onion
Νεοφερμένος
Η onion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 110 μηνύματα.

26-05-23

11:09
όσοι βρίσκεστε στην γενιά του 07 και νεώτερα, πείτε λίγο παιδικά που βλέπατε παλιά;;;
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,559 μηνύματα.

26-05-23

18:05
Μόλις ένιωσα γριά. @Pakόσοι βρίσκεστε στην γενιά του 07 και νεώτερα, πείτε λίγο παιδικά που βλέπατε παλιά;;;

Pak
Επιφανές μέλος
Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12,052 μηνύματα.

26-05-23

18:23
Τι να πω εγώ που σε λίγους μήνες θα είμαι πιο κοντά στα 25 από τα 18;Μόλις ένιωσα γριά. @Pak![]()

Εν τω μεταξύ σε ποια παλιά ανατρέχουμε όταν θα πουν μαξ τα 16χρονα τι έβλεπαν; Εγώ έστω πρόλαβα ένα winx club, το Clifford the big red dog, μπανάνες με πιτζάμες και πολλά άλλα.
Tropical Peace .
Επιφανές μέλος
Η Sofia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9,559 μηνύματα.

26-05-23

19:02
Μόνο Εσυ τέτοιους συνειρμούςΤι να πω εγώ που σε λίγους μήνες θα είμαι πιο κοντά στα 25 από τα 18;![]()

Εγώ λάτρευα Μπομπ Σφουγγαράκη!Εγώ έστω πρόλαβα ένα winx club, το Clifford the big red dog, μπανάνες με πιτζάμες και πολλά άλλα.
ΚΟΚΟΡΙΚΟΣ
Νεοφερμένος
Ο Σάβας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

26-05-23

20:01
έχει και παιδιά του 07 εδώ ρε;;
onion
Νεοφερμένος
Η onion αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 110 μηνύματα.

26-05-23

20:25
εγω προσωπικα του 06 ειμαι, οσο περιεργο και αν ακουγεται...έχει και παιδιά του 07 εδώ ρε;;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 16 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...