Palermo #40 - Movies vs Series Characters

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει απο Αυστραλία. Έχει γράψει 7,789 μηνύματα.
Γελαω:D!!
Το βρηκες, τσακαλακος εισαι:D!!
Ξαναγελαω με το bold:D!!
Ηρεμος ειμαι Μελανια μου:P... Και ΟΧΙ, δεν εχεις αναφερει ποτε εναν ουσιαστικο λογο για τον οποιο θεωρεις ενοχο τον Χαρη, περα απο το σκαλωμα σου. Αν εχεις να πεις κατι εναντιον του, κανε τον κοπο και ξαναγραψτο σε παρακαλω.
Οσο για την Τυμβωρυχια, μια εμεινε και πιθανοτατα ειναι στα δικα σας χερια (των μαφιοζων). Αν παιχτει εμενα να με κλασεις.
Κοίτα να δεις,ότι έχεις πάθει (και δικαιλογημένα) ένα αμόκ το΄χεις πάθει.
Οι υπόλοιποι; Πού είστε γλυκά μου μαφιοζάκια; Σας πιάσανε στον ύπνο;:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.
Δεν θα το επιτρέψω...

Θα κάνω την πλέον αποφασιστική κίνηση, και είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα με εμποδίσει :).

Σπασμωδική κίνηση ή απλώς προκαλείς κάποιον να παίξει ακύρωση όπως λες. Δεν έχει κανένα νόημα να παιχτεί τέτοια κάρτα εφόσον ο Libertus είναι πρώτος σε ψήφους ούτως ή άλλως.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Και χθες παρέδωσες τα όπλα μέχρι να παίξει ακύρωση κάρτας ο Πέτρος :whistle:
Αποφασισα να μη σας κανω τη χαρη.
Και σημερα αν ειχα καρτα ακυρωσης προφυλακισης θα την επαιζα, αλλα δυστυχως δεν ξερω σε τι χερια εχουν πεσει.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tsarachaf

Περιβόητο μέλος

Ο Allah 1/3 MEΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,366 μηνύματα.
Να μαι πάλι. Πάλι ο κακός χαμός έγινε.

Γλυκανάλατη η δολοφονία σήμερα, τίποτα ιδιαίτερο. Δεν μου αρέσει αυτό το στυλ δολοφονιών, φεύγουν άτομα που δεν ενοχλούν για να μην μας δοθούν αρκετά στοιχεία. Αλλά παίζει και να ναι καλύτερο αυτό, γιατί βλέπω ότι σκεφτόμαστε πολύ στενά και ξεκάθαρα, οπότε θα μπορούσαν να μας παρασύρουν πολύ εύκολα αν ήθελαν

Μα Τσαρα(πώς σε λένε) κάποιοι το θέμα το΄δαν τη Δευτέρα. Ούτε καν.
Επίσης,εγώ λέω ότι πάτε να κρύψετε την ουρίτσα σας μαζικώς πίσω από τον Πάι.
Εδώ να δώσω και΄γω τη δική μου ψήφο με επιφυλάξεις για το αν θα παραμείνει η ίδια μετά.

Ότι κάποιοι είδαν το θέμα την Δευτέρα, ενισχύει την δική μου άποψη ότι την Κυριακή η ομάδα των δολοφόνων ήταν πιο ασυντόνιστη και γι'αυτό ήσουν κι εσύ έτσι.
Ε, όχι και κρυβόμαστε πίσω από τον Πάι. Έλεος, έχω μερικές απόψεις και είμαι απολύτως σταθερός σε αυτές, κυρίως γιατί δεν έχει γίνει και κάτι για να μου αποδείξει ότι κάνω κάπου λάθος.

Ναι μωρέ άλλο λόγο δεν είχα να βγάζω τους συναισθηματισμούς μου στο παιχνίδι.Ειρωνεία είναι αν εσύ δεν μπορείς να την καταλάβεις τι να σου κάνω;!Αχ συγγνώμη που λέω την αλήθεια καλέ...Τι επιχείρημα να σου δώσω;Για πες μου να ξέρω,λέγε :rtfm::P:hehe:
Μιλάω αληθινά εν αντιθέσει με κάποιους που προσπαθούν και σε αυτό το γύρο να με βγάλουν με επιχειρήματα από τον πρώτο γύρο και τον δεύτερο,δηλαδή έλεος...!

Το βλέπεις ότι κάνεις ακριβώς το ίδιο έτσι; Δεν ξέρω αν εσύ το λες ειρωνεία, αλλά οι λέξεις που χρησιμοποιείς είναι όλες έντονα φορτισμένες και όπως είπα και πριν, επιχειρήματα 0.

Ξέρεις και εμένα αυτή η πρόταση μου ήταν ειρωνική και για πλάκα έτσι;:confused:

Πού να το ξέρω; Αφού ειρωνεύεσαι κατά δήλωσή σου και σε σοβαρά θέματα :P

Κατηγόρησα την ίδια αρχικά με μισόλογα όπως λέτε κάποιοι,αλλά κύριος λόγος που κάτι δεν μου κόλλαγε ήταν η συμπεριφορά της.Εγώ για τον εαυτό μου το έλεγα τώρα αν κάποιοι επέλεξαν να την ψηφίσουν είναι δικό τους θέμα και πήγαινε μίλα σε αυτούς:baby:...
Είχα υποψιαστεί ότι ίσως είχε κακό ρόλο γι'αυτό και έριξα την ιδέα στο τραπέζι του Παλέρμο.Δεν ήμουν 100% σίγουρη όμως;).

Μα κανείς δεν είπε τίποτα ουσιαστικό εναντίον της, αλλά εσένα έσπευσαν να βοηθήσουν, γι'αυτό κι επιμένω σε σένα..


Πάντως,πολύ έξυπνος ο αυτοκράτορας να δίνει ασυλία σε δολοφόνο.

Παρακάτω θα σχολιάσω αναλυτικά την κίνηση του αυτοκράτορα. Για την ώρα θα πω, πως δεν υπάρχει σχεδόν καμία περίπτωση να ρίσκαρε κάτι τέτοιο χωρίς να ξέρει κάτι.

Λοιπόν εμένα η ψήφος μου θα κινηθεί το πιθανότερο ανάμεσα στα ακόλουθα άτομα.
1. Libertus
2. tsarachaf
3. Misskit
4. aegloswen
Γιατί υπερασπίζονται ανοιχτά τον Πιε εκτός απο την Έλενα η οποία σήμερα αλλαξωπίστησε.

Ντάξει κλασσική η θεωρία. Οι μαφιόζοι είναι ζώα και έχει καρφωθεί έναν και τον υπερασπίζονται μανιασμένα, έτσι για να φάνε κι αυτοί το κεφάλι τους μετά. Έλεος μαν, έλεος.

Για τον αυτοκράτορα αναρωτιέμαι γιατί έριξε ασυλία σε πρόσωπο το οποίο είναι τόσο αμφιλεγόμενο και ίσως άμα έφευγε σήμερα και παιζόταν μετά κάποια τυμβωρυχία θα καταλαβαίναμε 2 πράγματα.
Επίσης γιατί δεν διάλεξε να σώσει ένα από τα άτομα που αποχώρησαν στους προηγούμενους γύρους όπου και ήταν πλέον πασιφανές ότι δεν ήταν δολοφόνοι. Μήπως έχει μπερδευτεί και αυτός όπως όλοι; Τι να πώ. Από την άλλη το να έπαιξε και κάρτα που λέει ο Χουακίν ίσως είναι ένα πιθανό σενάριο.

Οι προηγούμενες μέρες με την σημερινή είχαν μία μεγάλη διαφορά. Δεν ήταν τόσο προφανές, ούτε και πιθανή η αποχώρηση αυτού που αποχώρησε τελικά. Οπότε δεν είχε λόγο να κάνει κάτι τέτοιο ο αυτοκράτορας. Επιπλέον, έχοντας παίξει αυτό τον ρόλο, είναι πολύ δύσκολο να πάρεις την απόφαση να δώσεις ασυλία.

Μετά από πολύ πολύ σκέψη και περισυλλογή αποφάσισα να ψηφίσω τον Libertus επειδή μετά τον Pie μου φαίνεται ο πιο ένοχος από όλους μετά τον pie.Άλλωστε υποστηρίζονται αρκετά συχνά.Άντε ας ρίξω και μια καρτούλα

Για τέτοια ήσυχη παρουσία, η κάρτα μου φαίνεται σαν προσπάθεια να κερδίσεις συμπάθειες και δεν μου αρέσει αυτό.


Κι εσύ παρανόησες αυτά που είπα Ακριβέ :). Δεν υπάρχει επικοινωνία τελικά! Λοιπόν, ας το αφήσουμε αυτό με τις συμπάθειες, γιατί θα βγούμε οφφ. Θα σου εξηγήσω άλλη στιγμή τι εννοούσα. Όσον αφορά την δεύτερη παράγραφο, δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνήσω
.

Οκ, περιμένω να μάθω τι εννοούσες σε άλλη φάση, γιατί μάλλον μπερδευτήκαμε.

Ακόμα χειρότερα, γιατί οι υποψίες μου που θέλουν τον Χάρη ΔΑ, σημαίνουν και έμμεσες επικλήσεις του ονόματος του ;).

Είπα καλά λόγια, αλλά αυτά δεν επηρεάζουν την κρίση μου. Και δεν θεωρώ πλέον ότι δίνεις και τόσο ''σημασία'' στα λόγια του.

Δεν νομίζω πως ήταν έμμεση επίκληση, σχολίασα τις πιο δυνατές παρουσίες στο παιχνίδι ως τότε, δεν ξέρω αν το πρόσεξες, μπορώ να σου στείλω ολόκληρο το ποστ αν θες.

Παρακολουθώ τι λέει, αλλά διατηρώ και τις δικές μου απόψεις. Σε κάποια σημεία έχουμε και παρόμοια άποψη αν έχεις προσέξει. Δεν είπα ότι τον εμπιστεύομαι και θα ακούω ότι λέει, αλλά θα παρακολουθώ την επιχειρηματολογία του.

Αναφέρομαι σε αρκετά άτομα που έμμεσα δήλωσαν εμπιστοσύνη στον Χάρη. Και ανάμεσα σε αυτούς ήσουν κι εσύ. Τώρα θες να ψάξω ποστ; Είναι τόοοοσες σελίδες, αλλά αν τα θες, θα τα βρω :).

Πάμε πάλι με την εμπιστοσύνη; Στα είπα και πριν δεν θα επαναλαμβάνομαι. Επίσης δεν θυμάμαι πόσοι είπαν κάτι καλό για τον Χάρη στην αρχή, αλλά είπαν και για πολλούς άλλους, οπότε μου φαίνεται λίγο άκυρο να βασίζεσαι σε αυτό.

Το ότι καταφέρνει συνέχεια και την γλιτώνει σου φαίνεται λογικό; Σε οποιονδήποτε άλλο παίκτη, θα είχες αμφιβολίες. Να αλλάξεις την ψήφο σου για να σώσεις τον Φρικ; Ε όχι, σε τέτοιο σημείο δεν θα έφτανες. Ήξερες πόσο θα καρφωνόσουν.

Την πρώτη φορά σώθηκε μόνος του και δεν έσωσε κανείς τον τζέι ακριβώς επειδή κανείς δεν ήταν σίγουρος για κείνον. Την δεύτερη είναι κάπως αστείο ότι ένα από τα άτομα που τον κατηγορούσε σφοδρότερα απ'όλους ήταν από τα πιο καθοριστικά στο να φύγει από το παιχνίδι(Psycho) και το σχολίασα και χθες αυτό.
Και γιατί να μην το έκανα; Οποιαδήποτε στιγμή βγει ο Φρικ, αν έχει κακό ρόλο θα με στήσετε την επόμενη στιγμή στο απόσπασμα, τι θα είχα να χάσω;

Και για να μην καθυστερώ, αλλάζω την ψήφο μου σε σενα, με όλη την αγάπη μου. (Libertus, λοιπόν, και επιπλέον:


Η πρώτη μου κάρτα εξαιρετικά αφιερωμένη. 2 ψήφοι από μένα για σενα.

Κι άλλη καρτούλα, αλλά οκ αυτή ήταν και κάπως αναμενόμενη.

επειδη εχει ψηφισει μονο πολιτες και την κατηγορησε και ο johnnaousa nefeli graf απο μενα

Τι φάση εσύ μαν; Χθες το βράδυ έλεγες ο νάουσα είναι ένοχος και τώρα βασίζεις την ψήφο του σ'αυτήν που κατηγόρησε; Dafuq?

Λοιπον και τώρα οι υπόλοιπες σκέψεις μου. Οι ύποπτοι για μένα δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα. Τα χω πει πολλές φορές και από επιχειρηματολογία σήμερα δεν είχαμε τίποτα, πάλι μηδενική ουσία, οπότε δεν έχει αλλάξει κάτι στο μυαλό μου. Θα ψηφίσω αλλά λίγο πιο κάτω.

Πάμε λίγο στο θέμα του αυτοκράτορα, δεν θα προσπαθήσω να βρω ποιος είναι φανερά για ευνόητους λόγους. Οι εκδοχές είναι ακριβώς τρεις. Έχουμε και λέμε:

1. Ο αυτοκράτορας δεν ξέρει κάτι σίγουρο για τον Φρικ, αλλά είναι κάποιος από αυτούς που υποστηρίζουν την αθωότητα του. Μεγάλο ρίσκο γιατί ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος, οπότε είναι μία επικίνδυνη κίνηση και αν έχει γίνει αυτό, πρέπει να το κράξω ακόμη κι εγώ που δεν πιστεύω ότι είναι ένοχος. Δεν του δίνω πολλές πιθανότητες γιατί έχουμε δει τι γίνεται όταν ένας αυτοκράτορας δεν ψάχνει καλά την επιλογή του(τι καλός που είμαι στο να σας κάνω να μαθαίνετε από τα λάθη μου :P).

2. O αυτοκράτορας έχει παίξει κάποια κάρτα και είδε ότι ο φρικ είναι αθώος, οπότε πάει να στείλει ένα μήνυμα στους πολίτες, το οποίο δεν φαίνεται να λαμβάνουν. Το θεωρώ πιο πιθανό από το πρώτο σενάριο, γιατί το ρίσκο είναι τεράστιο, δεδομένου του πόσο μαζική ήταν η αντίδραση εναντίον του φρικ, είχε 7 ψήφους πριν ξημερώσει ακόμη.

3. Ο αυτοκράτορας είναι ο ίδιος ο φρικ. That's kinda self-explanatory, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το αναλύσω παραπάνω.

Και τώρα ώρα να ψηφίσω. Δεν είναι και τίποτα παράξενο, στα ίδια με χθες θα μείνω, έχω εξηγήσει πολλές φορές το γιατί, δεν νομίζω να πρέπει να τα πω ξανά. Αν και πάλι βλέπω ότι δεν έχει νόημα, γιατί έχουμε άμεση προφυλάκιση. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Nefeli Graf από μένα.


Υγ.
Δεν θα το επιτρέψω...

Θα κάνω την πλέον αποφασιστική κίνηση, και είμαι πολύ περίεργη να δω ποιος θα με εμποδίσει :).



Άμεση προφυλάκιση στον Libertus.

Και να τη η Μελανία. Δύο κάρτες για να πετάξεις έξω τον Χάρη; Πρέπει να τον έχεις τρελό άχτι τελικά. :P Και είναι και μπροστά στις ψήφους ακόμη, ουάου!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Σπασμωδική κίνηση ή απλώς προκαλείς κάποιον να παίξει ακύρωση όπως λες. Δεν έχει κανένα νόημα να παιχτεί τέτοια κάρτα εφόσον ο Libertus είναι πρώτος σε ψήφους ούτως ή άλλως.

Εχει. Αρκει να θυμηθουν καποιοι να παρουν τις ψηφους τους απο ακυρα ατομα και να ψηφισουν τη Νεφελη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 781029

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Και να τη η Μελανία. Δύο κάρτες για να πετάξεις έξω τον Χάρη; Πρέπει να τον έχεις τρελό άχτι τελικά. :P Και είναι και μπροστά στις ψήφους ακόμη, ουάου!!

Δεν αποκλείω να ξέρει κάτι σχετικά με το ρόλο του. Μπορεί να είναι ΑΜ ή πληροφοριοδότης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Ηρεμος ειμαι Μελανια μου:P... Και ΟΧΙ, δεν εχεις αναφερει ποτε εναν ουσιαστικο λογο για τον οποιο θεωρεις ενοχο τον Χαρη, περα απο το σκαλωμα σου. Αν εχεις να πεις κατι εναντιον του, κανε τον κοπο και ξαναγραψτο σε παρακαλω.

Οσο για την Τυμβωρυχια, μια εμεινε και πιθανοτατα ειναι στα δικα σας χερια (των μαφιοζων). Αν παιχτει εμενα να με κλασεις.

Θα στα υποδείξω μερικά τότε, αφού σου είναι τόσο δύσκολο να τα διαβάσεις:
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3837334&postcount=1229
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3836083&postcount=1025

Να απαντήσω ότι ο λόγος που έριξα την κάρτα, είναι γιατί θα έφευγε η Νεφέλη, καθώς πάρα πολλοί έχετε πειστεί για την ενοχή της -εγώ όχι ακόμα. Όλο και αυξάνονται οι ψήφοι εναντίον της.

Επόμενο ήταν να πέσετε όλοι πάνω μου :).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
Έχετε φάει όλες τις τυμβωρυχίες, για όνομα του θεού. Και δεν έχουν βοηθήσει και πουθενά:P
Λοιπόν, εγώ ψηφίζω απο τώρα για να μην το ξεχάσω, Elenamusic99 για τους εξής λόγους:

-"Ας ρίξω μια καρτούλα"

δεν σου έφτανε που έχει τόσες ψήφους, ήθελες να παίξεις και την κάρτα; Κρύβουμε κάτι;
-Μιλάει πολύ λίγο, και δεν λέει τίποτα ουσιαστικό.

-Και... που βρήκες την περισυλλογή στα 5 ποστ που έχεις κάνει;


+Κάτι τελευταίο, Μελανία, για ποιο λόγο έριξες προφυλάκιση;
Έχει ήδη αρκετές ψήφους..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Θα στα υποδείξω μερικά τότε, αφού σου είναι τόσο δύσκολο να τα διαβάσεις:
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3837334&postcount=1229
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3836083&postcount=1025

Να απαντήσω ότι ο λόγος που έριξα την κάρτα, είναι γιατί θα έφευγε η Νεφέλη, καθώς πάρα πολλοί έχετε πειστεί για την ενοχή της -εγώ όχι ακόμα. Όλο και αυξάνονται οι ψήφοι εναντίον της.

Επόμενο ήταν να πέσετε όλοι πάνω μου :).

Συγχωρεσε με, αλλα η στραβος ειμαι ή ηλιθιος. Τα συγκεκριμενα post που μου παρεθεσες ειναι απαντηση στο: "Τι ειναι αυτο το τοσο τρομερο που σε εκανε να υποστηριζεις την ενοχη του Χαρη;;"

Αστο Μελανιτσα, τα ΄χεις βγαλει τα συμπερασματα σου εσυ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Σπασμωδική κίνηση ή απλώς προκαλείς κάποιον να παίξει ακύρωση όπως λες. Δεν έχει κανένα νόημα να παιχτεί τέτοια κάρτα εφόσον ο Libertus είναι πρώτος σε ψήφους ούτως ή άλλως.

Έχετε φάει όλες τις τυμβωρυχίες, για όνομα του θεού. Και δεν έχουν βοηθήσει και πουθενά:P
Λοιπόν, εγώ ψηφίζω απο τώρα για να μην το ξεχάσω, Elenamusic99 για τους εξής λόγους:

  1. "Ας ρίξω μια καρτούλα"

    δεν σου έφτανε που έχει τόσες ψήφους, ήθελες να παίξεις και την κάρτα;

  • Μιλάει πολύ λίγο, και δεν λέει τίποτα ουσιαστικό.

+Κάτι τελευταίο, Μελανία, για ποιο λόγο έριξες προφυλάκιση;
Έχει ήδη αρκετές ψήφους..

https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3837610&postcount=1267
Και ξαναλέω:

Άμα μετρήσετε τις ψήφους σωστά αυτή τη φορά, θα δείτε ότι η Νεφέλη πλησίαζε επικίνδυνα τον Χάρη.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει απο Αυστραλία. Έχει γράψει 7,789 μηνύματα.
+Κάτι τελευταίο, Μελανία, για ποιο λόγο έριξες προφυλάκιση;
Έχει ήδη αρκετές ψήφους..
Γιατί ο Χάρης θα μπορούσε να τη γλίτωνε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Έχετε φάει όλες τις τυμβωρυχίες, για όνομα του θεού. Και δεν έχουν βοηθήσει και πουθενά:P
Λοιπόν, εγώ ψηφίζω απο τώρα για να μην το ξεχάσω, Elenamusic99 για τους εξής λόγους:

-"Ας ρίξω μια καρτούλα"

δεν σου έφτανε που έχει τόσες ψήφους, ήθελες να παίξεις και την κάρτα; Κρύβουμε κάτι;
-Μιλάει πολύ λίγο, και δεν λέει τίποτα ουσιαστικό.

-Και... που βρήκες την περισυλλογή στα 5 ποστ που έχεις κάνει;


+Κάτι τελευταίο, Μελανία, για ποιο λόγο έριξες προφυλάκιση;
Έχει ήδη αρκετές ψήφους..

Και για μενα ειναι υποπτη η Ελενα, αλλα ετσι οπως βλεπεις την ψηφοφορια πιστευεις πως αν τη ψηφισεις τη δεδομενη στιγμη θα κερδισουμε κατι;; Τουλαχιστον ψηφισε Νεφελη Γραφ, μηπως παιχτει καμια ακυρωση και κοψουμε αντιδρασεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει απο Αυστραλία. Έχει γράψει 7,789 μηνύματα.
Συμβουλή στο τόπικ του παιχνιδιού.
Αμάν βρε Πάι.Αμάν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Συγχωρεσε με, αλλα η στραβος ειμαι ή ηλιθιος. Τα συγκεκριμενα post που μου παρεθεσες ειναι απαντηση στο: "Τι ειναι αυτο το τοσο τρομερο που σε εκανε να υποστηριζεις την ενοχη του Χαρη;;"

Αστο Μελανιτσα, τα ΄χεις βγαλει τα συμπερασματα σου εσυ.

Τα συμπεράσματα μου τα έχω βγάλει, και έχω εκνευριστεί άπειρα αυτή τη στιγμή, αλλά δεν θα κάνω αυτό που κάνεις εσύ, ούτε θα παραιτηθώ. Υπάρχουν ένα σωρό πολίτες που πιστεύουν μαζί μου την ενοχή του Χάρη και αυτούς αντιπροσωπεύω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Joaquín

Διάσημο μέλος

Ο Joaquín αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 2,153 μηνύματα.
Ειναι η πρωτη φορα στα χρονικα που πιστευω οτι ο Χοακιν ειναι συνασπισμενος με τους πολιτες.


Πάντως ο Μάκης όντως φαίνεται συνασπισμένος με τους πολίτες.:|
Άντε ο παι, είδε την λογική πίσω από τις σκέψεις μου(κάτι που δεν λένε να κάνουν και οι υπόλοιποι).
Αλλά...φέρι;Εμένα λένε Μάκη, να ξες.Μήπως εννοείς κανέναν άλλο;:P

3. Ο αυτοκράτορας είναι ο ίδιος ο φρικ. That's kinda self-explanatory, δεν νομίζω ότι χρειάζεται να το αναλύσω παραπάνω.
Μπορεί να το κάνει αυτό αν είναι ο αυτοκράτορας ή μας τρολάρεις τσαφ τσουφ;

Όσον αφορά την κίνηση της Μελανίας: Μελανία, έκανες βλακεία.Ο λιμπ ήταν καμένο χαρτί, είχε παραπάνω ψήφους 2 παραπάνω ψήφους από την Γκραφ.Έπρεπε να παίξεις την κάρτα σου ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΑΝ είχαν ισο αριθμό ψήφων.Τώρα σιγά μην πεταχτεί κανείς να τον αποφυλακίσει.Άμα είχαν 9 και 9 ο καθένας, τότε μπορεί να ρίσκαρε κάποιος μαφιόζος να τον σώσει και να αποκαλυπτόταν.Οπότε τσάμπα η κάρτα τώρα.;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Συμβουλή στο τόπικ του παιχνιδιού.
Αμάν βρε Πάι.Αμάν.

Ρε την παλευεις;; Σοβαρα τωρα προσπαθεις να μου σπασεις τα νευρα;; Μακαρι να μουν δολοφονος να σε ειχα ξαποστειλει απο την πρωτη μερα ΚαρατζαΦερυ.

Και ναι, την συμβουλη αυτη την εδωσα απο πριν και θα την επαναλαβω αν χρειαστει. Σε αντιθεση με αλλους δεν εχουν τιποτα να κρυψω, να χασω και να φοβηθω ετσι οπως εχει εξελιχθει το παιχνιδι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 781029

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Πιστεύω θα παιχτεί ακύρωση, 100%. Έστω μία υπάρχει στο στρατόπεδο των μαφιόζων. Εκτός και αν θυσιάσουν το Libertus.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Άντε ο παι, είδε την λογική πίσω από τις σκέψεις μου(κάτι που δεν λένε να κάνουν και οι υπόλοιποι).
Αλλά...φέρι;Εμένα λένε Μάκη, να ξες.Μήπως εννοείς κανέναν άλλο;:P


Μπορεί να το κάνει αυτό αν είναι ο αυτοκράτορας ή μας τρολάρεις τσαφ τσουφ;

Όσον αφορά την κίνηση της Μελανίας: Μελανία, έκανες βλακεία.Ο λιμπ ήταν καμένο χαρτί, είχε παραπάνω ψήφους 2 παραπάνω ψήφους από την Γκραφ.Έπρεπε να παίξεις την κάρτα σου ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΤΑΝ είχαν ισο αριθμό ψήφων.Τώρα σιγά μην πεταχτεί κανείς να τον αποφυλακίσει.Άμα είχαν 9 και 9 ο καθένας, τότε μπορεί να ρίσκαρε κάποιος μαφιόζος να τον σώσει και να αποκαλυπτόταν.Οπότε τσάμπα η κάρτα τώρα.;)

Μάκη ένα πράγμα θα σου πω: Δεν είχα κάτι να φοβηθώ για να παίξω την κάρτα, ούτε θέλω να σώσω την Νεφέλη.Συνεπώς όποια ώρα και να την έπαιζα, για μένα την ίδια δουλειά θα έκανε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Alma Libre

Επιφανές μέλος

Η Sinéad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9,229 μηνύματα.
https://cnf.e-steki.gr/showpost.php?p=3837610&postcount=1267
Και ξαναλέω:

Άμα μετρήσετε τις ψήφους σωστά αυτή τη φορά, θα δείτε ότι η Νεφέλη πλησίαζε επικίνδυνα τον Χάρη.
Δεκτό.

Γιατί ο Χάρης θα μπορούσε να τη γλίτωνε.

Πιο πολύ βλέπω να θεωρούν ένοχο τον Χάρη παρά την Νεφέλη!

Και για μενα ειναι υποπτη η Ελενα, αλλα ετσι οπως βλεπεις την ψηφοφορια πιστευεις πως αν τη ψηφισεις τη δεδομενη στιγμη θα κερδισουμε κατι;; Τουλαχιστον ψηφισε Νεφελη Γραφ, μηπως παιχτει καμια ακυρωση και κοψουμε αντιδρασεις.

Υπάρχει κάποιος λόγος που το λες αυτό; :whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει απο Αυστραλία. Έχει γράψει 7,789 μηνύματα.
Άντε ο παι, είδε την λογική πίσω από τις σκέψεις μου(κάτι που δεν λένε να κάνουν και οι υπόλοιποι).
Αλλά...φέρι;Εμένα λένε Μάκη, να ξες.Μήπως εννοείς κανέναν άλλο;:P
Μα γιατί θες τόσο πολύ να βριζόμαστε;:P
Ρε την παλευεις;; Σοβαρα τωρα προσπαθεις να μου σπασεις τα νευρα;; Μακαρι να μουν δολοφονος να σε ειχα ξαποστειλει απο την πρωτη μερα ΚαρατζαΦερυ.
Και ναι, την συμβουλη αυτη την εδωσα απο πριν και θα την επαναλαβω αν χρειαστει. Σε αντιθεση με αλλους δεν εχουν τιποτα να κρυψω, να χασω και να φοβηθω ετσι οπως εχει εξελιχθει το παιχνιδι.
Από ό,τι έχει δείξει έχεις τόοοοοοσα και τόοοοοσα βράδια να με ξαποστείλεις όποτε θελήσεις.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top