν απο αυτους?? Εμενα αυτο με κανει να πιστευω ακομα περισσοτερο πως η Himela ειναι αθωα!! Oλα τα υπολοιπα τα ακουω τζαμπα και βερεσε και θυμιζουν ιστοριες συνομωσιας!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnnaousa

Επιφανές μέλος

Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18,241 μηνύματα.
Ειλικρινα τα πιστευετε αυτα που λετε?? Ειναι δυνατον να καρφωνοταν τοσο πολυ οι δολοφονοι για να σωσουν εναν απο αυτους?? Εμενα αυτο με κανει να πιστευω ακομα περισσοτερο πως η Himela ειναι αθωα!! Oλα τα υπολοιπα τα ακουω τζαμπα και βερεσε και θυμιζουν ιστοριες συνομωσιας!!
αλλη εξηγηση για το οτι παιχτηκαν απο τωρα 2 καρτες για ενα ατομο?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,057 μηνύματα.
Αλλάζω την ψήφο μου και ψηφίζω τον Johnnaousa. Τον θεωρώ πολύ πιο ύποπτο από τη maria.... αυτή τη στιγμή.

Για να σώσω τον εαυτό μου χρησιμοποιώ την κάρτα Ακύρωση ψήφου.

Ακυρώνω την ψήφο του Σπυράκου προς εμένα.



Τα υπόλοιπα μετά την ψηφοφορία, αν δε φύγω τελικά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τάσος97

Τιμώμενο Μέλος

Ο Allostasis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Βιολόγος και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,113 μηνύματα.
ψηφιζω johnaoussa δεν προλαβαινω να κοιταξω
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top