parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,226 μηνύματα.
08-01-23
10:45
Post Punk νοθευμένο με New Wave ή ανόθευτο;
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,186 μηνύματα.
08-01-23
11:02
Έχεις δίκιο δεν το σκέφτηκα.. Αυτό που ανέβασα ήταν " Νοθευμενο"....αλλα μου αρέσουν εξίσου και τα δυο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
parafernalia
Περιβόητο μέλος
Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5,226 μηνύματα.
08-01-23
11:38
Εντάξει, με "νοθείες" προχωράει και η μουσική...
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 5,186 μηνύματα.
08-01-23
11:59
Για να είμαι ειλικρινής προτιμώ τα είδη που αφομοιωνουν δημιουργικά διάφορες επιρροές
parafernalia
Περιβόητο μέλος
08-01-23
12:11
Εγώ θα έλεγα μέχρι που αντέχουν τα αυτιά γιατί το post punk δεν έχει όρια.
glayki
Περιβόητο μέλος
08-01-23
12:39
Τελικά οι ποικίλες επιρροές είναι πιο ενδιαφέρουσες
parafernalia
Περιβόητο μέλος
parafernalia
Περιβόητο μέλος
parafernalia
Περιβόητο μέλος
12-01-23
23:18
Σε post punk νήμα δεν μπορεί να λείπει αυτό το κομμάτι, έχει κάψει κόσμο και κόσμο...
(τι παλικάρι αυτός ο Keenan! )
(τι παλικάρι αυτός ο Keenan! )
parafernalia
Περιβόητο μέλος
parafernalia
Περιβόητο μέλος
glayki
Περιβόητο μέλος
09-04-23
22:49
...σπαρακτικοτατα αγαπημένος
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μουσικός και μας γράφει απο Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,805 μηνύματα.
Nascentes morimur
Διάσημο μέλος
Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,758 μηνύματα.
parafernalia
Περιβόητο μέλος
29-04-23
20:46
Berri Txarrak (Bad News)
Αυτή η βασκική αυτονομιστική μπάντα απ' τη Ναβάρα, αξίζει πολλά.
Αυτή η βασκική αυτονομιστική μπάντα απ' τη Ναβάρα, αξίζει πολλά.
Γιατί τα καλά τους νέα είναι τα κακά μας νέα;
Γιατί τα όνειρά τους είναι εφιάλτες για εμάς;
Θέλω να ουρλιάξω μέχρι να σπάσει η ψυχή μου
Στη βουή της σιωπής
Οι αλήθειες μας αλλά και οι δικές τους
Μπορεί να ισχύουν
Γιατί έχουμε βαρεθεί με οτιδήποτε είναι καινούργιο γι' αυτούς
Γιατί τα ωραία τους λόγια πάντα μας προσβάλλουν
Θέλεις να ουρλιάξεις......
Κανένας από τους θεούς που λατρεύουν
δεν θα μας σώσει με κανέναν τρόπο
Από τον ακατανόητο πόνο τους
Από την απουσία της ελευθερίας μας
Γιατί τα όνειρά τους είναι εφιάλτες για εμάς;
Θέλω να ουρλιάξω μέχρι να σπάσει η ψυχή μου
Στη βουή της σιωπής
Οι αλήθειες μας αλλά και οι δικές τους
Μπορεί να ισχύουν
Γιατί έχουμε βαρεθεί με οτιδήποτε είναι καινούργιο γι' αυτούς
Γιατί τα ωραία τους λόγια πάντα μας προσβάλλουν
Θέλεις να ουρλιάξεις......
Κανένας από τους θεούς που λατρεύουν
δεν θα μας σώσει με κανέναν τρόπο
Από τον ακατανόητο πόνο τους
Από την απουσία της ελευθερίας μας
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.