Isiliel
Επιφανές μέλος

Η αναγεννησιακή μουσική των Blackmore's Night μπορεί να χαρακτηριστεί (όπως λέει ο ίδιος ο Blackmore) σαν μια πρόσμιξη Mike Oldfield με Enya, με στοιχεία folk, new age, και rock n' roll.
Για τον Ritchie Blackmore δε νομίζω πως χρειάζονται συστάσεις. (Μάλιστα έχουμε γεννέθλια την ίδια μέρα!

Η Candice Night γράφει τα περισσότερα κομμάτια των Blackmore's Night.
Η μοναδική φωνή της εξευμενίζει και μαγεύει τον ακροατή μέσα από αναγεννησιακούς στίχους που δημιουργούν μια ρομαντική και ταυτόχρονα επιβλητική ατμόσφαιρα.

Στο album υπάρχουν δύο πολύ καλές διασκευές, το Mond Tanz/Child in Time (Deep Purple) και Street of Dreams (Rainbow).
Ένα album για ρομαντικούς και ονειροπόλους!

Αυτό το ζευγάρι πολύ το χαίρομαι!

Κι άλλα τραγουδάκια:
Under a Violet Moon
Loreley
Pastime with Good Company
Soldier of Fortune
.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demelene
Διάσημο μέλος

Επίσης το συγκρότημα έχει καμιά 10 άρια δίσκους πίσω με ένα υπέροχο τραγούδι το Ghost Of a Rose
Στις συναυλίες τους σκάνε μύτη τύποι ντυμένοι σαν δρουίδες
Background Story θέλεται? Αλλά θα είναι τύπου Λαμπίρι.
Πάντως το αστείο είναι ότι σε κάθε νέο δίσκο τους, οι πορωμένοι του Richie από τις ροκ εποχές πάνε το αγοράζουν και μετά κράζουν δέκα χρόνια, τι βλακεία ήταν αυτό και αν δεις καράβι στο βουνό ξέρετε τι θα το έχει σύρει.
Κόλημα έτσι?
Isiliel
Επιφανές μέλος

Πάντως εγώ τους βρίσκω πολύ ταιριαστούς και την μουσική εξέλιξη του Ritchie πολύ ενδιαφέρουσα. Έχω όλα τα CDακια τους κι ας είμαι πορωμένη του Ritchie από τις ροκ εποχες !

Demelene
Διάσημο μέλος

Μαρέσει γενικά αυτή η μουσική. Αλλά έχεις διαβάσει κριτικές? Ροκ-μετάλ κόλημα στο μεγαλείο του!! Είναι για γέλοια αν και φανατικά μέταλ.
Αυτός ο δίσκος όμως είναι πολύ πιο ζωντανός από τους προηγούμενους. ΟΙ παλαιότεροι μου φαίνονται λίγο βαρετή. Αυτός έχει μια φρεσκάδα και ζωντάνια. Σίγουρα είναι και πιο ρυθμικός.
Τέλειο τραγούδι αλλά και τέλειο το όργανο που ακούγεται μετά την παύση κάπου στο 30". το σημείο εκείνο στην αρχή το έχω βάλει και ringtone. Απίστευτος ήχος. Πίπιζα δεν είναι? Ξέρει κανείς?Στο album υπάρχουν δύο πολύ καλές διασκευές, το Mond Tanz/Child in Time (Deep Purple)
Poniro Ksotikouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Απο οσο ξερω το ιδιο οργανο ξεκιναει και το τραγουδι και πρεπει να ειναι το "shawm" και το παιζει η Candice. Ειναι ενας προδρομος του όμποε.Τέλειο τραγούδι αλλά και τέλειο το όργανο που ακούγεται μετά την παύση κάπου στο 30". το σημείο εκείνο στην αρχή το έχω βάλει και ringtone. Απίστευτος ήχος. Πίπιζα δεν είναι? Ξέρει κανείς?
dtg
Νεοφερμένο μέλος

Μου αρέσει πάρα πολύ ο κύριος με τα μαύρα, αλλά δεν θεωρώ όλες τις δουλειές των B'sN ιδιαίτερα καλλές. Δηλ. υπάρχουν και κομμάτια που δεν τα ακούω πια.
Ίσως ο μουσικός αυτός δρόμος να είναι λίγο περιορισμένος.
Από την άλλη θα διαφωνήσω ότι η Κάντις έχει ιδιαίτερα καλή φωνή, άλλωστε κάποιες διασκευές τωνDP -και σε συναυλίες- δεν τα απέδωσε καλά.
Αλλά αποδέχομαι ότι περνούν καλά μ' αυτό που κάνουν, προσφέρουν πιοτική μουσική και αν ήταν λιγότερο στριμένος ο τύπος με τα μαύρα θα ήτανκαι πιο αποδεκτός σε δημοσιογραφικούς κύκλους και θα είχε περισσότερη προβολή.
'Ητανκανείς στη συναυλία τους στη Θεσσαλονίκη; (2000 νομίζω ή κάνω λάθος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stargazer
Εκκολαπτόμενο μέλος

Έχω αρκετούς δίσκους τους, και παρόλο το γεγονός ότι ο τελευταίος τους με απογοήτευσε κάπως... εε, οι Blackmore's Night είναι ο μόνος σύνδεσμος με τη σύγχρονη δουλειά του Ritchie!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος

O Ritchie Blackmore και η Candice Night μιλούν στην ΕΤ3.
Ritchie: "This music is in my heart, more than rock n' roll is"...
Home Again - Greek Lyrics (!):

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.