Καταρχάς θέλω να ευχαριστήσω τον foreverfreak που με έσωσε και πιστεύει στην αθωότητά μου! Δεν έχεις πέσει έξω!
Επίσης, συγχαρήτήρια και στον foreverfreak και στον Τάσο97, που έκαναν σωστή χρήση των καρτών τους!
Τέλος, τι έχει συμβεί και σε αυτό το Παλέρμο παρερμηνεύετε (προφανώς αναφέρομαι στην _elena_ και στην Himela) τα λόγια μου και θέλετε να με κατηγορήσετε για άσχετα πράγματα; Όσον αφορά την blue_butterfly
πραγματικά μπερδεύτηκα και πραγματικά έκανα λάθος που την κατηγόρησα και διαστρέβλωσα τα λεγόμενά της ! Δηλαδή έλεος! Αν ήθελα να κατηγορήσω κάποιον, φυσικά δεν θα τον κατηγορούσα οτι παραβιάζει τους κανόνες, γιατί όχι μόνο πιστεύω οτι μια τέτοιου είδους τακτική είναι χτύπημα κάτω από την μέση, αλλά και επειδή είναι σαν να κατηγορώ έμμεσα την ΣΕ για το πως χειρίζεται το παιχνίδι, πράγμα που φυσικά δεν ισχύει γιατί η ΣΕ κάνει πάρα πολύ καλά την δουλειά της!
Θα παρακαλέσω, όλους όσοι με κατηγορούν, να μην με κατηγορούν διαστρεβλώνοντας τα λεγομενά μου! Ευχαριστώ!
Προς όλους: Έχετε σκεφτεί το ενδεχόμενο να ήταν και οι δύο δολοφόνοι; Ακραίο, δεν λέω, αλλά παίζει να είχαν προσχεδιάσει την αποχώρηση (εφόσον είδαν ότι στριμώχτηκαν άγρια και η αλλαγή ψήφου της Μαρίας δεν πέτυχε
) και ύστερα την επιστροφή του φαντασμνένου εφόσον η Μαρία είχε την κατάλληλη κάρτα; Και για να δώσω περισσότερη τροφή για σκέψη, παρατηρήστε ότι ο φαντα δεν ψήφισε την Μαρία στην παράταση όπως θα ήταν το φυσιολογικό...
Εγώ το έχω σκεφτεί αυτό το ενδεχόμενο και το έχω γράψει κιόλας! Η αποκάλυψη της ιδιότητας της maria775m με βάζει σε σκέψεις...
Και αυτός ο fantasmenos δεν γράφει σχεδόν καθόλου και δεν μπορείς να βγάλεις σίγουρα συμπεράσματα! Πφφφ!!!
Spoiler
Αναφέρεσαι σε μένα στο τελευταίο κι εσύ, ε;
Μήπως οι δολοφόνοι δεν είχαν καθόλου περιθώρια αντίδρασης γιατί η Μαρία πήρε αρκετές ψήφους από Δευτέρα βράδυ κιόλας;;; Παιδιά μην αγνοείτε τον παράγοντα ΧΡΟΝΟ σε κάθε εκτίμηση που κάνετε.
Αν ήμουν δολοφόνος, θα πιανόμουν από κάποια ψήφο και ύστερα θα κρυβόμουν στο πλήθος. Δεν το έκανα όμως, ήμουν ο πρώτος που ψήφισε Μαρία.
Σε προκαλώ να διαβάσεις ξανά τα μηνύματά μου και να μου πεις πού στο καλό προκάλεσα κύμα εναντίον της. Περιμένω quote, γιατί το βρήκατε όλοι καραμέλα τώρα να τα ρίχνετε πάνω μου επειδή η Μαρία τα έβαλε μαζί μου.
- Παίζω εγώ εκ του ασφαλούς;
- ή μήπως η πλειοψηφία έχει μια τάση να βγάζει τους πιο ομιλητικούς και το παιχνίδι να είναι νέκρα στους τελευταίους γύρους;
- Ούτε στη σχολή μου δε μπορώ να πηγαίνω πια;
Η ψήφος μου μπορεί να αλλάξει. Ξαναδιαβάζω τα ποστ και επιστρέφω.
edit: Δεν μου αρέσουν καθόλου οι πολλές ψήφοι της Χαρουλίτας, σε συνδυασμό με τις πολλές ψήφους της Himela. Κάτι παίζεται εδώ...Σίγουρα λοιπόν η ψήφος μου θα αλλάξει.
Άμα δεν είχαμε μάθει την ιδιότητα της maria775m, θα σου έλεγα οτι με έβαλε σε υποψίες 9που όντως με έβαλε) η 2πλη σου ψήφο και εκεί εντοπίζω το γεγονός οτι προκάλεσες κύμα εναντίον της, γιατί στην αρχή άλλο η 1 ψήφος και άλλο οι 2! Αλλά τώρα με την αποκάλυψη της ιδιοτητας της, αρχίζω να αμφιβάλλω και να σε βγάζω από τους υπόπτους μου, όχι όμως τελείως, γιατί κάτι μέσα μου δεν πείθεται...
Ξαφνικά, μαζευτήκατε πολλοί καλοί πολίτες που βρίσκουν χαλαρά τους δολοφόνους και δεν μου αρέσει! Τι να κάνουμε... στο Παλέρμο είμαι από την φύση μου καχύποπτη!
Spoiler
Έχω ξανακάνει πόστ αναλύοντας τις σκέψεις μου για αυτήν.
Θεωρώ ότι κινητοποιήθηκε τώρα που έχασε την love_angel και άρχισε να ξανακάνει πόστ. Mαζί και η Misskit που μόλις είπε η Ριρίκα για την κάρτα και το ότι ρώτησε,έκανε πόστ λέγοντας
αυτά . Προσπάθησε μέσω "εικασιών" να βγάλει το ότι η Ριρίκα μας αποπροσανατόλισε για να μην την πιστέψουμε!
Ευτυχώς όμως τελικά αποδείχθηκε τι ρόλο είχε η Ρίρικα. Ότι είναι μαζί με τους πολίτες και δεν θα έλεγε ψέματα!
H άμεση αντίδραση της Phoebe στη Ριρίκα επίσης ήταν "ωωω δεν παίζει σύμφωνα με τους κανόνες!"
Μάλλον ήθελε να την διαβάλει ή να βγάλει άκυρα όσα είπε πριν,μαζί με την Misskit,αλλά τελικά δεν της βγήκε.
Επίσης θεωρώ ότι προσπαθεί να δημιουργήσει κύμα εναντίον του Βάιου τώρα που βρήκε έδαφος και την συμφέρει!
Είναι
προφανέστατο ότι γράφει μελετημένα! Το έχω αναλύσει και πρίν!
O Bάιος μου φαίνεται αθώος. Ο freak,όχι!
Aυτάαααα. Πραγματικά αν κάνω τόσο πολύ λάθος στις εκτιμήσεις μου,δεν ξαναπαίζω Παλέρμο.
Ναι, ναι όντως έχεις ξανακάνει ποστ που αναφέρεσαι σε εμένα! Αυτό:
Spoiler
Από την άλλη μου αρέσει πολύ ο τρόπος που παίζει η Phoebe και συμφωνώ στα περισσότερα που λέει.
Κάνει ποστ όποτε χρειάζεται,λέει σωστά πράγματα,τουλάχιστον κατά την άποψή μου.
Είναι περιεκτική,σωστά δομημένες απαντήσεις,σωστή τακτική. Όλα ωραία.
Όλα αυτά όμως δεν με κάνουν να την θεωρήσω "αθώα" αμέσως. Θέλει σκέψη. Βλέπουμε..
Από τα 14 ποστ, που έχεις κάνει συνολικά, μόνο σε 1 αναφέρεις την άποψη σου για εμένα! Αυτό το ποστ φυσικά ήταν στην αρχή του παιχνιδιού και είπες η ίδια οτι συμφωνείς με όσα λεω! Είπες βέβαια οτι όσα γράφω δεν με κάνουν αθώα στα δικά σου μάτια, γεγονός που με κάνει να πιστεύω πως ούτε και εσύ είσαι αθώα στα δικά σου μάτια!
Πως ακριβώς κινητοποιήθηκα τώρα που έχασα (?) την love_angel; Είπα προηγουμένως πως έκανα λάθος που κατηγόρησα την blue_butterfly και αν ήθελα να την κατηγορήσω για να την εκδικηθώ, όπως λες, επειδή έδιωξε την love_angel, πιστεψε με θα έβρισκα καλύτερο και πιο τίμιο τρόπο!
Και για να καταλάβω... πιστεύεις οτι ξέρω αν η love_angel είναι πολίτης ή όχι; Ή οτι είμαστε συνδολοφόνοι; Γιατί μας βάζεις δίπλα- δίπλα και δεν μου αρέσει! Αν ήξερα στα σίγουρα την αθωότητα της, θα χαιρόμουν να μας έβαζες μαζί, αλλά επειδή δεν ξέρω, δεν θέλω να με πάρει και εμένα η μπάλα!
Που ακριβώς δημιουργώ κύμα εναντίον του Catalyst;;;; Και που ακριβώς βρήκα το έδαφος;;; Είμαι η μόνη που δεν της κάθεται καλά η αθωότητά του και φυσικά δεν το διατυμπανίζω! Απλά εκφέρω την αποψή μου!
Spoiler
Ψηφοφορία για
21/12/2011
blue_butterfly
Catalyst--> 1 Πατρεύς
cr 7 -->fantasmenos
dimijim--> Χαρουλίτα
Drama Prinzessin--> Himela
Elena Kr
fantasmenos--> Χαρουλίτα
foreverfreak --> Himela
ggeorge1976--> Himela
Himela --> Drama Prinzessin
JaneWin --> Drama Prinzessin
love_angel--> fantasmenos
Mayroulis
MissKit--> Χαρουλίτα
Phoebe --> Catalyst
tsarachaf
_elena_ --> Misskit
Πατρεύς--> Χαρουλίτα
Σπυρακος (^^)-->Himela
Τάσος97--> Himela
Χαρουλιτα
4 Χαρουλίτα
5 Himela
2 Drama Prinzessin
2 fantasmenos
1 Πατρεύς
1 Misskit
1 Catalyst
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της χθεσινής ψηφοφορίας και γνωρίζοντας τι ήταν η Himela, γιατί η Himela δεν ψήφισε την Χαρουλίτα για να υπάρχει ισοψηφία μπας και καταφέρει να σωθεί; Μήπως επειδή και η Χαρουλίτα έχει κακό ρόλο; Ή μήπως ήθελε να μας μπερδέψει ως προς την ιδιότητα της Χαρουλίτας και να νομίζουμε εμείς οτι είναι ένοχη;
Η Χαρουλίτα δεν ψήφισε καν! Μάλλον δεν την ενδιέφερε να σωθεί ή ήξερε πως η Himela θα παίξει την κάρτα της, οπότε είχε μείνει ήσυχη!
Spoiler
Δεν ξέρω τι παίχτηκε για τους κανόνες,πως έβγαλε την Ριρίκα η ΣΕ,
γιατί δεν προλαβαίνω να διαβάσω όλα τα πόστ αυτή την στιγμή.
Ωστόσο η αρχική μου σκέψη ήταν ότι δεν εννοούσε αυτό,αλλά πως από κάποιον το έμαθε η Ριρίκα or sth.
Μετά όταν είδαμε όλοι τι ήταν, η Φοίβη είπε "συγγνώμη blue_butterfly" κιόλας σαν να έκανε λάθος.
Για αυτό μου φάνηκε ότι εννοούσε κάτι άλλο και όχι επακριβώς το ότι δηλώνει "ανοιχτά" τον ρόλο της.
Που και πάλι θεωρώ ότι το δεύτερο πόστ της Ριρής ήταν αυτό που δεν έπρεπε να γινόταν,ότι το πρώτο ήταν μέσα "σε οκ πλαίσια" ας το πώ.
Επιλεκτικό διάβασμα κάνεις _elena_; Δεν είναι καλό... να το προσέξεις!
Δεν θα ψηφίσω ακόμα, αλλά είμαι ανάμεσα σε _elena_ και Χαρουλίτα! Μέχρι να φύγω, έχω κάμποση ώρα μπροστά μου, οποότε και θα διαβάσω καλύτερα το όλο θέμα!