Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Φαντάζομαι έναν τυπά να είναι στο μετρό, κάθετε λοιπόν και έρχετε ο σούπερμαν και του λέει:
Ει φίλε στο πλανήτη μου έχω σπίτι που πήρα με δάνειο, θές να έρθεις μαζί μου να το πληρώνουμε μισό μισώ και να σε μαθένω να πετάς;
ξαυνικά βγένει ο σπάιντερμαν:
Εγώ πήρα καλύτερο δάνειο με σούπερ δόσεις με εβέλικτα προγράματα έλα μαζί μου...
Μετά η κάτγούμαν
εγώ πήρα το δάνειο με πολλά δώρα, θα περάσουμε καλά...
Και τότε έρχετε ένας τυπάς μικρόσωμος με μια μικρή τσαντούλα και του λέει
έλα μπάτμαν σήκω ακόμα εδώ είσαι το δάνειο εγκρίθηκε με καλές δοσεις δώρα, εβελικτα προγράματα και ασφάλεια δώρο για τα πάντα, μόνο απο την maniabank....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

Λία δεν μας κάνεις μια περιγραφή της διαφήμισης;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Που να τη θυμάμαι καλέ, 2 χρόνια μετά;χαχα καλό mania!!!![]()
Λία δεν μας κάνεις μια περιγραφή της διαφήμισης;![]()

mania
Επιφανές μέλος

Ειναι μια τύπισα με ανάστατο μαλλι άχτένιστο άπλητο, ποιάνει μια λάκ και αρχίζει να ψεκάζει το μαλλί της και στο δεπτερόλεπτο γίνοντε τα μαλλιά της καθαρά φορμαρισμένα και γενικά τέλεια, τότε κάνει ένα ζούμ άουτ και φένετε ότι ήταν διαφήμηση στην τηλεώραση, σηκώνετε μια κοπέλα απο τον καναπέ με ανάστατα και εκείνη μαλιά όπως στην διαφήμηση που έβλεπε στην τηλεωραση και λέει
-εγώ πίστεψα αυτό το προιόν εσείς θα κάνετε το ίδιο; για αλήθηνη λάμψη και φροντίδα μόνο " αυτό" (όποια λάκ σκέυτεσε τεσπα)
Λια περίπου καλέ δεν είναι ανάγκη να την θυμηθείς καρμόν

LiZardKing69
Νεοφερμένο μέλος

BAD MAIPH
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=iGluOmo4jNc
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...