Palermo #40 - Movies vs Series Characters

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
ΥΓ: Δημήτρη σου ήμουν βάρος; :'( :P
Βάρος; Γιατί; :eek:
Υπέροχη ήσουν κι εσύ σε όλες μας τις συνομιλίες!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Βάρος; Γιατί; :eek:
Υπέροχη ήσουν κι εσύ σε όλες μας τις συνομιλίες!

:D Η αλήθεια είναι ότι έχει πλάκα να παρακολουθεί κάποιος το παιχνίδι γνωρίζοντας (κάποιους από) τους ρόλους! Παρακολουθούσα το παιχνίδι, με τη βοήθεια του Δημήτρη, από την οπτική τόσο ενός εξωτερικού παρατηρητή αλλά και από την πλευρά της ΣΕ! ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΣΕ
dimijim's Edition
Εκδόσεις Παλέρμο, Ιούνιος 2013

Chapter 1
15/06/2013​
Αγαπητό μου ημερολόγιο,
Μου είπαν πως αν γράφω σε εσένα θα αισθάνομαι καλύτερα μιας και θα έχω κάποιον να με ακούει, οπότε από εδώ και πλέον θα διαβάζεις όλα τα μυστικά μου. Είμαι ο Δημήτρης, γνωστός κι ως dimijim και τις επόμενες ημέρες θα διατελώ ΣΕ σε ένα διαδικτυακό παιχνίδι, με όνομα «Palermo». Θα είμαι εγώ αυτός, που μαζί με μια ζηλιάρα γιαγιά, θα συντονίζω το παιχνίδι. 30 ολόκληρα άτομα θα κρέμονται από εμένα, απ τις αποφάσεις μου, τις ανακοινώσεις μου κτλ.
Ωστόσο, θέλω να σου πω, πως αυτή τη στιγμή είναι ένα βήμα προτού τα παρατήσω. Σχεδίαζα αυτό το παιχνίδι εδώ και πολύ καιρό, παρέα με τη γραμματέα μου, που είναι κρυφά ερωτευμένη με εμένα, τη Σύλβια. Όμως η προετοιμασία του ήταν απίστευτα δύσκολη. Συνέβησαν πράγματα που δε θέλω να σου πω τώρα, ίσως γιατί θα νομίσεις τα χειρότερα για κάποιους. Ίσως όμως να σου εξηγήσω αργότερα. Πάντως είναι αποφασισμένος, στην επόμενη μαλακία που θα γίνει, να τα παρατήσω όλα και να φύγω. Πάνω απ όλα θέλω να διασκέδασω κι αυτό πλέον έχω αρχίσει να το χάνω. Κάνω υπομονή, γιατί θέλω πραγματικά να πάνε όλα καλά και να ξεδώσουμε, αλλά enough is enough…
Χθες πραγματοποιήσαμε την κλήρωση μαζί με τη Σύλβια. Θα σου πω, αλλά δε θέλω να βγει παραέξω, ότι εγώ θα αβαντάρω τη Μαφία. Εντάξει, δε θα κάνω κάτι που θα επηρεάσει το παιχνίδι, αλλά θέλω να δω έναν-έναν τους πολίτες να βρίσκονται νεκροί και στο τέλος να υποκλίνονται στην ανωτερότητα των κακών. Αρχηγός της Μαφίας θα είναι η Ριρίκα, ένα πολύ ύπουλο πλάσμα, που είναι ικανό για το χειρότερο και το πιο διαστροφικό. Το δίδυμο της Άννας με τον ακριβό φίλο της, θα σκοτώνει κι αυτό. Πολύ χαίρομαι που κληρώθηκαν μαζί τα δύο φιλαράκια. Και χαίρομαι και για την κάρπε, την Ιωάννα, τη φίλη της Ριρίκας. Το ήθελε πολύ και θα είναι μαζί με την κολλητή της. Αλλά απορώ με τον Μάκη. Τι συμφωνία έχει κάνει με τον διάολο και είναι διαρκώς κακός; Πόσα χρόνια της ζωής του πούλησε γι αυτό; Μεντιν κι άλμα θα σκοτώνουν κι αυτοί, αλλά δεν τους έχω σε μεγάλη εκτίμηση! Περιμένω πάντως ένα ωραίο παιχνίδι. Αυτό το κουκλί, ο φρικ, θα είναι λένε ντέτεκτιβ και θα έχει και 2η ευκαιρία για να επανέλθει στη ζωή αν τον σκοτώσουν. Δύσκολος αντίπαλος. Κι άλλα παλιά παιδιά συμμάχησαν με την ομάδα των πολιτών. Δε χάνω όμως την πίστη μου. Η Ριρίκα θα βρει τρόπους να ξεκληρήσει όλο το παλέρμο. Έχω την αίσθηση πως το όνομά της θα γραφτεί με πολύ αίμα στο βιβλίο της θρυλικής ιστορίας της Μαφίας του Παλέρμο.
Και μιας και είναι ήδη αργά, θα πρέπει να σε αφήσω. Θα μάθεις περισσότερα από εμένα αύριο, αύριο που θα στείλω πολλά μηνύματα για να αρχίσει το παιχνίδι. Έχω άγχος και φοβάμαι. Δε θέλω να προκύψει κι άλλο πρόβλημα, δε θα το αντέξω. Θέλω όλα να πάνε καλά. Σε χαιρετώ τώρα κι υπόσχομαι να σου γράψω περισσότερα αύριο!

Chapter 2
16/06/2013​
Αγαπητό μου ημερολόγιο,
Ο η/υ μου λέει ότι είναι 17/6 και δεν ξέρω τι πρέπει να γράψω στην ημερομηνία. Είναι ήδη 01:00 και χρωστάω να σου πω δύο πραγματάκια για τη σημερινή μου εμπειρία. Ξεκίνησε το παιχνίδι!!! Ωραία!!! Μοιράσαμε πιμις, ανοίξαμε το θέμα και τώρα σφάζονται.
Πρώτες ώρες δεν είχαμε σπουδαία πράγματα. Ο Χάρης και η φαίρυ πρωταγωνίστησαν αλλά ουσιαστική η Μαφία ήταν απούσα. Ο Χάρης μου δίνει καλή εικόνα, προσπαθεί να προκαλέσει μπάχαλο, προστατεύει την πόρνη, οκ φαίνεται. Η φαίρυ θέλω να πεθάνει τώρα. Με ζάλισε! Τίποτε ουσιαστικό στο παιχνίδι, οπότε δε σε κουράζω άλλο, κι εγώ κουρασμένος είμαι άλλωστε. Θα σου πω όμως το μυστικό: Ο Φρικ την πέφτει στη Σύλβια. Σαλιαρίζει μαζί της. Εγώ βέβαια ενημέρωσα την Άννα και τη Ριρίκα και ίσως τον δολοφονήσουν απ Τρίτη. Είμαι ύπουλος. Χαχαχα. Α, και παραλίγο να το ξεχάσω, ο Χάρης βρήκε την Άννα, ο Νάουσα με έστειλε πιμι ότι υποπτεύεται την Άννα και η Άννα σκέφτεται να καρφώσει τον Νάουσα. Κι ο μιντιν είναι καταστροφή σκέτη γι αρχή. Καληνύχτα!

Chapter 3
17/06/2013​
Αγαπημένο μου ημερολόγιο,
Η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο κι εγώ είμαι πτώμα. Η μέρα μου ήταν εξουθενωτική. Πολλά τα θέματα που είχα να αντιμετωπίσω, εντός κι εκτός παιχνιδιού και τώρα βρήκα λίγο χρόνο για να σου πω τα νέα μου.
Η ημέρα σήμερα ξεκίνησε με το μαφιοζάκι mintin να κάνει του κεφαλιού του. Χωρίς να συννενοηθεί με την υπόλοιπη Μαφία βγήκε κι έγραψε κι έτσι έγινε αμέσως στόχος για πολλούς. Ωστόσο, πρώτη μέρα τα πράγματα είναι πολύ ρευστά και δύσκολα για τους πολίτες κι έτσι καταλήξαμε το απόγευμα με την Κλεοπάτρα στη χώρα των Φαντασμάτων. Πήγε να γνωρίσει από κοντά τα πνεύματα με τα οποία συνομιλούσε τόσα χρόνια. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας δεν έγινε κάτι συναρπαστικό. Η Σύλβια με φώναζε, ο Χάρης έβρισκε τον έναν μαφιόζο μετά τον άλλον, εγώ έψαχνα mod για τα κλειδώματα και οι παίχτες γράφανε, γράφανε, γράφανε. Στο τέλος, τα έκανα όλα εγώ έτσι ώστε να δείξω στη Σύλβια πως πρέπει να τα κάνει αύριο που θα λείπω, αλλά πολύ ανησυχώ, μιας και ήδη θα έκανε 2 τραγικά λάθη κι επιπλέον η παροιμία λέει «You cannot teach an old dog new tricks».
Και καθώς η νύχτα άπλωνει το μαύρο πέπλο της πάνω από το Palermo, όπως θα έλεγε κι ο Κατακουζηνός, άρχισαν να έρχονται τα πιμι. Η Μελανίτσα έγραψε μια πολύ ωραία ιστορία και προστατεύει τη φίλη της τη Σοφία, ο Πέτρος αποφασίζει να περάσει μια νύχτα ηδονής με τον Χάρη. Του άρεσε φαίνεται η περσινή εμπειρία και θέλει να την επαναλάβει. Λυπάμαι όμως που δε μας αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες στο μήνυμά του. Επιπλέον, ο Χάρης θα ακολουθείται τη νύχτα κι από έναν ντετέκτιβ, ο οποίος θα καταλάβει ότι είναι πολιτάκος. Έχει λαδώσει ο Χάρης και η πραγματική του ταυτότητα μένει κρυφή. Κι απομένει το μήνυμα της δολοφονίας. Η Ριρίκα είναι ταξίδι, ζητάω από τον Μάκη να το στείλει άλλος, αλλά αυτός ο άλλος να είναι είτε η Κιτ με μια αποκαλυπτική εμφάνιση είτε το πιμι να είναι από μόνο του αποκαλυπτικό. Μου το παραδίδει ο Ακριβός (ξενέρααααααα), ενημερώνω τη Μάγισσα για το θύμα και τέλος.
Αύριο το πρωί έχω να ανακοινώσω δολοφονία και να προσέχω τα μωρά μας μέχρι το απόγευμα. Μετά θα λείπω. Θα αφήσω τη γραμματέα στη θέση μου, ελπίζω να τα καταφέρει όλα. Τη συμπαθώ πολύ, αλλά είναι τόσο ζηλιάρα που δε μ αφήνει να μιλάω με την Άννα ή τη Ριρίκα (ακόμη και τον Χάρη και τον Ντάννυ ζηλεύει). Τουλάχιστον να τα κάνει αύριο όλα καλά, γιατί κουράστηκα να τρέχω...
Σε αφήνω τώρα! Γεια!

ΥΓ. Edit της τελευταίας στιγμής: Αποφάσισα να αφαιρέσω αυτό το κομμάτι, πρωτού λογοκριθεί και με φέρει ένα βήμα πριν τον θάνατο. Κατόπιν συζήτησης με τον Χάρη και μερικές σπόντες προς τη Σύλβια, αποφάσισα πως ήταν too risky να αφήσω αυτό το υστερόγραφο που αναφερόταν στη γραμματέα μου, γιατί στο γραφείο της έχει κάποιους πολύ επικινδύνους χαρτοκόπτες που μπορεί να μου στερήσουν τη ζωή. Θα κρατήσω όμως μια σειρά απ αυτές που έσβησα: «Απορώ πως την αντέχει το γλυκήτατο σκυλάκι της...»

Chapter 4
18/06/2013​
Αγαπημένο μου ημερολόγιο,
Πριν λίγο επέστρεψα στο Palermo, μετά από 4+ ώρες ατελείωτου risk (στο οποίο εν τέλει κέρδισα). Έχω τελειώσει το διάβασμα των μηνυμάτων κι έχω κλείσει τα όποια πιμις περίμεναν και τώρα είμαι όλος δικός σου. Αλλά ας τα πάρουμε απ την αρχή:
Το πρωί είχαμε ανακοίνωση δολοφονίας. Ο Τάσος ήταν νεκρός. Πριν απ αυτό, ο πολύ καλός Χάρης παίζει τυμβωρυχία στην Κλεοπάτρα. Έτσι η Μελανία σιγεί, ο Νεφέλη Γκραφ γίνεται ύποπτη και κυρίως, ο φορεβερ είναι πλέον στο στόχαστρο. Κι αρχίζει να μαζεύει ψήφους. Παράλληλα, έρχεται ο τζει να παρατηρήσει ότι στην προκήρυξη της δολοφονίας δεν υπάρχουν τόνοι! Απόλαυση... Το προηγούμενο βράδυ μου στέλνει η Άννα το πιμι και μου σχολιάζει στο σκαιπ ότι δεν έβαλε τόνους και περιμένει απ τον τζει να το καταλάβει. Τζέι έπεσες στην παγίδα. Και πλέον κατηγορείς τα λάθος άτομα. Γιατί όλοι οι δολοφόνοι βάζουν τόνους στα ποστ τους. Κι αυτό ακριβώς ήθελαν να κάνεις! Ο φρικ όμως δε βάζει τόνους και σε συνδυασμό με τα πρωινά, βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Κι εγώ σκέφτομαι, την πρώτη μέρα διώχνουν το μέντιουμ, μετά δολοφονούν τον πληροφοριοδότη και τώρα θα βγάλουν τον Ντέτεκτιβ; Ουάου! Ο Φρικ όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Ανοίγει προφυλάκιση στον τζει, κατηγορόντας τον ότι η προκύρηξη ήταν γραμμένη απ αυτόν, χωρίς τόνους, έτσι ώστε να στοχοποιηθεί ο ίδιος ο Κωνσταντίνος. Και βασίζεται σε έναν τόνο στην προκύρηξη, που δεν ξέρω αν ηθηλεμένα ή μη ξέφυγε απ την Άννα. Και γίνεται μπουρδέλο! Κι όσο γίνεται του Πατρέα εγώ λείπω... Τελικά ο Φρικ γλυτώνει αν και οι υποψίες εναντίον του είναι πολλές. Έρχεται και η Νουαζέτα στο τέλος να τον αποτελείωσει. Τυμβωρυχία στον τζει! Ένας πολίτης έξω! Ο Τζέι αθώος! Ο Φρικ ένοχος! Η Νουαζέτα ύποπτη! Και η Μαφία να κάνει party. Η Άννα κάνει ο,τι γουστάρει, ο τσαφ-τσουφ θεωρείται αθώος, ο Μάκης πουλάει τρέλα. Κι ο Φρικ, ένας απ τους πιο έμπειρους παίχτες και με ρόλο κλειδί, είναι απίστευτα λάθος στις προβλέψεις του. Απίστευτα. Πολύ κακός. Εξαιρετική Μαφία! Μπράβο!
Και πάμε και στα της νύχτας... Τα έχει κλείσει όλα το μωράκι μου, η χιμελίτα μου, το καμάρι μου! Πόσο την αγαπώ... Σήμερα η φαίρυ είναι το αγαπημένο όνομα. Τη φαίρυ ξελογιάζει ο Πέτρος, τη φαίρυ καλύπτει ο Άκης, τη φαίρυ όμως θέλει να δολοφονήσει κι ο Μάκης. Και καιρός ήταν. ΜΑΣ ΖΑΛΙΣΕ. Δεν την αντέχω άλλο. Φημώστε την. Όχι άλλο φαίρυ!!! Λυπηθείτε με!!! Ευτυχώς η μελανίτσα δεν την καλύπτει, η μελανίτσα είναι μέτρια. Μόνο τον Χάρη έχει καταλάβει κι αυτό γιατί τελευταίες στιγμές έκανα ιδιαίτερα στον Χάρη και παίζει παρόμοια με εμένα πέρσι. Και της Μελανίας της τσούζει ο περσινός ΔΑ... Πλέον μόνο η Μάγισσα μπορεί να αλλάξει κάτι, αλλά δεν το πιστεύω. Περιμένει κάτι καλύτερο η Έλενα και καλά κάνει.
Κι επειδή φίλε μου σε κούρασα, θέλω από τη σημερινή μέρα να κρατήσω δύο πράγματα: Την εξαιρετική παρουσία της Σύλβιας, της γραμματέας μου, που τα έκανε όλα σωστά, χωρίς να βάλω καθόλου το χεράκι μου και το μεγαλείο της Κιτ. Μεγαλείο απίστευτο. Κάνει ο,τι θέλει στους πολίτες. Μα ο,τι θέλει. Απίστευτα καλή μαφιόζα, τουλάχιστον με βάση τα όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής.
Και για να δώσω πάτημα στον φίλο μου τον Ιορδάνη να σχολιάσει, σε φιλώ αντί για καληνύχτα!

Ps. Αδυνατώ να μη σχολιάσω κι εδώ τι τραβάει ο καημένος ο Σωτήρης... Είναι απ κινητό, του βγαίνουν τα μάτια για να διαβάσει τα άπειρα ποστ κι επιπλέον τον θεωρούν και κορίτσι. Τι υποτίμηση... Το φαντάζεσαι να το κάνανε αυτό σε εσένα; Ας ενωθούμε όλοι λοιπόν στον αγώνα υπέρ του soter!

Chapter 5
19/06/2013​
Αγαπημένο μου ημερολόγιο,
Σήμερα θα ξεκινήσω διαφορετικά! Θυμάσαι που πριν 2 μέρες σου είχα αφήσει ένα υστερόγραφο για τη γραμματέα μου; Ε, έπεσα μέσα! Δέχομαι συγχατηρήρια! Το παραδέχτηκε η ίδια σήμερα στο σκαιπ. Το είπα και στο φίλο μου το Χάρη, να υποκλιθεί στο μεγαλείο μου, του είπα ότι θα σου το πω, αλλά είπε να μην σου το πω γιατί το θεωρούσε υπερβολή. Φοβήθηκε επίσης μήπως κι αποκαλύψω καμιά δική του βρώμα αλλά δεν πρόκυται να το κάνω. Είναι αγόρι και φίλος, τηρούμε το πρωτόκωλλο σε αυτές τις περιπτώσεις!
Και πάμε στα του παιχνιδιού τώρα. Η ημέρα ξεκίνησε άσχημα. Η έλενα, η μάγισσα, αποφάσισε να σώσει την φαίρυ. Όντας απελπισμένη κι αναγνωρίζοντας τη δύσκολη θέση των πολιτών, αποφάσισε να την κρατήσει μέσα μήπως και μπορεί να βοηθήσει στο μέλλον. Εγώ βέβαια θυμάμαι όλο το μπλα μπλα μπλα κι όλη τη ζάλη που μου προκαλούσε το απορρυπαντικό και σκέφτομαι πως αν θεωρηθεί αλεξίσφαιρη δε θα ξαναδοκιμάσουν να τη σκοτώσουν. Άρα θα την υποστούμε για πολύ ακόμη. Αυτό ήταν. Η Έλενα δε θα πάρει βραβείο για το κακό που προκάλεσε στη ΣΕ!
Ωστόσο, τα μαφιοζάκια δε στεναχωρήθηκαν καθόλου, μα καθόλου, απ τη μη δολοφονία. Απ το πρωί Χάρης και Κιτ και Ακρίβος υποστήριζαν τον Φρικ. Τον υποψήφιο προς αποχώρηση και τυμβωρυχία, ντετέκτιβ-Φρικ. Κοιτάζουν μπροστά και καλά κάνουν. Αν αποκαλυφθεί ότι ο φρικ είναι ντετέκτιβ και οι 3 είναι αθώοι! Η ώρα περνάει κι έχουμε ντέρμπυ. Πολλά ποστ στο τέλος, μερικές κάρτες και βουαλά τριπλή ισοψηφία. Νεφέλη, φρικ, ντοιτς. Ο Δήμαρχος είχε ψηφίσει ντοιτς, η χαζή ντοιτς που μπορούσε με κάρτες κι αλλαγή ψήφου να σώσει σίγουρα το τομάρι της, αποχωρεί. Αλλά η πλάκα ήταν άλλη! Αντί να καθόμαστε και να παρακολουθούμε θριλερ μεταξύ ενός πολίτη κι ενός μαφιόζου να μάχονται για αποχώρηση, βλέπουμε το θρίλλερ αν θα φύγει ο ντετέκτιβ, η αλεξίσφαιρη ή η συγκάτοικος. Και οι μαφιόζοι, με συνολικά 0 ψήφους, είναι μαζεμένοι στο σπίτι της Άννας, σφουγγαρίζουν και συγυρίζουν σαν να μην τρέχει τίποτε. Αργότερα, ο εφτάψυχος φρικ γράφει μια σεντονάρα με τις απόψεις του. Γράφει δεν ξέρω γω πόσες λέξεις, αναλύει, φτιάχνει λίστες μαφιόζων και δεν έχει συμπεριλάβει μέσα ΟΥΤΕ ΕΝΑ όνομα μαφιόζου. Τραγικά εκτός τόπου και χρόνου, ο κατά τα άλλα συμπαθέστατος Κωνσταντίνος. Το βράδυ μιλάω με τον αποψινό εκπρόσωπο τύπου της Μαφίας. Μετά τον Άκριβο και τον Μάκη, ήταν σειρά της Άννας να στηθεί για ερωτήσεις. Μου λέει ότι πιστεύει ότι ο Φρικ είναι η πόρνη, δεν εξηγείται αλλιώς λέει. Και φαντάζομαι εγώ πόσο μα πόσο τέλεια θα ταίριαζαν οι κινήσεις του Κωνσταντίνου στο ρόλο της πόρνης...
Και καθώς η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο, τα πιμι έρχονται βροχή. Η μελανίτσα, η μόνη ελπίδα σωτηρίας για τους πολίτες, προστατεύει τη φαίρυ αλλά παράλληλα περνάει μια νύχτα ακολασίας στο σπιτάκι του Πέτρου. Ο φρικ ρωτάει για τη Νουαζέτα και μαθαίνει ότι είναι αθώα, ενώ ο Χάρης μου λέει πως αύριο θα αλλάξει ψήφους του φρικ με τη Νουαζέτα. Φοβάμαι όμως, γιατί σήμερα ήθελε να αλλάξει της Νεφέλης αλλά αύριο η Νεφέλη θα προστατεύεται απ τον χασοδίκη Άκη. Περίπλοκη κατάσταση και χρειάζεται προσοχή και τύχη από την πλευρά του φίλου μου. Και κάπου εκεί έρχεται και το πιμι της δολοφονίας. Η μαφία αποφάσισε να αποτελείωσει τους συγκάτοικους. Η Κιτ ακονίζει τα νύχια της κι ορμάει νιαουρίζοντας και με μίσος στο πρόσωπο του Νάουσα. Θα τον χαρακώσει μέχρι θανάτου. Σίγουρου θανάτου. Σήμερα το θύμα δε μπορεί να γλυτώσει!
Και κάπου εδώ θα βάλω φρένο. Θα γυρίσω στο σκαιπ μου, με περιμένει ο Χάρης. Με περιμένει κι ο Μάκης. Ετοιμάζω μια τρολ επίθεση στον Ντάννυ με το τέλος του παιχνιδιού. Μ αρέσει να τον πειράζω για κάποιον λόγο. Θα σου τον συστήσω μια μέρα. Είναι καλό παιδί αλλά πολίτης και μάλιστα με όπλο. Είναι ο αντίπαλος μαφίοζος κι όπως λέει η αξιαγάπητη και πανέμορφη γραμματέας μου, παίζει απελπιστικά άσχημα. Αυτά. Καληνύχτα σου!

Chapter 6
20/06/2013​
Αγαπητό μου ημερολόγιο,
Η μέρα σήμερα ήταν δύσκολη. Έχασα έναν πολύ καλό μου φίλο. Ναι, ο Χάρης δε βρίσκεται πλέον δίπλα μας, είναι στη φυλακή, μέσα στα κελιά που λίγες ώρες πριν αυτός φυλλούσε.
Ξεκινήσαμε νορμάλ. Τα ξημερώματα, κλασικά πλέον, Κιτ και τσαφ πήραν θέση, το πρωί ήσυχα και η δολοφονία πετυχημένη. Όχι που θα αστοχούσαν ξανά... Αλλά τότε ξεκίνησε το μπάχαλο. Η κατά τα άλλα αξιαγάπητη Νουαζέτα, μου σκάει μια ασυλιάρα στον Φρικ και βρισκόμαστε όλοι προ εκπλήξεων. Το εφτάψυχο εύκολο θύμα προστατεύεται και πλέον αναζητούμε το επόμενο. Η Μελανίτσα αρχίζει το πάρτυ και ψηφίζει Χάρη. Άκης ακουλουθεί, μαζί με μερικά ακόμη πρόβατα κι ο Χάρης μου βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Απ την άλλη γίνεται προσπάθεια να φορτωθεί η Νεφέλη με ψήφους, αλλά δυστυχώς ο δικηγόρος την κάλυπτε άρα ο Χάρης ήταν σίγουρος. Η Μελανίτσα όμως δεν το ήξερε αυτό, άνοιξε την Άμεση Προφυλάκιση κι ο Χάρης μας αποχαιρέτησε λίγο πιο γρήγορα. Μια κίνηση που σχολιάστηκε αλλά δεν κατακρίθηκε απ τους περισσότερους. Μια κίνηση, που πιστεύω ότι ήταν ελάχιστη δυνατή ζημιά για τους μαφιόζους, απ τη στιγμή που ο Χάρης θα έφευγε σίγουρα κι απ τη στιγμή που ξοδεύτηκε μια τέτοια κάρτα και ειδικά από τη Μελανία. Τη Μελανία που νωρίτερα μου έχει στείλει πιμι κι έχει βρει ΟΛΟΥΣ τους μαφιόζους (respect!) εκτός της Ριρίκας. Ευτυχώς δηλαδή που γλυτώσαμε απ την κάρτα αν και θεωρώ πολύ σημαντικό, ότι με τον χ, ψ ή ζ λόγο η Μελανία πρέπει να σκάσει!
Η νύχτα ξεκίνησε περίεργα. Κανείς δε μιλούσε. Αναγκαστήκαμε να βγούμε εγώ και η Σύλβια και να σπαμάρουμε μήπως και γίνει τίποτε αλλά μπαααα. Ο Πέτρος μας ενημερώνει με sms ότι θα κοιμηθεί με τον Χοακίνο. Τρία σχόλια: Πρώτον, δεχόμαστε το sms μιας και ο Αλχ δεν κάνει τίποτε αυτό το βράδυ. Δεύτερον, ρωτάω αργότερα το Πέτρο ποιους θεωρεί μαφιόζους. Δεν έχει βρει κανέναν. Σκοτώστε τον! Τρίτον, ομορφόπαιδο ο Μάκης, ε Πέτρο; Η Κιτ δεν άντεξε και μας ρώτησε αν ο Φρικ είναι πόρνη. Απαντήσαμε αρνητικά και μετά μας έστειλε το θύμα. Σινεφίλ για αύριο, η Άλμα πιάνει για πρώτη φορά όπλο στα χέρια της. Ο Άκης μου σπάει τα νεύρα και προστατεύει ξανά τη Νεφέλη, ενώ η Μελανία αστοχεί γι ακόμη μια φορά με τον Ντάννυ. Και μένει ο Φρικ. Μας ρωτάει αν η Νεφέλη είναι μαφιόζα. Μετά από 30-40 σποιλερ του απαντάω όχι. Παγωμάρα. Την είχε σίγουρη. Όπως και τη Νουαζέτα χθες. Και τώρα; Κάνει στροφή 180 μοιρών και υποστηρίζει την αθωότητά της. Και μάλιστα τη νύχτα, αμέσως μόλις έλαβε απάντηση. Έτσι έκανε και χθες με τη Νουαζέτα. Ο τσαφ σήμερα χαρακτήρισε τον Χοακίν και την Κιτ ως «σατανικές ιδιοφυίες», εξήρε την παρατηριτικότητα και τη λεπτομέρεια της Κιτ. Κι αναρωτιέμαι εγώ, σήμερα έμαθαν ότι ο Φρικ δεν είναι πόρνη, θα μπορέσουν να καταλάβουν ότι είναι ο ντετέκτιβ μετά απ αυτά; Κι αν ναι, θα τον καρφώσουν; Άσε που σκέφτομαι πως ένα κάρφωμα από τον μιντιν, ένα άστοχο κάρφωμα, είναι πολύ καλό σενάριο! Γιατί ο μιντιν επέμενε πρώτη μέρα στον Ντάννυ και πολλοί τον θεώρησαν πληροφοριοδότη. Αν βρεθεί νεκρός απ κάρφωμα, ίσως ο Ντάννυ να τα βρει σκούρα. Καλή σκέψη. Αναμένω τις σατανικές ιδιοφυίες τώρα...
Και να κλείσω με λίγη γκρίνια. Κουράστηκα σήμερα να ψάχνω τους απόντες. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο! Απουσίες κι απουσίες. Κι όχι μόνο από πολίτες αλλά κι απ (αρχι)μαφιόζους. Σεβασμός ΜΗΔΕΝ. Εμείς στη ΣΕ ξοδέψαμε και ξοδεύουμε τόσο χρόνο και διάθεση για να στηθεί ένα τόσο ωραίο παιχνίδι. Τα παιδιά στη Μαφία δίνουν ΡΕΣΙΤΑΛ. Οι πολίτες δεν τα παν καλά αλλά προσπαθούν. Γιατί εσύ να κάνεις απουσία; Γιατί να κρεμάσεις τη ΣΕ και την ομάδα σου; Άνοιξες το πιμι και δε σου άρεσε ο ρόλος; Τι περιμένεις, να σου δώσουμε ο,τι γουστάρεις για να μας κάνεις την τιμή; Ή να είναι όλοι μαφιόζοι και ντετέκτιβ; Και δεν έχεις χρόνο; Γιατί δήλωσες συμμετοχή τότε; Ξέρω άτομα, παλιοί παίχτες (βλ Ντεμ, Σπαι), που ήθελαν να παίξουν αλλά αναγνωρίζοντας ότι δεν έχουν χρόνο, δεν ήρθαν για να μη χαλάσουν το παιχνίδι. Εσύ λοιπόν που μας γράφεις, θεωρείς ότι είσαι έξυπνος; Κι εμείς μαλάκες; Τουλάχιστον Ντροπή! Εγώ ξανά αν κάνω ΣΕ, δε θα δεχθώ άτομο που έχει ιστορικό απουσιών. Άτομο που δε σέβεται τους συμπαίχτες του.
Δε θα γκρινιάξω άλλο, όλη τη μέρα ήμουν αναμμένος κι αγχωμένος για τις απουσίες. Καληνύχτα!

Chapter 7
21/06/2013​
Αγαπημένο μου ημερολόγιο,
Το ρολόι δείχνει 02:30, έχω μόλις γυρίσει από ένα party, σήμερα τη μέρα ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων των Πανελληνίων. Αυτή τη στιγμή energy και mood βρίσκονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα, αλλά θα κάνω μια προσπάθεια να σταθώ σε δύο καταστάσεις που χρειάζονται σχόλιο απ τη σημερινή ημέρα στο παλέρμο. Άλλωστε δεν παρακολουθούσα πολύ, λόγω αποτελεσμάτων και δε γράφτηκαν και πολλά, είτε λόγω αποτελεσμάτων είτε γιατί κάποιοι βαρέθηκαν και δεν ασχολούνται. Άσε που φοβάμαι ότι πολλά σου γράφω και θα με βαρεθείς και δε θα με διαβάσεις. Γι αυτό περνάω στο ψητό, δύο άτομα και η συμπεριφορά τους στη σημερινή ψηφοφορία.
JKaradakov. Ο άνθρωπος που σήμερα εξόργισε όσο κανένας άλλος (σε αυτό το Παλέρμο τουλάχιστον) τη Σύλβια! Είμαστε σε κατάσταση: PieMaker-5, Neferi Graf-4, Melania-4, tsarachaf-3, έχει ψηφίσει τον Pie, γνωρίζει ότι ο τσαφ είναι μαφιόζος, διαθέτει κάρτα επιπλέον ψήφου κι αυτός κάθεται και παίζει το (μικρό) πουλί του. Δηλαδή έλεος... Μου έλεγε ότι σκεφτόταν να αλλάξει σε τσαφ, το είπε και δημόσια άλλωστε. Με ρωτούσε για την κάρτα πως παίζεται. Αλλά δεν είχε τα cojones για να κάνει κάτι τέτοιο. Σόρρυ ντάννυ μου, αλλά έπρεπε να παρέμβεις και να προσπαθήσεις να διώξεις τον τσαφ. Εγώ σκέφθηκα μήπως ο ντάννυ προσπαθεί να μην καρφωθεί για να νικήσει στο τέλος αλλά δεν πάει άλλο. Όπως πολύ σωστά είπε η Σύλβια, για να κερδίσει, πρέπει πρώτα να φύγουν όλοι οι μαφιόζοι. Κι όσο ο ντάννυ δε βοηθάει σε αυτό, η λέξη ΗΤΤΑ ή LOOSER θα πλησιάζει όλο και περισσότερο στο μετωπό του.
Joaquin. Φίλε Μάκη σου βγάζω το καπέλο! Μπήκες στις 19:30, σε κατάσταση με τον τσαφ πολύ κοντά στο να φύγει κι έδειξες την απόλυτη ψυχραιμία κι ικανότητα για να τον σώσεις. Δεν έκανες τίποτε κι αυτό ήταν η μαγγία σου! Έκατσες στα αυγά σου, ψήφισες άκυρο, κατηγόρησες αλλά χωρίς να ψηφίσεις τη Μελανία, δημιουργώντας το έδαφος όμως για μια αλλαγή της τελευταίας στιγμής, οδήγησες την Άλμα στη σωστή κίνηση κι ήσουν έτοιμος να παρέμβεις. Δεν καρφώθηκες, περίμενες να δεις τι θα γίνει και μετά να παίξεις εσύ. Well done! Κάνεις κι εσύ ένα πολύ γαμάτο παιχνίδι!
Αυτά. Μας αποχαιρέτησε ο φρικ σήμερα, μετά από 4η, αν δεν κάνω λάθος, ψηφοφορία και τώρα αναμένουμε. Αναμένουμε την τυμβωρυχία απ την Άλμα. Μια τυμβωρυχία που θα δείξει ότι ο Φρικ ήταν Ντετέκτιβ. Μια τυμβωρυχία που θα αθωώσει τσαφ και χάρη που τον υπερασπίστηκαν. Μια τυμβωρυχία που μπορεί να αθωώσει και την Άννα και θα την αθώωνε αν δεν υπήρχαν τα last famous words του Κωνσταντίνου. Μια τυμβωρυχία που θα προκαλέσει σοκ στους πολίτες και θα τους αποπροσανατολίσει κι άλλο, αφού όλες οι κατηγορίες του φρικ ήταν λανθασμένες. Μια τυμβωρυχία που θα ενοχοποιήσει τον Άκη, την Γκειτ, τη Φαίρυ, τον Ντάννυ. Μια τυμβωρυχία που αν παιχτεί, πιθανότητα να δώσει τέτοια αβάντα στους μαφιόζους, που θα βγάλουν τους πολίτες παρθένους στο τέλος. Μόνο η Μελανία, ίσως και η Έλενα να μπορούν να σώσουν την κατάσταση, αλλά είναι πραγματικά πολύ δύσκολα πλέον. Mafia rules…

Chapter 8
23/06/2013​
Αγαπημένο μου ημερολόγιο,
Έχουν περάσει ήδη 2 μέρες από την τελευταία μας επικοινωνία αλλά αισθάνομαι πως δεν έχω να σου πω κάτι σημαντικό. Στο Παλέρμο, το Σαββατοκύριακο επικράτησε η απόλυτη ησυχία. Παίχτηκε η τυμβωρυχία στον φρικ και τα αποτελέσματά της ήταν αυτά που ανέμενα. Χάρης και τσαφ έχουν αθωωθεί, μελανία, φαιρυ και άκης βρίσκονται στο στόχαστρο. Επιπλέον, μοιράσαμε τις κάρτες για τον νέο γύρο και πιστεύω πως αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για να κάνουν κάτι διαφορετικό οι πολίτες. Η μαφία πήρε μια άχρηστη Ηχώ κι ευτυχώς τη μοναδική τυμβωρυχία. Όλες οι υπόλοιπες βρίσκονται στα χέρια των πολιτών κι αναμένω να δω πως θα τις αξιοποιήσουν...
Εντωμεταξύ σήμερα άρχισαμε ξανά να λειτουργούμε. Άρχισαν να έρχονται τα πιμι. Και ξεκινάω από το τελευταίο. Η αυτοκράτωρ Νουαζέτα η πρώτη, αποφασίζει να δώσει ασυλία στον τσαφ. Γίουπιιιιιιιιι!!! Θα χαρώ να του το ανακοινώσω αύριο! Μακάρι να συνεχίσει να τον προστατεύει, θα έχει πλάκα! Παράλληλα ο Άκης μας ζήτησε απ την Παρασκευή κι όλας να προστατέψει τη Μελανία, μετά άλλαξε γνώμη αλλά εμείς δε μπορούμε να αλλάξουμε την κατοχύρωση. Ωστόσο ο Πετράν ίσως ξύπνησε κι αποφάσισε να κοιμηθεί μαζί του, οπότε καμία ανησυχία. Η χατούλα μού στέλνει ότι επόμενο θύμα είναι η γκειτ. Αρχικάκάνω πάρτυ. Εξαφανίζουν και την τελευταία νεκροφάνεια! Αλλά η χαρά μου διακόπτεται επικίνδυνα. Η Μελανία πέτυχε διάνα, θα σώσει το θύμα! Θάνατος στη Μελανία!!! Κι αναμένω πλέον τη Μάγισσα. Όλη τη μέρα μας ρωτούσε για τη δολοφονία της. Λέει ότι είναι εξαιρετικά μπερδεμένοι κι έχει σαν πρώτους στόχους τον Άκη και τον Ντάννυ. Και η αλήθεια είναι πως θα ήταν εξαιρετικό να σκοτώσει τον ντάννυ σήμερα. Μια δολοφονία, κανείς δε θα υποψιαστεί τίποτε κι ο ΑΜ θα έχει φύγει απ τη μέση χωρίς πολύ φασαρία. Ναι είναι καλό σενάριο. Έχει ακόμη 1,5 ώρα για να μας στείλει το πιμι, ελπίζω να το κάνει!
Επειδή όμως προβλέπω πως έχεις ήδη βαρεθεί, θα σου πω και κάποια πιο πικάντικα νέα. Η Σύλβια με απατά!!! Μου έστειλε φωτογραφίες του Άκη και του φρικ. Ο πρώτος λέει είχε ωραία μάτια κι ο δεύτερος είναι κούκλος. Απορώ δηλαδή τι ωραία μάτια και τι κουκλοσύνη τους βρήκε. Τι παραπάνω έχουν απ εμένα δηλαδή; Ο Άκης λέει πως η Σύλβια κάνει καλές πίτες, ο Κωνσταντίνος λέει ότι η Σύλβια είναι ολονών! Μάλιστα, Πέτρο έχεις ανταγωνισμό! Δίπλα από το δικό σου «μαγαζάκι», ανοίγει επιχείρηση και η Σύλβια. Και μπορώ να μαντέψω και την ονομασία της! Το μαγαζί θα λέγεται «Η γριά κότα έχει το ζουμί»! Επιπλέον η Σύλβια μού δηλώνει πως με απατά και με την Άννα!!! Λεσβιακό, πίσω από την πλάτη μου, με την Άννα! Έλεος... Τάρανδο με έχει κάνει αυτή η γραμματεύς! Αντί να απατώ εγώ άλλες με τη γραμματέα μου, με απατάει αυτή. Αλλά θα δεις Συλβιά μου, δε θα περάσει αυτό έτσι...
Εκνευρίστηκα τώρα φίλε μου. Χαιρετώ!!!

ΥΓ1. Θα είμαι ειλικρινής. Αντίθετα με την επιθυμία της Σύλβιας, είπα στον Κωνσταντίνο, τώρα που αποχώρησε οριστικά, ότι η Κιτ είναι με τη Μαφία. Μου απάντησε πως τη μισεί και θα τη μισεί για πάντα μετά απ αυτό! Και για να ξέρεις τι άχρηστο ντετέκτιβ είχαν, δεν ήξερε ούτε το 1ο αξίωμα του Παλέρμο! Έλεος... Ισχύει πάντα και παντού: «Φαντασμένος και MissKit έχουν ΠΑΝΤΑ κακό ρόλο». Θα έλεγα και για τον Joaquin εγώ, αλλά το αξίωμα αυτό είναι τόσο παλιό, που ο Joaquin δεν υπήρχε καν τότε...

ΥΓ2. Σκεφτόμουν αυτές τις μέρες τι ψυχολογικό πρόβλημα δημιούργησα στη Μελανία πέρσι το καλοκαίρι και πόσο δε μπορεί να με ξεπεράσει. Μετά την περσινή μου ενέργεια σαν ΔΑ, η κοπέλα έχει αλλεργία στους ΔΑ. Δεν αντέχει να συνυπάρχει μαζί τους. Βρήκε τη Σύλβια, τη δολοφόνησε αμέσως! Βρήκε τον Χάρη, άμεση προφυλάκιση! Φαίνεται πως η πληγή είναι τεράστια και δεν κλείνει εύκολα... Μελανίτσα μου...

Chapter 9
24/06/2013​
Αγαπημένο μου ημερολόγιο,
Σήμερα ήταν μια απελπιστικά άσχημη μέρα για τη Μαφία του Παλέρμο. Ας τα πάρουμε απ την αρχή όμως:
Το πρωί η δολοφονία δε συνέβη. Όπως σου έγραψα και χθες, η γιατρός έσωσε το θύμα. Το κοινό χάρηκε ιδιαιτέρως με αυτήν την ανακοίνωση αλλά οι μαφιόζοι καθόταν σε ανναμένα κάρβουνα. Το απόγευμα, στην ψηφοφορία, χάνουν την Άλμα. Σε μια ψηφοφορία για γέλια, όπου υπάρχουν καμιά 8-9 παίχτες με 1 ψήφο, κατάφεραν απ το πουθενά να χάσουν ένα μέλος της ομάδας τους. Πήγε να τη σώσει μόνο ο τσαφ αλλά μας δημιούργησε πρόβλημα. Έριξε την κάρτα τους στις 20:00, η Σύλβια ούρλιαζε σαν υστερικιά πως δεν πρέπει να τη δεχθούμε, εγώ ψύχραιμα προσπαθούσα με επιχειρήματα και τεκμήρια να τις αποδείξω ότι έπρεπε να τη δεχθούμε, εν τέλει, προκειμένου να μη τη σφάξω στο γόνατο πρότεινα να αποφασίσουμε με κλήρωση και το βελάκι έδειξε Σύλβια. Συγνώμη Ακριβέ... Το βράδυ, η Μαφία μου ανακοινώνει θύμα: Νεφέλη Γκραφ. An idea by Joaquin. Αλεξίσφαιρο γιλέκο. Αύριο δεν έχει δολοφονία ξανά και πλέον υπάρχουν κίνδυνοι το παιχνίδι να γυρίσει ανάποδα και να κερδίσουν οι πολίτες.
In the meanwhile, η Μελανία ρωτάει με χρησμό για την ταυτότητα του Ιορδάνη. Απαντάμε: Μαφιόζος!!! Και ντου η Μελάνια!!! Τον κατηγορεί θανάσιμα, σαν να μη σκέφτηκε ποτέ πως θα μπορούσε να είναι ο Αντίπαλος. Τον έχει στριμώξει και χρησιμοποιεί την αρχική διπλή ψήφο του mintin, πιστεύοντας ότι ο mintin είναι ο ΑΜ κι ο Ιορδάνης ο Μαφιόζος. Σε αυτό συμφωνεί κι ο τσαφ κι ο Ντάννυ μου, που ξέρει ότι ο τσαφ είναι μαφιόζος αρχίζει να ξυπνά. Και βλέπουμε μπροστά μιας μια ωραία μάχη. Ο παρθένος ντάννυ με τον γερόλυκο Ακριβό. Μια μάχη που δίνει ξανά ζωή στο παιχνίδι, του οποίου οι ρυθμοί είχαν πέσει επικίνδυνα τις τελευταίες μέρες. Παρακολουθώ τη μάχη, ακόμη δεν κρίθηκε, αν και ποντάρω στον Ακριβό. Γατάκι είναι ο άλλος! Γαβ να του κάνεις και θα φύγει τρέχοντας...
Κι ενώ τρώω τα ποπκορν μου παρακολουθώντας τη μάχη, αρχίζουν και τα πιμι της νύχτας. Η μελανίτσα έχει στριμωχτεί κι εκνευριστεί και δεν έχει όρεξη για ιστοριούλες. Προστατεύει τον Άκη. Παράλληλα η αυτοκράτωρ Νουαζέτα δίνει ασυλία στη Ριρίκα, φοβούμενη ότι κινδεύει να φύγει ένας ξενερωμένος πολίτης. Μπράβο! 2 μέρες σερί η αυτοκράτωρ προστατεύει μαφιόζους στο παλάτι της. Ο Άκης μας ξεχνά, η Έλενα μάλλον δε θα δολοφονήσει ούτε και σήμερα κι εγώ πάω για ξεκούραση.
Αξίζει ωστόσο να σε πω κάτι που μόλις συνέβη. Ο Ντάννυ είχε την ιδέα να κάνουμε έναν διαγωνισμό ομορφιάς. Να στείλουμε σε 3 κοπέλες απ το forum φωτογραφίες μας για να αποφασίσουν ποιος είναι ομορφότερος. Βάλαμε κι ωραίο στοίχημα. Εγώ διάλεξα εννοείται τη Χιμελίτα μου, γιατί ξέρω πως και φωτογραφία μου να μη στείλω, πάλι θα λέει πως είμαι ομορφότερος. Ρίσκαρα επίσης να διαλέξω και την Άννα. Εδώ δεν είμαι σίγουρος, βασικά πιστεύω ότι θα μας βρίσει. Προτιμώ όμως την ουδέτερη στάση απ το να πέσω σε μια στημένη απάντηση απ κάποια άλλη υπέρ του Ντάννυ. Και τέλος παρότι εγώ επιμένω για την σπαι, ο Ντάννυ μου πετάει τη Μελανία. Με τη Μελανία που μιλάει. Με τη Μελανία που με έχει άχτι απ πέρσι. ΟΚ. Θα πει Ντάννυ αυτή. Όμως ο μικρός, όπως σου ανέφερα και παλιότερα, δεν έχει τα απαραίτητα cojones κι άρχισε να το ξανασκέφτεται, δείχνοντας μια τάση να ακυρώσει αυτό που ο ίδιος πρότεινε. Εγώ όμως σου το λέω τώρα, οπότε αν δε με δεις να ανεβάζω κάποιο γκει τραγούδι ή κάποια φωτό παρέα με τον Ιορδάνη, να ξέρεις πως αυτός ήταν που ακύρωσε τα Καλλιστεία.
Ελπίζω να μη σε κούρασα με την τελευταία μου παράγραφο. Ζητάω συγνώμη κι σου εύχομαι να έχεις μια υπέροχη νύχτα!

ΥΓ. Σκεφτόμουν κάτι, η Μελανία από το απόγευμα φωνάζει ότι ο Ντάννυ είναι μαφιόζος. Δε θα αργήσει να γίνει η σκέψη από κάποιον ότι η Μελανία ρώτησε με κάρτα. Αλλά οι μαφιόζοι γνωρίζονται μεταξύ τους. Και γνωρίζουν επίσης πως ο ΑΜ αναγνωρίζεται σαν μαφιόζος. Άρα ποιες οι πιθανότητες οι σατανικές ιδιοφυίες να καταλάβουν έτσι τον Ιορδάνη; Κακή κίνηση απ τη Μελανία, που καίει τον ΑΜ, που δε σκέφτηκε καν ότι ο Ντάννυ μπορεί να είναι ο ΑΜ. Χοακίν και Κιτ σας περιμένω τώρα...

Chapter 10
25/06/2013​
Αγαπητό μου ημερολόγιο,
Σήμερα λόγω των τελευταίων ξαφνικών προσωπικών μου ζητημάτων, θα είμαι πολύ σύντομος:
Η Μαφία μαθαίνει ξανά ότι η δολοφονία απέτυχε. Τρολλάρωντας τους στέλνω μια εικόνα που γράφει «Όταν όλα τα άλλα αποτύχουν θέσε z=x+yi» κι αργότερα πληροφορούμαι από τον Ακριβό και τον Μάκη πως προσπαθούν να βρουν το νόημα πίσω απ αυτήν την εικόνα και φράση. Fail… Στην συνέχεια έχουμε ψηφοφορία, ψηφοφορία όπου η Χαρά μας αποχωρεί χωρίς μάχη. Έχει επιπλέον ψήφο κι ακύρωση αλλά το θεωρεί άσκοπο να τις παίξει; Γουάτ δε φακ; Αλλά, δυστυχώς για όλους μας, όχι για πολύ. Έρχεται η Γκειτ και παίζει Νεκροφάνεια. Στη Χαρά. Γουάτ δε φακ βόλιουμ 2; Δηλαδή υπάρχουν παίχτες που έχουν φύγει με δολοφονία, παίχτες όπως ο Νάουσα που με 1 ποστ στην Ηχώ έδειξαν ότι άρχισαν να καταλαβαίνουν τι γίνεται, υπάρχει κι ο πληροφοριοδότης και η άλλη η τρελή μου επαναφέρει τη Χαρά; Τη Χαρά που έφυγε σχεδόν παμψηφεί με την ταμπέλα του Μαφιόζου; Τη Χαρά που την κατηγορούσε μια βδομάδα ο Ντέτεκτιβ; Ε, μετά έχει άδικο ο Γιάννης που ωρύεται σε διπλανό παράθυρο; Αλλά τι να πεις; Η ασχετοσύνη στο μεγαλείο της...
Και φθάνουμε και στα της νύχτας. Επόμενο θύμα; Η πόρνη. Ο Μάκης βαρέθηκε να τη γαμάει, πήγε άλλωστε 2 φορές μαζί της και πλέον αποφάσισε να τη σκοτώσουν. Ο μόνος τρόπος για να σωθεί πλέον ο Πέτρος είναι να πουλήσει το κορμί του, και το εξαιρετικά μεγάλο πέος του, στον Ακριβό. Παράλληλα ο Άκης αποφασίσει να προστατέψει τον Ακριβό, μια ακόμη ασυλία για τους μαφιόζους. Κι αναμένουμε τώρα την ασυλία της αυτοκράτειρας και να δούμε εάν και πότε θα σκοτώσει η Έλενα.
Όσο για αύριο; Φαίνεται να την πληρώνει η Χαρά και να κερδίζει παράταση ο Ντάννυ. Όπως αναμενόταν ο ΑΜ αποκαλύφθηκε. Μου στέλνει σήμερα ο Μάκης στο σκάιπ και μου λέει πως είναι 100% σίγουρος ότι ο Ντάννυ είναι ο ΑΜ και μου εξηγεί γιατί. Μελανία τον έκαψες. Well done. Αύριο Φαίρυ, μεθαύριο Ντάννυ, δολοφονίες και πλησιάζουμε στο τέλος. Χαιρετώ!

Chapter 11
26/06/2013​
Αγαπητό μου ημερολόγιο,
Μια ακόμη δύσκολη ημέρα οδεύει προς το τέλος της. Σήμερα έλειπα αρκετές ώρες κι άφησα την ταλαιπωρημένη γραμματέα μου να φυλάει τους παίχτες του Παλέρμο. Η μέρα τσούλησε καλά για τη Μαφία, σχετικά εύκολα αλλά η νύχτα θα είναι μεγάλη.
Αρχικά ο Πέτρος δολοφονήθηκε. Η πόρνη του Παλέρμο βρέθηκε νεκρή και πλέον δεν υπάρχει κανείς να καθυστερεί τη ΣΕ τα βράδια (όχι ότι υπάρχουν ερωτήσεις...). Παράλληλα έχουμε μια μεγάλη κόντρα Μελανίας και Ιορδάνη. Μια κόντρα η οποία φτάνει στα όρια. Η Μελανία σχεδόν έχει πει ότι έπαιξε κάρτα κι ο Ιορδάνης σχεδόν έχει πει ότι είναι ο ΑΜ. Η Μαφία διαμαρτύρεται αλλά η Σύλβια το πήρε πάνω της. Τελευταία προειδοποίηση, στο επόμενο λάθος καίγονται. Αποτέλεσμα της κόντρας αυτής είναι η Μελανία να πειστεί ότι ο Ιορδανάκος είναι ο ΑΜ και να στραφεί εναντίον του Ακριβού. Επιτέλους της έκοψε... Ωστόσο ο Νο1 στόχος είναι η φαίρυ, η οποία για 2η σερί μέρα αποχωρεί αμαχητί και μας λέει ξανά τα τελευταία της λόγια. Ο Μάκης προσπαθεί να καλυφθεί, η γκειτ φαίνεται ένοχη και η νύχτα πέφτει στο Παλέρμο...
Όπως ήξερα ώρες νωρίτερα το σημερινό θύμα είναι η aegloswen. Η Μάγισσα του Παλέρμο πρόκυται να δολοφονηθεί. Βρίσκω λοιπόν το κουράγιο να συντάξω το τελευταίο της μήνυμα, μήνυμα που την πληροφορεί ότι αύριο το μεσημέρι θα βρεθεί νεκρή. Δε μπορεί να σώσει τον εαυτό της, ξόδεψε την ιδιότητά της αυτή από τον 2ο κιολας γύρο για να σώσει τη φαίρυ. Ωστόσο μπορεί ακόμη να δολοφονήσει. Η έλενα σε όλο το παιχνίδι κρατούσε χαμηλό προφίλ, ήταν όμως μπερδεμένη και δε ρίσκαρε να δολοφονήσει. Κι έρχεται τώρα στο προσκήνιο το πόσο σοφά έπαιξε... Γνωρίζει είτε μέσω Ονείρου είτε μέσω αποτυχημένων δολοφονιών ότι οι μισοί παίχτες είναι αθώοι. Οπότε είναι ανάμεσα σε πολύ λίγα άτομα για να σκοτώσει και τα περισσότερα απ αυτά είναι μαφιόζοι. Επιπλέον, διαθέτει μια κάρτα άμεσης προφυλάκισης που ενδέχεται να χρησιμοποιήσει μέχρι το μεσημέρι μιας και θα βρεθεί νεκρή. Και για αυτό λοιπόν θεωρώ τη σημερινή νύχτα ως την πιο σημαντική στο τωρινό παιχνίδι. Η Έλενα κρατάει τη μοίρα και των δύο ομάδων στα χέρια της. Τι θα αποφασίσει; Μπορεί να κάψει 2 αθώους πολίτες και παράλληλα με τη δολοφονία της μέχρι το μεσημέρι το Team Πολίτες να μετράει -3. Μπορεί απ την άλλη όμως να πετύχει διάνα και να κάψει 2 μαφιόζους. Κι έτσι να δώσει τεράστιο πλεονέκτημα στην ομάδα των πολιτών που θα οδεύει προς την νίκη. Και γνωρίζω πως η Έλενα είναι μια πολύ έμπειρη και ικανή παίχτρια και πολύ φοβάμαι ότι θα αξιοποιήσει στο μέγιστο το ρόλο και την κάρτα της και θα καταφέρει να γυρίσει το παιχνίδι υπέρ των πολιτών. Η ώρα είναι 22:30 κι εγώ, με περισσότερη αγωνία απ ποτέ σε αυτό το παιχνίδι, αναμένω να δω πως θα κινηθεί η Έλενα και τι θα πράξει τις τελευταίες της αυτές 14 ώρες στην πόλη του Παλέρμο.
Και για το τέλος κρατάω το ανέκδοτο της ημέρας: Ο Άκης δίνει ξανά ασυλία στον τσαφ. Γουστάρω να δω αύριο τον τσαφ mvp και μετά να ανακοινώσω τον μηδενισμό του δικηγόρου. Θέλω πολύ να το ζήσω αυτό και να δω μετά αντιδράσεις από Μαφία κι Ιορδάνη.
Οψόμεθα...

ΥΓ1. Ένα ευχαριστώ στον φίλο μου τον Ιορδάνη για το support. Ξέρει αυτός...

Chapter 12
27/06/2013​
Αγαπητό μου ημερολόγιο,
Αυτό είναι ένα από τα τελευταία μηνύματα που λαμβάνεις απ μένα. Οι εξελίξεις στην πόλη του Παλέρμο τρέχουν και είναι πλέον θέμα ωρών να ανακοινωθεί η νίκη των Μαφιόζων.
Σήμερα ήμουν απ τις 10:00 το πρωί στο θέμα και παρακολουθούσα τους πολίτες. Η Έλενα χθες είχε αποφασίσει να σκοτώσει τον τσαφ. Και ήθελε, 1 λεπτό πριν την ανακοίνωση της δολοφονίας να παίξει άμεση προφυλάκιση στην Άννα. Μια κίνηση που θα έδινε προβάδισμα νίκης στους πολίτες. Ωστόσο, η Έλενα σήμερα το πρωί ήταν στη σχολή της και δε μπόρεσε να μπει εγκαίρως για να παίξει την κάρτα της. Και συνεπώς η μόνη απώλεια για τη Μαφία ήταν ο Ακριβός. Η Σύλβια την βρίζει πολύ. Λέει πως έπρεπε να παίξει την κάρτα της το βράδυ, αφού ήξερε πως ίσως δεν προλάβει το πρωί. Της λέω ότι ο Ακριβός θα ακύρωνε την προφυλάκιση σε δευτερόλεπτα. Το θεωρεί απίθανο! Τι να πω; Αν πετύχαινε όμως η σκέψη της Έλενας κι έκλεινε μέσα Κιτ κι Τσαφ τότε δικαίως νομίζω θα έπαιρνε το βραβείο του καλύτερου πολίτη. Θα ήταν μόνη της και θα είχε ξεσκίσει τη Μαφία ενώ όλοι οι υπόλοιποι κοιμόντουσαν...
Το απόγευμα εξελίσσεται μια ωραία μάχη. Η Μελανία μετά τη δολοφονία του τσαφ ψηφίζει Χοακίν, με μόνο επιχείρημα ότι πάντα είναι μαφιόζος. Τα πρόβατα της την ακολουθούν κι ο Μάκης βρίσκεται κοντά στο να αποχωρήσει. Δίπλα του βρίσκεται η Γκέιτ. Ισοψηφούν. 30’ πριν το τέλος η Άννα αλλάζει ψήφο και ρίχνει κι αυτή Γκέιτ. Είναι 5-4 και κανείς δεν κάνει τίποτε! Δεν παίζετε ούτε μία κάρτα! Οι πολίτες ζουν σε άλλον κόσμο. Ο Ντάννυ, πιστεύει ακόμη πως μπορεί να κερδίσει μόνος του και κρατάει τις κάρτες του για τον εαυτό του. Χωρίς να κουραστούν και χωρίς να παίξουν κάρτες οι μαφιόζοι κερδίζουν, ο Μάκης μένει και η Γκέιτ αποχωρεί. Και πλέον ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για το μεγαλειώδες τους φινάλε.
Οι Μαφιόζοι δεν θέλουν το παιχνίδι να πάει Δευτέρα. Μια λάθος Ηχώ, μια λάθος Νεκροφάνεια ή Προφυλάκιση μπορεί να τους καταστρέψει. Και γι αυτό θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσουν αύριο. Το σχέδιο το σκέφθηκε ο Μάκης κι έχει ως εξής: Περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα η Ριρίκα παίζει άμεση προφυλάκιση στον Ντάννυ. Όποιος θέλει να την ακυρώσει μπορεί μέχρι τις 08:00. Διάστημα όμως στο οποίο όλοι κοιμούνται και κανείς δε διαβάζει το θέμα. Μετά έρχεται ο Μάκης και επαναφέρει με νεκροφάνεια τον Ακριβό. Θα έχουμε έτσι 5 μαφιόζους και 5 πολίτες. 10’ πριν την ανακοίνωση της δολοφονίας, η Κιτ παίζει τυμβωρυχία στην φαίρυ, έτσι γιατί την έχουμε άχτι. Στις 13:00 δολοφονείται η Μελανία. Με εμφατικό τρόπο οι μαφιόζοι σκοτώνουν τη μισητή τους αντίπαλο. Και τότε θα γίνει το πλήθος5-4 υπέρ των μαφιόζων κι αυτοι θα κερδίσουν. Εναλλακτικά, αν παιχθεί ακύρωση της προφυλάκισης τότε η Μαφία θα βγάλει όλες τις κάρτες που έχει και θα φορτώσει έναν παίχτη για αποχώρηση με ψηφοφορία. Εξαιρετικό σχέδιο. Η Μελανία προστατεύει τη Ριρίκα, ο Άκης τον Χόακιν κι άρα η μόνη που μπορεί να σταματήσει, σε πρώτη φάση, το σχέδιο αυτό είναι η Μάρω που έχει την ακύρωση της προφυλάκισης. Θα είναι όμως ον στις 3 με 8; Και θα παίξει την κάρτα της;
Και κάπως έτσι αναμένεται να τελειώσει το Παλέρμο. Ήδη με τη Σύλβια ετοιμάζουμε τις ανακοινώσεις γι αύριο. Η Σύλβια ετοιμάζει το τελικό βίντεο κι εγώ ενημερώνω τον τσαφ να δώσει υπογλώσσια στην Άννα και να της εξηγήσει πως εγώ δε φταίω σε τίποτε για την πιστή αντιγραφή της δικής της ιδέας. Αρχίζουμε να σκεφτόμαστε και για βραβεία. Εγώ θέλω να δώσω του καλύτερου παίχτη στον Μάκη. Η Σύλβια μου απαντάει «σιγά τι έκανε» και θέλει να το δώσει σε πολίτη. Έλεος Σύλβια, έλεος, έλεος!!! Δεν είσαι αντικειμενική! Η ομάδα των πολίτων έπαιξε τραγικά. Η μόνη που διεσώθη ήταν η Έλενα και θα έπαιρνε αυτή το βραβείο αν είχε παίξει σήμερα την κάρτα της στην Κιτ. Τα περισσότερα σχέδια της μαφίας ήταν ιδέες του Μάκη. Και το πιο σοβαρό επιχείρημα κατά του Μάκη υπήρξε το «Ήταν μαφιόζος σε όσα παλέρμο έχει παίξει». Δηλαδή αν δεν έκανε τίποτε ο Μάκης, πες μου ποιος άχρηστος πολίτης σου έκανε! Έλεος. Εσύ δεν το ξέρεις, αλλά αν κάνεις τέτοιο λάθος στα βραβεία, ΣΕ δεν ξανακάνω μαζί σου.
Καληνύχτα!

Chapter 13
28/06/2013​
Αγαπημένο μου ημερολόγιο,
Είναι η τελευταία φορά που σου γράφω. Πλέον το παιχνίδι τελείωσε κι εγώ δεν χρειάζομαι κάποιον να με ακούει για να μην καταντήσω τρελός. Το σχέδιο του Μάκη που σου εξήγησα χθες εφαρμόστηκε με απόλυτη επιτυχία και η Μαφία, τρολάροντας τον κόσμο την τελευταία ώρα, ανακυρήχθηκε η μεγάλη νικήτρια του παιχνιδιού. Και απ εδώ και στο εξής και για τους επόμενους μήνες το κακό θα κυριαρχεί στην πόλη του Παλέρμο και οι ζωές όλων θα βρίσκονται σε κίνδυνο. Η Ριρίκα είναι αυτή που ελέγχει τις εξελίξεις στην πόλη!
Τώρα, δε μπορώ να αποφασίσω τι οδήγησε τη Μαφία σε μια τόση άνετη επικράτηση. Δε μπορώ να αποφασίσω αν η Μαφία έπαιξε τόσο εξαιρετικά ή απλά αν οι πολίτες ήταν τόσο άχρηστοι. Ίσως βέβαια να συνέβησαν και τα δύο και να καταλήξαμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Η στρατιγική πάντως των κακών ήταν τέλεια. Η καλυψή τους πολύ καλή. Τα επιχειρήματά τους ισχυρά. Μάκης και Κιτ συντόνιζαν κι ο Ακριβός εκτελούσε υπέροχα. Πραγματικά πολύ καλό παιχνίδι! Ήταν μια από τις καλύτερες Μαφίες σε Παλέρμο και είμαι σίγουρος πως το Palermo #40 θα αποτελέσει ένα εγχείριδιο για τις επόμενες Μαφίες! Και τα πολιτάκια της Σύλβιας όμως ήταν απαίσια. Δεν καταλάβαιναν τίποτε. Χάσανε το μέντιουμ στην τύχη την πρώτη μέρα, ο Φρικ έπαιξε χάλια, είχαν πολλές απουσίες, χάσανε πληροφοριοδότη την πρώτη μέρα και τον Νάουσα σχετικά νωρίς, αλλά αυτά δεν αποτελούν δικαιολογίες! Σοτέρ κι Άκης κάνατε ένα τρομέρο παιχνίδι! Ένα τρομερό παιχνίδι για τους Μαφιόζους. Δεν ήθελαν να σας σκοτώσουν με τόση βοήθεια που προσφέρατε. Νουαζέτα ήσουν λίγος εκτός τόπου και χρόνου, όπως κι αρκετά μικρά. Διεσώθη λίγο η Φαίρυ, αν και μας έσπαγε τα νεύρα. Και φυσικά να αναγνωρίσω το καλό παιχνίδι της Έλενας και της Μελανίας, που όμως δεν ήταν αρκετό. Και τέλος, ο ΑΜ. Ιορδάνη ήσουν ένας από τους χειρότερους! Κοιτούσες μόνο την πάρτυ σου, ήθελες να νικήσεις εσύ και εξαιτίας αυτού κι έχασες και βοήθησες και τους πολίτες να χάσουν.
Μπορώ να πω επίσης, πως αυτές τις 3 βδομάδες του παιχνιδιού πέρασα υπέροχα! Αρχικά ήταν λίγο αγχώδες, έτρεχα πολύ για να στηθεί σωστά το παιχνίδι αλλά αφού αρχίσαμε ήταν όλα πολύ πολύ ωραία. Ήτανε γαμάτα να διαβάζω τα πιμι των παιχτών (θα σου τα στείλω αργότερα), όπως πολύ γαμάτες ήταν και οι συνομιλίες με την Μαφία. Είτε με την γλυκιά Άννουλα, είτε με τη μαφιοζάρα μου, τον Μάκη φυσικά, είτε με τον καλύτερο εκπρόσωπο τύπου ever! Ακριβέ, όλες μας οι συνομιλίες ήταν από τα highlight της εμπειρίας σαν ΣΕ. Φυσικά απ το πάρτυ δεν εξαιρώ και τη γραμματέα μου, με την οποία μιλούσαμε ώρες κι ώρες και σπάγαμε πλάκα με τις μαλακίες που έκαναν οι πολίτες! Ωστόσο, απογοητεύτηκα από το παιχνίδι. Περίμενα κάτι πιο έντονο και δεν το είδα. Δεν είχαμε ούτε μια δυνατή ψηφοφορία, με αλλαγές ψήφων, κάρτες κτλ. Τα σεντόνια ήταν πολύ λίγα, δεδομένου ότι ήμασταν 30 παίχτες. Πολλοί ξενέρωσαν και βαρέθηκαν, είτε διότι το παιχνίδι κράτησε πολύ, είτε λόγω ρόλου, είτε γιατί ήταν ανίκανοι να ανταπροκριθούν στη δυσκολία του. Ήθελα περισσότερο suspense, αλλά τι να κάνουμε;
Κι επειδή άρχισα να ξεφεύγω, θα βάλω μια τελεία εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω κάποια άτομα. Θέλω πρώτα να ευχαριστήσω τους εξωτερικούς συνεργάτες της ΣΕ που μας βοηθούσαν όταν χρειαζόταν και ειδικά την Guest 278211 που σχεδόν κάθε μέρα μας κλείδωνε και μας ξεκλείδωνε όταν χρειαζόταν. Θέλω να ευχαριστήσω τη Σύλβια που με ανέχτηκε και βοήθησε πολύ στο να γίνει ωραίο παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς που παίξατε, που μας τιμήσατε με τον χρόνο σας. Και θέλω να ευχαριστήσω κι εσένα, που με άκουσες και διάβασες όλα αυτά που έγραφα. Ελπίζω όλοι να περάσανε καλά. Εγώ έκανα ο,τι ήταν δυνατόν κι ο,τι περνούσε απ το χέρι μου έτσι ώστε να γίνει ένα πολύ πολύ καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθούνε όλοι. Κι ελπίζω να το πέτυχα.
Τώρα θα σε αφήσω για τελευταία φορά. Είμαι σίγουρος πως στο μέλλον κάποια στιγμή θα τα ξαναπούμε. Σε ένα επόμενο Παλέρμο... Προς το παρόν, σου εύχομαι ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Angelique.

Διακεκριμένο μέλος

Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,200 μηνύματα.
Πάρα πολύ ωραία και τα δύο ημερολόγια,πραγματικά παιδιά! :hug: Είστε εξαιρετικοί!

Ανυπομονώ και εγώ για τα βραβεία,πιστεύω πως θα έχουν πάρα πολύ γέλιο! ^^

Δυστυχώς η κίνηση που ήταν να κάνω και ίσως έσωζε την κατάσταση,δεν ήταν μάλλον γραφτό να γίνει.

Τα παιδιά εκτός από το ότι έπαιξαν εξαιρετικά,είχαν και την θεά τύχη μαζί τους ως ένα σημείο θα έλεγα! ^^
Όλα χρειάζονται!

Μου αρέσει που είστε ειλικρινείς και τα γράφετε έτσι όπως είναι!
Στεναχωρέθηκα πολύ στο σημείο που έλεγε ο Δημήτρης για τις απουσίες... το ομολογώ,
ελπίζω να ρυθμιστεί η κατάσταση.

Περιμένω και πόστ της Άννας που μας υποσχέθηκε. ^^
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.
Αχ τι να πει κανείς μετά από τόσο όμορφα ημερολόγια... Αρχικά σας ευχαριστούμε θερμά για το χρόνο που διαθέσατε. :redface:

Με έχετε καλύψει ήδη ως προς ζητήματα που αφορούν απουσίες και άλλα τέτοια πρακτικά θέματα. Να πω μόνο ότι ήταν από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες μου στο Παλέρμο να ανήκω στη μαφία μαζί με τόσες, μυστήριες προσωπικότητες. Θα προσπαθήσω να τους σκιαγραφήσω λιγάκι γιατί έχουν ενδιαφέρον!

Mafia's Profiles
Joaquin
Ξεκίνησα από το αστέρι μας και τον πιο αγαπημένο μου μαφιόζο! Τρελή μαφία, απίστευτα πονηρό μυαλό και πολύ μεθοδικός παρόλο που νομίζεις ότι γενικώς μόνο τρολλάρει. Αγχωνόταν ενίοτε και κατά τις συνεννοήσεις μας μια έλεγε ναι, μια όχι, μια δεν ξέρω. Δεν το περίμενα πως θα το είχε πάρει σοβαρά! :P
tsarachaf
Ήμαστε και οι δυο πολύ τυχεροί που ανήκαμε στην ίδια ομάδα γιατί η πολλή οικειότητα θα πρόδιδε σίγουρα εκείνον που ανήκε στους κακούς. Επίσης πολύ μεθοδικός ακολουθώντας τα χνάρια του Ιωακείμ και βαδίζοντας παράλληλα σε ένα δικό του δρόμο τον οποίο διέσχιζε ήρεμα και παραπλανούσε πολύ κόσμο.
Alma
Δε φαντάζεστε τι έλεγε. Μάλλον, όσοι τη γνωρίζετε, μπορεί και να φαντάζεστε. Αίμα, πολύ αίμα και να βάλετε και ανατριχιαστικές περιγραφές στα μηνύματα και θέλω να φάω παγωτό καρπούζι και να σκοτώσετε εμένα που είμαι κοντή και θα με καταλάβουν σας λέω!! και πότε να παίξω τυμβωρυχία; ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ, αλλά το καημενούλι συμμετείχε πολύ στις εσωτερικές μας συζητήσεις και μια μέρα έγραψε και το μήνυμα της δολοφονίας. :redface:
mintin
ΜΟΡΦΗ! Τίποτε άλλο. Αν η Άλμα ήταν εκτός τόπου και χρόνου, ο mint ταξίδευε σε παράλληλο σύμπαν όπου ροζ ελεφαντάκια έβοσκαν στα σύννεφα. Μας διασκέδαζε πάντως.
blue_butterfly
Το άγχος μου το μεγάλο. Χαλάλι σου τα τηλέφωνα και τα sms, εσύ να είσαι καλά. Μας βοήθησες και στο τέλος, επομένως τζιτζί!
carpe_nochtem
Ελπίζω να είσαι καλά κι απλώς να κρέμασες το παιχνίδι και να μη σου συνέβη κάτι εν πρώτοις. Αν όντως έγινε έτσι, στη θέση σου δε θα δήλωνα ξανά εφόσον βαριέμαι μονίμως να παίζω. Το θυμάμαι και σε άλλα παιχνίδια το ίδιο σκηνικό.
Πέρα από αυτό, γέλασα πολύ με το θέμα Φρικ - τζέι τζέι καθώς και με το πόσο εύκολα παρασύρθηκε ο καημενούλης ο τζιτζίκος στην παγίδα που στήθηκε. Ήλπιζα τόσο πολύ σε αυτόν γιατί ήξερα πως ήταν ικανός να ανακαλύψει ένα τέτοιο hint το οποίο όμως ήταν προσχεδιασμένο. Αυτό που δεν είχαμε υπολογίσει, ήταν η επίθεση στον Κωνσταντίνο γι' αυτό και μετά λόγω τύψεων επέμενα στον Ιωακείμ πως θέλω να τον κρατήσω μέσα. :redface:

Συμφωνώ με το Δημήτρη επίσης πως πέρα από το δικό μας καλό παιχνίδι, βοήθησαν πολύ οι πολίτες στη νίκη μας καθώς έκαναν ένα πολύ κακό παιχνίδι. Με δεδομένο ότι χάσαμε και πόσες ευκαιρίες για δολοφονία, μας είχατε άνετα βρε παιδιά, αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο χρειάζεται να καταλήγουμε σε συμπεράσματα με λογικό τρόπο και όχι να «πιστεύουμε» ή να είμαστε σίγουροι για πράγματα που δεν μπορούμε να στηρίξουμε με επιχειρήματα. Μην παρασύρεστε από το γεγονός ότι ΕΣΕΙΣ ξέρετε τι είστε, δεν αρκεί αυτό για να πείσετε και τους άλλους.

Αν θυμηθώ και κάτι άλλο, θα ξαναγράψω, αλλά νομίζω πως ως εδώ τα κάλυψα λίγο πολύ όλα όσα ήθελα να πω. Πολλά έγραψα πάλι και δεν το είχα σκοπό να είμαι ειλικρινής. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει απο Αυστραλία. Έχει γράψει 7,789 μηνύματα.
Αρχική Δημοσίευση από PieMaker
Sorry ρε ψυχούλα, τους έστρεψα όλους εναντίον σου χωρίς να το θέλω ...
Αλλά κι εσυ δε με βοηθησες καθόλου. Αυτό το κακό να άρπαζεσαι από τα λόγια των άλλων και να με κατηγορεις με κάθε ευκαιρία με είχε φτάσει στα όρια μου και πίστευα πως ήσουν μαφιόζακι. Η τραγική ειρωνία ειναι πως τη μέρα που έφευγα θα ρωτούσα για σένα...
Τουλάχιστον τώρα καταλαβαίνεις πως ένιωθα κι αυτός ειναι ο μόνος λόγος για τον οποίο χαιρομαι...
Εγώ δίνω ρέστα. :pfff:
Αρχική Δημοσίευση από _fairygirl_
Τώρα να τη βράσω τη συγγνώμη ρε.Που κάθε φορά που βλέπω ποστ από τον Ακριβό μου΄ρχεται να πάρω το ποντίκι και να του το πετάξω. Ειλικρινά. Και καλά ο αυτοκράτορας να σώσει τον Ντετέκτιβ τις τρολοκινήσεις που έκανε στους άλλους γύρους δεν τις καταλαβαίνω. Χθες δε όταν μου είπαν ότι αποχωρείς δεν ξες τι βρίσιμο ήθελα να γράψω ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Τελικά σκέφτηκα να το αφήσω ως έχει και να φύγω αξιοπρεπώς και εκπλήσσοντάς τους.
Έτσι κι'αλλιώς το Σάββατο ανεβαίνω Αθήνα και τη Δευτέρα φεύγω για Γαλλία επομένως κάποια στιγμή θα έφευγα γιατί έπρεπε.Απλώς θέλω να φύγω όπως το θέλω εγώ. Εξάλλου και να θέλουν δεν μπορούν με καμία πίστη να δολοφονήσουν.
Σε΄σενα θα το ομολογήσω διότι έχεις βγει έχω ακύρωση δολοφονίας. Επίσης,αμα σου δίνουν ρόλο απλού πολίτη τι θες να κάνω;Θα παραιτιόμουν και θα ζητούσα να αποκαλυφθεί ο ρόλος μου προκειμένου να αθωωθώ και να βγάλουν τον σκασμό και να πάψουν να λένε για τον ντετέκτιβ
Επίσης,την μπαίνω και θα την μπαίνω στους πάντες.
Βρε άι να χαθείς γαϊδούρι,:pfff:
Aρχική Δημοσίευση από PieMaker
Αχου, αυτο που θες να κανεις εσυ στον Ακριβο ηθελα να κανω κι εγω σε σενα οσο ημουν ακομη στο παιχνιδι... Συγκινηθηκα τωρα!! Τι να πω,υπομονη...

Α, κι εγω ειχα την ιδια καρτα και ειδες ποσο μου χρησιμευσε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
Δημήτρη.. δε με έχεις σε εκτίμηση; :ropalo:
Θα τα πούμε..

Άννα απαιτώ να δημοσιευτεί το καλλιτεχνικό μου μήνυμα.. :pfff:
Και όχι, δεν ήθελα μόνο αυτά: ήθελα και πίτσα και μακαρονάδα και να κόψει ο Μάκης τα λουλούδια μη του τα χώσω εκεί που ξέρει. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει απο Αυστραλία. Έχει γράψει 7,789 μηνύματα.
Ναι ναι Άννα.
Όχι τίποτε άλλο να ξέρω σε τι σημείο είναι Ντεξτερού η από πάνω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.
Ναι ναι Άννα.
Όχι τίποτε άλλο να ξέρω σε τι σημείο είναι Ντεξτερού η από πάνω.

Μόνο λόγια είναι, αγάπη μου. Όταν τη βάλαμε να σκοτώσει μόνο τα κλάματα δεν έβαλε. :ermm: Να τον βράσω τον Ντέξτερ, καθόλου δεν παραδειγματίστηκε!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Αλμα αληθευει;;;; και μετα μου στελνεις εμενα φωτο με αιματα :pfff:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει απο Αυστραλία. Έχει γράψει 7,789 μηνύματα.
Μόνο λόγια είναι, αγάπη μου. Όταν τη βάλαμε να σκοτώσει μόνο τα κλάματα δεν έβαλε. :ermm: Να τον βράσω τον Ντέξτερ, καθόλου δεν παραδειγματίστηκε!
Εμένα στο fb με είχε στις απειλές.Το σίχαμα.
Ξες τι πρήξιμο για τον Ντέξτερ έχω φάει εγώ μεσημεριάτικο (να θέλω να διαβάσω Χημεία και να μην μπορώ) και να φταίει αυτή.
Επίσης με τη Ρένια όσο και να με βρίζει με αγαπάει.:look:
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΛΕΓΩ.:mastigio
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
Αλμα αληθευει;;;; και μετα μου στελνεις εμενα φωτο με αιματα :pfff:

Τουλάχιστον δεν τα συχαίνομαι:-*

Μόνο λόγια είναι, αγάπη μου. Όταν τη βάλαμε να σκοτώσει μόνο τα κλάματα δεν έβαλε. :ermm: Να τον βράσω τον Ντέξτερ, καθόλου δεν παραδειγματίστηκε!

Εγώ; Εγώ; Όχι.:P
Απλά δεν είμαι τόσο..σκοτεινή :P

Ναι ναι Άννα.
Όχι τίποτε άλλο να ξέρω σε τι σημείο είναι Ντεξτερού η από πάνω.

6x03
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
ασε μας Αλμακι μου :pfff:
μου ελεγες οτι θα με διαμελησεις κλπ αν κανω την κινηση που σου ελεγα στο φβ και τωρα μαθαινω οτι εισαι πονοψυχη; :'( μου μοιαζεις τελικα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.
Καλέ ναι σας λέω. Όχι μόνο dark passenger δεν έχει μέσα της, αλλά κοντέψαμε να πιστέψουμε πως είναι παντελώς ακατοίκητη από passengers γενικότερα όταν πήγε και φανέρωσε ένα πιθανό σχέδιο που είχαμε να σκοτώσουμε το Βασίλη πριν φύγει από απουσίες για να σας μπερδέψουμε περισσότερο. :P

Το μήνυμα θα το δείτε επιμελημένο από την υποφαινόμενη μετά τα βραβεία που η ΣΕ θα δημοσιεύσει τα πιμίζ των δολοφονιών που δεν έγιναν. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
Πονόψυχη είμαι, αλλά αν με τσαντίσεις θα σε διαμελίσω χωρίς συζήτηση:P
Ιδέα δεν έχεις απο Τρελή Διδυμάρα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Θα το δουμε αυτο :P Βοδι του ελεους :inlove:
Αννα: Περιμενω με ανυπομονησία....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
Καλέ ναι σας λέω. Όχι μόνο dark passenger δεν έχει μέσα της, αλλά κοντέψαμε να πιστέψουμε πως είναι παντελώς ακατοίκητη από passengers γενικότερα όταν πήγε και φανέρωσε ένα πιθανό σχέδιο που είχαμε να σκοτώσουμε το Βασίλη πριν φύγει από απουσίες για να σας μπερδέψουμε περισσότερο. :P

Το μήνυμα θα το δείτε επιμελημένο από την υποφαινόμενη μετά τα βραβεία που η ΣΕ θα δημοσιεύσει τα πιμίζ των δολοφονιών που δεν έγιναν. :P

Τσάντισε με και θα γίνει πιο Νταρκ απο του Ντέξτερ:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει απο Αυστραλία. Έχει γράψει 7,789 μηνύματα.
Καλέ ναι σας λέω. Όχι μόνο dark passenger δεν έχει μέσα της, αλλά κοντέψαμε να πιστέψουμε πως είναι παντελώς ακατοίκητη από passengers γενικότερα όταν πήγε και φανέρωσε ένα πιθανό σχέδιο που είχαμε να σκοτώσουμε το Βασίλη πριν φύγει από απουσίες για να σας μπερδέψουμε περισσότερο. :P
Το μήνυμα θα το δείτε επιμελημένο από την υποφαινόμενη μετά τα βραβεία που η ΣΕ θα δημοσιεύσει τα πιμίζ των δολοφονιών που δεν έγιναν. :P
Νταρκ Πάσιντζερ είναι το τουμπουλουρού της.
Πονόψυχη είμαι, αλλά αν με τσαντίσεις θα σε διαμελίσω χωρίς συζήτηση:P
Ιδέα δεν έχεις απο Τρελή Διδυμάρα.
έχω εγώ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
Darkly Dreaming είναι, βλήμα. :hug:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Drama Prinzessin

Περιβόητο μέλος

Η Drama Prinzessin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,089 μηνύματα.
...κι έτσι καταλήξαμε το απόγευμα με την Κλεοπάτρα στη χώρα των Φαντασμάτων. Πήγε να γνωρίσει από κοντά τα πνεύματα με τα οποία συνομιλούσε τόσα χρόνια.
Τι θέλεις να πεις Δημήτρη; :( Ότι είμαι παρανοϊκή;

Εγώ πάντως ακόμη είμαι θυμωμένη που πέσατε όλοι να με φάτε από την ΠΡΩΤΗ κιόλας μέρα! :pfff:
Ψιλοέπρηξα και την ΣΕούλα και τους γινόμουν βάρος για τις στενοχώριες μου.:redface:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top