Coup de foudre
Νεοφερμένο μέλος

Θέλω να ελπίζω πως δεν είμαι η μοναδική...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος

Σε σημειο που εχω φτασει να αναλογιζομαι, αν εχει πεθανει καποιος απο βαρεμαρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenaki92
Δραστήριο μέλος

Εντάξει κόβω ΑΝΕΤΑ φλέβα σε μαθήματα εκτός ενδιαφέροντος και όταν έχω να παπαγαλίσω ακαταλαβήστηκες σελίδες.
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος

mindcircus
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

μπαχαχα αυτα ειναι γουστα οποτε ο καθενας νιωθει αυτο που πιστευει .Πείτε με διαστροφική και θα το δεχτώαλλά εγώ όποτε ήμουν σε περίοδο εξεταστικής, γούσταρα τρελά, η αδρεναλίνη μου έφτανε στα ύψη και το πείσμα μου κορυφωνόταν. Οποτε είμαι σε περίοδο πίεσης εξτασιάζομαι, αλλά φυσικά όχι να κρατά και πολύ. Μετά θέλω την πλήρη χαλάρωση
![]()
Προσωπικα περυσι και προπερσι απορω πως εγραφα αριστα

Φετος ομως δε θελω οχι απλα να διαβασω αλλα ουτε να παω να γραψω καν

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.
Εκκολαπτόμενο μέλος

vassonoff
Δραστήριο μέλος

Zed
Διάσημο μέλος

Darkness
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.