Πάλι καλά, γιατί ποιος σου γύριζε πίσω τα λεφτά σου.Εμένα η Ραφαέλα ανέβηκε πολύ στα μάτια μου για την πρόπολη
@rafaela11 Ξέχασα να στο πω . Μέσα σε δύο μέρες ήμουν περδικη, η ενόχληση στο λαιμό έφυγε κατευθείαν και λίγα δέκατα που ανέβασα 2 μέρες κράτησαν . Εντάξει φαντάζομαι δεν ήταν κοβιντ ή άλλος δυνατός ιός αλλά μάλλον βοήθησε .
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,581 μηνύματα.
Καλησπερα σαςς
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,931 μηνύματα.
Θέλω να σας ανακοινωσω οτι εφαγα ενα βαθυ πιατο ρεβυθια και ενα βαθυ πιατο φασόλια μαυροματικα.
Έρχεται ευχάριστο βράδιον.
Έρχεται ευχάριστο βράδιον.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,388 μηνύματα.
Καλησπέρα νεαρέ, τι κάνεις;Καλησπερα σαςς
Ω, οποία ταύτισις στις κουζίνες μας. Κι εγώ μαυρομάτικα. Με ρύζι, καρότο, κρεμμύδι, ανηθούλι στο ταψί - εννοείται και διάφορα μπαχαρικά. Στο σερβίρισμα και thai hot chili sauce και είναι όνειρο. Πολύ ωραίο θα ήταν και με πιπεριές & λουκάνικο (ακόμα και κάτι σε θαλασσινό) αλλά δεν είχα.Θέλω να σας ανακοινωσω οτι εφαγα ενα βαθυ πιατο ρεβυθια και ενα βαθυ πιατο φασόλια μαυροματικα.
Έρχεται ευχάριστο βράδιον.
Καλή χώνευση!
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,581 μηνύματα.
Eιχα παει κεντρο για να παρω κατι για το ξυρισμα και τωρα γυρναω πισω. Εσυ?Καλησπέρα νεαρέ, τι κάνεις;
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,931 μηνύματα.
Όλοι οι αγαπημενοι μου ανθρωποι κοινα φαγητα σημερα.Ω, οποία ταύτισις στις κουζίνες μας. Κι εγώ μαυρομάτικα. Με ρύζι, καρότο, κρεμμύδι, ανηθούλι στο ταψί - εννοείται και διάφορα μπαχαρικά. Στο σερβίρισμα και thai hot chili sauce και είναι όνειρο. Πολύ ωραίο θα ήταν και με πιπεριές & λουκάνικο (ακόμα και κάτι σε θαλασσινό) αλλά δεν είχα.
Καλή χώνευση!
Η μια ρεβυθια, η άλλη μαυρομάτικα.
Ρε θα με κανετε να πιστεψω στο κάρμα απο τις μασαμπούκες μας στο τέλος.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,388 μηνύματα.
Διαβάζω για τη σχολήEιχα παει κεντρο για να παρω κατι για το ξυρισμα και τωρα γυρναω πισω. Εσυ?
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,581 μηνύματα.
Ενδιαφερον... Τι μαθημα, αν επιτρέπεται?Διαβάζω για τη σχολή
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,931 μηνύματα.
Όταν είσαι άτακτος μέχρι και με το ημερολόγιο της διατροφής σου
Είναι και το φαγητό που από μόνο του έχει αυτό το νοιαστικό (απ' το μαμαδίστικο όλο αγάπη "έφαγες;") που σε κάνει να χαμογελάς σε κάτι τέτοιες ωραίες συμπτώσεις.Όλοι οι αγαπημενοι μου ανθρωποι κοινα φαγητα σημερα.
Η μια ρεβυθια, η άλλη μαυρομάτικα.
Ρε θα με κανετε να πιστεψω στο κάρμα απο τις μασαμπούκες μας στο τέλος.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλεται Χρηματιστής και μας γράφει απο Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 31,931 μηνύματα.
Δε χρειαζομαστε το φαγητο και τις συμπτωσεις για να χαμογελάμε με καποιους ανθρωπους!Είναι και το φαγητό που από μόνο του έχει αυτό το νοιαστικό (απ' το μαμαδίστικο όλο αγάπη "έφαγες;") που σε κάνει να χαμογελάς σε κάτι τέτοιες ωραίες συμπτώσεις.
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,388 μηνύματα.
Εισαγωγή στην επιστήμη της αρχαιολογίας.Ενδιαφερον... Τι μαθημα, αν επιτρέπεται?
Έβαλες τρίποντο!Δε χρειαζομαστε το φαγητο και τις συμπτωσεις για να χαμογελάμε με καποιους ανθρωπους!
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,313 μηνύματα.
Εγώ έφαγα στη λέσχη σήμερα . Χοιρινό με γεύση αρνί
Έχουμε στη παρέα μας μια εκκολαπτόμενη Ιντιάνα Τζόουνς;Εισαγωγή στην επιστήμη της αρχαιολογίας.
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και επαγγέλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 7,581 μηνύματα.
Eνδιαφερον ακουγεται... Περνας καλα στη σχολη? Ειναι καλυτερα σε σχεση με το λυκειο ως προς τη χαλαροτητα, διαβασμα κλπ?Εισαγωγή στην επιστήμη της αρχαιολογίας.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,230 μηνύματα.
Γεια και από εμένα!
Όσοι επιβιώσαμε από τις λέσχες, νομίζω μπορούμε να καταβροχθίσουμε άφοβα ακόμα και διασταύρωση νυχτερίδας με οπόσουμ.Εγώ έφαγα στη λέσχη σήμερα . Χοιρινό με γεύση αρνί
Reader
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Reader αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,388 μηνύματα.
Έχουμε στη παρέα μας μια εκκολαπτόμενη Ιντιάνα Τζόουνς;
Μάλλον όχι και στις δύο ερωτήσεις, δεν βλέπω να μου αρέσει.Eνδιαφερον ακουγεται... Περνας καλα στη σχολη?
Προσωπικά θεωρώ ότι είναι πολύ πιο χαλαρό το πρόγραμμα, ειδικά εμείς έχουμε μόνο τρεις μέρες μάθημα. Εξαρτάται από τη σχολή βέβαια.Ειναι καλυτερα σε σχεση με το λυκειο ως προς τη χαλαροτητα, διαβασμα κλπ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 115 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Reader
- jellojina
- Joji
- nearos
- rafaela11
- Kate1914
- Hased Babis
- Libertus
- charmander
- American Economist
- Εριφύλη
- Scandal
- Memetchi
- Μήτσος10
- Paragontas7000
- giannhs2001
- Wonderkid
- despoina13
- SlimShady
- jj!
- Unboxholics
- Ariana2018
- Fernando_A
- ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
- Damienollo
- brizoulis
- GeorgePap2003
- Cookie_Monster
- harry akritas
- badliar
- Gioconda
- gademis
- Aiwnia
- Dreamer_SW
- Viedo
- Euge.loukia
- mlkomagitis
- Undeserved
- Eeeee
- τραππερ
- Sevasti
- anna-maria1
- L0st
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.