Σήμερα έφαγα τριγωνάκια. (τυροπιτάκια)
Καλά ήταν. Γευστικά. Εγώ ήθελα να φάω κρέας όμως..

Έχω μάθημα τώρα, Τα λέμε!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελική!!!
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
crash crash
Νεοφερμένο μέλος

Θα επανορθώσω. Λοιπόν, σημερα ξύπνησα το πρωί και καθάρισα το δωμάτιο μου γιατί ήταν σαν να είχε πεσει ατομική βομβα.
Αφού το ξεσκονησα διάβασα λίγο και μετά ήμουν στην τηλεόραση. Το απόγευμα βοήθησα την μητέρα μου να καθαρίσουμε την αυλη μας από τα φθινόπωρινα φυλλαράκια και έπειτα πήγα μια βόλτα για να ξεσκασω με την αδερφη μου. Και τώρα να μαι, η αυτου μεγαλειοτις να σας γράφω. Αύριο δςν έχουμε σχολείο και έτσι είμαι αραχτη.

Oh yeah. Αυτά.

Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Συγνώμη φανς μου που σας παραμελησα..
Θα επανορθώσω. Λοιπόν, σημερα ξύπνησα το πρωί και καθάρισα το δωμάτιο μου γιατί ήταν σαν να είχε πεσει ατομική βομβα.
Αφού το ξεσκονησα διάβασα λίγο και μετά ήμουν στην τηλεόραση. Το απόγευμα βοήθησα την μητέρα μου να καθαρίσουμε την αυλη μας από τα φθινόπωρινα φυλλαράκια και έπειτα πήγα μια βόλτα για να ξεσκασω με την αδερφη μου. Και τώρα να μαι, η αυτου μεγαλειοτις να σας γράφω. Αύριο δςν έχουμε σχολείο και έτσι είμαι αραχτη.
Oh yeah. Αυτά.
![]()
Εμαθα απο Καρδιτσα εισαι ε? Συμπατριωτησα!!! Απο την διπλα πολη ειμαι!

Ναι από Καρδίτσα. Ξέρω ότι είσαι από Τρίκαλα. Το χες ξαναγράψει κάπου. Τα παιρνας καλα εκεί στη Γερμανία; Και εγώ έχω κάποιους θείους εκεί αλλά εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να παω να ζήσω με τους Γερμαναραδες. Είμαι ρατσιστρια μόνο ως προς τους Γερμανούς.
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Μα καλα τοσο γρήγορα κυκλοφορούν τα νέα;![]()
Ναι από Καρδίτσα. Ξέρω ότι είσαι από Τρίκαλα. Το χες ξαναγράψει κάπου. Τα παιρνας καλα εκεί στη Γερμανία; Και εγώ έχω κάποιους θείους εκεί αλλά εγώ δεν θα μπορούσα ποτέ να παω να ζήσω με τους Γερμαναραδες. Είμαι ρατσιστρια μόνο ως προς τους Γερμανούς.
Γιατι τοσο πολυ καλε?

Γιατι τοσο πολυ καλε?
Έτσι.

Εσύ πως τα παιρνας εκεί;
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος

Έτσι.
Εσύ πως τα παιρνας εκεί;
Καλα... Ουτε ασχημα αλλα ουτε και τελεια. Εσυ;

Πουθενά άλλου σαν την πατρίδα. Σε γερμανικό σχολείο πας;Καλα... Ουτε ασχημα αλλα ουτε και τελεια. Εσυ;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.