Yπογραφολόγιο... γιατί μερικές υπογραφές δεν θέλουμε να τις ξεχάσουμε!

Της Deutsch...lover μου αρεσε πολυ!!Ειναι κατι που ακολουθω εδω και χρονια κι οντως ισχυει!!:)

ΥγΝαι παλι ξεθαβω παλια θεματα:D
Υγ2Δεν ξερω πως να το βαλω εδω να φαινεται οπως και οι αλλες υπογραφες.Καμια ιδεα;;;

Επιλεξε το και κανε το επικολληση εδω στην απαντηση μεσα σε quote (το εικονιδιακι με τα εισαγωγικα)!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επιλεξε το και κανε το επικολληση εδω στην απαντηση μεσα σε quote (το εικονιδιακι με τα εισαγωγικα)!
Thanks!!:) Μου το ειχε πει και μια καλη moderator που ειχε δει το μηνυμα μου αλλα μετα το ξεχασα να το αλλαξω ...:whistle: την επομενη φορα !!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με τιμάει η επιλογή σου whatever :inlove:
Herzlichen Dank!

Με τιμάει η επιλογή σου whatever :inlove:
Herzlichen Dank!
:P
Ελπιζω να μην με εβρισες τωρα γιατι δεν ξερω γρι απο γερμανικα!:hehe:
Να 'σαι καλα Deutsch lover.. αν και βλεπω την αλλαξες την υπογραφη !:whistle:

:P
Ελπιζω να μην με εβρισες τωρα γιατι δεν ξερω γρι απο γερμανικα!:hehe:
Να 'σαι καλα Deutsch lover.. αν και βλεπω την αλλαξες την υπογραφη !:whistle:

Ωπς λάθος όνομα σου έγραψα:redface:

Όχι ευχαριστώ σου είπα:redface::redf
ace:

Ωπς λάθος όνομα σου έγραψα:redface:

Όχι ευχαριστώ σου είπα:redface::redf
ace:

Συγχωρεμενη!!:redface:
Προσπαθησα να το πω και μπερδευω συνεχεια την γλωσσα μου για ενα μονο" ευχαριστω"!:P Πολυ δυσκολη γλωσσα πρεπει να ειναι!!Παρακαλω παντως!:redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back