Valder
Τιμώμενο Μέλος

Ως εκ τούτου αρνούμαι να καταφύγω σε χρήση λέξεων όπως "εξαφανίστηκε" ή "μας εγκατέλειψε". Εξάλλου δεν έχει κάνει κανείς προγαμιαίο συμβόλαιο με το στέκι για χρήση 24/7/365. (αν και μερικοί με κάνουν να πιστεύω πως το πλησιάζουν!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Εγώ πιστεύω ότι σύντομα ίσως να ξαναδούμε πόστς του.![]()
αυτο το ξεκαθαρισαμε. ειπαμε, σα τα δελφινια.
μαζευουμε υπογραφες και σας τον φερνω στο τσουβαλι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

ομολογώ πως αν έριχναν θετική ψήφο περισσότερα από εβδομηνταεξιριζατρια άτομα, ίσως και να το σκεφτόμουν σοβαρά να αρχίσω πάλι να ποστάρω. δηλαδή νισάφι, εδώ ο κωστίκας και ο γιωρίκας παίρνουν εκατομμύρια ψήφους (και έχουν και καράφλα ε, ξεχάσατε την λεοντίσια χαίτη μου ρε γαϊδούρια;

τρέχω πολύ γμτ, δουλειά το πρωί, το μεσημέρι μάθημα ισπανικών (είστε πονηρά μυαλά αλλά σας συγχωρώ για μια ακόμα φορά) ή ιδιαίτερο στου δγιάλου τη μανούλα και μετά γυρνάω ψόφιος και πρέπει να χω κουράγιο για να ασχοληθώ με τη διπλωματική, σγκρουμφ. κοιμάμαι και ένα 3-4ωρο τη μέρα, χλιδή λέμε... ευτυχώς έχω κι ένα μωράκι που με παίρνει αγκαλίτσες που και που και μετά με βρίζει που αποκοιμιέμαι πάνω του και το σαλιώνω :p.
σας αφήνω, εις το επανιδείν.
ψ. μαμώ τα μσν πάρτυ σας, κρασάρει το πισί μου όταν βάζετε πολλούς, σιχτίρ. αφήστε που δεν έχει νόημα, αφού σας έχω χαλαρά στον αναπτήρα.
mpaeh~!
Giovanna
Επιφανές μέλος

εισαι η διαφορετικη νοτα στο φορουμ, μαζι με κανα δυο αλλα τρελοπαιδα εδω!

α, και μαλλον πηρες πτυχιο ε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Τώρα που μας θυμήθηκες δεν σε θέλουμε

Giovanna
Επιφανές μέλος

σας μυριστηκαμε ρεεεε
faithplus1
Πολύ δραστήριο μέλος

Γι'αυτό είχα τη φαγούρα τώρα τελευταία...

[Καλώς(ξανα)ήρθες Γουίκ. Υπάρχει καινούριο ενδιαφέρον στο φόρουμ τώρα.

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Η αλήθεια είναι πως ήταν χάλια.o frit τα λεει αυτα επειδη δεν εκαναν καλο κρεβατι. διασταυρωμενες πηγες.
σας μυριστηκαμε ρεεεε
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Giovanna
Επιφανές μέλος

adespoto
Περιβόητο μέλος

Η αλήθεια είναι πως ήταν χάλια.
Αμα δεν υπάρχει χημεία...

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

xaeh~!
ομολογώ πως αν έριχναν θετική ψήφο περισσότερα από εβδομηνταεξιριζατρια άτομα, ίσως και να το σκεφτόμουν σοβαρά να αρχίσω πάλι να ποστάρω. δηλαδή νισάφι, εδώ ο κωστίκας και ο γιωρίκας παίρνουν εκατομμύρια ψήφους (και έχουν και καράφλα ε, ξεχάσατε την λεοντίσια χαίτη μου ρε γαϊδούρια;). λεπόν, πέρα από την πλάκα (βρίσκεται το θησείο), μπαίνω που και που και σας διαβάζω, απλά είμαι αόρατος (κάνω μπάνιο κάθε μέρα και λάμπω) και με παίρνουν μάτι μόνο τα μοντερατούρια (εδώ που τα λέμε ο γιώργος από μόνος του φτάνει, σε βλέπω μωρή κουφάλα ηδονοβλεψία :p). κάποια στιγμή μάλλον θα ψιλοαρχίσω να γράφω πάλι, πράμα που θα γίνει αφού τελειώσω τη γ@μωδιπλωματική και πάρω το γ@μοπτυχίο. θενξ πάντως.
τρέχω πολύ γμτ, δουλειά το πρωί, το μεσημέρι μάθημα ισπανικών (είστε πονηρά μυαλά αλλά σας συγχωρώ για μια ακόμα φορά) ή ιδιαίτερο στου δγιάλου τη μανούλα και μετά γυρνάω ψόφιος και πρέπει να χω κουράγιο για να ασχοληθώ με τη διπλωματική, σγκρουμφ. κοιμάμαι και ένα 3-4ωρο τη μέρα, χλιδή λέμε... ευτυχώς έχω κι ένα μωράκι που με παίρνει αγκαλίτσες που και που και μετά με βρίζει που αποκοιμιέμαι πάνω του και το σαλιώνω :p.
σας αφήνω, εις το επανιδείν.
ψ. μαμώ τα μσν πάρτυ σας, κρασάρει το πισί μου όταν βάζετε πολλούς, σιχτίρ. αφήστε που δεν έχει νόημα, αφού σας έχω χαλαρά στον αναπτήρα.
mpaeh~!
σνιφ σνιφ , μυρίζομαι γέλιο , πού είναι αυτός τώρα ;
φέρτε τον και όταν τον βαρεθείτε και θέλετε να φύγει πάλι απλά θα του κάνω εγώ αίτημα φιλίας
ο λόγος μου εγγύηση
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498
Επισκέπτης

σνιφ σνιφ , μυρίζομαι γέλιο , πού είναι αυτός τώρα ;
φέρτε τον και όταν τον βαρεθείτε και θέλετε να φύγει πάλι απλά θα του κάνω εγώ αίτημα φιλίας
ο λόγος μου εγγύηση
Xα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.