grape Εκκολαπτόμενο μέλος Η grape αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 195 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 19:35 Η grape έγραψε: #41 18-06-13 19:35 Αρχική Δημοσίευση από Dias: ................... Click για ανάπτυξη... εεε τώρα τι να πούμε άλλο...αυτά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 209912: #42 18-06-13 19:44 Γλάρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 21:31 Η Dalian έγραψε: #43 18-06-13 21:31 Home-made burrito Συνήθως βάζω το κοτόπουλο που έμεινε από το μεσημέρι, μαρούλι, ντομάτα, γκούντα, σως που φτιάχνω μόνη μου, ψιλοκομμένο ζαμπόν [αν έχω] και πιπεριές[αν έχω]. Yum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 22:22 Η τρελή φιλόσοφος: #44 18-06-13 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Γλάρο Click για ανάπτυξη... γλαρόσουπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 22:53 Ο cha0s έγραψε: #45 18-06-13 22:53 Πάρε μια πολυβιταμίνη και φάε ενα γιαούρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 15:44 Η mairou έγραψε: #46 19-06-13 15:44 πάρε αυτή την μεξικάνικη πίτα που είναι σαν αραβική βάλε μέσα μικρές κοτομπουκιές και καρότο με πιπεριές που θα έχεις τσιγαρίσει στο τιγάνι πρώτα..πρόσθεσε και λίγο ταμπάσκο και κέτσαπ όσο θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2013 στις 16:09 Ο Guest 125423: #47 19-06-13 16:09 Αρχική Δημοσίευση από marinouri09: πάρε αυτή την μεξικάνικη πίτα που είναι σαν αραβική βάλε μέσα μικρές κοτομπουκιές και καρότο με πιπεριές που θα έχεις τσιγαρίσει στο τιγάνι πρώτα..πρόσθεσε και λίγο ταμπάσκο και κέτσαπ όσο θες.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό ακούγεται... Εγώ συνήθως τρώω μαρουλοσαλάτα με τόνο, φέτα και ένα βραστό αυγό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 16:55 Η BLUE SEA έγραψε: #48 19-06-13 16:55 Γιαούρτι με δημητριακά, φρούτα και λίγο μέλι. Το γεύμα αυτό γίνεται ακόμα πιο υγιεινό αν προσθέσετε λίγα καρύδια κι ένα τριμμένο καρότο στο μπολ με τα δημητριακά και τα φρούτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Η Darkness έγραψε: #49 19-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Home-made burrito Συνήθως βάζω το κοτόπουλο που έμεινε από το μεσημέρι, μαρούλι, ντομάτα, γκούντα, σως που φτιάχνω μόνη μου, ψιλοκομμένο ζαμπόν [αν έχω] και πιπεριές[αν έχω]. Yum! Click για ανάπτυξη... Μιλάς τόσο άνετα για το κοτόπουλο, κάθε μεσημέρι κοτόπουλο έχετε; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: κοίτα τι ξέθαψα λοιποοοοοον τώρα λόγω δίαιτας φρουτάκι αλλά το αγαπημένο μου είναι: σαλάτα μαρούλι,κρεμμύδι χλωρό,καλαμπόκι,κομματι τόνο ή κοτόπουλο ή και σνίτσελ ,λάδια ξύδια και τα ρέστα Click για ανάπτυξη... Ε μαλακία αυτό. Δηλαδή τι σημαίνει δίαιτα και φρούτο; Δλδ η σαλάτα παχαίνει; -.- Το λέω γιατί και γω σαλάτα τρώω και δεν χάνω γράμμαριο. Α.. και να πω και γω για βράδυ γιαούρτι με φρυγανιές ή σαλάτα με ντομάτα και ντάκος (μόνο αυτά, τα υπόλοιπα είναι ακριβά αν τα θες σε καθημερινή βάση, εκτός κι αν φυτέψω αγγούρια στο μπαλκόνι) (επίσης το ντάκος δορίζει την θέση του στη μια φέτα ψωμί κομμένη σε κομματάκια μπλατσ μέσα στη σαλάτα όταν οι τσέπες στενεύουν) και δυστυχώς σπανίως τρώω κάτι διαφορετικό ψέμα, αν με τραβήξει πολύ και φέτα με μέλι (κάτι αρνητικό για μένα που πρέπει να έχω το ψωμί σαν λιβάνι) Τώρα κάτι τύποι φρούτα και τέτοια μόνο στις αφόρητες ζέστες που δεν μπορείς να κάνεις ούτε βήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Η mairou έγραψε: #50 19-06-13 17:36 Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:45 Η aggressive: #51 20-06-13 20:45 Πιτόγυρο από σαλόνικα και μπύρα ή κόκα-κόλα. Αλήθεια σεεεε λέεεεεωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 11:25 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 12-07-13 11:25 Αρχική Δημοσίευση από marinouri09: Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Click για ανάπτυξη... ακριβώς!δεν κάνει να παραλείπουμε γεύματα και δεν κερδίζουμε και τίποτα αν το κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: ................... Click για ανάπτυξη... εεε τώρα τι να πούμε άλλο...αυτά είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 18 Ιουνίου 2013 στις 19:44 Ο Guest 209912: #42 18-06-13 19:44 Γλάρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 21:31 Η Dalian έγραψε: #43 18-06-13 21:31 Home-made burrito Συνήθως βάζω το κοτόπουλο που έμεινε από το μεσημέρι, μαρούλι, ντομάτα, γκούντα, σως που φτιάχνω μόνη μου, ψιλοκομμένο ζαμπόν [αν έχω] και πιπεριές[αν έχω]. Yum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 22:22 Η τρελή φιλόσοφος: #44 18-06-13 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Γλάρο Click για ανάπτυξη... γλαρόσουπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 22:53 Ο cha0s έγραψε: #45 18-06-13 22:53 Πάρε μια πολυβιταμίνη και φάε ενα γιαούρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 15:44 Η mairou έγραψε: #46 19-06-13 15:44 πάρε αυτή την μεξικάνικη πίτα που είναι σαν αραβική βάλε μέσα μικρές κοτομπουκιές και καρότο με πιπεριές που θα έχεις τσιγαρίσει στο τιγάνι πρώτα..πρόσθεσε και λίγο ταμπάσκο και κέτσαπ όσο θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2013 στις 16:09 Ο Guest 125423: #47 19-06-13 16:09 Αρχική Δημοσίευση από marinouri09: πάρε αυτή την μεξικάνικη πίτα που είναι σαν αραβική βάλε μέσα μικρές κοτομπουκιές και καρότο με πιπεριές που θα έχεις τσιγαρίσει στο τιγάνι πρώτα..πρόσθεσε και λίγο ταμπάσκο και κέτσαπ όσο θες.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό ακούγεται... Εγώ συνήθως τρώω μαρουλοσαλάτα με τόνο, φέτα και ένα βραστό αυγό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 16:55 Η BLUE SEA έγραψε: #48 19-06-13 16:55 Γιαούρτι με δημητριακά, φρούτα και λίγο μέλι. Το γεύμα αυτό γίνεται ακόμα πιο υγιεινό αν προσθέσετε λίγα καρύδια κι ένα τριμμένο καρότο στο μπολ με τα δημητριακά και τα φρούτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Η Darkness έγραψε: #49 19-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Home-made burrito Συνήθως βάζω το κοτόπουλο που έμεινε από το μεσημέρι, μαρούλι, ντομάτα, γκούντα, σως που φτιάχνω μόνη μου, ψιλοκομμένο ζαμπόν [αν έχω] και πιπεριές[αν έχω]. Yum! Click για ανάπτυξη... Μιλάς τόσο άνετα για το κοτόπουλο, κάθε μεσημέρι κοτόπουλο έχετε; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: κοίτα τι ξέθαψα λοιποοοοοον τώρα λόγω δίαιτας φρουτάκι αλλά το αγαπημένο μου είναι: σαλάτα μαρούλι,κρεμμύδι χλωρό,καλαμπόκι,κομματι τόνο ή κοτόπουλο ή και σνίτσελ ,λάδια ξύδια και τα ρέστα Click για ανάπτυξη... Ε μαλακία αυτό. Δηλαδή τι σημαίνει δίαιτα και φρούτο; Δλδ η σαλάτα παχαίνει; -.- Το λέω γιατί και γω σαλάτα τρώω και δεν χάνω γράμμαριο. Α.. και να πω και γω για βράδυ γιαούρτι με φρυγανιές ή σαλάτα με ντομάτα και ντάκος (μόνο αυτά, τα υπόλοιπα είναι ακριβά αν τα θες σε καθημερινή βάση, εκτός κι αν φυτέψω αγγούρια στο μπαλκόνι) (επίσης το ντάκος δορίζει την θέση του στη μια φέτα ψωμί κομμένη σε κομματάκια μπλατσ μέσα στη σαλάτα όταν οι τσέπες στενεύουν) και δυστυχώς σπανίως τρώω κάτι διαφορετικό ψέμα, αν με τραβήξει πολύ και φέτα με μέλι (κάτι αρνητικό για μένα που πρέπει να έχω το ψωμί σαν λιβάνι) Τώρα κάτι τύποι φρούτα και τέτοια μόνο στις αφόρητες ζέστες που δεν μπορείς να κάνεις ούτε βήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Η mairou έγραψε: #50 19-06-13 17:36 Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:45 Η aggressive: #51 20-06-13 20:45 Πιτόγυρο από σαλόνικα και μπύρα ή κόκα-κόλα. Αλήθεια σεεεε λέεεεεωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 11:25 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 12-07-13 11:25 Αρχική Δημοσίευση από marinouri09: Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Click για ανάπτυξη... ακριβώς!δεν κάνει να παραλείπουμε γεύματα και δεν κερδίζουμε και τίποτα αν το κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γλάρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 21:31 Η Dalian έγραψε: #43 18-06-13 21:31 Home-made burrito Συνήθως βάζω το κοτόπουλο που έμεινε από το μεσημέρι, μαρούλι, ντομάτα, γκούντα, σως που φτιάχνω μόνη μου, ψιλοκομμένο ζαμπόν [αν έχω] και πιπεριές[αν έχω]. Yum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 22:22 Η τρελή φιλόσοφος: #44 18-06-13 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Γλάρο Click για ανάπτυξη... γλαρόσουπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 22:53 Ο cha0s έγραψε: #45 18-06-13 22:53 Πάρε μια πολυβιταμίνη και φάε ενα γιαούρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 15:44 Η mairou έγραψε: #46 19-06-13 15:44 πάρε αυτή την μεξικάνικη πίτα που είναι σαν αραβική βάλε μέσα μικρές κοτομπουκιές και καρότο με πιπεριές που θα έχεις τσιγαρίσει στο τιγάνι πρώτα..πρόσθεσε και λίγο ταμπάσκο και κέτσαπ όσο θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2013 στις 16:09 Ο Guest 125423: #47 19-06-13 16:09 Αρχική Δημοσίευση από marinouri09: πάρε αυτή την μεξικάνικη πίτα που είναι σαν αραβική βάλε μέσα μικρές κοτομπουκιές και καρότο με πιπεριές που θα έχεις τσιγαρίσει στο τιγάνι πρώτα..πρόσθεσε και λίγο ταμπάσκο και κέτσαπ όσο θες.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό ακούγεται... Εγώ συνήθως τρώω μαρουλοσαλάτα με τόνο, φέτα και ένα βραστό αυγό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 16:55 Η BLUE SEA έγραψε: #48 19-06-13 16:55 Γιαούρτι με δημητριακά, φρούτα και λίγο μέλι. Το γεύμα αυτό γίνεται ακόμα πιο υγιεινό αν προσθέσετε λίγα καρύδια κι ένα τριμμένο καρότο στο μπολ με τα δημητριακά και τα φρούτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Η Darkness έγραψε: #49 19-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Home-made burrito Συνήθως βάζω το κοτόπουλο που έμεινε από το μεσημέρι, μαρούλι, ντομάτα, γκούντα, σως που φτιάχνω μόνη μου, ψιλοκομμένο ζαμπόν [αν έχω] και πιπεριές[αν έχω]. Yum! Click για ανάπτυξη... Μιλάς τόσο άνετα για το κοτόπουλο, κάθε μεσημέρι κοτόπουλο έχετε; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: κοίτα τι ξέθαψα λοιποοοοοον τώρα λόγω δίαιτας φρουτάκι αλλά το αγαπημένο μου είναι: σαλάτα μαρούλι,κρεμμύδι χλωρό,καλαμπόκι,κομματι τόνο ή κοτόπουλο ή και σνίτσελ ,λάδια ξύδια και τα ρέστα Click για ανάπτυξη... Ε μαλακία αυτό. Δηλαδή τι σημαίνει δίαιτα και φρούτο; Δλδ η σαλάτα παχαίνει; -.- Το λέω γιατί και γω σαλάτα τρώω και δεν χάνω γράμμαριο. Α.. και να πω και γω για βράδυ γιαούρτι με φρυγανιές ή σαλάτα με ντομάτα και ντάκος (μόνο αυτά, τα υπόλοιπα είναι ακριβά αν τα θες σε καθημερινή βάση, εκτός κι αν φυτέψω αγγούρια στο μπαλκόνι) (επίσης το ντάκος δορίζει την θέση του στη μια φέτα ψωμί κομμένη σε κομματάκια μπλατσ μέσα στη σαλάτα όταν οι τσέπες στενεύουν) και δυστυχώς σπανίως τρώω κάτι διαφορετικό ψέμα, αν με τραβήξει πολύ και φέτα με μέλι (κάτι αρνητικό για μένα που πρέπει να έχω το ψωμί σαν λιβάνι) Τώρα κάτι τύποι φρούτα και τέτοια μόνο στις αφόρητες ζέστες που δεν μπορείς να κάνεις ούτε βήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Η mairou έγραψε: #50 19-06-13 17:36 Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:45 Η aggressive: #51 20-06-13 20:45 Πιτόγυρο από σαλόνικα και μπύρα ή κόκα-κόλα. Αλήθεια σεεεε λέεεεεωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 11:25 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 12-07-13 11:25 Αρχική Δημοσίευση από marinouri09: Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Click για ανάπτυξη... ακριβώς!δεν κάνει να παραλείπουμε γεύματα και δεν κερδίζουμε και τίποτα αν το κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Home-made burrito Συνήθως βάζω το κοτόπουλο που έμεινε από το μεσημέρι, μαρούλι, ντομάτα, γκούντα, σως που φτιάχνω μόνη μου, ψιλοκομμένο ζαμπόν [αν έχω] και πιπεριές[αν έχω]. Yum! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος Πολύ δραστήριο μέλος Η τρελή φιλόσοφος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 1.290 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 22:22 Η τρελή φιλόσοφος: #44 18-06-13 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Γλάρο Click για ανάπτυξη... γλαρόσουπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 22:53 Ο cha0s έγραψε: #45 18-06-13 22:53 Πάρε μια πολυβιταμίνη και φάε ενα γιαούρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 15:44 Η mairou έγραψε: #46 19-06-13 15:44 πάρε αυτή την μεξικάνικη πίτα που είναι σαν αραβική βάλε μέσα μικρές κοτομπουκιές και καρότο με πιπεριές που θα έχεις τσιγαρίσει στο τιγάνι πρώτα..πρόσθεσε και λίγο ταμπάσκο και κέτσαπ όσο θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2013 στις 16:09 Ο Guest 125423: #47 19-06-13 16:09 Αρχική Δημοσίευση από marinouri09: πάρε αυτή την μεξικάνικη πίτα που είναι σαν αραβική βάλε μέσα μικρές κοτομπουκιές και καρότο με πιπεριές που θα έχεις τσιγαρίσει στο τιγάνι πρώτα..πρόσθεσε και λίγο ταμπάσκο και κέτσαπ όσο θες.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό ακούγεται... Εγώ συνήθως τρώω μαρουλοσαλάτα με τόνο, φέτα και ένα βραστό αυγό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 16:55 Η BLUE SEA έγραψε: #48 19-06-13 16:55 Γιαούρτι με δημητριακά, φρούτα και λίγο μέλι. Το γεύμα αυτό γίνεται ακόμα πιο υγιεινό αν προσθέσετε λίγα καρύδια κι ένα τριμμένο καρότο στο μπολ με τα δημητριακά και τα φρούτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Η Darkness έγραψε: #49 19-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Home-made burrito Συνήθως βάζω το κοτόπουλο που έμεινε από το μεσημέρι, μαρούλι, ντομάτα, γκούντα, σως που φτιάχνω μόνη μου, ψιλοκομμένο ζαμπόν [αν έχω] και πιπεριές[αν έχω]. Yum! Click για ανάπτυξη... Μιλάς τόσο άνετα για το κοτόπουλο, κάθε μεσημέρι κοτόπουλο έχετε; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: κοίτα τι ξέθαψα λοιποοοοοον τώρα λόγω δίαιτας φρουτάκι αλλά το αγαπημένο μου είναι: σαλάτα μαρούλι,κρεμμύδι χλωρό,καλαμπόκι,κομματι τόνο ή κοτόπουλο ή και σνίτσελ ,λάδια ξύδια και τα ρέστα Click για ανάπτυξη... Ε μαλακία αυτό. Δηλαδή τι σημαίνει δίαιτα και φρούτο; Δλδ η σαλάτα παχαίνει; -.- Το λέω γιατί και γω σαλάτα τρώω και δεν χάνω γράμμαριο. Α.. και να πω και γω για βράδυ γιαούρτι με φρυγανιές ή σαλάτα με ντομάτα και ντάκος (μόνο αυτά, τα υπόλοιπα είναι ακριβά αν τα θες σε καθημερινή βάση, εκτός κι αν φυτέψω αγγούρια στο μπαλκόνι) (επίσης το ντάκος δορίζει την θέση του στη μια φέτα ψωμί κομμένη σε κομματάκια μπλατσ μέσα στη σαλάτα όταν οι τσέπες στενεύουν) και δυστυχώς σπανίως τρώω κάτι διαφορετικό ψέμα, αν με τραβήξει πολύ και φέτα με μέλι (κάτι αρνητικό για μένα που πρέπει να έχω το ψωμί σαν λιβάνι) Τώρα κάτι τύποι φρούτα και τέτοια μόνο στις αφόρητες ζέστες που δεν μπορείς να κάνεις ούτε βήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Η mairou έγραψε: #50 19-06-13 17:36 Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:45 Η aggressive: #51 20-06-13 20:45 Πιτόγυρο από σαλόνικα και μπύρα ή κόκα-κόλα. Αλήθεια σεεεε λέεεεεωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 11:25 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 12-07-13 11:25 Αρχική Δημοσίευση από marinouri09: Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Click για ανάπτυξη... ακριβώς!δεν κάνει να παραλείπουμε γεύματα και δεν κερδίζουμε και τίποτα αν το κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ξεχασμένος: Γλάρο Click για ανάπτυξη... γλαρόσουπα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2013 στις 22:53 Ο cha0s έγραψε: #45 18-06-13 22:53 Πάρε μια πολυβιταμίνη και φάε ενα γιαούρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 15:44 Η mairou έγραψε: #46 19-06-13 15:44 πάρε αυτή την μεξικάνικη πίτα που είναι σαν αραβική βάλε μέσα μικρές κοτομπουκιές και καρότο με πιπεριές που θα έχεις τσιγαρίσει στο τιγάνι πρώτα..πρόσθεσε και λίγο ταμπάσκο και κέτσαπ όσο θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2013 στις 16:09 Ο Guest 125423: #47 19-06-13 16:09 Αρχική Δημοσίευση από marinouri09: πάρε αυτή την μεξικάνικη πίτα που είναι σαν αραβική βάλε μέσα μικρές κοτομπουκιές και καρότο με πιπεριές που θα έχεις τσιγαρίσει στο τιγάνι πρώτα..πρόσθεσε και λίγο ταμπάσκο και κέτσαπ όσο θες.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό ακούγεται... Εγώ συνήθως τρώω μαρουλοσαλάτα με τόνο, φέτα και ένα βραστό αυγό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 16:55 Η BLUE SEA έγραψε: #48 19-06-13 16:55 Γιαούρτι με δημητριακά, φρούτα και λίγο μέλι. Το γεύμα αυτό γίνεται ακόμα πιο υγιεινό αν προσθέσετε λίγα καρύδια κι ένα τριμμένο καρότο στο μπολ με τα δημητριακά και τα φρούτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Η Darkness έγραψε: #49 19-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Home-made burrito Συνήθως βάζω το κοτόπουλο που έμεινε από το μεσημέρι, μαρούλι, ντομάτα, γκούντα, σως που φτιάχνω μόνη μου, ψιλοκομμένο ζαμπόν [αν έχω] και πιπεριές[αν έχω]. Yum! Click για ανάπτυξη... Μιλάς τόσο άνετα για το κοτόπουλο, κάθε μεσημέρι κοτόπουλο έχετε; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: κοίτα τι ξέθαψα λοιποοοοοον τώρα λόγω δίαιτας φρουτάκι αλλά το αγαπημένο μου είναι: σαλάτα μαρούλι,κρεμμύδι χλωρό,καλαμπόκι,κομματι τόνο ή κοτόπουλο ή και σνίτσελ ,λάδια ξύδια και τα ρέστα Click για ανάπτυξη... Ε μαλακία αυτό. Δηλαδή τι σημαίνει δίαιτα και φρούτο; Δλδ η σαλάτα παχαίνει; -.- Το λέω γιατί και γω σαλάτα τρώω και δεν χάνω γράμμαριο. Α.. και να πω και γω για βράδυ γιαούρτι με φρυγανιές ή σαλάτα με ντομάτα και ντάκος (μόνο αυτά, τα υπόλοιπα είναι ακριβά αν τα θες σε καθημερινή βάση, εκτός κι αν φυτέψω αγγούρια στο μπαλκόνι) (επίσης το ντάκος δορίζει την θέση του στη μια φέτα ψωμί κομμένη σε κομματάκια μπλατσ μέσα στη σαλάτα όταν οι τσέπες στενεύουν) και δυστυχώς σπανίως τρώω κάτι διαφορετικό ψέμα, αν με τραβήξει πολύ και φέτα με μέλι (κάτι αρνητικό για μένα που πρέπει να έχω το ψωμί σαν λιβάνι) Τώρα κάτι τύποι φρούτα και τέτοια μόνο στις αφόρητες ζέστες που δεν μπορείς να κάνεις ούτε βήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Η mairou έγραψε: #50 19-06-13 17:36 Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:45 Η aggressive: #51 20-06-13 20:45 Πιτόγυρο από σαλόνικα και μπύρα ή κόκα-κόλα. Αλήθεια σεεεε λέεεεεωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 11:25 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 12-07-13 11:25 Αρχική Δημοσίευση από marinouri09: Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Click για ανάπτυξη... ακριβώς!δεν κάνει να παραλείπουμε γεύματα και δεν κερδίζουμε και τίποτα αν το κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάρε μια πολυβιταμίνη και φάε ενα γιαούρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 15:44 Η mairou έγραψε: #46 19-06-13 15:44 πάρε αυτή την μεξικάνικη πίτα που είναι σαν αραβική βάλε μέσα μικρές κοτομπουκιές και καρότο με πιπεριές που θα έχεις τσιγαρίσει στο τιγάνι πρώτα..πρόσθεσε και λίγο ταμπάσκο και κέτσαπ όσο θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2013 στις 16:09 Ο Guest 125423: #47 19-06-13 16:09 Αρχική Δημοσίευση από marinouri09: πάρε αυτή την μεξικάνικη πίτα που είναι σαν αραβική βάλε μέσα μικρές κοτομπουκιές και καρότο με πιπεριές που θα έχεις τσιγαρίσει στο τιγάνι πρώτα..πρόσθεσε και λίγο ταμπάσκο και κέτσαπ όσο θες.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό ακούγεται... Εγώ συνήθως τρώω μαρουλοσαλάτα με τόνο, φέτα και ένα βραστό αυγό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 16:55 Η BLUE SEA έγραψε: #48 19-06-13 16:55 Γιαούρτι με δημητριακά, φρούτα και λίγο μέλι. Το γεύμα αυτό γίνεται ακόμα πιο υγιεινό αν προσθέσετε λίγα καρύδια κι ένα τριμμένο καρότο στο μπολ με τα δημητριακά και τα φρούτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Η Darkness έγραψε: #49 19-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Home-made burrito Συνήθως βάζω το κοτόπουλο που έμεινε από το μεσημέρι, μαρούλι, ντομάτα, γκούντα, σως που φτιάχνω μόνη μου, ψιλοκομμένο ζαμπόν [αν έχω] και πιπεριές[αν έχω]. Yum! Click για ανάπτυξη... Μιλάς τόσο άνετα για το κοτόπουλο, κάθε μεσημέρι κοτόπουλο έχετε; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: κοίτα τι ξέθαψα λοιποοοοοον τώρα λόγω δίαιτας φρουτάκι αλλά το αγαπημένο μου είναι: σαλάτα μαρούλι,κρεμμύδι χλωρό,καλαμπόκι,κομματι τόνο ή κοτόπουλο ή και σνίτσελ ,λάδια ξύδια και τα ρέστα Click για ανάπτυξη... Ε μαλακία αυτό. Δηλαδή τι σημαίνει δίαιτα και φρούτο; Δλδ η σαλάτα παχαίνει; -.- Το λέω γιατί και γω σαλάτα τρώω και δεν χάνω γράμμαριο. Α.. και να πω και γω για βράδυ γιαούρτι με φρυγανιές ή σαλάτα με ντομάτα και ντάκος (μόνο αυτά, τα υπόλοιπα είναι ακριβά αν τα θες σε καθημερινή βάση, εκτός κι αν φυτέψω αγγούρια στο μπαλκόνι) (επίσης το ντάκος δορίζει την θέση του στη μια φέτα ψωμί κομμένη σε κομματάκια μπλατσ μέσα στη σαλάτα όταν οι τσέπες στενεύουν) και δυστυχώς σπανίως τρώω κάτι διαφορετικό ψέμα, αν με τραβήξει πολύ και φέτα με μέλι (κάτι αρνητικό για μένα που πρέπει να έχω το ψωμί σαν λιβάνι) Τώρα κάτι τύποι φρούτα και τέτοια μόνο στις αφόρητες ζέστες που δεν μπορείς να κάνεις ούτε βήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Η mairou έγραψε: #50 19-06-13 17:36 Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:45 Η aggressive: #51 20-06-13 20:45 Πιτόγυρο από σαλόνικα και μπύρα ή κόκα-κόλα. Αλήθεια σεεεε λέεεεεωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 11:25 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 12-07-13 11:25 Αρχική Δημοσίευση από marinouri09: Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Click για ανάπτυξη... ακριβώς!δεν κάνει να παραλείπουμε γεύματα και δεν κερδίζουμε και τίποτα αν το κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πάρε αυτή την μεξικάνικη πίτα που είναι σαν αραβική βάλε μέσα μικρές κοτομπουκιές και καρότο με πιπεριές που θα έχεις τσιγαρίσει στο τιγάνι πρώτα..πρόσθεσε και λίγο ταμπάσκο και κέτσαπ όσο θες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 19 Ιουνίου 2013 στις 16:09 Ο Guest 125423: #47 19-06-13 16:09 Αρχική Δημοσίευση από marinouri09: πάρε αυτή την μεξικάνικη πίτα που είναι σαν αραβική βάλε μέσα μικρές κοτομπουκιές και καρότο με πιπεριές που θα έχεις τσιγαρίσει στο τιγάνι πρώτα..πρόσθεσε και λίγο ταμπάσκο και κέτσαπ όσο θες.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό ακούγεται... Εγώ συνήθως τρώω μαρουλοσαλάτα με τόνο, φέτα και ένα βραστό αυγό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 16:55 Η BLUE SEA έγραψε: #48 19-06-13 16:55 Γιαούρτι με δημητριακά, φρούτα και λίγο μέλι. Το γεύμα αυτό γίνεται ακόμα πιο υγιεινό αν προσθέσετε λίγα καρύδια κι ένα τριμμένο καρότο στο μπολ με τα δημητριακά και τα φρούτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Η Darkness έγραψε: #49 19-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Home-made burrito Συνήθως βάζω το κοτόπουλο που έμεινε από το μεσημέρι, μαρούλι, ντομάτα, γκούντα, σως που φτιάχνω μόνη μου, ψιλοκομμένο ζαμπόν [αν έχω] και πιπεριές[αν έχω]. Yum! Click για ανάπτυξη... Μιλάς τόσο άνετα για το κοτόπουλο, κάθε μεσημέρι κοτόπουλο έχετε; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: κοίτα τι ξέθαψα λοιποοοοοον τώρα λόγω δίαιτας φρουτάκι αλλά το αγαπημένο μου είναι: σαλάτα μαρούλι,κρεμμύδι χλωρό,καλαμπόκι,κομματι τόνο ή κοτόπουλο ή και σνίτσελ ,λάδια ξύδια και τα ρέστα Click για ανάπτυξη... Ε μαλακία αυτό. Δηλαδή τι σημαίνει δίαιτα και φρούτο; Δλδ η σαλάτα παχαίνει; -.- Το λέω γιατί και γω σαλάτα τρώω και δεν χάνω γράμμαριο. Α.. και να πω και γω για βράδυ γιαούρτι με φρυγανιές ή σαλάτα με ντομάτα και ντάκος (μόνο αυτά, τα υπόλοιπα είναι ακριβά αν τα θες σε καθημερινή βάση, εκτός κι αν φυτέψω αγγούρια στο μπαλκόνι) (επίσης το ντάκος δορίζει την θέση του στη μια φέτα ψωμί κομμένη σε κομματάκια μπλατσ μέσα στη σαλάτα όταν οι τσέπες στενεύουν) και δυστυχώς σπανίως τρώω κάτι διαφορετικό ψέμα, αν με τραβήξει πολύ και φέτα με μέλι (κάτι αρνητικό για μένα που πρέπει να έχω το ψωμί σαν λιβάνι) Τώρα κάτι τύποι φρούτα και τέτοια μόνο στις αφόρητες ζέστες που δεν μπορείς να κάνεις ούτε βήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Η mairou έγραψε: #50 19-06-13 17:36 Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:45 Η aggressive: #51 20-06-13 20:45 Πιτόγυρο από σαλόνικα και μπύρα ή κόκα-κόλα. Αλήθεια σεεεε λέεεεεωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 11:25 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 12-07-13 11:25 Αρχική Δημοσίευση από marinouri09: Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Click για ανάπτυξη... ακριβώς!δεν κάνει να παραλείπουμε γεύματα και δεν κερδίζουμε και τίποτα αν το κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marinouri09: πάρε αυτή την μεξικάνικη πίτα που είναι σαν αραβική βάλε μέσα μικρές κοτομπουκιές και καρότο με πιπεριές που θα έχεις τσιγαρίσει στο τιγάνι πρώτα..πρόσθεσε και λίγο ταμπάσκο και κέτσαπ όσο θες.. Click για ανάπτυξη... Πολύ καλό ακούγεται... Εγώ συνήθως τρώω μαρουλοσαλάτα με τόνο, φέτα και ένα βραστό αυγό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BLUE SEA Πολύ δραστήριο μέλος Η Τέσα Ηλιού αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, είναι Μεταπτυχιακή φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 1.911 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 16:55 Η BLUE SEA έγραψε: #48 19-06-13 16:55 Γιαούρτι με δημητριακά, φρούτα και λίγο μέλι. Το γεύμα αυτό γίνεται ακόμα πιο υγιεινό αν προσθέσετε λίγα καρύδια κι ένα τριμμένο καρότο στο μπολ με τα δημητριακά και τα φρούτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Η Darkness έγραψε: #49 19-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Home-made burrito Συνήθως βάζω το κοτόπουλο που έμεινε από το μεσημέρι, μαρούλι, ντομάτα, γκούντα, σως που φτιάχνω μόνη μου, ψιλοκομμένο ζαμπόν [αν έχω] και πιπεριές[αν έχω]. Yum! Click για ανάπτυξη... Μιλάς τόσο άνετα για το κοτόπουλο, κάθε μεσημέρι κοτόπουλο έχετε; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: κοίτα τι ξέθαψα λοιποοοοοον τώρα λόγω δίαιτας φρουτάκι αλλά το αγαπημένο μου είναι: σαλάτα μαρούλι,κρεμμύδι χλωρό,καλαμπόκι,κομματι τόνο ή κοτόπουλο ή και σνίτσελ ,λάδια ξύδια και τα ρέστα Click για ανάπτυξη... Ε μαλακία αυτό. Δηλαδή τι σημαίνει δίαιτα και φρούτο; Δλδ η σαλάτα παχαίνει; -.- Το λέω γιατί και γω σαλάτα τρώω και δεν χάνω γράμμαριο. Α.. και να πω και γω για βράδυ γιαούρτι με φρυγανιές ή σαλάτα με ντομάτα και ντάκος (μόνο αυτά, τα υπόλοιπα είναι ακριβά αν τα θες σε καθημερινή βάση, εκτός κι αν φυτέψω αγγούρια στο μπαλκόνι) (επίσης το ντάκος δορίζει την θέση του στη μια φέτα ψωμί κομμένη σε κομματάκια μπλατσ μέσα στη σαλάτα όταν οι τσέπες στενεύουν) και δυστυχώς σπανίως τρώω κάτι διαφορετικό ψέμα, αν με τραβήξει πολύ και φέτα με μέλι (κάτι αρνητικό για μένα που πρέπει να έχω το ψωμί σαν λιβάνι) Τώρα κάτι τύποι φρούτα και τέτοια μόνο στις αφόρητες ζέστες που δεν μπορείς να κάνεις ούτε βήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Η mairou έγραψε: #50 19-06-13 17:36 Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:45 Η aggressive: #51 20-06-13 20:45 Πιτόγυρο από σαλόνικα και μπύρα ή κόκα-κόλα. Αλήθεια σεεεε λέεεεεωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 11:25 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 12-07-13 11:25 Αρχική Δημοσίευση από marinouri09: Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Click για ανάπτυξη... ακριβώς!δεν κάνει να παραλείπουμε γεύματα και δεν κερδίζουμε και τίποτα αν το κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιαούρτι με δημητριακά, φρούτα και λίγο μέλι. Το γεύμα αυτό γίνεται ακόμα πιο υγιεινό αν προσθέσετε λίγα καρύδια κι ένα τριμμένο καρότο στο μπολ με τα δημητριακά και τα φρούτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:24 Η Darkness έγραψε: #49 19-06-13 17:24 Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Home-made burrito Συνήθως βάζω το κοτόπουλο που έμεινε από το μεσημέρι, μαρούλι, ντομάτα, γκούντα, σως που φτιάχνω μόνη μου, ψιλοκομμένο ζαμπόν [αν έχω] και πιπεριές[αν έχω]. Yum! Click για ανάπτυξη... Μιλάς τόσο άνετα για το κοτόπουλο, κάθε μεσημέρι κοτόπουλο έχετε; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: κοίτα τι ξέθαψα λοιποοοοοον τώρα λόγω δίαιτας φρουτάκι αλλά το αγαπημένο μου είναι: σαλάτα μαρούλι,κρεμμύδι χλωρό,καλαμπόκι,κομματι τόνο ή κοτόπουλο ή και σνίτσελ ,λάδια ξύδια και τα ρέστα Click για ανάπτυξη... Ε μαλακία αυτό. Δηλαδή τι σημαίνει δίαιτα και φρούτο; Δλδ η σαλάτα παχαίνει; -.- Το λέω γιατί και γω σαλάτα τρώω και δεν χάνω γράμμαριο. Α.. και να πω και γω για βράδυ γιαούρτι με φρυγανιές ή σαλάτα με ντομάτα και ντάκος (μόνο αυτά, τα υπόλοιπα είναι ακριβά αν τα θες σε καθημερινή βάση, εκτός κι αν φυτέψω αγγούρια στο μπαλκόνι) (επίσης το ντάκος δορίζει την θέση του στη μια φέτα ψωμί κομμένη σε κομματάκια μπλατσ μέσα στη σαλάτα όταν οι τσέπες στενεύουν) και δυστυχώς σπανίως τρώω κάτι διαφορετικό ψέμα, αν με τραβήξει πολύ και φέτα με μέλι (κάτι αρνητικό για μένα που πρέπει να έχω το ψωμί σαν λιβάνι) Τώρα κάτι τύποι φρούτα και τέτοια μόνο στις αφόρητες ζέστες που δεν μπορείς να κάνεις ούτε βήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Η mairou έγραψε: #50 19-06-13 17:36 Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:45 Η aggressive: #51 20-06-13 20:45 Πιτόγυρο από σαλόνικα και μπύρα ή κόκα-κόλα. Αλήθεια σεεεε λέεεεεωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 11:25 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 12-07-13 11:25 Αρχική Δημοσίευση από marinouri09: Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Click για ανάπτυξη... ακριβώς!δεν κάνει να παραλείπουμε γεύματα και δεν κερδίζουμε και τίποτα αν το κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dalian: Home-made burrito Συνήθως βάζω το κοτόπουλο που έμεινε από το μεσημέρι, μαρούλι, ντομάτα, γκούντα, σως που φτιάχνω μόνη μου, ψιλοκομμένο ζαμπόν [αν έχω] και πιπεριές[αν έχω]. Yum! Click για ανάπτυξη... Μιλάς τόσο άνετα για το κοτόπουλο, κάθε μεσημέρι κοτόπουλο έχετε; Αρχική Δημοσίευση από τρελή φιλόσοφος: κοίτα τι ξέθαψα λοιποοοοοον τώρα λόγω δίαιτας φρουτάκι αλλά το αγαπημένο μου είναι: σαλάτα μαρούλι,κρεμμύδι χλωρό,καλαμπόκι,κομματι τόνο ή κοτόπουλο ή και σνίτσελ ,λάδια ξύδια και τα ρέστα Click για ανάπτυξη... Ε μαλακία αυτό. Δηλαδή τι σημαίνει δίαιτα και φρούτο; Δλδ η σαλάτα παχαίνει; -.- Το λέω γιατί και γω σαλάτα τρώω και δεν χάνω γράμμαριο. Α.. και να πω και γω για βράδυ γιαούρτι με φρυγανιές ή σαλάτα με ντομάτα και ντάκος (μόνο αυτά, τα υπόλοιπα είναι ακριβά αν τα θες σε καθημερινή βάση, εκτός κι αν φυτέψω αγγούρια στο μπαλκόνι) (επίσης το ντάκος δορίζει την θέση του στη μια φέτα ψωμί κομμένη σε κομματάκια μπλατσ μέσα στη σαλάτα όταν οι τσέπες στενεύουν) και δυστυχώς σπανίως τρώω κάτι διαφορετικό ψέμα, αν με τραβήξει πολύ και φέτα με μέλι (κάτι αρνητικό για μένα που πρέπει να έχω το ψωμί σαν λιβάνι) Τώρα κάτι τύποι φρούτα και τέτοια μόνο στις αφόρητες ζέστες που δεν μπορείς να κάνεις ούτε βήμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών, επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 19 Ιουνίου 2013 στις 17:36 Η mairou έγραψε: #50 19-06-13 17:36 Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:45 Η aggressive: #51 20-06-13 20:45 Πιτόγυρο από σαλόνικα και μπύρα ή κόκα-κόλα. Αλήθεια σεεεε λέεεεεωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 11:25 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 12-07-13 11:25 Αρχική Δημοσίευση από marinouri09: Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Click για ανάπτυξη... ακριβώς!δεν κάνει να παραλείπουμε γεύματα και δεν κερδίζουμε και τίποτα αν το κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aggressive Πολύ δραστήριο μέλος Η aggressive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 987 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:45 Η aggressive: #51 20-06-13 20:45 Πιτόγυρο από σαλόνικα και μπύρα ή κόκα-κόλα. Αλήθεια σεεεε λέεεεεωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 11:25 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 12-07-13 11:25 Αρχική Δημοσίευση από marinouri09: Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Click για ανάπτυξη... ακριβώς!δεν κάνει να παραλείπουμε γεύματα και δεν κερδίζουμε και τίποτα αν το κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Πιτόγυρο από σαλόνικα και μπύρα ή κόκα-κόλα. Αλήθεια σεεεε λέεεεεωω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑνεξαρτητηΛεμε Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΑνεξαρτητηΛεμε αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 182 μηνύματα. 12 Ιουλίου 2013 στις 11:25 Η ΑνεξαρτητηΛεμε: #52 12-07-13 11:25 Αρχική Δημοσίευση από marinouri09: Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Click για ανάπτυξη... ακριβώς!δεν κάνει να παραλείπουμε γεύματα και δεν κερδίζουμε και τίποτα αν το κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από marinouri09: Μη μένετε νηστικές ούτως η άλλος κανείς δε πάχυνε από ένα τοστ και μια σαλάτα που έφαγε το βράδυ,αλλά από όλες τις ενδιάμεσες βλακείες.. Click για ανάπτυξη... ακριβώς!δεν κάνει να παραλείπουμε γεύματα και δεν κερδίζουμε και τίποτα αν το κάνουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.