Palermo #47 - Harry Potter

Ποιος επιθυμείτε να αποχωρήσει; (09/08)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 6)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
1) Το ότι η μαφία μπορεί να κάνει κάρφωμα σε οποιαδήποτε ώρα της μέρας γεννάει κάποια πιθανά προβλήματα. Π.χ. όταν ο Καραντάκος έριξε τυμβωρυχία στη Μαρτζορή και πιστεύαμε ότι παίζουμε με τρεις μαφιόζους πλέον που θα μπορούσαν να κάνουν κάρφωμα και ειδικά τη μέρα που ήταν να φύγει ο Ούλτρα, σκέφτηκα τα εξής ενδεχόμενα:

α) Τι γίνεται αν οι μαφιόζοι ξέροντας ότι θα φύγει ο Ούλτρα, επιχείρησαν κάρφωμα πριν το τέλος της ψηφοφορίας και τελικά φεύγει ο Ούλτρα, ο οποίος όμως χρησιμοποιήθηκε για το ένα κάρφωμα. Τι θα συμβεί αν ο Ούλτρα αποτύχει στο κάρφωμά του; Από φάντασμα, θα φύγει οριστικά απ' το παιχνίδι;

β) Συνεχίζοντας στο ίδιο σκεπτικό, τι θα γίνει αν ο Ούλτρα αποτύχει στο κάρφωμα και μόλις φύγει στην ψηφοφορία κάποιος του ρίξει τυμβωρυχία και τον βγάλει εντελώς απ' το παιχνίδι; Δεν θα γίνει τίποτα ως επακόλουθο της αποτυχίας του καρφώματος; Εδώ νομίζω υπάρχει ένα κενό γιατί με αυτόν τον τρόπο οι μαφιόζοι ξέροντας ότι θα φύγει ένα μέλος τους με ψηφοφορία ή ξέροντας ότι λογικά θα φάει τυμβωρυχία, θα κάνουν κάρφωμα άνετοι αφού δεν θα έχουν κάτι να χάσουν. Ίσως πρέπει να υπάρχει κάποια πρόβλεψη γι' αυτό, ώστε το αποτυχημένο κάρφωμα μαφιόζου να πληρώνεται ακόμη κι αν αυτός μέχρι την ανακοίνωσή του έχει φύγει και φάει τυμβωρυχία. Είναι δηλαδή ένα χρονικό κενό, όπου ο νεκρός πλέον μαφιόζος παρουσιάζεται να κάνει κάρφωμα, το οποίο αν είναι αποτυχημένο δεν θα υπάρχει κόστος για τη μαφία αφού αυτός θα έχει φύγει ήδη με τυμβωρυχία ενώ αν είναι πετυχημένο τότε θα το έχει επιχειρήσει ένας νεκρός παίκτης. Ίσως σε αποτυχημένο κάρφωμα μαφιόζου που έχει φύγει με τυμβωρυχία να πρέπει να υπάρχει άλλο κόστος για τη μαφία π.χ. να πεθαίνει τυχαία ένα απ' τα υπόλοιπα μέλη ή τους βοηθητικούς. Αλλιώς κάθε μαφία βλέποντας μέλος της να ετοιμάζεται να φύγει, θα επιχειρεί κάρφωμα αφού δεν θα έχει κάτι να χάσει.


Για το ενδεχόμενο κάρφωμα αναλωθήκαμε και εμείς ως ΣΕ και καταλήξαμε στο εξής:
Εάν και εφόσον γινόταν κάρφωμα και για τους σκοπούς του Παλέρμο 47 και μόνο, θα ακολουθούνταν η χρονική ιεράρχηση των ενεργειών. Δηλαδή:
Εάν η μαφία στείλει για κάρφωμα πριν την ψηφοφορία, λαμβάνουμε το αποτέλεσμα του καρφώματος ως ΣΕ και το καταγράφουμε. Εάν είναι επιτυχημένο, το θύμα ορίζεται να αποχωρήσει οριστικά στις 13.00, εάν είναι αποτυχημένο, οριστικά αποχωρεί ο μαφιόζος που το εκτέλεσε στις 13.00.
Εάν, κάποιος παίκτης, που έχει οριστεί για να αποχωρήσει οριστικά στις 13.00, βγει με ψηφοφορία, γίνεται φάντασμα ως αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και στις 13.00 ανακοινώνεται ότι αποχωρεί κανονικά.
Η περίπτωση να γίνει κάρφωμα πριν την ψηφοφορία, να αποχωρήσει παίκτης κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας και να πεχτεί τυμβωρυχία ΠΡΙΝ την ανακοίνωση του καρφώματος, δεν αποτέλεσε σενάριο συζήτησης.

Εδώ θα πρέπει να τεθούν 3 βασικές παράμετροι:
1) Η αποχώρηση με ψηφοφορία δεν σημαίνει οριστική αποχώρηση. Το αποτυχημένο κάρφωμα οδηγεί σε οριστική αποχώρηση. Συνεπώς, καμία μαφία δεν θεωρεί ότι παίκτης της που αποχωρεί με ψηφοφορία είναι ιδανικός για να εκτελέσει "τυφλό" κάρφωμα. Πάντα υπάρχει το ενδέχομενο μετέπειτα αθώωσης και, άρα, διατηρείται το δικαίωμα να χρησιμοποιηθεί Νεκροφάνεια.
2) Το κάρφωμα εκτελείται από κρυφούς μαφιόζους και όχι από φανερούς. Συνεπώς, όσο στο παιχνίδι παρέμενε ο dimijim, δεν μπορούσαν ultra και melania να καρφώσουν.
3) Δεν υπάρχει σίγουρη Τυμβωρυχία. Ιδίως μετά το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν μπορούμε να δεχτούμε ότι κάποιος ήξερε εκ των προτέρων ότι θα ρίξει Τυμβωρυχία

Συνεπώς, είναι ακραίο να συντρέχουν όλες οι απαραίτητες προϋπόθεσεις, ώστε να υπάρχει καθαρό όφελος για τη μαφία να εκτελέσει τυφλό κάρφωμα, αφού θα πρέπει:
α) Να στοχεύεται κρυφός μαφιόζος.
β) Να μην μπορεί να τον προστατέψει καθόλου με κάρτες στην ψηφοφορία.
γ) Να μην υπάρχει δυνατότητα να τον επαναφέρει με Νεκροφάνεια.
δ) Να είναι απόλυτα σίγουρη ότι θα παιχτεί Τυμβωρυχία πάνω του.

Για τους λόγους αυτούς αποφασίστηκε να εφαρμοστεί η χρονική ακολουθία στο συγκεκριμένο παιχνίδι, ακόμα και εάν δεν έγινε τελικά κάρφωμα.
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,780 μηνύματα.
Με τον φοβερό μου συγκάτοικο τον Indiana Jones πιστεύω κάναμε πολύ καλό early game. Είχαμε δυο υπόπτους από τους πρώτους γύρους, τον ΦΙνεα και τον ντιμιτζιμ. Και είχαμε ένα όνειρο και πέσαμε και στους 2 μέσα όπως φαίνεται :thumbsup: Μπράβο Indiana. Αποφασίσαμε λοιπόν να το παίξουμε στον Φινέα και μας έβγαλε ότι είναι μαφιόζος. Οπότε Ικαρίονα ίσως σε βοηθήσει να καταλάβεις τι παίχτηκε. Δεν πήγαμε προς Φινεα για να σωθώ εγώ, αλλά πήγαμε προς αυτόν επειδή ξέραμε ότι είναι σίγουρα μαφία. Για αυτό ίσως με θεώρησες Ντετεκτιβ;
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479740&postcount=141

Με ψήφισες για να μην φύγει ο συγκατοικός σου.
Παράλληλα προστάτεψα κάποιον παίκτη (dimjim) που ψήφισε τον συγκάτοικο σου.
Αυτό σας έκανε να τον υποπτεφθείτε αφού έφυγα εγώ.

Αυτά που υποσχέθηκα σε αυτό το post τα έκανα:
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4479641&postcount=87
Θυσιάστηκα για να αποκαλυφθεί ένας δολοφόνος.

Ήμουν λυπημένος από την πισώπλατη μαχαιριά του johnny και κυρίως από τους υπόλοιπους που δεν τιμωρήσαν την πισώπλατη μαχαιριά την επόμενη μέρα. Τώρα καταλαβαίνω. Δεν υπήρχε άλλο τρόπος για να προστατευθεί ο συγκάτοικος.

:)Αν δωθούν βραβεία από τη ΣΕ στους παίκτες του Johnny του αξίζει ο τίτλος του πιο πολύτιμου πολίτη. Έκανε απίστευτο play καθώς και το συγκάτοικό του προστάτεψε και είδε σε όνειρο έναν μαφιόζο.
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Πέθανα πολύ νωρίς για να πάρω τέτοιο βραβείο.

Θέλουμε βίντεο από την ΣΕ για τις εντυπώσεις του παιχνδιού. Και βίντεο Χιμελας που πιστεύω ήταν πολύτιμη παίκτρια να μας πει και αυτή τις εντυπώσεις της.
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Φινέα ήσουν άτυχος θεωρώ. Το να σε ξέρουν για σίγουρο μαφιόζο τουλάχιστον 2 παίκτες χωρίς μεγάλες δυνάμεις (οι συγκάτοικοι) από τόσο νωρίς ενώ είσαι ένας κρυφός μαφιόζος είναι και λίγο ατυχές.
 

Φινεύς

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 317 μηνύματα.
Ήρθε η ώρα να κάνω το ποστ που υποσχέθηκα χθες:flowers:. Σε μερικά σημεία να ξέρετε πως υπερβάλλω. Ήμουν μέσα στα νεύρα όταν το έγραψα και κρίνω άδικα κάποιους παίκτες. Αποφάσισα όμως να μην αφαιρέσω τίποτα για να είναι πιο αληθινό. Από τώρα λοιπόν ένα συγγνώμη στον κομφ, στον ακίκο (του οποίου τον ανορθόδοξο τρόπο παιχνιδιού δεν είχα καταλάβει χαχαχα) και στους συγκατοίκους (ειδικά στον ινδιάνο) οι οποίοι, δε γνώριζα, πως είχαν παίξει όνειρο. Embrace yourselves.

Ξεκινάω αυτό το ποστ 6 περίπου ώρες μετά την αποχώρηση μου με ψηφοφορία. Σε αυτό το σημείο, το παιχνίδι έχει τελειώσει, ελπίζω με την ομάδα των Θανατοφάγων μου να έχει μοιράσει θάνατο σε όλη τη συμμορία του Πόττερ. Το συγκεκριμένο ποστ θα αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο σε όσα έγιναν μέχρι τώρα καθώς από αυτή τη στιγμή σταματάω να παρακολουθώ το παιχνίδι. Μια εμπειρία, η οποία αν και σύντομη μου άλλαξε την καθημερινότητα αφού ξαφνικά έπρεπε να υποδυθώ κάποιον άλλον, κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Τώρα, τη στιγμή που γράφω, δε νιώθω απλώς sad όπως είπα στα τελευταία λόγια, νιώθω αγανακτισμένος με τις συμπεριφορές μερικών, νιώθω τύψεις που η μαφία μου έχασε ένα μέλος, νιώθω γενικά πολλά.

Ας αρχίσω λέγοντας ότι στο μυαλό μου δεν είχα κανένα ιδιαίτερο πλάνο για τον ρόλο μου, τον οποίo όμως ήθελα αρκετά ομολογώ. Στόχος μου ήταν να σχολιάζω παίκτες, να υπερασπίζομαι τον εαυτό μου, να ψάχνομαι, να ποστάρω θεωρίες ώστε ακόμα και μαφιόζος να συνεισφέρω στη ροή του παιχνιδιού. Η μαφία σε αυτό που με βοήθησε πρωτίστως ήταν να ελέγχει μην γράψω κάτι που χτυπάει άσχημα και προκαλέσω κατά λάθος παίκτες. Με βοήθησε επίσης για το πώς πρέπει να κινηθώ κάθε φορά, πότε πρέπει να ποστάρω, και τα λοιπά. Θα σας πουν όμως ελπίζω και τα παιδιά, πως τα ποστ μου, τα οποία και έγραφα μόνος μου και εν τέλει παρουσίαζα, δεν χρειάστηκε ποτέ να τα απορρίψουν πλήρως, απλώς επισήμαιναν την ανάγκη μικροπροσαρμογών πριν το τελικό στάδιο. Τις περισσότερες φορές μάλιστα συμφωνούσαν με τη γραφή μου. Οπότε η κατηγορία ότι τα ποστ μου ήταν δασκαλεμένα, αν και τυπικά αληθής, δεν είναι απόλυτα αληθής. Αν είχα ρόλο πολίτη, τα ποστ μου θα υστερούσαν προφανώς σε ποιότητα καθώς θα υπήρχαν διάφορα λάθη, όμως το σκεπτικό μου και ο τρόπος δράσης μου θα παρέμενε ο ίδιος. Αν εσείς περιμένετε από παίκτη που παίζει πρώτη φορά, να κάνει σενάρια που θα μπάζουν συνεχώς, να βασίζεται στην απειρία του ή να μη δίνει σημάδια ζωής όπως οι φετινοί εκτός εμού, τι να πω. Όπως θέλετε. Εγώ αυτό το θεωρώ πάντως ηλίθιο για να μην πω γελοίο. Και σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω και δημόσια τη Μαφία μου, αφού πραγματικά ήταν η ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΗ μαφία που θα μπορούσε να μου τύχει<3. Τους έπρηζα με λανθασμένα σενάρια, αυτοί όμως μου απαντούσαν πάντα και γενικά με ανέχονταν χαχαχα. Δεν ήταν απλώς η Μαφία μου, ήταν παρέα. Σήμερα με τη ψηφοφορία τους πετούσα άκυρα πράγματα από το άγχος μου εν τω μεταξύ και για να είμαι ειλικρινής, βλέποντας τα ξανά τώρα απορώ πως δε με έδιωξαν από την ομαδική στο σκάιπ. Γενικά παίδες ευχαριστώ! Κάνατε την 1η μου εμπειρία από Παλέρμο somewhat less gloomy.Συνεχίζω. Δε θα πάρω το παιχνίδι από την αρχή, γιατί δεν έχει και νόημα, απλώς μια παρατήρηση. Κανένας δε σχολίαζε τα γαμημένα μου τα ποστ. Από τη μία με χαροποιούσε που δεν ασχολιόσασταν μαζί μου, εν τέλει όμως φάνηκε πως δεν είχε και πολύ μεγάλη σημασία για σας. Το ιερό σας το «καθήκον» το κάνατε. Αυτό που με πειράζει με το ότι έγινε σήμερα είναι και ότι βγήκα αλλά και το πώς. Ε δε γίνεται ρε πούστη μου, μισή ώρα πριν την ισοψηφία να είχα 1 και μετά να πήδηξα στις 6, πόσες ήταν. Τι κίνηση έκανα; Πού ψήφισα τον Τζόνι; Δηλαδή δεν τον έδινα όλη μέρα, χθες και σήμερα για να τον ψηφίσω ε; Δεν τον έφερα σε ισοψηφία όπως προσπαθούσα χθες, ε; Αν δηλαδή άφηνα τη ψήφο σε dimijim (love), δε θα με κατηγορούσατε και με το δίκιο σας; Η πιο λογική κίνηση ήταν να τον ψηφίσω. Απλώς το εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι στην αρχή και οι πολίτες επειδή είναι ΖΩΑ, ακολούθησαν το ρεύμα. Ίσως υπερβάλλω, αλλά το έχω και θα το έχω μεγάλο παράπονο αυτό. Αν δεν με είχε ψηφίσει για οποιοδήποτε λόγο ο Ικαρίωνας (right now για μένα είσαι η πόρνη, ελπίζω να κάνω λάθος) και δεν είχε πατήσει πάνω σε αυτό η Himela, στην οποία θα αναφερθώ εκτενώς αργότερα, πολίτες θα κοιμόσασταν. Σαν ΠΡΟΒΑΤΑ ακολουθήσατε τον Αστέρη και τη Σύλβια, γιατί δε μπορεί έμπειροι είναι κάτι θα ξέρουν, και βγήκα. Επειδή κάτι μου λέει πως σε ένα Παλέρμο στο μέλλον θα συμβεί και αυτό, αλλά σε πολίτη, αν δεν παίζω θα έρθω μόνο και μόνο για να σας κράξω. Αυτή η ομάδα προβάτων, μόνο κακό στο παιχνίδι μπορεί να κάνει. Ξυπνήστε.

Και επειδή μια φλόγα ξύπνησε μέσα μου, ας σχολιάσω όλους τους παίκτες ως τώρα εξαιρώντας την τέλεια (ίσως είμαι λίγοοοοοοο υπερβολικός) για μένα μαφία. Κάποιοι θα ακούσετε το κάτι τις σας.
1. akikos: Τρολ. Τι άλλο να πω; Γενικά συμμετοχές όπως η δική σου και η Μάιρα με εκνευρίζουν. Τίποτα δεν προσέφερες στο παιχνίδι. Απολύτως. Για μένα συμμετοχή σου θα είχε νόημα ξανά μόνο αν σοβαρευτείς και αλλάξεις gameplay.
2. CiNeFiL: Ενώ δεν ασχολήθηκα πολύ με σένα στο παιχνίδι, ούτε και πίσω από τα παρασκήνια, έχω να πω πως το σενάριο σου να υποστήριζα Φύζιο έμπαζε από παντού. Κυριολεκτικά. Δεν έχω πάντως να σου προσάψω κάτι ιδιαίτερο, υποθέτω gj.
3. Comfortably Smug: Μπέρδεψες πολύ σε αυτό το παιχνίδι Κομφ. Οι ψήφοι σου ασυνάρτητες και ψηφίζεις ακολουθώντας το ρεύμα. Μπεεεε.
5. Emilouko: Ο ΔΑ μας δεν έπαιξε άσχημα για μένα ως τώρα. Κατηγορείται μόνο για την έλλειψη χρόνου της και προσωπικά δεν πείθει ούτε για ΔΑ ούτε για μαφιόζα. Τι ατυχία και συ ρε κοπέλα μου όμως, έτσι όπως σου απευθύνονται όλοι άνετα θεωρείς τους μισούς πιθανή μαφία, την οποία απέχεις πάντως αρκετά από το να τη βρεις.
6. Himela: Σε σένα σου τα έχω μαζεμένα. Λοιπόν να ξεκαθαρίσουμε κάτι από την αρχή για να ξηγιόμαστε και να μην παρεξηγιόμαστε. Για μένα, έπαιξες πούστικα απέναντι μου. Από την αρχή με αναφέρεις στους πιθανούς υπόπτους σου. Με τι επιχείρημα; Wait for it… Its legen- no there is actually none. Its legen- no there is actually none. (Παρακαλώ κάποιον να καταλάβει το pun γιατί νιώθω τόσο proud τώρα). Με θεωρείς απλά ύποπτο. Αιτιολογούσα συνεχώς τη θέση μου, παρέθετα θεωρίες, προσπαθούσα, εσύ όμως ατάραχη. Ούτε καν ασχολήθηκες με τα ποστ μου. Πώς θα υπερασπιστώ εγώ τη θέση μου Himela; Λειτουργούσες αποκλειστικά με βάση τη διαίσθηση σου και επιχειρηματολογία δεν είχες. Όπως προείπα πολλοί πολίτες για μένα είναι πρόβατα. Θέμα χρόνου ήταν να τους στρέψεις εναντίον μου, αφού ποιος θα αντιταχθεί στην Πρεσβυτέρα; Γενικότερα με στεναχώρησε πολύ η συμπεριφορά σου και είναι από τους κύριους λόγους, αν όχι ο κύριος, για την υπέρμετρη ξενέρα που με συνεπαίρνει αυτή τη στιγμή.
7. i_lie_us: Ηλία για μένα θετικά έπαιξες ως τώρα. Φαίνεται ότι προσπαθείς να τα βάλεις όλα σε μια σειρά μπας και καταλάβεις τίποτα και ότι δεν ακολουθείς κύματα. Σόρρυ αν σε πάρει η μπάλα μαζί μου, επειδή απλώς αντιτάχθηκες στο ξαφνικό κύμα.
8. Ikarionas: Αν είσαι η πόρνη, αχχχχχχχχχχ θα σε λιανίσω ρε. Επίσης εγώ ήμουν αυτός που αναγνώρισε το πιθανό σήμα, Αν ήταν όντως σήμα αναμένω congrats, αν ήταν μπλόφα φτύσε με λολ:P. Για μένα κλασικός Ικαρίωνας, λέει πολλά, πιάνεται από παντού. Το παράπονο μου πάντως πως οι χεσμένοι πολίτες σε ακολουθούν στα τυφλά, ίσως οφείλεται και στο bossy attitude σου, όπως και στο μύθο που έχεις χτίσει γύρω από το όνομα σου. Δε φταις απαραίτητα, αλλά όπως καταλαβαίνεις θέλω να αλλάξει.
9. Iliaso: Δεν έχω κάτι ουσιαστικό να σου πω. Τουλάχιστον δεν έμπλεξες τα μπούτια σου με τη χαζή θεωρία περι Φύζιο.
10. Indiana Jones: Το ότι με ψήφισες για το περιορισμένο ίντερνετ να το σχολιάσω; Χρειάζεται να σου υπενθυμίσω πως τα ποστ τα διαβάζουμε κανονικά και όχι επιφανειακά΄; Το θέμα με το ίντερνετ το είχα τις πρώτες 4 ώρες. Μετά δεν υπήρχε πρόβλημα. Βλέπω και συ πως πιάστηκες από τη θεωρία με το φύζιο. Δεν το σχολιάζω. Είσαι τόσο άπειρος που αδυνατείς να καταλάβεις πως η θεωρία σου δε στέκει; Και δε με συνέφερε να μην ψηφίσω Τζόνι και δεν υπήρχε περίπτωση να εκτεθώ τόσο (1 ψήφο είχα τότε) ώστε να σώσω οποιοδήποτε μαφιόζο (Ειδικά κάποιον που ήταν mvp atm)
11. JKaradakov: Σόρρυ Ιορδάνη αλλά και μαζί σου δεν ασχολήθηκα όσο θα θελα. Δεν ήθελα και να αναφέρω το όνομα σου επειδή σε είχαμε για 1ο θύμα και φοβήθηκα μην είσαι η μάγισσα. Δεν έχω κάτι ενάντια στον τρόπο που έπαιξες.
12. Johnny15: Μαν μου σε ψήφισα τάχα για ισοψηφία στον 1ο γύρο και δε γινόταν στο 2ο να μην κάνω αυτό που επιδίωκα στον 1ο. Δε νομίζω να θίχτηκες χαχαχα, απλώς λέω. Την αλλαγή σου σε μένα στο 5λεπτο τη θεωρώ προσπάθεια να σώσεις το τομάρι σου, γιατί η θεωρία με τον φύζιο όπως έχω πει, δεν ευσταθεί.
13. Libertus: Τα τρολιάρικα σου ποστ στην αρχή δεν μου άρεσαν. Παρ’ όλα αυτά έχω να πω ότι ήσουν ο 1ος και νομίζω ο μοναδικός (υπόψιν δε διάβασα και δεν έχω σκοπό να διαβάσω του Ικαρίωνα που λέει ότι θα αναφέρει το λόγο που με ψήφισε, οπότε άντε και αυτός), ο οποίος με ψήφισε επιχειρηματολογώντας και αυτό για μένα μετράει.
14. Marjoree26: Μαργιωρή μου μέχρι αυτό το σημείο που γράφω δεν έχω δει υλικό. Δεν έχω γνώμη.
16. Physiognomist: Για μένα είσαι πραγματικό αντράκι. Είσαι χαμένος στις σκέψεις σου, αλλά και μόνο το ότι σήκωσες ανάστημα στον Ικαρίωνα (νο οφενς:P) με κάνει να σε συγχαρώ. Congrats λοιπόν!
17. tsarachaf: Τελεία και παύλα ήσουν ο αγαπημένος μου παίκτης από τους πολίτες. Με 2-3 ποστ με πιο πολύ νόημα από ότι άλλοι με 13 και 23, έπαιξες όπως ευελπιστώ να παίξω και εγώ στο μέλλον. Χρησιμοποιείς τη λογική, δεν υποπίπτεις σε συναισθηματισμούς, σχολιάζεις παίκτες, επιχειρηματολογείς. Ίσως προσπάθησα λίγο να το μιμηθώ αυτό το στυλ –shy-, χωρίς επιτυχία από ότι φάνηκε χαχαχα.

Κόσμε, αυτά από μένα. Πιθανώς σε αυτό το σημείο οι λεπτομέρειες της ψηφοφορίας μου να έχουν ήδη ξεχαστεί, για μένα όμως αυτά είναι η πραγματικότητα που με περιβάλλει αυτή τη στιγμή. Παίκτες που κράζω εδώ (σόρρυ εβριβόδι) ίσως αναδειχθούν στο τέλος σε Most Valuable Players. Δε μπορώ να ξέρω. Ειλικρινά ελπίζω να μη θίχτηκε κανείς με το ποστ μου. Όλες οι σκέψεις μου αφορούν αποκλειστικά το παιχνίδι.

Πριν κλείσω, ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ (<3) στη ΣΕ για τη διοργάνωση του παιχνιδιού. Τα παιδιά έδωσαν όλο τους το είναι και αξίζει έπαινος και στους 3 ξεχωριστά. Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στη Ζωή, η οποία ήταν και αυτή η οποία πριν το παιχνίδι υπέστη τις ατελείωτες ερωτήσεις και τον εκνευριστικό (;)) ενθουσιασμό μου.

Για να κλείσω, όπως είπε και ο Ικαρίων το Παλέρμο είναι σαν το σεξ. Μόνο που όπως για να ευχαριστηθείς το σεξ χρειάζεσαι καλό/καλή σύντροφο έτσι και στο Παλέρμο χρειάζεσαι καλούς συμπαίκτες. Ας βελτιωθούμε όλοι σε αυτό το κομμάτι, shall we?

Αντίο Παλέρμο!


ΥΓ. Το παρακολούθησα και το υπόλοιπο παιχνίδι τελικά:P.
 
Τελευταία επεξεργασία:

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Την κατάλαβα αλλά όχι εξαρχής. Και μετά την ακολουθούσα για Ούλτρα ώστε να φανώ εγώ ως ΑΜ και την αθώωνα επειδή έπαιζε με τους πολίτες και μας βόλευε. Το είπα και στα τελευταία μου λόγια αν και ειδικά τη δεύτερη βδομάδα είχα αμφιβολίες για τα πάντα.

Στη μαφία απευθυνόμουν βασικά :P. Όπως είπα και στο παιχνίδι θα περίμενα να φύγει όπως πέρσι δολοφονώντας την τελευταία (ή με προφυλάκιση). Αναρωτιέμαι αν αυτό δεν έγινε επειδή δεν την είχαν βρει ή επειδή είχε άλλο πλάνο ο dimijim και τον πρόλαβε η προφυλάκιση του tsara. Αφού βλέπω ότι είχε νεκροφάνεια, μάλλον για το 2ο πάμε.

Οσον αφορά το μικρο bullying στον i lie us,ήταν μερος του παιχνιδιού.Εξυπακούεται πως δεν είναι τίποτα προσωπικό και πως δεν εννοούσα τίποτα από αυτά που έγραφα

Όσον αφορά τον Φυσιο, ήξερα ότι δεν μπορεί να είναι ο ΔΑ γιατί εκείνη την ώρα πίναμε μαζί μπύρα

Και χαίρομαι που λες ότι θες να το ακούσεις κι εσύ, γιατί αυτό σημαίνει ότι ξανασκέφτηκες το να είναι αυτό το τελευταίο σου παλέρμο και πολύ καλά έκανες γιατί θα χαρώ να ξαναπαίξουμε! :)
Και βίντεο Χιμελας που πιστεύω ήταν πολύτιμη παίκτρια να μας πει και αυτή τις εντυπώσεις της.
 

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Ηλία μπαγλαμά έδωσες γιολο ασυλία στον Τσαρα ενώ θα μπορούσε να είναι μαφία.
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Καταρχας κλαιν, 1η ασυλια του εδωσα.
Κατα 2ον οπως ειπα τον τσαρα τον εκοβα για μη οριτζιναλ μαφια απο το 1ο κιολας ποστ του.
Ε, δεδομενου αυτου πηρε την ασυλια γιατι ηταν πιθανο να επαιρνε ψηφους μονο και μονο λογω ονοματος.
Αφου δεν ειχα ονειρο επρεπε να τον τιμησω καπως :(
 

Indiana Jones

Δραστήριο μέλος

Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα.
Λέω να κάνω ένα ποστ με σχόλια για όλους τους συμπαίκτες μου. Θα ξεκινήσω από τους καταπληκτικούς συμπολίτες μου και νικητές!

1) akikos: Είχες έναν πολύ ωραίο ρόλο και έπαιξες περίεργα και επιπόλαια, πράγμα που οδήγησε στην αποχώρησή σου. Δεν πειράζει όμως, ήταν πρώτη φορά.
2) i_lie_us: Πολύ γέλιο ρε φίλε, πραγματικά με έκανες να γελάσω! :lol:
Το κατάλαβα ότι δεν ήσουν κακός ρόλος, ειδικά μετά τα λάθη που έκανες και έλεγες ότι θα ήθελες να βγεις με απουσίες.
3) ComfortablySmug: Βοήθησες πολύ τους αθώους και γι'αυτό έμεινες μέχρι το τέλος. Συγχαρητήρια! ;)

4) Marjoriee26: Αγαπητή μου Μαρτζ, σε παρακαλώ, την επόμενη φορά να παρακολουθείς το παιχνίδι και να γράφεις περισσότερο. Δεν πειράζει όμως, το κατάλαβα ότι δεν έλεγες ψέματα για τις διακοπές και τον χρόνο.

5) Himela: Πραγματικά, τι να πω για σένα! Ειδικά μετά την τυμβωρυχία στον Φινέα, πόσο μάλλον μετά την νεκροφάνεια που μου έριξες, σε εμπιστευόμουν πιο πολύ απ'όλους( μετά τον συγκάτοικό μου φυσικά). Σε ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο παιχνίδι σου! :D

6) Libertus: Σόρρυ που σε υποπτεύθηκα στην αρχή, κατάλαβα όμως γιατί έπαιζες έτσι. Πρώτος ψήφισες τον Φινέα με καλό επιχείρημα. Αργότερα που είπες στον Ηλία ότι θα πέθαινε, υποψιάστηκα ότι ήσουν η μάγισσα. Πιο πολύ όμως, θα σου πω μπράβο που σκότωσες τη Μελανία και βγήκε έτσι ένας μαφιόζος. Συγχαρητήρια Χάρη! :D

7) Jkaradakov: Δεν σε υποπτεύθηκα ποτέ για κακό ρόλο. Έπαιξες πολύ καλά Ιορδάνη. ;)

8) Iliaso: Και εσύ ήσουν πολύτιμος παίκτης. Παραξενεύτηκα λίγο όταν η Χίμελα έριξε την τυμβωρυχία σε μένα και όχι σε σένα. Είχες παίξει πολύ καλύτερα από μένα. Ευτυχώς όμως που έγινε αυτό και δεν φάγαμε κάρφωμα-μακελειό.

9) tsarachaf: Σόρρυ που σε υποπτεύθηκα κάποιες στιγμές, έπρεπε να εμπιστευτώ από την αρχή την ασυλία του αυτοκράτορα. Ήσουν εξαιρετικός πληροφοριοδότης, δεν καρφώθηκες! ;)

10) Ikarionas: Είχες έναν ρόλο που ξεκινούσε από το μηδέν και αφιέρωσες τόσο πολύ χρόνο στο παιχνίδι και έκανες πολλές θεωρίες, που μπορεί να μην βγήκαν ακριβώς αλλά βγήκαν στους κακούς ρόλους. Μπράβο σου Ικαρίωνα, μας βοήθησες όλους πάρα πολύ! :thumbsup:

11) Johnny15: Φίλε συγκάτοικε καθώς και δίδυμέ μου αδερφέ.:) Σε ευχαριστώ από καρδιάς για την πολύτιμή σου βοήθεια. Παίξαμε καλά απ'ότι φάνηκε, όσους υποπτευθήκαμε ήταν τελικά κακοί ρόλοι. Δεν θα πω περισσότερα, είπα αρκετά και χθες. Θα πω όμως ότι χάρηκα πολύ που σε γνώρισα καλύτερα μέσα από το παιχνίδι! Να'σαι καλά! :D

Σε επόμενο ποστ θα μιλήσω για τους μαφιόζους, την ΔΑ, την πόρνη και την ΑΜ.
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Ας κάνουμε και ένα πέρασμα από το θέμα μας ^^
Παρακάτω είναι οι περιγραφές των ρόλων, όπως τις λάβατε στα προσωπικά μηνύματα!

Vol. 1 - Μafia
Αρχιμαφιόζος - Lord Voldemort
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
Ο τρομερότερος σκοτεινός μάγος όλων των εποχών, κάνει την μεγάλη επάνοδό του μετά από πολλά χρόνια απουσίας. Ενώ οι πολίτες απολάμβαναν μία ήρεμη ζωή, εσύ αργά αλλά σταθερά ανακτούσες τις δυνάμεις σου και σχεδίαζες την επιστροφή σου. Η ώρα σου λοιπόν, ήρθε. Έχοντας χρησιμοποιήσει την πιο απόκρυφη γνώση μαύρης μαγείας, ξεγέλασες το θάνατο και απόκτησες και πάλι ένα ανθρώπινο σώμα. Στόχος σου; Ο θάνατος του Harry Potter, του αγοριού που έχει σταθεί εμπόδιο στην απόλυτη κυριαρχία σου στον κόσμο των μάγων. Η χαρισματικότητά σου ως ηγέτη και οι ισχυρές μαγικές σου δυνάμεις, έχουν καταφέρει να εμπνεύσουν μία ομάδα ανθρώπων, που μοιράζονται το όραμά σου και είναι διατεθειμένοι να σου προσφέρουν τη ζωή τους στη προσπάθεια να το πραγματοποιήσουν. Είναι οι Θανατοφάγοι σου! Lord Voldemort είσαι ο Αρχιμαφιόζος.​
Φανερός Μαφιόζος Α - Bellatrix Lestrange
Ούτε τα 15 ολόκληρα χρόνια στο Azkaban, ένα από τα χειρότερα μέρη του μαγικού κόσμου, δεν είναι ικανά να λυγίσουν την αφοσίωση στον Lord Voltemort. Έγινες γνωστή σε όλη την μαγική κοινότητα για πολλά αποτρόπαια εγκλήματα, ένα εκ των οποίων ο βασανισμός του Frank & Alice Longbottom. Ως κόρη αριστοκρατικής μαγικής οικογένειας, πιστεύεις και εσύ φανατικά, στην ανωτερότητα των καθαρόαιμων μάγων και απαξιώνεις τα υπόλοιπα μαγικά πλάσματα. Η μανιακή συμπεριφορά σου προκαλεί τρόμο σε όσους σε συναντήσουν, ενώ ο συνδυασμός της ευφυίας και των ισχυρών μαγικών ικανοτήτων σου σε καθιστά πραγματικά επικίνδυνη. Με την απόδρασή σου από το Azkaban πήρες περήφανα τη θέση σου στον κύκλο του Lord Voldemort και ακολουθείς πιστά τις εντολές του.
Bellatrix, είσαι ο Φανερός Μαφιόζος Α.​
Φανερός Μαφιόζος Β - Lucius Malfoy
Σε αντίθεση με τους υπολοίπους Θανατοφάγους, που προτιμούν την βία για να επιτύχουν το στόχο τους, εσύ προτιμάς την πολιτική. Γόνος μίας από τις πλέον αριστοκρατικές οικογένειες καθαρόαιμων μάγων έχεις στη διάθεσή σου όλα τα απαραίτητα μέσα, προκειμένου να αποφύγεις την κράτησή σου στο Azkaban στο τέλος του πρώτου πολέμου. Έκτοτε, έχεις αποκτήσει φίλους στα σωστά μέρη, τους οποίους επηρεάζεις σημαντικά προς όφελος της καθαρόαιμης υπεροχής, την οποία ένθερμα πιστεύεις. Παρ’ ότι εσύ, βρίσκεσαι πίσω από το τελευταίο άνοιγμα της Κάμαρας με τα Μυστικά, ο Lord Voldemort και οι πιο έμπιστοί του, έχουν αρχίσει να σε αμφισβητούν τις ικανότητες και την αφοσίωσή σου, όταν αποτυγχάνεις να παραδώσεις την Προφητεία στον αφέντη σου. Lucius είσαι ο Φανερός Μαφιόζος Β.​
Κρυφός Μαφιόζος Δ – Barty Crouch, Jr.
O έντονος θαυμασμός σου για τον Lord Voldemort και η διαρκής επιθυμία σου για έναν μαγικό κόσμο όπου οι καθαρόαιμοι μάγοι έχουν τον απόλυτο έλεγχο είναι τα χαρακτηριστικά που σε διαχωρίζουν από τους υπόλοιπους Θανατοφάγους. Οι υπόλοιποι σύντροφοί σου φθονούν την εμπιστοσύνη που σου δείχνει ο Lord Voldemort. Εκείνος, θα σε σώσει από την βέβαιη φυλάκισή σου. Τίποτα μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον νέο κόσμο που θέλετε να οικοδομήσετε – ούτε ο ίδιος σου ο πατέρας. Είσαι μεθοδικός, πονηρός και εξαιρετικός ηθοποιός, αφού κατάφερες να ξεγελάσεις τον Albus Dumbledore. Παριστάνοντας τον Alastor Moody, όταν εκείνος κλήθηκε ως καθηγητής στο Hogwarts, έχεις σκοπό να έρθεις πιο κοντά στον Harry Potter και να τον παρασύρεις προς τον αφέντη σου. Barty είσαι ο Κρυφός Μαφιόζος Δ.​
ΔΑ – Peter Pettigrew
Κανένας δε μπορούσε να φανταστεί, πως ο αδύναμος κι ατάλαντος μαγικά Peter Pettigrew, θα πρόδιδε τους μοναδικούς φίλους που είχε, οδηγώντας τους στο θάνατό τους. Κατά τη διάρκεια του πρώτου πολέμου, και μετά από έντονες πιέσεις από τους Θανατοφάγους, ο φόβος και η ματαιοδοξία σου σε οδήγησαν να γίνεις κατάσκοπος του Lord Voldemort στο Τάγμα του Φοίνικα. Ως ζωομάγος, κατάφερες να κρυφτείς όλα αυτά τα χρόνια στο σπίτι των Weasley, παίρνοντας τη μορφή αρουραίου και αφήνοντας τον κόσμο να σε θεωρεί νεκρό από τα χέρια του Sirius Black. Η φροντίδα και η προσοχή που έδειξες στον Lord Voldemort όσο εκείνος ακόμη ανακτούσε τις δυνάμεις σου ήταν καθοριστική για την επάνοδό του, ωστόσο όλοι αντιλαμβάνονται πως δεν οφειλόνται στην αφοσίωση και τον σεβασμό αλλά στην δειλία.​
Πόρνη - Dolores Umbridge
Υπάλληλος του Υπουργείου Μαγείας, δεξί χέρι του Υπουργού, είσαι υπέρμαχος της καθαρόαιμης ρητορικής και πρεσβεύεις ένα καταπιεστικό καθεστώς, που καλλιεργεί την απόλυτη πειθαρχία και προσπαθεί να ελέγξει τον ελεύθερο λόγο. Αυτές τις αρχές εφαρμόζεις και ως καθηγήτρια ενάντια στις σκοτεινές τέχνες αρχικά, και ως Υψηλή Επιθεωρήτρια στη συνέχεια, στην σχολή Hogwarts. Φοβούμενη την αυξανόμενη επιρροή του Albus Dumbledore και του Harry Potter στην μαγική κοινότητα, προσπαθείς μέσα από το σχολείο να αποδομήσεις αυτή τη δύναμη, εκτοπίζοντας τον ίδιο τον διευθυντή και λαμβάνοντας τη θέση του. Αργότερα, όταν οι Θανατοφάγοι θέσουν στον έλεγχό τους το Υπουργείο, εργάζεσαι στην επιτροπή γεννημένων από Μαγκλ, όπου σαδιστικά καταγράφεις και παίρνεις τα ραβδιά τέτοιων μάγων.​
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Vol. 2 - Πολίτες & ΑΜ

Αλεξίσφαιρο Γιλέκο – Harry Potter
Η ζωή σου αλλάζει ριζικά στα 11α γενέθλιά σου, όπου μαθαίνεις πως είσαι μάγος, όπως ήταν οι γονείς σου! Ανακαλύπτοντας την αλήθεια γύρω από το θάνατό τους, μαθαίνεις για μία ολόκληρη κοινότητα που περιμένει εναγωνίως να σε γνωρίσει και για την οποία είσαι ένας ήρωας! Το αγόρι που έζησε! Η φήμη σου αυτή αναφέρεται φυσικά στο γεγονός πως ως μωρό, ο Lord Voldemort δεν κατάφερε να σε σκοτώσει και στην προσπάθειά του αυτή, έχασε τις δυνάμεις του. Μέσα από τις σπουδές σου στο Hogwarts, αποκτάς έμπιστους φίλους που σε συντροφεύουν στη δύσκολη αποστολή σου: να αντιμετωπίσεις τον Lord Voldemort. Η καθοδήγηση σου μέντορά σου, Albus Dumbledore είναι σημαντική, αφού σου υπενθυμίζει στις πιο δύσκολες ώρες, πως η αγάπη είναι η ισχυρότερη δύναμη!​
Αυτοκράτορας – Ron Weasley
Ron Weasley, ο φανατικός οπαδός των Chudley Cannons, και καλύτερος φίλος του Harry Potter. Γνωρίζεστε στο Hogwarts Express και από εκείνη τη στιγμή είστε αχώριστοι... εκτός από κάποιους επικούς καβγάδες, που όμως ξεχνιούνται μετά από διασκεδαστικές απολογίες. Είσαι ο μικρότερος από 6 αγόρια, ενώ έχεις και μία αδερφή, την Ginny. Είσαι αρκετά οξύθυμος, χαρακτηριστικό που σε έχει φέρει σε δύσκολη θέση στο παρελθόν, αλλά πάντα αντιλαμβάνεσαι το λάθος σου και το παραδέχεσαι! Η μαγεία δεν είναι ακριβώς το δυνατό σου σημείο, αλλά υποστηρίζεις τους φίλους σου με θάρρος και ενίοτε, χιούμορ! Δε διστάζεις να συντροφεύσεις τον Harry: από τους νυχτερινούς ... περιπάτους στο Hogwarts μέχρι το ταξίδι για την μάχη ενάντια στο Lord Voldemort.​
Γιατρός – Madam Pomfrey
Βρίσκεσαι στο Hogwarts, ως νοσοκόμα για πάνω από 25 χρόνια. Σε όλη αυτή τη διάρκεια, έχεις αποδείξει περίτρανα τις ικανότητές σου, αλλά και την ευαίσθησία σου απέναντι τους τραυματίες και ασθενείς, βοηθώντας τον Remus Lupin, ενόσω ήταν μαθητής να διαχειριστεί την λυκανθρωπία του χωρίς να αποτελεί κίνδυνο στον εαυτό του, και σε άλλους. Η αδυναμία που έχεις στο μικρό Harry Potter εκδηλώνεται πάντα μέσα από την υπερπροστατευτικότητα και τις αδιάκοπες διαμαρτυρίες σου για τους μπελάδες στους οποίους πάντα βρίσκεται! Μία λιγότερο γνωστή πτυχή του χαρακτήρα σου, είναι η έντονη αφοσίωση που έχεις απέναντι στους φίλους και συναδέλφους σου. Θα είναι αρκετά τα εφόδια και οι γνώσεις σου για να βοηθήσεις τον Harry Potter αυτή τη φορά;​
Δήμαρχος – Albus Dumbledore
Διευθυντής της σχολής Hogwarts, ο πιο χαρισματικός μάγος του τελευταίου αιώνα! Είχες μία πολυτάραχη και δύσκολη ζωή, αυτό όμως δε κατάφερε να σε πτοήσει ώστε να χάσεις την ελπίδα και την πίστη σου στους ανθρώπους! Αντιλαμβάνεσαι από τους πρώτους, ότι ο Lord Voldemort δεν έχει νικηθεί, όχι πραγματικά! Προσέχεις τον μικρό Harry από μακριά, έχοντας πάντα στο νου σου, ως βάρος στη συνείδησή σου, την υπέρτατη θυσία που θα κληθεί να κάνει μία μέρα, για το κοινό καλό! Μαζί με το Τάγμα του Φοίνικα, την μυστική κοινότητα μάγων που έχεις ιδρύσει εναντίον του Lord Voldemort, θα αγωνιστείτε στο πλευρό του Harry, με όραμα μία κοινωνία ελεύθερη από το τρόμο και τον ρατσισμό!​
Δικηγόρος – Hermione Granger
Αναμφισβήτητα η καλύτερη μάγισσα της γενιάς σου! Η εμμονή σου με την τελειότητα στις σπουδές σου, αλλά και οι προσωπικές σου ανασφάλειες σε εμποδίζουν αρχικά από το να κάνεις φίλους. Όμως ο Harry & o Ron θα καταλάβουν, ότι είσαι ένας θαραλλέος, ευαίσθητος άνθρωπος πάντα πρόθυμη να βοηθήσεις όσους το έχουν ανάγκη. Η πρώτη σου ενασχόληση με τον νόμο, ήταν όταν ο Hagrid χρειάστηκε τη βοήθειά σου για την υπεράσπιση του Ωραιόραμφου, ενός Ιππόγρυπα που κινδύνευε να καταδικαστεί. Ως γεννημένη από Μαγκλ, ο αγώνας ενάντιον του Lord Voldemort, λαμβάνει για εσένα και μία πιο προσωπική διάσταση, πέρα από την βοήθεια που επιθυμείς να προσφέρεις στον φίλο σου, Harry. Όταν είναι αναγκαίο, δε διστάζεις να πάρεις ρίσκα, ιδρύωντας μαζί με τους φίλους σου, το Στρατό του Dumbledore, για να μάθετε να αμύνεσθε εναντίον της σκοτεινής μαγείας.​
Μάγισσα – Minerva Mc Gonagal
Πάνω από 25 χρόνια ως καθηγήτρια Μεταμορφώσεων, είσαι ακόμη η υπεύθυνη του κοιτώνα του Gryffindor! Όταν θες, ξεχωρίζεις από μακριά, χάρει στα φανταχτερά καπέλα σου, άλλοτε όμως επιλέγεις να κρυφθείς και μεταμορφώνεσαι σε γάτα! Είσαι ξακουστή για τις μαγικές σου ικανότητες, για αυτό πολλοί φοβούνται να σταθούν εναντίον σου! Υπερασπίζεσαι με σθένος τους μαθητές της σχολής, από την Dolores Umbridge αλλά και από τα αδέρφια Carrow. Είσαι ένας ανταγωνιστικός άνθρωπος, κάτι που φαίνεται από την αγάπη σου για το Quinditch! Η στενή φιλία που σε συνδέει με τον καθηγητή Dumbledore, αλλά και η επιθυμία σου να βοηθήσεις τον Harry Potter, σε κάνει ακόμη πιο αποφασισμένη στη μάχη ενάντια στον Lord Voldemort και τους Θανατοφάγους.​
Μέντιουμ – Luna Lovegood
Είσαι μία περήφανη Ravenclaw κι μία μοναδική μάγισσα! Οι ανορθόδοξοι τρόποι σου και οι προσωπικές σου ιδιορρυθμίες αρχικά σε αποξενώνουν από τα άτομα της ηλικίας σου. Γνωρίζεις όμως τον Harry και τους φίλους του μέσα από τον στρατό του Dumbledore. Εκεί αποδεικνύεις πως πέρα από ικανή μάγισσα είσαι ένας γλυκός και δημιουργικός άνθρωπος. Παρ΄όλο που οι συμμαθητές σου σε πειράζουν διαρκώς, κρύβοντας τα πράγματά σου και κοροϊδεύοντάς σε, εσύ το προσπερνάς γιατί γνωρίζεις πως όλα θα πάνε καλά. Δε διστάζεις ποτέ να πεις την αλήθεια, όσο περίεργη και αν ακούγεται αυτή στους γύρω σου. Ακόμη και στις πιο δύσκολες ώρες, όταν σε απήγαγαν οι Θανατοφάγοι, εσύ δεν έχασες το κουράγιο και την ευγένεια του χαρακτήρα σου.​
Detective – Alastor Moody
Δεν είσαι ένας συνηθισμένος μάγος. Οι γνωστοί και οι συνάδελφοι σου σε έχουν χαρακτηρίσει πολλές φορές ως παρανοϊκό, αλλά είναι αυτή η συνεχής καχυποψία σου, που σε κάνει διακεκκριμένο Χρυσούχο. Έχεις συλλάβει τους περισσότερους κακούς μάγους στην ιστορία του Υπουργείου, ενώ ταυτόχρονα είσαι ένα από τα ιδρυτικά μέλη του Τάγματος του Φοίνικα. Μετά την απαγωγή και κράτησή σου από τον Barty Crouch Jr, νιώθεις τις δυνάμεις σου να έχουν εξασθενίσει σημαντικά. Η επιμονή και το θάρρος σου, ωστόσο, σε ωθούν για ακόμη μία φορά στο πεδίο της μάχης. Αμφιβάλλεις κατά πόσο ο Harry Potter είναι ικανός να σταθεί απέναντι στον Dark Lord, αλλά προσπαθείς να τον βοηθήσεις και να του περάσεις ένα πολύ βασικό μήνυμα: Constant Vigilance!​
Πληροφοριοδότης – Severus Snape
Είσαι η τρανή απόδειξη, ότι δε θα πρέπει ένα βιβλίο να κρίνεται από το εξώφυλλό του. Έχεις πείσει τον Lord Voldemort για την αφοσίωση σου σε αυτόν ενώ στην πραγματικότητα εργάζεσαι σκληρά για την πτώση του, στο πλευρό του Albus Dumbledore. Παίζεις ένα επικίνδυνο παιχνίδι και το γνωρίζεις πολύ καλά, αφού μία λάθος σκέψη μπορεί να σου κοστίζει τη ζωή! Η έντονη αντιπάθειά σου προς τον πατέρα του Harry και την παρέα του, έχει μεταφερθεί και στον ίδιο, ενώ δε σταματάς να τον μειώνεις και να τον υποβαθμίζεις μπροστά στους συμμαθητές του. Το βαθύτερο κίνητρό σου είναι στη πραγματικότητα η μεταμέλεια για το ρόλο που έπαιξες στο θάνατο της φίλης σου, Lilly Potter.​
Πολίτης - Neville Longbottom
Η δύσκολη παιδική σου ηλικία και η καταπιεστική γιαγιά σου σε έχουν γεμίσει ανασφάλειες, που όμως μεγαλώνοντας κι αποκτώντας φίλους, ξεπερνάς με χάρη! Η μεγάλη σου αγάπη είναι η Βοτανολογία και τον ελεύθερο χρόνο σου τον περνάς διαβάζοντας για φυτά και φροντίζοντας τα θερμοκήπια! Είσαι και εσύ ένας περήφανος Gryffindor, ενώ αργότερα συμμετέχεις αποφασιστικά στο στρατό του Dumbledore. Μέσα από την ομάδα, θα φανούν οι ηγετικές σου ικανότητες, αφού δε θα διστάσεις να σταθείς ενάντια στα αδέρφια Currow, προκειμένου να προστατέψεις τους μικρότερους μαθητές! Ο βασανισμός των γονιών σου από την Bellatrix Lestrange σε γεμίζει θέληση να την εκδικηθείς, αλλά και να προστατεύσεις τον κόσμο από άνθρωποι όπως οι Θανατοφάγοι και ο Lord Voldemort.​
Συγκάτοικοι – Fred Weasley & George Weasley
Είστε οι δίδυμοι Weasley, περιβόητοι για τις αταξίες και την αίσθηση του χιούμορ σας! Η ομοιότητα με τον αδερφό σου κάνει ακόμη και την οικογένειά σας, να σας μπερδεύει! Τα πολλά σας αδέρφια είναι οι ιδανικοί άνθρωποι για να δοκιμάσετε τις διασκεδαστικές εφευρέσεις σας! Έχετε ένα έμφυτο ταλέντο στα ξόρκια και το χρησιμοποιείτε σε κάθε πιθανή ευκαιρία! Στο Gryffindor είστε ιδιαίτερα δημοφιλείς, αφού είστε από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας Quinditch! Η άφιξη της Umbridge στο σχολείο σας πείθει ότι οι έρχονται επικίνδυνες μέρες και αποφασίζετε να κάνετε κάτι για αυτό, βοηθώντας ενεργά αρχικά στο στρατό του Dumbledore και αργότερα ως μέλη στο Τάγμα του Φοίνικα!​
Αντίπαλος Μαφιόζος – Cornelius Fudge
Είσαι ο Υπουργός Μαγείας εδώ και αρκετά χρόνια. Η φιλοδοξία και ο ζήλος σου για προσωπική εξέλιξη σου έχει δημιουργήσει παράλογες σκέψεις. Θεωρείς ότι ο Albus Dumbledore επιθυμεί τη δική σου θέση και για αυτό το λόγο προπαγανδίζεις κατά του στον τύπο, θέλοντας να στρέψεις εναντίον του την κοινή γνώμη. Αρνείσαι πεισματικά ότι ο Lord Voldermort έχει επιστρέψει και ξεκινάει να ανασυντάσσει τις δυνάμεις του. Στέλνεις δικούς σου ανθρώπους στο Hogwarts με σκο Όταν πλέον επιβεβαιωθεί ο καθηγητής Dumbledore και ο Harry Potter είναι για εσένα αργά... Ή μήπως όχι;​
 

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ο βασανισμός των γονιών σου από την Bellatrix Lestrange σε γεμίζει θέληση να την εκδικηθείς, αλλά και να προστατεύσεις τον κόσμο από άνθρωποι όπως οι Θανατοφάγοι και ο Lord Voldemort.



Το ότι έπεσα σε ρόλο Neville και η Μελανία σε Bellatrix το λες και μοίρα. Έφερα πάντως σε πέρας την αποστολή μου αλλά νομίζω Μελανία πως θα πρέπει να διερευνήσουμε το νήμα της μοίρας που μας ενώνει.
 
Τελευταία επεξεργασία:

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,780 μηνύματα.
1. akikos: Τρολ. Τι άλλο να πω; Γενικά συμμετοχές όπως η δική σου και η Μάιρα με εκνευρίζουν. Τίποτα δεν προσέφερες στο παιχνίδι. Απολύτως. Για μένα συμμετοχή σου θα είχε νόημα ξανά μόνο αν σοβαρευτείς και αλλάξεις gameplay.
Ήσουν ο αρχιμιαφόζος και εφύγες τη 2η μέρα. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει αυτό στην ιστορια των παλέρμο. Θεωρείς ότι προσεφερες στους μαφιόζους περισσότερα από ότι εγώ στους πολίτες;:clapping:

1) akikos: Είχες έναν πολύ ωραίο ρόλο και έπαιξες περίεργα και επιπόλαια, πράγμα που οδήγησε στην αποχώρησή σου. Δεν πειράζει όμως, ήταν πρώτη φορά.
Εσύ είχες καπου να σταθείς. Ήξερες έναν πολίτη. Εγώ δεν ήξερα κανέναν. Όλοι ήταν αθώοι και ένοχοι ταυτόχρονα ειδικά τη πρώτη μέρα. Όταν προηγούμουν στη πρώτη ψηφοφορία με 2 σε σύγκριση με το δεύτερο κάπως έπρεπε να αντιδράσω. Δυστυχώς όταν έκανα τις κινήσεις μου είχαμε ισοβαθμίσει αλλά εσύ είχες την προστασία του Johnny. Υπό άλλες περιπτώσεις ο Johnny δεν θα ρίσκαρε να μου δώσει ψήφο στις καθυστερήσεις.
 

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Καλησπέρα κι από εμένα,

Ήρθε η ώρα για το δικό μου σχολιασμό.. Θα ξεκινήσω με τις ευχαριστίες στην ΣΕ για το υπέροχο παιχνίδι που οργάνωσαν που, πραγματικά ευτυχώς, δεν είχε φέτος παρατράγουδα, μια σπέσιαλ αγκαλιά στο Σοφάκι :hug: και ένα ευχαριστώ σε όλους τους παίκτες, και στον καθένα ξεχωριστά,που έκαναν το παιχνίδι φέτος δυνατό και αφιέρωσαν, όσο μπορούσε ο καθένας, χρόνο για να περάσουμε όλοι όμορφα.

Να ξεκινήσω με το ότι (κλασσικά, αλλά ειδικά φέτος) μου ήταν σχεδόν αδύνατο να παίξω, παρόλα αυτά πραγματικά κατάφερα και βρήκα χρόνο όχι μόνο να παίξω αλλά να παρακολουθώ το παιχνίδι (κι ας βγήκα νωρίς) και να βοηθάω στα πάντα τη μαφία (δεν έλειψα ποτέ από τα late night calls :hehe:). Ήθελα πάρα πολύ να παίξω και πέρασα όμορφα ανεξάρτητα από το ότι βγήκα τόσο νωρίς και με άσχημο και απότομο τρόπο :P αλλά η Μελανία πάντα έτσι φεύγει, το έχει αποδεχτεί πλέον. Καλή ή κακή ποτέ δεν μένω πολύ μέσα... εγώ έβαλα τα δυνατά μου να περαστώ ως πολίτης (αυτή ήταν και η γραμμή που μου έδωσε ο Δημήτρης) και θεωρώ ότι αντικειμενικά έπαιξα καλά ως ένα σημείο, αφού μέχρι τέλους είχα περαστεί ως αθώα από πάρα πολλούς πολίτες.

Ένα σχόλιο που θέλω να κάνω για το χαρακτηρισμό "αιώνια καλό κορίτσι του Παλέρμο". Στην καρδιά μου είμαι πάντα με τους πολίτες, και έχω αγαπήσει όλους τους ρόλους που έχω πάρει ως πολίτης, αλλά το ωραίο με τη μαφία (αυτό που μου άρεσε και πέρυσι δηλαδή) είναι ο χρόνος που περνάς με τα άλλα άτομα, τα γέλια, οι θεωρίες, οι συζητήσεις, η ανταλλαγή απόψεων, ακόμα και τα νεύρα, και σαν ομάδα πάντα θα είναι η καλύτερη, η πιο ας πούμε δεμένη, και αυτή που πραγματικά το ζει το Παλέρμο γιατί έχει δικαίωμα να μιλάνε τα μέλη μεταξύ τους. Λειτουργεί σε όλο το παιχνίδι σαν ομάδα, κι αυτό είναι ανεκτίμητο. Οι στιγμές είναι ανεκτίμητες. Εμένα πάντα αυτές οι στιγμές μου μένουν και όχι άμα νίκησα ή όχι σαν Μαφία, αλλά τι κέρδισα σαν Μελανία :)

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΘΕΣ?????

Δε πειράζει,congrats πολιτάκια

Tsarachaf πρόσπαθησες να μας πεις ποτέ ότι το αιώνια (γέλια κοινού) καλό κορίτσι δεν είναι τόσο καλό?

2 παιχνίδια έκανα μαφία, δεν θα μου το συγχωρήσετε ποτέ μου φαίνεται :P Για σένα έχω να πω ότι με τις αγάπες στην αρχή και τη ξαφνική στροφή εναντίον μου σε είχα για τον πληροφοριοδότη μου (ειδικά όταν δήλωσες σίγουρος για αθωότητα τζόννυ, όταν τον είχα ψηφίσει εγώ).

Έλα ντε. Ακόμα καλή τη θεωρούσα τη Μελανία.

Σύλβια, η μεγαλύτερη χαρά μου φέτος είναι που κατάφερα να σε πείσω για την αθωότητά μου, καθώς σε εκτιμάω πολύ σαν παίκτρια του Παλέρμο. Μου πέρασε από το μυαλό ότι ίσως να είσαι η πόρνη :redface: δεν μπορούσα να εξηγήσω τη τόση υποστήριξη (και γενικά είμαι ανασφαλής με την υποστήριξη στο Παλέρμο, καθώς ΠΑΝΤΑ μου γυρνάει πίσω με άσχημο τρόπο :hehe:), αλλά ευχαριστώ που πίστεψες σε εμένα (και στην Μπέλατριξ κατ'επέκταση:P :flowers:).
Εντωμεταξύ είχα τσαντιστεί με τον ιλιασο που νόμιζα οτι είχε σκοτώσει την καλή τη Μελανία! Φίλε τη Μελανία δεν την ξαναπιστεύω σε παιχνίδι, τέρμα. Από του χρόνου θα ψηφίζω αυτήν συνεχώς.

Αγαπητέ Ηλία, εξήγησε την τυμβωρυχία σε ακίκο μπας και το καταλάβω κάποια στιγμή πλζ.

Ελπίζω να μη το εννοείς αυτό :P
Κι εγώ είχα τσαντιστεί με την μάγισσα που με σκότωσε χαχαχ.
ΧΆΡΗ ΣΚΌΤΩΣΕΣ ΤΗΝ ΚΟΛΛΗΤΉ ΜΟΥ ΡΕ. -.-

Και με σκότωσε και το χάρηκε :'(

Καλά να πάθει, με τις επιλογές θυμάτων που έκανε! :pfff:

Μελ, σόρρυ!

Τι επιλογές θυμάτων έκανα; :worry:

Γενικά ο αρχιμαφιόζος μας ουσιαστικά ήταν ο Δημήτρης, αυτός μας έδινε τις κατευθύνσεις, αποφάσιζε τι θα κάνουμε κλπ. Αλλά τα θύματα (θεωρώ) τα αποφασίζαμε πάντα σαν ομάδα (προφανώς κάποιοι συμφωνούσαν πιο πολύ και κάποιοι λιγότερο).. Την πρώτη νύχτα θέλαμε να κάνουμε ένα "ηχηρό" φόνο και ο Ιορδάνης στην παρούσα φάση ήταν το ιδανικό θύμα. Καταρχάς δεν μας είχε θίξει με κάποιο τρόπο, και σαν παίκτης είναι πάντα πολύ καλός, οπότε σκεφτήκαμε θα ήταν καλό να φύγει εξαρχής πριν κάνει ζημιά. Δεύτερον, σε ποιο σύμπαν δεν είναι καλός ο φόνος του μέντιουμ πρώτη νύχτα; :hehe: (αυτό το λέω τώρα που ξέρουμε τους ρόλους). Τρίτον, το σώσιμο του έκαψε πολύ νωρίς το χιλ της μάγισσας και μας έδωσε ένα σημαντικό στοιχείο: είναι κάποιος παλιός παίκτης που ξέρει ότι ο Ιορδάνης είναι δυνατό χαρτί.. οποιοσδήποτε άλλος από τα νεούδια μας δεν θα τον έσωζε, έτσι δεν είναι; ;) Συνεπώς δεν καταλαβαίνω την αδικαιολόγητη επίθεση από εσένα και το Δημήτρη ( ; ) :P

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!

Κάπου μπερδεύεσαι, δουλειά του πληροφοριοδότη δεν είναι να δώσει χύμα τον μαφιόζο που ξέρει, αλλά να το αξιοποιήσει, για να βρει τους υπόλοιπους.
Αλλά ναι, προσπάθησα να σας δώσω την Μελ, γι' αυτό συμφώνησα με ικαρίωνα όταν πήγε να την βγάλει ΔΑ, σε μία θεωρία που προσωπικά μου φαινόταν γελοία και στον καβγά που ακολούθησε η Μελ κέρδισε κατά κράτος και γι' αυτό την αμέσως επόμενη μέρα σας είπα να μην βιαστείτε να την αθωώσετε, αλλά με γράψατε. Δεν θα κάθομαι να φωνάζω μοναχός μου για ένα άτομο εκτός παιχνιδιού και να δώσω την ευκαιρία στην μαφία για κάρφωμα.
Μετά τα πηγαίνατε καλά, ακόμη κι είχατε λάθος βάσεις, οπότε δεν χρειαζόταν να σας την δώσω, ειδικά μετά την Δευτέρα που είχαμε 3 μαφιόζους έξω θα ήταν απλώς εριστικό να βγω και να πω να ορίστε η φανερή Α, άσε που δεν ήμουν σίγουρος μέχρι να πεθάνει ο Λιμπ, αν ήταν αυτός ή ο dimijim ο μαφιόζος που έλειπε.

Μπορώ να πω στα θετικά ότι ήταν ένα ενδιαφέρον μυστήριο το φετινό παιχνίδι.

Ακριβέ.. για αρχή να πω ότι μέχρι τέλους δεν σε κατάλαβα. Υπήρχε μια περίοδος που μου πέρασε σοβαρά από το μυαλό ότι εσύ με ξέρεις, εκεί που πίστεψες πανεύκολα τον Ικαριωνα, με το σεναριο που έμπαζε από παντού, και ξέρω ότι παραείσαι διορατικός για να ακολουθήσεις σαν προβατάκι κάτι τέτοιο. Ή μετά που προσπάθησες να με πετάξεις. Ευτυχώς για σενα δεν χρειάστηκε να εκτεθείς πολύ :P
Δεν μπορείς να πεις, από πέρυσι τα πήγα αρκετά καλύτερα ως μαφιοζάκι :P

Α, εγώ το καταευχαριστήθηκα! Της το χρωστούσα άλλωστε.


Ιορδάνη γιατί είπες ότι ο ultra δεν είναι μέλος της μαφίας αφότου αποχώρησε;

Αν σου πω ότι δεν θυμάμαι τι σου έχω κάνει; :hehe:
Διπρόσωπεεεεεεεεε... και να σκεφτεί κανείς ότι μου έστειλε χρόνια πολλά στο φβ και την ίδια μέρα με είχε σκοτώσει ο αθεόφοβος :hehe: Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς πήρες την απόφαση να με σκοτώσεις;

Μπράβο ρε πολιτάρες. Βλέποντας τους ρόλους καλά το πήγαμε. Βγήκε αρχιμαφιόζος, πόρνη και ΔΑ συνεχόμενα. Για μια στιγμή όπως έβλεπα το παιχνίδι νόμιζα ότι έχω πέσει έξω εντελώς αλλά τελικά δεν τα πήγα τόσο άσχημα για πολιτάκος με μια πυθία στο χέρι που τη χρησιμοποίησα για τον Ηλία.

Στους ένοχους έπεσα μέσα αρκετά παρότι απέδωσα διαφορετικούς ρόλους ενόχων και δεν υποπτεύθηκα dimijim για κακό ρόλο.
Ο υπολογισμός μου στη 01/08 ήταν ο εξής:

Μαφιόζοι: Φινεύς, Ultraviolence, Emilouko & Marjorie (απ' αυτούς θεωρώ Φινεύς αρχιμαφιόζο, Ultra ως κρυφό μαφιόζο, Εμιλυ ως Φανερο του Πληροφοριοδότη και Marjorie ως φανερό του Αντίπαλου Μαφιόζου).
ΔΑ: Physiognomist
Πόρνη: Μελανία

Στους αθώους έπεσα εντελώς έξω:

Πληροφοριοδότης: Indiana Jones
Ντετέκτιβ: Τζόνι
Συγκάτοικοι: Χιμέλα & Libertus
Μέντιουμ: Tsarachaf
Μάγισσα: Iliaso
Δήμαρχος: i lie us
Αλεξίσφαιρος: akikos
Πολίτης: Ikarionas
Μου μένουν οι εξής: Karadakov, dimijim, Comfortably, Cinefil. Σε αυτούς μέσα είναι οι εξής ρόλοι: ΑΜ, Γιατρός, Αυτοκράτορας και Δικηγόρος. Ο ΑΜ δεν είναι ο Καραντάκος και ο Καραντάκος δεν πρέπει να είναι ούτε γιατρός. Είναι είτε δικηγόρος είτε αυτοκράτορας. Ο ΑΜ είναι ανάμεσα στους άλλους τρεις και ίσως να μην είναι ούτε η Cinefil. Μένει για ΑΜ ο Comfortably και ο dimijim και αυτός που μένει απ'τους δυο τους είναι αυτοκράτορας ή δικηγόρος και όχι γιατρός. Θα μοιράσω λοιπόν τους ρόλους ως εξής:
Γιατρός: Cinefil
Αυτοκράτορας: Karadakov
Δικηγόρος: Dimijim
Αντίπαλος Μαφιόζος: Comfortably

Οι συγκάτοικοι με δυσκόλεψαν αρκετά. Εστίασα στην αθώωση του Λιμπέρτους απ' τη Χιμέλα και δεν πρόσεξα το ότι ο Τζόνι έριξε 4η στον ακίκο για να μην διακινδυνέψει ο Ιντιάνα, ο οποίος άλλωστε ψήφισε Φύσιο και Φινέα για να σώσει τον Τζόνι στην ψηφοφορία που έφυγε ο Φινέας. Τη Σινεφίλ την κατάλαβα αργότερα ως ΑΜ.

Έχω δυο γενικότερα σχόλια και έξι ερωτήσεις. Ξεκινάω από τις ερωτήσεις.


1) Dimijim αφού είχες τη νεκροφάνεια γιατί δεν την έπαιξες αμέσως; Ξέρω ότι σε υποπτεύονταν αλλά δεν χρειαζόταν να φέρεις πίσω Ούλτρα. Μπορούσες να φέρεις τη Μελανία που αρκετοί ακόμη την είχαν ως αθώα. Αν την έφερνες την Παρασκευή πριν το τέλος της ψηφοφορίας θα έπαιρνε και μια κάρτα παραπάνω την Κυριακή και θα ήσασταν τρεις μαφιόζοι μέσα. Είχατε και το σενάριο για τον Λιμπέρτους που ήταν πολύ καλό και θα κερδίζατε χρόνο (ασφαλώς δεν θα έπρεπε να τον σκοτώσετε τόσο άμεσα).

2) Ερώτηση προς μαφιόζους. Επιχείρησα ως απλός πολίτης χωρίς πληροφορίες να προσπαθήσω να το παίξω λίγο ντετεκτιβ λίγο ΑΜ και για να μην με σκοτώσετε αλλά και για να καλύψω άλλους ρόλους. Τα κατάφερα καθόλου; Με θεωρήσατε ποτέ κάτι απ' αυτά; Ρωτάω για να δω πώς σκεφτήκατε κι αν όντως πέτυχα εν μέρει αυτό που ήθελα να κάνω ή αν πρέπει να το επιχειρήσω αλλιώς. Με κατηγορήσατε για ΑΜ αλλά το πιστεύατε όντως ότι είμαι ή απλώς ψάχνατε αφορμή για να με βγάλετε;

3) Ρε ακίκο πώς και τι ακριβώς σκέφτηκες τη στιγμή που ακύρωσες ψήφο από τον dimijim αντί να σώσεις τον εαυτό σου; Δεν μπόρεσα να καταλάβω τι επιχείρησες να κάνεις.

4) Σινεφίλ, για ποιο λόγο βάρεσες Κομφόρταμπλι και όχι Ιντιάνα στο πρώτο σου κιλ; Ο Ιντιανα δεν ειχε σιγουρα Αποτυχία Δολοφονίας και θα πέθαινε. Γιατί χτύπησες άλλον; Πώς το σκέφτηκες;

5) Τι στον π@@τσο παίχτηκε με Φινέα; Εγώ εξήγησα γιατί πήγα πάνω του. Μου έβγαινε ύποπτος σε τρια σενάρια αλλά τότε έπρεπε να αλλάξω και ψήφο από τον Φύσιο γιατί νόμιζα ΔΑ τη Μελανία και έπρεπε κάτι να ψηφισω, οπότε ψηφισα εναν υποπτο μπας και τον πεταξει εξω με την ιδιότητά της. Αλλά οι υπόλοιποι γιατί τον ψηφίσατε; Στην αρχή όταν ειδα το κύμα λέω έκανα μαλακία. Ειδικά όταν είδα να τον ψηφίζει ο Κομφόρταμπλι και ο Ιντιάνα που τότε δεν τους εμπιστευόμουν. Αλλά είδα να τον ψηφιζουν και αρκετα ατομα που θεωρουσα αθώα. Και θεώρησα οτι θα υπαρχουν μεσα πληροφοριοδοτες κλπ αλλά και συγκατοικοι. Συγκατοικοι υπήρχαν και ντετέκτιβ υπήρχε αν και δεν νομιζω να ρωτησε γι' αυτό. Σίγουρα σταθήκαμε τυχεροί αλλά τι ακριβώς σκεφτήκατε και πήγατε πάνω του; Οι συγκατοικοι το καταλαβαίνω. Τον ψηφισαν για να σωθεί ο Τζόνι.

6) Καραντάκο, γιατί σου έβγαινα δυνατός κακός σε όλα τα σενάρια; Π.χ. πόρνη, Μαφιόζος, Αντίπαλος Μαφιόζος; Από ένα σημείο και μετά πείστηκα ότι δεν έχεις καλό ρόλο, γιατί κάποια απ' αυτά δεν γινόταν με τίποτα να ισχύουν.

Και τώρα τα σχόλια:

1) Σαν παιχνίδι το απήλαυσα πολύ και είχα και ρόλο που μ' άρεσε. Ο απλός πολίτης μου αρέσει πολύ γιατί ξεκινάει απ' το μηδέν και δεν έχει και ευθύνες άλλων ρόλων. Δεν υπήρξαν ποινές και ήταν αρκετά καλό παιχνίδι απ' αυτή την άποψη. Ωστόσο, σε πολλά σημεία δεν υπήρχε από μεριάς πολιτών δυνατή επιχειρηματολογία, ή και δεν υπήρχε καν επιχειρηματολογία ή ακόμη χειρότερα δεν υπήρχε καν συμμετοχή. Καταλαβαίνω ότι κάποια πράγματα δεν μπορείς ή δεν πρέπει να τα πεις για να μην παρουσιάσεις τον σκεπτικό σου αλλά μου δόθηκε η εντύπωση ότι σε κάποια φάση απλώς κάναμε γιούρια κι όποιον έπαιρνε ο χάρος. Kάποια πράγματα σαν το σενάριο του Ούλτρα, σχολιάστηκαν από λίγους ενώ ήταν καλές παρατηρήσεις για εκείνη τη φάση του παιχνιδιού. Φρόντισα να κινηθώ πάντα με συγκεκριμένα σενάρια που έκανα και ποτέ εντελώς ντουγρού. Νομίζω τα σενάρια για Μελανία ως ΔΑ ή για Έμιλυ ως μαφιόζο ή για Μαρτζορί ως μαφιόζο έστεκαν λογικά, παρότι δεν ίσχυαν, τουλάχιστον όχι για τους συγκεκριμένους ρόλους κακών. Από λίγα άτομα είδα σοβαρή επιχειρηματολογία. Νομίζω επίσης πως από ένα σημείο και μετά ξέφυγε η κατάσταση και λίγο με προσωπικές επιθέσεις. Μπορεί να οδήγησε σε αυτό ο ζήλος για το παιχνίδι ή ίσως και ένας φανατισμός που οκ υπάρχει στο παλέρμο αλλά νομίζω πως και ο Ηλίας άκουσε αδίκως κάποια προσωπικά πράγματα για τον ίδιο που δεν χρειάζονταν γιατί το παιδί έγραφε κάτι, ακόμη κι αν μερικές φορές ήταν δυσνόητο αλλά και η Χιμέλα ξέφυγε σε επιθέσεις εναντίον του dimijim που σε πολλές περιπτώσεις ήταν άστοχες, π.χ. όταν τον κατηγόρησε πως δεν έκανε σενάρια για το παιχνίδι. Ο dimijim μπήκε στον κόπο να κάνει πολλά σενάρια. Έψαξε ένα ένα τα εμότικονς μου, έφτιαξε σενάριο για Λιμπέρτους ως μαφιόζο της Έμιλυς, έφτιαξε σενάρια για μένα σε διάφορους ρόλους. Ίσως είναι η ιδέα μου γιατί ο γραπτός λόγος συχνά παρεξηγείται και μπορεί να εκληφθεί με εσφαλμένο τρόπο αλλά νομίζω πως σε κάποιες φάσεις ξέφυγε λίγο η κατάσταση. Ένα παιχνίδι είναι και παίζουμε για να το απολαύσουμε. Σίγουρα θα ανέβουν οι τόνοι σε κάποιες φάσεις και μπορεί να ειπωθούν πράγματα που δεν χρειάζονται αλλά ας τα αποφεύγουμε για να το απολαμβάνουμε περισσότερο όλοι. Εγώ προσωπικά στενοχωρήθηκα βλέποντας άτομα να λένε ότι είναι το τελευταίο τους παιχνίδι κλπ. Να μην είναι. Να είμαστε εδώ γεροί να ξαναπαίξουμε και του χρόνου και να έχουμε περισσότερο χρόνο. Σίγουρα όλοι σιγά σιγά δένονται με διάφορες υποχρεώσεις αλλά σαν την παλερμάρα δεν έχει ρε παιδιά. Σιγά τώρα που δεν θα παίξουμε είτε για προσωπικές κόντρες είτε για άλλους λόγους. Το παλέρμο μας βοηθάει να μην αντιληφθούμε ότι μεγαλώνουμε με γρήγορους ρυθμούς και ότι σιγά σιγά μπαίνουν στη ζωή μας πράγματα που ταιριάζουν περισσότερο σε ''μεγάλους'', και εμένα αυτό μ' αρέσει. Επομένως περιμένω όσους είπαν πως θα είναι το τελευταίο τους παιχνίδι, να είναι εδώ και του χρόνου (εγώ βέβαια δεν ξέρω αν θα είμαι γιατί υπάρχει περίπτωση να πάω Θιβέτ ).

2) Παίζω παλέρμο από 9 χρονών, ονλάιν μόνο τρια χρόνια. Αλλά πρώτη φορά μου γαμήθηκε το μυαλό τόσο πολύ σε παιχνίδι. Από μια φάση και μετά χάθηκα. Ένιωθα σαν οποιοδήποτε σενάριο κι αν μπορούσα να φτιάξω, θα μπορούσε να ισχύει, σαν να μην είχα κανένα δυνατό στοιχείο για το πώς κινήθηκε το παιχνίδι, ένα χάος. Ίσως απλώς να πέρασαν τα χρόνια και να έφαγα τα ψωμιά μου.Αλλά νομίζω πως έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο το ότι έγιναν πολλές επιπόλαιες κινήσεις από πολίτες. Μια τυμβωρυχία από Ηλία που αχρηστεύθηκε ενώ θα μας έδειχνε πόσα πράγματα αν την πετούσαμε σε άλλο άτομο και όχι στον πρώτο mvp. H Mαρτζορί και ο ακίκος δεν μπήκαν καν στον κόπο να πουν ένα σενάριο, κάτι με επιχειρήματα, έστω ένα επιχείρημα. Ο ένας τρόλαρε και η άλλη απλώς έλεγε ο Ικαρίονας είναι μαφιόζος. Σίγουρα δεν παίζουμε και δεν σκεφτόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο αλλά ρε παιδιά αν μας βοηθούσατε λίγο, μπορεί και να μην ειχατε βγει αλλά και να λύναμε νωρίτερα το παιχνίδι. Όταν βλέπεις τέτοιες κινήσεις αθώων τους θεωρείς ενόχους και δυσκολεύεσαι να λύσεις το παιχνίδι. Από ένα σημείο και μετά δεν ήμουν σίγουρος ούτε για το τι ρόλοι υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι, για το τι έχουμε βγάλει κλπ. Προσωπικά μ' αρέσει πολύ ο απλός πολίτης σαν ρόλος αλλά προσπάθησα να τον παίξω με πολύ ζήλο για να κάνω λίγο τη διαφορά από άλλα παιχνίδια που οι πολίτες ξεχώριζαν επειδή ξενέρωναν. Νομίζω πως το γεγονός ότι έπαιξα με τέτοιο ζήλο έδειχνε σαν να έχω ρολάρα και μπέρδεψε τους μαφιόζους περισσότερο. Απ' το να τους βοηθούσα να βρουν ρόλους. Αν βοηθούν όλοι οι αθώοι, όλα είναι ευκολότερα. Δεν χρειάζεται να φτιάξει κανείς τρελά σενάρια αλλά ας πει κάτι, μια σκέψη, μια παρατήρηση.

Αυτά από εμένα. Απήλαυσα το παιχνίδι παρότι με δυσκόλεψε πολύ και αντιλαμβάνομαι απολύτως την ανακούφιση του Tsarachaf όταν έριξε την ΑΔ ο Κομφόρταμπλι και είπε ''επιτέλους ένας αθώος σ' αυτό το παιχνίδι''. :P Πάντως μην πεις ότι δεν σε βοήθησα. Κατηγορώντας Μελανία σε έβγαλε από αρκετό κόπο αγαπητέ πληροφοριοδότη. :P

ΥΓ.Το αιώνιο καλό κορίτσι του παλέρμο πάλι κακό ρόλο πήρε; Μελανία, τι συμβαίνει; Παραστράτησες για πάντα;

Παραστράτησα ξανά από ό,τι φαίνεται :hehe: εσύ γενικά έπεσες τρομερά έξω με εμένα, όπως πάντα δηλαδή. Εμείς οι 2 μαζί στο παιχνίδι δεν μπορούμε :P Επίσης για ένα μεγάλο διάστημα με τη μανία που είχες με εμένα σε είχα στάνταρ μάγισσα (δεν είχα άλλον ικανό να με πετάξει έξω τόσο νωρίς χαχαχ).

Α και να ξέρεις δεν πίστεψα ούτε λεπτό ότι με στηρίζεις οπότε ήμουν έτοιμη για την επίθεση σου :P

Από ρόλους γενικά εμείς είχαμε καταλάβει τους συγκατοίκους πολύ νωρίς, για την πόρνη ήταν σίγουρα τα παιδιά, ήμουν σίγουρη 100% για Ιλιάσο και νομίζω τους άλλους λίγο πολύ τους άλλαζα ρόλους αρκετά συχνά στο μυαλό μου :P

Τελικά το αιώνια καλό κορίτσι του Παλέρμο δεν είναι τόσο καλό! Ε, Μελανία;

Κάνατε πολύ ωραίο παιχνίδι πάντως. Μπράβο παιδιά μου.

:whistle:

Αυτά τα λίγα από εμένα.. ελπίζω να σας ξαναδώ όλους σε επόμενο Παλέρμο :D

ΥΓ. Καπου ο Ακικο σχολίασε να ήταν φανερές οι συνομιλίες των μαφιόζων για το τέλος. Το βρίσκω εξαιρετική ιδέα αλλά τα αγόρια δεν νομίζω να συμφωνήσουν :hehe: :angel:
 

Φινεύς

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 317 μηνύματα.
Ήσουν ο αρχιμιαφόζος και εφύγες τη 2η μέρα. Δεν ξέρω αν έχει ξαναγίνει αυτό στην ιστορια των παλέρμο. Θεωρείς ότι προσεφερες στους μαφιόζους περισσότερα από ότι εγώ στους πολίτες;:clapping:


Εσύ είχες καπου να σταθείς. Ήξερες έναν πολίτη. Εγώ δεν ήξερα κανέναν. Όλοι ήταν αθώοι και ένοχοι ταυτόχρονα ειδικά τη πρώτη μέρα. Όταν προηγούμουν στη πρώτη ψηφοφορία με 2 σε σύγκριση με το δεύτερο κάπως έπρεπε να αντιδράσω. Δυστυχώς όταν έκανα τις κινήσεις μου είχαμε ισοβαθμίσει αλλά εσύ είχες την προστασία του Johnny. Υπό άλλες περιπτώσεις ο Johnny δεν θα ρίσκαρε να μου δώσει ψήφο στις καθυστερήσεις.
Ντουντ μου δε ξέρω αν το είδες, αλλά σου ζήτησα συγγνώμη για τον τρόπο που σε έκρινα καθώς δεν είχα καταλάβει, ούτε έχω εν τω μεταξύ, τον τρόπο με τον οποίο ήθελες να παίξεις. Έχω συνειδητοποιήσει ότι είχες ενα σκεπτικό, εκείνη την ώρα όμως φαίνονταν πως μόνος σου στόχος ήταν το τρολ. Όσο για το πώς βγήκα δεν νομίζω πως αξίζει να αναφερθώ ξανά γιατί και θα μαλώσω σοβαρά (και δεν έχω καμία όρεξη) και έχω εξηγήσει τη θέση μου. Για το αν προσέφερα στους μαφιόζους περισσότερα από ότι εσύ στους πολίτες νομίζω θα το κρίνει η ιστορία:whistle:. Εγώ τουλάχιστον
δε ξόδεψα κάρτα για να σώσω από ψηφοφορία μέλος των αντιπάλων. Επισης δε μπορείς να ξέρεις τι έγινε behind the scenes.
ΥΓ. Καπου ο Ακικο σχολίασε να ήταν φανερές οι συνομιλίες των μαφιόζων για το τέλος. Το βρίσκω εξαιρετική ιδέα αλλά τα αγόρια δεν νομίζω να συμφωνήσουν :hehe: :angel:
Ναι, αφήστε το καλύτερα αυτό:redface:.
 

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 11,780 μηνύματα.
Ντουντ μου δε ξέρω αν το είδες, αλλά σου ζήτησα συγγνώμη για τον τρόπο που σε έκρινα καθώς δεν είχα καταλάβει, ούτε έχω εν τω μεταξύ, τον τρόπο με τον οποίο ήθελες να παίξεις. Έχω συνειδητοποιήσει ότι είχες ενα σκεπτικό, εκείνη την ώρα όμως φαίνονταν πως μόνος σου στόχος ήταν το τρολ. Όσο για το πώς βγήκα δεν νομίζω πως αξίζει να αναφερθώ ξανά γιατί και θα μαλώσω σοβαρά (και δεν έχω καμία όρεξη) και έχω εξηγήσει τη θέση μου. Για το αν προσέφερα στους μαφιόζους περισσότερα από ότι εσύ στους πολίτες νομίζω θα το κρίνει η ιστορία:whistle:. Εγώ τουλάχιστον
δε ξόδεψα κάρτα για να σώσω από ψηφοφορία μέλος των αντιπάλων. Επισης δε μπορείς να ξέρεις τι έγινε behind the scenes.
Όχι τώρα το είδα :eek:

Και εσύ ήσουν άτυχος καθώς οι συγκάτοικοι σε ανακάλυψαν από το πουθενά :(
 

Libertus

Συντονιστής

Ο Libertus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10,233 μηνύματα.
Αν σου πω ότι δεν θυμάμαι τι σου έχω κάνει; :hehe:
Διπρόσωπεεεεεεεεε... και να σκεφτεί κανείς ότι μου έστειλε χρόνια πολλά στο φβ και την ίδια μέρα με είχε σκοτώσει ο αθεόφοβος :hehe: Μπορείς να μου εξηγήσεις πώς πήρες την απόφαση να με σκοτώσεις;
Εγώ για εσένα το έκανα Μελανία μου! Σε απομάκρυνα από τις οθόνες για να βγεις και να απολαύσεις χωρίς έγνοια τα γενέθλιά σου. :hehe: Ξέχασες το κακό που έχεις προκαλέσει στους ΔΑ των Παλέρμο; :cool:
Ήσουν το πρώτο κόλλημα που έφαγε ο Ikarionas στο παιχνίδι και θεωρούσα ότι ξέρει ότι είσαι μαφιόζος και ότι σε κατηγορεί για ΔΑ για να μην τον καρφώσετε. Επειδή είχε ψηφίσει τον Φινέα, ενώ εσύ όχι, ήταν δεδομένο για εμένα ότι εάν ένας από τους 2 σας έχει κακό ρόλο αυτή είσαι εσύ. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν η προσπάθεια του ΔΑ να σε σώσει και θα ξεκαθάριζε το τοπίο με την αποχώρησή σου από το να καθόμαστε να ασχολούμαστε τι ήθελε να κάνει ο ΔΑ. Δεν σου κρύβω ότι όταν σε αθώωσε απότομα ο Ikarionas με έλουσε κρύος ιδρώτας και σκέφτηκα μήπως έκανα βλακεία. Πάντως, πρέπει να πω εδώ ότι είναι κρίμα που σε έβγαλα, από την άποψη ότι κατά τη γνώμη έπαιξες μακράν καλύτερα από τους υπόλοιπους κακούς ρόλους. Ήσουν η μόνη που δεν εκτέθηκε από νωρίς στο παιχνίδι και η τελευταία που θα υποψιαζόμουν εάν δεν επέμενε τόσο ο Ikarionas. Εμένα για τι ρόλο με κάνατε;
 

Indiana Jones

Δραστήριο μέλος

Ο Ιάκωβος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 456 μηνύματα.
Συνεχίζω με την αγαπητήχαχαχαχαχα( :P ) αντίπαλη ομάδα, τη μαφία.

1) Φινεύς: Είχαμε την κοντρίτσα μας στην αρχή αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο. Κατάλαβα ότι δεν βοηθούσες τους πολίτες. Έπαιξα λοιπόν το όνειρο, είπα τη δικαιολογία με το ίντερνετ και το παρουσίασα ως επιχείρημα.:lol:
Έπαιξες πολύ καλά πάντως, ό,τι έλεγες το επιχειρηματολογούσες.

Υ.Γ. Δεν φαντάζεσαι πόσο χάρηκα όταν βγήκες.:devil::oops:

2) Μελανία: Ήσουν αυτή που μου ξέφυγε πιο πολύ από τους κακούς ρόλους. Μου άρεσε έτσι όπως αντέκρουσες τις κατηγορίες του Ικαρίωνα. Έπαιξες πολύ καλά σε εκείνο το σημείο. Ευτυχώς όμως ο Χάρης κατάλαβε και σε σκότωσε. :whistle:

Υ.Γ. Το αιώνια καλό κορίτσι του Παλέρμο αποστάτησε για δεύτερη συνεχόμενη φορά(ναι, διάβασα και το περσινό παιχνίδι). Δεν μας τα λες καλά Μελ. :bleh:

3) ultraviolence: Καλά έλεγα στην αρχή-αρχή που θεωρούσα ύποπτα τα τραγούδια σου. Να ομολογήσω πάντως ότι μου άρεσαν τα τραγουδάκια που έβαζες. Πιο πολύ διασκέδασα με τη σχέση αγάπης-μίσου μεταξύ εσένα και του Ηλία. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος. :lol:

4) dimijim: Ο πιο τρομακτικός παίκτης και ταυτόχρονα ίσως και ο πιο έμπειρος. Με νευρίαζες πολύ και έσπαγα το κεφάλι μου για να καταλάβω τι κάνεις και γιατί το κάνεις. Φαίνεται ότι είσαι το αιώνια κακό αγόρι του Παλέρμο. Θα σε παρακολουθώ καλύτερα απο δω και πέρα. :sly: :P

5) Emilouko: Το ήξερα ότι κάτι ύποπτο κρυβόταν κάτω από αυτό το γλυκό και αθώο προσωπείο. Σόρρυ που είχα κολλήσει σε κάποια φάση μαζί σου αλλά είχες βάλει στο μάτι τον συγκάτοικό μου. :xtipao::girl_angel:

6) Physiognomist: Έπαιζες πολύ περίεργα αλλά οκ, ο ρόλος της πόρνης επιβάλλει κάτι τέτοιο. Σε πιάσαμε όμως αγαπητή Dolores. :lol:

7) CiNeFil: Σε είχα για αθώα αλλά μετά μας πρόδωσες. Δε θα στο συγχωρήσω ποτέ. :cry_x:Ευτυχώς σε βγάλαμε. :P

Αυτά είχα να πω πάνω-κάτω. Επίσης να πω ένα τεράστιο μπράβο στη ΣΕ για τη συνεισφορά της και το έργο της. Last but not least, special thanks to Ζωή, η οποία με βοήθησε πάρα πολύ στη διάρκεια του παιχνιδιού, καθώς και στην Gate4 για την πρόσκληση! :D
 
Τελευταία επεξεργασία:

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Δεν σου κρύβω ότι όταν σε αθώωσε απότομα ο Ikarionas με έλουσε κρύος ιδρώτας και σκέφτηκα μήπως έκανα βλακεία.

Εντελώς δεν την θεώρησα ποτέ αθώα αλλά επειδή με μπέρδευε πολύ ο Physio που μου έβγαινε αναγκαστικά κακός και μετά ήρθε το σενάριο της Χιμέλας με Physio ως ΔΑ που πήγε να σώσει αναγκαστικά τη Μελανία γιατί ήταν η μόνη που θα μπορούσε να βγει πλην του εαυτού του, εκεί έφαγα μια φλασιά ότι μπορεί να κατηγορούσα αθώο άτομο ή το πολύ να ήταν πόρνη. Γιατί μου φαινόταν ότι ήταν με τους κακούς αλλά όχι σε ρόλο μαφιόζου. Ευτυχώς δεν σε οδήγησα σε λάθος κιλ.
 
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top