Coup de foudre Νεοφερμένο μέλος Η Coup de foudre αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 18 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 02:27 Η Coup de foudre: #1 04-02-11 02:27 Αρκετοί βρίσκονται σε περίοδο εξεταστικής...Προσωπικά κοντέυω να κόψω τις φλέβες μου από τη βαρεμάρα!! Έχω φτάσει σε σημείο να διαβάζω ένα λεπτό και να χαζεύω τα επόμενα 10! Θέλω να ελπίζω πως δεν είμαι η μοναδική...Όσοι συμπάσχουν τους δίνεται μία ευκαιρία να εκφραστούν και να μου δώσουν κουράγιο που δεν είμαι η μόνη!Όσοι δεν έχουν πρόβλημα και τους αρέσει η εξεταστική και έχουν και επιτυχίες ας μας πουν τη μυστική συνταγή please!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:28 Ο foreverfreak: #2 04-02-11 13:28 Θανασιμα!!!! Σε σημειο που εχω φτασει να αναλογιζομαι, αν εχει πεθανει καποιος απο βαρεμαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:53 Η elenaki92: #3 04-02-11 13:53 Απίστευτα!!! Όσο σκέφτομαι ότι υπό άλλες συνθήκες τέτοια ώρα θα ήμουν έξω για καφέ με την παρέα μου με πιάνει φρίκη!! ΠΌΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΜΕ??? (και να φανταστείτε ότι ακόμη δε ξεκινήσαμε... :\) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:08 Ο Boom έγραψε: #4 04-02-11 23:08 Δε μου μένει και πολύ χρόνος για να βαρεθώ. Εντάξει κόβω ΑΝΕΤΑ φλέβα σε μαθήματα εκτός ενδιαφέροντος και όταν έχω να παπαγαλίσω ακαταλαβήστηκες σελίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:40 Ο Eupatridis: #5 04-02-11 23:40 Για να είμαι εδω , ΠΟΛΥ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Μαΐου 2012 στις 04:06 Η mindcircus: #6 19-05-12 04:06 Πείτε με διαστροφική και θα το δεχτώ αλλά εγώ όποτε ήμουν σε περίοδο εξεταστικής, γούσταρα τρελά, η αδρεναλίνη μου έφτανε στα ύψη και το πείσμα μου κορυφωνόταν. Οποτε είμαι σε περίοδο πίεσης εξτασιάζομαι, αλλά φυσικά όχι να κρατά και πολύ. Μετά θέλω την πλήρη χαλάρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 15:10 Η _fairygirl_: #7 20-05-12 15:10 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πείτε με διαστροφική και θα το δεχτώ αλλά εγώ όποτε ήμουν σε περίοδο εξεταστικής, γούσταρα τρελά, η αδρεναλίνη μου έφτανε στα ύψη και το πείσμα μου κορυφωνόταν. Οποτε είμαι σε περίοδο πίεσης εξτασιάζομαι, αλλά φυσικά όχι να κρατά και πολύ. Μετά θέλω την πλήρη χαλάρωση Click για ανάπτυξη... μπαχαχα αυτα ειναι γουστα οποτε ο καθενας νιωθει αυτο που πιστευει . Προσωπικα περυσι και προπερσι απορω πως εγραφα αριστα .... Ειλικρινα οι αλλοι να σκοτωνονται να διαβαζουν εγω να τελειωνω την υλη μονο μια φορα (και ΕΑΝ) και εγραφα 20αρια και 19αρια τρελο ετσι ? Φετος ομως δε θελω οχι απλα να διαβασω αλλα ουτε να παω να γραψω καν .. η υλη ειναι τεραστια .. φφφ ποιος διαβαζει τωρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #8 20-05-12 16:16 Αν και βαριέμαι μέχρι τρέλας να διαβάζω(γιάυτό είμαι εδώ),τι να κάνω πρέπει να το πάρω ΑΠΟΦΑΣΗ...Κάντε λίγη υπομονή βρε παιδιά...Εξεταστική είναι θα περάσει...και ελπίζω να περάσει γρήγορα και ανόδινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:11 Η vassonoff: #9 03-09-12 11:11 Πααααααρα πολυ...τοσο που εχω φτιαξει ολο το σπιτι ΚΑΙ το μπαλκονι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:15 Ο Zed έγραψε: #10 06-09-12 01:15 Για να χρωστάω μόνο ένα μάθημα και να μην μπορώ να το διαβάσω, μάλλον αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:07 Η Darkness έγραψε: #11 04-10-12 00:07 Συνήθως πολύ. Ξετρυπώνω οποιαδήποτε σειρά και ταινία. Αλλά 1 χρόνο τώρα άρχισα να σοβαρεύομαι και να διαβάζω για να μάθω. Οπότε κλάιν η εξεταστική. Μαθαίνω όσα πιο πολλά μπορώ από διάφορες πηγές και πηγαίνω άνετη να δω αν τα έμαθα καλά ή σκατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρκετοί βρίσκονται σε περίοδο εξεταστικής...Προσωπικά κοντέυω να κόψω τις φλέβες μου από τη βαρεμάρα!! Έχω φτάσει σε σημείο να διαβάζω ένα λεπτό και να χαζεύω τα επόμενα 10! Θέλω να ελπίζω πως δεν είμαι η μοναδική...Όσοι συμπάσχουν τους δίνεται μία ευκαιρία να εκφραστούν και να μου δώσουν κουράγιο που δεν είμαι η μόνη!Όσοι δεν έχουν πρόβλημα και τους αρέσει η εξεταστική και έχουν και επιτυχίες ας μας πουν τη μυστική συνταγή please!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak Διάσημο μέλος Ο Βαγγελας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, επαγγέλλεται Επαγγελματίας οδηγός και μας γράφει από Αροανία (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.619 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:28 Ο foreverfreak: #2 04-02-11 13:28 Θανασιμα!!!! Σε σημειο που εχω φτασει να αναλογιζομαι, αν εχει πεθανει καποιος απο βαρεμαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:53 Η elenaki92: #3 04-02-11 13:53 Απίστευτα!!! Όσο σκέφτομαι ότι υπό άλλες συνθήκες τέτοια ώρα θα ήμουν έξω για καφέ με την παρέα μου με πιάνει φρίκη!! ΠΌΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΜΕ??? (και να φανταστείτε ότι ακόμη δε ξεκινήσαμε... :\) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:08 Ο Boom έγραψε: #4 04-02-11 23:08 Δε μου μένει και πολύ χρόνος για να βαρεθώ. Εντάξει κόβω ΑΝΕΤΑ φλέβα σε μαθήματα εκτός ενδιαφέροντος και όταν έχω να παπαγαλίσω ακαταλαβήστηκες σελίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:40 Ο Eupatridis: #5 04-02-11 23:40 Για να είμαι εδω , ΠΟΛΥ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Μαΐου 2012 στις 04:06 Η mindcircus: #6 19-05-12 04:06 Πείτε με διαστροφική και θα το δεχτώ αλλά εγώ όποτε ήμουν σε περίοδο εξεταστικής, γούσταρα τρελά, η αδρεναλίνη μου έφτανε στα ύψη και το πείσμα μου κορυφωνόταν. Οποτε είμαι σε περίοδο πίεσης εξτασιάζομαι, αλλά φυσικά όχι να κρατά και πολύ. Μετά θέλω την πλήρη χαλάρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 15:10 Η _fairygirl_: #7 20-05-12 15:10 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πείτε με διαστροφική και θα το δεχτώ αλλά εγώ όποτε ήμουν σε περίοδο εξεταστικής, γούσταρα τρελά, η αδρεναλίνη μου έφτανε στα ύψη και το πείσμα μου κορυφωνόταν. Οποτε είμαι σε περίοδο πίεσης εξτασιάζομαι, αλλά φυσικά όχι να κρατά και πολύ. Μετά θέλω την πλήρη χαλάρωση Click για ανάπτυξη... μπαχαχα αυτα ειναι γουστα οποτε ο καθενας νιωθει αυτο που πιστευει . Προσωπικα περυσι και προπερσι απορω πως εγραφα αριστα .... Ειλικρινα οι αλλοι να σκοτωνονται να διαβαζουν εγω να τελειωνω την υλη μονο μια φορα (και ΕΑΝ) και εγραφα 20αρια και 19αρια τρελο ετσι ? Φετος ομως δε θελω οχι απλα να διαβασω αλλα ουτε να παω να γραψω καν .. η υλη ειναι τεραστια .. φφφ ποιος διαβαζει τωρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #8 20-05-12 16:16 Αν και βαριέμαι μέχρι τρέλας να διαβάζω(γιάυτό είμαι εδώ),τι να κάνω πρέπει να το πάρω ΑΠΟΦΑΣΗ...Κάντε λίγη υπομονή βρε παιδιά...Εξεταστική είναι θα περάσει...και ελπίζω να περάσει γρήγορα και ανόδινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:11 Η vassonoff: #9 03-09-12 11:11 Πααααααρα πολυ...τοσο που εχω φτιαξει ολο το σπιτι ΚΑΙ το μπαλκονι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:15 Ο Zed έγραψε: #10 06-09-12 01:15 Για να χρωστάω μόνο ένα μάθημα και να μην μπορώ να το διαβάσω, μάλλον αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:07 Η Darkness έγραψε: #11 04-10-12 00:07 Συνήθως πολύ. Ξετρυπώνω οποιαδήποτε σειρά και ταινία. Αλλά 1 χρόνο τώρα άρχισα να σοβαρεύομαι και να διαβάζω για να μάθω. Οπότε κλάιν η εξεταστική. Μαθαίνω όσα πιο πολλά μπορώ από διάφορες πηγές και πηγαίνω άνετη να δω αν τα έμαθα καλά ή σκατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θανασιμα!!!! Σε σημειο που εχω φτασει να αναλογιζομαι, αν εχει πεθανει καποιος απο βαρεμαρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elenaki92 Δραστήριο μέλος Η elenaki92 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 590 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:53 Η elenaki92: #3 04-02-11 13:53 Απίστευτα!!! Όσο σκέφτομαι ότι υπό άλλες συνθήκες τέτοια ώρα θα ήμουν έξω για καφέ με την παρέα μου με πιάνει φρίκη!! ΠΌΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΜΕ??? (και να φανταστείτε ότι ακόμη δε ξεκινήσαμε... :\) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:08 Ο Boom έγραψε: #4 04-02-11 23:08 Δε μου μένει και πολύ χρόνος για να βαρεθώ. Εντάξει κόβω ΑΝΕΤΑ φλέβα σε μαθήματα εκτός ενδιαφέροντος και όταν έχω να παπαγαλίσω ακαταλαβήστηκες σελίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:40 Ο Eupatridis: #5 04-02-11 23:40 Για να είμαι εδω , ΠΟΛΥ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Μαΐου 2012 στις 04:06 Η mindcircus: #6 19-05-12 04:06 Πείτε με διαστροφική και θα το δεχτώ αλλά εγώ όποτε ήμουν σε περίοδο εξεταστικής, γούσταρα τρελά, η αδρεναλίνη μου έφτανε στα ύψη και το πείσμα μου κορυφωνόταν. Οποτε είμαι σε περίοδο πίεσης εξτασιάζομαι, αλλά φυσικά όχι να κρατά και πολύ. Μετά θέλω την πλήρη χαλάρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 15:10 Η _fairygirl_: #7 20-05-12 15:10 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πείτε με διαστροφική και θα το δεχτώ αλλά εγώ όποτε ήμουν σε περίοδο εξεταστικής, γούσταρα τρελά, η αδρεναλίνη μου έφτανε στα ύψη και το πείσμα μου κορυφωνόταν. Οποτε είμαι σε περίοδο πίεσης εξτασιάζομαι, αλλά φυσικά όχι να κρατά και πολύ. Μετά θέλω την πλήρη χαλάρωση Click για ανάπτυξη... μπαχαχα αυτα ειναι γουστα οποτε ο καθενας νιωθει αυτο που πιστευει . Προσωπικα περυσι και προπερσι απορω πως εγραφα αριστα .... Ειλικρινα οι αλλοι να σκοτωνονται να διαβαζουν εγω να τελειωνω την υλη μονο μια φορα (και ΕΑΝ) και εγραφα 20αρια και 19αρια τρελο ετσι ? Φετος ομως δε θελω οχι απλα να διαβασω αλλα ουτε να παω να γραψω καν .. η υλη ειναι τεραστια .. φφφ ποιος διαβαζει τωρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #8 20-05-12 16:16 Αν και βαριέμαι μέχρι τρέλας να διαβάζω(γιάυτό είμαι εδώ),τι να κάνω πρέπει να το πάρω ΑΠΟΦΑΣΗ...Κάντε λίγη υπομονή βρε παιδιά...Εξεταστική είναι θα περάσει...και ελπίζω να περάσει γρήγορα και ανόδινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:11 Η vassonoff: #9 03-09-12 11:11 Πααααααρα πολυ...τοσο που εχω φτιαξει ολο το σπιτι ΚΑΙ το μπαλκονι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:15 Ο Zed έγραψε: #10 06-09-12 01:15 Για να χρωστάω μόνο ένα μάθημα και να μην μπορώ να το διαβάσω, μάλλον αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:07 Η Darkness έγραψε: #11 04-10-12 00:07 Συνήθως πολύ. Ξετρυπώνω οποιαδήποτε σειρά και ταινία. Αλλά 1 χρόνο τώρα άρχισα να σοβαρεύομαι και να διαβάζω για να μάθω. Οπότε κλάιν η εξεταστική. Μαθαίνω όσα πιο πολλά μπορώ από διάφορες πηγές και πηγαίνω άνετη να δω αν τα έμαθα καλά ή σκατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απίστευτα!!! Όσο σκέφτομαι ότι υπό άλλες συνθήκες τέτοια ώρα θα ήμουν έξω για καφέ με την παρέα μου με πιάνει φρίκη!! ΠΌΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΏΣΟΥΜΕ??? (και να φανταστείτε ότι ακόμη δε ξεκινήσαμε... :\) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:08 Ο Boom έγραψε: #4 04-02-11 23:08 Δε μου μένει και πολύ χρόνος για να βαρεθώ. Εντάξει κόβω ΑΝΕΤΑ φλέβα σε μαθήματα εκτός ενδιαφέροντος και όταν έχω να παπαγαλίσω ακαταλαβήστηκες σελίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:40 Ο Eupatridis: #5 04-02-11 23:40 Για να είμαι εδω , ΠΟΛΥ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Μαΐου 2012 στις 04:06 Η mindcircus: #6 19-05-12 04:06 Πείτε με διαστροφική και θα το δεχτώ αλλά εγώ όποτε ήμουν σε περίοδο εξεταστικής, γούσταρα τρελά, η αδρεναλίνη μου έφτανε στα ύψη και το πείσμα μου κορυφωνόταν. Οποτε είμαι σε περίοδο πίεσης εξτασιάζομαι, αλλά φυσικά όχι να κρατά και πολύ. Μετά θέλω την πλήρη χαλάρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 15:10 Η _fairygirl_: #7 20-05-12 15:10 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πείτε με διαστροφική και θα το δεχτώ αλλά εγώ όποτε ήμουν σε περίοδο εξεταστικής, γούσταρα τρελά, η αδρεναλίνη μου έφτανε στα ύψη και το πείσμα μου κορυφωνόταν. Οποτε είμαι σε περίοδο πίεσης εξτασιάζομαι, αλλά φυσικά όχι να κρατά και πολύ. Μετά θέλω την πλήρη χαλάρωση Click για ανάπτυξη... μπαχαχα αυτα ειναι γουστα οποτε ο καθενας νιωθει αυτο που πιστευει . Προσωπικα περυσι και προπερσι απορω πως εγραφα αριστα .... Ειλικρινα οι αλλοι να σκοτωνονται να διαβαζουν εγω να τελειωνω την υλη μονο μια φορα (και ΕΑΝ) και εγραφα 20αρια και 19αρια τρελο ετσι ? Φετος ομως δε θελω οχι απλα να διαβασω αλλα ουτε να παω να γραψω καν .. η υλη ειναι τεραστια .. φφφ ποιος διαβαζει τωρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #8 20-05-12 16:16 Αν και βαριέμαι μέχρι τρέλας να διαβάζω(γιάυτό είμαι εδώ),τι να κάνω πρέπει να το πάρω ΑΠΟΦΑΣΗ...Κάντε λίγη υπομονή βρε παιδιά...Εξεταστική είναι θα περάσει...και ελπίζω να περάσει γρήγορα και ανόδινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:11 Η vassonoff: #9 03-09-12 11:11 Πααααααρα πολυ...τοσο που εχω φτιαξει ολο το σπιτι ΚΑΙ το μπαλκονι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:15 Ο Zed έγραψε: #10 06-09-12 01:15 Για να χρωστάω μόνο ένα μάθημα και να μην μπορώ να το διαβάσω, μάλλον αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:07 Η Darkness έγραψε: #11 04-10-12 00:07 Συνήθως πολύ. Ξετρυπώνω οποιαδήποτε σειρά και ταινία. Αλλά 1 χρόνο τώρα άρχισα να σοβαρεύομαι και να διαβάζω για να μάθω. Οπότε κλάιν η εξεταστική. Μαθαίνω όσα πιο πολλά μπορώ από διάφορες πηγές και πηγαίνω άνετη να δω αν τα έμαθα καλά ή σκατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε μου μένει και πολύ χρόνος για να βαρεθώ. Εντάξει κόβω ΑΝΕΤΑ φλέβα σε μαθήματα εκτός ενδιαφέροντος και όταν έχω να παπαγαλίσω ακαταλαβήστηκες σελίδες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eupatridis Πολύ δραστήριο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 865 μηνύματα. 4 Φεβρουαρίου 2011 στις 23:40 Ο Eupatridis: #5 04-02-11 23:40 Για να είμαι εδω , ΠΟΛΥ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Μαΐου 2012 στις 04:06 Η mindcircus: #6 19-05-12 04:06 Πείτε με διαστροφική και θα το δεχτώ αλλά εγώ όποτε ήμουν σε περίοδο εξεταστικής, γούσταρα τρελά, η αδρεναλίνη μου έφτανε στα ύψη και το πείσμα μου κορυφωνόταν. Οποτε είμαι σε περίοδο πίεσης εξτασιάζομαι, αλλά φυσικά όχι να κρατά και πολύ. Μετά θέλω την πλήρη χαλάρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 15:10 Η _fairygirl_: #7 20-05-12 15:10 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πείτε με διαστροφική και θα το δεχτώ αλλά εγώ όποτε ήμουν σε περίοδο εξεταστικής, γούσταρα τρελά, η αδρεναλίνη μου έφτανε στα ύψη και το πείσμα μου κορυφωνόταν. Οποτε είμαι σε περίοδο πίεσης εξτασιάζομαι, αλλά φυσικά όχι να κρατά και πολύ. Μετά θέλω την πλήρη χαλάρωση Click για ανάπτυξη... μπαχαχα αυτα ειναι γουστα οποτε ο καθενας νιωθει αυτο που πιστευει . Προσωπικα περυσι και προπερσι απορω πως εγραφα αριστα .... Ειλικρινα οι αλλοι να σκοτωνονται να διαβαζουν εγω να τελειωνω την υλη μονο μια φορα (και ΕΑΝ) και εγραφα 20αρια και 19αρια τρελο ετσι ? Φετος ομως δε θελω οχι απλα να διαβασω αλλα ουτε να παω να γραψω καν .. η υλη ειναι τεραστια .. φφφ ποιος διαβαζει τωρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #8 20-05-12 16:16 Αν και βαριέμαι μέχρι τρέλας να διαβάζω(γιάυτό είμαι εδώ),τι να κάνω πρέπει να το πάρω ΑΠΟΦΑΣΗ...Κάντε λίγη υπομονή βρε παιδιά...Εξεταστική είναι θα περάσει...και ελπίζω να περάσει γρήγορα και ανόδινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:11 Η vassonoff: #9 03-09-12 11:11 Πααααααρα πολυ...τοσο που εχω φτιαξει ολο το σπιτι ΚΑΙ το μπαλκονι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:15 Ο Zed έγραψε: #10 06-09-12 01:15 Για να χρωστάω μόνο ένα μάθημα και να μην μπορώ να το διαβάσω, μάλλον αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:07 Η Darkness έγραψε: #11 04-10-12 00:07 Συνήθως πολύ. Ξετρυπώνω οποιαδήποτε σειρά και ταινία. Αλλά 1 χρόνο τώρα άρχισα να σοβαρεύομαι και να διαβάζω για να μάθω. Οπότε κλάιν η εξεταστική. Μαθαίνω όσα πιο πολλά μπορώ από διάφορες πηγές και πηγαίνω άνετη να δω αν τα έμαθα καλά ή σκατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Για να είμαι εδω , ΠΟΛΥ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus Περιβόητο μέλος Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.959 μηνύματα. 19 Μαΐου 2012 στις 04:06 Η mindcircus: #6 19-05-12 04:06 Πείτε με διαστροφική και θα το δεχτώ αλλά εγώ όποτε ήμουν σε περίοδο εξεταστικής, γούσταρα τρελά, η αδρεναλίνη μου έφτανε στα ύψη και το πείσμα μου κορυφωνόταν. Οποτε είμαι σε περίοδο πίεσης εξτασιάζομαι, αλλά φυσικά όχι να κρατά και πολύ. Μετά θέλω την πλήρη χαλάρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 15:10 Η _fairygirl_: #7 20-05-12 15:10 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πείτε με διαστροφική και θα το δεχτώ αλλά εγώ όποτε ήμουν σε περίοδο εξεταστικής, γούσταρα τρελά, η αδρεναλίνη μου έφτανε στα ύψη και το πείσμα μου κορυφωνόταν. Οποτε είμαι σε περίοδο πίεσης εξτασιάζομαι, αλλά φυσικά όχι να κρατά και πολύ. Μετά θέλω την πλήρη χαλάρωση Click για ανάπτυξη... μπαχαχα αυτα ειναι γουστα οποτε ο καθενας νιωθει αυτο που πιστευει . Προσωπικα περυσι και προπερσι απορω πως εγραφα αριστα .... Ειλικρινα οι αλλοι να σκοτωνονται να διαβαζουν εγω να τελειωνω την υλη μονο μια φορα (και ΕΑΝ) και εγραφα 20αρια και 19αρια τρελο ετσι ? Φετος ομως δε θελω οχι απλα να διαβασω αλλα ουτε να παω να γραψω καν .. η υλη ειναι τεραστια .. φφφ ποιος διαβαζει τωρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #8 20-05-12 16:16 Αν και βαριέμαι μέχρι τρέλας να διαβάζω(γιάυτό είμαι εδώ),τι να κάνω πρέπει να το πάρω ΑΠΟΦΑΣΗ...Κάντε λίγη υπομονή βρε παιδιά...Εξεταστική είναι θα περάσει...και ελπίζω να περάσει γρήγορα και ανόδινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:11 Η vassonoff: #9 03-09-12 11:11 Πααααααρα πολυ...τοσο που εχω φτιαξει ολο το σπιτι ΚΑΙ το μπαλκονι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:15 Ο Zed έγραψε: #10 06-09-12 01:15 Για να χρωστάω μόνο ένα μάθημα και να μην μπορώ να το διαβάσω, μάλλον αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:07 Η Darkness έγραψε: #11 04-10-12 00:07 Συνήθως πολύ. Ξετρυπώνω οποιαδήποτε σειρά και ταινία. Αλλά 1 χρόνο τώρα άρχισα να σοβαρεύομαι και να διαβάζω για να μάθω. Οπότε κλάιν η εξεταστική. Μαθαίνω όσα πιο πολλά μπορώ από διάφορες πηγές και πηγαίνω άνετη να δω αν τα έμαθα καλά ή σκατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πείτε με διαστροφική και θα το δεχτώ αλλά εγώ όποτε ήμουν σε περίοδο εξεταστικής, γούσταρα τρελά, η αδρεναλίνη μου έφτανε στα ύψη και το πείσμα μου κορυφωνόταν. Οποτε είμαι σε περίοδο πίεσης εξτασιάζομαι, αλλά φυσικά όχι να κρατά και πολύ. Μετά θέλω την πλήρη χαλάρωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_ Διακεκριμένο μέλος Η Τηγάνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μεταφράστρια - Διερμηνέας και μας γράφει από Αυστραλία. Έχει γράψει 7.789 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 15:10 Η _fairygirl_: #7 20-05-12 15:10 Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πείτε με διαστροφική και θα το δεχτώ αλλά εγώ όποτε ήμουν σε περίοδο εξεταστικής, γούσταρα τρελά, η αδρεναλίνη μου έφτανε στα ύψη και το πείσμα μου κορυφωνόταν. Οποτε είμαι σε περίοδο πίεσης εξτασιάζομαι, αλλά φυσικά όχι να κρατά και πολύ. Μετά θέλω την πλήρη χαλάρωση Click για ανάπτυξη... μπαχαχα αυτα ειναι γουστα οποτε ο καθενας νιωθει αυτο που πιστευει . Προσωπικα περυσι και προπερσι απορω πως εγραφα αριστα .... Ειλικρινα οι αλλοι να σκοτωνονται να διαβαζουν εγω να τελειωνω την υλη μονο μια φορα (και ΕΑΝ) και εγραφα 20αρια και 19αρια τρελο ετσι ? Φετος ομως δε θελω οχι απλα να διαβασω αλλα ουτε να παω να γραψω καν .. η υλη ειναι τεραστια .. φφφ ποιος διαβαζει τωρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #8 20-05-12 16:16 Αν και βαριέμαι μέχρι τρέλας να διαβάζω(γιάυτό είμαι εδώ),τι να κάνω πρέπει να το πάρω ΑΠΟΦΑΣΗ...Κάντε λίγη υπομονή βρε παιδιά...Εξεταστική είναι θα περάσει...και ελπίζω να περάσει γρήγορα και ανόδινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:11 Η vassonoff: #9 03-09-12 11:11 Πααααααρα πολυ...τοσο που εχω φτιαξει ολο το σπιτι ΚΑΙ το μπαλκονι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:15 Ο Zed έγραψε: #10 06-09-12 01:15 Για να χρωστάω μόνο ένα μάθημα και να μην μπορώ να το διαβάσω, μάλλον αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:07 Η Darkness έγραψε: #11 04-10-12 00:07 Συνήθως πολύ. Ξετρυπώνω οποιαδήποτε σειρά και ταινία. Αλλά 1 χρόνο τώρα άρχισα να σοβαρεύομαι και να διαβάζω για να μάθω. Οπότε κλάιν η εξεταστική. Μαθαίνω όσα πιο πολλά μπορώ από διάφορες πηγές και πηγαίνω άνετη να δω αν τα έμαθα καλά ή σκατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mindcircus: Πείτε με διαστροφική και θα το δεχτώ αλλά εγώ όποτε ήμουν σε περίοδο εξεταστικής, γούσταρα τρελά, η αδρεναλίνη μου έφτανε στα ύψη και το πείσμα μου κορυφωνόταν. Οποτε είμαι σε περίοδο πίεσης εξτασιάζομαι, αλλά φυσικά όχι να κρατά και πολύ. Μετά θέλω την πλήρη χαλάρωση Click για ανάπτυξη... μπαχαχα αυτα ειναι γουστα οποτε ο καθενας νιωθει αυτο που πιστευει . Προσωπικα περυσι και προπερσι απορω πως εγραφα αριστα .... Ειλικρινα οι αλλοι να σκοτωνονται να διαβαζουν εγω να τελειωνω την υλη μονο μια φορα (και ΕΑΝ) και εγραφα 20αρια και 19αρια τρελο ετσι ? Φετος ομως δε θελω οχι απλα να διαβασω αλλα ουτε να παω να γραψω καν .. η υλη ειναι τεραστια .. φφφ ποιος διαβαζει τωρα???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ. Εκκολαπτόμενο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 20 Μαΐου 2012 στις 16:16 Η ΔΕΣΠΟΙΝΑ Μ.: #8 20-05-12 16:16 Αν και βαριέμαι μέχρι τρέλας να διαβάζω(γιάυτό είμαι εδώ),τι να κάνω πρέπει να το πάρω ΑΠΟΦΑΣΗ...Κάντε λίγη υπομονή βρε παιδιά...Εξεταστική είναι θα περάσει...και ελπίζω να περάσει γρήγορα και ανόδινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:11 Η vassonoff: #9 03-09-12 11:11 Πααααααρα πολυ...τοσο που εχω φτιαξει ολο το σπιτι ΚΑΙ το μπαλκονι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:15 Ο Zed έγραψε: #10 06-09-12 01:15 Για να χρωστάω μόνο ένα μάθημα και να μην μπορώ να το διαβάσω, μάλλον αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:07 Η Darkness έγραψε: #11 04-10-12 00:07 Συνήθως πολύ. Ξετρυπώνω οποιαδήποτε σειρά και ταινία. Αλλά 1 χρόνο τώρα άρχισα να σοβαρεύομαι και να διαβάζω για να μάθω. Οπότε κλάιν η εξεταστική. Μαθαίνω όσα πιο πολλά μπορώ από διάφορες πηγές και πηγαίνω άνετη να δω αν τα έμαθα καλά ή σκατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αν και βαριέμαι μέχρι τρέλας να διαβάζω(γιάυτό είμαι εδώ),τι να κάνω πρέπει να το πάρω ΑΠΟΦΑΣΗ...Κάντε λίγη υπομονή βρε παιδιά...Εξεταστική είναι θα περάσει...και ελπίζω να περάσει γρήγορα και ανόδινα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassonoff Δραστήριο μέλος Η vassonoff αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 437 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2012 στις 11:11 Η vassonoff: #9 03-09-12 11:11 Πααααααρα πολυ...τοσο που εχω φτιαξει ολο το σπιτι ΚΑΙ το μπαλκονι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:15 Ο Zed έγραψε: #10 06-09-12 01:15 Για να χρωστάω μόνο ένα μάθημα και να μην μπορώ να το διαβάσω, μάλλον αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:07 Η Darkness έγραψε: #11 04-10-12 00:07 Συνήθως πολύ. Ξετρυπώνω οποιαδήποτε σειρά και ταινία. Αλλά 1 χρόνο τώρα άρχισα να σοβαρεύομαι και να διαβάζω για να μάθω. Οπότε κλάιν η εξεταστική. Μαθαίνω όσα πιο πολλά μπορώ από διάφορες πηγές και πηγαίνω άνετη να δω αν τα έμαθα καλά ή σκατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πααααααρα πολυ...τοσο που εχω φτιαξει ολο το σπιτι ΚΑΙ το μπαλκονι!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zed Διάσημο μέλος Ο Zed αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται IT και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 2.489 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2012 στις 01:15 Ο Zed έγραψε: #10 06-09-12 01:15 Για να χρωστάω μόνο ένα μάθημα και να μην μπορώ να το διαβάσω, μάλλον αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:07 Η Darkness έγραψε: #11 04-10-12 00:07 Συνήθως πολύ. Ξετρυπώνω οποιαδήποτε σειρά και ταινία. Αλλά 1 χρόνο τώρα άρχισα να σοβαρεύομαι και να διαβάζω για να μάθω. Οπότε κλάιν η εξεταστική. Μαθαίνω όσα πιο πολλά μπορώ από διάφορες πηγές και πηγαίνω άνετη να δω αν τα έμαθα καλά ή σκατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Για να χρωστάω μόνο ένα μάθημα και να μην μπορώ να το διαβάσω, μάλλον αρκετά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 4 Οκτωβρίου 2012 στις 00:07 Η Darkness έγραψε: #11 04-10-12 00:07 Συνήθως πολύ. Ξετρυπώνω οποιαδήποτε σειρά και ταινία. Αλλά 1 χρόνο τώρα άρχισα να σοβαρεύομαι και να διαβάζω για να μάθω. Οπότε κλάιν η εξεταστική. Μαθαίνω όσα πιο πολλά μπορώ από διάφορες πηγές και πηγαίνω άνετη να δω αν τα έμαθα καλά ή σκατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνήθως πολύ. Ξετρυπώνω οποιαδήποτε σειρά και ταινία. Αλλά 1 χρόνο τώρα άρχισα να σοβαρεύομαι και να διαβάζω για να μάθω. Οπότε κλάιν η εξεταστική. Μαθαίνω όσα πιο πολλά μπορώ από διάφορες πηγές και πηγαίνω άνετη να δω αν τα έμαθα καλά ή σκατα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.