Συμμετοχές για το Palermo #50

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,520 μηνύματα.
Πρόσκληση
Αγαπητό μέλος του e-steki /c'n'f, έχεις προσκληθεί να περάσεις τις γιορτές μαζί με άλλα μέλη, στο μαγευτικό Παλέρμο. Δεν αναφέρομαι στην πραγματική πόλη της Σικελίας, αλλά στη φορουμική υπόστασή της. Οι πλατείες εδώ δεν πλημμυρίζουν από χριστουγεννιάτικη μουσική, αλλά από ψιθυριστές συζητήσεις και συνωμοτικές ματιές. Στην άκρη των δρόμων το χιόνι μερικές φορές χάνει την λευκότητά του και μοιάζει κόκκινο. Οι κάτοικοι της πόλης είναι διχασμένοι, και ο αριθμός τους κάθε μέρα μειώνεται.

Μην ανησυχείς όμως, αν θυμάσαι αυτές τις τρεις συμβουλές ίσως καταφέρεις να επιβιώσεις :
1) Μπορεί το πνεύμα των Χριστουγέννων να μην πλανάται στην ατμόσφαιρα του Παλέρμο, το ομαδικό πνεύμα ωστόσο έχει κυρίαρχη θέση. Ο σκοπός σου είναι ένας, να νικήσει η ομάδα σου.
2) Μην έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν αν δεν είσαι απόλυτα σίγουρος για την ταυτότητά του, παρά μόνο στον εαυτό σου.
3) Δεν είσαι ασφαλής. Κινδυνεύεις ανά πάσα στιγμή να εξοριστείς ή να δολοφονηθείς, οπότε μην επαναπαύεσαι.

Αποδέχεσαι την πρόσκληση;

Μετά από συζητήσεις με ορισμένα μέλη, σκεφτήκαμε ότι θα ήταν όμορφη μια χριστουγεννιάτικη παρτίδα Παλέρμο. Δεν θεωρώ πιθανό να μαζευτούν 16 άτομα, οπότε αν συμπληρωθεί επαρκής αριθμός παικτών, θα παίξουμε την τροποποιημένη εκδοχή του extreme version. Όσοι ενδιαφέρεστε, δηλώστε συμμετοχή εδώ. Μην ανησυχείτε αν δεν έχετε ξαναπαίξει, υπάρχει αρκετός χρόνος να μάθετε καλά τους κανόνες, και η Συντονιστική Επιτροπή (για συντομία ΣΕ) θα είναι δίπλα σας. Προτού δεχτείτε να κυκλοφορήσετε στα χιονισμένα στενά του Παλέρμο, οφείλω να σας πω ορισμένα πράγματα.
Θα χρειαστεί να αφιερώσετε χρόνο. Δεν περιμένω από εσάς να είστε ενεργοί συνεχώς, όμως για να μπορέσει να προχωρήσει το παιχνίδι απαιτείται τουλάχιστον να διαβάζετε τα μηνύματα των υπόλοιπων παικτών στο thread, γιατί μόνο έτσι θα εντοπίσετε στοιχεία και θα αποφασίσετε ποιον να ψηφίσετε /δολοφονήσετε/βοηθήσετε, να ψηφίζετε στην ψηφοφορία των 20:00 αιτιολογώντας την ψήφο σας και να μπαίνετε στο θρεντ στη 13:00, που ανακοινώνεται η δολοφονία, ή έστω πιο μετά για να δείτε ποιος δολοφονήθηκε προτού ψηφίσετε και να γράψετε τις σκέψεις σας.

Σχετικά με τους ρόλους σας, να ενημερώσω ότι μοιράζονται τυχαία και οφείλετε να τιμήσετε αυτόν που σας έτυχε μέχρι τέλους. Η ομάδα σας σάς χρειάζεται, αλλιώς δεν θα υπήρχε ο ρόλος σας. Τα λάθη από απειρία, μη κατανόηση κανόνων και άγχος συγχωρούνται, για την ηθελημένη όμως παραβίαση των κανόνων θα υπάρξουν ποινές. Το παιχνίδι βασίζεται στην καλή θέληση όλων.

Οι κανόνες βρίσκονται εδώ : https://cnf.e-steki.gr/threads/Περιγραφή-και-βοήθεια-παιχνιδιού.20396/post-2924963

Συντονιστική επιτροπή (ΣΕ): @Reader και @Poirot.

Προς το παρόν καταχωρώ ως συμμετοχές όσους είχατε απαντήσει θετικά. Αν έχετε αλλάξει απόφαση, ενημερώστε με.

1) @Kate1914
2) @Ion.
3) @juanium
4) @nearos
5) @Ουριήλ
6) Εσύ;

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Reader αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,520 μηνύματα.
Αν συμπληρωθεί ο απαραίτητος αριθμός παικτών, σκεφτήκαμε να ξεκινήσουμε 26 Δεκεμβρίου, με το Σαββατοκύριακο 28 - 29 εντός, βγάζοντας εκτός την παραμονή και την Πρωτοχρονιά. Αν υπάρχει κάποια αντίρρηση ή αντιπρόταση, ενημερώστε μας.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,834 μηνύματα.
Πολλή προθυμία βλέπω. Δηλωστε συμμετοχή βρε αν έχετε χρόνο. :)

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,945 μηνύματα.
Εγώ είμαι στο δεύτερο γκρουπ αδειών, οπότε 30-12 θα είμαι ελεύθερος. Τώρα που έφυγε το πρώτο γκρουπ τρώμε εμπλοκή (συνεχόμενες υπηρεσίες κάθε μέρα, σε μια ώρα πιάνω πάλι :cray:) οπότε δεν ξέρω πόσο χρόνο θα έχω.

Δηλώνω και εγώ αλλά με επιφύλαξη.

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ είμαι στο δεύτερο γκρουπ αδειών, οπότε 30-12 θα είμαι ελεύθερος. Τώρα που έφυγε το πρώτο γκρουπ τρώμε εμπλοκή (συνεχόμενες υπηρεσίες κάθε μέρα, σε μια ώρα πιάνω πάλι :cray:) οπότε δεν ξέρω πόσο χρόνο θα έχω.

Δηλώνω και εγώ αλλά με επιφύλαξη.
Πριν τις 30 δεν μπορείς;
Λέγαμε να ξεκινούσε 26, γι αυτό.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4,365 μηνύματα.
Ελάτε αγαπητοί, σας περιμένουμε! Θα κάτσουμε με τη @Reader να σας φτιάξουμε κουραμπιέδες και μελομακάρονα για να σας υποδεχτούμε :santa:

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 14,834 μηνύματα.
Ελάτε αγαπητοί, σας περιμένουμε! Θα κάτσουμε με τη @Reader να σας φτιάξουμε κουραμπιέδες και μελομακάρονα για να σας υποδεχτούμε :santa:
Τα κουφέτα που επίσης θα μας κερασετε έτσι όπως το πάτε, να μην έχουν αμύγδαλο παρακαλώ!

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Τα κουφέτα που επίσης θα μας κερασετε έτσι όπως το πάτε, να μην έχουν αμύγδαλο παρακαλώ!
Οι παραγγελίες απαγορεύονται! Αν πρόκειται για αλλεργικό θέμα να μας το πεις.
Για καθαρά ενημερωτικούς λόγους :bleh:

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,533 μηνύματα.
Πολλή προθυμία βλέπω. Δηλωστε συμμετοχή βρε αν έχετε χρόνο. :)
Ούτε όμως να το τραβάμε από τα μαλλιά γίνεται

δεν είναι όλες οι συγκυρίες ίδιες ούτε το timing ιδανικό.

μακάρι να τα καταφέρετε, αλλά, όπως βγει ρε παιδιά.

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Εννοείται πως τα Χριστούγεννα ο χρόνος είναι περισσότερο περιορισμένος, αν δεν βρεθούν οι συμμετοχές απλώς θα περιμένουμε το καλοκαίρι που σίγουρα το timing θα είναι καλύτερο <3

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Χιουμορ εκανα, δεν θα βαλουμε και το μαχαιρι στο λαιμο.
Καλη τυχη στα παιδια οπως και να'χει.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 20,945 μηνύματα.
Πριν τις 30 δεν μπορείς;
Λέγαμε να ξεκινούσε 26, γι αυτό.
Θεωρητικά μπορώ απλά δεν είναι σίγουρο πως θα μπορώ να είμαι standby συνέχεια. Αν γίνει ας πούμε κάτι δυνατό (παιχτεί κάρτα περιορισμένου χρονικού διαστήματος ή στις ανακοινώσεις δολοφονιας/καρτών/ψηφοφορίας κλπ) και έχω σκοπιά με αυστηρό ΑΥΔΜ τότε πάει :skull: .

Αλλά ναι δεν έχω θέμα. Ας το πάμε.

rafaela11

Διάσημο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3,533 μηνύματα.

juanium

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 353 μηνύματα.

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Reader

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών για το χριστουγεννιάτικο Παλέρμο είναι τα 8 άτομα.

@Pak
@Micro
@Memetchi
@Joji
@Πουπουλίνα

Μπορείτε να συμμετέχετε; Ρωτάω επειδή είτε έχετε παίξει σε προηγούμενα Παλέρμο είτε έχετε εκφράσει ενδιαφέρον.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 4,485 μηνύματα.
Ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών για το χριστουγεννιάτικο Παλέρμο είναι τα 8 άτομα.

@Pak
@Micro
@Memetchi
@Joji
@Πουπουλίνα

Μπορείτε να συμμετέχετε; Ρωτάω επειδή είτε έχετε παίξει σε προηγούμενα Παλέρμο είτε έχετε εκφράσει ενδιαφέρον.
Πολυ δυσκολα ... Αφηνω ενα παραθυρακι ανοιχτο ομως . Οψομεθα

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 11,961 μηνύματα.

@Pak
@Micro
@Memetchi
@Joji
@Πουπουλίνα

Εγώ δεν προλαβαίνω δυστυχώς 🥲

Χρήστες Βρείτε παρόμοια