Σταυρόλεξο e-steki edition

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.993 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους. Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ένα πρότζεκτ που ανέλαβα για την διασκέδαση όλων μας!
Γυρίζεις από την δουλειά και δεν έχεις έμπνευση να κάνεις κάποιο post ; Βαριέσαι κι δεν ξέρεις τι να κάνεις; Σκέφτηκα εγώ για εσένα πριν από εσένα! Σας παρουσιάζω λοιπόν ένα παιχνίδι σταυρολεξου το οποίο επιμελήθηκα εγώ ο ίδιος. Κάθε ~δύο εβδομάδες θα ανακοινώνεται κι από ένα καινούριο. :yes:

Κανόνες:
  • Για να είναι δίκαιο προς όλους, απαγορεύεται η αναζήτηση στο διαδίκτυο για τις απαντήσεις.
  • Το site είναι case sensitive οπότε κατά την συμπλήρωση λέξεων, μην βάζετε τόνους, διαλυτικά κτλ. Παράδειγμα λέξης "καικι"
  • Μπορείτε να συμμαχήσετε με έναν ακόμη αν το επιθυμείτε, δημιουργώντας μια ομάδα. Αν το επιλέξετε, το ανακοινώνετε εδώ!
  • Απαγορεύεται να μοιράζετε τις απαντήσεις μεταξύ σας με άλλους/άλλες ομάδες
Αυτός που θα συμπληρώσει πρώτος το σταυρόλεξο είναι κι ο μεγάλος νικητής, κερδίζοντας έναν πόντο για το Hall of fame του "Σταυρόλεξο e-steki edition" (= θα υπάρχει πινακάκι).

Πως ξέρω ότι έχω λύσει σωστά το σταυρόλεξο;

Όταν γράφουμε μια λέξη κι επειτα κάνουμε κλικ για να πάμε σε επόμενη λέξη, αν η προηγούμενη γράφτηκε σωστά θα πρασινήσει. Διαφορετικά θα γίνει κόκκινη σαν τη ντομάτα, πράγμα που σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά. :P

Έλυσα το σταυρόλεξο και βλέπω μια πράσινη πανδαισία. Τώρα τι κάνω;

Εϊναι πολύ απλό. Βγάζεις ένα screenshot του σταυρολεξου σου, κάνεις tag εμένα κι τον συμπαίκτη σου (αν έχεις) κι το ποστάρεις στο παιχνίδι. Αλλά προσοχή: μόνο υπό την προυπόθεση ότι όλες οι λέξεις που συμπλήρωσες έχουν γίνει πράσινες.

Ξεκινάμε με το πρώτο μας σταυρόλεξο. Το λινκ για να το λύσετε βρίσκεται → εδώ!

Σε spoiler το βάζω κι ως εικόνα, για να υπάρχει κι εδώ αλλά το λύνετε στο πάνω λινκ.

ΥΣ: Αν μου ξέφυγε κανα ορθογραφικό, σόρρυ!
Capture.PNG

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.978 μηνύματα.
Βρηκα 4 , τι κερδίζω ;

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.145 μηνύματα.
Ε μάλλον τίποτα ακόμη, αφού πρέπει να το λύσουμε ολόκληρο

Λοιπόν εμένα μερικά μου έχουν σπάσει τα νεύρα οπότε είμαι ανοιχτή σε εύρεση συμπαίκτη ή συμπαίκτριας

ΥΓ. Αν γίνεται βέβαια, εκτός αν επειδή ήδη συμμετέχω αυτό αντιβαίνει στους κανόνες

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 15.993 μηνύματα.
Βρηκα 4 , τι κερδίζω ;
:angelnot:
Ε μάλλον τίποτα ακόμη, αφού πρέπει να το λύσουμε ολόκληρο

Λοιπόν εμένα μερικά μου έχουν σπάσει τα νεύρα οπότε είμαι ανοιχτή σε εύρεση συμπαίκτη ή συμπαίκτριας

ΥΓ. Αν γίνεται βέβαια, εκτός αν επειδή ήδη συμμετέχω αυτό αντιβαίνει στους κανόνες
Καλό θα ήταν να βρίσκετε συμπαίκτη (αν το επιθυμείτε) εκ των προτέρων ωστόσο για το πρώτο παιχνίδι θα το επιτρέψω αν βρεις ακόμη κι τώρα συμπαίκτη

Happy hunger games!

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.145 μηνύματα.
Ευχαριστούμε για την παραχώρηση!
Από εδώ και στο εξής ο @Micro και εγώ ενώνουμε τις δυνάμεις μας και αποτελούμε ομάδα (τρέμε κόσμε)

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.489 μηνύματα.
Κάηκα. Μόνο 3 βρήκα 😂😭
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Καλα βρε ουλτρα που τις βρήκες αυτές τις λέξεις 😭😂

Τελευταία επεξεργασία:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.561 μηνύματα.
Με χίλια ζόρια έχω βρει 6, τι είναι αυτό το πράγμα; :(

ultraviolence

Συντονιστής

Εν τω μεταξύ, υποτίθεται οτι προσπαθησα να το κάνω εύκολο. Τόσο πολύ σας δυσκολεύει; :(
Υπάρχει κάποιος πάντως που του λείπουν 5 λέξεις.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.978 μηνύματα.
καμια βοηθεια θα εχουμε ; :popeanim: :giveup:

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.561 μηνύματα.
Εγώ σηκώνω λευκή σημαία, παραιτήθηκα. :giveup: Καλή τύχη στους υπόλοιπους. :P

Micro

Συντονιστής

ultraviolence

Συντονιστής

Θα φροντίσω στο επόμενο να είναι πιο εύκολο. :sorry: Δεν πίστευα ότι θα σας δυσκολέψει τοσο.
Θα δώσω κάποια hints σε όσα θεωρώ ότι είναι τα πιο δύσκολα.

• 10: Βρίσκεται στην Ρωσια
  • 4: Η πρώτη γυρίστηκε στα 70’s
  • 15: Θεσσαλονίκη
  • 14: Ειναι ξανθιά (όχι από φυσικού της)
  • 9: Stephen King
  • 7: Παροιμία

Micro

Συντονιστής

Θα φροντίσω στο επόμενο να είναι πιο εύκολο. :sorry: Δεν πίστευα ότι θα σας δυσκολέψει τοσο.

• 5: Βρίσκεται στην Ρωσια
  • 10: Η πρώτη γυρίστηκε στα 70’s
  • 1: Θεσσαλονίκη
  • 4: Ειναι ξανθιά (όχι από φυσικού της)
  • 12: Stephen King
κατι για το 6 εχουμε :giveup: Βασικα δεν εχω καταλαβει αν ψαχνουμε συσκευη η μεσο διαδοσης τυπου αερας

ultraviolence

Συντονιστής

Poirot

Περιβόητο μέλος

• 5: Βρίσκεται στην Ρωσια
  • 10: Η πρώτη γυρίστηκε στα 70’s
  • 1: Θεσσαλονίκη
  • 4: Ειναι ξανθιά (όχι από φυσικού της)
  • 12: Stephen King
Εγώ πριν εγκαταλείψω την προσπάθεια είχα καταφέρει να βρω τα 1, 2, 3, 6, 7, 14, 16, 17, 18.

Το 10 μάλλον δεν θα το έβρισκα ποτέ μου. Δεν το έχω ψάξει βέβαια, αλλά επειδή δεν είμαι καθόλου σινεφίλ, και 3 χρόνια να καθόμουν πάνω από το σταυρόλεξο δεν θα άλλαζε τίποτα. :upside:

ultraviolence

Συντονιστής

Μωρέ συγγνώμη 😔 απλά ακολούθησα την τακτική των σταυρόλεξων που λύνω εγώ. Περίμενα 2-3 λέξεις όντως να δυσκολέψουν αλλά όχι κι έτσι

Poirot

Περιβόητο μέλος

Μωρέ συγγνώμη 😔 απλά ακολούθησα την τακτική των σταυρόλεξων που λύνω εγώ. Περίμενα 2-3 λέξεις όντως να δυσκολέψουν αλλά όχι κι έτσι
Καλά βρε, τι απολογείσαι. Εκεί που σου χρωστούσαμε σου πήραμε και το βόδι; :lol:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Ισχύει ακόμη η προσφορά που είχες κάνει στο Παλέρμο @ultraviolence; Καλά αστειεύομαι

Αλήθεια λέω πες το ΙΒΑΝ σου και θα τα βρούμε

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.519 μηνύματα.
3 λέει ο ένας, 6 ο άλλος.

Και εγώ με μία... Νιώθω ντιπ low IQ.

I s*ck at stavroleksa bro.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Οκέι πήρα φόρα. 5 συνολικά. Let's go boys.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια