Palermo #40 - Movies vs Series Characters

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.
Ε βρε αστεράκι μου, χθες μας έπρηξες ότι ο τρόπος παιχνιδιού σου είναι να στριμώχνεις και ξαφνικά λούφαξες. Εντάξει, ήταν και τα γεγονότα τρανταχτά, αλλά πολύ γρήγορη ήταν η μεταστροφή σου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει απο Αυστραλία. Έχει γράψει 7,789 μηνύματα.
Ε βρε αστεράκι μου, χθες μας έπρηξες ότι ο τρόπος παιχνιδιού σου είναι να στριμώχνεις και ξαφνικά λούφαξες. Εντάξει, ήταν και τα γεγονότα τρανταχτά, αλλά πολύ γρήγορη ήταν η μεταστροφή σου.
Σας έπρηξα προχθές.:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Γύρισα από το μπάνιο, χαμόοοοοοος. Έλεος γκάιζ :P. Πάμε με ένα μεγάλο ποστ. Αλλά πριν αρχίσω, να μιλήσω συγκεκριμένα για κάποιους παίκτες.

Νεφ εξακολουθώ να έχω πολλές αμφιβολίες για σενα. Μάκη, καλώς ήρθες στο Παλέρμο, για κάποιο λόγο είμαι σίγουρη ότι δεν θα απογοητεύσεις την μαφία :whistle:.....

βασικα θα ψηφισω
ναι ναι
αποφασισα να πρωτοτυπησω και θα ριξω την ψηφο μου
mintin97

γιατι ηταν χθες σιγουρος και χρησιμοποιησε 2πλη και μετα το αλλαξε στην ντραμα
λογικη που?
μετα απο τοση σιγουρια παει με το κυμα?
σημερα ειναι ησυχος σχετικα, κανει ο,τι και η πλειοψηφια ψηφιζει pie
και ακομη και αν ειναι συνδολοφονοι μπορει να το κανει για να μην τον υποψιαστουν, μια θυσια ειναι σιγα
αυτααα

και βτω μην με φας παιδι μια ψηφο εχεις σιγα

Λογική που;! Νεφέλη, τι πιο λογικό από το να προσπαθήσει να σώσει το τομάρι του; ΠΑΝΤΑ σε τέτοιες περιπτώσεις γίνονται τέτοια περιστατικά από τους άμεσα απειλούμενους παίκτες. Ναι μεν η συμπεριφορά του είναι τρομερά αποπροσανατολιστική, αλλά αυτή η κίνηση ήταν η μόνη λογική δική του ως τώρα (Ναι μιντιν, παίζεις αλλοπρόσαλλα, δεν φοβάμαι να το πω και περιμένω απάντηση, όλο αποφεύγεις τις κατηγορίες).

To ενδιαφέρον είναι ότι το άτομο που ζήτησε περισσότερο αυτή την τυμβωρυχία, η Μελανία δηλαδή, είναι και αυτή που κατηγορεί περισσότερο αυτόν που την έπαιξε. Περίεργα πράγματα.

Λοιπόν, κατ'αρχάς Ακριβέ η δικιά σου παρουσία με προβληματίζει πάρα πολύ.
Η Μελανία δεν πίστευε ότι θα παιχτεί τυμβωρυχία. :confused:

Με κάλυψε, και να προσθέσω κάτι. Επιμένω και θα συνεχίσω να επιμένω για τον Χάρη, μέχρι να βγω από το παιχνίδι! Το ότι έπαιξε τυμβωρυχία δεν έχει καμιά μα καμία σημασία. Τόσο καλός παίκτης και έκαψε τέτοια κάρτα τόσο νωρίς; :confused: Και βρίσκεις εμένα περίεργη; Οκ, έκανα λάθος για την Κλεοπάτρα, και θα προσπαθήσω πολύ να μην ξανακάψω έτσι πολίτες, αλλά για τον Χάρη θα φωνάζω για πολύ ακόμα, να το ξέρεις.

Αφού διάβασα όσο περισσότερα μηνύματα μπορούσα από χθες ψηφίζω PieMaker
Πιστεύω πως είναι ένοχος λόγω των απαντησεών του πιο πολύ του στυλ ''ένα τεράστιο μπράβο στην ομάδα των δολοφόνων''κλπ που προσπαθεί έτσι να βγάλει την ουρά του από την ομάδα των δολοφώνων και να μείνει απ' έξω με αυτόν τον τρόπο.

Εντάξει κοπελιά, καληνύχτα :P.

Sorry κιολας αλλα εσυ δεν ησουν αυτη που στην αρχη ησουν υπερ της θεωρειας του με τους τονους...μετα βεβαια αφου ακουστηκε αλλη πιο κουλ και ιν αποψη αλλαξες γνωμη...αποφασισε τι θελεις

Καλά, η Ντόιτς με έχει εκνευρίσει άπειρα. Το μόνο που κάνει είναι να πηγαίνει από δω κι από κει, στηρίζεται στις απόψεις όλων για όλα, φάσκει και αντιφάσκει στα μηνύματα της. Καμία. Απολύτως. Ουσία.

Μαρία, γιατί παίζεις έτσι; Ειλικρινά, στο λέω με όλη μου την καρδιά, αν θες αλήθεια να μας βοηθήσεις, συγκεντρώσου λίγο. Δεν μπορούμε να βγάλουμε νόημα από αυτά που λες.:/:

Για ποιο σενάριο μιλάμε;:P

Α.Όταν εγώ όμως πω δεν ξέρω γιατί αλλά μου φαίνεται περίεργο το αποδείξατε περίτρανα στην αρχή μου την μπαίνατε. Β. Τον έχεις στάνταρ μαφιόζο απ΄το ύφος σου να υποθέσω;
Γ. But still what? Να σου υπενθυμίσω και το άλλο Παλέρμο. :P

Χαρά.... :eek: Δεν πρόσεξες ότι σε είπε Χάρη??!! :P

A. Δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις.
Β. Υποθέτεις λάθος.
Γ. Σταμάτα να μιλάς για το προηγούμενο Παλέρμο. Δεν έκανες τίποτα εσύ. Όλη την δουλειά την έκανε η Μελανία. Καταλαβέ το. Εσύ απλώς την μπήκες στον Άκη και έβγαλες λαβράκι.

Ωωωωω :redface:. Ευχαριστώ :P.To εκτιμώ το σχόλιο από έναν δολοφόνο που ξεσκέπασα :P. Αλλά και η Χαρά είχε βοηθήσει πολύ. :pfff:

Επειδη δε θα προλαβω ριχνω αμεση προφυλακιση στον Τζει και επιστρεφω σε λιγο.

Εικονα δε μπορω να βαλω, ειμαι απο κινητο!!


Οοοοοοκ.
Πέρα από την φανερή προσπάθεια του να αμυνθεί και να σώσει το τομάρι του, θα μπορούσε να έχει κάψει έναν αθώο πολίτη, που απλά έκανε μια παρατήρηση. Και Τζέι, (ξέρω ότι ακούς :P), η παρατήρηση σου, όπως και να ήταν, από όποια πλευρά κι αν προέρχεσαι, ήταν έξυπνη. Δεν σε στήριξα όμως, και τον ΄Χάρη τον έχω ψηφίσει από το πρωί ;). Pie, η κίνηση σου δεν μου άρεσε. Δεν μου άρεσε που πήρες στα χέρια σου την ψηφοφορία. Μάλλον έχεις να δώσεις πολλά στην παράταξη που ανήκεις.

Και επειδη δε θελω να δημιουργουνται ερωτηματικα, σας εξηγω το λογο για τον οποιο επελεξα να παιξω την καρτα στον jj!:

Περασε μιση ωρα απο την ανακοινωση, για να θυμηθει να κανει την παρατηρηση με τους τονους. Μου δημιουργει την πεποιθηση οτι το εκανε επειδη ειδε πως δεν ειχε σχολιαστει απο κανεναν μεχρι εκεινη τη στιγμη. Επισης, το λαθος που υπαρχει στην προκηρυξη με τον τονο στη λεξη "αυτή" υποδηλωνει πως το γεγονος εχει γινει σκοπιμα, απο ατομο που χρησιμοποιει τους τονους μηχανικα (οπως διατυμπανιζει ο ιδιος ο Τζει). Περα απο αυτα, δεν ειναι δυαντον ενας ανθρωπος που δηλωνει τελειομανης να μην εχει διαβασει τους κανονες του παιχνιδιου και να ρωταει αν αυριο υπαρχει αποκαλυψη ιδιοτητας, τη στιγμη μαλιστα που εχει ξαναπαιξει αυτη την εκδοση του παιχνιδιου. Για μενα ειναι πασιφανες πλεον πως ειναι δολοφονος και δηλωνω απολυτα σιγουρος για αυτο.

Το δευτερο προσωπο στο οποιο σκεφτηκα να παιξω την καρτα ηταν η Φερυ, η οποια, κατα την ταπεινη μου αποψη, ειναι επισης με την ομαδα των δολοφονων. Μπηκε φουριοζα στον πρωτο γυρο, προσπαθωντας να δημιουργησει πανικο και μολις ειδε πως τη στριμωξα εδειξε να μαζευεται (με τη δικαιολογια του φοβου της αποχωρησης). Και ποτε αρχισε ξανα να κελαηδαει σαν πουλακι και κανει βαρυσημαντες δηλωσεις του τυπου: "Μας εξαπατησες";; Μετα την αποκαλυψη του ρολουτης Κλεοπατρας, την οποια ειχε ψηφισει ΚΑΙ η ιδια παρακαλω πολυ.

Σιγουρα αθωοι και ατομα στα οποια πιστευω οτι μπορω να στηριχτω αυτη τη στιγμη ειναι:

Η Cinefil
O Τσαρατσαφ
H aegloswen
Η Deutsh... Lover!
Η Carpe

Γενικοτερα τα post τους ειναι λογικα και φαινεται να βλεπουν και την αλλη πλευρα του νομισματος.

Δεν εχω καταληξει ακομα για τους:

Σαικο
Πατρεα
Eχεμυθη
Μελανια
Ακης
Καραντακοβ
Αλμα

Οι υπολοιποι δεν εχουν μιλησει αρκετα ακομα, οποτε δε μπορω να ειμαι σιγουρος.

Στηρίζεται ξέρω γω στην Ντόιτς. :| Που δεν έχει σταθερή γνώμη. Οκ, καταλάβαμε, όσους σε στήριξαν φανερά τους πιστεύεις, όσους σε ψήφισαν τους έριξες στα τάρταρα. Δεν ξέρω τι να πιστέψω για σένα Φρικ.

είναι φανερό πως είναι στην μαφία!!!

:hmm:Μη μας το λες! Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο; Μπορείς για μια φορά να μας εξηγήσεις τις σκέψεις σου κοπέλα μου;

Αυτά είχα να πω προς το παρόν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.
Σας έπρηξα προχθές.:P
Μετράω σε γύρους να πω την αλήθεια. Όταν λέω χθες, εννοώ στον πρώτο γύρο. :redface: Ναι, μέχρι και την Κυριακή το βράδυ τέλος πάντων. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Μελανια:
που σε εκνευρισα. Λοιπον. Νομιζω πως τουλαχιστον στο θεμα με τον τονο που ''ξεφυγε'' ημουν απολυτη. Το απογευμα τα εβαλα κατω ολα και διαβασα απο την αρχη το παιχνιδι. Ελπιζω στο καλυτερο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Επίσης, να πω ότι το άτομο που με μπερδευει περισσότερο αυτήν την στιγμή είναι η Nefeli graf...δεν ξέρω, δεν μπορώ να καταλάβω με τίποτα την στάση της..χθες την θεωρούσα ύποπτη, αλλά η αλλαγή της ψήφου βγήκε μάλλον σε καλό. Πάλι όμως δεν μπορώ να ερμηνεύσω γιατί το έκανε και ψήφισε κάποιο μέλος που δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο...\

:confused::hmm:
Τι σε μπερδεύει καλέ μου να σου το εξηγήσω!!Δυστυχώς με το να αλλάξουν 3 άτομα την ψήφο τους δεν βγήκε σε καλό,αν και για πρώτη φορά μια αλλαγή στις αποφάσεις μου ήταν καλή:D...Δικαιολόγησα ότι η ψήφος μου είχε μια δόση τύχης και μια δόση λογικής απλά διάβασε:DΑν δεν σε καλύπτει τι να σου κάνω;;;Εγώ αυτά σκέφτηκα και τίποτα παραπάνω..

Εν αντιθέσει με τον Pie, τώρα, συνεχίζω να θεωρώ τη Nefeli Graf πολύ ύποπτη και για μένα είναι η επόμενη που πρέπει να φύγει από το Παλέρμο. Ήταν ένα από τα άτομα που ψήφισαν Drama Prinzessin και μάλιστα αμέσως μετά την ψήφο του Pie. Βρήκε δηλαδή ευκαιρία και εδωσε την ψήφο της στη Drama, όταν αυτή πήρε την πρώτη της ψήφο. Στο τέλος της ψηφοφορίας αποσύρει την ψήφο της, καθώς πλέον είναι βέβαιη ότι θα φύγει η Drama και τη βγάζει λάδι. Έπιπροσθέτως, όταν αρχίσαμε να την κατηγορούμε, ξαφνικά έπαψε να είναι το σιγανό ποταμάκι και ξεκίνησε να γράφει με επιχειρήματα. Και αφήνω το καλύτερο για το τέλος: ψηφίζει Γερμανίδα! Μα καλά, υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι η Γερμανίδα δεν είναι η εύκολη λύση; Κατ' εμέ, Νεφέλη, αυτοί οι λόγοι είναι πολλοί για να σε υποπτεύομαι. Τουλάχιστον φαίνεται ότι με εμπιστεύτηκε και με ακολούθησε άλλο ένα άτομο.
Γιατί με θεωρείς ύποπτη για κάτι που ήδη έχω δικαιολογήσει;;Δες το μικρό μου κατεβατό και δες πόσο γρήγορα απαντώ όταν έχω να γράψω πολλά εδώ...Αργώ απλά!Και για μία ακόμα φορά ας το ξαναπώωωωωωωωω είχα την πρόθεση να ψηφίσω πριν τον Pie αλλά λόγω αργοπορίας με πρόλαβε..Και κοίτα λίγο το χρονικό διάστημα που υπήρξε μεταξύ των μηνυμάτων μας :redface:
Μην προσπαθείς να θολώσεις τα νερά και να ρίξεις τα φώτα πάνω μου...Ορίστε κύριοι ποιος είναι έτοιμος να δημιουργήσει κύμα..Τώρα εσύ τι κάνεις τους πείθεις να ψηφίσουν εμένα για να βγεις λάδι εσύ; :)
Να ρωτήσω κάτι;:redface:
Αν άρχισαν να σε κατηγορούν δεν θα προσπαθούσες να δικαιολογηθείς;και στην προκειμένη περίπτωση εγώ δεν την δικαιολόγησα ακριβώς είπα την αλήθεια χιλιάδες φορές:)...Τώρα ναι συνέχισε να δημιουργείς κύμα εναντίον μου θα τα καταφέρεις....Για μαφιοζάκι σε κόβω αλλά ακόμα δεν είμαι σίγουρη,μην πέσεις πάνω μου υποψιάζομαι είπα...
Το καλύτερο εε;;Είχα δει πως κινείται η ''Γερμανίδα'' στο προηγούμενο Παλέρμο ,όπως την αποκαλείς,και είναι διαφορετική η συμπεριφορά της από το προηγούμενο Παλέρμο που ήμουν συγκάτοικος μαζί της!!!Τι να σου πω αν το ότι παρατήρησα αλλαγή στον τρόπο παιξίματος της δεν είναι ένας λόγος να την ψηφίσω εντάξει πάω πάσο.Συνέχισε να με θεωρείς ύποπτη γουστάλωω:redface:...Σε εμπιστεύτηκε το καημένο;!Σόρρυ λόγω του πιθανού ρόλου σου το λέω...Μην το παρεξηγήσεις.


Σας χαιρετώ για την ώρα. :hello:

Δώστε βάση παρακαλώ σε αυτά που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα.
Να δώσουν βάση σε κάτι που δικαιολόγησα 3.000 φορές;:eek::confused:
Στα δικα μου ματια υποπτοι ειναι η Nefeli Graf
Συνεχίζω να είμαι ύποπτη για εσένα;Ωραία Μαράκι...
carpe_nochtem: μου φαινοταν υποπτη η Πρινσεσα. Μετανιωσα ναι. Αλλα αν διαβασες τα προηγουμενα ποστ ειπα πως ΑΝ πανε την τελευταια στιγμη να την σωσουν θα αλλαξω την ψηφο. Ειδα αρχικα την Νεφελη και πιστεψα οτι θα ερθουν κι αλλοι ετσι αλλαξα ψηφο.
Ααααααα μόνο γι'αυτό;:confused:
καλημερα παιδια! πριν πω οτιδηποτε για το παιχνιδι θα ηθελα να θιξω πρωτα ενα αλλο θεμα αυτο των post. ειχα μεινει εχθες στην σελιδα 48 ο ανθρωπος και ξυπναω και βλεπω οτι εχετε φτασει τις 59, λεω απο μεσα μου σωτηρη ενταξει 10 σελιδες ειναι το χεις αγορι μου (το αγορι το τονιζω στην nefeli graf που επιμενει να μου αλλαζει φυλο :p).αμ ελα που οσο προχωρουσα στην αναγνωση αυξανονταν και οι σελιδες! 67 φτασανε και να πω οτι γραφετε και κατι; τα πιο πολλα ειναι διαλογος μεταξυ ατομων που ειναι σε κοντρα! σταματηστε αυτο το πραγμα ειναι ΠΟΛΥ κουραστηκο. και οχι τιποτα αλλο χαλασε εχθες ο υπολογιστης μ και τα διαβαζω και απο κινητο, κοντευω να τυφλωθω δλδ. γενικως σταματηστε να γραφετε τοσο πολυ και αρχιστε να διαβαζεται ξανα τα προηγουμενα.
τωρα στα δικα μας :) ο pie δεν ξεκινησε καποιο κυμα ηταν απλως ατυχος που την ψηφισε πρωτος. οποιος και να το εκανε τα ιδια θα γραφατε τωρα. γεγονος ειναι οτι εγω ο pie και η nefeli graf ειμασταν οι ατυχοι που την ψηφισαμε ταυτοχρονα σχεδον πρωτοι οποτε λογικο να μας υποπτευεστε. απο την αλλη θα ηθελα να σταθω στο γεγονος πως αν και την κυριακη ο pie δεν μιλησε για την drama οπως εκανα εγω η fairy και η misskit και μπορει και αλλοι του ηρθε ξαφνικα τη δευτερα που την ψηφισε κιολας. και μετα ακολουθησαν και αλλοι που ξαφνικα πειστηκαν για την ενοχη της. αρα μεταξυ των 3 πρωτων ισος να υπαρχει δολοφονος αλλα νομιζω πως σιγουρα υπαρχει ενας στους επομενους που την ψηφισαν. για την δολοφονια με καλυψατε.
και προς υπερασπιση μου γι αυτο με τους τονους αν δειτε τα ποστ που εκανα την κυριακη που ειχα pc μια χαρα τονους εχουν.
Ζητώ συγγνώμη αγόρι μου :-*Εμμμ βάζεις "γυναίκα" στο προφίλ σου τι να σου κάνω. :P Από τις λίγες φορές που θα συμφωνήσω γιατί είναι κάτι που έχω πει και εγώ ξανά και ξανά με τον Soter και τον Pie ψηφίσαμε σχεδόν ταυτόχρονα και εγώ δεν το είχα δει καν εκείνη την ώρα..Εντάξει αν φαίνομαι ένοχη στα μάτια κάποιων τι να κάνω..
Λοιπον παιδια σας αφηνω θα μπω πολυ αργα το βραδυ
Καλα να περανατε :)
Η ψηφος μου παραμενει στo ιδιο ατομο..θα μπορουσα να την αλλαξω και να τη δωσω στον Ακη ωστοσο τη Νφελη τη θεωρω περισσοτερο υποπτη...
Καλη συνεχεια :)
Συνέχισε να με θεωρείς και εγώ σε αγαπώ:redface:
Η Νεφέλη Γκραφ θα συμφωνήσω πως είναι "περίεργη" παρουσία.
Μπράβο καλά κρατεί το κύμα του Libertus:redface:..

λοιπον θα επιμεινω στην αποψη μου πως καποιος απ ολους οσους ψηφισαν drama εκμεταλλευτηκε το γεγονος οτι εγω ο pie και η nefeli την ψηφισαμε σχεδον ταυτοχρονα για να καλυφθει. αυτοι ειναι:cinefil melania, akis megara, alma libre,gate4,fairy. η Gate4 αλλαξε την ψηφο σε drama και δεν βρισκω το λογο να εκανε κατι τετοιο ενας δολοφονος. απο τους αλλους λιγοτερο υποπτοι μου φαινονται η fairy και η cinefil η πρωτη γιατι τραβηξε τη προσοχη πανω της απ τη πρωτη μερα και η δευτερη γιατι δεν εχω βρει κατι περιεργο στα λεγομενα της. για τους αλλους θα επρεπε να το ψαξω περισσοτερο αλλα επειδη διαβασα αρκετα για μια μερα και επειδη ειδα πως εχει ηδη μια ψηφο Akis Megara απο μενα
Μα αγόρι μου πως να μην ξανασυμφωνήσω μαζί σου;;;!!!!Μασάνε την ίδια καραμέλα για να βγουν λάδι δεν το έχεις καταλάβει; :confused:
Σιγουρα αθωοι και ατομα στα οποια πιστευω οτι μπορω να στηριχτω αυτη τη στιγμη ειναι:

Η Cinefil
O Τσαρατσαφ
H aegloswen
Η Deutsh... Lover!
Η Carpe

Γενικοτερα τα post τους ειναι λογικα και φαινεται να βλεπουν και την αλλη πλευρα του νομισματος.

Δεν εχω καταληξει ακομα για τους:

Σαικο
Πατρεα
Eχεμυθη
Μελανια
Ακης
Καραντακοβ
Αλμα

Οι υπολοιποι δεν εχουν μιλησει αρκετα ακομα, οποτε δε μπορω να ειμαι σιγουρος.
Εγώ που είμαι :cry_x:;;;
Και επειδη εξακολουθω να φοβαμαι πως αργα η γρηγορα θα με πεταξουν εξω, παρτε και μια λιστα με τους συμμετεχοντες και τις αποψεις μου:

aegloswen - Αθωα
Akis_Megara -Δε μπορω να τον ψυχολογησω, θα μου εκανε και για ενοχος παντως
Alma Libre - Μαλλον Αθωα
blue_butterfly - Δεν εχω ιδεα
carpe_nochtem - Αθωα
CiNeFiL --> Αθωα
Deutsch... Lover --> Αθωα
elenamusic99 - Κρυβεται πισω απο μισολογα, μαλλον ενοχη
Gate4 - Μαλλον Ενοχη
jj! - Ενοχος
JKaradakov - Μεγαλο ερωτηματικο
Joaquin - Δεν εχω ιδεα
johnietraf - Δεν εχω ιδεα
Johnnaousa - Μαλλον Ενοχος
Libertus - Αθωος
mintin97 - Μαλλον Αθωος
MissKit - Δεν εχω ιδεα
Nefeli Graf - Παρα την αψυχολογητη κινηση της πρεπει να ειναι αθωα.
Noisette - Δεν εχω ιδεα
Psycho(Βασίλης) - Μαλλον αθωος, αλλα με αγυριστο κεφαλι
SparklingGrey - Δεν εχω ιδεα
soter - Μαλλον αθωα
tsarachaf - Αθωος
_fairygirl_ - Ενοχη
~Melania~ - Μεγαλο ερωτηματικο
Εχέμυθη - Δεν εχω ιδεα
Πατρεύς - Μεγαλο ερωτηματικο
Καλά κάνεις και πιστεύεις αυτό :):P
χαχαχα τώρα το κατάλαβα και εγώ :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Μελανια:
που σε εκνευρισα. Λοιπον. Νομιζω πως τουλαχιστον στο θεμα με τον τονο που ''ξεφυγε'' ημουν απολυτη. Το απογευμα τα εβαλα κατω ολα και διαβασα απο την αρχη το παιχνιδι. Ελπιζω στο καλυτερο.

Μαρία, το ξέρεις ότι σε ακούω πάντα, και δίνω προσοχή στα λόγια σου, αλλά σε παρακαλώ,μην φάσκεις και αντιφάσκεις στα ίδια σου τα λεγόμενα. Περιμένω να δω τις απόψεις σου :).
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Συνεχίζω να είμαι ύποπτη για εσένα;Ωραία Μαράκι...

Ααααααα μόνο γι'αυτό;:confused:

Συνεχιζω ναι. Μου φαινεται περιεργη η συμπεριφορα σου ρε Νεφελη. Και ναι μονο γι αυτο. Δεν ειχα λογο να καψω εναν αθωο πιστεψε με.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Ωχ, για χαζούς μας περνάς. Αλλάζεις την ψήφο σου πιστεύοντας ότι η Drama είναι αθώα, μειώνεις με τη διαφορά, αλλά δεν διώχνεις την έτερη δύναμη που ήταν ο mint ενώ έχεις δηλώσει πως τον θεωρείς ένοχο σε προηγούμενο μήνυμα! Προφανώς περίμενες να βγει η Drama, απλώς ήθελες να καθαρίσεις λίγο τη φωλίτσα σου γιατί ήξερες ότι ήταν αθώα! Not bad! Είναι ένα αρκετά πιθανό σενάριο...

ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΤΑΥΤΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΟΝ MINT!!! Meoooow!!!


Αχχχχ δεν σας περνάω για χαζούς:redface:.Μην ξαναπείς κάτι τέτοιο....Δεν πίστεψα αμέσως στην ενοχή του Mintin γι'αυτό και δεν τον ψήφισα,ήταν η απειρία του ήταν και ότι ακόμα δεν είμαι σίγουρα 100% για την ενοχή του...Πρόσεξες ότι δικαιολόγησα τον λόγο που δεν τον ψήφισα και ψήφισα σχεδόν στην τύχη τον johnietraf ή να ψάξω τα σχόλια;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.
Αχχχχ δεν σας περνάω για χαζούς:redface:.Μην ξαναπείς κάτι τέτοιο....Δεν πίστεψα αμέσως στην ενοχή του Mintin γι'αυτό και δεν τον ψήφισα,ήταν η απειρία του ήταν και ότι ακόμα δεν είμαι σίγουρα 100% για την ενοχή του...Πρόσεξες ότι δικαιολόγησα τον λόγο που δεν τον ψήφισα και ψήφισα σχεδόν στην τύχη τον johnietraf ή να ψάξω τα σχόλια;
Να ξεκαθαρίσω ότι απλώς απολαμβάνω το παιχνίδι και επουδενί δε λέω ότι πρόθεσή σου είναι να μας θίξεις, ούτε και θίγω εσένα. Μην παρεξηγηθεί η έκφρασή μου. :redface:

Τα πρόσεξα όλα αυτά, αλλά βλέπω μεγάλο λογικό κενό, λυπάμαι! Διατυμπανίζεις ότι έχεις πρόθεση να σώσεις κάποιον, αποσύρεις μια ψήφο κι αντί να διασφαλίσεις ότι θα σωθεί ψηφίζοντας το έτερο φαβορί, ρίχνεις σε άκυρο άτομο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει απο Αυστραλία. Έχει γράψει 7,789 μηνύματα.
Χαρά.... :eek: Δεν πρόσεξες ότι σε είπε Χάρη??!! :P
Τον ανορθόγραφο και αν το διορθώνεις το στυλό σου χαλάς.:P
Μεγαλούργησα.:redface:

Μπράβο καλά κρατεί το κύμα του Libertus:redface:..
Μη μου πεις... Δε θέλεις να κρατήσει; Γιατί;:(
Νεφέλη,δε θυμάμαι να στο΄χω πει όμως επιβεβαίωνεις τα σενάριά μου που σε θέλουν μαφιόζα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Συνεχιζω ναι. Μου φαινεται περιεργη η συμπεριφορα σου ρε Νεφελη. Και ναι μονο γι αυτο. Δεν ειχα λογο να καψω εναν αθωο πιστεψε με.
Ενώ η δική σου είναι αθώα:redface:

Να ξεκαθαρίσω ότι απλώς απολαμβάνω το παιχνίδι και επουδενί δε λέω ότι πρόθεσή σου είναι να μας θίξεις, ούτε και θίγω εσένα. Μην παρεξηγηθεί η έκφρασή μου. :redface:

Τα πρόσεξα όλα αυτά, αλλά βλέπω μεγάλο λογικό κενό, λυπάμαι! Διατυμπανίζεις ότι έχεις πρόθεση να σώσεις κάποιον, αποσύρεις μια ψήφο κι αντί να διασφαλίσεις ότι θα σωθεί ψηφίζοντας το έτερο φαβορί, ρίχνεις σε άκυρο άτομο.
Δεν έχω πρόβλημα καλέ:redface:
Ααα κάτι άλλο που ξέχασα μάλλον να πω...Ψήφισα κάποιον άλλο εκτός του Mintin για να μην πάω πάλι με το κύμα όπως λένε κάποιοι..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Deutsch... Lover

Επιφανές μέλος

Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φιλόλογος ξένων γλωσσών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 18,613 μηνύματα.
Ενώ η δική σου είναι αθώα:redface:

ναι:redface::redface:
δεν θα κρινω εγω την συμπεριφορα μου. Την κρινουν οι υπολοιποι. Οποτε αν δεν την βρισκεις αθωα το σεβομαι γιατι ειναι αποψη σου!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Λοιπον, θα ηθελα να δηλωσω κατι και ειναι το τελευταιο post μου για σημερα, γιατι με εχετε κουρασει ΑΠΕΙΡΑ:

Δεν ειμαι ξενερωμενος. Νευριασμενος απειρα, ξενερωμενος οχι. Απο την αρχη του παιχνιδιου ειμαι απο τους λιγους που συμμετεχει με τετοια συχνοτητα. Πως στο διαολο καταληξατε στο συμπερασμα πως ειμαι ξενερωμενος. Ο μονος λογος που ξενερωσα ειναι οτι μαζεψα 10 ψηφους με τις εξης ηλιθιες δικαιολογιες:

1) Δημιουργησε κυμα εναντιον της Drama, που τελικα αποδειχθηκε αθωα. Και επαναλαμβανω για 30η φορα (να, αυτα με ξενερωνουν και με κουραζουν:P) πως ημουν ο πρωτος που την ψηφισα γαμω το κερατο μου και δεν προετρεψα ΚΑΝΕΝΑΝ να ακολουθησει την αποφαση μου. Επισης μικρη μου Φερυ, αν ηξερα κατι για την ταυτοτητα της δε θα ημουν τοσο χαζος ωστε να την ψηφισω απο την πρωτη μερα και να χαρισω στους δολοφονους ενα υπεροχο καρφωμα.

2) Η προκηρυξη χωρις τονους. Πρωτον: Δεν ειμαι ο μονος που γραφει χωρις τονους. Δευτερον: Ειναι πασιφανες πως η παραπανω κινηση εγινε για να με στοχοποιησει. Ειδικα αν σταθειτε στην παρατηρηση του Ακριβου (τον τονο στη λεξη αυτη) θα καταλαβετε πως η προκηρυξη εχει γραφτει απο ατομο που χρησιμοποιει τονους. Δυστυχως ομως μονο ο Ακριβως και η Μαρια σταθηκαν στο σημειο αυτο και αυτος ειναι και ο λογος που αθωωνω την Ντοιτς Μελανια.

3) Παιζει περιεργα, ξενερωμενα, δεν ειναι ο γνωστος Φρικ. Πραγματα που βγαζετε απο το κεφαλι σας απλα και μονο για να με στοχοποιησετε, χωρις να παραθετετε το σημειο στο οποιο σας φανηκαν περιεργες οι κινησεις μου.

Τελος, ειναι λογικο να αθωωνω τα ατομα που με "υπερασπιστηκαν", καθως ειναι οι μονοι που δεν αρκεστηκαν σε φθηνες δικαιολογιες και ειπαν και δυο κουβεντες ακομα. Σημειωτεον, αθωω θεωρω και τον Σαικο, που σημερα μου εριξε διπλη ψηφο. Οπως επισης και τον mintin97 που ποτε του δε με υποστηριξε.

Τελος, σας δηλωνω υπευθυνα πως αν δω να μη κατηγορειτε για τους ιδιους ηλιθιους λογους απο εδω και περα, απλα δε θα σας απανταω. Και παρτε το οπως θελετε, δε θα πεσω εγω στα προζακ για χαρη σας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Μη μου πεις... Δε θέλεις να κρατήσει; Γιατί;:(
Νεφέλη,δε θυμάμαι να στο΄χω πει όμως επιβεβαίωνεις τα σενάριά μου που σε θέλουν μαφιόζα.

Θέλω θέλω να κρατήσει δεν με πειράζει απλά θα αποδειχθεί λάθος..και όχι δεν προσπαθώ κανέναν αυτή την στιγμή να πείσω ότι είμαι αθώα απλά θέλω να σου πω ότι σιγά σιγά αποκαλύπτονται οι αληθινοί μαφιόζοι:confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

MissKit

Επιφανές μέλος

Η Bastet 1/3 ΜΕΤΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 11,568 μηνύματα.
3) Παιζει περιεργα, ξενερωμενα, δεν ειναι ο γνωστος Φρικ. Πραγματα που βγαζετε απο το κεφαλι σας απλα και μονο για να με στοχοποιησετε, χωρις να παραθετετε το σημειο στο οποιο σας φανηκαν περιεργες οι κινησεις μου.
Γίνεσαι κακός και μάλιστα πολύ άδικα, αλλά το προσπερνώ. Ελπίζω να μην είσαι κιόλας απλώς.

Δεν μπορεί κάθε αναφορά στο όνομά σου να έχει στόχο να σε στοχοποιεί. Μη με τρελαίνεις κι εμένα τώρα. Θα μπεις στη σφαίρα του ιδεατού και δε θα σε αγγίζουμε;

Σε έχω δει σε αρκετά Παλέρμο για να μπορώ να διαχωρίσω πότε ήσουν ενθουσιασμένος και πότε όχι. Ε δεν είσαι. Τελεία. Δεν το απέδωσα αποκλειστικά στο ρόλο που ενδεχομένως έχεις, έφτασα να ρωτήσω αν έχεις προσωπικό πρόβλημα. Anywayz. Απαξιώ κι εγώ στο εξής.

ΥΓ: Νεφέλη, ποιους θεωρείς αληθινούς μαφιόζους;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Λοιπον, θα ηθελα να δηλωσω κατι και ειναι το τελευταιο post μου για σημερα, γιατι με εχετε κουρασει ΑΠΕΙΡΑ:

Δεν ειμαι ξενερωμενος. Νευριασμενος απειρα, ξενερωμενος οχι. Απο την αρχη του παιχνιδιου ειμαι απο τους λιγους που συμμετεχει με τετοια συχνοτητα. Πως στο διαολο καταληξατε στο συμπερασμα πως ειμαι ξενερωμενος. Ο μονος λογος που ξενερωσα ειναι οτι μαζεψα 10 ψηφους με τις εξης ηλιθιες δικαιολογιες:

1) Δημιουργησε κυμα εναντιον της Drama, που τελικα αποδειχθηκε αθωα. Και επαναλαμβανω για 30η φορα (να, αυτα με ξενερωνουν και με κουραζουν:P) πως ημουν ο πρωτος που την ψηφισα γαμω το κερατο μου και δεν προετρεψα ΚΑΝΕΝΑΝ να ακολουθησει την αποφαση μου. Επισης μικρη μου Φερυ, αν ηξερα κατι για την ταυτοτητα της δε θα ημουν τοσο χαζος ωστε να την ψηφισω απο την πρωτη μερα και να χαρισω στους δολοφονους ενα υπεροχο καρφωμα.

2) Η προκηρυξη χωρις τονους. Πρωτον: Δεν ειμαι ο μονος που γραφει χωρις τονους. Δευτερον: Ειναι πασιφανες πως η παραπανω κινηση εγινε για να με στοχοποιησει. Ειδικα αν σταθειτε στην παρατηρηση του Ακριβου (τον τονο στη λεξη αυτη) θα καταλαβετε πως η προκηρυξη εχει γραφτει απο ατομο που χρησιμοποιει τονους. Δυστυχως ομως μονο ο Ακριβως και η Μαρια σταθηκαν στο σημειο αυτο και αυτος ειναι και ο λογος που αθωωνω την Ντοιτς Μελανια.

3) Παιζει περιεργα, ξενερωμενα, δεν ειναι ο γνωστος Φρικ. Πραγματα που βγαζετε απο το κεφαλι σας απλα και μονο για να με στοχοποιησετε, χωρις να παραθετετε το σημειο στο οποιο σας φανηκαν περιεργες οι κινησεις μου.

Τελος, ειναι λογικο να αθωωνω τα ατομα που με "υπερασπιστηκαν", καθως ειναι οι μονοι που δεν αρκεστηκαν σε φθηνες δικαιολογιες και ειπαν και δυο κουβεντες ακομα. Σημειωτεον, αθωω θεωρω και τον Σαικο, που σημερα μου εριξε διπλη ψηφο. Οπως επισης και τον mintin97 που ποτε του δε με υποστηριξε.

Τελος, σας δηλωνω υπευθυνα πως αν δω να μη κατηγορειτε για τους ιδιους ηλιθιους λογους απο εδω και περα, απλα δε θα σας απανταω. Και παρτε το οπως θελετε, δε θα πεσω εγω στα προζακ για χαρη σας.

Αρχικά Πάι, ηρέμησε. Σε ένα παιχνίδι είμαστε, είναι λογικό να υπάρχουν κάποιοι που σε πιστεύουν και κάποιοι που δεν. Ξενερωμένο δεν σε είπα εγώ; :P Δεν θυμάμαι να είδα τέτοιο ποστ. Ωραία, αφήνουμε προς το παρόν την Ντόιτς, εγώ σου είπα ότι η εκδοχή σου μου φαίνεται τραβηγμένη, όχι απίθανη. Τώρα αν έπεσες θύμα των περιστάσεων, είναι καλοστημένο, ισχύει. Αλλά και πάλι, η κάρτα που έπαιξες ήταν σημαντική.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει απο Αυστραλία. Έχει γράψει 7,789 μηνύματα.
Παιδιά,καληνυχτίζω.
Θα τα πούμε αύριο το πρωί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

PieMaker

Δραστήριο μέλος

Ο Φιλοποιμην αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 702 μηνύματα.
Γίνεσαι κακός και μάλιστα πολύ άδικα, αλλά το προσπερνώ. Ελπίζω να μην είσαι κιόλας απλώς.

Δεν μπορεί κάθε αναφορά στο όνομά σου να έχει στόχο να σε στοχοποιεί. Μη με τρελαίνεις κι εμένα τώρα. Θα μπεις στη σφαίρα του ιδεατού και δε θα σε αγγίζουμε;

Σε έχω δει σε αρκετά Παλέρμο για να μπορώ να διαχωρίσω πότε ήσουν ενθουσιασμένος και πότε όχι. Ε δεν είσαι. Τελεία. Δεν το απέδωσα αποκλειστικά στο ρόλο που ενδεχομένως έχεις, έφτασα να ρωτήσω αν έχεις προσωπικό πρόβλημα. Anywayz. Απαξιώ κι εγώ στο εξής.

ΥΓ: Νεφέλη, ποιους θεωρείς αληθινούς μαφιόζους;

Το τριτο σχολιο προφανως και δεν πηγαινε σε σενα. Εσυ απλα ειπες πως σου φανηκα ξενερωμενος, τιποτα παραπανω - τιποτα λιγοτερο. Υπαρχουν ομως 2-3 ατομα που επιμενουν να αναμασουν αυτη την καραμελα (παιζει περιεργα), χωρις να παραθετουν συγκεκριμενα κομματια. Αυτοι ειναι που με εκνευριζουν και τους θερμοπαρακαλω για ακομη μια φορα να παραθεσουν συγκεκριμενα κομματια απο τα λεγομενα μου.

Δεχομαι την κριτικη και χαιρομαι οταν μου γινεται. Γι' αυτο παιζω ακομα αυτο το παιχνιδι αλλωστε. Απλα θα ηταν καλο οταν κατηγορεις καποιον να το κανεις με επιχειρηματα (μου φανηκε περιεργος γιατι εγραψε αυτο ή γιατι εδειξε συμπαθεια ως προς αυτον) και οχι με λογια του αερα.

Τελος, περασα μια απιστευτα αγχωτικη μερα χθες, αλλα θελω να πιστευω πως το γεγονος αυτο δεν επηρρεασε το παιχνιδι μου. Τωρα αν εξακολουθω να σας φαινομαι περιεργος, τι να πω, ισως και να εχετε δικιο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Καληνυχτίζω κι εγώ παιδιά. :)

Θα τα πούμε αύριο το πρωί! Καλή συνέχεια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top