Παλέρμο #39 ~ The Godfather

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει απο Αυστραλία. Έχει γράψει 7,789 μηνύματα.
Τη fairy τη θεωρούσα ύποπτη και χτες, επειδή έβρισκε ύποπτα πράγματα εκεί που δεν υπήρχαν, χωρίς πάντα να εξηγεί παραπάνω τι ακριβώς έβρισκε ύποπτο. Η ψήφος δεν είναι κάτι που δεν αλλάζει εξ' άλλου.
Αυτό που με στοχοποίησε και μάλλον με έκανε να φαίνομαι ύποπτη είναι το ποστ μου στο οποίο λέω ότι η Λόρελάι με έβαλε σε σκέψεις για την ταυτότητά της.
Να πω τα ίδια; Αφού δεν διαβάζετε θα τα πω.
Είχα κατασταλλάξει στο γεγονός ότι η Λόρελάι για τους χ,ψ,ω δικούς της λόγους κρατούσε χαμηλό προφίλ. Στη σελίδα εκείνη όλοι σχολιάζαμε την Ντόιτς και η ίδια πετάει ένα άκυρο σχόλιο σχετικά με johnietraf και Τάσο97 [καθώς ο 2ος δεν είχε κάνει την εμφάνισή του ακόμα].
Ο λόγος που πήγε εκεί τη συζήτηση ήταν ποιος; Ήθελε να κρύψει κάτι;
Θα μου πείτε δύο μέρες η ίδια έχει ψηφίσει την Ντόιτς και απαντώ πως το μποϊκοτάζ μπορεί να'ναι και τέτοιο ακόμα και στην 1η και τη 2η μέρα.
Για να προλάβω τη Χιμέλα μπορεί να'ναι νωρίς όμως you'll never know πώς πάει το πράγμα.


Καλημερα.Δυστυχως ειμαι απο κινητο και δε μπορω να γραψω πολλα, ομως καλω τους παικτες να τσεκαρουν το σεναριο της Guest 278211 για τον Τασο και την απαντηση-αδικαιολογητη υπερασπιση της φερι-γιαταπιατα προς τον δευτερο.Φερι το σεναριακι της σπαι ακ εχει λογικη και δεν καταλαβαινω γιατι το απορριπτεις ακριτα.Απο οσο ξερουμε θα μποσουσε μα εχει οποιοδηποτε ρολο ο Τασος αστον να απα τησει.
1. Καλημέρα 2. Μην με λέτε φέρι-για-τα πιάτα είναι ξεπερασμένο.:redface: 3.Δεν υπερασπίζομαι τον Τάσο σε καμία περίπτωση απλώς πέσατε όλοι επάνω του να γράφετε το ίδιο πράγμα με άλλα λόγια. Εντάξει,το καταλάβαμε. Είναι από τους παίκτες που όντως κρατάν χαμηλό προφίλ και τα χαρτιά τους κλείστα όμως θεωρώ ότι υπάρχουν πολύ πιο επικίνδυνοι παίκτες από αυτόν για να με απασχολεί ο ίδιος τόσο σοβαρά σε
σημείο που να τον ψηφίσω για αποχώρηση.



Δεν βγάζουμε κανένα αβάσιμο συμπέρασμα. Σου είπα 3 περιπτώσεις, κάποια από αυτές αναγκαστικά ισχύει. Απλά μου φαίνεται ότι κάποιες φορές χάνει το νήμα της συζήτησης, από κει συμπεραίνω ότι μπορεί και να μην καθοδηγείται στην τελική.
Κοριτσάκι μου,είμαι από τους πρώτους που κατηγορώ την Ντόιτς αν δεις τα μηνύματά μου χθες το βράδυ-αργά-.
Όμως παρεξήγησες αυτό που έγραψα ή εγώ δεν το διατύπωσα σωστά.
Γιατί εκτός από το να λέμε το ίδιο πράγμα ότι όταν καθοδηγείται η Ντόιτς σκάει από χιλιόμετρο η διαφορά να δούμε ποιος την καθοδηγούσε;

Όχι δεν την κάνω μαφιόζα για την ώρα. Αλλά κακό ρολάκι σε γενικές γραμμές δεν το αποκλείω να έχει.

Same here.


Χαρά τώρα, παρεξηγείς. Ο Τάσος σε γενικές γραμμές δεν παίζει έτσι. Δεν τίθεται θέμα ''δικαιώματος'' εδώ. Είναι απλά περίεργο.
Με την ίδια λογική και΄γω που λέω το ένα είναι κάπως και το άλλο επίσης.Για κάποιους που δεν διαβάζουν μια 2η φορά αυτό που γράφω μαφιόζα θεωρούμαι.

Ναι και οι 4 στηρίξαμε κατευθείαν τον Πατρέα, δεν φοβηθήκαμε μην καρφωθούμε. :confused:. Guest 278211 εμένα τώρα δεν μου φαίνεσαι λογική. Και οι 4 μαφιόζοι τρέξαμε να πέσουμε πάνω στη Χιμέλα; Πού πήγε η διπλωματία;
Γιατί το αποκλείεις απλά να μας έπεισε ο Πατρέας;
Γιατί δεν την παίρνει να το πιστέψει;
Ο Πέτρος για΄μενα απλώς έγραψε κριτική που ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ σε γραφόμενα.Αυτό τον έφερε εκεί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

johnietraf

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1,889 μηνύματα.
καλισπερα :P
λοιπον βαριομουν να διαβασω τις σελιδες για αυτο γραφω για να μην λετε οτι κρυβω κατι απο το απογευμα και για μια βδομαδα δεν θα εχω να κανω τπτ αρα θα ειμαι μεσα περισσοτερο
ενθουσιασμος ναι λεγεται αλλα υπαρχουν και υποχρεωσεις εγω θα φηψισω λιγο πριν το τελος ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Πωπωωω νέκρα έχει πέσει. :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει απο Αυστραλία. Έχει γράψει 7,789 μηνύματα.
Πωπωωω νέκρα έχει πέσει. :P
Ας το παίξω ανακριτική επιτροπή.:hehe:
Ο Άκης και η Χιμέλα πού είναι;
Η Ντόιτς;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Πωπωωω νέκρα έχει πέσει. :P
Άκρα του τάφου σιωπή στου Παλέρμου την πόλη βασιλεύει..:whistle:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,193 μηνύματα.
Κι αφού τελείωσα τις πρωινές δουλειές μοτ, επανέρχομαι με νέο σεντόνι. :P

Όσο και αδιάφορο ρόλο να είχε μπορούσε να ψηφίσει,εκτός και όσο και να μην το θες μπορούσε να είναι και μέσα στους μαφιοζάκους. Αυτό δεν το ξέρεις με σιγουριά αν δεν είσαι και εσύ στην ομάδα τους Himela :).Ή μήπως είσαι στο τρίο που είχε αναφέρει και ο Πατρεύς;;:P
Έχουμε και λέμε όμως Αδιάφορος ρόλος=δεν σημαίνει και όχι ψήφος.Έτσι;;;;
Θεώρησα σωστό κατ'εμε λοιπόν να τον ψηφίσω.Και βέβαια δεν θέλουμε να βγαίνουν οι πολίτες αλλά δεν μου αρέσει και η συμπεριφορά των παικτών...Στον επόμενο ''γύρο'' αν μείνω μέσα θα ψηφίσω όχι με βάση την συμπεριφορά αλλά πλέον με τα λόγια...Επίσης μόλις πήγα για ύπνο μου ήρθε η έμπνευση και για άλλους υποψήφιους που θα έδινα την ψήφο μου αλλά για την ώρα,δεν θα ξαναλλάξω ψήφο:):P.

Φυσικά! Είπα ήδη οτι ούτε κι εμένα μου άρεσε αυτή η κίνησή του. Με τίποτα δεν τον δικαιολογώ. Απλά εξέφρασα την ανησυχία μου για το να είναι όντως πολίτης που βαριέται και τον χάσουμε μόνο γι' αυτό. Όπως είπαμε, το παιχνίδι αυτό βασίζεται ΚΑΙ στα νούμερα, οπότε κάθε πολίτης μετράει. Μόνο αυτό είπα. Δε σε κατηγόρησα ούτε διαφώνησα που τον ψήφισες. :)

Δεν θα ψηφίσω ακόμη. Θα επιστρέψω το απόγευμα με την ψήφο μου.

Καλό θα είναι όλοι να ψηφίζουμε πριν τη 13:00 για να μη βρεθούμε δολοφονημένοι και χαθεί η ψήφος μας.

Εμένα πάντως μου φαίνεται ακόμα περίεργος ο λόγος που ''θυσιάστηκες'' έτσι για τον Πέτρο. Δεν σε καθιστώ ακόμα ένοχη, γιατί πιστεύω στην αθωότητα του Πέτρου, αλλά τέτοια αυτοθυσία; :confused: Τα επιχειρήματα σου δεν μου φαίνονται λογικά.

Θεωρείτε τυχαίο λοιπόν οτι, ενώ τόσα άτομα εδώ και ώρες προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί το έκανε, δεν έχει καταφέρει να δώσει μια εμπεριστατωμένη απάντηση; Εκείνη που τις πρώτες ώρες του παιχνιδιού έγραφε συνέχεια; Όλη τη μέρα χτες με έχει με το σεις και με το σας, με στριμώχνει λίγο πριν τη λήξη της ψηφοφορίας και μόλις τη στρομώχνω κι εγώ αφού σώζομαι από την ψηφοφορία αρχίζει πάλι να με καλοπιάνει. Ε ρε παιδιά, εμένα αυτό μου δείχνει οτι οι συνδολοφόνοι της της απαγορεύουν να μιλήσει!:/:


Δεν ξέρω για σενα Ντεμ, αλλά η Μαρία έχει πάψει πλέον να μου φαίνεται ότι καθοδηγείται. Σε ποστ της φαίνεται ότι χάνει την ροή του παιχνιδιού, δεν καταλαβαίνει ποιος ''είναι'' με ποιον, κι αυτό μου θυμίζει γενικά τον χαρακτήρα της. 3 περιπτώσεις υπάρχουν γι'αυτό. Είτε οι συνδολοφόνοι της την αφήνουν να παίξει όπως να 'ναι (γιατί η οποιαδήποτε καθοδήγηση σκάει μπαμ) είτε ο κακός της ρόλος είναι αυτός της πόρνης και κάνει τα βήματα της εντελώς μόνη της-οπότε θα πρέπει να φύγει- είτε στ'αλήθεια δεν καθοδηγείται από κανέναν και είναι πολίτης. Ακόμα δεν ξέρω τι να πιστέψω.

Ποιος ο λόγος να σπαμάρει τόσο στην αρχή και ξαφνικά να κόψει το τόσο σπαμ μαχαίρι; Αν όντως δεν καθοδηγείται από κανέναν, τι την έκανε να σταματήσει να μιλάει τόσο;:hmm:


Εγώ από την αρχή δεν έχω πειστεί με σενα. Ήμουν σίγουρη όμως ότι μόλις θα σε ψήφιζα θα σηκωνόταν κύμα ''Ααα ψηφίζει αυτήν που μιλάει, που έχει επιχειρήματα'' και ξέρεις ότι αυτό για μενα δεν ισχύει. Τόσο πεζή δεν είμαι και ίσα ίσα σε κάλεσα στο παιχνίδι προσωπικά γιατί μου αρέσει πολύ ο τρόπος που παίζεις. Αλλά είμαι πεπεισμένη ότι κάποιον κακό ρόλο έχεις. Πες το διαίσθηση. Άμα στην μεσημεριανή δολοφονία όμως είσαι εσύ, θα ανατραπεί πολύ η θεωρία μου.:/:

Βασικά δε με ψήφισες εσύ πρώτη αλλά ο Πέτρος. Και δεν ακούστηκε καν το επιχείρημα οτι "ψηφίζεις αυτή που μιλάει". Οπότε δεν ξέρω γιατί λες τα παραπάνω. Από κει και πέρα, όταν το μόνο επιχείρημά σου εναντίον μου είναι η "διαίσθηση", νομίζω οτι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να σε πείσω! Πάντως όλοι σας μάτια έχετε και βλέπετε. Και για να συνοψίσω, ο Πέτρος με ψήφισε γιατί τον ψήφισα. Η Μελανία με ψήφισε από διαίσθηση. Ο PieMaker γιατί απλά πίστεψε τον Πέτρο (δικαίωμά του). Η deutsch επειδή τη στρίμωξα. Μόνο η fairygirl δεν κατάλαβα γιατί με ψήφισε, ίσως κι αυτή από ένστικτο. Τελικά ένα εμπεριστατωμένο επιχείρημα εναντίον μου δεν έχω ακούσει... Θα με υποχρεώνατε αν μου παρουσιάζατε ένα. Και μη μου πείτε οτι με ψηφίσατε γιατί κατηγόρησα τον Πέτρο που σας έπεισε οτι είναι αθώος, γιατί στην τελική κι εγώ στα τυφλά ψάχνω να βρω τους υπόπτους, το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω για κανέναν...:/:


Η Άλμα από την αρχή δεν κολλάει και όλοι το αποδίδετε σε σπαμάρισμα.

Τι θες να πεις με αυτό; Οτι η στρατηγική της είναι να σπαμάρει για να μας μπερδεύει;:hmm:

Να σου πω την αλήθεια η αλλαγή της ψήφου και η αυτοθυσία της Ντοιτς μου φάνηκε και εμένα περίεργη όμως σκέψου,ότι εκτός του ότι η Ντοιτς θέλει να παίξει παραπάνω ίσως θεώρησε και σωστό εκείνη την ώρα να μείνει στο παιχνίδι ένας πιο έμπειρος παίκτης παρά η ίδια...Ίσως είναι αυτός ο λόγος ίσως και όχι...Δεν είμαι δυστυχώς στο μυαλό της για να ξέρω:P.

Αυτή είναι μια πολύ απλοϊκή επεξήγηση, άσε που είναι και παράδοξη, αφού μια λες οτι θέλει να παίξει και την άλλη λες οτι επέλεξε να φύγει εκείνη για να παίξει ο Πέτρος. Γιατί θέλετε να δεχτείτε αυτό το παράλογο και όχι το οτι ίσως ήταν όντως δύο συνδολοφόνοι ή έστω κακοί που βρέθηκαν τυχαία στο στόχαστρο και αποφασιστηκε να σωθεί ο ένας; :hmm:

Αν και,στα υπόλοιπα Παλέρμο που είχα διαβάσει είχε ρόλους συνασπισμένους με τους πολίτες εδώ φαίνεται να πετάει βελάκια προς διάφορες κατευθύνσεις και συμπληρώνω ότι το καταλαβαίνω διότιέτσι παίζει.
Δεν ήταν καθόλου κύμα όπως απάντησα και παραπάνω στην Guest 278211. Τη Χιμέλα την υποψιάστηκα χθες από τα λεγόμενά της.

Λες εδώ για μένα οτι πάντα παίζω έτσι άσχετα με το ρόλο μου. Ε χαίρω πολύ, αυτό σας το έχω πει ήδη 4-5 φορές!
Για πες λοιπόν συγκεκριμένα, από ποια λεγόμενά μου με υποψιάστηκες; Γιατί, ζωή νά 'χω, έχω και πολλά λεγόμενα. :P

ΥΓ: Περιμένω να δω αν θα γίνει μια συγκεκριμένη κίνηση, κι αν δε γίνει, τότε μάλλον η Deutsch είναι πολίτης και πρέπει να δούμε τα πράγματα από εντελώς διαφορετική οπτική.

Για πες ποια κίνηση περιμένεις γιατί πλησιάζει κι η ώρα της δολοφονίας και δεν ξέρουμε αν θα είμαστε κι εδώ σε λίγο. :worry:

Καλημερα.Δυστυχως ειμαι απο κινητο και δε μπορω να γραψω πολλα, ομως καλω τους παικτες να τσεκαρουν το σεναριο της Guest 278211 για τον Τασο και την απαντηση-αδικαιολογητη υπερασπιση της φερι-γιαταπιατα προς τον δευτερο.Φερι το σεναριακι της σπαι ακ εχει λογικη και δεν καταλαβαινω γιατι το απορριπτεις ακριτα.Απο οσο ξερουμε θα μποσουσε μα εχει οποιοδηποτε ρολο ο Τασος αστον να απα τησει.

Αφήστε τα κινητά κι ελάτε να βγάλουμε μια άκρη!:mad:

Ναι και οι 4 στηρίξαμε κατευθείαν τον Πατρέα, δεν φοβηθήκαμε μην καρφωθούμε. :confused:. Guest 278211 εμένα τώρα δεν μου φαίνεσαι λογική. Και οι 4 μαφιόζοι τρέξαμε να πέσουμε πάνω στη Χιμέλα; Πού πήγε η διπλωματία;

Γιατί το αποκλείεις απλά να μας έπεισε ο Πατρέας;

Όντως αυτό που λέει η Guest 278211 δεν βγάζει νόημα, οι 4 υποτιθέμενοι δολοφόνοι να πέσουν πάνω μου να με σώσουν. Είναι κάπως κουφό.:P

Ο Πέτρος για΄μενα απλώς έγραψε κριτική που ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ σε γραφόμενα.Αυτό τον έφερε εκεί.

Δεν ήταν μόνο αυτό. Αυτή ήταν η αρχική υποψία μας. Και λέω ΜΑΣ γιατί πολλοί μαζί μου τον θεώρησαν ύποπτο κι ας κατηγορήθηκα μόνο εγώ για αυτό. Από κει και πέρα στα ποστ του επέλεξε να αναλώνεται στο να με κατηγορεί που τον υποψιάστηκα και να κάνουμε κύκλους γύρω από την ίδια συζήτηση, ενώ θα έπρεπε να αφήσουμε κατά μέρος τα προσωπικά μας και να προσπαθούμε να στριμώξουμε κι άλλους μήπως γίνει το μοιραίο λάθος. Εγώ προσωπικά ασχολήθηκα και με άλλους, ο Πέτρος όχι και τόσο. Βρέθηκε στα τελευταία του λόγια να κατηγορεί, εκτός από μένα που οκ το κατανοώ, τον Τάσο και την Άλμα. Για την Άλμα έχω λίγες υποψίες κι εγώ. Τον Τάσο πού τον είδε και γιατί τον κατηγόρησε; Δεν μπήκε καν στον κόπο να μας εξηγήσει. Αυτά, σε συνδυασμό με την κίνηση της deutsch να τον σώσει, και σε συνδυασμό με το οτι ο Πέτρος, καταλαβαίνοντας οτι θα φύγει θέλησε να στοχοποιήσει το επόμενο θύμα (εμένα) και δεν επέλεξε απλά να ψηφίσει την deutsch για να σωθεί, μου επιβεβαιώνουν και σχεδόν σιγουρεύουν την ενοχή του. Όπως προείπα όμως, 100% σίγουρη δεν είμαι για κανέναν.

καλισπερα :P
λοιπον βαριομουν να διαβασω τις σελιδες για αυτο γραφω για να μην λετε οτι κρυβω κατι απο το απογευμα και για μια βδομαδα δεν θα εχω να κανω τπτ αρα θα ειμαι μεσα περισσοτερο
ενθουσιασμος ναι λεγεται αλλα υπαρχουν και υποχρεωσεις εγω θα φηψισω λιγο πριν το τελος ;)

Μας υποχρέωσες κι εσύ. Βαριόσουν να διαβάσεις τις σελίδες. Άστο, θα σου στείλουμε περίληψη. Μα καλά, δεν ήξερες ρε φίλε μου οτι στο παιχνίδι αυτό πρέπει να διαβάζεις πολλές σελίδες; Να ένας άχρηστος πολίτης. Είσαι ο κύριος υποψήφιος για την επόμενη ψήφο μου, όχι λόγω ενοχής αλλά λόγω βλάκείας. :mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει απο Αυστραλία. Έχει γράψει 7,789 μηνύματα.
Άκρα του τάφου σιωπή στου Παλέρμου την πόλη βασιλεύει..:whistle:
Μούγκα στη στρούγκα.:hehe:
Μα,πού είστε καλά μου;
Ξυπνήστεεεε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 781029

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ευτυχώς που μπήκα την ώρα που με βρίζετε :P Ο Άκης προέρχεται από το πρώτο ξενύχτι για τις πανελλήνιες και απο προσομοίωση γραπτού πανελληνίων στα αρχαία και είναι κάπως έτσι :crazy: Λοιπον θα επανέλθω γιατί δεν έχω διαβάσει ποστ από χθες.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

johnietraf

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο γιαννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1,889 μηνύματα.
ximela ειπα ομως θα τις διαβασω :P αν εινα να δινουμε ψηφους οχι λογω υποψιας τι σοι παιχνιδι ειναι εκανα κακο και κατεστρεψα το παιχνιδι ?
απλως μηπως εχουμε και αλλες υποχρεωσεις και το να διαβαζεις τοσα κατεβατα σε λιγη ωρα ειναι δυσκολο
προσωπικα εγω θα κατσω να τις διαβασω κατα τις 6 δηλαδη τοτε που μπορω
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Κι αφού τελείωσα τις πρωινές δουλειές μοτ, επανέρχομαι με νέο σεντόνι. :P


Φυσικά! Είπα ήδη οτι ούτε κι εμένα μου άρεσε αυτή η κίνησή του. Με τίποτα δεν τον δικαιολογώ. Απλά εξέφρασα την ανησυχία μου για το να είναι όντως πολίτης που βαριέται και τον χάσουμε μόνο γι' αυτό. Όπως είπαμε, το παιχνίδι αυτό βασίζεται ΚΑΙ στα νούμερα, οπότε κάθε πολίτης μετράει. Μόνο αυτό είπα. Δε σε κατηγόρησα ούτε διαφώνησα που τον ψήφισες. :)

Καλημέρα και σε εσένα Himela:happy:
Καλέ δεν ήθελα να νομίζεις ότι σε κατηγόρησα απλά απάντησα με απόλυτη ηρεμία στο δικό σου σχόλιο:D.
Φυσικά αν είναι πολίτης η ψήφος μου θα του/μας κάνει κακό σίγουρα,αλλά αυτό θα το δείξει το παιχνίδι :);).



Αυτή είναι μια πολύ απλοϊκή επεξήγηση, άσε που είναι και παράδοξη, αφού μια λες οτι θέλει να παίξει και την άλλη λες οτι επέλεξε να φύγει εκείνη για να παίξει ο Πέτρος. Γιατί θέλετε να δεχτείτε αυτό το παράλογο και όχι το οτι ίσως ήταν όντως δύο συνδολοφόνοι ή έστω κακοί που βρέθηκαν τυχαία στο στόχαστρο και αποφασιστηκε να σωθεί ο ένας; :hmm:
Απλά αναφέρω τα δύο ενδεχόμενα...Ίσως κάνω λάθος και όχι αγαπητή Himela μου:).
Φυσικά υπάρχουν και άλλες δικαιολογίες/εξηγήσεις για τις κινήσεις της απλά η σκέψη μου ήταν τόσο απλοϊκή και απλά την εξέφρασα.:redface::)
Μπορεί και να ισχύει αυτό που λες δεν αντιλέγω θα το δείξει το παιχνίδι αυτό καλή μου:):redface:.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Guest 278211

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Για πες ποια κίνηση περιμένεις γιατί πλησιάζει κι η ώρα της δολοφονίας και δεν ξέρουμε αν θα είμαστε κι εδώ σε λίγο. :worry:

ελάχιστα λεπτά πριν την ανακοίνωση της δολοφονίας, μήπως και αλλάξει κάτι, θα πω αυτό που σκέφτηκα, δικαιολογώντας ταυτόχρονα το ότι δεν ψήφισα την Deutsch

έως τότε, πάω να διαβάσω ανατομία :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Θεωρείτε τυχαίο λοιπόν οτι, ενώ τόσα άτομα εδώ και ώρες προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί το έκανε, δεν έχει καταφέρει να δώσει μια εμπεριστατωμένη απάντηση; Εκείνη που τις πρώτες ώρες του παιχνιδιού έγραφε συνέχεια; Όλη τη μέρα χτες με έχει με το σεις και με το σας, με στριμώχνει λίγο πριν τη λήξη της ψηφοφορίας και μόλις τη στρομώχνω κι εγώ αφού σώζομαι από την ψηφοφορία αρχίζει πάλι να με καλοπιάνει. Ε ρε παιδιά, εμένα αυτό μου δείχνει οτι οι συνδολοφόνοι της της απαγορεύουν να μιλήσει!:/:

Κι εγώ έχω αρχίσει να ψιλιάζομαι.

Ποιος ο λόγος να σπαμάρει τόσο στην αρχή και ξαφνικά να κόψει το τόσο σπαμ μαχαίρι; Αν όντως δεν καθοδηγείται από κανέναν, τι την έκανε να σταματήσει να μιλάει τόσο;:hmm:

Το ότι κινδυνεύει να φύγει ή το ότι καθοδηγείται; :confused:

Βασικά δε με ψήφισες εσύ πρώτη αλλά ο Πέτρος. Και δεν ακούστηκε καν το επιχείρημα οτι "ψηφίζεις αυτή που μιλάει". Οπότε δεν ξέρω γιατί λες τα παραπάνω. Από κει και πέρα, όταν το μόνο επιχείρημά σου εναντίον μου είναι η "διαίσθηση", νομίζω οτι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να σε πείσω! Πάντως όλοι σας μάτια έχετε και βλέπετε. Και για να συνοψίσω, ο Πέτρος με ψήφισε γιατί τον ψήφισα. Η Μελανία με ψήφισε από διαίσθηση. Ο PieMaker γιατί απλά πίστεψε τον Πέτρο (δικαίωμά του). Η deutsch επειδή τη στρίμωξα. Μόνο η fairygirl δεν κατάλαβα γιατί με ψήφισε, ίσως κι αυτή από ένστικτο. Τελικά ένα εμπεριστατωμένο επιχείρημα εναντίον μου δεν έχω ακούσει... Θα με υποχρεώνατε αν μου παρουσιάζατε ένα. Και μη μου πείτε οτι με ψηφίσατε γιατί κατηγόρησα τον Πέτρο που σας έπεισε οτι είναι αθώος, γιατί στην τελική κι εγώ στα τυφλά ψάχνω να βρω τους υπόπτους, το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω για κανέναν...:/:

Βασικά ακούστηκε από άλλους. Δεν αναφερόμουν αποκλειστικά σε σενα. Και δεν είναι μόνο η διαίσθηση.Είναι το ύφος σου, βλέπω κάτι διαφορετικό και συν τοις άλλοις, έχω πειστεί για τον Πέτρο οπότε αναγκαστικά θα στραφώ σε σενα.

Τι θες να πεις με αυτό; Οτι η στρατηγική της είναι να σπαμάρει για να μας μπερδεύει;:hmm:

Ίσως; Εγώ και για ΔΑ θα την έκανα και για πόρνη. Πολίτης και να παίζει τόσο παθητικά και περίεργα, δεν έχω ξαναδεί. :|
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

_fairygirl_

Διακεκριμένο μέλος

Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταφραστής/Διερμηνέας και μας γράφει απο Αυστραλία. Έχει γράψει 7,789 μηνύματα.
Θεωρείτε τυχαίο λοιπόν οτι, ενώ τόσα άτομα εδώ και ώρες προσπαθούμε να καταλάβουμε γιατί το έκανε, δεν έχει καταφέρει να δώσει μια εμπεριστατωμένη απάντηση; Εκείνη που τις πρώτες ώρες του παιχνιδιού έγραφε συνέχεια; Όλη τη μέρα χτες με έχει με το σεις και με το σας, με στριμώχνει λίγο πριν τη λήξη της ψηφοφορίας και μόλις τη στρομώχνω κι εγώ αφού σώζομαι από την ψηφοφορία αρχίζει πάλι να με καλοπιάνει. Ε ρε παιδιά, εμένα αυτό μου δείχνει οτι οι συνδολοφόνοι της της απαγορεύουν να μιλήσει!:/:
Προφανώς και συμφωνώ μαζί σου όμως ο λόγος που το κάνουν [αν ισχύει η υπόθεσή σου]είναι γιατί αν μιλήσει θα πει βλακεία (Σόρρυ έ)


Βασικά δε με ψήφισες εσύ πρώτη αλλά ο Πέτρος. Και δεν ακούστηκε καν το επιχείρημα οτι "ψηφίζεις αυτή που μιλάει". Οπότε δεν ξέρω γιατί λες τα παραπάνω. Από κει και πέρα, όταν το μόνο επιχείρημά σου εναντίον μου είναι η "διαίσθηση", νομίζω οτι δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο για να σε πείσω! Πάντως όλοι σας μάτια έχετε και βλέπετε. Και για να συνοψίσω, ο Πέτρος με ψήφισε γιατί τον ψήφισα. Η Μελανία με ψήφισε από διαίσθηση. Ο PieMaker γιατί απλά πίστεψε τον Πέτρο (δικαίωμά του). Η deutsch επειδή τη στρίμωξα. Μόνο η fairygirl δεν κατάλαβα γιατί με ψήφισε, ίσως κι αυτή από ένστικτο. Τελικά ένα εμπεριστατωμένο επιχείρημα εναντίον μου δεν έχω ακούσει... Θα με υποχρεώνατε αν μου παρουσιάζατε ένα. Και μη μου πείτε οτι με ψηφίσατε γιατί κατηγόρησα τον Πέτρο που σας έπεισε οτι είναι αθώος, γιατί στην τελική κι εγώ στα τυφλά ψάχνω να βρω τους υπόπτους, το χέρι μου στη φωτιά δεν το βάζω για κανέναν...:/:

Πάσχισα να γράψω δικαιολόγηση μη αμυντική και δε με καταλαβαίνεις;
Ενγ,στην αρχή σε φοβόμουν διότι ήξερες.Ο κύριος λόγος που σε θεώρησα ύποπτη ήταν τα κολλητιλίκια με τον Άκη [ο οποίος όλως τυχαίως δεν έχει μπει από χθες]. Το ότι μου την μπήκες λίγο δεν έπαιξε μεγάλο ρόλο καθώς το΄χες κάνει και σε άλλους.

Λες εδώ για μένα οτι πάντα παίζω έτσι άσχετα με το ρόλο μου. Ε χαίρω πολύ, αυτό σας το έχω πει ήδη 4-5 φορές!
Για πες λοιπόν συγκεκριμένα, από ποια λεγόμενά μου με υποψιάστηκες; Γιατί, ζωή νά 'χω, έχω και πολλά λεγόμενα. :P
Θα με κάνεις να ανατρέξω σε άλλες σελίδες και πάει στο διάολο διότι άσχετα από το ρόλο που έχεις μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι και λειτουργείς.
Βουαλά σου δίνω ένα στην τύχη που απλώς αναφέρεσαι σε διάφορα άτομα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Demlogic

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
αντε, θα μαθουμε ποιανου θα φαμε τα κολυβα; :redface:
μπας και ξεκαθαρισει λιγο το τι παιζει
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

dimijim

Διάσημο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αλεξανδρούπολη (Έβρος). Έχει γράψει 2,762 μηνύματα.
αντε, θα μαθουμε ποιανου θα φαμε τα κολυβα; :redface:
μπας και ξεκαθαρισει λιγο το τι παιζει
Στις 13:00...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Demlogic

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Demlogic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 978 μηνύματα.
Προβλέπω να δολοφονούν ενα απο τα παρακάτω άτομα:

Himela
Εμένα
PieMaker
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Προβλέπω να δολοφονούν ενα απο τα παρακάτω άτομα:

Himela
Εμένα
PieMaker

Μην τους βάζεις ιδέες :hehe:..Σε 52 λεπτά θα δούμε τι θα γίνει:):P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

~Melania~

Περιβόητο μέλος

Η Insomnia ♥ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Στρατιωτικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 5,354 μηνύματα.
Μην τους βάζεις ιδέες :hehe:..Σε 52 λεπτά θα δούμε τι θα γίνει:):P

Η δολοφονία αποφασίζεται από το βράδυ. ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nefeli Graf

Περιβόητο μέλος

Η Nefeli Graf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5,346 μηνύματα.
Η δολοφονία αποφασίζεται από το βράδυ. ;)
Μιλάω για τις μελλοντικές δολοφονίες:|.
Το θυμάμαι ότι παίρνεται το βράδυ η απόφαση,τα μάτια μου έχουν καεί από το διάβασμα των κανόνων:hehe:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 31,193 μηνύματα.
Κι εγώ έχω αρχίσει να ψιλιάζομαι.

Πάλι καλά....

Το ότι κινδυνεύει να φύγει ή το ότι καθοδηγείται; :confused:

Εδώ πήγε να θυσιαστεί για να μείνει ο Πέτρος! Σου φαίνεται να τη νοιάζει πολύ να μείνει ώστε να αλλάξει συμπεριφορά για αυτό το λόγο;:confused:

Βασικά ακούστηκε από άλλους.

Νομίζω οτι ο μόνος που είπε κάτι παρόμοιο ήταν ο Αλχ, και του τά 'χω κι αυτουνού μαζεμένα. :P

Προφανώς και συμφωνώ μαζί σου όμως ο λόγος που το κάνουν [αν ισχύει η υπόθεσή σου]είναι γιατί αν μιλήσει θα πει βλακεία (Σόρρυ έ)

Ε αυτό είπα κι εγώ.

Ενγ,στην αρχή σε φοβόμουν διότι ήξερες.Ο κύριος λόγος που σε θεώρησα ύποπτη ήταν τα κολλητιλίκια με τον Άκη [ο οποίος όλως τυχαίως δεν έχει μπει από χθες]. Το ότι μου την μπήκες λίγο δεν έπαιξε μεγάλο ρόλο καθώς το΄χες κάνει και σε άλλους.
Θα με κάνεις να ανατρέξω σε άλλες σελίδες και πάει στο διάολο διότι άσχετα από το ρόλο που έχεις μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι και λειτουργείς.
Βουαλά σου δίνω ένα στην τύχη που απλώς αναφέρεσαι σε διάφορα άτομα.

Τι εννοείς "σε φοβόμουν γιατί ήξερες"; :confused: Αν εννοείς οτι είμαι έμπειρη παίκτρια, να σου θυμίσω οτι έχουμε ακόμα 7 έμπειρους παίκτες. Φοβόσουν κι όλους αυτούς;:hmm:

Δεν είχα κανένα κολλητιλίκι προσωπικά με τον Άκη, αυτός συμφώνησε μαζί μου σε κάποια πράγματα. ΠΑΛΙ θα κατηγορηθώ γι' αυτό; Ε μα ρε σεις, όταν λέω 10 πράγματα τη μέρα, λογικό είναι κάποιος να συμφωνήσει και μαζί μου σε κάποια από αυτά. Από αυτό εσύ συμπέρανες τι; Οτι είμαστε ας πούμε κι οι δυο δολοφόνοι και καρφωνόμαστε τόσο πολύ συμφωνώντας; Η λογική σου συγγνώμη αλλά μπάζει από παντού. Συνήθως οι δολοφόνοι δείχνουν δημόσια οτι διαφωνούν ή και τσακώνονται κάποιες φορές για ξεκάρφωμα. Να συμφωνούν όμως τόσο προκλητικά και να αλληλοϋποστηρίζονται είναι τουλάχιστον παιδικό. Τέλος πάντων, ευχαριστώ για την εξήγηση που έδωσες, ο κόσμος μάτια έχει και βλέπει.

Στο ποστ μου που παρέθεσες, να πω οτι ΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ γιατί έτσι παίζω πάντα, στριμώχνω τους πάντες για να δω αν θα κάνουν κάποιο λάθος. Αυτό μπορείς να το δεις σε όλα τα παιχνίδια που έπαιξα, και όπως έχω ξαναπεί, αυτή η τακτική μου με έκανε στο προηγούμενο να φύγω άρον άρον αν και πολίτης και μετά κάποιοι μετάνιωναν, αργά όμως.

Αυτά είχα να πω. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top