cacofonix
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

υ.γ: ο τσίτσιδος με το σεντόνι και την αφάνα, ποιός είναι??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cacofonix
Δραστήριο μέλος

Δεν είπα να βάλεις μόνο το γραφείο, απλά εγώ έτυχε να βάλω το γραφείο μιας και οι τοίχοι είναι λευκοι, και το υπόλοιπο γραφείο μονίμως ακατάστατο (πετάω όλη τη χαρτούρα και όποτε ξεκλέβω χρόνο το ταχτοποιώ).εγώ που το pc το ΄χω μονίμως στα μπούτια μου, τι να βγάλω??
υ.γ: ο τσίτσιδος με το σεντόνι και την αφάνα, ποιός είναι??
"ο τσίτσιδος με το σεντόνι και την αφάνα" είναι ο Θεός του Πολέμου, ο ΑΡΗΣ.

skylofili
Εκκολαπτόμενο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Αντίθετα οι ντουλάπες και τα παπούτσια πλήρως τακτοποιημένα με την πλαστική διαφάνεια και τα κουτάκια τους....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Φωτό θες; Φωτο δεν έχω. Ο τίτλος με ήλκυσε και μπήκα για να δηλώσω πως είμαι κι εγώ απο τους τύπους ανθρώπων που χρειάζονται τον προσωπικό τους χώρο στο σπίτι. Εχω το γραφείο μου (χωρίς πισί το έχω) και τρυπώνω για περισσυλογή και διάβασμα. Τελευταία σκέφτομαι και μου χει μπεί για τα καλά η ιδέα, έναν ολόκληρο τοίχο απο πάνω ως κάτω βιβλιοθήκη, κάτι το οποίο είναι στα σχέδιά μου
Και το σχεδιο μου, μετα απο λιγο καιρο, ω ναι, υλοποιηθηκε.
Δεν πιανει εναν ολοκληρο τοιχο αλλα εφτιαξα μια βιβλιοθηκαρα να χανεσαι....
Ηρεμια...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...