ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.238 μηνύματα.
Mετά την νίκη της @Grand Duchess κι ενα μεγάλο διάλειμμα λόγω προετοιμασίας του Παλερμο, δημοσιεύεται το Σταυρόλεξο #6 e-steki edition με καταληκτική ημερομηνία 19/01/2026
Κανόνες:
Πως ξέρω ότι έχω λύσει σωστά το σταυρόλεξο;
Όταν γράφουμε μια λέξη κι επειτα κάνουμε κλικ για να πάμε σε επόμενη λέξη, αν η προηγούμενη γράφτηκε σωστά θα πρασινήσει. Διαφορετικά θα γίνει κόκκινη σαν τη ντομάτα, πράγμα που σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά.
Έλυσα το σταυρόλεξο και βλέπω μια πράσινη πανδαισία. Τώρα τι κάνω;
Είναι πολύ απλό. Βγάζεις ένα screenshot του σταυρολεξου σου και μου το στέλνεις σε πμ! Αυτός που το λύνει πρώτος παίρνει στο τέλος +5 βαθμούς!
To link!
Happy Hunger Games
Κανόνες:
- Για να είναι δίκαιο προς όλους, απαγορεύεται η αναζήτηση στο διαδίκτυο για τις απαντήσεις.
- Το site είναι case sensitive οπότε κατά την συμπλήρωση λέξεων, μην βάζετε τόνους, διαλυτικά κτλ. Παράδειγμα λέξης "καικι"
- Μπορείτε να συμμαχήσετε με έναν ακόμη αν το επιθυμείτε, δημιουργώντας μια ομάδα. Αν το επιλέξετε, το ανακοινώνετε εδώ! Απαγορευεται σε δύο διαδοχικά σταυρόλεξα να εχετε το ίδιο ταίρι.
- Απαγορεύεται να μοιράζετε τις απαντήσεις μεταξύ σας με άλλους/άλλες ομάδες
Πως ξέρω ότι έχω λύσει σωστά το σταυρόλεξο;
Όταν γράφουμε μια λέξη κι επειτα κάνουμε κλικ για να πάμε σε επόμενη λέξη, αν η προηγούμενη γράφτηκε σωστά θα πρασινήσει. Διαφορετικά θα γίνει κόκκινη σαν τη ντομάτα, πράγμα που σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά.

Έλυσα το σταυρόλεξο και βλέπω μια πράσινη πανδαισία. Τώρα τι κάνω;
Είναι πολύ απλό. Βγάζεις ένα screenshot του σταυρολεξου σου και μου το στέλνεις σε πμ! Αυτός που το λύνει πρώτος παίρνει στο τέλος +5 βαθμούς!
To link!
Happy Hunger Games
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 17.238 μηνύματα.
Τι δυνατό comeback είναι αυτό!
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.888 μηνύματα.
@ultraviolence τα βλέπεις; Όλα θα μου τα πάρει η αδυσώπητη
ultraviolence
Συντονιστής
Εμ δεν τα βλέπω; Είναι μια αυτή..@ultraviolence τα βλέπεις; Όλα θα μου τα πάρει η αδυσώπητη
Υδροχόος
Διακεκριμένο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.501 μηνύματα.
Γειά σας...γειά σας και χαρά σας. Και καλή χρονιά (μιας και τώρα "μπήκα" ας τα πω εδώ...). Με υγεία και αγάπη και ό,τι άλλο επιθυμείτε...
Ούλτρα μου, ναι, έχεις δίκιο. Μου αρέσουν πολύ !!
Παίζουμε ζευγαράκια, αναγκαστικά, ή και κατά μόνας ;
Είμαι και κομματάκι στριμμένο, προτιμώ μονάχη...
Grand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.954 μηνύματα.
Καλή χρονιά παιδιά! Χμμμ μας δυσκόλεψε ο ουλτρα φέτος 
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.597 μηνύματα.
όποιος θέλει τον συντροφεύω 

ultraviolence
Συντονιστής
Μπορείς και μόνη σου φυσικά Χριστίνα μου.Γειά σας...γειά σας και χαρά σας. Και καλή χρονιά (μιας και τώρα "μπήκα" ας τα πω εδώ...). Με υγεία και αγάπη και ό,τι άλλο επιθυμείτε...
Καλή χρονιά Χριστίνα! 🫶
Ήρθα με άγριες διαθέσεις μετά το ΠαλέρμοΚαλή χρονιά παιδιά! Χμμμ μας δυσκόλεψε ο ουλτρα φέτος![]()
Kougami
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Kougami αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 365 μηνύματα.
αμα θες και εγω είμαι ελεύθεροςόποιος θέλει τον συντροφεύω![]()

Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.597 μηνύματα.
αμα θες και εγω είμαι ελεύθερος![]()
ΔέχομαιGrand Duchess
Διακεκριμένο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.954 μηνύματα.
Ένα χιντ για το 18?? Τι μακρυναρι είναι αυτό;
ultraviolence
Συντονιστής
Μιας και υπάρχει ήδη παίκτης που την έχει βρει αυτή την λέξη, δεν μπορώ να σας δώσω tip, désolé!Ένα χιντ για το 18?? Τι μακρυναρι είναι αυτό;
Υδροχόος
Διακεκριμένο μέλος
Ναι...Καλή χρονιά παιδιά! Χμμμ μας δυσκόλεψε ο ουλτρα φέτος![]()
Στην αρχή φαίνεται περίπατος, αλλά μετά κολλάς...
Είναι και πολύ έξυπνος ο Ούλτρα μας. Με χιούμορ...Σε μια λέξη γέλασα πολύ...
ultraviolence
Συντονιστής
Η Δούκισσα μας το έλυσε πάντως, μπορείς κι εσύΝαι...
Στην αρχή φαίνεται περίπατος, αλλά μετά κολλάς...
Είναι και πολύ έξυπνος ο Ούλτρα μας. Με χιούμορ...Σε μια λέξη γέλασα πολύ...

Υδροχόος
Διακεκριμένο μέλος
Στον ηθοποιό έχω κολλήσει...Τα άλλα τα βρήκα...Η Δούκισσα μας το έλυσε πάντως, μπορείς κι εσύ![]()
Και δε λέει αν είναι ο ή η ηθοποιός...
Ή αν είναι έλληνας ή ξένος...
Και αν είναι η σειρά...της εποχής σας (σύγχρονη...) σιγά μην το βρω...
ultraviolence
Συντονιστής
Ελληνική είναι η σειρά, το μόνο που μπορώ να πω γιατί αν είναι ξένη οι επιλογές είναι άπειρες και θα ψάχνετε με τις ώρεςΣτον ηθοποιό έχω κολλήσει...Τα άλλα τα βρήκα...
Και δε λέει αν είναι ο ή η ηθοποιός...
Ή αν είναι έλληνας ή ξένος...
Και αν είναι η σειρά...της εποχής σας (σύγχρονη...) σιγά μην το βρω...
Υδροχόος
Διακεκριμένο μέλος
Προσπαθώ να το βγάλω screenshot, αλλά δε βγαίνει όλο...Έκανα σμίκρυνση (από τις ρυθμίσεις...), αλλά θα βγει σε πολύ μικρή κλίμακα...Είναι πολύ απλό. Βγάζεις ένα screenshot του σταυρολεξου σου και μου το στέλνεις σε πμ! Αυτός που το λύνει πρώτος παίρνει στο τέλος +5 βαθμούς!
Αν στο στείλω, θα μπορείς να το μεγενθύνεις να το δεις ;
Δεν μπορώ να αφαιρέσω (να μη φαίνονται...) τα across και down, για να φαίνεται μεγαλύτερο...
Για πες, αφεντικό, τί κάνω...
ultraviolence
Συντονιστής
Μπορείς να βγάλεις δύο σκρινσοτ, μισό και μισό δεν με ενοχλεί.Προσπαθώ να το βγάλω screenshot, αλλά δε βγαίνει όλο...Έκανα σμίκρυνση (από τις ρυθμίσεις...), αλλά θα βγει σε πολύ μικρή κλίμακα...
Αν στο στείλω, θα μπορείς να το μεγενθύνεις να το δεις ;
Δεν μπορώ να αφαιρέσω (να μη φαίνονται...) τα across και down, για να φαίνεται μεγαλύτερο...
Για πες, αφεντικό, τί κάνω...
Με τα άλλα σταυρόλεξα δεν είχα ποτέ θέμα σε αυτό η αλήθεια είναι ότι μου έκανε περίεργη κατανομή χώρου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 14 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool