parafernalia Διακεκριμένο μέλος Ο Νίκος δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.793 μηνύματα. 22 Σεπτεμβρίου 2012 στις 08:34 Ο parafernalia: #1 22-09-12 08:34 - Kalhmera omorfonia! 8) - Δεν μπορω να πω τ ιδιο κ για σενα - Γιατί δεν μπορείς; Δεν έχεις φαντασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:28 Η εμμα_τριντεντ: #2 24-09-12 04:28 -Τι κάνεις; -Βαριέμαι. -Και γιατί δε κάνεις κάτι για αυτό; -Μάντεψε. (μόνη μου το σκέφτηκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2012 στις 15:13 Η prinCess.: #3 15-10-12 15:13 Εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θέλει να πει το τοπικέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2012 στις 15:15 Η Chiyo έγραψε: #4 15-10-12 15:15 ναι ούτε εγώ. γράφουμε περιπτώσεις που μας έχουν τύχει και έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
- Kalhmera omorfonia! 8) - Δεν μπορω να πω τ ιδιο κ για σενα - Γιατί δεν μπορείς; Δεν έχεις φαντασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
εμμα_τριντεντ Πολύ δραστήριο μέλος Η εμμα_τριντεντ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.327 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2012 στις 04:28 Η εμμα_τριντεντ: #2 24-09-12 04:28 -Τι κάνεις; -Βαριέμαι. -Και γιατί δε κάνεις κάτι για αυτό; -Μάντεψε. (μόνη μου το σκέφτηκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2012 στις 15:13 Η prinCess.: #3 15-10-12 15:13 Εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θέλει να πει το τοπικέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2012 στις 15:15 Η Chiyo έγραψε: #4 15-10-12 15:15 ναι ούτε εγώ. γράφουμε περιπτώσεις που μας έχουν τύχει και έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: vas 78 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
-Τι κάνεις; -Βαριέμαι. -Και γιατί δε κάνεις κάτι για αυτό; -Μάντεψε. (μόνη μου το σκέφτηκα ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess. Επιφανές μέλος Η prinCess. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Fashion designer και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 12.090 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2012 στις 15:13 Η prinCess.: #3 15-10-12 15:13 Εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θέλει να πει το τοπικέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2012 στις 15:15 Η Chiyo έγραψε: #4 15-10-12 15:15 ναι ούτε εγώ. γράφουμε περιπτώσεις που μας έχουν τύχει και έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εγώ δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θέλει να πει το τοπικέ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chiyo Πολύ δραστήριο μέλος Η Chiyo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ταχυδρόμος και μας γράφει από Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 949 μηνύματα. 15 Οκτωβρίου 2012 στις 15:15 Η Chiyo έγραψε: #4 15-10-12 15:15 ναι ούτε εγώ. γράφουμε περιπτώσεις που μας έχουν τύχει και έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ναι ούτε εγώ. γράφουμε περιπτώσεις που μας έχουν τύχει και έτσι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.