ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.977 μηνύματα.
Μετά από τη νίκη των πολιτών, η Μαφία ταπεινώθηκε και εξορίστηκε από το Παλέρμο. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε ένα έρημο νησί και μυστικοί πράκτορες της μαφίας του Κορλεόνε τους επιμορφώνουν στο "How to do mafia for dummies". Έτσι, ο ultraviolence έπρεπε να βρει άλλο δίδυμο που θα μπορούσε και να δώσει δόξα και τιμή στον ιερό όρκο του μαφιόζου και να τρομοκρατήσει τους πολίτες. Απευθυνόμενος σε ένα διαχρονικό εγκληματικό δίδυμο, την Μπόνι και τον Κλαϊντ, το Παλέρμο βρίσκεται ξανά σε κίνδυνο κι είναι στο χέρι σας, πολίτες, να το προστατέψετε. Ένας/μια όμως από εσάς, θαμπωμένος/η από την λάμψη του ζευγαριού, σας πρόδωσε και ακούει στο όνομα Μαναφουκιάρα. Θα καταφέρετε να τους ξεσκεπάσετε; Εσείς, Μπόνι και Κλαιντ, θα καταφέρετε να τους σκοτώσετε;
Τιμης ενεκεν στα παλιά Παλερμο, ετσι κι αυτό έχει θεματική η οποία δεν επηρεάζει πουθενά το παιχνίδι. Γίνεται μόνο και μόνο για τον χαβαλε: οι ρόλοι σας θα πάρουν ονόματα από ευχάριστους χριστουγεννιάτικους χαρακτήρες
Στην ομάδα της Μαφίας ανήκουν:
Στην ομάδα των Πολιτών ανήκουν:
Παράλληλα έχουν μοιραστεί κι οι εξής κάρτες: 1x Ασυλία, 1x Αποκάλυψη, 1x Ανάσταση, 1x Oops..Sorry not sorry, 1x Got'ya, 1x April fool's, 1x Snatch και 1x Δικαστής 1χ Μαντείο 1χ Medkit
Στο ρόλο της Συντονιστικής Επιτροπής (ΣΕ εν συντομία) ο ultraviolence
Υπενθυμίζω ότι ψηφίζουμε με εντονα γράμματα, μεγάλης γραμματοσειράς και με χρώμα ώστε να το βλεπω ευκολα. Αν το γράψετε χωρίς bold κατά πάσα πιθανότητα θα μου ξεφύγει οπότε κάνετε μια προσπάθεια παρακαλώ.
Παράδειγμα ψήφου: Ψήφος
Λίστα συμμετοχών για το Palermo #52:
Happy hunger games και καλές γιορτές αγαπημένα μου πλάσματα. 
Τιμης ενεκεν στα παλιά Παλερμο, ετσι κι αυτό έχει θεματική η οποία δεν επηρεάζει πουθενά το παιχνίδι. Γίνεται μόνο και μόνο για τον χαβαλε: οι ρόλοι σας θα πάρουν ονόματα από ευχάριστους χριστουγεννιάτικους χαρακτήρες
Στην ομάδα της Μαφίας ανήκουν:
Ο Grinch (Κλαϊντ)
Η Mariah Carey (Mπόνι)
Ο Kevin McCallister (Μαναφουκιάρα)
Η Mariah Carey (Mπόνι)
Ο Kevin McCallister (Μαναφουκιάρα)
Στην ομάδα των Πολιτών ανήκουν:
O Jack Skellington (Mίμος)
Brenda Lee (Κουτσομπόλα)
Καρυοθραύστης (Εκδικητής)
Άγιος Βασίλης (Μπλοκαδόρος)
Gingerbread man (Καφετζού)
Το κοριτσάκι με τα σπίρτα (Ερευνητής)
Delibird (Mind-fucked Πληροφοριοδότης)
Brenda Lee (Κουτσομπόλα)
Καρυοθραύστης (Εκδικητής)
Άγιος Βασίλης (Μπλοκαδόρος)
Gingerbread man (Καφετζού)
Το κοριτσάκι με τα σπίρτα (Ερευνητής)
Delibird (Mind-fucked Πληροφοριοδότης)
Παράλληλα έχουν μοιραστεί κι οι εξής κάρτες: 1x Ασυλία, 1x Αποκάλυψη, 1x Ανάσταση, 1x Oops..Sorry not sorry, 1x Got'ya, 1x April fool's, 1x Snatch και 1x Δικαστής 1χ Μαντείο 1χ Medkit
Στο ρόλο της Συντονιστικής Επιτροπής (ΣΕ εν συντομία) ο ultraviolence
- Για κάθε απορία ή ένσταση κατά τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, παρακαλώ να απευθύνεστε μόνο σε’μενα και μονο με προσωπικό μήνυμα. Όχι ποστ εδώ.
- Τέλος, θα σας παρακαλέσω να παίξετε ακόμη ένα δίκαιο παιχνίδι, ώστε να το ευχαριστηθείτε όλοι σας! Για τυχόν αντικανονικές ενέργειες, ενημερώστε με αμεσως! Θα είμαι πολύ αυστηρός σε αυτό το παιχνίδι. Οι κανόνες βρίσκονται εδώ. Διαβάστε τους πολύ καλά παρακαλώ!!
Υπενθυμίζω ότι ψηφίζουμε με εντονα γράμματα, μεγάλης γραμματοσειράς και με χρώμα ώστε να το βλεπω ευκολα. Αν το γράψετε χωρίς bold κατά πάσα πιθανότητα θα μου ξεφύγει οπότε κάνετε μια προσπάθεια παρακαλώ.
Παράδειγμα ψήφου: Ψήφος
Λίστα συμμετοχών για το Palermo #52:
- American Economist
- Kate1914
- Kougami
- Memetchi
- Micro
- Poirot
- Pyotr_Krasnov
- rafaela11
- Reader
- Ουριήλ
Happy hunger games και καλές γιορτές αγαπημένα μου πλάσματα. 
Kate1914
Palermo Player
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.408 μηνύματα.
ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΜΟΥ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Άντε καλή μας αρχή!
Άντε καλή μας αρχή!

Poirot
Palermo Player
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.769 μηνύματα.
Καλή αρχή, Παλέρμο! Ας κερδίσει ο καλύτερος!
Καλό παιχνίδι να έχουμε!
Kate1914
Palermo Player
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.408 μηνύματα.
Πού είναι οι υπόλοιποι;
Γιατί γίνεται αυτό το πράγμα κάθε φορά, καταντάει κουραστικό
Memetchi
Palermo Player
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2.592 μηνύματα.
Πολύ ωραία τα ονόματα Ουλτρα και ευχαριστούμε για τον κόπο σου
Να υποθέσω ότι η ψηφοφορία έχει ήδη ανοίξει έτσι;
Καλά βρε ούτε 10 λεπτά δεν περάσανεΠού είναι οι υπόλοιποι;
American Economist
Palermo Player
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.577 μηνύματα.
ultraviolence
Palermo Moderator
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.977 μηνύματα.
Ανακοίνωση
Να υπενθυμίσω στους παλιούς και να γνωστοποιήσω στους καινούριους ότι το σύστημα των reactions απαγορεύεται στο Παλέρμο. Σύντομα θα απενεργοποιηθεί για να μην πατήσετε λαικ κτλ κατά λάθος.
ultraviolence
Palermo Moderator
Merci bien Mem!Πολύ ωραία τα ονόματα Ουλτρα και ευχαριστούμε για τον κόπο σου
Φυσικά, είμαστε στον αέρα. Φαγωθείτε ελεύθερα.

Kate1914
Palermo Player
Ναι ήμουν πολύ ανυπόμονη γενικά για να αρχίσει το παιχνίδι, σόρι παιδιάΚαλά βρε ούτε 10 λεπτά δεν περάσανε
Αρκετά με τα spam από εμένα, θα κάνω υπομονή και θα περιμένω να έρθουν να μας πουν ένα γεια και οι υπόλοιποι
Micro
Palermo Player
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.464 μηνύματα.
Καλή αρχή και διασκέδαση ! 

ultraviolence
Palermo Moderator
Υπενθυμίζω ότι η πρώτη ψηφοφορία λήγει αύριο μετά τις 20:10, όπου και πέφτει η πρώτη νύχτα.
Ουριήλ
Palermo Player
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Χάλκη (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 2.414 μηνύματα.
Υπομονή Κειττ, ( ξέχασα ότι ξεκινάμε στις 7)Ναι ήμουν πολύ ανυπόμονη γενικά για να αρχίσει το παιχνίδι, σόρι παιδιά
Αρκετά με τα spam από εμένα, θα κάνω υπομονή και θα περιμένω να έρθουν να μας πουν ένα γεια και οι υπόλοιποι
Καλό παιχνίδι να έχουμε παιδιά!!
Μήπως οι άλλοι δεν έχουν δει ότι ξεκινήσαμε ;
@Kougami
@Pyotr_Krasnov
Η @rafaela11 νομίζω είχε ενημερώσει πως δεν θα είναι ενεργή σήμερα.
@Kougami
@Pyotr_Krasnov
Η @rafaela11 νομίζω είχε ενημερώσει πως δεν θα είναι ενεργή σήμερα.
Ναι σορυ παιδιά για κάποιο λόγο δεν μου είχε έρθει ειδοποιήση, τώρα με το mention το είδα. Καλή αρχή και από εμένα και καλό παιχνίδι να έχουμε!
edit σόρυ είχα ξεχάσει και εγώ πως αρχίζαμε 19.00 οπότε περίμενα απλά να δώ ειδοποιήση.
edit σόρυ είχα ξεχάσει και εγώ πως αρχίζαμε 19.00 οπότε περίμενα απλά να δώ ειδοποιήση.
ultraviolence
Palermo Moderator
Βεβαιωθειτε επίσης ότι ξέρετε ποιος είναι ο ρόλος σας. Λάβατε δύο πμ, το δεύτερο είναι αυτό που ισχύει γιατί παίχτηκε πάλι κλήρωση.
Συνεχίζετε.
Συνεχίζετε.

Kate1914
Palermo Player
Πω πω μιλάμε δεν προλαβαίνω τα ποστ.
Θα κάνω την αρχή για να μην κοιμηθούμε. Θα ρίξω στην τύχη την ψήφο μου στον American Economist για να ξεκινήσουμε κάπως (δεν είναι προσωπικό μαζί σου Φώτη αλλά κάπου πρέπει να γίνει η αρχή)
Θα κάνω την αρχή για να μην κοιμηθούμε. Θα ρίξω στην τύχη την ψήφο μου στον American Economist για να ξεκινήσουμε κάπως (δεν είναι προσωπικό μαζί σου Φώτη αλλά κάπου πρέπει να γίνει η αρχή)
Στην αρχή είναι λογικό να μην έχουμε στοιχεία και ενδείξεις για να βασιστούν κάπου οι υποψίες μας, οπότε θα ψηφίσω κι εγώ στην τύχη τον Memetchi .
American Economist
Palermo Player
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.577 μηνύματα.
Πω πω μιλάμε δεν προλαβαίνω τα ποστ.
Ο λόγος που με ψηφίζεις και μάλιστα τόσο νωρίς;;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 4 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
- giannhs2001
- Palermo Player
Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:- Palermo Player
- giannhs2001
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- charmander
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
- Palermo Player
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool