Palermo #46 - Can you reverse the curse?

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (31/7)
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια.

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 14)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
~Melania~, θεωρώ και θεωρούσα ενδιαφέρουσα την εξέλιξη του παιχνιδιού γιατί όπως έγραψα και στο τελευταίο μου ποστ, που άλλαξα την ψήφο μου, από τον Ιορδάνη στον DumNuke ότι ο τελευταίος (Ντιουμ) δεν μας τα λέει καλά τελευταία. Συμφωνούσα και συμφωνώ με τους προλαλήσαντες ότι τα λόγια του DumNuke και συγκεκριμένα αυτό που είπε ότι η αποχώρησή του θα είναι είναι καλή και το ότι το ισχυρίζεται με σιγουριά μόνο αθώα δεν μπορούσε να είναι μία δήλωση όπως κάτι αντίστοιχο είπαν και τα υπόλοιπα παιδιά πριν που τον ψήφισαν.

Στην συνέχεια ο ίδιος μάλιστα λέει "πόσο λάθος έχετε κάνει για εμένα". Αν θυμάμαι καλά γιατί με τόσα που έχουν γραφτεί είναι αδύνατον να τα συγκρατήσω και όλα, περίπου την ίδια τακτική είχε ακολουθήσει και ο Samael στο παιχνίδι που τελικά αποδείχτηκε κρυφός μαφιόζος. Δεν θυμάμαι ακριβώς τα λόγια του, αλλά η ουσία αυτών που είπε αν δεν κάνω λάθος ήταν ότι δεν μπορώ να πω κάτι άλλο εάν δεν σας κάλυψα για την αθωότητά μου, (δηλαδή δεν μπορεί να την αποδείξει περισσότερο κάτι τέτοιο είχε γράψει) και ύστερα λέει αυτό που είπε και ο Dume πάνω κάτω μετά ότι και καλά θα καταλάβουμε μετά ότι είχε δίκιο που επέμενε για την αθωότητά του και ότι κάνουμε λάθος που τον ψηφίζουμε

Ψηφίζεται λοιπόν με 9 ψήφους ο Ντιουμ στο τέλος και ο ΔΑ αποφασίζει να ανταλλάξει τις ψήφους του, με τον Joaquin που από ότι φάνηκε μέσα από την στιχομυθία τσάρα κούμφι αθώωναν με βεβαιότητα την Χιμέλα αλλά και τον ίδιον. Εξού και επειδή είχαν τον Joaqin σίγουρα ως αθώο, αποφάσισε ο ΔΑ να δώσει τους ψήφους του Ντιουμ στον ίδιον δεδομένου της ασυλίας της Himela για αυτόν τον γύρο. Ξαναδιαβάζοντας λοιπόν αυτήν στην στιχομυθία και υποθέτοντας ότι Κούμφι, Τσάρα και Ντιουμ είναι όντως στην ομάδα της μαφίας νομίζω πως η εξέλιξη του παιχνιδιού θα βασιστεί πάρα πολύ σε όλο αυτό το σκηνικό και συμβάλλει στο να κατανοήσουμε ρόλους πιο γρήγορα, ώστε να ξεχωρίσουμε την μαφία από τους αθώους.

Θεωρώ πράγματι έως τώρα, σωστή την κίνηση του Ικαρίωνα να δώσει νεκροφάνεια στον Joaqin, γιατί ενώ τον υποψιαζόμουν για ύποπτο τελικά δεν είναι πλέον μετά από όλα αυτά . Δεν νομίζω να παίχτηκε τέτοια μπλόφα πχ και να ήταν μαφιόζος (μαζί τους) και να τον έβγαζαν έξω, να έκαναν επιλογή ανάμεσα δηλαδή σε Joaqin και DumNuke, σχεδόν απίθανο σενάριο. Όπως και κανένα άλλο σενάριο μπλόφας ως τώρα προς αυτό το περιστατικό δεν μου φαίνεται και λογικό!!

Ωστόσο αναρωτιέμαι ποιος μπορεί να είναι ο ΑΜ και αν αυτός έχει παίξει ρόλο τόσο στην ψηφοφορία στην οποία αποχώρησε ο Samael όσο και στο σημερινό περιστατικό. Μην ξεχνάμε ότι ο ΑΜ στην αρχή είναι με τους πολίτες για να χτυπήσουν τους μαφιόζους και μετά αυτός μένει μόνος του. Βέβαια αυτό δύσκολο να γίνει αλλά παράλληλα εάν δεν κάνω λάθος μπορεί να τους χτυπάει τους μαφιόζους επίσης μαζί με τους πολίτες.

Αυτές είναι οι σκέψεις μου για τα σημερινά γενόμενα!

Καληνύχτα Παλέρμο :give_rose:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Αφού το πάτε, έτσι εσείς, θα σας το πάω ανάποδα εγώ. Αμ δε, που θα σας χαρίσω :pfff:

Βρε τσάρα, η εμμονή σου να προσπαθείς να σώσεις τον κρυφό μαφιόζο χτες τι ήταν δηλαδή; Και ο Dume το ίδιο, μάλιστα είχατε ξεκινήσει εκστρατεία κατά της Χιμέλας αλλά διακόπηκε γρήγορα λόγω τυμβωρυχίας.

Έστω ότι η Χιμέλα είναι μαφιόζα, και είμαι και εγώ μαφιόζος, εσείς τι στο διάολο κάνατε στο παιχνίδι προστατεύοντας έναν κρυφό μαφιόζο με τόσο ζήλο χτες; Και ο aggelogiannos τα ίδια και τώρα το δικαιολογεί ότι απλά έπαιξε λανθασμένα, αλλά αν ήταν πολίτης δε θα ασχολούνταν μόνο με εμένα προσπαθώντας να προκαλέσει κύμα εναντίον μου το οποίο φυσικά ευνοούσε εν τέλει τον κρυφό μαφιόζο. Έκανε ένα ποστ ανα δέκα σελίδες ενώ χτες έμενε μεχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο πέντε ώρες να με ψηφίζει για να φύγω. Με κατηγορείς από πάνω κιόλας ότι χαλάω το παιχνίδι των πολιτών όταν χτες όλη μέρα έσωζες μαζί με τους άλλους τον κρυφό μαφιόζο. Καταλαβαίνεις ότι δεν έχει νόημα αυτό που λες;

Οκ, ντάξει, σε πόνεσε που σ' έχω πάρει χαμπάρι και δε σε αθωώνω ό,τι και να λέει η μεγάλη σου προστάτιδα και λες ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι. Το μόνο που θέλω είναι να μαι από μια μεριά και να δω τι θα κάνει, όταν δει πως της την έφερες.

Μιλάς για εμμονή και ζήλο, όταν πολύ απλά είπα ότι δε μου άρεσε το να βλέπω να γίνεται τέτοιο κύμα τόσο γρήγορα ενώ είχα άτομα που θεωρούσα πιο ύποπτα. Ναι, οκ ήταν τελικά μαφιόζος ο Σαμ, αλλά αυτό δεν κάνει το κύμα λιγότερο ύποπτο. Ό,τι και να λέτε εσείς εγώ επιμένω υπάρχουν ΜΑΦΙΟΖΟΙ στις ψήφους του Σαμ. Και μάλιστα την πάτησαν άσχημα χθες, αλλά σήμερα επειδή είστε κουτορνίθια περνάνε ζάχαρη.


Θελω να ξανατονισω στον πολίτη που τυχόν έχει την ακύρωση άμεσης προφυλάκισης ότι για να σώσουν αύριο τον Τσάρα ίσως παίξουν την άμεση προφυλάκιση μέσα στη νύχτα. Δείτε εδώ τους νέους κανόνες για το πότε μπορεί να παιχτεί η ακύρωση άμεσης προφυλάκισης https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=4423797&postcount=88

Αν έχετε απορίες ρωτήστε με πμ τη ΣΕ.

Αν έχετε την κάρτα ακύρωση άμεσης προφυλακισης και έχετε τη δυνατότητα να ρίχνετε πού και πού μια ματιά στο παιχνιδι, θα βοηθούσε πολύ να την παίξετε. :)

Ε ρε, γέλιο που έχουμε να ρίξουμε :hehe::hehe:

Μπορώ να πω ότι μετά από τις εξελίξεις με τις αποτυχημένες δολοφονίες και την ενοχή του Σαμ μου φαινόταν too good to be true να μην δρούσε σήμερα ο ΔΑ αφού όντως ζει τελικά.
Προσωπικά δεν αντιλήφθηκα σινιάλα (θεωρώ ότι γενικά δεν είμαι καλός σε αυτό και από το έτερο παιχνίδι που έχω παίξει) αλλά διαβάζοντας αυτά που λέει παρακάτω η Χιμέλα για πιθανό κόμφι και οι παραθέσεις που έκανε, φαίνονται μία πολύ καλή εξήγηση η αλήθεια είναι. Εγώ δεν θέλω τόσο να αρχίσω να ψάχνω τον ΔΑ πάντως, δίνω προτεραιότητα στους μαφιόζους.
Το σίγουρο είναι ότι αν πράγματι το σινιάλο στον ΔΑ έγινε αντιληπτό και στη συνέχεια έγινε και από τη μαφία αντιληπτό ότι το κατάλαβε εκείνος, δεν έχει κανένα νόημα να μπούμε στο τρυπάκι "Ρε συ, εγώ θεωρούσα τον Χ μαφία μαζί με τον Υ, γιατί ο Χ πάει και αλλάζει ψήφο πάνω του ενώ είναι στην ίδια ομάδα;", γιατί οι αλλαγές θα έγιναν εκ του ασφαλούς.

To μόνο σίγουρο είναι ότι ο tsarachaf έκανε παπαριά που αναφέρθηκε στον ΔΑ και ο ΔΑ αποφάσισε να του ξηγήσει τ' όνειρο, αλλά τεσπα δε πειράζει. Καλή καρδιά.

Αν θεωρήσουμε λοιπόν ότι το μήνυμα πράγματι εστάλη και ήρθε και αναφορά, ο μόνος καημός της μαφίας στην παράταση θα είναι να ήταν να είναι διαφορετικές οι ψήφοι μεταξύ (τσαρατσαφ, ντιουμ) ώστε να μη μηδενιστεί το λάθος άτομο (πχ. με λήξη παράτασης 5 Ντιουμ - 5 Τσάρα - 0 Χοακίν και αντιστροφή τσάρα - χοακίν, φεύγει ο Ντιούμ ή ο Τσάρα, ανάλογα ποιανού οι ψήφοι θα μεταφερθούν στον Χοακίν), πράγμα που θα ήταν σπατάλη της ιδιότητας.
Δηλαδή να πάρει κεφάλι σχετικά νωρίς οποιοσδήποτε εκ των δύο (αν είναι και οι δύο μαφία) ή συγκεκριμένα ο Ντιούμ (αν είναι μαφία ο Ντιουμ και είναι στο συνασπισμό των πολιτών ο τσάρα, για να φύγει ο Τσάρα ολίγον τι από σπόντα).
Τις αλλαγές τις βλέπω λίγο πιο αναλυτικά παρακάτω.

Δε βγάζει νόημα αυτό που λες, ή το λες ηθελημένα τόσο μπερδεμένα. Αν ήταν ισοψηφία θα εξαρτιόταν από το ποιον θα ψήφιζε ο Δήμαρχος(αν ψήφισε). Είτε άλλαζε τις ψήφους ο ΔΑ ή όχι. Και οπότε θα ήταν κυρίως ρίσκο.

Θα μπω κατευθείαν στο ψητο. Ντουμ και Τσαρα έδειχναν εξαρχής μια σιγουριά για την ασφάλεια τους, αλλά προβληματίζομαι ακόμα αν ο Τσάρα είναι μαφιόζος ή ΔΑ. Δύο σενάρια επικρατούν: ή αυτός μαφιόζος και ΔΑ ο Κόμφι (από τα πιο πιθανά; ) και από την άλλη ΔΑ ο Τσάρα, να προσπαθεί να τραβήξει απεγνωσμένα πάνω του τη προσοχή για να πάρει οδηγίες.

Ντάξει, έβγαλες σχεδόν 3 μέρες στο Παλέρμο χωρίς να με κατηγορήσεις. Νομίζω είναι το προσωπικό μου ρεκόρ. Φυσικά ούτε κι εσύ κοιτάς πέρα από τη μύτη σου Μελανία μου, αλλά δεν πειράζει.

Ψήφος από εμένα στον DumeNuke γιατί πιστεύω ότι ένας από τους δύο τσαρα-ντουμ πρεπει να φυγει αμεσα. Αφου ο Τσαρα ειναι ψηλά θα ανεβάσω τον άλλον.

Ε, κόψε τις χαζομάρες. Θέλω να σπάσω το ρεκόρ μου. Όλοι σε μένα.

Λοιπόν τα είπα και πιο πριν, αλλά δε με ακούτε. Μαφιόζους σας έχω πει που θα βρείτε χίλιες φορές, αλλά δεν κοιτάτε. Κι επειδή αυτή τη στιγμή συμβαίνουν 2 τινά.
Ένα) Υπάρχει ένα άτομο που εδώ και πολλές μέρες το ψιλοκατηγορείτε όλοι, αλλά την τελική περνάει στο φλου, αλλά εγώ ψάχτηκα παραπάνω, γιατί μου έκανε τρελή εντύπωση πως πέσανε τόσο γρήγορα, τόσα πολλά άτομα πάνω στο Ντιουμ και πώς έφυγαν ένας σκασμός ψήφοι από τον τρίτο πόλο της ψηφοφορίας και κανείς δεν ασχολείται.
Και Δύο)Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει η κατάστασή μου είναι ελαφρώς δύσκολη κι έχω γεράσει και δε μπορώ να κουβαλάω τέτοιο φορτίο στη πλάτη...

Παίζω την κάρτα Άμεση Προφυλάκιση στη blue_butterfly

Αυτά είχα να πω. Θέλετε ακυρώστε την, θέλετε κρατήστε την. Εγώ ό,τι μπορούσα να κάνω για να σας βοηθήσω το κανα. Καληνύχτα σας. :give_rose:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
Ριρίκα μεταφέρεσαι στο κρατητήριο της πόλης και θα παραμείνεις εκεί μέχρι τις 06:52. Μέχρι και τότε δε μιλάς και μόνο ένας ντόπιος με κάρτα Ακύρωση της Άμεσης Προφυλάκισης μπορεί να σε απελευθερώσει. Αν δε βρεθεί τέτοιος, στις 06:53 πηγαίνεις στη φαντασματοχώρα και θα ισχύει και για σένα ο,τι και για τα υπόλοιπα φαντάσματα.

Ψηφοφορία για Πέμπτη 2/8

  1. aggelogiannos

  2. Alma Libre

  3. bilire --> tsarachaf

  4. blue_butterfly

  5. ComfortablySmug

  6. Deutsch... Lover --> tsarachaf

  7. DumeNuke

  8. Emilouko --> tsarachaf

  9. Himela--> tsarachaf

  10. i_lie_us --> tsarachaf

  11. Ikarionas--> tsarachaf

  12. JKaradakov --> DumeNuke

  13. Joaquin

  14. Johnny15 --> tsarachaf

  15. ~Melania~ --> DumeNuke

  16. sophie_96 --> tsarachaf

  17. Soukouu

  18. TasosZG

  19. tsarachaf --> Emilouko

  20. ultraviolence --> tsarachaf

  21. Wild_Boy --> DumeNuke

  22. Ζαξρεμιος



Ψήφοι
9 tsarachaf
3 DumeNuke
1 Emilouko

Προφυλακισμένος
blue_butterfly - Άμεση Προφυλάκιση 2/8

Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7

Οριστικές αποχωρήσεις
Samael [Κρυφός Μαφιόζος Ε] -Ψηφοφορία 31/07 & Τυμβωρυχία 01/08

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από TasosZG
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από tsarachaf
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Αυτό δε το είδα πριν, να απαντήσω και φεύγω.

spam
Α ρε Ακριβέ, γαμώ. Μαφία χωρίς Χοακίν προκοπή δεν κάνει. Ούτε ριμα, λολ.

ΤΟ ΔΗΛΩΝΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΑΦΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΞΑΝΑ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΩΛΟΠΟΛΗ. <3

Δεσμεύομαι να ξανά γράψω πριν την δολοφονία το μεσημέρι με συγκεκριμένες σκέψεις και παραθέσεις γιατί είμαστε σε ένα συγκεκριμένο circlejerk(και καλά κάνουμε) αυτή τη στιγμή αλλά πρέπει να δούμε που βαδίζουμε και που θα βαδίσουμε μετά τον ΤΣΑΡΑΧΑΦ(σα δεν ντρέπεσαι που πήγες να με τρομοκρατήσεις ακόμα δεν ξεκίνησε το παιχνίδι, φίλος απ'τα Λιντλ).

Ε, όχι και φίλος από τα Λιντλ ρε συ. Υπερβάλλεις. Πες ό,τι θες, αλλά εγώ σε φοβόμουν πάλι για μαφιοζάκι όσο μου τα λέγες κλασσικά εικονογραφημένα και με τη σωστή συνταγή. Μόλις, άλλαξες πείστηκα ότι γίνονται όλα σ' αυτό το κόσμο κι ότι δεν είσα μαφία.

Τελευταία επεξεργασία γιατί την πέφτω.
Πού ήσουνα σε Ακριβέ κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας;Εκτός κι αν έχω χάσει μηνύματα, ούτε εδώ ήσουν, ούτε κάρτα έπαιξες, και η μπλου άφαντη, τι σκατά έγινε σε αυτή την ψηφοφορία θα μου εξηγήσει κανείς;Αύριο πρέπει να την δούμε και αυτή τη ψηφοφορία διεξοδικά. Μάλλον είχε πάνω από έναν μαφιόζο η ισοψηφία(μπορεί να έγινε και το αμίμητο να είστε και οι 3 μαφιόζοι) και δεν συγκινηθήκατε να τα μπλέξετε παραπάνω και να σπαταλήσετε κάρτα.

Αχ, δε με προσέχεις όμως. Το είπα πιο πριν. Ήμουν εδώ μ' έτοιμο ποστ για Ντιουμ. Αλλά πήγανε 892734982901293 άτομα και ψήφίσανε το Ντιουμ πριν από μένα, οπότε δεν είχε νόημα να του τη μπουμπουνίσω κι εγώ. Έτσι κι αλλιώς άλλαζα δεν άλλαζα ψήφο κάτι θα βρίσκατε να με λέτε μαφιόζο.

Τώρα καληνύχτα Παλέρμο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Dreamer_SW

Διάσημο μέλος

Η Dreamer_SW αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,832 μηνύματα.
Μιας και είμαι ακόμα μέσα θα σχολιάσω την κάρτα άμεσης προφυλάκισης. Αν υποθέσουμε ότι η μπλου είναι μαφιόζα με τσαφ ντιουμ και κούμφυ θεωρώ οτι η κάρτα απ ήταν και αυτή μία μπλόφα

Καληνύχτα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Μολις τακτοποιηθηκα στο χοτελ και θα γραψω ενα τελευταιο και πολυ σημαντικο σχολιο τεκμηριωμενο για σημερα που θελω οι αθωοι μου να το προσεξετε και να με εμπιστευτειτε.


Οπου αθωοι βλ. Χιμελα, Τασος, Μπιλιρε, Ντοιτς, Ζαχρεμ, Τζονι και ευελπιστω να ανηκει εδω και ο Joachim (τουλαχιστον αν εισαι κακος δειξε ελεος και χαρισε μου κανα δυο μερες πριν με σκοτωσεις). Εχω υποψιες αθωοτητας και για αλλους αλλα δεν ειμαι σιγουρος (Karadakov, Sofia, Soukou).


Η εξαδα των μαφιοζων για μενα ειναι η εξης:


1) Tsarachaf (σηματα με κομφορταμπλι, ο Κομφορταμπλι αλλαξε την ψηφο του απο τον Τσαρατσαφ για να τον σωσει και εριξε σε Ντιουμ για να μην υπαρξει ισοψηφια).

2) Melania (λεω απο κατω)

3) Alma (Μαζι με Μελανια και Τσαρα πηγαν να παρουσιασουν αθωο τον Σαμαελ και προσπαθουν να μπερδεψουν το παιχνιδι εξαρχης)

4) Dumenuke (τα ιδια με τον Τσαρα)

5) Blue (Δεν εχει βοηθησει καθολου και δεν με πειθουν οι διαμαχες με τη Μελανια. Παρεθεσα καποια χωρια για τις συνομιλιες της. Βλ και κατω).

6) Samael (τον ηπιε ηδη)


ΔΑ ξεκαθαρα και μονο ο Comfortably. Αφηστε αλλα ανουσια σεναρια. Τα ανεφερε η Χιμελα, δεν χρειαζονται επαναληψη. Μελανια προσπαθησες να τα μπερδεψεις με σεναρια για τσαρα ΔΑ, πηγες να σωσεις και Σαμαελ μιλωντας για κυματα, εχεις πολλες συνομιλιες με Κονφορταμπλι. Δειτε τα ακολουθα ποστ, δεν το ειχα παρατηρησει εξαρχης. Πρωτο γυρο ψηφιζω Κονφορταμπλι τυχαια. Αυτος ως ΔΑ υποψιαζεται πως του δινω σημα, γιατι εγραψα και ενα περιεργο κατεβατο ως αιτιολογηση της ψηφου μου. Και γραφει για μενα αυτο:

1. Δε μου φαίνεται τόσο η συμμαχία που πολλοί λέτε για Ικαριωνα-himela, αν δείτε ναι μεν λέει ότι συμφωνεί μαζί της αλλά στο τέλος λέει ότι δε τη θεωρεί τόσο αθώα (κλασσικό καρότο και μαστίγιο του Ικαριωνα)

Δωστε βαση και στη λεξη ΜΑΣΤΙΓΙΟ. Επειτα γραφει αυτη τη χαζομαρα για τον Τασο ως ΑΜ και του απανταει η Μελανια μαλώνοντάς τον.

Πολύ νωρίς δεν ξεκίνησες να υποπτεύεσαι ρόλους και να τους πετάς κιόλας ανοιχτά εδώ; :hmm:
Κσι συνεχίζει στο ποστ 122
Χαρακτηριστικά θα αναφέρω το δικο μου παραδειγμα απο την εμπειρία μου εδώ μεσα.. 1ο μου παλέρμο.. και τυχαίνω ντετέκτιβ. Ο αγαπημενος (:mastigio) dimijim ήταν ο ΔΑ και με κατάλαβε γρήγορα, αφού άπειρη κι εγω, ενώ τους είχα καταλάβει όλους, είχα καρφωθεί. Φώναζε λοιπόν στο θρεντ "αυτή είναι η ντετέκτιβ σίγουρα!!" και εγώ νόμιζα ότι επιτέλους κάποιος με πιστεύει :hehe: έφαγα ένα καλό καρφωματάκι και μου έγινε μάθημα.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο Comfy είναι ενθουσιώδης παικτης που μπηκε και πεταξε απλα κατι περίεργο; (όπως και άλλοι άλλωστε) Ενώ αρχικά με παραξένεψε η στάση του και ήμουν από τους πρώτους που την σχολίασαν, τώρα πιο πολύ με παραξενεύει της Ριρίκας

Οχι μονο ενθουσιωδης ο Κομφορτ αλλα προσεξτε την αναφορα της σε ΔΑ και το emoticon μαστιγιο που χρησιμοποιησε διπλα.

Τι να σε κανω...Εσυ μου ζητουσες να σου πω αναλυτικα γιατι σε κατηγορω Μελανια. Παρτα τωρα. Δυστυχώς δεν σωζεσαι. Πηρες μαφιοζο τι να κανουμε...

Για την Μπλου τωρα μην ξεχνατε αυτο που ολοι σχολιασατε. Μιλαει για ΑΜ ο Κομφορτ και η Μπλου λεει οτι δεν πρεπει να αποκαλυπτονται ρολοι και λιγο πιο μετα φανερωνει τους συγκατοικους. Το εκανε για να δωσει σημα στον Κομφορτ.

Αυτα ειχα να πω γι αυτους. Τους βγαζουμε οπως ειναι εναν εναν και μην αναλωνεστε σε χαζα σεναρια οπως αυτα που εκανε ο Ηλιας. Μην μπερδευεστε. Το παιχνιδι ειναι πιο απλο απ' οσο νομιζετε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Τωρα ειδα την προφυλακιση του Τσαρα. Σε Μπλου; Υποπτο. Και οι δυο ενοχοι ειναι. Δεν ξερω γιατι το εκανε αυτο. Αν υπαρχει πολιτης με ακυρωση πρεπει να τη ριξει για να μη γλιτωσει ο Τσαρατσαφ αυριο. Ελπιζω να ειναι ξυπνιος κανεις. Προεχει να φυγει ο Τσαρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3,090 μηνύματα.
Άντε μιας που ξανατσέκαρα.

Δε βγάζει νόημα αυτό που λες, ή το λες ηθελημένα τόσο μπερδεμένα. Αν ήταν ισοψηφία θα εξαρτιόταν από το ποιον θα ψήφιζε ο Δήμαρχος(αν ψήφισε). Είτε άλλαζε τις ψήφους ο ΔΑ ή όχι. Και οπότε θα ήταν κυρίως ρίσκο.
Σώστο, όντως δεν βγάζει νόημα. (Και ντροπή μου μετά από τόσες κουβέντες στο θέμα των αποριών.)
Ξέχασα την προτεραιότητα του δήμαρχου όσο το ανέλυα.
(και του δικηγόρου η αλήθεια είναι, αλλά θεωρώ ότι αν ζει δεν θα υπερασπιζόταν κάποιον από εσάς όπως και 'να χει).

Ας επαναδιατυπώσω λοιπόν:

Αν θεωρήσουμε λοιπόν ότι το μήνυμα πράγματι εστάλη και ήρθε και αναφορά, ο μόνος καημός της μαφίας στην παράταση θα είναι να ήταν να είναι σίγουρα διαφορετικές οι ψήφοι μεταξύ (τσαρατσαφ, ντιουμ) κατά τη λήξη της ώστε να μην αφεθεί στα χέρια του δημάρχου το θέμα και υπάρχει ενδεχόμενο να φύγει λάθος άτομο.
πχ. με λήξη παράτασης 5 Ντιουμ - 5 Τσάρα - 0 Χοακίν και δήμαρχο σε Τσάρα -> 6 Τσάρα - 5 Ντιούμ - 0 Χοακίν:
αντιστροφή τσάρα - χοακίν: 6 Χοακίν - 5 Ντιούμ - 0 Τσάρα
αντιστροφή ντιουμ - χοακίν: 6 Τσάρα - 5 Χοακίν - 0 Ντιούμ.
πχ. με λήξη παράτασης 5 Ντιουμ - 5 Τσάρα - 0 Χοακίν και δήμαρχο σε Ντιούμ -> 6 Ντιούμ - 5 Τσάρα - 0 Χοακίν:
αντιστροφή τσάρα - χοακίν: 6 Ντιούμ - 5 Χοακίν - 0 Τσάρα
αντιστροφή ντιουμ - χοακίν: 6 Χοακίν - 5 Τσάρα - 0 Ντιούμ.


περίπτωση δηλαδή με 50% ρίσκο αν είναι και οι δύο στο τιμ της μαφίας, και ο ΔΑ τύχει να κάνει αλλαγή μεταξύ χοακίν και εκείνου που δεν έχει ψηφίσει ο δήμαρχος.

Δηλαδή ασφαλές θα ήταν να πάρει κεφάλι νωρίς οποιοσδήποτε εκ των δύο (αν είναι και οι δύο μαφία) ή συγκεκριμένα ο Ντιούμ (αν είναι μαφία ο Ντιουμ και είναι στο συνασπισμό των πολιτών ο τσάρα), για να φύγει ο Τσάρα ολίγον τι από σπόντα).
Η κούραση είναι μεγάλη, ελπίζω τώρα να είναι by the book.


Παίζω την κάρτα Άμεση Προφυλάκιση στη blue_butterfly
Αυτό το πράγμα τώρα με μπερδεύει λίγο η αλήθεια είναι αλλά λογικά θα ξεκαθαρίσει αργότερα.
Χωρίς να γνωρίζω κανέναν από τους δύο εμπλεκόμενους ρόλους, δεν θα μου ενοχοποιήσει κανέναν από τους δύο λιγότερο ή περισσότερο για την ώρα.
Περισσότερη ανάλυση αύριο, όπως και να πάει η ιστορία.

χαζα σεναρια οπως αυτα που εκανε ο Ηλιας.
Εδώ με πληγώνεις λίγο αλλά έχουμε τουλάχιστον 2 ζώντες μαφιόζους, οπότε καλή καρδιά.

Καλημέρα Παλέρμο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Soukouu

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Soukouu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 127 μηνύματα.
Παω για μπασκετ το απογευμα και εχω να διαβασω τα απομνημονευματα του Παλερμο το βραδυ.
Soukou: Ας δούμε λίγο τι έγινε με τον Σαμαελ. Όταν ο Σαμαελ είχε 2 ψήφους, ειχα 5 εγώ με Ντοιτς και 3 η Εμιλυ. Εκεί ψηφίζει και δίνει 3 ψήφο σε Σαμαελ. Ο Σάμαελ δεν διέτρεχε κανένα κίνδυνο τότε. Η Εμιλουκο μετά βγάζει ψήφο από πάνω μου (και την πάει στον Τάσο) και βρίσκει αφορμή ο Σουκου να ψηφίσει Έμιλυ. Αυτή η κίνηση πήγε τον Σαμαελ στους 4 ψήφους. Μετά ευτυχώς το κουβάλησε όλο μόνη της η Χιμέλα.

Συνεπώς, όπως βλέπεις Σουκου, έσωσες προσωρινά τον Σαμαελ. Μετά έλειπες στις επόμενες ψηφοφορίες. Η τελευταία σου πράξη δηλαδή ήταν να πας τον Σάμαελ από το 5 στο 4 και μετά δεν τον ψήφισες να φύγει. Δε σε κατηγορώ, αλλά γενικά με μπερδεύεις πολύ. Αν έκανα κάπου λάθος διόρθωσε με, αλλά δε βλέπω τίποτα καραμπινάτο που να σε αθωώνει. Και σε αθωώνουν άτομα που εμπιστεύομαι για αυτό προβληματίζομαι.
Γεια σου Τζονι μαστορα.Θα το εξηγησω για 4η φορα γιατι αλλαξα ψηφο στο τελος στο Εμιλουκο.
Πρωτον λες οτι δεν ειχε κινδυο ο Σαμαελ οταν του δινω τριτη.Πως δεν ειχε;εμεναν αρκετες ωρες πριν να κλεισει και ακολουθησαν και αλλες ψηφοι ευκολα.Παμε παλι σε Εμιλουκο,την ψηφισα γιατι 5 λεπτα πριν η ψηφορία ληξει ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ, σε ΣΩΖΕΙ και την στελνει σε ΤΑΣΟ σαν 2η που δεν υπηρχε περιπτωση να παρει και αλλες γιατι εμεναν λιγοτερο απο 5 ΛΕΠΤΑ.Παει το λουκο στις 4 και λεω ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.και θα πηγαινε και αυτη σε ισοβαθμια.τον εσωσα λοιπον στα τελευταια 5 λεπτα αλλα ουτε εσυ ουτε το Εμιλουκο ειστε ακομα στους αθωους σε αντιθεση με εμενα που με εχουν αρκετοι.Γιατι με εχουν αρκετοι στους αθωους και δεν ακουγομαι;Γιατι αρχισα να τον ψιλοσπαμαρω στην αρχη που ψηφιζε με ρανδομ.org που ελεγα.Γιατι με ψηφισε πρωτος,που σιγα μην εδινε πρωτο γυρο ενας παικτης που δεν εχει ξαναπαιξει συνδολοφονο του και επειδη απο πριν ημουν η πρωτη ψηφος του Τσαρα που αυτη την στιγμη λογικα θα βγει.ΟΟΟΛΑ αυτα που λες με βαζουν οριακα στην αθωα ζωνη;
Ναι;
Ναι.
Αν με ξαναρωτησει καποιος αλλος για την αλλαγη ψηφο θα του κανω κοπι πειστ παντα ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ.
Έπειτα είδα τα μηνύματα της Χιμέλα οπότε όντως ίσως όλες αυτές οι παραθέσεις τσαφ και κομφ (αν δεν κάνω λάθος) να είναι σήματα που στέλνουν ο ένας στον άλλον άρα και εμένα η ψήφος μου μάλλον κάπου εκεί θα παιχτεί αν και δε βγάζω από το μυαλό μου ΣουΚου και Σόφι.
Καλα εσυ με αυτα που λες παιζει οντως να εφαγες προφυλακιση και απο συνδολοφονο σου.Δηλαδη απο ολους που παιζουν σκεφτεσαι εκτος απο Τσαφ και κομφ που τα τους σπαμαρανε και οι θεατες χωρις να παιζουν,εμενα και την Σοφη.ΤΗΝ ΣΟΦΗ.αληθεια.ακομα.ΠΟΣΟ καλη ηθοποιος να ειναι η κοπελα για να ρωταει τετοια πραγματα σε καθε ποστ της;Η Σοφη εχει αθωωθει απο τις 41.234 ερωτησεις που εχει κανει σε καθε προταση καποιου παικτη.



Παμε τωρα.
Απο τον προηγουμενο γυρο ηθελα να βγαλω Τσαρα.Βαριεμαι να ψαχνω το ποστ που το λεω και τον ψηφιζω,ελπιζω να το θυμαστε που τον δινω πρωτη ψηφο.Μπηκε σε ισοβαθμια με ντιουμ και βγηκε ο Ντιουμ θεωρητικα(ασε τον Δα και τα κολπα του για καθαρα ψηφορορια λεω).Ο οποιος σε ενα ποστ του λεει με περιληψη,παιδια κλαιν και να με βγαλετε γιατι δεν προσφερα.Εσεις που ξαναπαιξατε μαζι του,σαν δολοφονος θα το ελεγε αυτο για μπλοφα;Θα παραδινοταν τοσο ευκολα;Γιατι τον βλεπω δεν αφηνει τα πραγματα.
Τωρα θα μου πεις ναι ρε Σουκου και ετσι να ειναι γιατι ηρθε ο ΔΑ και τον εσωσε και πηρε τον Χοακιν;
Αρχικα πιστευω οτι δεν τον ενοιαζε τοσο να σωσει τον Ντιουμ αλλα να σκοτωσει τον Χοακιν.Γιατι;μπορει να τον νομιζουν για Γιλεκο λεω εγω.Δεν ειχαμε καμια δολοφονια σε 2 βραδια απο μαφιοζους.Ειχε αθωωθει και ολας αρκετα,δυσκολο να εβγαινε αλλιως.Για καλη μας τυχη μεσα σε λιγα λεπτα το ειδε και επαιξε καρταρα ο Ικαριωνας και τον εφερε πισω.
Δεν εχω θεμα να παω και Ντιουμ αλλα δεν μου προσφερει κατι να βγει αυτος τωρα απο τον Τσαρα ας πουμε.

Τωρα για τον Τσαρα αφου επεσε ξυλο πανω του και στο ονομα του σπαμ.Εκανε το μπαμ και επαιξε προφυλακιση στην Πεταλουδιτσα.ΣΤΙΣ 3 ΩΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.που ειναι μεσα 5 ατομα μαξ και ληγει στις 7 το πρωι.Τι πιθανοτητες εχει καποιος να παιξει αμεση προφυλακιση ενω ειναι 5 ατομα μεσα και οι υπολοιποι 17 λογικα θα κοιμουνται;Παρα πολυ λιγες...

Τωρα 3 σεναρια παιζουν για αυτο:

1.Ειναι μαζί μαφιόζοι και λεει ελα θα κανω all in μπας και με αθωωσουν λιγο γιατι εισαι και εσυ υποπτη.(προσωπικα δεν το πιστευω)

2.Ειναι χαμενη η πεταλουδα σαν πολιτης και βρισκει ευκαιρια ο Τσαρα σαν κακος να την διωξει για να φανει ηρωας που βγαζει μια που θεωρειται τωρα στου υποπτους.(που μου ακουγεται λογικο)

3.Ειναι αθωος ρολος ο Τσαρα βρισκει κατι για την Μπλου σαν μαφιοζα και λεει αφου θα βγω που θα βγω, ας παρω μαζι μου την πεταλουδα στα φαντασματα που ξερω λογικα οτι ειναι μαφιοζα.(τελειως απιθανο δεν ειναι ουτε αυτο)

Κοιτα Τσαρα και το τριτο να ισχυει,σιγουρα δεν σωζεσαι ποτε σε αυτην την γυρα απο Mvp.Το θεμα ειναι να ανοιχτει το φυλλο σου γιατι θα ξεδιαλυνει ακομα περισσοτερα πραγματα.Με τοσο σπαμ που εφαγες δεν παιζει να μην εχουν ΚΑΜΙΑ πληροφορια για εσενα.εχουμε ονειρα,ντεντεκτιβ και πληφοριοδοτη.Αντε ο 3ος δεν μπορει να σε διαλεξει.Τα 3 ονειρα που παιζουν και ο ντεντεκτιβ ομως ειναι παρα πολυ πιθανο να ρωτησαν για εσενα και να σε δινουν ακομα πιο ευκολα πλεον γιατι εισαι ενεργος παικτης και οποιος φαινεται περισσοτερο παντα εχεις περιεργεια για αυτον.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Καλημέρα στα καμαρια. Να τη χαιρόμαστε την ΑΠ. Γλίτωσε και για σήμερα η Τσάρα. Ίσως η μάγισσα σκέφτηκε να τον σκοτώσει αυτόν ή τον ντιουμ βέβαια, θα δείξει. Ο Τσάρα πηγε να μας δείξει ότι η μπλου είναι αθωα ή να μας βαλει να αμφιβαλλουμε. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να σας βοηθήσω για πολύ ακόμα αλλά νομίζω έχω κάνει όσα μπόρεσα.

Θέλω να δω τα ποστ του ουλτρα. Γενικά μου έβγαζε όλες αυτές τις μέρες μια ντεμί συμπεριφορά. Σαν να μην μπορεί να αποφασίσει πού πατάει. Αυτή την αίσθηση μου δίνει. Πότε εδώ, πότε εκει.

Αυτό που με στεναχωρεί είναι ότι κάποιοι πολίτες δεν ασχολούνται αρκετά με το παιχνίδι και αυτό μπορεί να είναι καταστροφικό για τους πολίτες αφού η κάθε ψήφος κι η κάθε άποψη μετράει. Παρακαλώ αυτούς που δε συμμετέχουν πολύ να σεβαστούν τον κόπο αυτών που συμμετέχουν και να αφιερώσουν λίγο παραπάνω χρόνο. Τάσο, Ζαξ, μπιιλιρε σας παρακαλώ.

Αυτά για τώρα, φιλιά σε όλους.

Θέλω επίσης να μη βγάλετε από τους υπόπτους σας τον i-lie-us. Μετά από όσα έχω κάνει ακόμα πετάει υπονοούμενα οτι είμαι μαφιόζα και επίσης βλέπω οτι κανείς από τους υπόπτους μας δεν τού απευθύνει το λόγο. Αν δεν είναι μαφία μπορεί να είναι κάλλιστα η πόρνη εξ' ού και τα σεντόνια που λένε πολλά και τίποτα δε λένε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

DumeNuke

Τιμώμενο Μέλος

Ο DumeNuke αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,125 μηνύματα.
Γενικά θεωρώ ότι έχετε κάνει αρκετά μεγάλα λάθη στις βασικές σας υποθέσεις ως προς το ποιοι είναι οι μαφιόζοι. Η μαφία εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι βγήκα φουλ επιθετικά απέναντι στην Himela και μετά έσκασε η Τυμβωρυχία, ώστε να σας αποπροσανατολίσει τελείως, μετά την ήττα που φάγανε με την αποχώρηση του Samael.

Ψήφος στην Emilouko, μήπως και καταφέρετε να δείτε μέχρι αύριο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Καλημέρα, Παλέρμο!

Η Ριρίκα από τις 06:53 βρίσκεται πλέον στη χώρα των φαντασμάτων!
Ως εκ τούτου, σήμερα δεν αποχωρεί κάποιος παίκτης μέσω της ψηφοφορίας. Ψηφίζουμε για να μην πάρουμε απουσία!

Ψηφοφορία για Πέμπτη 2/8

  1. aggelogiannos

  2. Alma Libre

  3. bilire --> tsarachaf

  4. blue_butterfly

  5. ComfortablySmug

  6. Deutsch... Lover --> tsarachaf

  7. DumeNuke --> Emilouko

  8. Emilouko --> tsarachaf

  9. Himela--> tsarachaf

  10. i_lie_us --> tsarachaf

  11. Ikarionas--> tsarachaf

  12. JKaradakov --> DumeNuke

  13. Joaquin

  14. Johnny15 --> tsarachaf

  15. ~Melania~ --> DumeNuke

  16. sophie_96 --> tsarachaf

  17. Soukouu

  18. TasosZG

  19. tsarachaf --> Emilouko

  20. ultraviolence --> tsarachaf

  21. Wild_Boy --> DumeNuke

  22. Ζαξρεμιος



Ψήφοι
9 tsarachaf
3 DumeNuke
2 Emilouko

Η χώρα των φαντασμάτων
Σπυράκος (^^) - Ψηφοφορία 30/7
blue_butterfly - Άμεση Προφυλάκιση 2/8

Οριστικές αποχωρήσεις
Samael [Κρυφός Μαφιόζος Ε] -Ψηφοφορία 31/07 & Τυμβωρυχία 01/08

Απουσίες
Σπυράκος (^^) #1

Λοιπές ενέργειες παικτών
Ενεργοποίηση κάρτας: Επιπλέον ψήφος από sophie_96
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Deutsch... Lover
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Ακύρωση ψήφου από Himela
Ενεργοποίηση κάρτας: Τυμβωρυχία από TasosZG
Ενεργοποίηση ιδιότητας Διεφθαρμένου Αστυνομικού: Αντιστροφή ψήφων
Ενεργοποίηση κάρτας: Νεκροφάνεια από Ikarionas
Ενεργοποίηση κάρτας: Άμεση Προφυλάκιση από tsarachaf
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Οκ, ντάξει, σε πόνεσε που σ' έχω πάρει χαμπάρι και δε σε αθωώνω ό,τι και να λέει η μεγάλη σου προστάτιδα και λες ό,τι σου κατέβει στο κεφάλι. Το μόνο που θέλω είναι να μαι από μια μεριά και να δω τι θα κάνει, όταν δει πως της την έφερες.

Μιλάς για εμμονή και ζήλο, όταν πολύ απλά είπα ότι δε μου άρεσε το να βλέπω να γίνεται τέτοιο κύμα τόσο γρήγορα ενώ είχα άτομα που θεωρούσα πιο ύποπτα. Ναι, οκ ήταν τελικά μαφιόζος ο Σαμ, αλλά αυτό δεν κάνει το κύμα λιγότερο ύποπτο. Ό,τι και να λέτε εσείς εγώ επιμένω υπάρχουν ΜΑΦΙΟΖΟΙ στις ψήφους του Σαμ. Και μάλιστα την πάτησαν άσχημα χθες, αλλά σήμερα επειδή είστε κουτορνίθια περνάνε ζάχαρη.

Δεν με πόνεσε καθόλου. Επειδή είμαι πολίτης οπότε λέω να δω και την πιθανότητα να έχεις δίκιο. Συνεπώς από την δική μου οπτική: Εγώ είμαι ψηλά με Ντοιτς. Η Μαφία, χωρίς κανέναν λόγο σε μια εύκολη ψηφοφορία που βγαίνω είτε εγώ είτε Ντοιτς αποφασίζει να μπλοφάρει (λες και δεν μπορούσε να μπλοφάρει άλλη φορά), ανεβάζουν τον Σαμαελ, τον κρυφό μαφιόζο κιόλας. Όλοι εσείς οι καλοί πολίτες (ικαρίωνας χιμέλα υποθέτω ότι είναι μαφία), προτιμάτε να είμαι εγώ mvp ενώ έχω δείξει πράγματα και λέτε παράξενο που ανεβαίνει ο Σαμαελ και κάθεστε και με ψηφίζετε σε όλες τις ψηφοφορίες για mvp, χωρίς όμως να λέτε γιατί προτιμάτε να φύγω εγώ σε σχέση με τον πολύ παράξενο Σαμαελ. Γιατί ο Σάμαελ ήταν πολύ ύποπτος και δεν μπορεί να μην το είχες δει. Η Χιμέλα από την άλλη, που είναι μαφία, σώζει εμένα τον πολίτη παίζοντας όλες της τις κάρτες και ανεβάζει σαμαελ ενώ μπορούσε απλά να παίξει ισοβαθμία εμένα με την ντοιτς και τραβάει αυτομάτως όλα τα βλέμματα πάνω της.

Είναι ένα πιθανό σενάριο; Είναι. Αλλά πολύ τραβηγμένο να διώξουν κρυφό μαφιόζο τελευταία ώρα ενώ δεν κινδύνευε, να παίξουν μαφιόζοι κάρτες για να σώσουν πολίτη και να παίξουν και τυμβωρυχία πάνω στον κρυφό. Αυτό θα μπορούσαν να το κάνουν για ξεκάρφωμα στο μέλλον, όχι από την 2η εύκολη ψηφοφορία.

Συνεπώς Τσαρα καταλαβαίνω ότι έχεις ξενερώσει άπειρα που παίξατε τόσο άσχημα τη μαφία. Πας να σώσεις ότι δε σώζεται. Έπαιξες ΑΠ. Δυο σενάρια:

Η Μπλου είναι πολίτης και το έπαιξες για να τη διώξεις και να προσπαθήσετε να κάνετε 2 δολοφονίες τα βράδια οπότε στην άλλη ψηφοφορία να λείπουν 3 πολίτες.

Η Μπλου είναι μαφία, έχετε νεκροφάνεια, θα προσπαθήσετε να σκοτώσετε 2 πολίτες τα βράδια και να την επαναφέρετε κάποια στιγμή στο μέλλον.

Όλα αυτά όπως και η κλήση στον ΔΑ είναι ξεκάθαρα σημάδια ότι θέλετε να κερδίσετε χρόνο για να έχετε περισσότερα βράδια. Θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι αν δεν πεθάνει κανείς ούτε και σήμερα :loltooth:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Καλημέρα

Πραγματικά εύστοχη η κάρτα τέτοια ώρα. Τέλος πάντων.. Σε αυτό τώρα δεν αλλάζει.

Τα σενάρια έχουν ειπωθεί ήδη. Ίσως πρέπει να περιμένουμε πριν ακολουθήσουμε το σενάριο: η μπλου είναι αθώα.
Όλα φαινόταν ξεκάθαρα και αυτό μπερδεύει αρκετά, το μπέρδεμα θα μπορούσε να είναι στόχος σε αυτή τη φάση όμως.
Θα μπορούσαν κάλλιστα, όπως είπε ο Γιάννης να την επαναφέρουν κάποια καλυτερη στιγμή αφού τώρα αυτό που ήταν τκ σημαντικό ήταν να μην φύγει ο τσαρατσαφ με ψηφοφορία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Γιατι δεν παιχτηκε απο πολιτη ακύρωση; Ειναι δυνατον να τις εχουν και τις δυο οι μαφιοζοι ή απλα κοιμηθηκατε;

Δεν βιαζομαι να αθωωσω Μπλου. Κερδισαν ενα γυρο (ή έτσι νομιζουν γιατί καποιος αλλος μπορει να ειχε διαφορετικα σχεδια)

Αν Μπλου ειναι αθωα τοτε ο τελευταιος μαφιοζος ειναι καλα κρυμενος. Οι υπολοιποι (Τσαρα, Ντιουμ, Μελανια, Αλμα) ειναι σιγουροι για τους λογους που εξηγησα αλλα μη βιαζεστε να αθωωσετε Μπλου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 30,870 μηνύματα.
Πολύ φοβάμαι ότι σήμερα οι μαφιόζοι θα τα παίξουν όλα για όλα.:/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Ο Τσαρα με τον Dume είναι οι πιο καραμπινάτοι μαφιόζοι. Εδώ ο ΔΑ έσωσε τον Dume, δεν μπορεί να ήταν τόσο άστοχος και να έσωσε πολίτη. Για μένα είναι και ο aggelogiannos στην παρέα τους, έχω εξηγήσει πολλές φορές γιατί, αν θέλει να βγει από αυτή τη λίστα θα πρέπει να το αποδείξει πλέον. O Smaug φαίνεται να είναι το πιο πιθανό σενάριο για ΔΑ. Μαζί με τον Σάμαελ αυτό μας κάνει 5 μαφιόζους. Υπάρχουν άλλοι 3. Δυο μαφιόζοι και μια Πόρνη αν δεν κάνω λάθος. Η Πόρνη θα πρέπει να είναι κάποιος μπερδεμένος χαρακτήρας που στην αρχή του παιχνιδιού μπορεί κατά λάθος να βοηθούσε πολίτες νομίζοντας ότι βοηθάει μαφία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Γιατι δεν παιχτηκε απο πολιτη ακύρωση; Ειναι δυνατον να τις εχουν και τις δυο οι μαφιοζοι ή απλα κοιμηθηκατε;

Δεν βιαζομαι να αθωωσω Μπλου. Κερδισαν ενα γυρο (ή έτσι νομιζουν γιατί καποιος αλλος μπορει να ειχε διαφορετικα σχεδια)

Πιθανότερο το δεύτερο σε αυτή τη φάση.
Ήταν πολύ καλή η ώρα, ήξερε προφανώς πως δεν θα είναι ελάχιστοι ή και κανείς και οι 5 ώρες που ακολουθούσαν θα ήταν και αυτές νεκρές.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Πολύ φοβάμαι ότι σήμερα οι μαφιόζοι θα τα παίξουν όλα για όλα.:/:


Και θα φανε το κεφαλι τους. :)

Ο Τσαρα με τον Dume είναι οι πιο καραμπινάτοι μαφιόζοι. Εδώ ο ΔΑ έσωσε τον Dume, δεν μπορεί να ήταν τόσο άστοχος και να έσωσε πολίτη. Για μένα είναι και ο aggelogiannos στην παρέα τους, έχω εξηγήσει πολλές φορές γιατί, αν θέλει να βγει από αυτή τη λίστα θα πρέπει να το αποδείξει πλέον. O Smaug φαίνεται να είναι το πιο πιθανό σενάριο για ΔΑ. Μαζί με τον Σάμαελ αυτό μας κάνει 5 μαφιόζους. Υπάρχουν άλλοι 3. Δυο μαφιόζοι και μια Πόρνη αν δεν κάνω λάθος. Η Πόρνη θα πρέπει να είναι κάποιος μπερδεμένος χαρακτήρας που στην αρχή του παιχνιδιού μπορεί κατά λάθος να βοηθούσε πολίτες νομίζοντας ότι βοηθάει μαφία.

Τζονι διαβασες αυτο που εγραψα; Αφαιρεσε Μελανια και Αλμα παρακαλω απο τους τρεις που ψαχνεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Και θα φανε το κεφαλι τους. :)



Τζονι διαβασες αυτο που εγραψα; Αφαιρεσε Μελανια και Αλμα παρακαλω απο τους τρεις που ψαχνεις.


Δεν τους είχα προσωπικά και ποτέ μέσα, αλλά όχι δεν είδα αυτό που έγραψες. Θα το τσεκάρω.

Ούτε εγώ τα είχα προσέξει αυτά, έχουν μια λογική. Αν είναι σωστά αυτά λείπει ένας μαφιόζος. blue, deutsch, wild, ultra. O wild ψήφισε χτες για να φέρει ισοβαθμία αλλά ήταν νωρίς η ψήφος του. Ο ultra έχει πει πραγματάκια που τα έχει παρατηρήσει η Χιμέλα. Όλο λέει ότι μπορεί να βοηθήσει, για την μαφία όμως ή για τους πολίτες; Η Deutsch μπορεί να είναι απλό πολιτάκι για αυτό να μην αμύνθηκε ιδιαίτερα αλλά με προβληματίζει η αλλαγή του Σαμαελ από εμένα σε αυτήν. Μπορεί να ήταν απλά λάθος Σάμαελ. Τέλος η Blue για όσα έχουν αναφερθεί μέχρι τώρα. Η ΑΠ σε blue από τσαρα μπορεί να είναι κίνηση θολώματος νερών. Ο Τσάρα είδε ότι η Χιμέλα ζητούσε από πολίτη να παιχτεί ακύρωση και παρολ' αυτά πήγε και την έπαιξε το βράδυ.

Εδιτ: Είχα ύποπτο τον Ηλία αλλά χτες ήταν από τους τελευταίους που επιδίωξε ισοβαθμία οπότε τον θεωρώ αθώο.

Για Έμιλυ τι έχεις να πεις;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top