Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,464 μηνύματα.

29-10-21

10:35
Με αφορμή τη γιορτή του Halloween που (καλώς ή κακώς) τα τελευταία χρόνια υιοθετήθηκε και στη χώρα μας:
Ας διασκεδάσουμε επιλέγοντας το πρώτα γράμμα από το όνομα και το πρώτο από το επίθετό μας,
βλέποντάς τα να σχηματίζουν (ενίοτε αστείους) συνδυασμούς σκοτεινών πλασμάτων.
Α, να σας συστηθώ

Σειρά σας:

29-10-21

14:36
Quiet Hunter here! 

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19,464 μηνύματα.

29-10-21

17:46
Ωραίο ακούγεται αυτό.Quiet Hunter here!![]()

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,553 μηνύματα.

29-10-21

21:34
Creepy Frightful Lurking Candy 

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

29-10-21

22:46
Καλά, εσύ έχεις 4 ονόματα;Creepy Frightful Lurking Candy![]()

Ωραίο, επίσης, ακούγεται.

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Θανάσης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3,553 μηνύματα.

29-10-21

22:47
Καλά, εσύ έχεις 4 ονόματα;![]()
![]()
Αθανάσιος, Θανάσης, Νάσος και το επώνυμο.

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

29-10-21

22:53
Ε καλά...Άμα βάλω κι εγώ τα δικά μου...
Χμ... τα δικά μου όμως αρχίζουν σχεδόν όλα από Α.
Ok, το μόνο που γίνεται είναι Candy Creepy Moon.

Χμ... τα δικά μου όμως αρχίζουν σχεδόν όλα από Α.

Ok, το μόνο που γίνεται είναι Candy Creepy Moon.

EvanescenceQ
Επιφανές μέλος
Η EvanescenceQ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 13,938 μηνύματα.

30-12-21

05:22
Creepy owl 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...