Palermo #45 - Marvels Cinematic Universe comes to Palermo

Ποιος θέλετε να αποχωρήσει; (Ψηφοφορία 28/7)

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 4)
  • Eileen

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Σπυρακος (^^)

    Ψήφοι: 1 25.0%
  • Είμαι ΣΕ

    Ψήφοι: 2 50.0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Καλημέρα, καλημέρα. Αποφάσισα να μην συμμετέχω καθόλου το βράδυ, διότι είχα εκνευριστεί απεριόριστα με κάποιους και αυτό πιθανότατα επηρέαζε την λογική μου σκέψη, οπότε είπα να κάτσω να καθαρίσω το μυαλό μου και να κάνω 2-3 σχόλια όσο περιμένουμε την δολοφονία, που νομίζω ότι θα αρχίσει να ρίχνει φως στην υπόθεση. Ίσως και περισσότερο απ' όσο θα θέλαμε. Γιατί ξαναλέω μου φαίνεται πολύ περίεργο να βγει η μαφία και να καρφωθεί έτσι χωρίς να βρίσκεται σε θέση να τελειώσει το παιχνίδι σχετικά σύντομα. Αλλά θα δούμε.

Πάμε μια βόλτα με το ποστ της Μελανίτσας γιατί μας τα είπε λίγο περίεργα σε κάποια σημεία, αλλά δεν μπορώ ακόμη να την κατηγορήσω, γιατί έχει λογική ως ένα βαθμό.

Θα ξεκινήσω με καποιες γενικοτερες παρατηρησεις και μετα θα πάρω μια λιστα και θα σχολιασω καποια πραγματα για καθε παιχτη. Εψαχνα να καταλαβω πληροφοριοδοτη και ντετεκτιβ, διαβασα διαφορες θεωριες αλλα πραγματικα δεν μπορω να διακρινω σιγουρα ποιοι ειναι (/ηταν). Πανω σε αυτα να σχολιασω οτι αυτοι που σχολιαζουν δυνατα και καταδεικνύουν καποιους ρολους και καλοι να ειναι, παιζουν κακά. Δεν δινουμε τετοια πατηματα παιδια μου στην μαφια, τις υποψιες μας τις κραταμε οσο γινεται για τον εαυτο μας. Ο τελευταιος που πχ σε εμενα ειπε φωναχτα ενα ρολο, κατέληξα καρφωμενη μετα απο μια ή δυο μερες (δεν θυμαμαι πανε και καποια χρονια, ο dimijim θα θυμαται ομως :whistle:).

Το παραθέτω γιατί απλώς έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τα λέω αυτά, όχι μόνο από την αρχή του παιχνιδιού, αλλά από πέρσι ακόμη...

aggelogiannos: Δολοφονήθηκε. Δεν έχω σημειωσει κατι συγκεκριμενο για αυτον αλλα νομιζω ολοι ξερουμε οτι ηταν αθωος.

Σύμφωνοι.

Claire Rentfield: Μιλάει όμορφα συγκροτημένα.. Έχει το τέλειο προφίλ δολοφόνου, ουτε που εχει τραβηξει την προσοχή πανω της. Ενα μεγαλο ερωτηματικο για μενα. Εκφράζεται οπως πρέπει, δεν υποστηριζει ανοιχτα κανεναν, δεν παιρνει μερος σε καμια αντιπαραθεση. Ισως πρεπει σιγα σιγα να στραφουμε σε ατομα που κρατανε χαμηλο προφιλ, αν και δεν εχω να παρατηρησω τιποτα για αυτην. Απλά την προσεχω.

Κι εδώ σύμφωνοι.

ComfortablySmug: Εσύ και αν κάνεις παιχνίδι. Μπήκες φορτσάτος έκανες όλον εκείνον τον χαμό με το αβαταρ της Εμιλυ (#32) και μετα εγινες καπνος. Τι εγινε τραβηξες πολυ την προσοχη πανω σου και σου σφυριξαν να ριξεις λιγο το προφιλ; Γιατί από κει και πέρα είσαι φτερό στον άνεμο.

Πιθανός μαφιόζος που έψαχνε σήμα πόρνης και έκανε παπαριά; Μπορεί. Επίσης ήταν το άτομο που έσπευσε να σκάσει την τυμβωρυχία στον Ντιουμ, μόλις είπε ότι όποιος του παίξει τυμβωρυχία είναι πολίτης.

Deutsch... Lover: Νομίζω δεν χρειάζεται πια να σχολιάσουμε τα αυτονόητα. Σχετικά με τις παρατηρησεις που εκανα πριν τις τελευταιες εξελιξεις, η Ντόιτς ήταν μια από αυτους που σχολιασαν αυτο που σας ελεγα παραπανω για την Χιμελα (θα το ονομασω "σημα", αν και ακομα δεν ξερουμε αν ηταν οντως ή οχι) στο #61, ενω ελεγε ποσο βοηθητικο ηταν το ποστ της κλπ, ψήφιζε παντα τερμα ακυρα και χωρις καμια σοβαρη δικαιολογια .

Έχω ξεχάσει πόσες μέρες τα λέω για τη συγκεκριμένη.

Dimitris S: Αν σας πω ότι τον είχα ύποπτο για μεγαλο μερος του παιχνιδιου;:redface: Έχω κάνει ενα σωρό σχόλια για αυτον που πια δεν εχει νοημα να παραθεσω, αφού αποδείχτηκε αθώος. Συμφωνω με την θεωρια οτι τον περασαν για μαγισσα, και χαιρομαι που δεν ηταν και δεν την χασαμε ετσι αδικα. Παραπλανησες την μαφια και η κινηση ματ της απετυχε ;)

Πάντως ηταν ενας απο αυτους που νομιζα οτι εκανε σημα στην Συλβια :hehe:

Κι εμένα μου καθόταν στραβά για μεγάλο χρονικό διάστημα, οπότε δεν μπορώ να κράξω κανέναν. Βέβαια, αντιλαμβάνομαι την θεωρία που τον είχαν κάποιοι δικηγόρο, αλλά ήταν πολύ σαθρή η βάση της θεωρίας.

Παιδια και πολίτες μου ακούστε.
Ο Ντουμ ηταν ο ΑΜ, ωραια. Σκεφτειτε ολοι σας απο ποτε ξεκινησε να κατηγορει την μεθ. Ακριβως απο την αρχη, απο τον πρωτο κιολας γυρο. Επεμενε ιδιαιτερα εντονα ειδικα οταν κινδυνευε να φυγει. Τι θα γινοταν ομως αν δεν εφευγε; ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΝΑΝ. Ε εχω να σας πω ενα συγκλονιστικο νεο: ο ΑΜ δεν παιζει για τους πολιτες, αρα δεν θα ρισκαρε την ζωη του για να μαθουμε εμεις τον φανερο. Γιατι αν γλιτωνε την ψηφοφορια δεν θα γλιτωνε το καρφωμα, και ο ΑΜ δεν παιζει για εμας, παιζει για τον εαυτο του. Αρα με την ΚΑΜΙΑ δεν θα το εκανε. Το ποιος πιστευω οτι ηταν ο φανερος θα σας το πω παρακατω. Συνεπως οσοι βολικα κρυφτηκατε και υποστηριξατε την ενοχη της μεθ για μενα ησασταν και ειστε υποπτοι. Κατι ειδε ο ΑΜ κατι του φανηκε μαλλον πως ειδε για την μεθ και ετσι υποστηριζε σθεναρα την ενοχη της. Αλλα ο ΑΜ για κανενα λογο δεν χτυπιεται να μας υποδειξει τον φανερο παιδια... Για να μην καρφωθει ελεγε για αλλον, ειναι πολυ απλο.

Αυτό που ελεγε παντου ηταν ( επειδη ναι, καθισα και διαβασα ενα ενα τα ποστ του) ηταν:
--->μεθ
---> Σπυρακος
--->Πολ

Είμαι πεπεισμενη πως η μεθ ηταν αθωα, γι'αυτο χαρηκα με την επαναφορα της. Αν ημασταν και οι δυο μαφιοζες δεν νομιζω να το επαιζα τοσο φανερα ετσι δεν ειναι; (περιμενω μηνυμα μισους απο Ικαριωνα)
Άρα μας μενουν Σπυρακος και Πολ. Ο σχολιασμός τους παρακατω.

Σοβαρά, φτάνει επιτέλους με το τι είπε ο Ντιουμ. Αν έδωσε μαφιόζο θα το μάθουμε στο τέλος, είτε επειδή θα χάσουμε αργότερα απ' ότι υπολογίζαμε, είτε επειδή θα κερδίσουμε νωρίτερα απ' ότι υπολογίζαμε. Το έχουμε αναλύσει άπειρες φορές και είναι ο λόγος που βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε σε μεγάλο βαθμό. Και μου φαίνεται πολύ περίεργο που επιμένεις εσύ σ' αυτό.
Επίσης ανακρίβεια... Η πρώτη φορά που δίνει μεθ ο Ντιουμ είναι την Τρίτη το πρωί και όχι από την πρώτη μέρα...:whistle:

Eileen: Μου εκανε εντυπωση το ποσο επικροτουσε το σεναριο του Ικαριωνα (περιττο να πω οτι ηταν παντελως λανθασμενο) με Ντουμ και Τζονι. Ξερουμε ολοι πια τι ειναι, δεν θα επιμεινω περαιτερω.

Ενα εχω να πω: ηταν τοσο αποτομο αυτο που εγινε, που για ενα λεπτο πραγματικα ηλπιζα να ηταν καλες αυτη και η Ντοιτς πχ. συγκατοικοι που ανακαλυψαν μαφιοζο και επαιξαν ομαδικα για να τον βγαλουν.

Προφανως και η ψηφος μου θα παει Eileen.

Δεν θα πω πάλι τα ίδια...

Emilouko: Δεν εχω να πω κατι συγκεκριμενο. Δεν εχω ιδεα τι εισαι :hehe: αλλες ωρες σε βαζω με πολιτες, αλλες δεν μου αρεσει οπως παιζεις, αλλα δεν μου εχεις δωσει καποιο συγκεκριμενο πατημα να σε κατηγορησω.

Επίσης έχω πει αναλυτικά την άποψη μου για την Έμιλυ, δεν έχει νόημα να λέω τα ίδια και τα ίδια, δεν έχει αλλάξει κάτι.

Himela: Για σενα κι αν περασα απο χιλια κύματα. Στην αρχη νομιζα οτι σου εκαναν σηματα (ουτε καν), μετα σε ειχα περασει ισως και για πορνη,εντελει με την πρωινη δολοφονια σε αθωωσα εντελως αλλα ενα πραγμα και μονο μου εκανε εντυπωση: προς τι η επιμονη του Τασου97 (και περιμενω απαντηση απο αυτον) να μαθουμε τον ρολο σου; Τι παραπανω ξερει ή ελπιζει να μαθει για σενα;

Μέχρι τώρα πίστευα ότι ήταν αθώα, αλλά η νεκροφάνεια που έπεσε, την ώρα που έπεσε και από το άτομο που έπεσε, με βάζει σε δεύτερες σκέψεις. Μακάρι να κάνω λάθος και για τους δύο.

Ikarionas: Ενα εχω να σου πω. Για το ονομα σου εγραψα μια ολοκληρη σελιδα :P αλλα ακομα δεν μπορω να βεβαιωθω για το τι εισαι.

Στα αρχικα σου ποστ μιλαγες παρα πολυ για την αθωοτητα σου και για το ''ποσο πολιτης εισαι'' και γενικα αυτα τα επιχειρηματα δεν μου αρεσουν καθολου. Ευτυχως τα εκοψες καποια στιγμη, γιατι τετοια επιχειρηματα λεγονται οταν δεν εχεις αλλα, και συνηθως δεν εχεις αλλα οταν εχεις κατι να κρυψεις...

Εξαρχης ξεκινησες κοντρα με τους παντες. Υπαρχει καποιος που δεν εχει τσακωθει μαζι σου ή που δεν τον εχεις κατηγορησει για μαφιοζο; Απο την αρχη κιολας εντονη κοντρα με ντουμ και τζονυ. Εχεις κανει τοσο λαθος θεωριες που δεν ξερω καν αν πρεπει να σε εμπιστευτουμε και να σε ακουμε γενικα. Δημιουργουσες κυματα, εκανες θεωριες απο τις οποιες πιανοταν και η μαφια. Επισης για σενα να σημειωσω οτι φαινεται αρκετα οτι παιζεις μονος σου και οι αλλοι ομως σε ακολουθουν, και αυτο θα μπορουσε να σημαινει ειτε οτι εισαι πολιτης ειτε οτι εισαι ο ΔΑ ή ο αρχιμαφιοζος.

#28 λες θα εστιασεις σε παικτες που δεν μιλανε. Εεε, γενικα μονο αυτο δεν εχεις κανει.
#34: ο τοσο ενθουσιασμος και η φορα με την οποια ξεκινησες το παιχνιδι μου δινουν την εντυπωση οτι ενθουσιαστηκες και με τον ρολο σου, τσιγκλας τους παντες γιατι δεν μιλανε κλπ. σε σημειο ομως που καταντας επιθετικος και καποιες φορες προσβλητικος.
#64: τονιζεις τον "σχετικα ασημαντο ρολο σου", αξεπεραστο επιχειρημα για να επιδειξεις την αθωοτητα σου.
#84: με στυλ και ανεση φωναζεις να καρφωσουν Χιμελα και Ντουμ και μετα ειρωνικα (λες) προσθεσες οτι θα δωσεις στην μαφια και εναν αθωο ως ενδειξη ευχαριστησης. :lol: Εντωμεταξυ η τοσο προκλητικη δηλωση και βεβαιοτητα αποδειχτηκε λανθασμενη. Ο ενας ηταν ο ΑΜ και η αλλη εφυγε πρωι με δολοφονια.
#291: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ- ΔΙΑΔΟΣΤΑΙ1!!!111!!!
Λανθασμενη θεωρία για Τζόνι και Ντουμ, ο πρωτος και καλα ΔΑ και ο αλλος μαφιοζος. Ο τζονι ναι, δεν με εχει πεισει για την αθωοτητα του, αλλα εσυ βεβαιος για αυτο το σεναριο δεν το προβαλες μια αλλα δυο φορες κιολας. Το κυμα που δημιουργηθηκε εναντιον τους εσυ το ξεκινησες και το κατευθυνες.

Απιστευτο κολλημα και λυσσα κακια με οσφρησεις και με το "σημα" του κινητου :hehe: Γελαω :P:P:P (ενταξει, σταματαω το πειραγμα).

Στο #550 πηγα να πω αλληλούια. Φαινοταν να ειχες καταλαβει για την αθωοτητα της μεθ και το πηγαινες αρκετα καλα, αλλα καπου στο τελος του ιδιου ποστ εκανες μια απιστευτη μεταστροφη και πας και ψηφιζεις Καραντακοβ (?) ο οποιος περα απο εμενα (και πριν απο εμενα) ηταν ο μονος που ελεγε για αθωοτητα μεθ.

Τώρα από τότε που ξεκίνησα να μιλάω πολύ και να συμμετέχω και εγω, φυσικα και ειμαι μαφιοζα (οπως και οποιος αλλος τολμαει να μιλησει). Μονο που εγω δεν εχω να κρυψω τιποτα και δεν φοβαμαι τιποτα. Ελεγες για μενα οτι θεωρεις οτι ειμαι το μεντιουμ, και οτι μαλιστα προσεξα μια θεωρια σου οτι ηταν το μεντιουμ καποιος που εφυγε και πηρα την θεση του και το παιζω μεντιουμ στην θεση του. Ξερεις τι αλλο προσεξα ομως διαβαζοντας ολο το παιχνιδι; Οτι μετα απο αυτη σου την δηλωση, μια χαρα επικαλεισαι την βοηθεια του μεντιουμ και αρκετα συχνα. Αν πιστευεις οτι εφυγε, γιατι το κανεις αυτο; Φασκεις και αντιφασκεις γενικα.

Έπιασες πολύ μεγάλο κεφάλαιο τώρα και δεν μπορούμε να το αναλύσουμε αυτή την στιγμή. Παρ' όλα αυτά, είναι αρκετά ξεκάθαρο μέχρι στιγμής ότι είναι αθώος, οπότε δεν έχει τόσο μεγάλο νόημα να κάνουμε τέτοιες αναλύσεις.

JKaradakov: Ο μόνος σε όλο το παιχνίδι που πριν απο εμένα κιολας ειδε λιγο περα απο το "προφανες" για ολους τους αλλους σχετικα με μεθ και ντουμ. Αυτο βεβαια δεν τον εχει αθωωσει εντελως στα ματια μου, αλλα απο τον τροπο που παιζει τεινω να πιστεψω οτι ειναι αθωος.

Εξέτασες την περίπτωση να βγήκε και να το είπε για να πάρει αυτό το innocent badge που δίνει η διαφορετική άποψη; Ειδικά αν ξέρει ότι θα αποδειχθεί σωστός; Γιατί όλα καλά με τον Ιορδάνη, μοιάζει να παίζει όπως πάντα, αλλά αν εξαιρέσουμε αυτό το σενάριο με τον Pol που έχω αναλύσει, γιατί το είχα αποκλείσει εγώ από τότε, δεν έχει προσφέρει κάποιο άλλο σενάριο στο παιχνίδι. Ούτε έχει πάρει ξεκάθαρη θέση κάπου. Είναι όλο ήξεις αφίξεις... Και αυτό δεν μοιάζει καθόλου με αθώο Ιορδάνη.

Johnny15: Εσύ είσαι λίγο έτσι κι ετσι :P Δεν μπορώ να σου πω κατι συγκεκριμένο, απλά ενα μεγαλο ερωτηματικό.

Μετά τα τελευταία γεγονότα δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι δεν είναι μαφία, αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στην φωτιά.

~Melania~: αθώα :redface:

Θα δείξει...

methexys: Δεν επαναλαμβάνομαι, έχει μαλλιασει η γλωσσα μου γιατι την θεωρω αθωα, και ευχομαι τωρα που γυρισε να μπορει να μας βοηθησει.

οκ.

Nefeli Graf: Ήταν αθώα, αλλά πιστεύω ξενερωμενη με τον ρόλο της.

οκ.

PolGR1509: Άλλος ένας που με έχει μπερδέψει... Πίστευα ότι είσαι ο φανερός του ΑΜ, αλλά πλέον δεν είμαι τόσο σίγουρη, γιατί πιστεύω ότι ηταν ο Σπυράκος, ο οποιος ευτυχως βγηκε!! Ακομα ομως δεν εχω βεβαιωθει για την αθωοτητα σου.

Για μένα το πολύ να είναι ΔΑ ή πόρνη, τα έχω ξαναπεί.

Soukouu: Είσαι ενας απο τους υποπτους μου (ζηταω συγγνωμη που σε ενα απο τα αρχικα ποστ σε περασα για κορίτσι :redface:). Πώς ήξερες κι από πού το υπέθεσες αυτό για την θεωρία της μάγισσας και της μαφίας; Γιατί είναι μια πολύ καλή εξήγηση αλλά θέλω λίγο να μας την εξηγησεις.. Γιατι αν κανατε οντως τετοιο λαθος η μαφια πρεπει να πεσατε πολυ εξω στους υπολογισμους σας και τωρα θα τρεχετε να μαζεψετε τα ασυμμαζευτα, και οι 3 που απομείνατε θα κατηγορησετε αυτες που καρφωθηκαν.

Δεν τον έχω αθωώσει ποτέ τελείως, αλλά το σενάριό σου μου φαίνεται πολύ τραβηγμένο η αλήθεια είναι...

Guest 278211: Μου κανει προς αθώα. Έδειξε και αυτή αμφιβολία για μεθ και έκλινε προς Πολ. Ο όλος τρόπος που παίζει δεν μου θυμίζει μαφιόζα... αλλά δεν μπορώ να μιλάω με βεβαιότητα.

Εδώ διαφωνούμε άπειρα. Εμένα μου κάνει άπειρα για μαφιόζα, τα έχω ξαναπει επίσης...

tsarachaf: δυσκολεύομαι να σε αποδεχτώ σε καλό ρόλο :P πάντα μιλάς τόσο όμορφα, που παρασέρνεις και κανεις τους αλλους να αμφιβαλλουν. Ειναι δυνατον το bad boy του Παλερμο να πηρε καλο ρολο για αλλαγη; :P κατι μου λεει ομως οτι εισαι αθωος αλλα διατηρω πολλες επιφυλάξεις.

Το αστείο είναι ότι έχουμε παίξει πιο πολλές φορές μαζί ενώ έχω καλό ρόλο παρά κακό. Τέσπα, δεν θα κάθομαι να λέω τα ίδια και τα ίδια.

Wild_Boy: μπορεί να πει καποιος κατι συγκεκριμενο για αυτον; εμενα μου φαινεται παντως οτι παει με τα νερα απο δω κι απο κει και διατηρει υπερβολικα χαμηλο προφιλ.

Ξαναλέω... Αυτή η νεκροφάνεια μου έχει μπερδέψει το μυαλό. Ειδικά με την ώρα που την έπαιξε. Ίσως όχι τόσο το άτομο, γιατί από τα υπάρχοντα φαντάσματα κι εγώ μάλλον την Σύλβια θα έφερνα στην θέση του.

Ερις: Σε είχα για ύποπτη αλλά δεν ξερω. Ίσως να εχεις ρολο που δεν σου επιτρεπει να εχεις πολλες γνωσεις οποτε πραγματικα ψαχνεσαι..

Δεν μου κάνει κάτι για μαφία μέχρι στιγμής, αλλά όπως πάντα, τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι...

Σπυρακος (^^): Και τώρα η αποκάλυψη σοκ :P Χάρηκα που βγηκε ο σπυρακος και καποιοι με ακουσατε και με εμπιστευτηκατε, γιατι επρεπε να εμμείνουμε στην λιστα του ντουμ και να μην παραβλεψουμε τον "de facto" μαφιοζο που πρεπει να παραδεχτειτε ολοι οτι δεν ειχε δωσει και ιδιαιτερα δικαιωματα για να επιμενει τοσο σε αυτον ο Ντουμ. Πιστευω οτι βγαλαμε τον φανερο μας παιδια. Το θεμα ειναι τι θα κανουμε με τον Πολ. Ειδε κατι ο Ντουμ ή απλά τον πέταξε για να θολωσει τα νερα και να μην καρφωθει; Γιατι το ιδιο εκανε και με μεθ.

Και πήγε δηλαδή η Ζωή και έσκασε δύο ακυρώσεις για να μείνει μέσα και να φύγει ο Σπύρος; Οκ, πες είχαν σχέδιο με την ΑΠ και το πήγαν έτσι. Γιατί να μην πάνε να βγάλουν τζόνι; Ή θες να μου πεις ότι παρόλο που τα έχουμε κάνει τόσο σαλάτα μέχρι τώρα, την Παρασκευή είχαμε 3 μαφιόζους στην σέντρα; Δεν βγάζει ακριβώς νόημα αυτό που λες.
Επίσης δεύτερη φορά που λες να επιμείνουμε στα λόγια του Ντιουμ και δεν μ' αρέσει καθόλου...

Τάσος97 : Αθώος για μενα. Στην αρχη τον υποψιαζομουν αλλα τωρα νομιζω οτι οι αποψεις μας ειναι κοντα σε αρκετα θεματα. Με ειχες ρωτησει κατι που δεν ειχα απαντησει και θα απαντησω τωρα: στην πρωτη μου ψηφο, που ειπες οτι καλυτερα να εκανα απουσια και οτι εσυ "ετσι θα εκανες", ήξερα οτι θα απουσιαζω την Τριτη και αν επαιρνα δυο συνεχομενες απουσιες θα εβγαινα απο το παιχνιδι. Οποτε επρεπε να πεταξω κατι στην τυχη την Κυριακη κιολας. Στο #487 εξεφρασες μια αμφιβολια για μεθ, πώς επετρεψαν να βγει ετσι ο φανερος αφου προφανως και θα στρεφονταν μετα στην μεθ, και ειχες δικιο, γιατι η μεθ δεν ανηκει στην μαφια.

Έχω αναλύσει ότι κι εγώ κλείνω προς το να είναι αθώος ο Τάσος, γιατί θεώρησα απίθανο να κάνει τον πυροσβέστη ανάμεσα σε μένα και στον ικαρίωνα ένας μαφιόζος. Βέβαια, υπάρχει το σενάριο κάποιος από τους δύο μας να είχε πέσει αρκετά μέσα στις υποθέσεις του(δεν θα πω ποιος για να μην γίνω εριστικός) και να ήθελαν να κάνουμε ρισταρτ για να μην μείνουμε στα ίδια άτομα. Αλλά το θεωρώ υπερβολικά τραβηγμένο και δεν μπορώ να πω ότι δούλεψε ακριβώς, τουλάχιστον όσον αφορά εμένα. Οπότε θα πάω κι εγώ με το τεκμήριο αθωότητας για τον Τάσο μέχρι στιγμής.

Ήμουν μεταξύ του να το κάνω τώρα ή να περιμένω τη δολοφονία.
Ίσως να ειναι λαθος, αλλα δεν ξέρω ούτε αν έχουμε περιθώριο ως πολίτες, ουτε αν θα ζω μεχρι αυριο οποτε δεν πρέπει να μου μεινει στο χέρι.



Νεκροφανεια στη Himela.

Και τυπικη ψηφος στην Eileen.

WTF?? Δεν σου περνάει από το μυαλό να το εξηγήσεις λίγο παραπάνω; Είπα και ποιο πριν ότι κι εγώ μάλλον το ίδιο άτομο θα έφερνα, αλλά τι φάση; Και γιατί τέτοια ώρα;;;


Γενικό σχόλιο. Ίσως να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα με την δολοφονία και να μπορούμε να πούμε περισσότερα. Μέχρι τότε δεν νομίζω ότι έχω να προσθέσω κάτι συγκεκριμένο. Το σχόλιο της Σύλβιας δεν το σχολίασα γιατί έχει την ίδια μορφή με της Μελανίας και πιστεύω ότι τα κάλυψα από δω.

Επίσης. ΑΠΑΙΤΩ να έρθει ΤΩΡΑ ο Τάσος να μας πει την γνώμη του για το τι παίζει και κυρίως για την νεκροφάνεια στην Σύλβια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Σ' αυτό το σημείο να ανοίξω μια παράνθεση για να εξηγήσω τι εννοούσα για τον Johnny15 μια και με ρώτησε και ο ίδιος, κάπως επιθετικά μπορώ να πω αλλά και η Ερις.

Βάσω, είμαστε στα πλαίσια παιχνιδιού. Δε σε ρώτησα τίποτα επιθετικά :) Μπορεί να φάνηκε επιθετικό αλλά οκευ, όπως είπα, παίζουμε παλέρμο. Εφόσον με έχεις ψηφίσει ήθελα να ξέρω που βασίζεις την ψήφους σου. Cheers :beer:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Γιατί αρνείσαι να συνεργαστούμε???

Eπειδή:
α) Έτσι κι αλλιώς κανείς δεν με ακούει στο παιχνίδι, οπότε δεν νομίζω να περιμένετε εμένα για συνεργασία και
β) επειδή θέλω πλέον να χάσουν οι αθώοι, να τελειώνουμε. Δεν μπορώ να προσπαθώ να συσπειρώσω όλο το σκορπιοχώρι των πολιτών δίνοντας οδηγίες για να μην τυχόν γίνει λάθος λόγω βιασύνης ή αβλεψίας και να τα ακούω από πάνω. Πάει πολύ. Αφού πιστεύετε ομόφωνα ότι μπερδεύω το παιχνίδι και ότι ''όλα τα σενάρια που έκανα έχουν αποδειχθεί εσφαλμένα'', ορίστε, λύστε το μόνοι σας με τα σενάριά σας που είναι σωστά και που δεν θα αποδειχθούν εσφαλμένα. Δεν γίνεται απ' τη μια να μου τα λέτε αυτά και απ' την άλλη να μου λέτε να συνεργαστούμε. Αφού τα δικά σας τα σενάρια είναι σωστά και δεν έχετε πέσει πουθενά έξω, ορίστε λύστε το παιχνίδι. Αθώωσες Karadakov, Guest 278211 και κατηγόρησες soukou και Έριδα. Oρίστε, βγάλτε τους δύο τελευταίους για να κερδίσετε αφού τους έχετε κακούς. Είναι και στουρνάρια οι μαφιόζοι. Πήγαν και έφαγαν τον Dimitris S. Θα τον είχαν χτυπήσει κανένα βράδυ και θα ήθελαν να σιγουρευτούν ότι είναι το αλεξίσφαιρο για να μην ξαναποτύχουν σε kill.

Ικαρίωνα επειδή πραγματικά θέλω να σε πιστέψω και εχω κουραστεί να ειμσστε σε αντιπαράθεση γράψε μου μια λίστα με αυτούς που θεωρείς υπόπτους και γιατι. Θελω να ακουσω οργανωμενο το σκεπτικο σου και με επιχειρήματα. Άμα με σκοτώσουν σήμερα και πεις ότι το έκαναν σαν σχέδιο για να με πιστέψετε just forget it. Σας λεω ότι κατά την γνώμη μου είμαστε μείον έναν μαφιοζο και δεν με ακούτε. Για τους υπόπτους που εχω, που σχεδόν σε όλους εχω ενα ερωτηματικό και δεν εμπιστεύομαι απόλυτα κανέναν. Όμως οι κακοί ρόλοι που έχουν μείνει δεν είναι τόσοι πολλοί, πρέπει να αποφασίσεις να μας πεις Ποιοι είναι και ολοι μαζι να το δουλέψουμε.

Σιγά μη φάνε εσένα. Είπαμε είναι στουρνάρια αλλά όχι και τόσο. Αν έχουν λίγο φιλότιμο θα φάνε εμένα να ξεμπερδεύω με το παιχνίδι. Τι ποιοι είναι οι ύποπτοι; Η Eileen, η προδότρα Deutsch, (δεν χρειάζεται καν να πω γιατί για τις δυο πρώτες) ο Wild Boy (έδειξα στο post με τον Karadakov), o Johnny (προστάτεψε την Eileen ψηφίζοντας Σπυράκο και έκανε την πάπια όπου δεν τον συνέφερε αλλά επειδή δίστασε να ψηφίσει την Nefeli ίσως επειδή δεν ήταν πεπεισμένος αν είναι μαφιόζα ή όχι, ίσως να είναι και πόρνη) και η Guest 278211 είναι σίγουροι (ακολούθησε το κύμα με τον Pol συμφωνώντας μαζί μου όπως έκανε και η Eileen και λέγοντας ότι η methexys ήταν αθώα, πώς το ήξερε; Ανώδυνες ψήφους έδινε κι αυτή σε όλο το παιχνίδι σαν τη Deutsch ψηφίζοντας συνέχεια Emilouko κλπ ενώ ο κόσμος καιγόταν). Karadakov ΔΑ (έδειξα γιατί στο post με τον Wild Boy). Από κει και πέρα μένει ένας μαφιόζος ακόμη και μια πόρνη. Την πόρνη δεν την έχω βρει με σιγουριά. Είτε η Himela που την επανέφερε ο Wild έχοντας ρίξει χρησμό της πυθίας για να μάθει αν είναι πόρνη, ώστε να τους βοηθήσει ή ο Comfortably. Δεν βγαίνει άλλος. Ο τελευταίος μαφιόζος για μένα είσαι ή εσύ που έγραψες στο τελευταίο post αρκετές ανακρίβειες κατηγορώντας λάθος άτομα και αθωώνοντας λάθος άτομα ή ο Comfortably που φρόντισε να χαθεί η προφυλάκιση του Dume οπότε δεν θα τον έβαζα στις πόρνες. Σε ένα πιο ακραίο σενάριο μπορεί να είναι ο Pol. Ο Σπυράκος δεν μου κάνει για μαφιόζος και πόσο μάλλον φανερός του Dume. Είπε πολύ λίγα για να μπορέσει να βρει ο Dume στοιχεία για να κατηγορήσει αυτούς που κατηγόρησε. Αν τώρα ο Σπυράκος ήταν όντως μαφιόζος, οκ παίζετε με έναν λιγότερο και άρα ο Comfortably είναι αθώος. Πολύ βολικό σενάριο όμως. Μπορεί να είναι ιδέα μου και να είναι πόρνη με δολοφόνο τον Comfortably αλλά τότε δεν μου κολλάει η επιστροφή της Himelas.

Να θέλει να μπερδέψει κάποιος φανερά,συνηθως είναι κακός και να σου πω γιατί? Γιατί δεν θα μπερδέψει μονο την μαφια αλλα τους πάντες και ειδικά αυτούς που δεν έχουν κάποιο καθοριστικό ρόλο. Εγω δεν εχω ξαναπαίξει μαζί σου και δεν σε ξέρω. Παίζω ομως πολλά χρόνια και ο τελευταίος που θυμαμαι να έπαιζε ετσι να καταδεικνύει ρόλους, να έχει απίστευτες θεωρίες και να μπερδεύει εμφανώς ηταν ο δα.. Και το λέω και ας μην είσαι και ας γελάει μαζι μας η μαφία. Δωσε μας ενα πραγματικο στοιχείο για βοήθεια. Επίσης προς τι η αλλαγή στην στάση σου για την μεθ εκείπου με έβγαζες για τρελή?

Eγώ πάντα προσπαθώ να μπερδέψω φανερά. Όσοι αθώοι παρακολουθούν το παιχνίδι δεν μπερδεύονται τόσο. Αυτοί που δεν παρακολουθούν θα μπερδευτούν αλλά τι να κάνουμε. Δεν ξέρω τι έκανε ο τελευταίος που θυμάσαι κι αν ήταν ΔΑ εγώ αυτό κάνω ό,τι κι αν είμαι. Πιέζω παίκτες για να βγάλω συμπεράσματα για το τι είναι. Την αλλαγή στη στάση την εξήγησα σε άλλο ποστ που βαριέμαι να ψάχνω τώρα.

Στράτο μας εξηγεις λιγο τη κίνηση σου ?

Θα σου πει ότι είναι πολίτης και την έφερε πίσω για να βοηθήσει το παιχνίδι αφού για να δολοφονηθεί βράδυ λογικά είναι αθώα. Τι περιμένεις να σου πει;

Επίσης. ΑΠΑΙΤΩ να έρθει ΤΩΡΑ ο Τάσος να μας πει την γνώμη του για το τι παίζει και κυρίως για την νεκροφάνεια στην Σύλβια.

Ηρέμησε. Τι πάει να πει απαιτείς; Παιχνίδι είναι. Μπορεί να έχει κι άλλα πράγματα να κάνει στη ζωή του. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε επιθετικοί προς άλλους συμπαίκτες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Κανονικά δε θα έβλεπα τα ποστ, αλλα ξύπνησα εξ απροόπτου, οπότε ας απαντήσω.

Συγγνώμη, αλλα τι το περιεργο έχει η ωρα; Το ξέρω οτι θα μπορούσα πολυ νωρίτερα, αλλα οπως εγραψα στο ποστ σκεφτόμουν μήπως την παιξω μετά τη δολοφονία, αλλα τελικα δεν ηθελα να μου μεινει στο χερι.
Ειναι χαζό να το λεω, μονο ο Ικαριονας με κατηγορεί 100%, αλλα δεν ειμαι κακος, ειναι λογικο θαρρω να μη θελω να φύγω και να μην την εχω ριξει.
Ηταν μετα τις 03.00, για να μην προλάβει να αλλαξει στόχο η μαφια αν έχει καταλάβει κατι παραπανω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Ζητώ συγγνώμη απο την ΣΕ αλλα οι εξελιξεις ειναι τετοιες που μαλλον δε θα χαλαρωσετε και πολυ το σκ. Θα μπορειτε να ψευδεστε βεβαια αφου τελειωσει το παιχνιδι πως ''Ημουν ΣΕ αλλα και τις βολτες μου εκανα και τιποτα δεν στερηθηκα,γιατι ειχα πρόγραμμα'' :P
Θα τα χωρεσω σε ενα ποστ για να παραπεμπω αργοτερω εδω.

>Η Eillen ειναι προφανως μαφιοζα.
>Ο τσαρατσαφ δεν γινεται να ειναι καλος ρολος.Δεν ειχε συμφωνηθει τριπλη ισοβαθμια απο πριν και εκεινος αφαιρει ψηφο απο Eileen.Με δεδομενο πως η Eillen θα αντιδρασει για να μην φυγει απο το παιχνιδι, μεσα στο 5λεπτο η πιθανοτητα να γινει λαθος με τις ψηφους και να μην επιτευχθει η τριπλη ισοβαθμια(που υποτιθεται ηθελε) ειναι τεραστια.Ελπιζω να γινομαι κατανοητος.Θα ηθελα πανω σε αυτο τις γνωμες Ικαριωνα και Τασου.
>Η Μελανια ειναι κατα πασα πιθανοτητα μαφιοζα. Πρωτο ποστ που διαβασα για αθωωση της methexys ηταν δικο της.Εδώ.Ξεκινα και Λιακοπουλικα :P Κατηγορει Ικαριωνα,Τασο και Πολ και εχει για υποπτους Eillen(ok...),Εριδα. O Ikariwn ειναι ευκολος στοχος,γραφει συνεχεια,για τον Τασο την ρωταω δε μου απαντα ποτε.Η υποψια της για Polgr ειναι το φυσικο επακολουθο της αθωωσης της methexys.Αν η methexys δεν ειναι η φανερη,obv φανερος ειναι ειτε ο Σπυρακος ειτε ο Πολγκρ οποτε ταιριαζει.Ζητα και τυμβωρυχια αλλα νταξει, αν την εχουν αυτοι πως να πεσει...
>Η πανω ιστορια καθιστα τη methexys μαφιοζα και τη μαφια αρκετα εξυπνη που προσπαθησε με ωραιο trick να εκμεταλλευτει την αποχωρηση φανερου απο τον πρωτο γυρο.
>Εχω αθωωσει καποιους παικτες ακομα μετα τη ψηφοφορια αλλα επειδη δεν ειμαι Σουκου(/needle on δεν εννοω το Σαβατοκυριακο αλλα το συμπαθη φιλο που μας δινει νεες ιδεες για παιχνιδια οπως το κυνηγητο και το τετρις/needle off) δεν θα τους δώσω ουτε καν ονομαστικα.
>Ειμαι σχεδον σιγουρος πως μαφιοζοι ή μαλλον μαφιοζες ;) κρυβονται σιγουρα στις ψηφους του Johnny. Ο Ικαριωνας οκ δεν ειναι,η Εμιλουκο βοηθησε στην ισοβαθμια αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Οποτε παμε Claire και στη Γερμανιδα. H Claire εχει politically correct ποστ με αποκορυφωμα το ποστ που γραφει για ολους χωρις να γραφει ουσιαστικα τιποτα.Ο ορισμος του ''πηγαινει γραψε και εσυ κατι μωρε'',εχει πει στο Σπυρακο ''Σπυρο σου κρουω τον κωδωνα του κινδυνου, γραψε κατι σοβαρο γιατι θα μπεις στο στοχαστρο μου'' λες και εχει γραψει κατι χειροπιαστο και ειχε κινησει το ενδιαφερον της Εριδας ο τροπος που εγραφε.Λιγο κρασι,λιγο θαλασσα και τ'αγορι μου...Bingo! Για τη γερμανιδα ας γραψει ο Ικαριωνας(wingman move ;).Περα απο τη πλακα δεν εχω ιδεα,οποτε θα δω ποστ μεσα στο Σαβατοκυριακο(τα δακρυα του dimijim και του ultra συνεχιζουν να κυλανε)
>Στις ρανδομ ψηφους σε Comf,spy και εμιλουκο δεν θεωρω πως υπαρχουν ενοχοι.Για τη spy εχω μια υποψια αθωου ρολου (θεωρησε ενδιαφερον το σεναριο μου για Comf) και εγω προφανως ειμαι πολιτης.
>Αναφορικα στην ερωτηση του Τασου για τον Johnny. Οι κοκορομαχιες με τον Ικαριωνα μου φαινονταν αναιτιες.Λιγο το ψιλομπερδεμα με την ψηφοφορια,λιγο η πιεση και οι πολλες κατηγοριες του Ικαριωνα,λιγο το θυμικο του Johnny που εδινε οτι να ναι υποπτους,λιγο η απειρια δε θελει και πολυ.Μπορει να ειναι και βοηθητικος των μαφιοζων αλλα αμφιβαλλω.Το οτι ψηφιστηκε απο γερμανιδα και Claire που ειναι για μενα υποπτες μου βασισμενες στο νταβαντουρι που παιχτηκε με σπρωχνει στο να τον αθωωσω.

>Σιγουρα εχουμε ψηφους κακων στην Εillen για ξεκαρφωμα. Comf,Soukou και Polgr λοιπον. Ο Comf ταιριαζει στο συνολικο τρικακι της μαφιας για αθωωση της methexys λογω τυμβωρυχιας(δες προηγουμενη υποθεση μου για τυμβωρυχια comf). Ο soukou εχει δωσει κατ'επαναληψιν αθωους ρολους,φαινεται να θεωρει τον εαυτο του καλο παικτη οποτε πιθανον καταλαβαινει ποσο βλαπτικο ειναι αυτο.Για μενα ειναι ενοχος αν και ισως θα ειναι δυσκολο να πεισω τον Ικαριωνα να φυγει γιατι απ'οτι καταλαβα γνωριζονται.Κριμα που δε πηγαμε στη δημοσκοπηση να δουμε τι θα ψηφιζε. Ο καημενος ο Polgr που εχει τραβηξει τα πανδεινα...Εχω παρομοια αποψη με τον Johnny γι' αυτον.Απειρος παικτης,πιεστηκε αρκετα και εφαγε στη μαπα ολο το τρικακι της μαφιας βασει της θεωριας μου.Αν ημουν στη θεση του θα κυνηγoυσα τον Dume :D. Μπορει να ειναι βοηθητικος ρολος μαφιας?Sure αλλα δε το πολυπιστευω.

Εχω:methexys,Eilleen,Melania,Claire/Γερμανιδα(ή και οι δυο),Tsaratsaf(ΔΑ),Comf,Soukou

Αυτα ειναι και τα τελευταια λογια σε περιπτωση που με σκοτωσουν.



Ok bro.Σιγουρος ο Σουκου λοιπον και η Εμιλουκο αθωα.

Μου κάνει εντύπωση που δε δίνετε βάση στα τελευταία λόγια του Δημήτρη. Εγώ δε θεωρώ ότι τον έβγαλαν επειδή δεν μπόρεσαν να τον σκοτώσουν νύχτα, αλλα τον έβγαλαν επειδή κατάλαβε το παιχνίδι. Το ότι κατάλαβε την Deutsch πρώτος απ' όλους ίσως να ενόχλησε τους μαφιόζους.

Επίσης για την αθωότητα μου δε θα μιλήσω άλλο. Δείτε ποιοι με έχουν ψηφίσει στο παρελθόν. Deutsch, Wild_Boy, Eileen, PolGR1509 και Claire μερικά παραδείγματα. Αν θέλετε να με βγάλετε να το κάνετε αλλά δε θα βοηθήσει στο παιχνίδι σας καθολου αφού θα μείνετε με έναν λιγότερο πολίτη. Για τη Himela είμαι σίγουρος ότι είναι μαφία. Αλλιώς ΔΕ θα έπαιζε αυτήν την κάρτα η μαφία για να φέρει πίσω πολίτη. Θα την κρατούσε. Και η Μεθ δεν έπρεπε να επιστρέψει. Δυστυχώς δεν ξέρουμε τι είναι και το θεωρώ risky move.

Ηρέμησε. Τι πάει να πει απαιτείς; Παιχνίδι είναι. Μπορεί να έχει κι άλλα πράγματα να κάνει στη ζωή του. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε επιθετικοί προς άλλους συμπαίκτες.

:lol::lol::lol::lol::lol:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Emilouko

Περιβόητο μέλος

Η Γιούκου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5,143 μηνύματα.
Καλημέρα καλημέρα.

Έχει γίνει της πατάτας εδώ μέσα. Να πω ότι παρακολουθούσα το game όλο το Σ/Κ αλλά δεν είχα πρόσβαση σε ιντερνετ στον υπολογιστή και από κινητό δεν μπορούσα να γράψω. Πάω να συντάξω ποστ. Έχω καραμπερδευτεί αυτή τη στιγμή.Σοβαρά.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Ηρέμησε. Τι πάει να πει απαιτείς; Παιχνίδι είναι. Μπορεί να έχει κι άλλα πράγματα να κάνει στη ζωή του. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε επιθετικοί προς άλλους συμπαίκτες.

Ό,τι θέλω κάνω... Και κάνε μου την χάρη να μην ασχολείσαι μαζί μου, όπως βλέπεις αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ για να μην σκοτωθούμε.
Δεν έγινα επιθετικός προς κανέναν, απλώς το έθεσα έντονα, ώστε να καταλάβει ο Τάσος όταν το δει, ότι θέλω να ακούσω την γνώμη του.
Και ειρωνείες εκεί που σε παίρνει, όχι εδώ.

Κανονικά δε θα έβλεπα τα ποστ, αλλα ξύπνησα εξ απροόπτου, οπότε ας απαντήσω.

Συγγνώμη, αλλα τι το περιεργο έχει η ωρα; Το ξέρω οτι θα μπορούσα πολυ νωρίτερα, αλλα οπως εγραψα στο ποστ σκεφτόμουν μήπως την παιξω μετά τη δολοφονία, αλλα τελικα δεν ηθελα να μου μεινει στο χερι.
Ειναι χαζό να το λεω, μονο ο Ικαριονας με κατηγορεί 100%, αλλα δεν ειμαι κακος, ειναι λογικο θαρρω να μη θελω να φύγω και να μην την εχω ριξει.
Ηταν μετα τις 03.00, για να μην προλάβει να αλλαξει στόχο η μαφια αν έχει καταλάβει κατι παραπανω.

Ρε αγόρι μου, θα πάθεις κάτι αν μας εξηγήσεις το σκεπτικό σου; Όχι μόνο το ήθελα να ξεφορτωθώ την κάρτα, οκ... Γιατί την Σύλβια πχ.

Μου κάνει εντύπωση που δε δίνετε βάση στα τελευταία λόγια του Δημήτρη. Εγώ δε θεωρώ ότι τον έβγαλαν επειδή δεν μπόρεσαν να τον σκοτώσουν νύχτα, αλλα τον έβγαλαν επειδή κατάλαβε το παιχνίδι. Το ότι κατάλαβε την Deutsch πρώτος απ' όλους ίσως να ενόχλησε τους μαφιόζους.

Ψέμα!! Proof 1, Proof 2. Άρα μάλλον σας βολεύει πολύ το σετάκι που έστησε ο Δημήτρης έτσι; Noted.

Επίσης για την αθωότητα μου δε θα μιλήσω άλλο. Δείτε ποιοι με έχουν ψηφίσει στο παρελθόν. Deutsch, Wild_Boy, Eileen, PolGR1509 και Claire μερικά παραδείγματα. Αν θέλετε να με βγάλετε να το κάνετε αλλά δε θα βοηθήσει στο παιχνίδι σας καθολου αφού θα μείνετε με έναν λιγότερο πολίτη. Για τη Himela είμαι σίγουρος ότι είναι μαφία. Αλλιώς ΔΕ θα έπαιζε αυτήν την κάρτα η μαφία για να φέρει πίσω πολίτη. Θα την κρατούσε. Και η Μεθ δεν έπρεπε να επιστρέψει. Δυστυχώς δεν ξέρουμε τι είναι και το θεωρώ risky move.

Άσε μην μιλάς για την αθωότητά σου, γιατί θ' αρχίσουν να γελάνε κι οι πέτρες τσολιά μου...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Επίσης για την αθωότητα μου δε θα μιλήσω άλλο. Δείτε ποιοι με έχουν ψηφίσει στο παρελθόν. Deutsch, Wild_Boy, Eileen, PolGR1509 και Claire μερικά παραδείγματα.

Ε κάτσε ρε. Εμένα, τον Τάσο και τον soukou δεν έλεγες μαφιόζους τόσους γύρους; Τώρα ξαφνικά δεν είμαστε; Αλλά τώρα που το σκέφτομαι εκεί δίνεις 5 κακούς και οι κακοί είναι σύνολο 8 άρα μια χαρά, προστιθέμεθα εμείς οι 3 σ' αυτούς και να μας βρήκες όλους.

Αν θέλετε να με βγάλετε να το κάνετε αλλά δε θα βοηθήσει στο παιχνίδι σας καθολου αφού θα μείνετε με έναν λιγότερο πολίτη. Για τη Himela είμαι σίγουρος ότι είναι μαφία. Αλλιώς ΔΕ θα έπαιζε αυτήν την κάρτα η μαφία για να φέρει πίσω πολίτη. Θα την κρατούσε. Και η Μεθ δεν έπρεπε να επιστρέψει. Δυστυχώς δεν ξέρουμε τι είναι και το θεωρώ risky move.

Το μόνο που με απασχολεί είναι ότι οκ δεν με νοιάζει τόσο να χάσω απ' την Eileen. Τη θεωρώ έξυπνη κοπέλα αν και θα ήθελα να τη δω πιο ενεργητική ως μαφία, να κάνει σενάρια, οργανωμένα σχέδια κλπ και όχι να κρύβεται γράφοντας ποστ αραιά και που. Αλλά δεν με νοιάζει να χάσω απ' αυτήν. Από σένα όμως δεν θέλω να χάσω πραγματικά. Νιώθω ότι υποτιμάς τη νοημοσύνη μου. Βέβαια αν γίνω ξαφνικά αποστάτης απ' τους αθώους και συνεργαστώ με τη μαφία θα έχω χάσει ως προς τον ρόλο μου αλλά θα έχω κερδίσει στη συνείδησή μου. Δεν αξίζει στους πολίτες να κερδίσουν αυτό το game.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
"Γιατί τη Σύλβια" :
Γιατί οι επιλογές είναι ουσιαστικά 2. Η αυτή ή τον aggelogiannos. Δολοφονημενοι (= εκ των πραγμάτων μεγαλύτερες πιθανότητες να ειναι αθωοι) και με καρτες.
Ε απ τους δύο θεωρώ τη Himela πιο εμπειρη παικτρια που μπορεί να βοήθησε παραπάνω.
Αν είναι πορνη οπως εχει ειπωθεί και εκανα λαθος, τι να κανω, mea culpa. Πίστεψα ότι στενεψαν πολυ τα περιθώρια. Τι αλλο να εξηγήσω για το σκεπτικό;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Ό,τι θέλω κάνω... Και κάνε μου την χάρη να μην ασχολείσαι μαζί μου, όπως βλέπεις αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ για να μην σκοτωθούμε.
Δεν έγινα επιθετικός προς κανέναν, απλώς το έθεσα έντονα, ώστε να καταλάβει ο Τάσος όταν το δει, ότι θέλω να ακούσω την γνώμη του.
Και ειρωνείες εκεί που σε παίρνει, όχι εδώ.

Ας σκοτωθούμε. Ωραίος είναι ο θάνατος.
Καταλαβαίνεις πόσο παράλογος είσαι; Νευριάζεις μαζί μουκαι έχεις οργιστεί τόσο πολύ μαζί μου αντί να νευριάσεις με όλους όσους δεν βοηθάνε ή δεν συμμετέχουν στο παιχνίδι. Αντί να κράξεις αυτούς, κράζεις εμένα. Είναι αδιανόητο. Εγώ τουλάχιστον έδειξα το πόση αξία αναγνωρίζω στον κόπο της ΣΕ να διοργανώσει αυτό το παιχνίδι. Συμμετείχα ενεργά σε όλα, έψαχνα διαρκώς και το πήρα πολύ ζεστά. Άλλοι μας έχουν γραμμένους. Κι εσύ εκεί να κράζεις εμένα. Στα τέτοια μου αν σε ενοχλεί η ειρωνεία ή αν είσαι πασιφιστής και δεν σου αρέσουν οι συγκρούσεις. Κανείς δεν σου είπε να ακολουθήσεις τη δική μου τακτική. Αλλά όλα αυτά που είπες για μένα είναι άδικα και παράλογα. Επίσης κανείς δεν είναι υπεράνω ειρωνείας. Ειρωνεύομαι τους πάντες. Δεν αποτελείς εξαίρεση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
OK, παρακαλείται η ΣΕ να μεταφέρει με κάποιον τρόπο τον Ικαρίονα με την πλευρά των κακών. Λυπηθείτε τον.

Κι ας χάσουμε. Από το να μη μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ, καλύτερα να θυσιαστούμε!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Ε κάτσε ρε. Εμένα, τον Τάσο και τον soukou δεν έλεγες μαφιόζους τόσους γύρους; Τώρα ξαφνικά δεν είμαστε; Αλλά τώρα που το σκέφτομαι εκεί δίνεις 5 κακούς και οι κακοί είναι σύνολο 8 άρα μια χαρά, προστιθέμεθα εμείς οι 3 σ' αυτούς και να μας βρήκες όλους.

Η αλήθεια είναι ότι δεν τους έχω βρει όλους ακόμα. Αν είναι η Himela τότε μου λείπει άλλος ένας. Πιθανόν Ερις ή Claire.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
"Γιατί τη Σύλβια" :
Γιατί οι επιλογές είναι ουσιαστικά 2. Η αυτή ή τον aggelogiannos. Δολοφονημενοι (= εκ των πραγμάτων μεγαλύτερες πιθανότητες να ειναι αθωοι) και με καρτες.
Ε απ τους δύο θεωρώ τη Himela πιο εμπειρη παικτρια που μπορεί να βοήθησε παραπάνω.
Αν είναι πορνη οπως εχει ειπωθεί και εκανα λαθος, τι να κανω, mea culpa. Πίστεψα ότι στενεψαν πολυ τα περιθώρια. Τι αλλο να εξηγήσω για το σκεπτικό;


Δηλαδή θες να μας πεις ότι φοβήθηκες μην σε δολοφονήσουν και έπαιξες την κάρτα. Θα δολοφονούσαν δηλαδή εσένα, έναν από τους αρκετά ύποπτους του παιχνιδιού για να μας διευκολύνουν το παιχνίδι. Οκ βγάζει νόημα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
Η αλήθεια είναι ότι δεν τους έχω βρει όλους ακόμα. Αν είναι η Himela τότε μου λείπει άλλος ένας. Πιθανόν Ερις ή Claire.
Εγώ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.

Δεν είμαι σίγουρος Έριδα :( Πραγματικά ο τελευταίος μαφιόζος κρύβεται πολύ καλά για μένα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Χαιρετώ την πόλη του Παλέρμο!

Αυτό το πράγμα που ετοιμάζεις θεωρία, λες οκ θα την ανεβάσω πιο μετά, και στο μεταξύ έρχονται τα πάνω κάτω πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή :P

Εντάξει, τη δεδομένη στιγμή κάποια πράγματα βγάζουν μάτι. Eileen και Deutsch πρέπει να φύγουν άμεσα.

Η άποψή μου είναι ότι ο Σπυράκος έχει κακό ρόλο. Δε γίνεται ο ΑΜ να μην έδωσε απολύτως κανέναν. Το θεωρώ πάρα πολύ τραβηγμένο να μην είπε κανέναν τελικά. Επειδή διάβασα κάποια ποστ παραπάνω, ο PolGr τελικά δεν πρέπει να ανήκει καν στη μαφία. Εξ αποκλεισμού, δεν μπορεί να είναι κάποιος άλλος.

Θεωρώ πολύ θετικό που χρησιμοποιήθηκε η νεκροφάνεια στη methexys, μπράβο στον Τάσο. Θα την παρακαλούσα ωστόσο να κοιτάξει λίγο πιο αναλυτικά τα ποστ γιατί τόσους γύρους έχω την αίσθηση ότι με τόσα ποστ έχουμε χάσει το μπούσουλα και πάμε όπου να 'ναι.

Πάμε λίγο σε κάποιους παίκτες:

Η συνεισφορά του Comf ήταν με το να χρησιμοποιήσει μια τυμβωρυχία στον Dume, κάτι που βοήθησε στο να μπερδευτούν ακόμα περισσότερο τα πράγματα, οδήγησε στο να φύγει η methexys η οποία δεν έχει κακό ρόλο. Στους υπόπτους.

Η Claire ισχύει ότι διατηρεί χαμηλό προφίλ (όχι όσο εγώ αλλά και πάλι), όπως και η Έρις. They go with the flow που είναι κάτι αρκετά βολικό σε πολλές περιπτώσεις.

Για τον wild να πω ότι παίζει με ιδιαίτερο τρόπο, αρκετά προσεκτικά θα έλεγα. Χρησιμοποίησε τη νεκροφάνεια για να μην του μείνει στα χέρια όπως είπε, αλλά αυτό θα μπορούσε να συμβεί και νωρίτερα. Είδαμε πχ τι συνέβη στο Δημήτρη. εάν αυτό συνέβαινε στον Wild, και υποθέσουμε ότι είναι αθώος, θα είχαν χάσει οι πολίτες μια πολύτιμη κάρτα. Εκτός αν ήταν σίγουρος ότι δε θα συμβεί κάτι τέτοιο στον ίδιο.

Την Emily την έχω ήδη ψηφίσει 2 φορές, και συνεχίζει να με μπερδεύει η στάση της, περιμένω το ποστ της μήπως βγάλω κάποιο παραπάνω συμπέρασμα.

Και στα προχθεσινά νέα, για το σενάριο που θέλει Ιορδάνη ΔΑ με τον Wild να κάνει σήμα, έχει κάποια λογική αλλά δε με πείθει τόσο ώστε να αξιολογήσω τη συνέχεια του παιχνιδιού με βάση αυτό. Πάμε πρώτα σε Eileen, Deutsch και μετά βλέπουμε με βάση τις εξελίξεις.

Ψήφος στην Eileen.

Τέλος, θέλω να πω ότι ο λόγος που δεν έχω την τεράστια συμμετοχή είναι πως προσπαθώ περισσότερο να διαβάζω όσα γράφονται, αλλά αυτό δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ikarionas

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Ikarionas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 891 μηνύματα.
OK, παρακαλείται η ΣΕ να μεταφέρει με κάποιον τρόπο τον Ικαρίονα με την πλευρά των κακών. Λυπηθείτε τον.

Κι ας χάσουμε. Από το να μη μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ, καλύτερα να θυσιαστούμε!

Ναι λόγω του Ικαρίονα θα χάσετε. Θα τα πούμε στο post game κι εκεί θα δείτε το πόσο βοήθησε ο Iκαρίονας το παιχνίδι. Τώρα όλοι τους έξυπνους παριστάνετε. Τα έχετε βρει όλα. Δεν χρειάζεται να με μεταφέρει η ΣΕ εκεί. Μπορώ απλά να ψηφίζω ό,τι να 'ναι.

Και στα προχθεσινά νέα, για το σενάριο που θέλει Ιορδάνη ΔΑ με τον Wild να κάνει σήμα, έχει κάποια λογική αλλά δε με πείθει τόσο ώστε να αξιολογήσω τη συνέχεια του παιχνιδιού με βάση αυτό. Πάμε πρώτα σε Eileen, Deutsch και μετά βλέπουμε με βάση τις εξελίξεις.

Άρα να πάμε να πέσουμε όλοι σε Eileen και Deutsch ξέροντας ότι ο ΔΑ θα τις σώσει και έτσι θα χαθεί άλλος ένας αθώος (και το παιχνίδι μαζί του).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Άρα να πάμε να πέσουμε όλοι σε Eileen και Deutsch ξέροντας ότι ο ΔΑ θα τις σώσει και έτσι θα χαθεί άλλος ένας αθώος (και το παιχνίδι μαζί του).

Και τι προτείνεις να κάνουμε;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερις

Περιβόητο μέλος

Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Σκηνοθέτης. Έχει γράψει 4,955 μηνύματα.
Παραθέτω ξανά το post μου γιατί δεν είδα κάποιος να ασχολείται:

Μια και σε ρώτησα, δε θυμάμαι να λέει κάπου ο Ικαρίονας ότι πιστεύει τον Δημήτρη για μάγισσα. Δε ξέρω αν μου ξεφεύγει κάτι αλλά νομίζω πάντα έλεγε πως είναι Δικηγόρος ή γενικότερα αθώος. Και μάλιστα, μόλις τώρα είδα ότι και ο ίδιος δε συμφωνεί μ' αυτά που γράφεις. Όταν είδα το μήνυμά σου είχα σκέφτηκα δύο εκδοχές, γι' αυτό και σε ρώτησα για περισσότερα. Συγκεκριμένα,

1. Δεν ξέρεις τι γίνεται στο παιχνίδι. Έχεις μπερδευτεί.
2. Όπως έχω πει σε είχα στη λίστα μου με τους κακούς. Νομίζω το ίδιο και ο Δημήτρης αν θυμάμαι καλά. Κάτι δε μου αρέσει σε εσένα. Θα μπορούσε το μήνυμά σου να είναι κακό τρολάρισμα.

Καλώς όρισες, Σύλβια! Ελπίζω να είσαι πραγματικά με τους καλούς! :)
Για Claire το αναφέρω κι εγώ. Κάτι έχει ο τρόπος που γράφει και μου βγάζει ότι έχει κόντρα-ρόλο. Είναι καλή και δεν την βγαίνει να παίξει με τους κακούς. Κακή ηθοποιία τα λόγια της.

Για Deutsch, όπως έχω πει κι εγώ την έχω στους κακούς.

Τέλος, μία ερώτηση. Φυσικά και θα ήθελα η Meth να είναι αθώα και να βοηθήσει στο παιχνίδι. Το πώς οδηγηθήκαμε στο να πιστεύουμε ότι κάναμε λάθος και δεν είναι η φανερή του Dume, μπορεί να μου το θυμίσει κάποιος; Ευχαριστώ. Γιατί εγώ είχα μείνει στους ισχυρισμούς της Μελανίας που χτυπιόταν για την αθωότητά της -νομίζω ότι, μάλιστα, από εκεί ξεκίνησε η ιδέα ότι κάναμε λάθος. Αλλά, ακόμη όλοι αναρωτιέστε για το τι ρόλο παίζει η Μελανία (καλό ή κακό). Άρα;
1. Να μας πει ο ΣΚ πού βασίζει αυτό για τη μάγισσα γιατί αυτό που έγραψε για Ικ δεν ισχύει. Διαφορετικά είναι περίεργο και ειρωνικό αυτό που έγραψε.
2. Να μου πει κάποιος γιατί πλέον σιγουρευτήκαμε για την αθωότητα της Μεθ. Εμπιστευτήκαμε τη Μελανία;
3. Ικαρίονα, δεν είπα ποτέ ότι δε βοηθάς. Απλά, βρίσκω χαζή την αντίδρασή σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Wild_Boy

Διάσημο μέλος

Ο Wild_Boy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,257 μηνύματα.
Δηλαδή θες να μας πεις ότι φοβήθηκες μην σε δολοφονήσουν και έπαιξες την κάρτα. Θα δολοφονούσαν δηλαδή εσένα, έναν από τους αρκετά ύποπτους του παιχνιδιού για να μας διευκολύνουν το παιχνίδι. Οκ βγάζει νόημα.

Άντε παλι τα ιδια. Ο μόνος που μετα απο σενα με εβαλε σε σίγουρο υποπτο ειναι ο Johnny, δες με ποιους συμφωνεις για το τι ειμαι.
Ναι θα χάσουμε και ναι θα φταις κι εσυ. Σου αναλογει μεριδιο, θες δε θες
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top